.

Servis za upoznavanje

недеља, 14. март 2010.

Seks sa devicom

Gospodarica.Sam trudna noći moje viši prom, jer mi šupak suprug, tada dječak prijatelj, da je zaboravio kupiti kondome i nisu mi reći da je jebanje bez sedla mene, pa smo se udala odmah poslije mature. Imao sam dječak, moj muž je imao dobivši posao kao forklift operator, posao je on još uvijek ima, i nikad se nismo imali dovoljno novca, veliko iznenađenje. Moj suprug se borio šupak mi zub i nokat o meni ide na posao, stari argument, žensko mjesto u domu podizanje dijete.

Pa koja je trajala sve dok moj sin je osam i htjela računalo za Božić, onda mi je rekao moj muž ići zajebavati se, da sam bio dobivanje posla za Božić, tako da bismo mogli kupiti računalo. Dobio sam posao u lanac trgovina igračkama, čarape police iz deset thirty noću sve do sedam ujutro.

Gospodar.Počela sam u sredini listopada u ponedjeljak i kada sam dobio za rad, druga djevojka oni zaposleni nije dolazio, tako da je napustio mene i dvadeset godina star college guy. Bio sam samo dvadeset i šest, tako da dobne razlike nije bila da veliki posao, a on je jako vruće izgleda, pa sam rekao da će upravljati upravitelj u redu, bez druga djevojka. Kao što je pokazalo, to je bio blagoslov za nas obje da druga djevojka nije pokazao. Sada nije previše siguran što posao uključio i žele napraviti lijep dojam moje prve noći, imao sam nosila srednje dužine suknje i bluzu i niske pete. dominacija
Nije trebalo jako dugo prije nego što sam shvatila da nije stvarno obučena za taj posao, ali jedino što sam mogao promijeniti je moj cipele, pa sam ih prolijevati. Sve to vrijeme smo bili čarape police, Jimmy, koledž tip je bio u t-majice bez rukava i izgleda jako dobro. Sada moj muž nije bio toliko u spavaćoj sobi, najveći dio vremena bio je zainteresiran samo u sebe uzimajući off, fuck ono što mi je potrebno i to je bio vrijeme jer je on imao čak i smeta staviti svoj kurac u mene, i ja sam fucking horny . rob
Sada gledajući Jimmy, moja maca je kaplje kao i ja čuvao razmišljanja o tome što bi bilo kao da se njegov penis u mom hot pussy. Imali smo radili oko dva sata, a sad sam morao ići na ljestvici za veći police, što nije me toliko oduševiti. robinja
Za cannon to undress, ljestve se činilo malo nesiguran u sebe i kad sam ga počeo penjati, bilo je tresući malo i ja pustiti krik, donoseći Jimmy na trčanje. Zgrabio vodu, mi je rekao da će ga držati za mene i budući da je sada puno sturdier, Popeo sam se malo viši Prečke, ne shvaćajući da je s moje ispružiti noge za bolje uporište, bio sam davanje Jimmy pokazati i on mogao vidim da mi gaćice bile oko moje mokro usisavanje maca. jebe mi se
Čuo sam ga napraviti buku i ja pogledao dolje i vidio ga je trljati njegove prepone dok gleda moju haljinu. Moja slaba maca vlažnija dobio čak i znao sam što ga je vruće, Bog, ja sam htjela biti tako jebeno loše, bio sam malo drmanja, Jimmy pojaèala na vodu, osjetio sam njegovu ruku na svojoj nozi, kao što sam smrznut ruci proputovao pari mi se ka pićka a kad je dobio na moje kuhanje maca, on je gurnuo moje gaćice na stranu i stavite dva prsta na moja pička.
I tako je jebeno vruće, da kad su mu dva prsta ušao moj zgrabiti za parenje, napravio sam zvuk nikada nisam napravio prije, to je bio kao životinja roktati, glasno i samo sam došao po cijelom Jimmy ruke. Njegovi prsti osjećao tako jebeno nevjerojatno dobro u mom potrebitima vagina da kad ih je izvadio i rekao mi da siđe s ljestvama, ja groaned, ne, oh ne, stavite ih nazad.
