.

Servis za upoznavanje

уторак, 30. март 2010.

Nevine picke

Virna Reynolds je usamljeni i depresivni! Njezin najbolji prijatelj je Alicia vacationing u Europi, a zajedno s činjenicom da njen muz od četrdeset godina je otišao za manje od šest mjeseci, a te je žena koja nije naviknut biti sam za tako dugo vremena! ! Nakon što luta njezin stan za oko tjedan dana, ona biranog broja Alicia dao joj prije nego što je lijevo! Nakon dva prstena, sparan ženski glas na drugom kraju hot linije je odgovorio, "senzacija Neograničeno, kako mogu li vam pomoći, ovo je Miranda govori!?" Pang straha pucao kroz nju, ali kako je već donijela poziv za sastanak ona je odgovorila: "To je gđa Reynolds, Alicia Ja sam prijatelj Donner, ona preporučuje svoje osnivanje, a ja sam bio pravedan izvjedljiv ako ste imali bilo koji otvore za danas!?!" "Mmmmmm, gospođa Reynolds," rekao je Miranda u svilenkast glasom, "kako je gđa Donner, nismo ju vidjeli u nekoliko tjedana?!?" "Uh, ona je u Europi", Virna je odgovorio: "morala bi biti dom za nekoliko tjedana, ipak! ! "" Pa, "Miranda nastavi," Mi smo otvaranje u dva popodne, ako je to ugodan s vama, trebao sam staviti dolje za to?!? "Bilo je sad ili nikad," Da, dvije će biti sasvim u redu , odgovori ona, "Vidimo se onda, i hvala vam!" Dominacija uzivo
"Bok, gospođa Reynolds, to je tako lijepo da zadovoljiti vas, neće vas molimo doći i imaju sjedište",
rekao je Miranda blagonaklono, dok mahanje Virna ruke! "Alicia je rekao mene toliko o mjestu," Virna ponudio, "da sam odlučio vidjeti za sebe da tako kažem!" "Pa, ja jako sretan da ste učinili," Miranda odgovorio glatko, "Nadam se vaše vrijeme ovdje će biti više nego ugodan! "Nakon što ih oboje uzeo mjesto u Mirandina raskošno opremljen, ured je pitao seks usput," Jeste li dati bilo kakvu pomisao da se kakav će mi reći, zabavu te je na umu! ?! "" Pa ", rekao je Virna polako," II'm nije točno siguran, ono što si dobio?!? "" pravedan o išta možete pitati za "Miranda je odgovorio:" ali može sam napraviti prijedlog!?! "Glad da ne treba ići na bilo kakve detalje sama, Virna zahvalno odgovorio:" Molim vas, ja sam otvoren za bilo kakve prijedloge! "" Pa, "Miranda nastavio," to je bilo moje iskustvo, da je s našim više zrele ženske klijenata, kao što su sami, imaju puno više opuštajući i ugodan doživljaj, ako su započeti s mlada ženska, a sada da svibanj zvuk čudno, ali dve žene zajedno uvijek čini da stvaraju puno manji pritisak nego ako ste bili na početak s čovjekom! "Od ono što sam vidio", dodala je, "je da, iako je žena kupca, da li je ona s muškarcem, ona još uvijek osjeća da je njezina odgovornost da zadovolji svoje potrebe, kada je u stvarnosti, on je tu da se brine njezin! "" Zar sam ja Making Sense za vas ", upitala je!?! "Uh, da, Virna odgovori," pa idemo sa ženom tada, zar ne!?! "" Ja vjerujem da je to najbolji način da se prijeđe, "Mirnada odgovorio, kako je ona pokupila telefon i govorili u prijemnik," Šari, molimo pošaljite u Mona! "
Dvije žene su piti vina i napravio small talk, dok su čekali Mona! "Mislim da si idući u biti posebno molimo s njom", izjavio je Miranda, "ona je samo okrenuo osamnaest i izgleda kao dnevni lutka!" "Ona zvuči jako intrigantan", rekao je Virna, a zatim je prekinuo soft kucaju na vrata! "Hajde, Mona," Miranda povika, kao velika teška vrata se polako otvaraju otkriti nevjerojatno lijepu mladu ženu kako stoji tamo umotan u ručnik svijetle ružičaste! "Ovo je gđa Reynolds, draga", rekao je Miranda na neki način uvod, "Molim Vas, maknuti tvoj ručnik tako da ona može vidjeti prilično tijelo!?!" Bez toliko kao riječ, nimfa maleni pao joj pokriva , i stade ležerno ispred dve starije žene, dok dopuštajući im piće u svoju ljepotu! "Što misliš," Miranda upita tiho, "nije ona svemu sam opisao!?!" "S-ona je savršenstvo", Virna mucao, "Jeste li sigurni da joj je osamnaest godina, ona izgleda tako mlad!?!" "Osamnaest zajamčena, "Miranda odgovorio svečano," mi smo zadržati kopiju svih datoteka na rodni listovi za svaki slučaj! "" Tako, "Miranda upita:" Jeste li spremni donijeti odluku!?! "" Ona će biti u redu , "tiho odgovori Virna," sasvim u redu! "
