.

Servis za upoznavanje

уторак, 2. фебруар 2010.

Svinger poznanstva

Svingerska druzenja.Ona bi tu živjeli gotovo godinu dana. Ono što sam znao o njoj je jednostavno zapravo - ona je umjetnica - art student očito. Ona je također određena izgled nevinosti oko sebe. Nije istina nevinost, ali više kao neiskustvo. Kao i bilo koji dobar učenik je bila i čuvar nešto ak sati. Nikada overnighters bilo gdje, ali ipak je bilo povremeno vikenda kada je njezin automobil nije bio tamo.Nije često ipak. Ja bih vidio sa prijateljima - prijateljice - s vremena na vrijeme. Tu je uvijek bio nasmijan koji su uključeni s njom interakcije.

Svingeri.Njezin glas je smijeh u to previše. Čula sam bitova stvari kroz nju ponekad-otvoreni prozor kao što je čavrljao na telefonu s nekim. Nikad vidio njezine stranke u svom mjestu - put do malog sam sumnjati budući da je u suštini vrlo mali studio apartman. Blizina mojih leđa od vrata do njezino je uvijek bila smutnja posebno zbog smijeha.

Tada jedan dan smo izašli iz naše backdoor istovremeno. Melanie, ispostavilo se, nije bilo smijeha. Stvari su se događa nešto na Downer za nju. To je bilo samo vidljivo u njezinu licu, a ne putem u dubine razgovoru u to vrijeme. Površan upite kako stvari idu nije bilo dovoljno da se zagledati podatke iz nje. Ipak, ova nasmijana, sada na bliže inspekcije, vrlo mlada žena je bila na malo Downer. Tek je kasnije toga dana saznao sam sve više i imao naš razgovor.

Povratku iz trgovine trčanje, mi skoro nabasao na jedan drugi doslovno - mene na ulaz i doslovno - mene na ulaz. Ona je primjedbu o trgovačkim sadržajima sam hauling na moje mjesto. Sam objasnio da je večera. Brzo, flirty, ali ipak stvarno izgleda da će pomoći oboren mlada žena pitanje da izgledi za njezin ulazak bio je - dobro je bilo iznenađenje.

Melanie, činilo se, bio na putu van pronaći nešto za ručati na i, dobro, viđenje kao kako stvari nisu tražili posebno zanimljivo - ona je prihvaćen. Sve što je potrebno je samo dati joj minute i ona bi biti pravo "preko".

Ja priznajem da sam ništa više u umu nego živnuti lice mlade žene koja sam mislio potreban uho. Ja scurried i postaviti blagovaonom brzo, a ona uze minuta. Zatim, tu je ona bila. Na moje stražnja vrata.

Večera je dobro, roštilj, riba, povrće i sl. razgovor je bio mješavina slast i, konačno, objava. Čini se da bi prošao kroz malo downturn u njoj kreativni proces i rezultati su bili prikazuje u ocjenjivanju rada koje je primila u svoje klase. Sam volontirala da se doista nestručne sudac i ponuditi drugo mišljenje. Kada je popped out i vratio se u flash s tri djela (ulja) da je ona kritiku obliku. Do sada vina poslužuju otišao i druga boca skoro tako. Moja procjena je materijal bio daleko više pozitivnih nego da bih dobila ranije. To se činilo da pomogne i da me se osjećaju dobro.

Kao što smo razgovarali više, glazba u moju kuću potekla lako preko nas. Sjedeći s njom na kauč i razgovor, ispijanje još vina, i učenje više o jedni drugima premještena brzo prema tamniju stranu večer. Njen znak zahvalnosti za moja "vrsta pregled« svoga posla bio ponavlja iznova i iznova. Touching nečije duše kad je tražbina snosi ga u umjetničku modna je rizik. Kada je sullied da duša od kritika je teško rukovati. To je o vremenu, a kasnije u večernjim satima, da sam uistinu je primjetio u više fizičkom smislu.

