.

Servis za upoznavanje

четвртак, 11. март 2010.

Volim seks

"Otvori ih gore"

"Ross ... Netko svibanj vidjeti"

"To je cijela ideja ... anyway ... tko gleda gore u prozore?"

"Pa ... autobus prolazi tu ... i znaš da je grozan čovjek prijeći ulicu ... on je uvijek peering out iza zastora ... jebeni njegove misli ne mogu ga vidjeti ... jebeni pokvarenjak ..."

"Ochh ... dajte nešto onanist da stvarno kreten da ..."

"... Rossssss Ne mogu ... ... bilo kako će se uskoro dobiti večeru."

"I don't care ... jebeni otvoren njima" Uska guza

Susie često vidio sredovječni čovjek preko ulice na njegovu prozoru ... ona je shvatio da je njegov stol postavljen u malom spavaćoj sobi ... to napravio u uredu ili nešto ... ionako je bila opsjednuta da je on pokušava da izvidi na nju ... to je razlog zašto ona čuva okomite rolete zatvorene većinu vremena.


"Ali to prljavi stari čovjek može biti u toj sobi ... ogling ..." Susie peeked između zida i prva letva pokušava sakriti svoje tijelo ... vidjela sobi preko puta nje u tami.

"OTVOREN DAMN FUCKING rolete"

Ross je glas Susie skok napravio i ona je brzo zgrabio kabel i skliznula lajsne otvoren koračni odmah na stranu.

"Otvori ih FUCKING u cijelosti:" ... on je počevši to izgubiti strpljenje.

"Rossssss"

Ross joj izgled i trzanje svjetlo isključite okretanjem sobi u polu mraku ... osvijetljen samo narančasti žar s ulice vanjske rasvjete.

"Bolje?"

Susie osjećala malo više na jednostavnost kao ona dosegla za drugi set kablova i polako klizila rolete potpuno otvoren i dalje držanje kao skriveni mogla od iza zida.

"Gle, jebote ja rekao ... ništa dobiti sve het se o ... sada prestati skriva" došlo je zlo smiješiti na njegovo lice.

Susie peeked oko kutu, provjere da li je svjetlost još uvijek isključen preko ulice prije strelovit desno po sobi, nadajmo se u drugi kut koji je bio skriven iz koji svuda zaviruje oči. Njeno srce je moćan kao ona leant protiv nje.

Gledala preko na Ross koji je promatrajući svoju sestru iako je zadržao na Bacimo li pogled kroz prozor.

Ross se nasmijao kad je vidio svjetlo preko ulice dolaze na.

"Ok drolja ... out ya dolaze"

"Rossssss ... jebeni perv je tamo ... on će me vidjeti!"

"On ne može ... jebeno svjetlo je krenuo u tu ..."

"So ... .." Nova ljubavnica

"Jebi ... ja sam imao dosta Vaših jebote ... zajeb ... poreći ... Fuck ... dovoljno ... "Ross se bori naći pravu riječ ... on je okrenuo kvaku od vrata.

"Čekaj ... WHA ... što ćete učiniti" Susie vrisnula kad je prohodala na vrata.

On je prestao i pogledala dolje u njegove sestre, koji su potpuno zabrinuti izraz ugraviran preko lica ... zajeb je izgledala raskošnim stoji samo u njoj grudnjak i gaćice ... "Ne ... ne ... ti reći ono što ću to učiniti ... gonna fucking jebeni put Vaš cijeli jebeni dnevnik na jebeni cvrkut ... to je ono što ću napraviti jebeni ... "

"NOOOOooooo pričekajte ... ... ja ću učiniti ono što želite."

"Too fucking kasno"

"Ne ... Ne čekati" Susie skočio gore i stajali ispred prozora: "Vidi ... vidi ... on me može vidjeti ... "

Ross pogledao prošlosti njegova sestra i preko ulice. Momak je sjedio okrenut prozoru, ali je gledao dolje na nešto na njegov stol.

Susie vrisnu, kada Ross trzanje svjetlo šiba leđa na što je ona ispreda oko na lice svoga brata s leđima prema prozoru. Ross ducked dolje upravo u vrijeme prije nego što je vidio nosi naočale momak izgleda da se iz njegovih tekstova. Puzanje na podu je sjedio na podu između njegova sestra i prozora ... on je gledao pravo na svoje sestre panty omotačem magarac.