Hocu da jebem
To mi je rekao da siđe tako da je mogao staviti svoj penis u moj jebeni pička i daj mi jebeni mog života. Skoro sam skočio od ljestve.
Kad sam bio do posljednjeg prečka na ljestvama, on me zaustavio, podigao mi suknju gore i izvukao mi gaćice prema dolje. Onda je raskliman mi suknju ga je uzeo od mene. Looking up at me on mi je rekao da širenje mojih nogu i kada sam je poljubio u obraz moj magarac, a zatim je vodio njegov jezik na mojim šupak, sve do moje maca.
Skoro sam se onesvijestila sam bio tako vruć od toga, ja volim da moja maca jede i to rijetko događa s mojim mužem i ovdje je to stranac, lizanje moja pička. On mi je dobio od ljestve, mene naslonila se, gurali mi noge razmaknute i zakopao svoj jezik u moja pička.
Ja vrisnula tako glasno i došao u isto vrijeme, što mi cijelo tijelo tresti kao list na vjetru. Jimmy zadržao jezik mi je jebena za neko vrijeme, onda je stegnute usta na moj klitoris, dok je stavljajući svoje prste u moje bijesan maca i isisan i prst mi je jebeno na jebeni orgazam tako moćan, JA je otišao dolje na podu na hrpi. Hocu seks
Jimmy mene pokupila, me preko ramena i mene nosio na područje gdje je postavljen gore zaslon koji je dići u zrak krevet za dijete na zaslonu. Cijelo vrijeme mi je nosio, bio je ribanje moje dupe i reći mene što je njegov penis bio je idući u obaviti mom pussy, vozeći mene ispucan više jebote onda sam već bio.
On je izvukao krevet na kat, me staviti na nogama, uzeo moju bluzu i grudnjak od, zviždala, poljubio i moje tits mi je rekla da polažem i širiti noge. Bio sam spreman na taj udarac krevet brzo kao što sijeva, širiti noge, promatrajući ga dobiti gol. Sam već bio impresioniran veličinom njegov neuspjeh u njegove hlače, ali kad je preuzeo njegove hlače off, ja gasped.
Njegov penis je bio puno veći od mog muža i bila sam salivating čeka da ga stavi u meni. On je između mojih nogu, da trljanje počeo veličanstveni zvijer svi nad mojim maca, što mi je moliti za njega da mene zajebavati. On je radio moja maca over za minutu ili dvije, a zatim vrlo polako gurnuta u moj kurac pička žedan. Ona osjećala tako velike klizne na moju maca, ja mislio to je bio idući ripati osim moje pička, ali moj sladak pička ga je uzeo kao policajac.
Kada je na pola puta u meni, to osjećao tako jebeno ukusni u mene, moje noge omotane oko magarca njegova, magarca uhvatio s obje ruke i gurnula mu sve način i. Kada je njegov penis limom u mom maca, ja sam mislio umro i otišao na nebo, to je bio jebeni strašan i sam došla opet.
Tada je počeo mi pravi jebeni spor, potezanje njegov penis skoro sve na putu, vrlo polagan, a zatim je klizna natrag, i dalje polako, branje gore brzina uz svaki potiska dok sam bio na mjestu nikada nisam bila prije. Moja mala maca nikad nije osjećao ništa kao što je radio za mene i bomba mogla su pale, a ja ne bih to znati.
On je bio crpne moja maca kao da nikada nije bila pumpa prije, onda on zgrabi moju gležnjeva i gurnuo mi noge natrag u moje ramenima i držeći mi noge, počeo mi je jebeni hard i brza. Mislim da sam došao svaki vrijeme on je vozio njegov penis domu u mom pussy, sve što sam mogao učiniti bila je stenjati i doći kao što je on doista dao mi je najbolji jebeni mog života. Ne znam koliko dugo Jimmy jebeno za mene, ali je bilo dugo i nikad nisam toliko došao u moj život, moj magarac je kupanje u čabar moje doći.
