.

Servis za upoznavanje

недеља, 28. фебруар 2010.

Uska guza

Video sam da cu svrsiti, ali nisam hteo u picku, polako sam ga izvadio i prineo njenom cmaru. Prvo sam joj gurnuo prst na sta je ona uzdahnula pa joj prineo glavic, koji je jedva usao.

Tu je ona pocela vec glasno da se dere na sta sam se ja uplasio da nas neko nece cuti. -’’To je samo u pocetku posle ide glatko“-rekoh joj -’’Izdrzi samo dok udje“ hrabrio sam je. Jako sam ga nabio u njen cmar tako da mi je pola kurca vec uslo, ona je bila u totalnom transu vise nije mogla ni da vice, samo je jaukala pri svakom mom trzaju, cvrsto se drzeci za kadu.

Drugom rukom je pocela mehanicki da vrti slavinu na kadi, sise su joj landarale i pocela je naglo da uzdise kao da ce zaplakati. Nisam vise mogao da je drzim za guzove jer je pretila da ce pasti pa sam je morao uhvatiti za kukove da se ne bi prevrnula.

Nastavljao sam da joj ga nabijam u cmar iz koga je tekla nekakva tecnost slivajuci se niz njenu picku, nisam mogao celog da joj ga gurnem u dupe jer je i mene bolelo koliko je bila tesna plasio sam se da je ne pocepam, ali sam nastavljao sada vec brutalno divljacki sve jace i jace da joj ga guram.

Posle nekoliko minuta ona vise nije izdrazala na nogama i uz polne jauke pala preko kade malo vise na bok. Pocela je da place i nesto je mumlala ali mislim da je to bilo od zadovoljstva vise se nije opirala tako da sam mogao nesmetano da je namestim na kadu kako mi je odgovaralo i da je nesmetano jebem. Tako je lezala preko kade jedna ruka joj je bila na slavini na nju je naslonila glavu druga ruka joj je bila u kadi na nju je bila oslonjena a kolena su joj bila na zemlji.

U takvoj situaciji meni je posao bio olaksan. Ne znam koliko je vremena proslo ali jebao sam je tako dobrih pola sata, nije se pomerala niti je sta pricala samo je ronzala. Ja sam gurao moj kurac u njen cmar sve vise i vise , odjedanput je sevnila lavina moje sperme nisam ga vadio iz njenog dupeta, svrsavao sam u njoj, mlaz je poceo polako da izlazi iz njenog cmara, slivajuci se niz picku.

Onda sam ga izvadio iz nje i dobro otresao patku na njene guzove. Ufff bio sam premoren, ustao da se umijem, ona je i dalje lezala naguzena na kadi. -’’Teta Jasmina eto gotovo je jel ste dobro“- pokusao sam da je podignem.

Uz moju pomoc je polako ustala video sam da je sva uplakana i iscrpljena jedva se drzala na nogama.. -’’ Hajde istusirajte se pa legnite da vas muz ne vidi takvu’’ Ona je i dalje cutla i brisala suze ali rec nije progovarala. -’’Hajde okupajte se ja sada idem’’ izadjoh iz kupatila.Meni se ipak nije islo kuci bilo je pola jedan i postojala je mogucnost na njen muz naidje. Otisao sam i zakljucao ulazna vrata i otvorio prozor u dnevnoj sobi za svaki slucaj. Onda sam otisao do kupatila. Isped vrata sam se skinuo potpuno go i usao. Video sam teta Jasminu potpuno golu kako se tusira.

-’’Zar ti nisi otisao?“ upita me i stavi ruke preko grudi. -’’Nisam jos i necu sada kada je najinteresantnije“ rekoh -’’Oblaci se i idi smesta jel znas koliko je sati Zoran samo sto nije stigao“ -’’Ne brini se zakljucao sam vrata ako naidje izlazim kroz prozor, nego dodji ovamo na masinu za ves“ rekoh joj.

-’’Sta si uradeo ma ti si skroz lud“ rece ona i izadje iz kade i podje prema vratima da uzme bade-mantil, ali ja je uhvatih za ruku i privukoh sebi. Stajali smo tako goli jedan pored drugog, moj podignuti kurac joj je dodirivao pupak. -’’ Polako, za 5 minuta idem ali sada ozbiljno’’.-rekoh -’’

Teta Jasmina kako imate lepe sise, odavno nisam video lepse’’ – podjoh da joj ugadjam i podjoh ustima ka njenim bradavicama. -’’Vrlo ste zgodni i privlacni, takodje ste vrlo seksi mozemo ovako dugo da se druzimo“- poceo sam da lizem njene sise, dok sam joj jednu lizao dugu sise sam drzao rukama. Drugu ruku sam spustio na njenu zadnjicu.

Bila je jako vruca od tople vode, samim tim i jako mekana pa sam poceo da je mesim rukom. Ona je samo cutila i ubrzano disala, ruke su joj stajale na ramenima kao da je zelela da ako preteram da me odgurne.

Medjutim nisam preterivao lizao sam joj jednu pa drugu sisu. Onda sam polako poceo da krecem ka vratu, ljubio sam je po vratu, lizao, rukama sam je uhvatio za kosu a drugu ruku polako sa dupeta gurnuo medju nege. Bila je jako vruca picka, poceo sam da je zadovoljam rukom povremeo gurajuci prst. Disala je sve dublje i dublje.

Podigao sam glavu i poljubio je direktno u usta poceo sam da joj guram jezik, prihvatila je i ona ljubili smo se tako nekoliko minuta a onda sam je rukama postavio na ves masinu namestio je da sedne i podigao jednu nogu na rame a njenu drugu nogu sam drzao ispod miske.

Obe njene noge su bile izuzetno teske. Onda sam namestio kurac i oceo da ga trljam o njenu picku na sta je ona samo uzdisala. Gledala me je pravo u oci, kao da nije verovala da joj se to desava ali nije se opirala ni bunila, ocigledno joj je bilo lepo i zelela je da traje sto duze.

Njene ruke su bile naslonjene na masinu. Poceo sam polako da joj ga uvlacim, malo po malo usao je ceo, poceo sam da je jebem sada je islo vrlo glatko bila je sva razradjena i vlazna, gurao sam joj ga i izvlacio veoma brzo.

Masina se tresla a njene sise su landarale levo desno, sto me je jos vise napalilo. Gledao sam je pravo u oci ljubeci njenu nogu koja je bila na mom ramenu. Glava joj je bila naslonjena na rame i zmurila je, po nekad bi se pojavila po neka bolna grimasa na njenom licu kada sam ga jace zabijao.

Onda sam joj spustio drugu nogu da visi preko masine a rukama uhvatio za sise koje su poskakivale u mojim rukama od siline moga udara. Poceo sam da svrsavam po njenom stomaku, isprskao sam joj i sise.

субота, 27. фебруар 2010.

