.

Servis za upoznavanje

субота, 6. фебруар 2010.

Poznanstva preko interneta

Jahta težio sidro priličnu udaljenost, do plaže, par je pogledala ga svaki misleći da će napraviti velik mjesto za ručak nakon ronjenja.


"Baby, trebate staviti na neke za zaštitu od sunca." Said 6'2 tamne kose, stopala muški bacanje boca losion joj nakon nekoliko posizanje za njega.
"Hvala Jimmy," ona nasmiješi squirting neki losion u svoje ruke i slobodoumno primjene losion joj kožu. Njeno svijetlo zeleni bikini Držali joj krivulje. Dječak nogu rezati stil hlače prikazuje magarca na najbolji mogući prednost, s dvije male trokutima pokrivaju grudi joj velikodušno c cup. Grabbing dlaka kravata je okupio svoje duge crvene brave te ih je vezao u konjski rep.


"Mickey", rekao je Jimmy drži se lagan likra odijelo za nju.
"Moram li? I ove Kini osjeća previše vruća. Mi smo mogli plivati goli komad, nitko oko." Ona zadirkivali nevoljko uzimanje nudi haljinu.
Jimmy se nasmiješio i misli da je lako shugged svoje gaćice međutim, "Sorry slatkiše, već nekoliko incidenata i žele se u tom području i te će nas zaštititi od bilo kojeg žaca. Koliko volim svoju sugestiju. Možda kasnije na toj plaži tamo . malo vina, neki sir, mene? "
Mickey se smijali senzualno na sirast liniju.


Jimmy brzo povukao na svoju osip košulja i lijevanog okom preko tako plavo odijelo likra lijevanim svoju ženu tijelo.
Ona je bila prekrasna, stade 5'5 na bose noge, vatre crvene kose i temperamenta kako bi se slagala kad je potrebno, plave oči koje je osjećao rivaled ocean, osmijeh i dva prekrasna rupice na licu. Mickey nasmijao kao što je pogledala gore na Jimmy bulji u nju. "Quit perving neuspjeh ili ću dobiti zabrana." Ona je naredio mu peraje na bacanje. Jimmy smijali i preselio u bliže njoj hvatanje u rukama. "Pa u tom slučaju sam svibanj, kao nadogradnju iz perving do groping."Njegove ruke četkanje preko njezine grudi a zatim oko nje natrag i dolje na taj divan magarca njezin. Vučenje joj zbijeno protiv njega, ona je osjećala njegova uzbuđenja putem odijelo. Joj prsti pasu teasingly preko tvrdoća, Jimmy groaned i nevoljko izdvajali daleko od nje. "Nećemo biti ronjenje ako držati taj gore."


Par zadirkivali jedni druge kao što su obučeni u odijela i skupiše svoje roniti opremom, spremna za kupanje.


Prilagođenje postupak i roniti provjeriti je uvijek zabavno vrijeme za par, opreme već sklopljen s cisterna prilogu BCD i regulatori i mjerila privitku tenk.
Provjera preko svoje opreme, okretanje na zrak i provjera tlaka u spremniku, uzimajući neki test diše kroz regulator. Mickey podigao Jimmy's BCD gore tako da je mogao skliznuti u nju. On je nagnuo prema naprijed da se težina spremnika, dok prilagođavanje BCD. Mickey se preselio u prednjim i pomogao s nekim od prilagodbe, nakon što je ronjenje zajedno toliko dugo da je znao drugi preferira svoju opremu da sjedne. Klečeći ona osvojila opasač, Jimmy gledao dolje na nju stroking joj glavu dok je cheekily nagnuo naprijed i jezika izvan svoje odijelo ostavljajući mokar krpa na njegove prepone i vrlo teško erekcije.


Jimmy groaned i preselio se u lift Mickey's BCD i pomagao joj u udobno prilagođenje joj opremu. Mickey oslanjao naprijed uzimanje težina spremnika na leđima, dok Jimmy prilagođen pričvršćivanje trake. Smiling on ih je izvukao lagodan preko njezine grudi rukama splayed preko njezine grudi jer su joj tantalizing komešanje dolje da joj struka. Joj bradavice otvrdnu i mali pupovi stajala teško protiv nje odijelo. Jimmy se nasmijao kao Mickey dao da iste jecaj je trenutaka ranije, jedan od požude i potrebe.