Odjednom sam mogao osjetiti Jimmy's penis raste u mom pussy, ono jebeni osjećaj da je, nakon što si već njegov ogroman penis u meni postaje sve veća. Ja obavijen moje noge oko njega, tako da nije mogao izvući i on zaglavi njegov jezik u mojim ustima kao što je počeo njegov pumpanje crvene vruće sperme u moje tople rupice. Mislim da sam bio lud od sreće i radosti kao što je došao kao vatrogasno crijevo ide off u meni.
My teenage ljubitelj mora da je spasenje svoje doći do za mene jer moj muž ne bi došao koliko Jimmy nije u to vrijeme, u tri fucks. Dopustio mi je stavio moje noge dolje, ali je zadržao njegov penis u mom super sretan pička, poljubi me i rekao mi je što iznenađujuće komad magarca sam. Također mi je rekao Sam bio idući u potrošeno ostatak noći gol, kako je planirano na jebenom i sisa mi malo više vremena.
Život je ponekad smiješan, ovdje sam, dvadeset šest, nikada nisu hodili okolo gola u mom životu i sad sam u dućan s igračkama, budući da je najbolje jebati mog života koje mladi čovjek sam sreo i sam bio idući u potrošeno ostatak noći gol s njim. Njegov penis je još uvijek polovina teško u mene, on je bio moj tits kissing my sweet pussy malo je težak za pizdun njegov izbosti, malo stvar koju sam naučio koristeći vibratori.
To sigurno radili na moj prvi ljubavnik, njegov probadanja je dobivanje teže po drugom i on kretao njegov penis in i vanjska strana od moj gladna maca opet. On mi je rekao da zamotate moje noge oko njega i za mene, to je potpuno novo iskustvo u jebote, to je njegov penis osjetiti još veći u meni. Mi jebeno lijepo i trom, dok je Jimmy mi je rekao kako je divno moja maca je bila, da je on volio jesti moja maca, a on je idući u meni opet jesti prije nego što je bio preko noći.
On je vozio mene jebote lud, pogotovo kad mi je rekao Sam bio idući u biti njegova privatna mala kurva sada, da sam bila najbolja jebena drolja koju je ikada zaglavio u njegov penis i rođena sam se jebati i pušiti njegov kurac. Dođite je neprestano lije iz moje bijesna maca, ja ne mislim da je moguće da su toliko orgazam je u redu, a on je sigurno u pravu meni se njegova privatna mala kurva, to je moja sudbina.
Nekako smo uspjeli završiti čarape police između vlasništvo moj maca jede od najboljih pička lapper sam ikad doživjela, jebu na moje ruke i koljena i sisa Jimmy's Big Cock, gutanjem svoje sperme. To je bio daleko, najbolja noć mog života, došao sam više puta za Jimmy tu noć, onda sam imao moj cijeli život do tada, i kada je naša smjena bila gotova, jer kao što sam bio umoran, nisam mogao čekati da se gol s Jimmyjem opet.
Kada sam dobio u sljedeće noći, voditelj me pitao kako je otišao, a ja mu rekao Jimmy ne govorimo mnogo, gotovo nijemi, koji mi se činio molimo Vas da ga puno. Nisam imao srca reći da mu je razlog Jimmy nije bio mnogo govoriti, jer je on bio zauzet mi jebeni između rada. On mi je rekao da dok ne kao Jimmy i sam mogao podnijeti teret posla, on je idući u najam bilo tko drugi, što me je jako sretan i ja ga uvjereni smo mogli to podnijeti.
Istina, nije bilo jako teško raditi. Imali smo radili sustav iz prve noći, tako Jimmy me mogli odvesti kad god mu je opet teško i da bismo mogli učiniti sve što je oko četiri sata, tako da smo radili na satu, jebeno za sat vremena, te dobiti sliku. Naš noći otišao ovako, trgovine zatvorene u deset i po, kada je naša smjena počeo, svi su od tamo do deset od jedanaest najkasnije kad i Jimmy zaključana vrata iza posljednjeg, moja odjeća je off.
Ja bih ići u ured menadžeri, sjesti na stol, proširila moje noge i čekati Jimmy jesti moju maca, onda bismo promijeniti mjestima, na taj način JA mogao udarac Jimmy. Nakon što smo dobili na degustaciju svaki drugi dolaze, mi bi raditi za vrijeme i ustanovila da neke noći smo imali više slobodnog vremena onda drugima i one noći mi uvijek nije šezdeset devet, Jimmy omiljeni, jer kad nismo šezdeset devet je bilo puno predigre prije nego što smo do jede jedan drugoga.