Zestoka jebacina u kancelariji

Prilazim joj sa ledja i brzo zavlačim ruke u onaj njen dekolte i odmah je hvatam za one njene ukrucene bradavice i počinjem da ih stiskam.
- Beži bre manijače...Vrištaću...Bežiii...-poče da vristi pokušavajući da pobegne na izlazna vrata. Ja brže bolje stajem ispred njih uzimam ključ i zaključavam ih. Opet joj prilazim i hvatam je za dekolte
- Hoćes li sama da se skines ili ću da ti pocepam košulju !!?
- Neću da se skidam ja sam poštena žena!!!
Iz sve snage povukoh onaj dekolte i pocepah joj košulju u sekundi. Ispadose ogromne sisetine, to je veće i od košarkaške lopte, to je jednostavno nešto što vredi probati, bradavice kao prst, ukrućene i velike.
Ona se trza i pokušava da pobegne, obrazi joj crveni a oči polu-uplašene polu-pohotne.
- Nemoj, kontroliši se, izvini ako sam te uvredila –počinje ona da se izvuče na priču.
- Bićes jebana i kraj, ne vredi ti da pokušavas da pobegneš, sledeće pitanje koje ću postaviti tebi je: Da li želis da sama skineš suknju ili ću morati da ti je pocepam? –upitah je znajući da je ta suknja firmirana i skupa.
Ona bezvoljno počinje skidati suknju i na moje celiko zaprepašćenje nije nosila gaćice. Pička joj je sveže obrijana sa punim usminama. hvatam je za kusu, onako izšatiranu i povlačim je dole, dok ona zbog bola počinje uzdisati.
- Sad ćes ga pušiti kako nikad nikom nisi u životu !!!
- Nemoj molim te, ne želim to, smiri se... neeee....
Skidam se iz jednog poteza i iz bokserice mi ispada organ koji je sa dužinom 24cm i onako nabrekao izgledao zastrašujuće.
Ona kad ga ugleda poče da cvili, ali to mene nije pogadjalo ni malo, nego je uhvatih za kosu i natakoh joj usta na kurac.
Kakav osećaj, jebem u usta najpoželjniju i najomrazeniju ženu u firmi.
Dok ga ona puši ja joj ga malo po malo nabijem celog, ona se trzne, počne grcati i kašljati i moliti da joj to više ne radim a ja za to ne marim i čim ona skloni usta sa kurca ja joj udarim laksi samar. Pri osećaju topline i vlažnosti u njenim ustima postajao bih još napaljenjiji, a svako njeno neckanje bi mi dalo jos više elana da je još jače jebem.
Obližuje ga, počinje palacati sa jezikom po njemu, tako da sve više i više počinje uživati u današnjoj večeri, a ja da bi joj uskratio to uživanje ponovo joj nabijem do balcaka, ona se opet zagrcne i počne kašljati.
Kad mi je dosadilo jebanje u usta, sagoh se, uhvatih je za bradavice i podigoh gore.
- Okreni se kujo, sad ću te pumpati u bulju kao da si prava kuja!!!
- Nemoooooj, boleće, mnogo je velik za to.... nemoj... ne... aaaahhhh...
Nije ni stigla da mi se izjada a ja joj zavukoh već pola kurca u onu njenu rupu
- Aaaaaaaa.... nemoj da me guzis.... booollliiii...juuuuj!!!
Mene njeni vapaji nisu ni malo doticali, ona je vrištala , molila da stanem ali ne. Naplatiću joj svakog kolegu i kolginicu koju je iznervirala, pa makar mi to bilo poslednje, te joj ga nabih celog. Ona počinje da drhti, disanje joj je sve teže i teže, počinje da cvili i kuka i već mogu osetiti kako gubi snagu dok je velikom brzinom satirem od kućine.
- Šta je kurvice, jel lepo kad te neko maltretira i kad ne ide sve po tvome, a?
- Izvinjavam se, uradiću šta god poželis samo stani sa tim, ne prija mi......
- Nema stajanja, moraš da shvatis kako je to kad te ljudi ne poštuju!!!
- Molim te stani, puca mi guza juuuuj......
Ubrzavam tempo do usijanja, njoj polako počinju noge da klecaju, one njene sisurdace se tresu, ona pokušava da ih zadržava rukom.
- Sad se okreni, Sad ću da ti rasčopam pizdu!
Ona se okreće, pica joj skroz mokra, centriram glavić i zabih joj ga prvi put onako svom silinom. Ona opet počinje da vrišti, ali ovog puta od uzitka
- Oh,oh,aaaaa, juuuuj,Aaaaaaargghhhh.... Pecka me!!! Sporije, moooliim teeeee....
Punim je u talasima i istovremeno je držim za one njene nabrekle bradavice i stiskam ih svom žeštinom. Gledavši onu njenu kurvinsku facu, i dok je ispuštala onakve uzdahe pa još i videvši one planine od sisa kako se njišu tamo-onamo pri svakom zabijanju kurčine postajah sve napaljeniji i napaljeniji i tako nastavih sa velikom brzinom da je pumpan jos nekih 20-tak minuta sve dok nisam video da polako prestaje sa vristanjem i da potpuno počinje gubiti snagu..
Posle nekih 50-tak minuta izživljavanja počinjem osećati toplinu u stomaku i shvatih da ću da svršim, te brže bolje izvadih, pridjoh do onih njenih sisurda i istresoh na njih gomilu sperme, pa je ondah naterah da je razmaze po stomaku i faci sve dok se sperma ne pretvori u mast.
Uzimam vodu iz bife-ormara i polivam je njom.
- Ako si mislila da sam ovde završio, prevarila si se!!!
Polivam joj picu vodom i zavlačim srednji prst koji veoma lako udje, potom i kaziprst, pa se tako igrah 5-6 minuta i onda počeh uvlačiti jedan po jedan prst sve dok ne dodjoh do toga da joj je cela moja šaka završila u pici.
Ona valjda osvežena počinje opet vrištati i moliti za milost, ali ovog puta je to shvatila kao seksualnu igru i polako počinje da se pripitomljava.
Ja čas ubrzavam tempo, čas usporava a ona sve više i više počinje da vrišti.
- Gotova sam... Svršavam... Aaaaaaaaaa... Juuuuuuuj..... To! To! Tooooooooo!!!
Sačekah da svrši pa onda izvadih ruke pridjoh ka sisama i počeh je jebati izmedju njih. Ona namesta usta tako da kad god bih stavio ceo kurac izmedju tih sisa glavić bi joj bio u ustima.
Onako malaksala, odvoji se na stranu i leže na krevet i stavi ruku na glavu. Meni je opet nekako beše žao, ipak je to žena i počeh se izvinjavati
- Izvini, ali mnogo si me iznervirala, znam da sam te povredio, nisam mogao da se iskontrolišem, a još taj tvoj jebozovni izgled...

Gay poznanstva

Hello, im back again. im sada na Havajima, za moje bakinih sprovod je preminuo na 7. na siječanj 2010 u ovoj godini.

Sam otišao na Havaje na 19., nije se vratiti to 26.. Na treći dan u Hawaii 21. im na pokai zaljeva u Oahu i tamo neki sufers surfanje! wow .........pederi

bio je toliko vruće da ja nije ištanje to pustiti njemu vidi da sam bio promatranje njemu cijelo vrijeme. jer sam doznao i njegovo ime Quintin i hes 28yrs stari im 33yrs stare imam tanko tijelo tip kao košarkaš, a Quintin hes dobio ovaj lik dječaka izgled surfer dobro, bilo kako?lezbejke

Sljedeći dan! svoj 22. i ja samo se probudio rano ujutro, kao što je oko 5 oclock i nadam se da je surfanje Quintin ovaj put i ono što ne znam, hes out surfanje opet !!!!!!! moja sreća samo pokazalo dobro za cijeli dan i ovaj put. Hes got no on samo majicu Havajski ispis kratke hlače, kada je mokro ili da kažem kada mu je cijeli bod wetfrom je surfanje gleems on i njegovi mitski vidjeti obris njegov penis i loptice od mokre gaćice od surfanja, hes ten i izgled vrlo seksi i izgleda kao da treba netko da ga sisati van da ga pusti.kuglice

sada je u 1:00 popodne. i slijedite ga cijeli dan, jer moj tata i sestra otišli vidjeti obitelj i ja ostao leđa na plaži vikend. i tu ja sam težak to odgonetati što beach cottage on je boravio u, samo na moje iznenađenje! On je boravio u kućicu pokraj vrata, gdje mi je i moj tata i sestra gdje se u, i tamo se nije puno zid šutnje što moraš učiniti da bi buke ni dolje. nakon što mu je učinio sa surfanje uz većinu dana vratio se u svoju kućicu, i što je to uradio? Odbacio je gaćice prije odlaska u svoju vikend sam vidio lijepo kobasica veličine havajski koji je stajao na istoku se 6 do 8 inča, a on je kaplje mokri kao da gol, ali nitko me gledate Quintin gledate na taj način ja je nastavio over here koliko sljedeći u njegovoj kolibi kroz zidove, čujem tv ide i tuš ide na tv ide van jer on mora od koristi za daljinsko upravljanje da biste ga isključili. na taj način ja čuti tuš otići i ja čuti njega skočiti na svoj krevet kao dječak će spavanje u njegovoj kući prijatelja!jebanje u dupe