Melanie je jedan od onih pročišćenu-čisto mladih žena s ružičasti obrazi i ramena-duljinu smeđa kosa. Jednom zagrijati da je smijeh u njezinom glasu se vratio i proširio preko cijelog svog.Onda je tu bila mala stvar joj odjeću da ulovljene moje oči napokon. Trapera i pamuk je najbolji opis. Pamučna bluza - bijela - ne zbijeno ali to je bilo samo zbog njene vjerojatno imaju naviku underexposing joj najviše impozantnu imovinu. Njezine grudi nisu pretjerano velike, ali su prisutni i obračunavaju. Tek tada previše da sam primijetio koliko daleko dolje tipke na koje bluzu su undone. Imala jedan iščašenje otvoren dok smo jeli - ja razmišlja za sebe? Mora biti vino sam mislio.

Kao što sam otišao natrag u "podrumu" dohvatiti jednu bocu vina - ona sama ispriča i koristi zahod. Po povratku smo konvergentnih samo sramežljiv i kauč. To je bio samo prvi dodir njezine ruke kao što sam vođen je ispred mene okolo stol za kavu. Taj dodir zastao duže nego što bi normalno. Zatim se okrenula, vjerojatno u ljubaznost, a naše oči susreo i namijenjene samo trenutak. Bilo je u tom trenutku da je vino, dušu dira i prijatnost kombinaciji pritisnuti stvari naprijed. Ponudio sam iskren kompliment jer se boje i dubinu njezinih očiju. Njeno prihvaćanje laskanje nije uključuje okretanje glavom daleko. Ona nije visok - ali onda tko je kad stoji pored mene. Kunem se ona podigne malo na lopti i noge - barem to mi je izgovor i ja sam lijepe za njega.

Pa, to je bio moj potez koji je došao sljedeći. Ja polako spušta mojih usta prema njezino i njezina poljubi nježno. Pravo iznenađenje je došao kada je postignut nakon naše početno poljubac i skliznuo jednu ruku oko mog vrata i mene pozvao naprijed opet. To je kad smo oboje postali tinejdžeri u toplinu.

Moje ruke otišla do njene strane - onda oko joj leđa i sam podiže i pritisne joj bliski kao što smo poljubio opet - ovaj put s nekim žarom i svrhu. Mi chuckled za samo trenutak u jare uzajamne neugodnosti, ali je otišao leđa to što se odmah nakon toga. Nije bez vještina Ja sam tako da sam pažljivo istraženi eksterijera periferija njezina gornjeg obrasca. Otkrivanje među ostalim, da da, ona je nosio grudnjak i da ona ne misli da moje ruke napraviti takav otkriće. Još jedna chuckle između ljubljenje i ruke postala podebljano. Ravno do ispred Grudnjak - da ne spominjemo one imovine njezin. Kao što smo poljubi sada je moaned samo malo. To je vjerojatno bila da mi znamo da je u redu da rade što sam bio. To i činjenica da se ona okrene malo osigurati da moja ruka je pala pod pravim kutom na vrhu jednog od njih. Ili možda je to činjenica da ona sada su se preselili svoju ruku na moje dupe i bila je guranje naprijed kao ona naslonila svoje traperice-odjeven kukova na mene.Poznanstva svingera.

Što god, bilo je malo vremena kasnije da smo sjedili pored jedne druge, a ja otkopčan ostatak joj bluzu. It Slipping iz ramena dok je gledala moje oči da vidi ako te umjetnička djela sastao sa kritike ili odobrenju. Odgovor je pronašao ondje osigurani da ću biti dopušteno da nastavi.Umjesto toga - ona je nastavila. Ona je nastavila da otkopčati moju košulju i mali joj ruke na moje grudi dok je gledao u appraisal. Tako smo utvrdili da smo imali međusobne privlačnosti za jedan drugome škrinje. Zatim, kao što sam iščašenje kuka na prednji i centar joj grudnjak ona pustiti mene znati da joj se sviđa ono što je vidjela kao dobro. Njezina usta je otišao u jedan od moje bradavice i nipped na to dok sam maknuti joj donje rublje - koji se zele vratiti milost.Nakon što naš prsat istraživanja završene su - zapravo samo početno istraživanje na oba našim krajevima, a ona stade. Kao što je pogledala u mene je iščašenje trapera od nje kukova. Oni hips bili dovoljno, ali ne i izvan proporcija. Joj grudi bile čvrste i samohranih unatoč njihovu veličinu. Jednom kad traperice su off i nagomilan na jednu stranu sam mogao vidjeti umjetnik izraz u odjeću obliku. Bič. Tkanina na prednjem pokriva i obrezuje i obliku krpa kose. Mogao bih dodati da je ispred bič nije bio jako velik, bilo da daju neki dojam stupnja brijanja koji su uključeni.