Jedne noći, oko četiri ujutro, Jimmy je prikaz iz jednog od prozora, stavi mali stol u prozoru, pognut me preko stola i jebeno mi mozak za cijeli svijet da vidi. Jedan auto prestao gledati i iz nekog razloga, nakon što me netko gleda doći Jimmy je veliki komad mesa zabili u moju steaming cunt, napravio mi je tako jebeno vruće, ja squirted dolaze po prvi put u mom životu.
Napravila sam Jimmy neka mi ga progutati prije nego što je došao van u mene, da tko je bio u automobilu pravi dobar show i napravio sam siguran oni mogli vidjeti Jimmy snimiti svoj dolaze u moja usta. Prvi put Jimmy me pokazati osobi moje maca nakon što sam ga zasvira, a kad smo zgazi izvan prozora, oni honked njihov rog kao oni potjeraju. Bio sam vrsta iznenađen da sam dobio toliko jebeno vruće da me netko vidi potpuno gol i jebanje i sisanje velik penis, ali nije.
Velik dio moje razočaranje, mi nikada jebeno u prozoru opet, Jimmy mislio da je previše rizično, a on ne žele nas nevinost naš posao jer overzealous policajac. Otkrio sam da sam volio biti jebeno dok je stajao pognut previše sam voljela da se osjećaju moju topla pička sok tekle niz moje noge i kad Jimmy došao u meni, ona se osjećala kao to je bio idući do moje krajnika.
On je bio jebeni nevjerojatan, mi smo radili zajedno za oko osam tjedana ili tako da i on mene jebeno i isisan najmanje četiri puta noću, ponekad i više, on je uspaljen majka guzica kao oni kažu. Napravili smo neke druge stvari previše, kao što je on napravio mi je igrati sa mnom kao što je on gledao, izbliza i ja pucao doći sve na svoje lice. Nakon što je prvi put Jimmy me špricati, to se dogodilo gotovo sve vrijeme nakon toga i on je volio da vidi me špricati.
Moj došao je u svakom redu u trgovini i koje sam dao Jimmy popušiti u svakom redu, plus muške i žene sobe koje vrijeme smo bili tamo završili. Jimmy htio da me zajebati magarca previše, ali kad smo probali, on je bio samo previše veliki za moje jadno dupe i bila sam stvarno bojao se u boli.
Pokušali smo mnogo puta, Jimmy bi me lube gore stvaran dobar, izvana i iznutra, ali kad je dobio glavu njegov penis u moj šupak, bio sam prestrašen do smrti, a on je prestao. Prvi put kad je pokušao dupe mi zajebavati i njegov penis je glava bila u mom šupak, mislio je, ako je pucao njegov natrpati moj magarac bi mogao pomoći. Dospio sam ga natrag i grču od kako sam najbolje mogao, koja je bila dovoljno dobra, jer sam osjetio njegov penis oteklina u ruci, a zatim je pucao strašan teret za vruće doći do moje dupe. Što osjećaj da je njegov Red Hot dolaze snimanje sve do moje šupak, ja ljubio osjećaj.
Voljela sam ga osjećaj doći u moje dupe, pa sam neka ga držati težak, ali ono što nisam ostvariti za vrijeme je da svaki put kad smo probali, Jimmy dobio njegov penis malo dublje u moj magarac. Bila je otprilike deseta vrijeme Jimmy je bio težak za dupe mi zajebavati da sam shvatio kako duboko je u meni, jer nakon prvog puta, Jimmy bi sam drkati, tako da je mogao raditi njegov penis dublje u moje toplo malo dupe i sad je on je bio moj jebeni magarac, lijepo i polako, dok je radio njegov penis dublje u mene. Što je radio na moj magarac osjećao tako dobro da mi sad, ja ljubio osjećajući njegov penis klizna in i vanjska strana od moj magarac, ali sam posebno volio ideja je da će doći kante u moj magarac.