Tako buke otišao šutnje za kratko vrijeme onda, ja čuti jadikovanje poput hes vlasništvo orgazam poput žena bi imati! lol ... ali na moju smrt ja bio toliko u ono što imam da čuju i ja dobiti na taj način osuditi horney samo u slušanja i sluh njegov moans kroz zid, a ono što čujem, čujem mu se reći da je HES će pojesti i preko njegova sperma iznova on sam kaže da se glasno u svojoj sobi. ja mogu zamisliti ga kao opaljen gol svi mokri od tušem i učinio sa surfanja i njegov penis u svojim rukama i da ga ležeći gol na svom krevetu bez napora stroking njegov kurac Hawaiian koje može izgledati kao mina, jer im Hawaiian filipinski japanski bijeli. a ne da često čujem cute sexy masturbating guy. kao i asmy horneyness je u igri i napokon svršiš ja pucati na zidu plaži vikendica u jednoj od soba koje sam slušao u na Quintin, ja lizati sve moje cum off zida sa mojim jezikom.

kad je došao sprovod, i couldnt help obavijest Quintin koji boravi pokraj vrata tous je bio moj bratić i moj hornyness sam bio dovoljno sretan da se vidi da je on bio moj bratić ja nije mislim da bih se moj bratić vau. sada da ja znam hes moj bratić smo mi pozdraviti jednu drugu on mi dade ovaj zagrljaj koji nikad neću zaboraviti, a kada smo se moj stričevi kuću u stranci dobro, it wasnt stranka je bila više kao ceromonial stvar, dobro bilo kako moj bratić mi je rekao prije nego što sam dobio to the airport on je mene pitati ako ja mogao doći do svoje kuće jer on nije bio nitko vidio, a živio je sam on je pitao mene ako želim sisati njegove pijetao i volio činjenicu da janije li cijelo vrijeme sam bio na Havajima ja nije znati Quintin je bio moj pravi bratić do prije nego sam morao vratiti u Washington Seattle. ali da noć i dan prije nego JA je za vratiti se sa sestrom i tatom! to je bio opuštajući noći taj ja navika zaboraviti ni na taj način Sam bio težak za natapanje u svemu što seksi memoryin i nadam se da ću se vratiti ovo ljeto ..........lizanje picke

ja da vam se sviđa ovaj, ovo ljeto sam doći vidjeti moj bratić surfati opet još jednom u svojoj kući, tako da ovo ljeto biti oprezan za moj 2nd priče ... hvala za čitanje i ja ću ty izaći više od moje stvarne priče da vas Alls ...dildo

петак, 26. фебруар 2010.

Poznanstva sa mladim devojkama

Ne znam ako je to bila boos, ili činjenica da smo bili sad od legende stranci, ali mi još uvijek nije učinjeno. Mi smo svi imali stečen od više od 3 puta svaki, ali to nije bilo dovoljno. Rakija je htio da me vratiti za izradu joj da vruće, nisam mogla reći. Ona mi je povukao gore po mojim rukama i sa jednom rukom na svakoj dojci, ona me gura na mom krevetu. Ona je počeo moj pokisao fingering wet vagina. Ona je bila potpuno u kontroli i sam to znao. Ja samo ležeran i opušten kao što je radila je magija. Mene fingering, onda lizanje, onda sisanje, onda ugrize, a zatim ponovno ukazivanje. Onda ona me iznenadila, plomba mimo. Ovo mi je dao priliku da vidi Cheyenne, gdje je bio. Ona je mlade objavljena u svoju stolicu u kutu sama podvlačenje, da me gleda vrlo usko. Rakija se vratio sa novim rekvizit: boca vina.devojke

Ona je počeo polako, guranje ušća u boce i iz moje vagine, dok je ukazivanje moj šupak. Zatim je dobio malo više nasilan s njom, a ja sam bio oplakivanje svoje ime. Ona osjećala tako dobro, tako je ona bila ona rotira i zabadanje, bolje nego bilo koji kurac. Prestala. Vrat boca je bila potpuno uronjena u moje tijelo, kada je i sama repozicionirani, vođenje dnu boce vina u svoju maca. Mislim da joj maca bila ispružena, jer sam ju je agresivan za 45 minuta, ali način na koji je pružio joj maca oko boca vina, lice joj oplakivanje sa svaki centimetar, bila je najtoplija stvar koju sam ikada vidio. Jednom kad usne njezinu vaginu sastao mina, ona je počela zabadanje.Kad je to učinio, sam počeo zabadanje previše. Guranje bočice od mojih maca i na njezin, kao što je učinio isto kao i. Mi smo bili vrištanje i oplakivanje i trese kad smo oboje sišli.erotske price

Ja skliznula natrag, i izvukao bocu iz nas i pokazali joj dolje. Ja zabodena joj ruke dolje sa nogama i sjedio na njenom licu. Kada sam to učinio, Cheyenne nagnuti se nad ispred mene.Počela sam joj se jelo Rakija kao što je započeo u na mene. Bio sam guranje moja maca u lice, tako teško, nisam ni siguran kako bi mogla disati. I tako je u trenutku i biti s tim djevojkama koje sam dobio od, i kad sam sišao, dobio sam Rakija nazad pissing cijele njezine grudi i usta njezina. Ona ga u gulped i moaned glasnije nego što sam bio. Mislim da je bila u tom stilu. Bio sam to radiš samo da se kuja, ali ona je to uživanje. Sluh nas oboje jaukati, poslao u Cheyenne frinzy, cumming all over me.sms

Onda smo sve tri propala. "Lets go to bed, dečki", rekao sam kako smo sve tri popeli u moj krevet. Kao što sam ugasio svjetla, čuo sam applauding. Okrenuo sam se svjetlo na leđa i pogledao gore da vidi sve dečki iz stranke izvan mog prozora. Oni su vidjeli cijelu stvar.Cheyenne i Rakija i pogledao u mene, a mi sve tri umro nasmijan.

Proveli smo noć cuddling i pričaju i ljubi pod pokriva sve dok mi je zaspao. Čak i nakon što smo zaspali, ako jedan od nas je probudila, mi bismo probuditi drugima i šaliti se, sve dok ne osjetite ponovno zaspao. Mi prevaren oko za oko 3 tjedna odmah nakon toga, dok smo odlučili da ga se dalje i početi datiranje.price erotske

Dobili smo vlastiti stan nakon toga. Živimo život savršen, ide na krevet zajedno, međusobno waking up, sve nas troje zajedno uzimanje tuševa, idu u kino i stranaka i klubova i restorana zajedno, svi troje smo držeći se za ruke. Mi riješiti zajedno, a gotovo svake noći smo threesomes, ponekad van, videotaped ponekad, a nekad samo jedan na jedan, ponekad pozivamo četvrta, ali je uvijek bilo i uvijek zadovoljavanju perverzni. Ponekad mi praviti se da se sestre i ulogu igraju.mlade

четвртак, 25. фебруар 2010.

