.

Servis za upoznavanje

субота, 6. март 2010.

Poznanstvo sa matorkama

Gabe wandered in soft, zelena trava, njegov um pluta daleko od svijeta. Sve je tu osjećao više Povišena, još se njiše i živ. Meka trava ispod njegove bose noge, toplo sunce tuče dolje na ramenima, svjež povjetarac wafting nad svojim golim tijelom, zvuk trčanje, gimnastika vode; sve to osjećao više stvaran nego stvarnosti. On nikada nije želio napustiti ovo mjesto. On je samo mogao ostati hodanje u ovom mekom zelenom travom, forevermore. erotske price matorke

On je okrenut prema zvuk pada vode. On je počeo priznati ovo mjesto. On je očekivao da vidi tok, ali umjesto toga došlo je fontana. Izgrađena je kao dobro, struktura okrugli kamen oko struka visine s bazenom vode iznutra. U središtu tog skupa, mlaz vode do pucali u zrak prije nego gimnastika i prskanje natrag u vodu. Gabe osjećao nevjerojatan poriv da okupa svoje tijelo u gol cool, jasno voda fontana. matorke besplatno gledanje

Kao što je vodio prema pada vode, on je vidio lik gore isplivati iz bazena. To je lik lijepe žene, koja je Gabelica cijelo tijelo odmah živi od uzbuđenja. Njena visoka, elegantna je tijelo bilo potpuno goli, voda fontana izvodi pravo dolje to što je ona stajala tamo, desno u sredini fontane.Njezina kosa, bogata zlatnih nijansi, pao i da joj struka omotan oko njenog tijela. Gabe je odmah znala što je božica koja stalked svi njegovi snovi najljepši, Venera Kraljice Ljubavi.

"Dođi, sine moj," došao čudesno, glazbene glas, thrumming kroz svaki vlakana svoga bića: "Dođite vidjeti što ste vi. Dođite pogledati u ogledalo moje." mlade devojke

Ona pruži svoju ruku prema njemu i da Gabe pronađeno je sada previše stajaše unutar vode kao što je poprskan protiv njegove gole kože. On je također ispruži svoju ruku na njezino na dodir pa je postavljeno na točan zrcalna slika božice. Kao svoje prste njezin dodirnuo, osjetio osjećaj poput praska struje eksplodira pravo kroz svoje tijelo, od savjeta za prste sve do svoje prste.Osjetio je živ i lupanje sa potrebna. Njegovo tijelo osjećala tako mekana i osjetljiva, ali ipak, ispod vodene linije, on je mogao osjetiti svu krv rogoz to njegov uzgoj erekciju.

Božica 'savršen usne se nacrtao u osmijeh. Crvene usne i svijetle bijele zube prenošenje svih vrsta dubine topline, ljubavi i želje da se osjećaju prilično Gabelica svjetlo na čelu. Osjećao sam nasmijana leđa, svoje pokrete gotovo nevoljno njezin sljedeći. Kao što se preselila iz svoje ruke, gdje ga se dotače, svoju ruku nakon odijelo. Ona je dosegla se i potrčao joj ruke kroz njenu zlatnu kosu, gdje tuš vode pala na glavu. Gabe kopiran i vodio svoje ruke preko njegova tamnija brave, nalaz im se činilo da više rasti s njegovim dodirom. prcanje

Gledajući u vodu pada, Gabelica je mogao vidjeti da je slika Venere prije njega više nije bilo zlatno kose božici znao. Ona je tamnije kose, iako prekrasne mekane, blijede kože i krivulje njezine grudi su još uvijek isti. Lice joj je sada djelomično zasjenjena vode koja pada na nju.Gabe pruži joj dodir još jednom, ali njegove ruke prošlo desno kroz vodu bez hvatalo ništa. On je shvatio da je više ne gleda na božica, nego odraz u tekućom vodom. On je gleda na sebe.

On je gledao dolje na njegovo tijelo. To je bio nespretan i obično, mršav oblik je naviknut, onaj koji ga osjećaju nelagodno o sebi. Slika je vidio u ogledalu, međutim, bio drugačija vrsta njega, jedna sa prekrasnim tijelom, mekani, senzualni, curvy obliku. On je mogao osjetiti nevjerojatnu žudnju za tijelo u razmišljanje. On je znao da mu je bio i još nije njega i on je želio to promijeniti, da se osjećaju kao lijepe kao ona izgledala. velike bradavice

On je pruži, pokušava da mekan dodir kože, ali sve što je dobio je vlažnost. Osvrnuvssi lice njegova razmišljanja samo služio da uznemiri najdraža slika. Kako je prošao kroz ruku nejasan lice, to se počelo mijenjati opet. Kosa koja je bila plavuša i sad je tamno smeđa je počela okrenuti novu nijansu. To je bio početak za uključivanje ljubičasta. To flickered ljubičasto za trenutak, a zatim prebačen opet plavuša, onda svijetli crveno.

Žena u vodu čini da pomaka desno kroz dugu boja, crvena jedne minute, zelena sljedeći. Gabe nije 'stvarno shvatiti što se događa u ovoj transformaciji, ali on je ostao fasciniran, uzbuđeni i ukorijenjen na licu mjesta. Žena koja je činio njegov odraz sve do nekoliko sekundi prije sada zgazi naprijed gol iz tuš vode. Njezina kosa je ponovno u ljubičastu. Bilo je Saphy.