Osjećala sam njegov penis oteklina u moj magarac, ja ohrabrila za taj čudan osjećaj da je doći i Jimmy je imao svoje ruke oko moje bokove kada je počeo snimati svoj teret gore moj magarac i on me izvukao natrag protiv njega, poplave moje šupak s mu dolaze dok je pokopan njegov penis svi put gore moj magarac. Bio je već u tolikoj mjeri da se moj magarac da to samo boli za drugi i bio je pokopan u balčaka u moj magarac.
Jimmy stvarno svidjela mi se jebeni magarca i magarac on mene jebeno najmanje dva puta tjedno sve do zadnja dva tjedna, onda je zajebano moje dupe svaki dan. Dan prije našeg zadnjeg dana, Jimmy je pitao mene ako sam ikad mislio o tome da jebeno u oba moja pička i šupak istovremeno. Morao sam priznati da su se dogodile mislio da mi je i Jimmy je rekao da će se naše iznenađenje za mene sinoć.
Sinoć je bilo vrlo malo posla, a nakon naše uobičajene cunt lapping, penis sisanče sjednici, imali smo sve završili u malo više od sat i ja pitao što mi je iznenađenje. Jimmy mi je rekla da ima strpljenja, pa sam ga upitao je li me jebati u prozoru kasnije i on je pristao. On me stavio na njegovu krilu i bio je sisa na mom tits između govoriti da me i on mi je rekao da je morao ići kući za Božić, on je živio od države, ali će se vratiti do kraja drugog tjedna u siječnju.
Rekao sam mu da je on morao napustiti svoj penis sa mnom, a on se nasmija mi reći na samo misliti kako je vruće moja maca će biti za njegov penis kad se vrati. On je gledao na sat, rekao je da je vrijeme, mi je rekao da ide popraviti naše gnijezdo fuck up dok je on dobio moje iznenađenje i otišao do ulaznih vrata. Bio sam u mojem uobičajenom položaju, polaganje na krevet sa mojim noge širiti kada je Jimmy vratio sa mladim golim momak, koji je imao penis skoro kao veliki kao njegova, koji je dobio kao hard rock brzo.
Pomislio sam, što se zajebavati, on je bio bulji u moje pička, pa sam podigao moje noge poput Jimmy me je učio, to show off my hot mala maca i šupak, čineći Jimmy dobiti hard. Jimmy predstavio dečko Kevin, mi govori da ga je i Kevin, gdje će raditi stvari na mom pička, šupak i usta nikad ne bih zaboraviti. Sad samo gleda na ta dva hard cocks su moja usta zalijevanje, moja maca curenje i moj šupak trzanje, što mi je izaći s, samo ono što je Jimmy malo drolja kurva potrebe, dvije velike fat cocks sisati i jebati.
Rekao sam: "Ja sam sve tvoje dječaci, jebi me dok sam onesvijestiti se, jebi svaku rupu u mom tijelu, ali to učiniti sada."
Jimmy mi je rekao da se na moje ruke i koljena tako da je mogao podmazivanje moj šupak za Kevin i dobio sam u pravu poziciju tako Kevin me mogli zajebati magarca. Ali, Jimmy je imao nešto drugo na umu, on lubed moj magarac, a zatim skliznuo na pod meni, pokopan njegov penis u mom maca u jednoj dinamični kao što sam osjetio Kevin's penis ulazi moj magarac.
Nisam mogao vjerovati sam bio idući u dobiti jebeno u obje mom dnu rupe u isto vrijeme, to je bio san. I sada je imala i moja zajebavati cocks popunjavanje rupa i zapravo sam mogla osjetiti trljajući ih zajedno u meni, što jebeni strašan osjećaj, pucao sam došao vanjska strana od moj maca kao vatrogasno crijevo ide off.
Sada je znao što se u kurac nebu doista značilo, ono što Krist jebeni osjećaj, biti sjeban magarca i na maca na mom isto jebeno vrijeme, to jednostavno nije 'dobiti bilo koji bolji, onda je ovo, osim da su idući ispuniti moje fuck rupe sa svojim vrućim dolaze. Bio sam u takvom stanju, ne mislim mogao sam rekao da moje ime, sve što sam mogao osjetiti je onih cocks mi jebeni dok trljanje zajedno u meni i doći lije iz mene.
