.

Servis za upoznavanje

понедељак, 8. фебруар 2010.

Trazim pozanstvo sa gospodjom za seks

Gospodja . Htjela bih pitati da ste uživali u 'priča? " Međutim, to nije ni priča, ni sam siguran što bih trebao biti osjećaj; sliv emocijama ste unijeli moje postojanje. S jedne strane, ja sam jako seksualno uzbuđuju - Želim joj da nastavi i želim je jebati odmah nakon što je "on" ima. S druge strane, to je moja žena, a momak joj se jednostavno koristi. Za seks.
Kamera nije lagala - ona ga je radi - a, on je njoj radi. Moj nježan, malo konzervativna žena od 15 godina bio uzimajući joj maca mi je snažno tuklo, i punjene, s "sperma" iz drugog tipa. Za bilo koji od vas tamo koji su doživjeli to, zaista je teško stvar da biste dobili tvoj um omotano oko. To je slatko i kiselo stanje. Mislim da mora da je malo nade lijevo - kako to glupo zvuči. Ali ja zaista potrebno da ih vidite u osobi - da svjedoči za nešto s mojim vlastitim očima. Da, mislim da ne cmok poricanja, ali njegova je bila moja supruga nakon svega. A osim toga, ako je došao dolje to, mislim ja bi sveobuhvatan dokaz da sam joj se suprotstavio! Ja sigurno ne žele biti stavljen u poziciju da postane "rogonja". Taj je rekao, dođem nasilno kada sam masturbirati - jednostavno razmišljam o tom pijetao klizanje na mokro joj, kremasti maca - ubrizgavanje njegova debela, topla sjeme u njoj - dobro, to je previše uzeti. Kada smo jebati, joj malo pričanja priča poprima novo značenje, a ja jedva posljednjih 15-ak minuta prije nego što sam roktati i stenjanje, objavivši svoje sjeme u nju. Tada se osjećam glup - uglavnom prazna. Joj, mi jako sumnjati da je milost zajebavati. Ona se jako mokro, ali moj instinkt mi recite joj misli su daleko od naše spavaće sobe.
Ja hatched drugi plan i zove mog prijatelja over za pivo. Bila je nedjelja i moja žena posjećuje svoju majku na starije kuće. To je ritual da nisam previše zabrinut što je ona i do! U stvari, nazvao sam tamo mnogo puta, a ona odgovori svoje majke telefon. Ja također znam joj posjeta trajati oko tri sata - dovoljno vremena da se moja ideja staviti u pokret. Mi je rekao moj prijatelj ukloniti skrivene kamere sljedeći dan. Imao sam dokaze na temelju moj hard disk, sigurno šifriranje. Također sam ga pitao ako sam mogao posuditi kombi za njihov dan. Ali prvo, trebao sam dobiti ideju o njoj dnevni raspored. On je napravio mentalnu note njezina dolaska i odlaska.Ona nije uvijek kasno poslije posla - da bi bilo previše bezobrazan, ako ne i obični glupo s njezine strane. Budući da sam znao da taj tip bio poduzetnik, nisu mogli zadovoljiti u bilo koje vrijeme. Moja supruga radi vrlo teško i ima da bude okolo za svojim štapom. Na taj način ovaj contentiousness s njezine strane zaista daje samo njeno vrijeme za vrijeme ručka. Moj prijatelj je rekao mene ona ponekad ostavlja zgrade na ručak i nakon ručka vraća se više. Ovo nije potpuno čudno jer su trgovačkim centrima i objektima prehrane u blizini. Također daje joj vremena za nešto što se brzo - i više nego dovoljno vremena u mojoj procjeni.
Pokušao sam na "karti iz" područjima ona mogla natjerati da su bili dovoljno blizu da rade pri čemu su, vozeći samo bi se minuta. Isto se može reći za dobivanje natrag na posao - mrzila biti kasno. Iz moje analize, karte gradova pokazali su dva parka - obje su mogućnosti. Moj prijatelj je dogovoreno da mi posuditi svoj kombi tijekom radnog tjedna - ona će prepoznati moje SUV-a kada sam provela moj "izviđanje". Moj prijatelj je također pokušala me razgovor iz ovog - što je to povećanje je pitao? Rekao sam mu da ne bi u potpunosti razumjeti, ali mi je trebalo za to. On ne ide raspravljati - on je znao da sam bio u vrlo slab položaj. Starija.
Plan je bio pokrenuti sljedeći utorak. Ona nije kasno u ponedjeljak, a ona nikad nije "zalutao" previše daleko od doma na vikende. Logički onda, joj bedra bi biti bolan za ovaj tip je kurac od utorka. Naravno kao govno, moj mobitel je zazvonio oko 11:45 taj dan. To je bio moj prijatelj - naveo je on je upravo napustio zgradu. On mi je rekao gdje je sakrio momci za njegov kombi. JA je dobio u moj vozila i trk na svojoj kući. Siguran sam da sam prekinula sve vrste vožnje pravila, ali sam zbrinut manje. Bio sam jedva svjestan mog akcija - činilo mi se na auto-pilot. Nisam mogla misliti ravan kao što sam ja dobio za svoju kuću i nađe ključeve u kolo dobro. Dobio sam u kombi, počinje se i krenuli van na park # 1.