Čak ni gnjavi staviti na nju ručnik, Mona Virna vodio za ruku niz hodnik do vrata koja se otvara u suite soba koje su sadržavale vruće čabar, zabavni centar, i, naravno, bracni krevet! "Ovo je moja omiljena soba," Mona, rekao je tiho kada su zatvorena vrata i unutra su bili sami ", to naići na Vaše odobravanje, gospođa Reynolds?!?" "Itekako, Mona, odgovori ona," ali molim , zovite me Virna, ok?!? "soft osmijeh gmizati po mladu djevojku lice, a ona odgovori:" Pa, Virna, dopustite mi da vam pomoći da se od tih odjeće kako bismo vas malo više udoban, dobro?!? "
Kao Mona počela otkopčati ispred Virna's bluzu, starija žena gurnula majčinu ruku i reče: "Ja sam malo nervozan o tome, tijekom godina sam stavio na malo težinu, i dobro, ja sam samo neugodno o tome kako izgledam! "Nije za koje ne i odgovor, Mona giggled i odgovorio:" Ne bude neugodno, Virna, imate veliki boobs, a ja samo ljubav big tits! "Sluh slatka mala stvar pričaju o njezine grudi u takvom svjetlu srca način nanijeti njoj pizda ugovor tek toliko da bi joj gaćice prigušuju! "Oh, dragi," Mona prošapta kad Virna's grudnjak uvukla grudi došao na svjetlo dana, "mali Mona je gonna love sisa na tim, požurite i dobiti gol tako da možemo dobiti seks u kadi zajedno!" Kad je napokon slithered iz joj panty crijevo i stajao gol, Mona prešani joj lice u krilo i poljubila teških vješalice sve više, posebno uzimajući u su ugriz na njoj sada teško bradavice! "" Y-te to učiniti tako dobro, "Virna panted," to je bilo tako dugo za mene! "" Većina žena želi mene za medicinsku sestru na bradavice, "Mona tiho odgovorio:" vole se pretvarati stvarno sam djevojčica koji treba da bude hranjen dojke, da li to zvuk dobar za vas, mislim, bi li medicinska sestra mene kao da sam dijete!?! "" Oh, da, "Virna hissed," imate takav prilično tijelo, a vaš maca, da li se uvijek držati ga tako obrija glatko!?! "" Mmmmm, naravno, odgovori ona, "nakon što sam učinio za njegu, mislim da ćete biti spremni za sisanje moj mala vagina, zar ne!?!" "Oh, moj, "Virna moaned," si me doslovno kaplje, idemo u kadu, tako da mogu držati usta na mojim grudima! "pickica
Nakon što se u toplim vodama umirujuće spa, Virna's grudi prilično plivala na površini, što joj bradavice i laka meta za usmeno fiksira mala djevojka! Holding ju u naručju kao beba, Virna neka voda opustiti svaki mišić u tijelu, koji je osim za mišiće u njoj maca koji se činilo da stegnuti i opustiti se uz svaku sisati grickati Mona je uporan ustima! "Mona, dragi, Virna upita tiho," da li vi poput bitak usisan off?!? "" Oh, da, odgovori ona brzo, "Ja sam jako pretjerana klitoris koji zahtijeva stalna pozornost, da li bi mi se kao da ga pokazati za vas?!? "Please", starija žena molili, "S-pokazivanje Internet to mene!" Mona pustio velikih sisa joj je na skrb, i dok pluta na leđima, ona širi noge i on klizio pička prvo prema Virna lice! "Isus", Virna moaned kad je dobio svoj prvi dobar pogled na ispupčen orgulje, "Ja mogu vidjeti vas klitoris priljepljivanje iz vašeg maca, i svi tvrde i uspravno!" "Naravno da je glup," rekao je Mona tiho, "Vam