.

Servis za upoznavanje

уторак, 09. фебруар 2010.

Poznanstva sa LEZBEJKAMA

Na 5 u moring nakon što je nasmijan i pije ovu noć daleko iza bara stranka je navijanje dolje i bilo je samo nekoliko stragglers lijevo. Maggie je bila umorna i spreman za dobrodošlicu san, na žalost, netko je već bio donesen u njen krevet. Ona je otišao u spavaću sobu i uhvatio joj relativno konzervativan saten bijela spavaćica za bacanje na (koji se sastojao od vrha prema dolje gumb i teče drawstring pants). Zgrabio je jastuk i pogodak kauč.
Sara, sassy brineta koji je znao Maggie uglavnom kao poznanik, bio je jedan od stragglers koji su odlučili da bi bilo pametno da ne voziti doma i bila logorovanje na kauč podrumu. Voda je bila pozvati svoje ime i tako je otišla put gore u kuhinju. Ona je nada sve je prošlo od njih jer je ona samo nosi joj crne pamučne gaćice i majicu i nije Povraća mi o njoj traperice. Na putu tamo bez Maggie spava na kauču. Bilo je slabost mjesečini lijevanja sjaj nad njom. Maggie je polaganje na desnoj strani i bijela joj zakopčati saten Pidžame vrhu je bio otvoren samo dovoljno da razotkrije svoje bradavice na desnom grudima. Izgledala je tako lijepo polaganje tamo s mjesečini udaranje joj plavuša kovrče i meko osvjetljenje joj bijela glatka koža i njezini mek grudi. Sarah je dobio odmah uključen.crna čipka