Moje srce je kucalo tako teško, mislio sam srčani udar neminovan. Srećom, ja radim od dosta malo pa tih strahova su brzo assuaged. Ipak, bio sam luckast - Osjećao sam kombinaciju panike, uzbuđenje, strah, ljutnja - ona brzo postala "Smorgasbord" emocija. Kao što sam izvukao na parkiralištu parka # 1, JA skaner brzo vozila danas. Ja ne znam što je on vozio, ali je njezin automobil nije bio tamo. Bio sam skoro bolesna za moj želudac kao što sam podupirač van van, i trk van na # 2 park. Nisam htjela izgubiti tu mogućnost - iako je prošlo 20 minuta, osjećao sam se svake sekunde krpelj daleko. Umjesto toga, svaki drugi "čip", daleko na priliku vidjeti moje žene u akciji. Kao što sam izvukao na parkiralištu, shvatio sam da sam bio na ovom parku prije. Imao sam trčanje kroz tu prije - to je samo da sam došao iz drugog ulaza. Sjećam misleći kako je ovo izolirani parking je bio. Dobro za lopove provaljivanje u vozila. To nije jedina stvar ove izolirane parking je bilo dobro za!
Tu, tu desno! Njezin crveni Ford Escort bio parkiran između kamiona i SUV-a. Vrsta skrivene Pomislio sam - dobro učinjeno - kuja. Ona nije bila u njenom automobilu no. Bio sam guessing kamion - većina radova izgleda da ima jedan. Kako ispada, to je bio jedan pogodak JA htio sam bio u krivu oko. Sam mogao vidjeti leđa dvije glave - oni su bili u zagrljaju. Sam prepoznao kaput - ona nije rob mode, ali ona se haljinu dobro. Bilo je stabala uz perimetar park i grmlja na rubu parkiralište. Ja parkirana u blizini kraju tako da sam mogao dobiti iz van bez da bude prepoznat.Ja slithered uz stranu van i da me dovela do niza grmova. Osjećala sam se kao jebeni idiot kao što sam squatted dolje i "patka hodio" grmova, dolaze na rubu jedne. To je bio savršen vidikovac na zavirivati u kamion. Ovo je drugi put želim sam bio u krivu - oni su bili toliko zadubljen u svoje make-out sjednici, nisam morati proviriti - Ja gawked.
Što sam napravio vidio sam glavu Swirl - to je nestvarno. Ja sam htjela biti bolesna, ali sam osjećala moj kurac u mojim hlačama ljutiti se u isto vrijeme. Prije nego što mi jako oči, tu je moja supruga - sa svojim jezikom u tolikoj mjeri da se u njegovim ustima, pitao sam se kako je disanje. On je imao velike ruke meso unutar vrha njezine haljine. Bilo je kratko, svjetlo plavu haljinu i imala je na bisere - Gledao sam joj oblačiti se to vrlo jutra. Znao sam točno što haljinu koju je nosila, njena oprema i naravno, gaćice. Njegove ruke bile sve na njoj - one na njoj tits je cijeđenje joj bradavice. On nije bio vrsta ili joj miluje ni - ta pička bila agresivno igranje sa moje žene tits. Sam mislio JA mogao joj moans, ali nije želio da biste dobili previše blizu - Bio sam već na pola puta između prošlosti otvaranja grmova. Ako se pogleda dovoljno teško, oni bi bili u stanju da me vidi. Moja supruga nije ni egzibicionista - ali ona je, s nekim tip, na jednu ruku joj tits i druge, dobro, mogao sam samo nagađati.
Kad su prekinula njihov zagrljaj oni čavrljao za minutu ili dvije. Uze obje ruke i postavi ih na leđa i glavu. On je bio poduzetan moje žene glavu dolje prema njegovu prepone. Siguran sam da je velika, masnoće penis već bio izvan te uspravno. Sam vidio moje žene ruka ide naprijed-nazad, gore i dolje - ona je sigurno bila davanje njemu handjob. Ona je samo neka sama ide - ona nije i pokušati zaustaviti - ona jednostavno nije ono što je želio. Ona je postala neka vrsta "jebati rob."Njena glava siđe dolje crtica - sam mogao vidjeti povratak u glavi, ali to je sve. Sam bio idući u morati pomaknuti da biste dobili bolji pregled. I opet slithered uz grmlje i došao na to strani parkiranim SUV-a. Drago mi je što nitko nije bio oko - Pogledao sam smiješan. Zapravo, ja gledao (i osjetili) kao pokvarenjak. Moj penis je teže nego što je ikada bio - moj želudac u čvorova. Moj disanje je vrlo brz. Nema krvi je bio u mojoj glavi - tu ne može biti! Kao što sam zaobljeni kut SUV, sam mogao vidjeti ono što je moj sladak malo žena je bila do. Da matora kuja nije bio samo puše tip, on je imao potpuno hlače dolje na njegov gležanj! Ona nije bila bobbing glavom na sve! Ne - ona je bila njegova osovina lizanje i onda svoje loptice. Jebi me! To je postao nepristojan!