"Okreni se ... dajte mu eyeful" došlo je rugati se njegov glas.

Susie je o objektu kada je shvatila da joj je upozorio na vrlo posljednji put ... ona polako okrene na lice ... prozor je mogla vidjeti Gvido gleda ravno na nju.

"Wave ..."

Bez looking down at njen brat je podigao ruku i waggled joj ruku u mahali vrstu geste. Ona je ponižen kad je vidjela momak okrenuti glavu okolo kao da provjerava je li netko bio u sobi s njim, prije nego okretanje leđa i priznati val s jednim od svojih vlastitih.

"On je ... on je odmahnuo natrag"

"Dobro ... sada izgubiti grudnjak"

Prihvaćanje svoju sudbinu ona proguta teško, prije nego dosegne oko objavljivanja kopča.

"Stani na mjestu ... zadirkivati pička" Ross je pogleda, njegove oči uzimajući u ljepotu svojih deve nožni prst pička i na rukama koje su se pojavile male protiv nje tits koja je izgledala čak i veći od njegove sjedi pozicije.

Susie spustio svoje ruke dok su od nje ... njeno pravo, clasping joj grudnjak.

"Drop grudnjak i igrati sa svojim tits" ... Ross glas zvučalo uzbuđeni jer je gledao pravo u hi sestre humku, nema više od nekoliko centimetara od njegova lica. Osjećao grudnjak kap na nozi. Njegov osmijeh je rastao kad je vidio svoju sestru početi igrati s onim lijepim grudima ...

Susie je skočio lagano kada je osjetio ruku na njezin unutrašnji bedro ... i glanced dolje na njen brat koji je imao da je glupo ceriti na njegovo lice. Ona gulped kada je osjetio prst zmija pod noge svoje gaćice i skliznuti između njenih maca usne počinju dosađivati joj teško ružičasta suština. Njena pička odgovorio na jedini način na koji je znao ...

"Što on radi?"

Susie osvrnuo se preko ulice ... peeping Tom je bulji pravo na nju ... "Samo gleda ... ne čekati ... on je pokazujući ... oh moj bog ... oh moj bog ... o, moj bože ... bus ... jebeni autobus je ... dolazi "

Ross odmah uhvatio joj gležnjevi kao Susie pokušao okrenuti i pokrenuti ... "KAP ONE FUCKING RUKAMA" vikne kao Susie pokušao sebe prikriti.

"There's narod ..." Ross stisnutu njoj gležanj nategnuti moja picka

Ponižen Beyond Belief, Susie samo stajala na prozoru bulji u autobus, jer gmizati po. Njene oči peered na svaki prozor kao što je polako klizila po ... bus bio manje od četvrtine puna i zahvalno je mislila da je ona vidjela samo jednu staricu na donja paluba od autobusa gleda gore na njoj, iako ona nije siguran je li par dana gornja paluba glanced u svom smjeru.

"Ross ste jebeni onanist ... jebeni su meni vidio"

Ross klizila svoju ruku natrag do nogu i pod gaćice ... svojim prstom uskoro naći tvrdo zadebljanje i još jednom počela ga nježno trljati. Ross je to na volju ili ne ... nije joj pička činiti više juiced up? Susie savijena koljena lagano prema van kako bi ga lakše pristupiti ... jebi ga nije bila njegova mašta ... ona je bila počinju da se uključi.

"Što je momak doing now?"

"Still pokazujući" ... to je bio Susie's obratiti zvuka uzbuđen.

"Što ... što je on pokazujući na?"

"O moj jebeni bog .... Da ... on je pokazujući na svoje prepone, a zatim na mene ... mislim da on želi da vidi moje maca "

Ross joj pička sporo ukrasti sa svojim prstom polako prije nego ga ublažavanje izlaze između gaćice ... on lizali vlažan prst.

"Bolje ne pita kako je onda sis"

"Ti ... ne možeš biti ozbiljan?" Susie's odgovora zvučala kao da je htjela da bude ozbiljna ... ona je htjela da joj pička bljesak u njoj perverzno susjeda ... ali joj je potrebno da se gurati ... da se javi i pokazati u čemu leže upravo ispod prag.

"Too fucking right I am ..." Ross nije razočarati.