S više ozbiljnih lica Jimmy i Mickey prošao kroz predive provjere BCD operacije, inflacija te ih poražavajuće, kao i lokaciji odlagališta ventila. Osiguravanje drugih regulatora, položaja i funkcija hobotnice Regs. Provjera tlaka zraka. S palcem i kažiprstom čineći krug dali su međusobno konačni redu. Svaki zgrabio svoju masku i peraje i preselio se u vodu lapping na rubu jahte.Stavljanje maske i peraje na oni div koračati izvan broda te u vodu.


Oba doplivao do sidro linija i spuštamo se prema dolje, to je mirno pod vodom, samo zvukovi su one svoje disanje. Slijedeći dolje su istraženi u podmorskom svijetu. Oni su se preselili tiho kroz vodu za neko vrijeme, uživajući riba koje plivao oko njih. Kao što je normalno sa svojim urona par nije mogao zaustaviti dirljiv, prstima milovati jedni druge, strane signali ukazuju nešto vrijedno za pogledati. Jimmy trčanje ruke dolje Mickey's strani kao preselila off uzbuđeno, preko njezina krivulja kuka, a zatim prema dolje joj dupe i noge dok je plivao.
Prsti isprepleten mladi par hodao do plaže. Oni su upečatljiv par. Njega s Pješčana plavu kosu malo dugo, izgleda kao svoj stereotipni surfer sa plave oči, stas i tan na utakmicu. Samo preljev šest nogu oznaka, svoje prste obavijen oko ruke njegove djevojke. Ona je bila gavrana dlake Pixie. Njezina crna kosa kupirane u neposrednoj blizini njezina tjemena, perjem glavu dolje da joj dajući joj znak za pixie, s njom malen okvir 5'2 je pomogao cement ideju u većini ljudi misli, a većina njezinih nadimaka su bili pixie / vila u svezi . Ona je pogledala gore na njega, toplo smeđe oči iskričav zlo.Plaža je napuštena beba mi je imati sve na sebe. Možda nakon što smo mogli napraviti neki nudizam. Imati vlastiti gol dan. "
"Koliko god volim misao vas gola Angel, ne možemo jamčiti privatnost." On se nasmijao dolje na nju.
"Znam da je polovina zabave Cody". Smijala se lagano povukla prema njemu i velika stabla koji je visio iznad plaže davanje sajam iznos od hlada. "Mi možemo staviti naše stvari ovdje, to će biti velik." S tim je počeo da uklonite joj potkošulja i gaćice trapera. Njezina bijela vrpca bikiniju pokazala svoju imovinu off joj prednost. Iako se tako malen, Angel je bio blagoslovljen sa par veličina D cup dojkama koje odskočiti snugly u njoj odijelo. Cody je odijelo ocjenjivanja oči i znao da je to mokro trenutku sve će biti prikazana za bilo tko vidjeti. Stavljajući svoju piknik košare prema dolje on je volio svoje djevojke i ona nije kao što je u sebi isticati na vrijeme.Njezina egzibicionista žičica ga uključen nema kraja, a ona voljela da ga zadirkivati.