Poznanstva sa klinkama

Budući da smo svi-muški privatna škola, ne moramo se gnjaviti s Naslov IX ograničenja drugi način obospolan koledžima i univerzitetima učiniti. Feministice na one fakulteti kampusa ustaljeno koristi Naslov IX se vijak više od muških učenika-sportaša i bez bodlji administratori neka izvući se svaki put. Dovoljno je pogledati što se dogodilo na James Madison University prošle godine. Tona muških sportskih timova dobio sjekirom, dok ženske sportske ekipe ostao nedirnut. To nije jednakost, to je država-jamac diskriminacije! Mi smo imuni na to, hvala nebesa!To znači da možemo imati onoliko sportova kao što smo željeli. Boston Metropolitan Institute sportaša natjecati u Men's Varsity baseball, košarka, Cross Country, Nogomet, Plivanje, Odbojka, lacrosse, nogomet, Hrvanje, Ragbi, veslanje, golf, tenis, jedrenje, kuglanje, hokej na ledu i puška. Mi se natječu u National Collegiate Athletic Association's Division Three. Mi ne nudimo športske stipendije. Boston Metropolitan Institute rutinski pobjeđuje Dah smrti izvan škole kao što je Bridgewater State College, Fakulteti i Curry Lasell College u svim sportovima.
Ja sam trenutno na terapiji za svjetske najčudnijih ovisnosti. Ja sam ovisan o seksu s velikim ženama koje imaju veliki ogroman tits i magarca. Normalno, mislim da ne bi bilo dobra stvar, ali sam prilično opsjednut s njom. Ne mislim ovo posebno opsjednutost je tako nezdravo za mene, ali što god. Kako se to dogodilo na prvom mjestu? Kako su ljudi saznali što se događa u mojoj glavi? Neka je samo reći da sam zaspao na posao, a nemaju gadnih navika razgovora u mom snu. Neke dosadne momak ili najvjerojatnije neki kurvinski žena mora imati čuti mene i mene prijavljen gazda. Znaš kako politički korektno moderne američke radno mjesto je ovih dana.Dobio sam pozvan od strane sila da se i oni odlučili moju sudbinu. Sada, Ive 'je dobio da se šezdeset sati terapije inače izgubim svoj posao. Volim raditi za Boston Universal novina. Oni plaćaju me dva-tristo dolara po news-making snimku. Većina drugih novina su previše jeftini platiti ovo dobro. Oni su glupi, ako mene pitate.
Dakle, da, bio sam trebao ispuniti moj psihijatar danas. JA je otišao to velika poslovna zgrada u Boston's Back Bay. Ja ne vjerujem u terapiji. Međutim, budući da sam Seven-foot-visok i 280 kilograma crnog čovjeka, javnost osjetio da su imali pravo da se boji mene. Ja sam uvijek pitao ako sam igrati košarku ili koledž za NBA. Ja ne igraju košarku. Nikad nisam igrao košarku.Volim Hokej i tenis. They're my favorite sports. Sjedio sam u čekaonici dok dobar doktor završio sa svog posljednjeg pacijenta. Čekao sam i čekao. Bilo mi je dosadno. Konačno, dobri doktor pokazao gore. To je kada sam dobio iznenađenje života. Dobar doktor je bio žena. I to ne samo svaku ženu. Žena mi se dogodilo da su jebeno u prošlosti. Mali svijet, ej?
Žena u pitanje je Carol Smith, kuja sam upoznao u klub Axel in downtown Boston. Ona je bila trideset i nešto bijelo žene crvene kose i blijedo zelene oči. Pile s vrstom ružno lice, ali tijelo debeli, široki bokovi, i zadnje ali ne najmanje važno, ogroman i debeo magarca. Da, jebeno je mozak u klub. Carol Smith je bila jedna luda kuja. Ju je vidio u svom uredu osigurati vratio sjećanja. Pogledao sam ju i nasmijala s povjerenjem. To je bio idući u biti piece of cake. Carol pogledao u mene. Ona je pokušao utjecati samostojeća, kliničko ponašanje terapeuta ona je trebala biti. Ali sam vidio da je pravo prošlosti. Kada je pogledala u mene, znala sam da ona je razmišljanje o posljednji put smo se susreli. Imao sam joj licem prema dolje i magarac gore, moje ruke stegnute preko usta, dok moj kurac je bio pokopan u tolikoj mjeri da joj šupak da ne bi mogao reći gdje je završio i ja počeo. Ili obrnuto. Da, dobra vremena. Hodao sam s pouzdanjem u njezin ured. mesnata picka
Sjedio sam na kauču, dok je dobar doktor me pitao što je gore. Nasmijala se i ja okrenut na šarm. Bez obzira što oni kažu, ženke će biti ženke. Nije bitno ako oni postanu senatora, predsjednika ili high-powered poslovne žene. Ja mogu uvijek mjesto kuja. Svaka žena ima kuja duboko u njoj. Ja sam vrsta huligan koji zna samo kako da ga izvedem. Kako drukčije objasniti zašto bi se Carol Smith je pokrenuo / znojenje trenutka kada sam ušao u njezinu sobu radije svježe? Ona je sjedila iza nje stol, djelujući cool. Rekao sam joj da sam imao malo stečen u nevolji i koji je potreban joj potpisati neke oblike. Uglavnom, trebao sam joj da znak daleko mandat novinama i reći vlastima da sam mentalno zdrav čovjek. Onda, ja bi biti oslobođen poreza. Carol flat-out mi je rekla da ona nije mogla to učiniti. Bio sam zapanjen. What the fuck?Sam je držao moje cool. Rekao sam joj da je ona dobra gal, ona bi dobili posebnu poslasticu.
Znao sam da ne bih mogao joj podmititi s novcem. Dakle, ja igrao Super Muževnost kartica. Ja unzipped moje hlače, a oslobođena moj kurac. Moj šesnaest palac dug, crni neobrezani penis super. Carol je vilica bila na podu. I nasmiješi, pa je rekla da dođe i dobiti. Nikad nisam vidio ženu skok od iza stola tako brzo. Mislim, to je kao da sam gledao jedan trenutak, a ona je sjedio iza stola i sljedeći trenutak, bila je klekne pred mene, bolan da biste dobili neki kurac. Ja potiska moj penis u usta. Poslušno, Carol počeo sisanja na moj kurac. Pogledajte što mislim?Sve žene će sisati kurac. To samo treba malo dodatni poticaj ponekad.
Carol isisan moj kurac i dobio mene teško ni u kojem trenutku. Došao sam sve nad njom ne-tako-lijepo lice, te joj je rekla da pije. Kao dobar malo drolja, ona lizali sve gore. Zatim sam uhvatio onu ženu i njenu staviti na sve četiri. Ništa ne volim više nego stavljajući žena na sve četiri. To čini da se osjećam snažan. Carol je uzdrmao njezin loj magarca, mi govori da ona nije mogla čekati da se jebeno. Nasmijao sam se. To je bio idući u biti zabavno. I grabbed Carol's obraze plump butt, te ih proširio širom otvoren. Onda, ja prešani moja super-sized penis protiv nje šupak, i gurnuo ga unutra. Carol howled kao moj pijetao udario u njezin sisati kurac. Oh, sranje.Mrzim kad oni to učiniti. Sam stegnute svoju ruku preko usta, a nastavio ju jebati. Kopao sam moje prste u njoj kukova i pokazali moj kurac dublje u njezin šupak. Carol je šupak je predivno toplo i zbijeno i tako meka osuditi okolo moj kurac. You've got to probati analni seks s najmanje jednu ženu prije nego što umre, ljudi. Najozbiljnije. You're missing out.
I grabbed pregršt Carol's crvene kose i yanked joj glavu natrag dok lupanje moj penis u njezinu krma padobran. There's nothing I love više nego jebanje žena u dupe. Posebno je velika žena s masti magarac. Oni su Tightest assholes, znaš. To ih čini više zabave zajebavati. Sam udario moj kurac u zabranjeno dubine Carol's šupak dok muffling joj plače. Ja sam taj magarac njezin poput analnog seksa bio izlazak iz stila. Volim analni seks sa velikim ženama i voljeti ako to nije u redu, onda ja ne želim biti u pravu. Sam da mi je snažno tuklo magarca njezin dok JA je dobio moj orah i došao, miniranje joj šupak sa mojim sperma. To je kada sam maknuti svoju ruku iz usta. Carol je vrisak bio sladak muzika za moje uši. JA priželjkivanje JA je donio audio uređaj za snimanje, ali što god. Carol ležao na podu, njeno tijelo je potres u orgazmičke blaženstvo. Moj kurac je još uvijek bio sahranjen u njoj šupak. I neka ostane tamo neko vrijeme prije nego je izvadite.
Nekoliko minuta kasnije, ja lijevo Carol's office. Imao sam potpisao dokumente me oslobađanje od terapije u ruci. JA je otišao i dobio natrag svoj posao. Kao što sam prošetao ulicama Bostona, osjetio sam sretan kao klaun. JA je uzeo iz Južne Ashmont Željeznički kolodvor u Dorchester, a zatim hopped na Bat bus do grada Avon, Massachusetts. Imao sam dosta priča ispričati mojim prijateljima na BMI. Problem je većina njih ne bih mu vjerovala. Zato sam uzeo Carol's sperma-punjeni gaćice kao suvenir. Za spomen poseban događaj, znaš? Zabava dana čovjekova života nikada ne smije zaboraviti.klinke

среда, 24. фебруар 2010.