"On je ... on neće biti u mogućnosti da mi je vidjeti ... greben je previše visoka "gledali Susie o sobi za nešto što joj podići iznad baze prozora.

Ross, boraveći niska, pomogao povucite fancy francuski metalne klupe koje se nalaze na dnu njen krevet ... odbacuju odjeću i časopisi na katu.



"Ne mogu vjerovati da si me to učiniti"

"Vi ste ga uživao iako" Ross uzvratio kako on polako stroked njegov penis hard rock

"Pa ..." Susie je neugodno priznati da joj malo brata da to učini "Pa zar ne ..."

"Ja ne bih rekao jebeni ste to učiniti ako nisam ..."

"Nisam mogao vjerovati da zapravo izvadi svoj penis i wanked ... ustao i jebeni wanked ... pravo ispred mene."

"Zašto ne bi on ... on vjerojatno bi sperma samo viđenje te ogoliti i igranje s vašim tits ... to vam je to sljedeći nivo jebeni ..."

"Vi mi je rekla da ste jebeni onanist ...odrasle bilo kako ... zašto da bude jedini koji ima zabavno" Susie's face smiješio

"Da, ali za raditi ono što vam jebeni jebeni jebeni dovraga učinio ... sis ..."

Susie okrenuo cikle i samo bacio jastuk na svog brata.

"Stop ya jebenom gabbing ionako te dobiti tvoj usta oko toga"

"Susie ... ... Ross" su čuli njihove majke glas poziv gore.

"Fuck" su se smijali jer su oba proklet u isto vrijeme.



Njihova majka ih je sumnjičavo gledali jer su oba siđe zajedno s osmijehom na licima ... ona je još uvijek sumnja Ross ga je uzeti više nego samo uzimajući Susie učiniti snimanje kamerom s njim. Njihovo ponašanje kao što su ušli u sobu gotovo je uvjeren da su radili više ... puno više.

Nisu se uopće govoriti kako su sami pomogli da hrana koja je bila na stolu ... večera pečeno pile ... ali to je bio način na koji su držane na davanje jedni druge lukava poglede. Ross postignut za pladanj s urezanim piletina na ...

"Ross ... ostavite nogu za tatu ... znaš voli tamno meso ..." Njegova majka je govorio kako sama pomogla da ispečem malo krumpira.

"Ohh ok mama ... znaš ja preferirati dojke" veliki osmijeh na licu jer je on govorio riječi.

Njegova majka blushed, dok Susie giggled.

Oni su bili na pola puta kroz obrok i jedva izgovorena riječ ...

"Tako ... Susie će nam flash opet ... što ya nosi ispod haljine?" Ross Bacimo li pogled govorio je čak i bez da se iz njegove ploče.

"ROSS GORMAN ... prestati da se sada". Alice nije siguran zašto je oparen svoga sina ... jer je vidio svoju sestru napraviti mnogo više nego što mu pokaže svoje golo tijelo. Majka blushed nešto kao Susie uhvaćen joj gleda ravno u nju haljinu pokriva grudi ... promatranja koji također nije išao nezapaženo Ross.

"Dream on ... perv." Susie glared at Ross pitate što dovraga je on igrao u ... jer ona nije imala pojma da joj je majka vidjela joj masturbating za Ross na svojoj web kameru.

Ross samo slegnuo ramenima i drugi miješaju forkful za nadev u njegova usta.

"Ne mislite da ona ima lijep par tits mama?" Ross nasmijao dok je gledao ravno u njegove majke šokiran lice.

"So ...", njegova majka je bila izgubljena u riječima ... dok Susie upravo zapanjen kako je ona izgledala gledala izravno na joj je majka.

"Vidite ... mama ih voli te ..."

Susie's oči bile kao par clacking metalne kugle ... odskakanje od Ross lice na svoje majke.

"Pa ako Susie ne ... o tome kako se mama ... njima izaći za nas ... Ja sam siguran Susie željeli vidjeti što tvoje su kao" On je gledao direktno u usta Susie čiji je upravo agape u nevjerici.

"Ross" njegova majka je glas bio je jedva čujan.

Ross samo baci oko glave polako i gledao u svoju majku.