Sa kikotati i razbacivati i haljine do temelja je potrčao prema vodi. Odvozile, preronjenjen ispod valova, a zatim stade na blagim surfati. Kao Cody pogleda gore od vađenja njegova košulja, on je mogao vidjeti vidljiva potisak njezina napinjanje bradavica na tkaninu. Kretanje prema njoj, njegov kurac skočio u očima, ona je očito uklonjene liner u njoj bikini dnom kao platno lijevanim oko joj maca usnice ocrtava svaki njihov pukotina.
"Anđeo se divan pogled." On se nasmijao kreće u bliže, njegov penis jutted van iz svoga tijela tenting svoje gaćice. Ona se nasmiješila i preselio se u pokraj njega.
Uz skok je iskočila i noge joj omotan oko bokova, ruke joj lako prateće cupped magarca, masiranjem seksi straga. Angel ground joj maca protiv Cody's penis osjećaj ga je još više otvrdnuti. Usne grickajući mu uho na režnja ona prošapta "su čak i bolje ako je dobio osloboditi od tih gaćice." I počela guranje dolje pojas. Cody glanced gore i dolje na plaži. Nitko je oko, ali to ne znači ništa.
"Tu je jahtu vani. Oni mogu biti promatranje." On je rekao ukazujući na zanatskih usidrene nekoliko stotina metara od obale."To je predaleko od njih i osim toga, neka ih gledati, I don't care." Angel i odgovorio s da je povukao strane njezina bikini. "Ja sam danas progla gol dan, a to je upravo ono što ću biti."Odjednom je održan od dva komada tkanine malen i Cody shvatila ona je bila gola. Sjajnoj gola pred njim. On groaned na njoj savršenstvo. Nasmijana bacila joj ruke iznad glave, guraju one veće grudi da zafrkavati, tamno smeđa aureoles s pola inča bradavice vrlo stoji uspravno, a zatim ona nasloni leđa i baci se u valovima. Cody motriteljica njoj nestaju u vodi kao što su neke vrste nimfa.
Cody za Angel izgledala kao ona nije pojavila i odmah je znao gdje je bila kada je osjetio svoje gaćice srušena. Ona ustade i pritisne joj golo tijelo njegovo.
"Hej prekrasna, dobro došli na gol dan." Ona winked. "Izgleda kao da je došao pripremljen."Stroking joj ruku oko njegove 7-inčni penis. "Volio bih igrati s ovom vodom tvoja igračka." Sa stenjati prolazu Cody usana, ona je skliznuo do koljena u vodu i zahvatio njegov debeli penis u usta.Crvene usne se rastali i njega izdvajali unutar nje.
Toplina joj usta, jezik milovati po donjoj njegov penis, Cody preselio svoje kukove, unutra i van, jebeni njegove djevojke lice. Staranje grudvi svoje kupaće kostime Bacio ih je do slijetanja u blizini plaže ih njihov piknik opremom. Cody's ruke pritisne joj gurajući joj glavu natrag i naprijed preko njegov penis, on je osjetio njegove loptice trzati kao ona koristi palcu na udarac iz svoga magarca njegova jaja. On je otišao na divlje da je, s dodano osjećaj vode preklapanje na njegov kukova je um puše.
Precum počeo oozing iz kraja njegov penis kao anđeo radila joj usta preko pijetao. Povlačenjem kožice prema naprijed dok je isisan. Joj prstima milovati i igrati sa svojim loptice. Cody znao da je o to sperma, njegov kurac twitched kao što je on osjećao sam eksplodirati u Angel's usta.Ona je gledala gore na njemu, preklapanje cum njegov penis, gutanja nizove mliječno sperma u ustima. Ona je stajala i uze njegovu ruku i izvukao ga prema njoj maca, glatko obrijan Cody ran prstom preko glatke kože. Anđeo uzdahnu u zadovoljstvo i inched naprijed oštrenje prste unutar nje. On je iščašenje svoje prste u njoj maca, dvije znamenke sve način unutra njegov palac okupilo se na nju i počela je suština valjanje u krug. Njegova druge strane on se koristi kako bi joj potporu i preselio dublje u vodu. Kao snažan plivač on sam potisnuo u gdje je treading vodu s njegovim nogama dok je dosadan Angel's klitoris. Zabadanje svoje prste u njoj, njezin topli sokovi ih premazom. Stiskanje oko svoje prste čvrsto kao što je on čajevi
ed joj maca. Ona je obavijen je noge oko bokova i koristila svoje ruke kako bi im podršku.Njegov penis kaljenje kao ona utrljava joj maca protiv nje. Cody održao se prstima za nju lizati, degustacija slatkih maca joj sok i saltiness vode, Anđeo uzdahne i podigao joj kukova kako bi se omogućilo Cody gurati svoj penis unutar nje.
Mickey gledao kao James prebaciti s malo proučavati nešto drugo, preselila iza njega, joj ruku vodio se unutar njegovih nogu do svoje bedro, tugging njegove kratke hlače dolje ona održava njegov penis u ruci. Ona je znao da je nasmijana iza regulatora jer je počeo da udara svoje guste članica, inspiracija joj je udario dok je uklonjen joj reg i suctioned joj usta okolo njegov penis.


