.

Servis za upoznavanje

петак, 5. март 2010.

Seks sa starijom damom 40+

Uvjek sam se palio na starije dame 40+... cak sam kao i mladji uvjek drkao na pornice sa sisatim starkama.
Iz malog sam mjesta pa nije ni cudo sto se brzo procula vest (jos dok sam bio u srednjoj skoli) da imam kurac kao kod konja!
punih 27 cm. Naravno prijalo mi je to sto imam ogroman kurac, skoro duplo veci od svacijeg!
Klinke ko klinke, htjele su da se igraju sa njim. Puse, lizu, drkaju, a rijetko koja se usudjivala da stavi makar polovinu.
I bas u to vreme kada sam ludacki zelio da stavim celu kitu u picku, da osjetim tu slast, dosal je Mira matorka
Mira se razvela od muza i dosla sa decom da zivi u nasem gradu.
Bila je to prava sexy dama. Prelepog iygleda i savrsenog tela! Sise su joj bile trojek,a guza jaca, bas kao i sto sam voleo.
Mira je bila u 40-tim, a fenomenalna, a ja 23 a napaljen!
Odmah sam, kao i svi, bacio oko na nju. Zivjela je nedaleko od mene...
Iskreno, nisam znao na koji nacin da joj pridjem... Jesam zgodan i lijep muskarac, ali ona je puno starija od men, cak joj najstariji sin ima 18 god.
Smisljao sam plan iz dana u dan jer kada god bih je vidio bila je utegnuta u neke helanke ili trenerkicu gdje joj je guza dolazila do izrazaja...
Necu da krijem, drkao sam na nju!
Sva ta moja razrada plana je bila neuspjesna i nerealizovana... a dani su prolazili...
Sve sam vise ludio za njom, cak mi ni klinke nisu bile interesantne...
Ali, doslo je leto i sa njim sve lepo, kao i uvje. Ne sjecam se jesam li vam pomenuo da je moj gradic na moru i da upravo u leto vri sve od picke!
Ali me to nije puno interesovalo jer mi je u glavi bila samo Mira.
Jednog dana sam se probudio ranije nego uobicajno. Stao na prozor onako sanjiv i gledao prolaznike. Kad kriso oka spazih Miru u nekom dopicnjaku. Trebam li reci da mi se piton probudio i trgnuo na taj prizor?!
Nisam puno razmisljao, navukao sam najkraci sort koji sam imao, bez postave i bez gacica i spustio se ispred kuce.
Nisam ni obracao paznju da mi je kurac vecinom izasao kroz jednu nogavicu!
Ljudi su me gledali cudno, posebno klinkice koje su se okretale i cerekale. Nije mi ni to bilo cudno jer se i ovako okrecu mnoge za mnom.
Sve je to prekinula Mira recima: \"pobogu komsija zar nisi primijetio da ti je nesto ispalo kroz taj kratki sorts\"?
Sagao sam glavu i vidio na desnoj butini moju debelu kurcinu!
Samo sam zinuo, nisam uspio nista da kazem, a Mira mi reci, dodji do mene na limunadu da se osvjezis, vidim da se jos nisi probudio.
Samo sam klimnuo glavom i potrcao nazad u kucu da se presvucem. Ovaj put sam obukao bermude, nasto je ona odmah sa osmjehom rekla: \"za velike decake i veliki sortsevi\".
To me je napalilo i jasno dalo do znanja da cu je tucati.
Dok smo setali do njene kuce, samo sam je pitao gdje su joj djeca, nasta mi je odgovorila da su ovaj vikend kod oca na selu.
Cim smo usli u njenu kucu, sa vrata sam je uhvatio za guzu i jako stisnuo. Lupila mi je samar!
To me nije obeshrabrilo, naprotiv, uhvatio sam je za ramena i jako sputio na kolena. Stala je tako da joj je glava bila tacno naspram mojih bermuda. Malo je bila zbunjena, ali se nije opirala, a ja sam odmah spustio bermude i ispred nje je ispala moja nabrekla kurcina koja se klatila.
Ostala je bez texta. Samo je gledala, dok joj nisam uzeo ruku i spustio na kurac. Polako ga je mazila. Uspjela je samo reci da u zivotu nije vidjela nista slicno, Vjerovao sam joj jer mi je kurac 27 cm a u obimu ima 19 cm.
Prava posebna salama, sto bi moji ortaci rekli.
Rekao sam joj da zelim da je tucam, nasta je odgovorila da je vec vlazna jos kada ga je vidjela napolju u opustenom stanju i da zeli da proba. Ali nisam joj dao odmah da se dize vec joj nabio glavu na njega i rekao da proba da mi sisa glavic, kao fol zelim da vidim moze li ga usta staviti.
Tesko joj je islo, ali glavic je matora kurva mogla staviti. Gutala ga je kao da joj je zadnji. Lizala, oblizivala, drkala, sisala, lizala mi muda, guzu, sve, sve mi je radila.
Nisam mogao vise da iydrzim vec sam je podigao i okrenuo preko dvosjeda, tako da se odmah naguzila i ispred mene je sjevnula obrijana previse mokra picka. Bio sam oduzevljen prizorom, ali onako u zanosu, prislonio sam joj glavic uz cmar i poceo da guram. Starka se nije bunila, i ja sam nastavio dok mi glava nije usla,a onda sam vidio u cemu je problem. Iznenadio sam se jer mi je glavic jako debeo i velik, a ona ga je lagano primila u cmar!
nastavio sam da gura sve dok se malo nije izmakla i rekla DOSTA!
Tako me jebi i zelim da mi saspes spermu u supak!
Nije mi trebalo puno, vec posle par trzaja sam poceo da joj pnim guzu...
Svrsavao sam jako i obilno sve dok se ona nije izmakla i uzela ga usta. Pusila ga je i sisala, htjela je svaku kap da iscijedi iz njega.
Opet sam je okrenuo na taj trosjedi zabio cijelu kurcinu u nju! Jauknula je i ostala ukocena. Poceo sam polako da ga vadim jer sam se prepao na momenat da joj se nije sto desilo. Prekinu la me je naglim pokretom guze kojim se nabila opet na njega. Gdje si posao mali? rekla je.
Poceo sam da je jebem sve brzre i brze. Ona je kristala, dahcala, grcila se i stiskala onaj trosjed sa obije ruke.
Sve sam je jace i jace jebao, nabijao sam joj ga do muda koja su sljapkala o njenoj mokroj pickici.
Rekla je ne moj da ga vadis, svrsi mi u picku molim te!
Naravno da sam je poslusao.
Opet sam je punio kao prvi put u zivotu da svrsavam. Bili su to mlazevi i mlazevi.
Kada sam zavrsio, izvukao sam kurac i stao ipred njene glave. Ocekivao sam da ce ga opet pusisti i ocistit sve, ali joj nije bilo do toga. Samo se zgucila i legla. Uspjela je da kaze da je svrsila 7 puta za redom i da joj se to nikada nije desilo u zivotu!
Pokrio sam je nekim cebetom koje je bilo na stolici, obukao i izasao.
Bio mi je to najsrecniji dan u zivotu, a Miru sam tucao non-stop, bas sam je razbijao, a ona je voljela sve i mnogo cemu me naucila.

Нема коментара:

Постави коментар