Alice Gorman buljila u svog sina. Bila je potresanje glavu sa strane na stranu ... oči pismeno sa svojim sinom ne da bi joj to ... i još joj je pička već reagira na mogućnost baring joj grudi ispred svoje kćeri. Ona je vidjela u Ross je svoje lice kako nije imao namjeru potporu dolje. Kao što joj prstima polako undid gumb po gumb, glasovi u glavi su se vika ... 'kurva ... kurva ... kurva'.

Susie htjela kriknuti ... zbunjen je bio njen um. Znala je Ross imao kontrolu nad njom ... ali njena mama? Kopile je da njezin brat također ucjenjuje majku? Ona nije mogla vjerovati u ono što je ona vidi ...

Alice sada je bio samo bulji u vlastiti tanjur ispred nje kao što je bio popped svaki gumb. Kad su bili svi, ali nedovršen ... ona polako ljušteno dva dijela apart, otkrivajući njezine grudi. Ona je primijetio kako joj velike uspravne bradavice bile ...

"Right off majka ... molim."

Ona glanced gore u njen sin prije pada joj ruke na krilu kako to otvoriti posljednjih nekoliko preostalih gumbe. Joj ruke bile drhtanje srca ... joj ... joj ... pička 'kurva ... kurva ... kurva' oni jebeni glasove. Ona slegne off haljinu i neka ga stavi smrvljenih iza nje.

"Mama?" Susie nije mogao vjerovati u ono što joj je bio svjedokom.

"Sada ti velika sestra"

"Fuck off Ross" Susie posvađati sa koliko otrov u svoj glas da bi se mogla skupljati. Ona je na pola puta do odlaska iz tablice ...

"Kao što ste prolazni umu iskakanje u moju sobu i donosi do" cvrkutati "za mene ... isto mi vremena kasnije na" Ross razgovarao s takvim smirenost da je čak i sam zadivljen.

Zbunjeni pogled je došao preko Alice Gorman lice ... ona je čuo cvrkut i to je nešto za napraviti sa socijalna mreža radi, ali izvan toga ona nije imala pojma ...

Susie je točno znao što je to bio i zašto je to rekao Ross. Sjedila je natrag dolje i polako undid pojas koji održava njezin ogrtač zajedno.

Ross popped komad pečen krumpir u usta ... glup ugraviran preko njegove tanke crvene usne ... kao što je napadan gledao dva zbunjen žene koje sjede pored njega za stolom.

Nijedna od ženki jeli jer su sjedili s glavom naklonio.

"Nije gladan mama?"

Alice Gorman nije pogledati njen sin već potresla glavu sa strane na stranu.

"Ok ... na katu ... onda sisanje moj kurac ... završiti posao koji Susie nisu uspjeli da biste dobili okolo za napraviti prije nego što nas je pozvala dolje"matore zene

Obje žene gasped i gledali jedni na druge. Ross nasmiješila kao dva lica i vrata počela pocrvenjeti.

"Molim te sine ... ne ovdje ... ne ispred ..." ona nije mogla završiti svoju kaznu, kao da kaže svoje kćeri ime je ponižavajuće čak i više nego što je ona već bila.

Ross gledao u nju ne govori riječi ... on je jednostavno ustao kao neustrašivi kao mjed i izvukao svoje gaćice dolje na koljena, njegov tvrdi penis stoji ponosno i uspravno ... obje žene gasped opet .. "Sada sisanje" govorio je tiho, ali s vlasti jer je on još jednom sjeo ... iskakanje komad piletine u usta.

Susie upravo gledao svoju majku, koja, kako stid pogledati nazad na svoje kćeri, ruže prije nego što padaju na koljena i puze ispod stola. Kao što je i sama pozicioniran ispod stola ona nije mogla pomoći, ali pogled na uredno obrezuje pička njezina najstarija kći ... znala dovoljno o svojoj pička priznati znakove uzbuđenja u svojoj kćeri vaginu.

Ross osjetio njegove gaćice se lagano povukao sve do njegove gležnjeva i podigao obje noge, pak, kao i njegova majka ih je skliznuo u potpunosti isključiti. On je zasađen njegove noge blago razmaknute i daljnje širenje koljena ... on je pustiti malo stenjati jer je osjećao toplu usne okružiti lupanje njegova muževnost. Mala ruka nježno cradled vješanje njegova jaja kao što je on osjećao glavu klizna dublje u šupljinu da sisa.