Sisa na njegov kurac kao što su plutali na vodi. Potezanje od njega, Mickey udahnuo brzo i pogleda na Jimmy, primjećujući pokreta iznad njega ona pogledala dalje do vidjeti golim par omotano oko međusobno oko deset metara u svoje lijevo. Mickey kimnula do par i izdvajali Jimmy preko sebe mjesto ispod njih. Njih dvojica plivao ispod i gledao kao njihov mjehurića zraka ganut gore i okolo gol par. Jimmy i Mickey zadirkivali jedni druge kroz njihova odijela i gledao par iznad njih.
Angel gasped kako se osjećala ronilačke mjehurići, Cody je bio iznenađen i o to povući."Noooo." Povika Angel. "Feels previše dobro." Klizna joj maca na njegov penis i Stiskanje joj mišiće čvrsto. Bubbles počele eksplodirati oko njih, Cody je morao priznati da je kao ništa drugo.
Zadovoljstvo da je njegov penis duboko Angel i mjehurići tickled svaki dio njegova tijela. Njegov penis osjeća iznenađujuće kao što je klizila van i mjehurića zraka ruža oko nje. On je mogao reći da je Anđeo ga je ljubio kao što penjač iznutra mokro joj pička. Oplakivanje ona ga je izvukao teško i brzo s njom. Njezin orgazam potpun jer je došla na njegov penis. Anđeo je bio i njen squirter sperma okružuju ga šalje Cody preko ruba. Streams of cum shot unutar joj maca dodajući da je osjećaj.


Cody je počeo kretati prema obali, Angel proveo samo protiv njega, kao što je to napravio, a mogao je vidjeti da svoje pravo dva ronioca i izranja iz mora. Jedan muški i jedan ženski jako izišla iz oceana. Shrugging njihov uron zupčanik od Cody bi ih moglo učiniti iz jasnije. U hip-visina je prestao, valovi preklapanje na njega.
"Hej, možeš mi bacanje ručnika molim." Upitao je pristojno.
"Zašto?" nasmiješila crveno-glava. "Mislim da smo vidjeli prilično mnogo sve."
Cody blushed na komentare, ali joj je bio razriješen kad je išao preko te pokupila dva ručnika i odvede ih k njemu. On je preselio dalje od vode omatanje ručnik oko njega i predaje jedne do Angel. Ona nije 'činiti se da će biti tako zabrinuta i jednostavno ga bacio oko ramena i sauntered van. "Ona ima točku zakona. Zašto sakriti ono što su vidjeli? Bok, ja sam anđeo i to je Cody".


Cody joj nije mogao vjerovati, iako se činilo da drugi tip je bio prilično zadovoljan u očima i gotovo je njezin pio u svojim očima. Cody je o to nešto reći, kad je čuo zvuk zip.
Turning dionica i dalje je stajao i gledao kao crvena glavu spušteni zujanje otkriva maleni svijetlo zeleni bikini. Ona je bljesnulo mu osmijeh i održava iz ruku. "Hej, ja sam Mickey i ovo je moj muž Jimmy. Jakova. Što god želite." Cody drmati joj ruku i onda James gledanje dva jer su počeli za uklanjanje njihovih odijela, otkriti ono što se činilo da će dvije cijele tans. "Ako vam ne smeta mi govore, vas dvojica nas je dobio toliko uspaljen da gledate. Pa da bude fer smo rod uspaljen prije nego što gledate." Mickey objasnio, "Tako, ako vam ne smeta, Sam mislio JA mogao osloboditi sebe i Jimmy,"


S tom je potonuo na koljenima i naizgled udahnuti Jimmy's penis, Code primjetio da bi mogao biti malo duže nego njegova, ali ne mnogo.
"Oh fuck yeah. Bogu što je fantastičan dušo. Da sisati moj kurac." Jimmy je navedeno, njegove ruke na glavi potezanje Mickey's glavu dublje na njegov penis.