Seks u kancelariji

Radim sa Biljanom nekoliko godina, a imali smo mnogo seksualnih fantazija koje nikada do nedavno nisu bile resene……pre par meseci sam primetio da sve vise otkriva svoju odecu i da maksimalno zeli da skrene paznju na sebe…Pre oko dva meseca je usla u kancelariju u kratkoj letnjoj suknji, mogle su da se vide njene prelepe noge, a na desnoj nozi je nosila ogrlicu, izgledala je prelepo i vrlo seksi, i gledala je tacno u mene kako sedim za radnim stolom…Nisam skidao pogled sa nje, a ona je svaku priliku iskoristila da pokaze svoju seksi odecu, odjednom je doletela do moga stola… i upitala me da li moze da uzme neke predmete koji su stojali pored stola… osetio sam da mi se penis ukrutio…Negde oko polovine radnog vremena, odlucio sam da bi mi prijalo da se malo odmorim i istusiram, te sam otisao do tus kabine koja se nalazila na nasem spratu, uzeo sam peskir a ona me je neprestalno promatrala…Nadao sam se ali stvarno nisam ocekivao da ce me ona slediti..Onda su se vrata lagano otvorila.. stajala ispred mene. Dosao sam iza nje i zakljucao vrata, uhvatio je oko struka i poljubio je…moje ruke su napravile svoj put ispod njene suknje do njene guzice i fantazije koje sam imao dugo supocele da se ostvaruju…

Bili smo kao zivotinje napaljeni i udarali smo se o zidove… podigao sam je i poceo da lizem i ljubim njenu vlaznu vaginu…, poljupci su isli preko dugih nogu do guzice… bio sam nestrpljiv da je jebem i ustao sam…ali je se ona bas u tom momentu spustila na kolena i gurnula moj penis u njena mala usta, uhvatio sam je za glavu i nabijao kurac u grlo, vagina joj je bila skroz vlazna ali je nisam hteo nju…odupirala se dugo ali sam ja bio resen da je jebem u dupe, gurnuo sam joj vlazan prst u supak, dok je penis bio u njenoj vagini..

Izvadio sam kurac iz picke, a ona rece da ga vratim unutra…a nije ocekivala da zelim njeno dupe, i onda je usledio sok kada sam joj ga zabio, samo me je onako u soku pogledala preko ledja i rekla mi da ga izvadim…Uhvatio sam je za kosu i povukao glavu nazad i poljubio je, moj kurac se osecao neverovatno u supku.

Jebao sam je polako u supak, pa sve brze dok nisam svrsio… Kada smo se vratili za nase stolove, rekla mi je da ne moze da shvati kako sam bio tako napaljeni djavo!! Ali kaze da bi htela da opet to ponovimo… i otada smo se jebali stalno kao zecevi…i u njeno lepo dupe…ja sam u raju…

уторак, 23. фебруар 2010.

Poznanstva sa biseksualcima

Jen je dobro volio, i sa svojim raskošnim tijelom, dečki je teško držati svoje ruke ... Tu je bio jedan momak koji je u posebno Jen okrenuo na te, ako je imala težak dan na poslu mi bi i razgovarati o njemu da se opustite joj . Naš fantasy njega uključeni, a uz vruće seksualne erotski sjednice obavljaju u našoj spavaćoj sobi noću, Jen opuštena tako lako ostvariti divlje orgazme za nas oboje ... trpanje
Jen opisuje ovo vruće komadina kao šest pješice tri inča visok, tamne kože, kratke crne kose i sladak osmijeh. Njegov biserni whites sja svijetlo kad god bi joj se nasmiješio. Naša mašta je Derek jebu i sisa i Jen i ja Samo moja misao je penis raste teško kao što smo i razgovarali o Derek da nam se pridružite, tako da je mogao skliznuti njegov penis duboko unutra Jen's hot pussy, au isto vrijeme Ja bih osjetiti njegov zatvoriti usta na mojim oteklina organ ...
U svim našim fantazijama smo oboje bili uključeni i kako servisirati Derek's masivni penis. Jen uvijek mi govori sam dobro izgleda, a ona je siguran da će troje rade dobro za nas i van uzbudljiv seksualni život. To je nakon sjednice pun pare ljubav sa mnom lizanje joj ljubavno gnijezdo, zadirkivanje magarca sa mojim prstima kao što je opisano ono što je htjela Derek učiniti da joj da smo odlučili da je vrijeme pozvati Derek van na večeru i piće i natrag na naš mjesto za skoro kapu i za bilo što drugo svibanj dogoditi te večeri ...
Jen je otišao raditi sljedećeg jutra malo nervozan uzbuđen, ali u isto vrijeme. Ona je čak stigao ranije znao Derek je uvijek bio na poslu kad god je stigla za dan - on je tako rano ptica našto Internet je došao to njegov rad ... Jen je potrebno malo poticaja da ga pozvati van, ali ona je također željela zadržati ovu vrlo privatnim kako bi se spriječilo jezika mahanje kroz svoje radne stanice. mlade devojke
Derek je bio malo uzima natrag kad Jen ga je pitao van, ali sa svojom stručnošću koketni ona ga je uvjerila na razmišljanje o mogućnosti uzbudljive noći, ako je on prihvatio ... On je to učinio složiti da nam se pridruže, ali pod tim da se ode van na večeru s njemu. Jen ne oklijeva prihvatiti njegov poziv jer s njom planove u mjesto za večernji razočaranje nije nešto što je ona pogledala prema naprijed.
Jen je ručak pokazala da se vrlo uzbudljivo. Derek flirted cijelo vrijeme su zajedno bili joj okreće na sve više i više i nije se puno uvjerljiv za nju sisati njegov veliki tetrijeb, upravo u restoran, kada ju je zamolio da. Izgledala je oko osigurati da ne postoje svuda zaviruje oči prije nego kap pretvara da joj pelene. Jen skliznula ispod stola; unzipped Derek's fly ispuštanje njegov debeli penis. obrijana
Ona je isisan ga duboko u usta ga je dosadan sa svojim jezikom kao što je ona stroked njegov penis sa. Derek neka znaju da je oko doći, ali ona nije potrebna njegova upozorenja, njegov sokovi poplavljene joj usta, a što ona nije mogla progutati dribbled niz bradu ... joj joj pao salveta dolaze u lak za baratanje brišući kapi daleko od njezina usta ...
Jen je došao kući bubbling iz svoje uzbudljive ručak s Derek. Ona je sve više mene, joj maca kaplje kao ona podsjetio je njegov veliki tetrijeb i njegova slatka sperma degustaciju.
U 7 smo mu u susret naš omiljeni restoran, Jen nas je uveo i primijetio sam da je Jen je pravo o jednoj stvari ... Derek je komadina ... Jer čovjek gleda na drugi tip, on je bio poseban. Njegov izgled, njegov osmijeh i način na koji on me pogledao u oči, kada je govorio je bilo dovoljno da bi straightest momak rastopiti ispred njega. Za mene, dobro sam mogao osjetiti moj kurac oticanje kao večer napredovao.
Sa preko večera, na čelu smo natrag na naše mjesto za tu posebnu večer kapicu Jen's hot pussy, Derek je masivne crne probadanja i moje troje fantazije horny penis sisanče dečki sa sexy beba spremna za vruće akcije i ako smo igrali našu kartice pravo bit biti tri jastuci u naš krevet večeras ...
Derek iznenađen i Jen i ja, on je preuzeo kontrolu nad naše vruće sjednice, da nam kažete što učiniti. On je bio vrlo dominantna kada je riječ o spolu, nešto drugačije od kako se pojavio na poslu. On je rekao da Jen pada na koljena i sisati moj kurac način ona je isisan je ranije tog dana. Jen gladno izvukao moj štap iz zarobljeništva i isisan me duboko u usta. Derek je napravio njegov premjestiti, iza nje je svirao s Jen's bedrima po njoj kratka suknja klizi prije svoje ruke i pod guranje joj suknju preko bokova njoj. Njegove ruke iščašenje unutar joj suknju, svoje prste ronjenje između nje ružičasta maca usne i duboko u njoj pizda. biseksualci

понедељак, 22. фебруар 2010.