Prije nego što je ona mogla sjediti sam dosegla naprijed i pobjegao s jedne strane nježno gore neki unutrašnji bedro. Borba hitnu potrebu poniranje puni naprijed sam samo dopušteno joj noge na razmaknuti i onda neka moj prst doći ispod njega i klizanje preko Najtanja i obloge. Već vlaga je bič je zatvaranje u na vrijeme za odlaganje.

Seli oko malo i stane ispred mene. BRADAVICE neposredno iznad razine očiju, ako sam sjedio gore ravno i njen brežuljak squarely ispred mene. Ne znajući što dio nje za istraživanje prvo - sam uzeo kukavica put i učini. Jedne strane, dosežući i cupping, miluje i cijeđenje lagano na njezine grudi. Vučenje jedna bradavica na vrijeme prema naprijed, s mojim kažiprsta i palca. To bi imala jedan efekt, ali za poslovanje s druge strane je bio uključen u. između nogu sada i bez oklijevanja moje duge prste pried istoimenog dio bič stranu od centra ili njoj. Prvog reda bila je test za vlažnost. Slipping neki prst između nje maca usne i lagano iznutra joj je svodi na porinuće u natopljena spužva. Već mokri i dobivanje više tako. Tehnika, mislim, je nešto da se stječe s iskustvom. I sudac to i činjenica da je njezina izražavanja kao što sam nastavio s onim što slijedi je mješavina nekih sebe iznenaditi, kao i zadovoljstvo. Kao što je ona stajala, nastavio sam igrati.

Širenje joj je bio jednostavan dio. Te usne dolaze otvoriti lako na moj dodir. Proklizavanje jednog prst nad joj klitoris bio sljedeći - ne previše talenta potrebno. To je bilo kad otvaranja joj maca usne je bila puna i crtež joj klitoris na otvorenom dogodilo da je prvo liječiti iznenađenja prešao preko njezine mogućnosti. Ima jedan prst i dalje, prevrtanja i oko koje klitoris. To je bio gladak na svoj, ali sada oteklina. Jedan komad se na vrijeme je dotaknuo. Da, to je ono što mi je činiti.Klizna preko vrha ga polako i jedva dodir kao da se prinosa najbolje rezultate. Melanie je malo klimav, nakon nekog vremena kao što sam učinio to. Da uz ljubljenje na iznenađujući erogen zone koje su njezino i neuobičajeno. Ljubakanje bodova njene kukove, primjerice, uz nastavak milovanje njezina prsa i nježan dira joj klitoris činilo posebno vruće u njoj.

Ona nagne u jednom trenutku sa svoje ruke na moja ramena i mene poljubio ponovo. U tom trenutku baš kao i naše usne upoznao sam klizila da prethodni klitoris-prst u nju. Klizna savjet to stručno duboko i samo duboko dovoljno da otkriju da joj da joj je prethodni susreti imali samo jedva pokazala joj ono što je skriveno iznutra. Joj slatko mjesto je očigledno u kontaktu. Kako je bio propušten prethodno ili točnije zanemarena, ostaje misterija.Svinger zurke

Pri vrhu je umetnuta prst sletio pod pravim kutom na svoje mjesto, ona skočila. Bashing joj opsežan grudi na moje lice, a zatim vraća glavu do ljubljenja poziciju ponovo. To je bio kad sam počela trljati uz iskrenost na tom mjestu njezina da je ona počela vokalizirati. To je dobra stvar nije bila u kući - zvuči možda joj narušeni. Oh well.

Ona je stajala back up opet kao ukazivanje iznutra je nastavio i ona je gumiran prsa moja ruka ne radi dok moja donja ruka je nastavio kretati preko joj slatko mjesto opet i opet. Prednosti za mlade mislim - došla je teško i prilično brzo. Drhtanje brzo i gyrating joj kukovi na puštanje. Sjaj u očima nakon toga kao što sam nastavio lagano udara u i iz nje ukazuje da je i zadovoljan i iznenađen. Ona je također znao da je više dolazi.