Sara nije mogla sama pomoći. Ona je otišao preko i kleknuo Maggie spava na kauču. Sarah tucked kose koja je polaganjem Maggie's obrazu iza nje uho. Onda joj prstima polako tekla niz stranu Maggie lice, dolje strane vrata, a dolje među njezine grudi. Maggie pustiti uzdah mekana i okrenula na leđa. Bila je nasmijana u njoj spavati. Sarah počela otkopčati Maggie's top otkriti mekani mliječno bijele grudi i ružičaste bradavice koje se nalaze ispod. Ona je mogla vidjeti da je arroused Maggie jer joj bradavice bile tvrde i veseo. Sarah mogao osjetiti navalu seksualno uzbuđenje trnce između nogu. Sarah earlyПодебљано prstima preko svakog od Maggie's grudi i to arroused Maggie dovoljno da se iz njezina sna. Sara reče: "Žao mi je, ja jednostavno ne mogu sebi pomoći, da izgleda tako lijepa polaganje tamo." Maggie je odgovorio: "Molim, ne prestati".
Sarah nježno cupped Maggie's prsa s lijevom rukom i isisan joj bradavicu. Njezina koža okusio tako slatko i tamo je bio slab miris parfema među njezine grudi. Desnom rukom Sara putovao prema dolje Maggie's želudac i skliznula joj ruku između Maggie's svilene hlače i gaćice. Sarah mogao osjetiti vlažnost dolaze kroz Maggie's gaćice i ona nježno stroked joj maca. Maggie gasped kao Sarah je ovo i kako ih počinju više teško disanje.
Maggie stavio joj ruku iza glave i Sarin je vođena u za poljubac. Njihova meka mek usne poljubi jedni druge s takvom strašću i njihovih jezika plesala unutar svake druge usta mahnito. Maggie uhvatio Sarina t-shirt i izdvajali nad glavom praktično je izvrsno off. Sarah je bio izgubljen u Maggie's poljupci i dalje klečeći pored nje na kauč. Ona je mogla osjetiti Maggie's prstiju kreće njihov put do njezina unutarnja bedra, gurajući joj malo raširenim nogama, i spoznaju da je njihov način da se lupanje mokro joj maca. Maggie gurnula Sarina gaćice na malo i počeo nježno, ali brzo trljanje joj klitoris. To je Sarah izdisaj sa zadovoljstvom. Maggie je rekao: "Uzmi svoje vlažne gaćice, želim te vidjeti, Želim te probati." Sarah ustao i povukao gaćice prema dolje da ju zgazi gležnjeva, a zatim od njih. Maggie sjede na kauču i onda kleknuo na pod ispred Sarah i počeo izvoditi svoje ruke preko Sarah tijelo. Prvo cupping joj grudi i štipanje joj bradavice onda trčanje
ning svoje ruke dolje Sarina želudac joj unutrašnji bedro. Maggie uhvatio Sarah's magarca i njezin izvukao prema njoj tako da se ona mogla uzeti njezin jezik i zafrkavati Sarina klitoris.Maggie pogleda na Sarah kao što je bila lizanje joj maca, Sara oči bile zatvorene, a ona je oplakivanje sa zadovoljstvom. Miris seksa bio opojan i Sarah je bila toliko vlazna da gotovo je pokrenut niz joj bedro. Maggie lagano počeo staviti prst u Sarah i počeo joj prstom jebanje. Prvo s jednim prstom, zatim dva, a onda tri. Nježno na prvi, a zatim dobivanje teže i brže dok je još uvijek liže joj klitoris. S druge strane, Maggie joj doći na svoje vlažne gaćice igrati sa sebe.Sarah je tako arroused bilo je teško šutjeti znajući da su ostali u kući. Maggie mogao vidjeti Sara noge tresući joj bedra i mišiće pulsiranje. Uskoro bi mogla osjetiti toplinu i vlažnost od Sarina orgazma na prste i trčanje niz ruku. Maggie izvukao prste iz Sarah i njezin jezik twirled oko i na njoj maca da biste dobili okus joj seksualno uzbuđenje. Sarina bedra su još uvijek trese.
Sarah pogledala dolje i shvatila Maggie je i sama podvlačenje. Sarah je kleknuo pred Maggie i rekao: "Neka mi cilj da za vas". Ona Maggie legao dolje na zemlju i povukao joj dnom od satena Pidžame i njezin natopljene gaćice. Naletjela joj prsti gore Maggie's bedrima i dotaknuo joj mokro brijanje maca. Sara gurnula joj usta i nosa tvrdi u Maggie's wet pink usne joj degustacije i swirling joj jezik unutra. Sarah je nastavio sisati tvrdo na Maggie's klitoris što joj se zgražavaju i odmah luk joj leđa s oduševljenjem. Sarah izvukao je jezik iz Maggie i ona otrča do Maggie's swirling oko tijela da joj pupak i stvaranje putu prema Maggie's ljubljenje i lizanje grudi kao što je ona otišla. Sara vučenje na Maggie's nipples sa svojim zubima. Onda Sarah Maggie širiti noge otvorene malo dalje s koljenom. Sarah stavljen mokro joj maca protiv Maggie's i počeo trljajući joj zdjelicu protiv Maggie's stimulirajući njihovu clits. Maggie počeo raditi istu i lučni joj leđa opet sa zadovoljstvom govoreći: "teže, teže". Sarah mogao osjetiti Maggie's bedrima tutnjava sa zadovoljstvom. Odjednom Sarah osjetio topli mokri praska eksplodirati pod nju i ona je znala Maggie dođe. Obje djevojke su propali jedni pored drugih na katu, teško disanje i ne govori riječi.Nekoliko trenutaka kasnije Sarah early joj prsti više od Maggie's grudi i prošaptala ", koji je bio iznenađujuće" i Maggie nasmiješi. Sarah okupilo joj gaćice i majicu i ode u kuhinju da zgrabite čašu vode. Sarah je prekrasna gola tijela mekana šetali leđa prošlosti Maggie i napravio joj put do podrum kauč. Maggie tossed joj pidžami i napravio na putu natrag na dnevnom boravku kauč.
Kad Maggie ustane ujutro onesvijestila osobu koja je bila okupatorska njen krevet noć prije nego što je bio brz šalicu kave. On je rekao da je "žalostan za donošenje se na svoj krevet i stvaranje te spavati na kauču. Nadam se da nije bilo previše neugodno." Maggie rekao je s velikim osmjehom na licu: "Hej, nema problema, bilo kada". S tim Maggie joj je način da se podrum da vidi ako je Sarah još bila budna, ali ona je već bio otišao. Uz kauč je napomenuti da je rekao: "Ja ću se vratiti za ove" i uz napomenu bio par crne pamučne gaćice i dalje bogata mirisa seksa.

Нема коментара:

Постави коментар