Moja supruga je lizanje sisa a ovaj tip je muda - kako će podići svoju guzicu gore tako da ona mogla manevrirati svojim jezikom oko njegova jaja. Sa svojim druge strane, ona je milovati svoje meso. Samozadovoljan osmijeh na njegovom licu su mi želite bušiti svoje Lights Out. Umjesto toga, kao što je rogonja, stajao sam i gledao moju suprugu sisati neki tip je dlakave lopte, udarac i njegov penis. Da bi se gore, sam počeo milovati svoj penis. Bol u moje međunožje je uzimanje it's toll. Mješavina se uzbuđen, ljuti i bolesne osobe na moj trbuh je tako strano meni.Ipak, tu sam!
Sa kut sunca, ja mogao vidjeti većinu njegov penis, i to joj ruku jacking. Vrh je blistavim - s glavom odmara na kabini svog kamiona, oči zatvorene, a on je neprestano zabadanje magarca za nju i dalje liže napad na njegov orasima. Ona mu je sada teže jerking. On je bio mrmlja nešto, ali nisam mogao čuti. Ona oživljenoj joj tempo, i znao sam da ne bi bilo dugo. Zgrabio ju je za glavu i zaglavi na vrhu njegov penis - ona ga je nestrpljivo i skliznula joj usta malo preko velike gljive glavu njegov penis. Ona nastoji da slajd gore i dolje, ali nije bilo načina da se više od 4 inča te penis u usta. On je počeo da mužjak svojim kukovima i znao sam da je pucnjava svoj "teret" na leđa mog supruga grlu. Bog samo zna, gdje taj je - bolest ili ono što je nosio - ako ih ima. Ona je samo muzu vrhu 3-4 inča s usta, a ostatak je bio u grču penis rukom.
On se činilo da se zauvijek - moja žena ne gutati dođe - nije postojao način u paklu je ona mogla pohraniti toliko dolaze u njoj obraze, i da imaju veliki penis u usta. Očito, ona je gutanjem svoje potomstvo. Uskoro joj glavu i prestati bobbing joj ruku sve osim prestao jerking njegov penis. Ona podiže glavu od njegov kurac, ali ne prije lizanje posljednji malo soka je - ona ga poljubi previše - kao da je neka vrsta svetište! To je bilo previše - dodati uvredu ozljede. Ona sama fiksne gore i oni čavrljao dok događaj na taj način. On je otvorio vrata svoje i mislim izdvajali do njegove hlače. Ja skočio nazad u moje izvorni položaj jer sam znao da je dolazio preko otvoriti joj vrata - što jebeni gospodin! On joj je pomogao iz kamiona i otvorio joj vrata automobila! Ona je smanjila na svoje mjesto - oni opaljen, tonirana noge svjetlucave u suncu.Ona čini se da je znojenje - a bože moj, zašto ne? Ona je upravo bio isisan litra dolaze iz nekih tip je pijetao i isisan njegove loptice dignuti! Što je ona drolja činilo - acquiescing za svaku njegovu naredbu.
Samo prije nego što je zatvorena vrata da joj auto, on pogleda okolo. Isprve Sam mislio Sam bio busted - ubrzo sam vidio ono što je bio spreman! Guzica klizila mu ruke prema dolje između nogu - ona jednostavno ga pustiti. Ona im se rastali kao što je Mojsije razdijeli crveno more. To je davanje šupak joj malo trljati i fingered joj maca. Ona joj oči zatvorene za minutu i neka mu to! Ona je kao da neka učini bilo što je htio! On je uzeo svoj prst do ušća i lizali. On nije imao namjere joj getting off - on je jedini jebeni s njom. Ako ona nije već napaljeni, ona bi se sada. To je postalo vrlo očito kad je dobio doma. Ona je bila vrlo zaljubljiv i htio jebati - ostaci, mislio sam u sebi. To je drugi dio ove priče i za drugi dan. Ja mogu reći za stvaran da kad ona želi da vijak, ja normalno kapitulirati. Također, ona je imala drugačiji par rublje na - očito previše natopljene za komfor bili su prvi par!
Ali prije toga dogodilo, kada sam napustio parkiralište, ja jednostavno ne mogu pomoći osjećaj da je to moralo doći do glave. Bio sam zbunjen - ili možda konačno sam imao bistrinu sam bio koji traži - dokaz. Moj um opet vozio sa svim vrstama permutacija i kombinacija za rješenje. S jedne strane, mi i dalje natečeni kurac mi je rekao neki dobar mogao doći ove. Znam da, nakon što je svoj vrhunac, ja bi se osjećam prazan i sam.

Нема коментара:

Постави коментар