Da li volite analni seks?

To je to. Da je čekao iza vrata noć neusporedive tjelesni užitak, ali vrlo dobro može dovesti do mjeseci sramotno požaliti. Mislio sam kratko o mom djevojka Kim kući, pokušavajući s velikim teškoćama na potiskivanje osjećaja krivnje koji su počeli vagati teških on my mind. Imao sam varao djevojke u prošlosti, a Kim je bila drugačija.Voli jebanje u guzu I zaista mogao vidjeti sebe ženili joj jedan dan. Ona je bila gotovo savršena u svakom pogledu.

Skoro.

I uze dubok dah i buljila u prazno zatvorena vrata. Znao sam da sam jednom stali u tu sobu, ne bi bilo povratka. Znao sam da sam jednom vidio Tara opet ne bi bilo zabrana moje želje. Za 8 dugih godina sam bio replaying naše prošlosti seksualno iskorištavati u mojoj glavi, sve dok pretražuju uzalud za jednu ženu koja je moguće usporediti u smislu seksualne junaštvo. U dva kratka godina smo proveli zajedno sam se razvijao od neiskusna nevinost do potpune seksualne slobode, kao i Tare je uzeo ponos u ispunjavanju svaki moj seksualnu želju. Ona je također bila sretna da joj mnoge maštarije podijeliti s našim zajedničkim interesima i razumijevanja vodeći do 24 mjeseci od čistoga tjelesnima blaženstva. Na neki način, ona zapravo upropastila mi je za druge žene kao što je moje standarde za seksualnu avanturu je razvio više od onoga što većina djevojaka bi smatraju odgovarajućim. uska guza

Sam nastavio odugovlačiti kao moj um je počeo proces različite posljedice koje bi mogle nastati iz tog dugo iščekivanog Reunion. Iako je Tara bila mokra ostvarenje sna za 18 godina stare djevice, naših problema izvan spavaće sobe bile značajne. Zajedno s njom značajno seksualno iskustvo dolazi sajam iznos od emocionalne prtljage da nisam bio potpuno opremljen za rješavanje u to vrijeme. Tijekom godina, međutim, uspomene na naše razne probleme imali blijedi, ostavljajući samo spržen detalje naših brojnih pohotljiv avanture.

Počela sam se pitati koliko Tara je promijenio tijekom našeg vremena apart. Sada u braku s troje djece, preuzela sam imala dospjelih znatno iz 20-godišnja samohrana majka sam sreo sve one godine prije. Osim izvanredne seksualnog partnera, Tara je imala uvijek živoj ličnosti koje su joj radost da bude s izvan spavaće sobe, kao i unutar. Moja jedina nada je da godine braka i prigradski život još nije skršen je avanturistički duh. Sudeći duhovita i provokativna smo imali razmijenili e-mailove u posljednjih nekoliko mjeseci moje mišljenje je da nije.

No, tu je bio samo jedan način da saznate. Sam podigao moju šaku i pokucao na vrata.

Sljedećih nekoliko sekundi ostavio kao vječnost dok sam čekala strpljivo. Moje srce je počeo utrku čak i brže kada sam čuo zveckanje lanca zaključavanje slijedi oštri "klik", kao što je bila otključana vrata iznutra. Sa brzo gibanje, zamahnuo vrata otvorena i po prvi put u godinama mojim očima je pao na žene koje su okupirale moje misli za veći dio prethodnih desetljeća.

Tara je lice bilo aglow s primjetna uzbuđenja kao da me dočekala s osmijehom veseo. Njen zarazan izraz sreće skoro me uhvatili i ja nasmijala natrag kao moje oči radio brzo uzeti u poznatim lik stoji preda mnom. Odjevena u jednostavnu plavu haljinu, ona izgledala seksi, ali elegantan kao i ona stala na stranu kako bi se omogućilo mi je da uđe u sobu.

"Hej", kazala je, zračeći s entuzijazmom.

"Hi," odgovorio sam, lagano osvaja sa situacijom.

Sam ušetao u sobu kao Tara zatvorio vrata prije nego okretanje leđa prema meni. Prije nego što sam mogao reći drugu riječ bacila joj ruke oko mene pritiskom na njenom tijelu u moje.

"Ne mogu vjerovati da ste zapravo ovdje", promrmlja, čvrsto grleći me.

Vratio sam se zagrliti, moje lice protiv pritisne joj vrat kao davno zaboravljene miris vanilije ponovno donio niz sjećanja rushing back. Nakon što je prolazan zagrljaj, ona povući malo zaustavljanja za kratak trenutak pogledati me u oči sa svojim pjenušac plave kugle.

"Wow, povikne ona, koračni back to skandirati što gore i dolje moje tijelo. "Vi izgledaju potpuno isto!"

"Je li to dobra stvar?" Tražio sam sa cerekati, kao što sam počeo da skinuti moju jaknu.

"Oh da," odgovori ona brzo, oštar je dno usne kao njene oči roamed iznad mene.

Sam se nasmijao dok sam bacio moju jaknu preko leđa u blizini stolica. Tara oduvijek znao da me se osjećaju dobro.

"Želite li nešto popiti?" pitala, motioning za izbor pića boca okupila na stol na drugoj strani sobe.

"Da, naravno," odgovorio sam, sjeo na jednom od kreveta kao što se okrenula prema stolu.

"Što vi osjećate kao?" pitala, šetnje po sobi. "Ja ne znam što piti pa sam dobio ... kakve sve."

"Što god ste vlasništvo", odgovorio sam kako sam naslonila leđima i gledao moj bivši-djevojka petljati s asortimanom boca.

"Gin?" ona se zove natrag preko ramena, mene uzrokovalo da wrinkle moj nos u gađenje.

"Umm ... Kako o votku?"

Tara se nasmijao i postavite bocu gin natrag dolje.

"Oh yeah. Zaboravio sam vas mrzim gin."

Kao što je pripremio pića sam uzeo priliku da joj gledati, duboko disanje kao što sam pažljivo proučio joj svaki potez. Njeno svijetlo plava haljina je bio otvoren u leđa, omogućavajući veliki dio svoje glatke, seksi leđa tako da postanu vidljive, pokrivene samo par tanke trake koje su prešli svaki drugi prije petlje preko ramena. Auburn kosa joj je sada svjetliju nijansu, gotovo jagoda-plavuša, i vezan u konjski rep koji protiv odskočiti leđa joj vrat dok je premještena. Haljina sama siđe k njoj sredine butina, dopuštajući moje gladne oči širok pogled joj sladak noge. Kao što je rodila troje djece, bio sam blago zabrinut da Tara je lik bi pretrpjeli, ali na moje iznenađenje da nije. U stvari, on se pojavio kao da je ona izgubila težinu od zadnji put sam vidio njen posljednji i njezino tijelo je preuzela zategnuta, atletski izgled istovremeno zadržavajući mnoge je dovoljan, preslatko krivulje. Puniti

Kao što se okrenula prema meni, ruke svaki drži tekućina napuni čašu, primijetio sam nešto drugo različitim o Tari. Ispred nje haljinu siđe u obliku slova V, dozvoljavajući velikodušan pogled joj širok rascjep. Činilo joj grudi ne samo veći nego što se sjećam, ali i mnogo više okrugle i simetričan. Isprva sam mislio da bi moglo biti grudnjak je ona nosi, ali nedostatak remenje ili linije pod svjetlom tkanina ubrzo odbacio taj pojam.

Tara predao mi staklo s osmijehom. Ona onda je uzeo mjesto na krevetu preko puta mene, naslonjena leđa prijelaz joj noge. Kao što ona učini tako, njezina haljina dalje klizila joj bedra i nađoh moje oči lutalice dolje kao što sam uzeo gutljaj mojih piti.