O nešto reći, Cody je suzdržani Angel koji je stajao pored njega, on je gledao prema dolje da vidi joj prsti kreću u i izvan joj maca. Joj glavu malo nazad, a oči pune požude. Premještanje s jedne strane ona je zgrabio njegov penis i počeo joj odgovara ritam spor dosadan udaraca.Njegov penis je odgovorio, sporiji ovaj put kao što je bio treći put, tako brzo i danas.


Jimmy pogledao par masturbira pred njim, osjetiti njegove supruge oko usta njegov penis, Mickey je rođen guzica. Darovitih u umjetnosti Puhačkog čovjeka ispravno.
Ona će izvući njegov penis duboko u usta, a zatim se opustite joj grlo oko članica. Nakon opušteno dovoljno za njega to slip dalje unutar slajda ona bi joj usta svi put duž njegova 8 inča kurac i natrag. Njen jezik zvrčka bi se u podnožju njegov penis i igra na njegove lopte, kad za koji se činilo kao da je sve što je mogla poduzeti da bi duboko grlo njega i gurati svoje kugle nježno u usta. Ih Holding kao ona suckled na dvije vreće. Jedan prst guranje na magarca njegova ga muče na rubu, kao James rasla bliže, Mickey bi zabode joj prst duboko u svoju magaricu i oboda izvan njegova rektuma. Njezina slobodne ruke frigged joj maca gumb bijesno, guranje otvorite nabora joj maca otkriti joj klitoris, natečene i potreba, prsti lete preko njega.


"Ovdje let me." Došao mekani glas Angel, klekne uz Mickeyja, gura prste u stranu i koristeći vlastitu to zadirkivati ih u smirivanju polako. Running jednu znamenku oko nad njom maca, klitoris, a zatim tvrdi prema gore gura duboko u mokri pička. Mickey's sokovi seeping van i dolje joj bedro. "Cody došao ovdje. Želim da joj okus."
Bez volje Cody kleknuo pored njegova djevojka i sladili Mickey na prste, dok joj zajebano s druge strane. "Različiti, ali jednako fantastičan kao i Angel 'pomislio je. Tada se preselio iza Mickey i počela cupping joj grudi, trčanje prste nad njom oko bradavice, ona zakrivljeni leđima pritisak protiv njega kliženje od muževljeve kurac kao i ona ga je usisan u orgazam, njegova sperma pucanje preko vrata i prsa.
Cody osjetio kako je sperma smeared na njezine grudi. Njegov penis hard rock protiv nje magarca. Njegov poduzetan hips njegov penis duž pukotine na magarca. Mickey gyrating natrag na njemu, Cody mogao osjetiti Angel's prsti stroking joj maca kao što je klizila joj dupe na njegov penis. Na svaki zaveslaj Angel lako bi trag uz njegov penis previše.


Jimmy zgazi leđa i stajala na trenutak, ovo je bio izvanredan njegova očekivanja na dan. Njegova supruga je bila sexy kao zadirkivali da orgazam dva mlađa stranci. Ona je skoro bio jahanje njegov penis u njoj dupe a djevojka joj je prst jebeno.
Izgledala je iznenađujuće pokrivena u njegovu spermu sa Cody ruku na njezine grudi.
"Jebi joj dupe." On je rekao. "Ona to voli. Učinite to, štap tvoj pijetao u njoj dupe i napraviti joj sperma". Egging na scenu, svoj kurac hardening opet, polako savouring slike on potiče njegov penis omogućujući mu da se oporavi do pune tvrdoće opet.


