.

Servis za upoznavanje

субота, 1. мај 2010.

Zene za zabavu

Kroz mnoštvo atraktivnih pulsirajući mlada tijela na plesnom podiju, Doug uhvaćen bljesak srebra iz kuta njegova oka.Zene za jednu noc Unatoč treperi Strobe lights, mogao izdati nosilac od briljantne srebro ovratnik. Stajala je protiv svoje grupe prijatelja. Ona je bila jedina gavran-kose, ljepota u paket od boca-blonds. Njezina labav kovrče prolivene nad nju golu ramena i pasu vrhu joj maleni crvenoj haljini. Ta slavna haljina od pokazali off još više slavna krivulje. Lush, mislio Doug. Ova žena je preslatko. Zastao je, uhvaćen u transu po očima svoje slobodno trčanje rukama gore i dolje joj krivulje, valoviti u ritmu glazbe. Ona je pogledala gore i uhvatio mu svoju promatranje. Njihova gleda zaključan, i njezin duboke crne oči bile pune vatre. Sa sporim, sparan osmijeh, ona je zadržala oko kontakt s njim i nastavio plesati.
Doug gledao, hipnotiziran, kao zene za vezu ove prekrasne žene rocked i njiho njezina gotovo savršeno tijelo u vremenu beat. Činilo se kao nesvjesni svima i sve oko nje. Sve osim njega. Ova čarobna žena skliznuo s jedne strane dolje joj noge i vraća se nazad, kratko pješačenje joj suknju u tom procesu. Doug uhvaćen samo kratko svjetlucanje blijede krem kože, ali to je bilo dovoljno za njega da zna da ona ne nosi gaćice bilo. Doug mogla osjetiti stirrings slab interes za njegove prepone. zene za brak
Doug zgazi prema njoj. Ona namršti i odselila od njega, još uvijek trese i gyrating u ritmu. Uz svaki korak uzeo prema njoj, ova prekrasna žena shimmeyed korak dalje od njega. Doug je znao da je ona njega mami negdje, ali gdje?
Njegovo pitanje je odgovor uskoro. Miganje, otajstvo dama hodali kroz vrata pod etiketom "garderoba." Bez oklijevanja, Doug slijedi. On se našao u velikom, neredu spremište. Sam, osim za prisutnost jednog strasan dama. Doug fumbled za nešto za reći. Ona zgazi prema njemu i stavio joj prst na ustima. Tišina, gesta molio.
Zene za zabavu.On je zgazi prema njoj, ali ona je imala druge planove. Ona iznenada ga gura u stolici. Odavle se, u ono malo svjetlo zasja od pola zatvorena vrata, otajstvo dama izgledao čak hotter. Njezina velika crna oči su isto kao i njezina debela hladovina, sjajnu kosu. Njezina crvena usne uskladiti svoje duge nokte. Najbolji od svi, njezin maleni crvenoj haljini napete držati u njoj bezobrazan, okrugle grudi i velikodušni magarac. Ona stavi joj ruke na nju malen struk i gledala ga joj izgledaju gore i dolje. Doug nije 'ostvariti je drži njegov dah.
Ona se okrenu od njega, a zatim pogledao natrag preko ramena kako bi provjerili da je on još gleda. On je bio. Uvijek je tako polako, ona shvacaju zatvarač na stražnjoj strani njezine haljine i počela ga povući prema dolje. Malo po malo, njezina meka leđa golom došao na svjetlo dana. Ukopana gasped kao ciferšlus dosegao joj dupe i otajstvo dama zadržao događa. Haljina je pala na zemlju, ostavljajući joj gola pred njim. Ona prinese ga preko ramena, ruku i kosa štiti njoj prednja strana od njegov pogled.
Doug nije mogao ostati u stolici. On je skočio i njezin preden okolo da mu lice. Oduševljeni gasp pobjegao usne. Doug ju je držao podalje od njegovog tijela, pa je mogao zapamtiti padini njezine grudi i tamne ruže njene bradavice. Oči su mu tragovi dolje da joj savršeno glatka maca. Zgrabio njoj i proždiru sa dubokim, prodoran poljubaca. On je osjetio njezine bradavice atraktivne zene otvrdnuti protiv njega, a on dosegao s jedne strane zafrkavati svoje bradavice. Ona moaned. Njegove usne i jezik nakon čega su svoje prste, ližu i puše. Upoznavanje zena
Nekako, oni su završili na podu. Doug nije briga. On je bio malo pripit, a on okusio vino na njen dah, previše. On je pratiti svoje prste dolje trbuhu, a preko njezinih usta. Ona zakrivljeni ju natrag u njega. On je širiti njene usne prstima i počela istraživati njezine klitoris. Ona dahnu i malo joj usne. Hmmmm mislio Doug. On je širiti njezine usne kao širok kao što je mogao, i nježno puhao kroz nju klitoris. Ona bucked bokovima, očito oduševljen strast.