"Dva kreveta?" Pitao sam, bacivši pogled po sobi. "Jeste li očekujete tvrtka?"

"Možda", odgovori ona, odgajala obrve. "Zašto? Jeste li se netko na umu?"

I nasmijala se i uzeo još jedno piće prije shaking my head. "Nije u ovom trenutku."

"Aww, da je previše loš," Tara whined, njezina puna, ružičaste usne pouting ismijavati s tugom."Mi nikad nisu dobili priliku da se u troje."

Upravo sam se nasmijao. Ako sam bio zabrinut da je Tara je izgubila zaigrane naravi, oni strahovi ubrzo su poraženi. Svaka riječ je govorio kao da se kaplje sa kreštav aluzija. U stvari, ona očito nije dijelio moj strah, a čini se da je više uzbuđen nego nervozan.

"Ali to je u redu", rekla je nastavio lijevanjem mene zaljubljen pogled. "Ja vam želim sve do sebe ionako večeras."

Kao što smo nastavili uz obavezno small talk, moje oči uhvaćen ljeskanje dijamantni prsten na njenom prstu dok je i izvukla staklo na usnice. Tara bez moje distrakcija kao ona glanced kod mene i onda dolje na nju ruke. Pokušala sam se pretvarati nisam primjetio, ali bilo je prekasno.

"Da li vas gnjaviti?" pitala je, držeći se vjenčani prsten koji okružuje joj tanak prst. "Ne mogu ga skinuti ako želite?"

"Ne, ne," odgovorio sam.

"Jeste li sigurni?"

"Da."

Kada sam prvi put imao Tara nalazi se na Facebooku i saznali da je oženjen, ja sam doživljaj boja ljubomore. To je ljubomorno od rasipanja, ali bio sam nesiguran u tome kako se osjećala oko vara muža.

"Što si mu reći?" Pitao sam, moja znatiželja porazan moja bolja presudu.

"Rekao sam mu da ću posjetiti moju sestru, ona odgovori sa samozadovoljstvo.

Ona je očito ne smeta previše uz izglede za preljub, što me pitaju je li ona na mene varao za vrijeme naše veze.

"To vam ne smetaju uopće?" Pitao sam, pritiskom na problem. "Vi se ne osjećaju krivim ...?"

Tara joj brzo slijeganje ramena, a zatim oboren ostatak svog pića.

"Malo", rekla je ona, uzimajući do dobiti drugi. "To je samo da ..."

Sam ostao nijem, čeka ostatak svojih odgovora.

"... Ja sam bio u braku nekoliko godina, sada i ..."

Zastala je kao da pokušavate naći pravu riječ.

"On je veliki dečko, i volim ga i sve, ali ..."

"Ali što?" I pritisne, Cocking moju glavu u radoznalosti.

"Mi jednostavno nemamo taj ... seksualnu vezu. Kao ti i ja imao."

"Ja znam što znači:" Ja sam rekao iskreno kao što sam završio piće moje.

"Zašto? Osjećate li se krivim?" pitala, okretanje tablice na mene kao ona nas izli i još jedno piće.

"Malo", odgovorio sam istinito, iako moja krivica brzo subsiding bio pod utjecajem alkohola i Tara je neodoljivom seksualnom auru.

"Jeste li sigurni da vam ne smetaju?" pitala opet, čime je tema razgovora leđa joj vjenčani prsten. "Ne mogu ga skinuti."

"Ne", siguran sam, kao što sam prihvatio još jedno piće. "U stvari ..."

"Što?" pitala, nagnuti glavu u očekivanju.

"To ... vrsta ... mene uzbuđuje,"

Tara je znatiželjan izraz razvijao u osmijeh i ona gledala me pažljivo.

"Stvarno?" promrmlja s iznenadnim razumijevanjem. "Imate što za sada udana žena?"

I slegne.

"Mislim da jesam."

Tara giggled i uzeo još jedno piće.

"Pa to je dobro," rekla cooed, kao i ona neka usne razvlačiti na staklo, dok bulji u mene i izgled intenzivne, požudan želja. "Budući da sam bio na čekanju osam godina da ste opet."

Nisam mogao pomoći, ali osmijeh.

"You've been razmišljam o tome puno ha?" Pitao sam, raste više udoban sa situacijom.

"Da!" poviknula s pretek. "To je sve Razmišljao sam o jer sam prvi ste pronašli na Facebooku."

"Mi smo imali nekoliko dobrih vremena", rekao sam sa klimanje kao što sam vraća na naše razne erotske težnje.

"Great puta," Tara ispravljen naglašeno, uzrokujući da mi osmijeh još jednom.

"Soooo ...." Počela sam, moj inhibitions polako klizi daleko. "Što točno si bio razmišlja o?"

"Oh, samo uspomene", ona je odgovorila coyly kao ona tossed glavu natrag i odvali joj oči u izbjegavanju moje pitanje.

"Sjećanje o ...?" I pritisne s povećanjem inzistiranje.

"Oh, ne znam," promrmlja sa osmijehom, nastavlja igrati svoju igru kao što je ona malo ustane i uze korak prema meni. "Kako o vremenu smo bili kod mog prijatelja stranke, a vi me vukli u kupaoni i pognut mene nad sudoper?"

Ja se proguta tvrdo kao Tara stajao iznad mene. Korištenje joj noge gurnuti koljena apart, preselila bliže pritiskom joj bedra protiv moje prepone. Pogledao sam gore u oči kao ona nasmijala dolje na mene, osjećajući rastući tvrdoća između mojih nogu pritisne na nju golu nogu.

"Uh huh," promrmljao sam tiho. "Sjećam se."

"A ti izvukao mi hlače prema dolje ..." nastavila je, inching sve bliže. "I mene jebu sa sobom."

I nodded.

"A što si morao staviti svoju ruku na moja usta da bi drugi ljudi na stranke iz rasprave mi je stenjati. Sjećam se da me jebu tvrdo i klizna prstom gore moj magarac."

I nasmiješi se, podsjećajući provokativnih scena kao Tara gurne laktom bliže, straddling moje bedro kao ona otrča niz moje ruke nazad. Moje tijelo tingled od uzbuđenja kao što sam osjetio je dugo čekala dodir. Pritiskom na meni blizu, ona dotakne joj usne na moj vrat, ostavljajući ih zadržati trenutak prije nego što se kreće prema gore.

"To ..." nastavila je, šaptanje u uho. "... je ono što sam razmišljati o tome."

Premještanje joj glavu natrag, uskoro naći sebe bulji u međusobno oči. Održali smo našu intenzivan pogled na kratak trenutak prije naše požude preuzelo naše inhibicije i mi postali upletena u dug, dubok poljubac. Tara moaned softly u moja usta i naši jezici plesala i ona pritisne svoje tijelo na moje. Naš eskalacije strast ubrzo zaustavio, međutim, kao i Tara slučajno vrhom joj čašu malo predaleko, slanje umjerene količine tamne tekućine spilling out dolje preko ruku i na krevet.

"Ups," ona giggled, koračni leđa držeći piće at arm's length. "Imaš malo previše uzbuđen tamo."

I nasmijala se i preselili preko na krevetu, izbjegavajući novoformirana mokra mrlja kao Tara hodao preko na stol i postavi joj čašu. Ona je tada gledao na to kao i ona mi je isisan prstima čistim od tekućina prolivena.

"Po putu ..." je počela, zavodljivo sisanja joj srednji prst. "Obavijest išta različit o meni?"

Kao što je govorio, ona se okrene bočno i gurnuo joj grudi van motioning joj grudi s podigli eyebrowed izraz.

"Da ...," započeo sam, milovati moje brade kao što sam shvatio što je bila implicirajući s njom manje od suptilnih taktika. "Mislio sam da je nešto drugačije u tim. Jesu li ...?"

"Lažni?" Tara blurted out oduševljeno. "Jesam."

