.

Servis za upoznavanje

понедељак, 22. март 2010.

Erotske ispovesti

Svinger klubovi.Igre su nešto što smo svi mi, to se bejzbol, nogomet ili bilo što drugo. Postoje i druge vrste igara. To je o igri sam posebno play; Nadam se da ćete uživati u njoj.

Mi, moj suprug i ja, imati ovaj vrč, gdje smo svaku napiši neke igre ili ideje za igre smo željeli igrati, a svaki tako često ćemo doći u igru raspoloženje i odaberite slip papira iz vrča.voajeri Jedno pravilo je da moramo raditi ono što kaže papir.Usko malo dupe

Imamo jednak broj ideja u jar tako šanse odabira nešto novo na druga je najmanje pedeset-pedeset, ali češće nego ne, ja izgubiti, ili je to pobijediti? voajeri srbija

Ovaj poseban dan sam osjećaj aspida, no ona nije bila oko danas ali ako je ona bila bih bio osjećaj vrlo aspida. Kada se moj suprug je dobio doma sam imao jar sjedi na stol za kavu i on je znao što to znači. On je postignut u i izvadio slip papira i stavio ga na stol i rekao da mi je to čitati dok ja tušem i mijenjati odjeću.

Sam je pročitao i to je bio jedan od njegovih ideja, ne moja, ali još uvijek sam znao da je to napisao za mene. grupnjak forum je on showered sam promijenio odjeću kao i po papiru i čekao ga.

Kad je došao dolje i vidio me je znao da sam bio spreman za novu igru. Na listiću papira sam pročitao, to je ovo: Dodge. Nositi komad odjeće samo, tvoj izbor i ovaj put čine ga deset blokova.

To je značilo, na neko mjesto u gradu, ja bih se nositi samo jedan komad odjeće i bi morao hodati deset blokova do naših automobila, nadamo se bez da su vidjeli, ali ako je uočio sam, sam mogao učiniti ništa da ga izbjeći.

Moj muž se nasmijao porno grupnjak je vidio moje odijelo i reče mi, jeste li sigurni? Bacio sam mu auto ključeve i išao prema vratima sa osmijehom na licu.

Moja odjeća je bila frotir, platno pulover vrste koje želite nositi na bazen preko bikini. To loop na moj vrat i v-rez skoro da moj pupak izlažu puno rascjep. Connected to je par ono što bih nazvao hot pants. Na taj način ovaj one-piece outfit izložena većina mojih grudi i sve moje noge i znao sam da dok sam hodao, hot-pant's bi vožnja gore visoko na moj magarac otkrivajući sve više i više kako sam hodio. Naravno da je dozvoljeno jedna druga stvar za nositi i da je cipele, ili u ovom slučaju 4 inča visoke pete.
Upoznavanje parovi
Mi parkiran u blizini centra grada samo u sumrak, a mi tu sjedio za minutu i on je objasnio da će park u blizini loptu polje u donjem centru. On bi se prošetati natrag i mi gledati i provjerite sam bio u redu. On mi je rekao gdje da hoda pa je mogao naći me kad se vratio. Samo prije nego što sam izašao iz automobila je učinio još jednu stvar za moje odijelo.
Mesanje parova.On je izvadio neki trake i loop i onda otvori moje vrhu samo malo više tako da je samo moje bradavice bile pokrivene i pomoću trake, snimao je unutrašnjost vrhu moje bradavice pa sam bila još više izložen. Moj tits su bili prilično mnogo izloženi pogled kao što možete zamisliti. Također mi je rekao da nije mogao povući niz moje gaćice ako su jahali do previše visoko. Ja ne bi bilo kako su to učinili.
On me ostavio, a ja počeo moj hoda. Većina poduzeća su zatvorena, ali centar grada je bio uvijek pun ljudi. Imam mnogo zuri kao što možete zamisliti. I nosio sam torbicu previše s moje identifikacije u sebi i nešto novca. JA nije 'ištanje da biste dobili zaustavljen policajci za skopčavanje ili ništa. Bio sam van samo da pokaže svoje tijelo u javnosti.
Polovičan preko hoda sam još uvijek nije vidio moj muž, ali sam znao da je negdje blizu kao što je uvijek bio. To je u ovom trenutku da sam primjetio i dva velika crna muškaraca koji je izgledao kao radnici hodanje moj način direktno prema meni. Bio sam malo zabrinut, ali to je bio dio uzbuđenja odijevanja kao što sam i šetnju oko u javnosti.
Oni su zaustavili ispred mene oko pet metara daleko i oni samo buljila u mene. JA je otišao to prohodati mimo njih, ali su me zaustavili i počeli govoriti da mi je reći mene kako dobar Pogledao sam i dobro da dobijete ideju. Jedan od muškaraca mi je rekao kako je bih da me zajebavati, baš kao što je to! Nervozno sam pogledala okolo moj muž, ali nije ga vidi, a ja stvarno nadao da je u blizini za svaki slučaj.
Bez drugu riječ i muškarci samo mi je uzeo po lakat, jedna sa svake strane od mene i počeo da hoda prema uličici. Pogledao sam sve oko sebe i nije mogao vidjeti moj muž. Pitala sam se, ako je to još jedan od mog muža je set-up koji je poznat, ali obično sam imao neki trag, ako je to bio slučaj, ovaj put nisam ni mogla naći svog muža.
Bio sam vodio dalje u uličici i pritisne uza zid muškarce. Dva para ruku oko mog fondled tits i dok je bila uplašena sam, bio sam strašno uključeno previše i milovanje dobio malo grublje i grublje kao da su znali da sam volio grubi seks.
Druge ruke od ove dvije su muškarci više ne drži mi se na zid, ali su umjesto toga pritiskom na moju maca, vozeći materijala u naborima moje pička i bio sam nevjerojatno turned on. Ovdje sam bio u javnosti, te hodnik, odjeveni u oduševljenje, te dvije velike crne muškaraca otprilike me dira kao što su htjeli i znao sam ja bio nemoćan da ih zaustavi. Je li moj muž me gleda? Nemam pojma. vruce linije
Bio sam tako vruće i okrenuo na taj našto oni vučenje trake moje off na stranu, a gorenje mi malo kao vrpca izdvajali slobodan, nisam briga. Moj tits su sada bili potpuno izloženi njihov pogled i jedan od njih počeo dojiti na moje bradavice, žvakanje i na njih pokušava dobiti mlijeko od njih mislim. Njegov grubi jezik i usta samo ode svugdje i nigdje je htio. Ruke u mom hot wet tight cunt sada previše od materijala između mojih nogu je bio povukao u stranu što im omogućuje jednostavan pristup moja pička.