Ne znam koliko dugo oni me jebu, ali to je bio neko vrijeme prije nego sam osjećala Kevin's penis oteklina u moj šupak, bio sam izradu svih vrsta životinjskih zvukova kao što sam znao da je o to puhati njegova opterećenja gore moj magarac i kada Osjećala sam njegov vrući doći do pucanja moj magarac, ja vrisnula i pucao najveći teret mog života, moja pička otvorio kao vatra hidrant. Kao što sam prestao vrištala, osjetio sam Jimmy's penis raste u mom pussy, Kevin je još uvijek imao svoj tvrdi kurac moj magarac, tako da sam bila zabodena između dva cocks i shvatio sam Jimmy je sisa na mom tit kao što je pucao njegov teret na mojim vrlo siromašan pička.
Vrisnula sam opet kao što sam osjetio Jimmy's hot doći odbijajući se moja pička zidovi i moja pička otvorila vatru kao hidrant opet, došao sam toliko, Jimmy's dnu bio prekriven mojim dođe, a on je polaganje u barica to. Sada Jimmy i ja imao rutinsku razrađen za mene, nakon što je sjeban magarca, mi bi išli dame sobu, a ja bih oprati njegov penis za njega, dok je oprala guzicu.

Dakle nakon što smo odmarala za nekoliko minuta, sam ustao, došao je i dalje ostajete bez oba moja maca i magarca i sam volio osjećaj ga trknuti nogama. JA je otišao to žene sobu s obje ih pratili kako bi mogao hodati i gledati mene dao sam im pokazati da je Kevin reći, Jimmy Krist, ona je tako jebeno vruće.
Ja se oprah Jimmy prvi, njemu se moj glavni pijetao, onda dok sam bila za pranje Kevin, on je dobio teško opet, tako da sam ikada tako uljudno, omotano oko mojih usana njegov penis i počela sisati. Kevin pustiti mene isiše za par minuta, a zatim rekao je htio jebati moja maca tako loše i sam rekao neka me očistiti ga prvi, ali on je bio uporan, pa sam pognut komoda i neka mu njegov penis ovna dom.
Kao što sam rekao, volio sam se pognut i jebeno i stari dobri Kevin je jebeno sranje od mene na taj način. On je stvarno bio lupa moja maca i moje čuđenje, on mi je dobio toliko jebeno vruće tako brzo, bio sam opet dolazi, Bog sam volio biti jebeno poput skitnica, pognut i dobivanje pounded odostraga. Ja ljubio ga još više kada je Kevin's penis počeo raste u meni i on napuni moju maca sa svojim vrućim, sočan dolaze. A bilo je toliko doći u moje maca, kada je Kevin's penis slipped out, rijeke dolaze ga slijedili.
Sjeo sam na komoda, širi noge širom otvoren, dolaze kaplje iz moje pičke i Jimmy je došao na meni sa bijesan na tvrdo i iz nekog razloga, ja sam htjela sisati njegov penis tako loše, sam ga uhvatio i pokazali u moja usta. Bog Jimmy's penis osjećao tako jebeno dobar u mojim ustima i kad je uhvaćen Kevin bulji u mene sisa Jimmy's kurac, otišao sam luda na to slatko penis.
Stavio sam pokazati na za Kevina, ja lizali Jimmy's lopte, lizali njegov penis kao na štapiću pop, poljubi ga sve više, onda jebeno Jimmy's penis sa mojim ustima dok zabada svoj prst u šupak Jimmy's, nešto što sam saznao od Jimmy dolaze kao jebeni trkaći konj, što je učinio. Ja proguta teret njegove doći i još uvijek je gutljaj, koji sam pokazao na Kevin, kao što sam ga proguta. Prokleti ako ne Kevin imati neuspjeh opet, pa sam ga preko mahao i ići naprijed to je dobra stara Kev isti tretman cock sucking sam dao Jimmy.
Ovaj put ipak, dok sam bio sisa Kevin's sweet penis, Jimmy lubed gore moj prsti na desnoj ruci, što me čudi zašto je učinio sve od njih, ali sam znao zašto je to učinio, tako da sam stavio prst gore Kevin's šupak. On je tvrdoglav na prvi, onda opušteno kao što sam bio finije jebeni magarca njegova, a on kao da se svidjeti toliko sam staviti još jedan prst gore magarca.