Doug poderati off njegova košulja. Ona strted traganje HR dugi nokti diljem leđima kako je poljubio joj, opet i opet. Njegov jezik otjerao njena u grijanom ples. Ona fumbled s njegove hlače prema dolje dok nije došao do njih i undid. Ona nije gubio vrijeme na povlačenje te ih mrda off. Kroz svoj boksači, počela je trljati njegov penis ukrućenje i njenu picku .
Doug moaned. On izdvajali od svoje donje rublje, tako i on, također, bio je gol. Zajedno, vruće vruće kožu od kože, oni valjanih i fumbled preko ormar katu. On je nježno umetnuti prst u joj zbijeno, mokro, maca. More, je prošaptala. To je prva riječ govori između njih. Sa tri prsta prakticira, Doug joj ušle opet i opet dok nije osjetio njeno tijelo napeto i tresti. Uz glasno uzdiše, ona je došla. Doug izvukao prste iz nje nalijevanje mokro maca mlade gole i njima skliznuli u usta njezina. Nasmiješila se kako sama okusio.
Brzo kao bljesak, ona je savijena glavu kako bi njegov penis. Njezina meka dah milovala mu penis krut. Ona ga zadirkivali s njom meke, vlažne usne i onda ga lizali i dolje kao Lollypop. S dugim, teško nokte, ona je blago pratiti i zadirkivali mu jaja i magarca obraze. Doug dahnu, a kako je bucked prema gore, ona ga je uzela u usta njezina. To je slavno očima, mokro crvene usne tako velik hard penis. Ona slid gore i dolje na njegov penis, masiranjem sa svojim jezikom na putu. Ona ga je duboko u usta i činilo se da ga vole. Usisavanje ga bijesno, ona je dosegla dolje igrati sa sebe. Doug je bio oduševljen kako je okrenut na ona bila. On nije imao pojma kako absoloutely iznenađujuće njegovo tijelo izgledalo, razvučeno goli u pola lit room. Njegov želuca mišiće naborano kako je jebeno joj lice lepe picke. Snažne, mišićave ruke i ruke vođene glavom. Ona je kao očaran sa svojim vrućim, seksi tijelo kao što bijaše s njezinima.
Doug doći preko njegove traperice džep i fumbled za kondom. Morao je jebati tu damu, uskoro. Ona je kondom od njega, i bez kojega nema tući, to namotan na njegov penis koristeći usta njezina. Doug je da kao poziv. zgodne zene
On je ustao i njezin izvukao iz poda. On ju je naslonio o zid, on suočava. Ona podrazumijeva i dodatno ojačan rukama uz zid. Doug širiti njezine noge i njezina ušao s leđa. Bila je tako topla i mokra i zbijeno. Doug stenjali, ne želeći da dođe prerano. On je preselio polako i plitko koriste thrusts joj zafrkavati. To je bio rad. On je mogao osjetiti njeno tijelo joj arching protiv njega. Doug gledao njegov penis klizanje i izvan joj maca. To je bio kaplje mokri od svoje prirodne sokove. On je ošamario njezin čvrst magarca kao što ju je zajebano sa svim svojim moć.
Ne želeći da se samo još, Doug zaustavio dovoljno dugo da sjedi u stolici. On ju je izvukao na krilu, okrenuti prema njemu. A ona je imala ga je jebeni, jahanje njegov penis bijesno. Zgrabio joj kosu od iza nje i izdvajali joj glavu unatrag, bolje prikazati svoje grudi trese dok je bounced gore i dolje na njegov penis. On lizali i isisan joj bradavice jer je osjetio njezine napete i početi stegnuti oko njega. Oni su oboje znojenje i oplakivanje glasno u ovom trenutku.
Doug ju je gurnuo na tlo i srušila na vrhu nje. Hitno, on gura joj desna noga gore preko ramena tako da je mogao probiti ju još dublje u naj picke. Ona povika i raked one duge nokte preko njegovih leđa. Doug joj jebeno mahnito, gubitak svih kontrola. On je osjetio njezin tobolac i protresti trenutak prije njegova urliče orgazma. Činilo se da traje zauvijek. Polažu, proveo, na podu za nekoliko trenutaka prije nego što Doug pamti gdje su bili. I da nisu ni znali ime gole žene u naručje.

Нема коментара:

Постави коментар