Susie podigao platno bijeli stol i peered pod njom ... ona mogla majka uzimanje svog brata penis duboko u usta ... to nije bio prvi put imala je isisan svoga sina.

"Kako ... ... Što Kada fu ...." Susie još uvijek ne mogu shvatiti kako i zašto joj je majka tako meekly učini kako je njezin mlađi brat joj je rekao. "

Ross samo nasmijala se i rekla ništa. On je dosegla preko izdvajali i na desnoj bradavici Susie's hard ... što joj trepnuli na bol, ali ona ne vikati. Senzacija njegov penis dobivanje isisan mu luk leđa i tiho stenjati.

Susie, iako ne vjerujući ono što je vidio, ona ne može poreći da je dobivanje aroused. Ona je podigao stol tkanina i sad bulji u svoju majku dolje na koljena ispod stola davanje glava joj malo brata. Ona je bila zavidni da nije joj usta da je omotano oko tvrdo meso. Desnom rukom skliznuo ispod stola, a ona polako fingered joj pulsira klitoris.

Ross podigao desnom nogom i gura na Susie's stolac težak to spin okolo tako da je imao bolji pogled masturbating njegova sestra. Susie pogleda na njega prije nego što trenutno ostvarujemo ono što je želio. Unashamedly ona upletena svoje tijelo i stolice, tako da je pred svojim bratom ravno ... je mogao vidjeti njezin masturbating jasno.

Ross iščašenje svoju ruku pod stol i počeo gurati glavu svoje majke dalje dolje na njegov penis, prisiljavajući je da gag malo. On je gledao na svoju sestru čije je pička bila je odluka opscen sloshing buke kako joj prsti su bili u vožnji iz nje šiklja maca.

Susie izgledao zbunjen kao što je on vidio njezin brat doći i uzeti preko batak iz pladanj mesa ... sigurno da se ne mogu zamisliti jelo u ovom trenutku ... ona je još više zbunjeno kad se održava van da joj ... ona sigurno nije htjela jesti .

"Koristite ovu sis ... zajebavati se i kaput tata je večera uz posebnu aromu za njega"

Susie pogledala šokirana ... joj ruku prestala jebeni joj kako je bezobzirno rupom uzeo samo ono što joj perverzna brat rekao ...

"Jebeni to učiniti" ... njegove riječi zvuče veoma utabore se u njegova uzbuđenja.

Usta na kurac prestala svojih sisa kao Alice pokušao da čuje što se događa ... ona nije baš mogla dokučiti što je se, rekao je, ali joj oči proširen kao što je vidjela Susie's lijeve ruke širiti uredno obrubljen pička usne razmaknute i desnom rukom jednostavnost mesni dio batak između ružičaste tijelo. Njezin um htjela vrištati sa izopačenost to ... ali kao i ona spluttered gagged na pijetao, pokušava prisiliti glavu duboko u svoje grlo, znala je da je željela da je batak duboko u Susie's pička i za svoga muža na okus sokovi koje teku od svoje kćeri maca ...

Ross je sjedio u svom računalu uhvatiti spreman na sve ostavio poruke da mu je na lice knjiga, kad je čuo njegova sestra dolaze od pomaganja majci čist nakon večere. On je ono što je čudnovato ako je njegov tata bi primijetiti drugačiji okus na svojim pileća nogu jer ga je jeo. On je napravio Susie držati ga klinču duboko u njoj dok ona pička je završio dole, kako bi to bilo dobro marinirana sa svojim sokovima. On je čuo vrata svoje sobe u neposrednoj blizini.


Susie ušao u njezinu sobu i trzanje na prekidač ... ona je otišao do prozora, hvatalo užeta koja će zatvoriti svoje rolete. Gledala je u sobi preko puta, koji je bio umotan u tami, uglovima usnice kovrčanje gore u iskrivljen osmijeh kao ona izlazi joj stisak na kabel. Stajala je tamo za trenutak prije nego što shrugging off joj haljinu i bacanjem na pod.

Ona je hodalica daleko od prozora, narančasti sjaj iz ulice svjetlo zračeći kroz čisto staklo .

Ross je samo o to ide za kadu kad su mu vrata otvorena i flew odskočiti Keti došao na granični i bacila na svoj krevet ...ja volim seks sa

Нема коментара:

Постави коментар