On je učinio istu stvar opet, tvrdoglav, onda opuštena i radila magarca njegova, tako da je bio jebeni moja usta i biti sjeban magarca. Nakon minutu ili dvije, činilo se da uživate toliko sam staviti još jedan prst u dupe i on je stvaranje malo smiješno zvuči i prestao se kreće tako da sam stvarno mogao jebati magarca. Moram vam reći, ja se svidjela ass fucking old Kevin's magarac dok sisa njegov penis, to je dao mene osjećaj nevjerojatne moći, onda Kevin's nabodete dobio veći i on je eksplodirala u moja usta, što me progutati kao lud da bi iz gušenje.
Jimmy me preko ramena i mene provedena u naš "krevet", mi je deponirano na to, mi govori da se odmorite, a on je uzeo prikazati kroz prozor. Moja maca je počevši to uzavreti opet, samo razmišljam o tome što je bio idući u dogoditi i nakon nekoliko minuta, Jimmy se vratio, me preko ramena i mene nosio na prozor. Ovaj put sam imao dva cocks da me jebati dok stavljanjem na show za nikoga u prolazu pa sam morala Jimmy's penis u mom maca i Kevin's penis u usta, kada je automobil izdvajali gore.
Ne možete vjerovati kako je jebeno vruće sam, znao sam stavljajući live show na kurac za nekoga a ja sam bio odlučio dati im pokazati od života. Imao sam Kevin stavio svoj kurac u moje dupe dok Jimmy jebeno moja pička, onda su promjene mjesta i kada sam osjetio da su dobivanje spremni doći, imao sam Kevin stavio njegov penis natrag u moja usta. Ja sam htjela pokazati tko je promatrao, kako sam progutala Kevin's dogoditi, pa kada Kevin počeo dolaziti u moja usta, i povukao svoju nabodete van i napravio mu pucati mu vruće opterećenja u moje otvorene, čeka usta.
Znam tko je promatrao mogao vidjeti Kevina crpne svoju spermu u moja usta otvorena i kada sam imao zalogaj od vruća dođe, ja okrenut tako da je osoba u automobilu mogli vidjeti mene progutati Kevin's dolaze. I tako je jebeni uključena, stavljajući ovaj mali show on, moja pička je bila doslovno crpne moja ljubav sok od njih poput vode pipa i tada sam osjetio Jimmy's penis raste u moje dupe i ja vrisnula kao Jimmy pumped njegove vruće uđeš u moj šupak.
Nakon što je Jimmy bio završen do mene jebeni magarca, on je mene stavio na njegovu krilu s nogama proširila, pa tko je promatrao je imao dobar pogled moje dobro jebeno pička. Jimmy širiti moja pička usne široko razmaknute i napravio mi je prst jebi za sebe tko je promatrao i naravno znajući da sam imao publiku, meni je iz mog uma vruće, a kada sam došao, on pucao na prozor. Kad sam uzeo moju ruku iz moje pička, posmatrač honked rog u zahvalnost, pa sam polako staviti svoju ruku u moja usta na sisanje moje odlomiti ruke moje i naš gledalac honked opet, naravno, bio sam sretan deliriously. Imala sam iznenadni spoznaja da bih volio biti na pozornici, biti jeben i isisan, pred publikom, i ja shvatio sam bio malo pizda kurva moj pravi poziv.
Koji jebeni noć koja je bila noć, ja sam imao moj maca jede dok se sjeban magarca, imao je moja pička jebeno dok moj klitoris što je bio isisan, govoriti o vlasništvo ogroman orgazam, dobio jebeno u oba moja magarca i pička sisa dok penis , imao moj tits pokrivena u vrućim dolaze kada su oboje u grču off na mom tits za mene. Volio sam ih gledati igrati sa sobom, pogotovo kada su o to je bio tek, možete vidjeti njihov pricks otekline na svojim rukama, da sada službeno, bio je najbolji jebeni noći mog života. Ali najbolje je stavljanjem na jebeni show za publiku, u prozoru.