Sam legla natrag na kauč sa moje glave kod trećine dolje od jednog kraja. Suočiti se ja ohrabrila joj da klekne na moje lice i jezik. Ona je u skladu i mislio, vjerojatno, da je to vrlo perverzni. Natkriveno žena da je ona bila. Ona je spušten joj kaplje maca na mom jeziku, gdje sam pokazao potrebu držati one usnice otvorene dok trčanje vrh je nad njom klitoris kako bi postigli maksimalan učinak. Ovaj put, orgazam se osjećala nije bio toliko intenzivan, ali još uvijek broji.

Razmišljanje primjerenim da bismo trebali razmjena neke od favorizira smo radili naš način oko za preokret uloga za samo vrijeme. Izgledala je nestrpljiv ako neiskusan u načine mesa polni lakomo gutati. Ipak, njezini napori su najviše zadovoljavajući. Usnice radio jer je znao kako i njezin jezik, iako ne pretjerano prakticirali, bio sretan u svojim potezima oko glave moje pijetao i dolje vratilo. Malo međusobne zadovoljenje ovdje, dopuštajući joj da uhvatiti njezin dah dok gušenje na kobasicu u usta.

Nismo čak ga u spavaću sobu za neko vrijeme. Bilo je sve to posao joj jebote kao ona nagne sofa arm. Joj Jebeni dok se ona nagne kuhinjskom stolu. Znaš, uobičajene stvari.

Kad napokon smo napravili naš put u spavaću sobu i na madrac odgovarajuće tehnike nisu promijenili. Sporo, jednostavan ulaz joj skromno sirovi ulaz. Prvo klizanje glava moje penis u nju.Onda je kretanje malo okolo unutar nje. Povlačenje u potpunosti. To Trljanje preko joj klitoris.Ovisno o položaju, to trčanje protiv nje drugim rupu kao zafrkavati. Onda natrag u njezinu natopljen kanal - samo palac ili tako. Ovaj napredovala polako i pažljivo sve dok jedni s dugim sporo udarac je dobio sve ljubavi udjela - driven do srca svog.

Posljednji krug večeri bio najviše snažan kao što bi trebao biti. Licem u lice, noge održan otvoreni moje ruke - pola-valjanih gore i širom otvorene. Klizna moj penis u njen palac na vrijeme. To čupanje isprva kao i polako. Sjeme se povećava sa svakim udar i čvrstoću moždanog udara i zgrade u intenzitetu. Sam učio je da sudjeluju kao i tijekom ove vrlo kasno noću gurati do kraja. Dok jebeni joj u potpunosti i duboko ona je vođena rukom (vlastiti ovom trenutku) na vrhu nje mjesta - trljanje svoj klitoris dok se svrdlo do dubine joj sebe. Kao što je došao opet i opet, nije jasno i dalje je li ona pamti konačan guranje.

Kurcina unutar joj oteklina mora da je trag. Šumovi sam napravio kao što sam zabode u nju i lučni oba moja leđa i vrat u nastavku. Baš kao prva vruća izbacivati pucao u nju, ona je došla još jednom. To je služilo za potpuno razbijanje tempo i ritam našeg susreta. Ali ne um. To je bio veličanstven.

Kao što smo postavili zajedno, upetljan i još uvijek prodrijeti, mislio sam ove žene kao umjetnik.Ona je talent kako bi bili sigurni. Pourings na njoj platna dokaza da. Malo više iskustva će joj služiti dobro. Bio sam najviše zahvalna biti od pomoći.

Za svingere.Tako sada i danas, kao što vidim je potez posljednji njezina oskudna stvari na kamion i priprema za prelazak na sasvim drugačiju mjesto - dalekom sjeveru ovdje - i na različite umjetnosti program postoji jednostavan osmijeh koji dolazi od nje mene. Zatim je ušao još jedan posljednji put i donio slika ona bi se, nakon noći njezina kritika preraditi. To je ulje - ona samo voli da medij - ali mnogo više sažetak od nje drugih stvari. Dark reds služe kao podloga za ono što se u hladu osoba zaključano u koitus. Noge podbočen, podupire zakrivljeni (iako vertikalno).Tu je strast ovdje. Real strast. Viks dolazi u svoj talent. Možda će naći druge ekspanzije njezine duše kao što je ona napreduje. Bez obzira na to, ja sada imam prekrasan mali umjetničko djelo od nekoga koji je napravio za sladak večer.

Нема коментара:

Постави коментар