Za oko 15 minuta su odigrali sa samo moje tijelo na svoju volju i moram priznati da se javno koristi je vrlo uzbudljivo. Pomislio sam da za moj suprug je poslao ova dva čovjeka da to učinite izazvao je ponekad iznenađuje me ovako. Bilo je malo tamna sada previše i samo nekoliko winos spoticanja prošlosti nas vidio ništa. Jedan od muškaraca sebe unzipped i izvukao velike masnoće penis hard i sa druge strane on gura na glavu što ukazuje sam otići dolje na njemu što sam učinio.

Dao sam mu posao klasa udarac i njemu osjećala brzo dobivanje blizu dolaze i udvostručen moja nastojanja žele piti sve njegove sperme i proguta svaku kapljicu duboko u moj trbuh. Osim što svi mi govori da je dobro za ten, zar ne? Dobro je učinio Shoot u moja usta i ja uspio progutati većinu toga ali neki dribbled prema izlazu iz moje brade, koju sam koristio za moje prste očistiti i progutati to previše. oglasi parova

Drugog mi se okrenuo nakon što sam ustao i ja sada pred zid i on je izvukao moje gaćice na stranu otprilike i sa svojim hard penis u jednu ruku je probed at moj maca i skliznula pravo u lopte dubokoj i on je osjećao tako dobro . Budući da je punjen penis je uvijek dobra, ali se napuni velikim crnim hard penis u javnosti je fantastična za sve erotske viđenja ima u svojoj glavi. I loved it.

On pumped in i out za oko pet minuta, pa sam došao nekoliko puta jer je on to učinio. Osjećao sam ga iznenada zgroziti se i on me udario gore teško protiv cementa zid i znao sam da dolazi. Osjećala sam njegovu potomstvu vruće zakopavaju duboko u sebi moja utroba i sam došao s njim opet. On je bezobrazne devojke me nekoliko puta jer je on istovaren unutar mene i to samo osjećala tako dobro.

Konačno je izvukao van i neke od naših krema dribbled niz moje noge i stajao sam tamo dršćući od uzbuđenja svega toga. Kao što sam naslonjen na zid oporavlja i dobivanje moj dah leđa, čuo sam dvojicu muškaraca odlaze.

Nekoliko minuta kasnije sam ušao iz ulice uličici vidio i moj muž gleda sve više mjesta za mene. Zbunjen I waved a on me gledao i prilazi mi. On mi je rekao da je večeras u igru na mjestu je htio da se park i nije mogao naći anyplace do parka gdje je kazao kako će.

Pogledao sam ga i rekao: "Pa nisi poslati ta dva čovjeka da me da me jebati?"

On je pogledao u mene i ravnodušno reče: "Što dvojica muškaraca?" Sada sam nije bio siguran što je otišao na točno bilo, ali kao što sam znala sam samo bila jebeno! Zajedno smo otišao do automobila s vođenje sperma iz moje svježe jebeno maca. razmena partnera

Unutar automobil na putu kući moj muž okrenuo k meni i reče: "Tako si uživati Dodge?"

Pogledao sam leđa na njega i reče: "Samo ako ja mogu naći ta dva studs opet i hvala im."



Mi oboje prsnuti u smijeh i otišla kući.

Нема коментара:

Постави коментар