To nije ono što Gabelica očekuje na sve. On je bio izgubljen u raj zadovoljstvo njegovih snova svijeta sa svojim prekrasnim božica, zamišljajući sebe daleko ugodnije u svojoj golotinji nego što je ikada mogao biti u stvarnosti, onda san da je svijet bio provalili slike koja frustrirajući, ljutiti, agresivni djevojka. Ipak, nije mogao uzeti oči off njezin. Ispod red svjetlucave piercing uz Saphy's obrve nikad, Gabe imala prije primijetili svijetlo zelene oči.

"Gabe", kazala je, pushily, "Get up".

A onda je ona kao da se rasprsnuti u mjehurići. Jedna minuta Saphy je stajala tamo u fontanu prije nego goli Gabe, sljedeći je bila prskanje vode i svugdje je potpuno nestala. Splash hit Gabelica tvrdi u lice, nalijevanje mu mokre pa ga dovesti do njegova osjetila.

On je probudio pao na tvrdo drvo katu. Njegova glava ached gore nego što je ikada mogao sjetiti njegove oči i borili se usredotočiti oko njega. Ona se polako sinulo da je on još uvijek živ, toliko da mu iznenađenje. On nije mrtav, niti je bio izgubljen u svijet mašte. On nikada ne bi osjetiti ovu grogi, ako je on poginuo. Nešto, neka vrsta dobre sreće, kad mu je sačuvan je mislio sve je bilo izgubljeno. Sve sjetio bio dva blizanca zlokobni zabada nož prema leđima, a zatim je osjetio strašnu bol u glavi i on je imao blacked out. Sad se probudio ovdje.

Nakon nekoliko trenutaka 'napor usmjeriti svoju pažnju, Gabe pogledao oko prostorija u kojoj se našao. Bio je gol, praznu sobu u nekom od podruma ili podrum. Zidovi su bili neobojeni žbuke i pod drvo. Bilo je barova kao kavez ili zatvora, iza kojih je bila zatvorena Gabe. svrsavanje na

Od iza vrata u barovima čovjek obučen u vrsta ogrtača ili kapuljača gledao Gabe. On je imao kantu vode, koja je upravo izli preko Gabelica probuditi ga. Ispod poklopca motora i kapuljača, čovjek je jednostavno promatranje u tišini. Haljine nosio je crni, ali je dizajn na njemu. To je bijela oblik, kao što je križ, ali raste iz uskih bodova u sredini na širokom kraju na svaki od križa "četverovratnog rubova. Gabe nije bio mišljenje vrlo jasno u ovom trenutku, ali on je osjetio frustriran da ste razumjeli jedan misteriozni simbol samo da bi se suočiti s drugom.

On je htio otvoriti njegova usta suha pitati tihe posmatrač neki pitanje, kad robed čovjek se okrenuo i napustio sobu. Gabe mogao čuti njegovim stopama ide gore. On je počeo čuditi što mu je doveo ovdje. Zašto bi oni držati ga na životu? Što su bili oni će učiniti kako bi mu sada u ovoj tamnici? On je pao na podu u očaju, pronalaženju sebe u stanju pokušava shvatiti cijelu situaciju.

Kako je vrijeme prolazilo i ništa se nije dogodilo, Gabe počeo razmišljati malo jasnije. On više nije mogao čuti korake bilo gdje u zgradi. Konačno, on je ustao i hodao oko njegove male ćelije.Znajući vrlo dobro da se ništa neće dogoditi on oslanjao s punom snagom svoje mase protiv vrata. Na njegovo iznenađenje, vrata odmah otvorila, gotovo bacanje Gabelica leđa dolje na podu.

Nije bilo gubit vrijeme s obzirom zašto je ostavio vrata otključana, Gabelica vodio preko sobe i gore stepenicama. On još uvijek nije mogao čuti zvukove u kući, ali nije bilo šanse uzimanje na provjeru mjestu out. Vidjevši prednja vrata on je vodio ravno van na ulicu i počeo da teče. On nije imao pojma koji način je trčanje ili gdje je to, on samo znao da želi pobjeći od tamo.

Running puni nagib prema dolje nepoznatim ulicama, Cambridge, bez ideje o tome gdje je bio u gradu, Gabelica vodio gotovo paničan u ulici znak. Looking up on vidio je ukazao u smjeru željezničke stanice. Pravo tada znao da je nakon svog iskustva htio staviti u Cambridge kao daleko iza njega je to moguće. Prisjetio Saphy rekao da će pričekati tu za njega do sedam i onda otići. On je ček njegov sat. Bilo je 6:55. Bacimo li pogled na gore znak, on slijedi smjer i razbio ga dovesti još jednom na trčanje kao brz kao on mogao.Seks sa gospodjom

Sedam sati, kada je upravo prošao Gabelica okrenuo na ulici sa stanice na sebi. Ima je nijedan potpisati od Saphy čeka vani. Gabe je teško bez daha, njegovo tijelo počinje boljeti od svih trčanje i lupanje glavom u bol gdje je nokautirao, ali je on morao nastaviti prikazivati. On je morao pobjeći. On nije mogao rizikom da budu uhvaćeni opet. Nakon što je na trenutak uhvatiti dah, on je provalio u vožnji još jednom.

S glavom dolje, on je vodio ravno u prsa od čovjeka koji je stajao pravo nad njim. On je osjećao jake ruke uhvatite ga po ramenima i panika early desno dolje njegove kralježnice još jednom. On je pogledao u strahu, pripremajući se za očima dviju ćelavi ubojica je imao tussled sa dva puta već. Umjesto toga, našao se gleda u frowning, tvrdi lice policajca.

Нема коментара:

Постави коментар