Kad god da je došao trenutak na pamet nakon toga, moje bi se propuštati pička kao sito i uvijek sam morao pronaći mjesto za prst jebi moja jadna mala maca. Kad ujutro došao, nisam mogao vjerovati sam bio još uspaljen kao svi zajebavati i htjela više penis, pa sam rekao da smo svi Jimmy bi izaći za doručak, a nakon toga ćemo svi otići natrag u moju kuću i moj muž bi ostavio za rad i moj sin za školu, tako da bi mogli završiti mi jebeni. Jimmy jahali sa mnom, dok je Kevin nas slijedili na moje mjesto i Jimmy zadirkivali mi cijeli put, imao svoj kurac van i bio je stvaranje mene je dirati i ljubiti, kada smo dobili na crveno svjetlo, a zatim ga oduzima.
Do vremena koje smo dobili u moj dom, moja jadna mala maca je bio vreo, pa sam izvukao u garažu i napravio Jimmy me jebati u autu, a kad smo završili, postojala je velika doći mrlju na stražnjem sjedalu, od memento veliki zajeb. Oh da, Kevin je dobio u auto i ja ga duhati dok jebeni Jimmy pa sam dobio da sam došao u moje jebanje rupe na oba kraja, dobra stvar koju sam kao penis krema.
Prvo mjesto smo išli u kuću bio je na moje spavaće sobe i ovaj put, Jimmy mi je sjeban magarca dok Kevin jebeno moja maca, ja samo voljela osjećaj dva cocks trljanje zajedno u meni, to me tako jebeno vruće i kad su došli jedna za drugom u meni, I lost my mind.
Između dva od njih taj dan, oni me jebu u svakoj sobi u mojoj kući, tu su moji dolaze mrlje na mom kauču i moji sinovi ležajem, kupatilo tepih i došlo je barica moje dolaze na kuhinjski stol da bih se Jimmy lijevo, ali tamo me odveo tamo i mene pognut nad stolom, njegov penis zaglavi se moj magarac i napravio mi je lizati moju vlastitu dođe, to stvarno nije loše degustacije i da, Jimmy shvatio da s pijetao u jednoj od moje rupe, da ću napraviti sve što on mi je rekao da ne. Jimmy me ljubav jebeni toliko sam tražio da penis za korištenje i sam znao da me pretvorila u malo kurva, uvijek u potrazi za hard penis.
Ja jebeno Jimmy i Kevin za sljedeće dvije godine, dok su diplomirali, prvo na moju kuću, dok ih je dobio stan zajedno, onda ćemo imati spavati destinacije i moj ljubavnik želi me vidjeti jesti maca, tako da je dobio mene djevojka. Jimmy htio vidjeti mene jesti maca na najgori način i kad mi je rekao da ako ja ne bi to za njega, njemu i Kevin su se ide da se zaustavi mi jebeni.
Ja PANIČAN i dogovorili da nek donese djevojku preko tako da sam mogao barem joj u susret. Znaš što se dogodilo, Kevin mi je na moje ruke i koljena me jebeni, kada je donio Jimmy gola pička u, stavi joj maca na usta te mi je rekla da joj pička jesti, što sam učinio. Tu nije bilo sumnje u bilo koji tijelo um sada da se ove dvije fucks potpuno mi je u vlasništvu i ako su htjeli da me jebati ispred mog muža, ja bih se neka ih, nakon svega, sam jede maca za njih.
Njihov je racionalno da smo pripadali jedni druge i stoga trebaju biti spremni učiniti ono što drugi želi i htjeli vidjeti mene kiss još jedna djevojka, jesti joj maca dok jedan od njih mi je zajebano i da učine šezdeset devet s drugom djevojkom. Pomislio sam, što je, dovraga, zašto ne probati, JA moć pravedan se svidjeti, i osim toga, ta dva hot cocks su mi daje sve dobro jebeno sam ikada htio, oni je zadržao sve tri moje zajebavati rupa napuni toplom dolaze. Domace devojke
Bio sam jako sretan da sam prvi put okusio vruće maca, volio sam ga ... ali to je druga priča, zar ne.

Нема коментара:

Постави коментар