Cody pogledao Angel koji klimnuo, diže se Mickey on lubed njegov penis tako da ga trljanje u njoj maca sokovi, držeći ga prema njoj dupe počela zabadanje natrag jer je on inched naprijed.Popped kroz glavu, a on je zadržao ima za trenutak.
On nikada nije imao analni prije i sjajna je sastanak i prelazi sva očekivanja. Bilo je tako zbijeno oko njegov penis je on osjećao kao da je mogao eksplodirati onda. Waiting on smirio dok ga guraju dalje unutar joj dok je bio pokopan na balčaka.
Angel's prsti mogli osjetiti kroz tanku zavjesu kože koji odvaja dva. Uz svaki nasrtaj je mogao osjetiti njezin mu odgovara, dodir prstima protiv pijetao i Mickey pritezanje magarca okolo njegov penis Cody ubrzo imao zabadanje hard in i vanjska strana od magarca. Zvuci njegove loptice šamaranje protiv svoje dupe na svakom potisak, ruke povlačenjem njezine grudi, ugađati im grubo, Mickey oplakivanje zadovoljstvo u svakom trenutku Cody tresak unutar joj dupe.


Sa svojim seksi djevojka radi joj prsti više joj klitoris joj se događalo da sperma i teško. Cody grunted kao što je on osjećao sperma ustati, joj punjenje sa svojim sperma je pucao opterećenje nakon opterećenja na magarca dok je izvijen i stisnuo protiv njega, cumming sokovi kaplje iz njezina maca preko Angel's dolje i prsti joj bedro. Onda Mickey nagnuo prema naprijed malo sa svojim kurac još uvijek duboko zakopan u njoj dupe i izdvajali Angel in za poljubac.
Dvije žene se sastali i usne spojene u jednu kao što su poljubi jezicima entwining su produbiti poljubac. Angel preselila pa su klečeći u pijesak, to maca maca, grudi pritisne jedna protiv druge i ljubiti strasno.


Mickey smanjila off Cody's Angel kurac i gurnuo joj leđa, noge kovrčanje oko jedni druge kao što su nastavili ljubiti, pussies brušenje jedni protiv drugih, stapanje njihov slatki sokovi.


Jimmy gledao dvije žene i zajednički pogled na njih s Cody. Njegov penis je već teško ponovo jer valjanog oko pijesak, tijela pritisne jedna protiv druge.
Cody jednostavno ležala natrag na pijesku, tamo je malo šanse za četvrti za njega tako brzo opet. On je samo uživao vizualni prikaz. Jimmy je imao svoj seksi ženu ga zadirkivati za većinu popodneva i misli joj sisa njegov penis podvodni doveo svoju ruku na njegov penis, to stroking pažljivo.
Mickey preselili joj usta dolje Angel's tijela siše na bradavicu. Nabujala bud proklizava u usta njezina joj prsti rastanak Angel's noge kao što su se preselili na dio pobudila maca usne, u moistness joj maca, joj čarapa kao što je ona učinila za Mickey. Angel ležala natrag na pijesku kao i Mickey nasrnuli njoj čula, njeno tijelo osjećala na vatru uz najslađi radost. Prsti pratiti obrise njenog tijela, dva preselio u stalni ritam u i izvan mokro joj pička. Flicking joj klitoris šalje drhtavice dolje Angel.


Jimmy stroked njegov penis od loptice do glave. Trljati prstom preko cockhead, precum blistavim na glavu, to trljanje niz njegov penis je moaned da masturbira zadovoljstvo mu je dao posebno s tako nadahnjuje slike kako biste se sperma.


Mickey blizi Anđeo za orgazam; Jimmy povećao svoj tempo odgovarati žene. Angel počeo Shuddering kao Mickey readjusted joj usta nad njom maca; joj jezik duboko u sebi zakopana Angel's pulsating Puss.
Lizanje joj sokovi kao Anđeo počeo da sperma na njezin jezik, Mickey ne kreće njezin položaj kao anđeo došla. Promatrajući ih Jimmy osjetio njegov teret pucati iz njegove pijetao i kaput preko vrha dviju squirming žene.


Sated svi su buljila u jedni druge u tišini pred Angel ustao i otišao do svojih prijenosnika. Lifting piknik košara, "Mislim da ste zaradili pravo da nam se pridruže. Dobrodošli na naš gol dan na plaži. "Bila je nasmijana. Svatko chuckled i preselio pomoći u širenju deka. Sjedeći su se smijali i govorili kako su zajednički iz hrane.

Нема коментара:

Постави коментар