se sviđa, ili je to bruto?!?" "To je prekrasna", Virna odgovorio, kao zrela pička doplutao u roku inča joj gladnih usta! "Možeš li mi mala maca za mene, «upita:" Ja stvarno trebam seks , i bilo bi božanska ako sam ga imali u svom toplom ustima!?! "Virna nikad u životu loše, maca, ali činilo se kao najprirodnija stvar na svijet kao ona neka joj jezikom nježno sondu zacrvenio naborima uzbuđeni mlade djevojke! Sada je bio red da Mona ponudi hvale, kao što ona dahnu: "Oh, ti sisaj me tako dobro, II'm gonna cum stvarno teško i brzo, ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, ja sam cumminnggggggggggggg!" Virna poslan u overdrive usta nakon saslušanja vrhunac oplakivanje od slatke mlade stvar zaglavi na vrhu joj jezikom! Kada je gotovo, Mona samo lebdio daleko, još uvijek zapanjen po bijesa eksploziji koja je upravo uništio joj nije tako nevina pička!
"Bilo je dobro za vas", Virna pitali ozbiljno kao Mona je krvni tlak vratio u normalu!?! "Jesi li lud, odgovori ona lukavo," nikad nisam imala i orgazam kao što je to u mom životu, mislio sam da sam bio gonna pass out! "" O, dobro ", odgovorio je u Virna olakšanje glas, ja sam htjela da je to dobro za vas! "Sad kad sam paziti," Mona prošaptao, "Što možemo učiniti za vas!?!" "iznenađenja mene," Virna odgovorio: "Siguran sam da ništa te obaviti će biti samo nevjerojatno! "Uz to, preko Mona veslali do ruba kade i otvorila kutiju o veličini kruha kutije, došla unutra i izvukao veliki crni dildo koji su imali tunel ugrađen na it! Mona se okrenuo, održana joj nagradu, i najavio, "I'm gonna baciti ovaj na kurac i jebi se s njim dok ne beg me zaustaviti!"
Virna nije mogao vjerovati što se događa s njom, kao mlada zrela za udaju stvar skliznula između nogu dok guste crne batina je pritiskom uporno protiv pukotine u njoj maca! "Recite mi koliko jako ga želite," Mona naredio, "mi reći da želite dobiti zajebano kao kurva!" "Oh, Bože," Virna panted, "Oh, Bože, molim daj mi, ja ' m te prosjačenja, daj mi teško! "" Reci mi da si kurva, ona zadirkivali, "Pusti me hear you say it!" "Dobro," Virna zamolio, ja sam kurva, sada please, daj mi! "" O, ne, "Mona mu je odgovorio, rekao sam jebeni kurva, kažu da, nazivati se jebu kurve!" "Ja sam kurva jebote, proklet," Virna dahnu, "sada daj mi ti mali djevojčura, inače!" "Oh, moj," Mona rekao je tiho, "kao jezik od takvih lijepih dama, ya znate što, ja ne mislim da ste dama na sve, da ste samo jedan jebeni pička preklapanje kurva, zar ne!?! "
Do sada je Virna delirantan s požude, i stalnog pritiska protiv njezina pička usnama joj je vozio apsolutno do zida! "Ja nisam čuo što je rekao," Mona upita, "recite mi da ste pička preklapanje kurva!" "Da, da," ona je kroz stisnute zube hissed, "Ja sam pička preklapanje kurve, sada molim , to gurati na mene! "Mona opušteno za drugi, a zatim upitao slatko," Misliš ovako, "i dok grabbing Virna od ramena za poluge, vozio dva inča debeli crni šiljak sve do balčaka unutar Virna's pari vagina!?! "Owwwwwwwweeeeeeeee", Virna vrisnula na vrhu njezina glasa: "ja-to boli tako jako, ohhhhhhhhhhhhhhh, god to boli tako jako!" "Ja mogu izvaditi ako želite mene to", rekao je Mona nevine video! "Fuck, NOOOOOOOO," Virna molili, "ostaviti ga u mene, osjećam se tako jebeno pun, to će me cummmmmmmmm, oh, god sam jebeno cumming tako jebeno teško, ja sam puna tetrijeb i ja ' m Cumming!

Nakon toga, oni samo leže u rukama kao svaki drugi toplom vodom wafted nad njima i Virna, rekao je tiho, "Ja ne znam što mi je nestalo!" Mona snuggled protiv diva sisa i odgovorio: "Mene bilo, mi bilo! "

Нема коментара:

Постави коментар