Skoro sam se smijao na moje bivše djevojke iskrene dvorac, iako ju izravnu otkrivanje sigurno nije me iznenađenje. Kad smo bili zajedno, ona je uvijek govorio o dobivanju grudi implantata, ali naše financijske situacije u to vrijeme nije to dopustiti.

"Moj dvadeset osmi rođendanski poklon", objasnila je. "Što ti misliš?"

"Oni izgledaju sjajno," ja pohvalio kako sam uzeo još jedno piće.

"Hvala", kazala je jednostavno, hodanje natrag prema meni. "Ali ja znam ti nisi mnogo tit čovjeka."

"Yeah," ja pristao, smijeha. "Mislim da vam se svidjela ih više nego što sam učinio."

Izjava nije pretjerivanje. Tara je biseksualan priroda je bila dobro poznata, a njena predizbori za prsata žena je sve previše očigledan.

"Da. Da sam," ona je pristala, širok osmijeh rasvjeta joj lice sa pretek.

"Dakle ..." nastavila je, joj okreću leđa na mene i lijevanje glup pogled na mene oko ramena."Jeste li još uvijek magarca onda čovjek?"

"I noga:" Ja ispravljen, nasmijana natrag u nju kao moje oči skeniraju niz njezino tijelo dok je u igri se predstavila na mene, joj arching leđa kako bi naglasila njezin stražnji dio za moj užitak gledanja.

Tara je nekoliko koraka bliže meni i izdvajali svjetlo plava tkanina njezine haljine magarca zbijeno oko nje dok je polagano savijena prema naprijed.

Ja malo moje usne kao što sam sjedio leđa, uzimajući u Tara je razigran zafrkavati.

"Jeste li propustili OVAJ magarca?" upita ona zavodljivo, javno prikazivanje joj svaki zavoj pod čvrsto pruži tkanina.

"Da, ja sam:" Ja sam odgovorio, podešavanje moje hlače, kako bi se smjestiti sve veći rast u roku. "U stvari, mislim da bi trebao donijeti malo bliže".

"Oh yeah?" rekla je, polako inching joj haljina joj noge. "Je li nekoga tko je imao uključen?"

"Možda ..."

"Dobro", odgovori Tara, naglo otpuštanje joj haljinu i stoji ravno natrag gore.

Buljila sam ravnodušno sa zbunjenost kao i ona brzo odbio je provokativno djelovati i šetao više od mene. U očima joj je ostao zaključan na mina kao i ona sauntered po podu. Postizanje dolje, ona je stavljen joj ruku na lupanje oticati u moje hlače, nešto kao što je nasmijan osjećala moje povećava tvrdoću.

"Im 'idući u ići promijeniti", rekla je tiho, joj ruku nježno stiskanje.

"Promjena!" Pitao sam, moj puls trkaći još jednom.

Tara kimnula.

"Kupio sam poseban outfit za vas."

Sam se nasmijao.

"Tako ...," počela je, kako je ona naslonila na mene i poljubio. "Želim da sjedim ovdje i razmišljam o svim prljave male stvari koje ću to učiniti za vas kad se vratim."

I nodded, težak je teško održavati moj žudnja.

"Dobro", rekla je ona još jednom, Trepere brzo osmijeh prije uključivanja i naglo hoda.

Gledao sam kako joj je njezin put u kupaonicu, zatvaranje vrata, bez drugu riječ. Ne može se sjediti strpljivo, odmah sam završio i piće moje hopped gore. Kao što sam fiksni ja još jedno piće, moje ruke zadrhta s anticipacija. Ja brzo quaffed netom pripremljen napitak, prije odlaska prazna čaša na stolu. Kao toplinu alkohol teče kroz mene, ja se nadao da je dovoljno. Ja ne želim biti pada pijan, ali sam želju opijenost dovoljno da se smanji dugotrajan inhibicije. Sa noći neusporedive ekstaza naprijed, želio sam biti što je moguće bezrezervna.

Povrat na krevet, ja maknuti moje čarape i uze moju košulju off. I onda reclined udobno i čekala, moje oči zalijepljen na vrata kupaonice.

"Ready?" Tara je glas zove se kao vrata otvorena ispucati.

"Da," odgovorio sam.

Vrata i dalje otvorena je zamahnuo Tara zgazi na jasan pogled uzrok moje čeljusti to kap u čuđenje. Ona je nosio crni korzet, cinched zbijeno oko njezina struka, pretjerali širok krivulje joj kukova. Njezina nedavno kupio grudi su također vidljivo prikazana, gurali se po korzet, proizvodeći znatnu količinu vidljiv rascjep. Priključen na dnu je bio kratak, crni, obična suknja dolazi jedva dosežu joj gornji bedro. Kroz fin materijal sam mogao napraviti iz tamne konture njene male crne gaćice i podvezica trake povezivanje s par provokativnih, crne čarape koja je pokrivala joj noge od sredine butina. Njezina plava kosa jagoda light je bio oslobođen od kika i sada visi na ramenima, tucked uredno iza svakog uha. "Što ti misliš?" Tara pitao, okrenuvši se na pola puta, kao da joj grozan model outfit.

"Mislim da je najtoplija jebena stvar sam ikad vidio," Ja blurted u odgovor, potpuno iznenađen njenom ugodan izbor spavaća soba nošnje.

"Mislio sam možda se sviđa", rekla je nasmijana, stoji na kraju kreveta s rukama na bokovima joj.

"Oh, I like it," ja je potvrdio kako sam se preselio moj put dolje krevetu, željan da se stvari počele.

Kao što sam do kraja krevetu, sam počeo stajati samo da su u igri Tara me gurnuti natrag u sjedi poziciju.

"Uh uh", kazala je otvoreno, kao što je i sama smanjiti na koljena. "Prvo, ja se za igru."

Joj oči plav bile uprte u moje kako bi došla do te otkopčan moje hlače pred povlačenjem ciferšlus dolje sa bolan sporost. Naslonjena natrag na laktovima sam podigao moje bokove od kreveta kao ona moja povukla hlače niz moje noge, ostavivši moje golo tijelo odjevena samo slab par pripijenom boxer briefs. Tara oči sijevaju sa bezobzirnim požude kao ona averted je pogled iz moje licem prema dolje na zatezanje oticati u moje donje rublje.

"Mmmm," ona cooed, tucking joj prste u pojas i povlačenjem prema dolje. "Nemate pojma koliko dugo sam čekao ovaj."

"Waiting for what?" JA je pitao coyly kao ona oprezno inched rublje niz moje bedro, dopuštajući moj kurac do proljeća naprijed i slap protiv moj želudac.

"Za to," Tara odgovorila nasmijana kao ona pruži shvatiti moje vratilo, potezanje moj penis prema gore kao što je nagnuo prema dolje i senzualno razdijeliše usnice.

I neka se izvučen jaukati kao što sam osjetio osjećaj dugo čekala moje bivše djevojke meke usne Prilažemo glavu moj kurac. Sisanje savjet, njezin vatreni pogled ostao je fiksni na mene kao duljina mog vratilo polako nestao u njoj toplo, mokro usta. Osjećala sam njezin jezik sapunanje moj kurac jer joj oči zatvorene, a ona dalje se spusti dolje, vodeći mi cijelom dužinom. Davanje nekoliko brzih bobs glavi, Tara potom se povukao, usnice klizna kopiju mog otekao osovina, curling u osmijeh kao što je objavljen moj blistavim kurac iz usta, ali ga drži čvrsto iz baze. Mene drži u ruci joj meka, Tara zatim spustio glavu i produžiti joj jezik da sjedne na moje kugle, njezina blistavo plave oči i dalje bulji sa bilo koje strane moje mokre penis.Lizanje prema gore, ona otrča joj jezik do donje moje osovine prije poduzimanja savjet u njoj toplo, pozivajući usta jos jednom. I neka se suptilno stenjati odobrenja kao što sam gledao Tara nastaviti svoj rad. U osam godina od kada sam bio s njom sam imao još pronaći djevojku koja rivaled moja ex djevojka u umjetnosti oralno zadovoljstvo. Tara je ljubio, a ona je bila dobra u tome.puniti guzu spermom