.

Servis za upoznavanje

недеља, 30. мај 2010.

Kako upoznati

Gde da pronadjem devojku?
Prije nekoliko godina skupina mojih prijatelja i ja otišao na strip klub u Atlanti za svoje sestre-in-zakoni rođendan. Sve skupa bilo je 8 od nas. Slavljenice Casey i njezin suprug Brad, sestra Jen i mužić Jon, svojim prijateljima Jessi i Alex (koji su bili u braku), a zatim tu je Mandy i ja. Noć započela neki metak i par okrugli piva. Striptizete i pucao djevojke su vruća i sve oko nas. Uskoro smo bili svi zujati od alkohola i djevojke izjavio da se divlje.
kako upoznati Slavljenice Casey je dobivanje krug ples iz slatka striptizetu s malom tits i zbijeno magarca. Kao što pjesma je bliži svojim zaključak striptizeta okrenuo i počeo da se s Casey. Sa pjesmom koja je završila slatka striptizetu ode.
Sjedio sam oko našeg stola razgovarate Casey's prijatelja Mandy, kada smo gledali i vidjela više od Jessi koji je sjedio na svom krilu muža da fingered svoje pravo u sredini kluba. Kao što je Alex je nastavio prst Jessi Casey je došao preko i počeo da se s njom. Oni su cijeđenje svaki drugi dojke i stvarno ide na to. Baš kada je Casey je oko izvući Jessi's tits dva bouncers prišao djevojkama i rekao im da prestanu ili da će biti izbačen iz bara!
Ova potpuno podbacio! Bouncers završio besplatne zabave jer naš stol je bio crtež veća gužva onda pozornici.gde naci devojku
Te noći otišao na Jen, a Jon je otišao u VIP prostoru, a Casey, Jerri i njihove mužić's su se pitate bar to je samo mene i Mandy lijevo za čuvaju naš stol. Striptizeta hodao bok i ja joj zaustavljen za par plesova. Ova djevojka bila savršena, bila je oko 5'6 srednje duge crvene kose, zelene oči i prekrasan veliki tits! Njezina su bradavice koje blijedo ružičaste koje su ih gotovo nestaju na njoj seksi kremasto bijelu kožu.
Bio sam tako okrenut na promatranje Mandy, tko oh usput je seksi plavuša 5'5 "uz omanje tits i pjenušava plave oči, i to zajedno striptizetu. Mandy i ja odlučio da se VIP soba s tom djevojkom, a dječak je bio isplati!
Mi smo imali crvenu glavu striptizetu koja se zvala Trešnja (pravi original) sve da se za sljedeći sat. Trešnja počela plesati na glazbu i prije nego je ona potpuno gola. Ona ode na to Mandy izdvajali joj majicu i grudnjak, a dvije djevojke počeo da se i maziti svake druge dojke. Nedugo obje djevojke su gol i Trešnja je lizati od Mandy's zbijeno maca.kako pronaci devojku Imao sam moj hard prick se igrati sa mnom jednostavno uživanje u show. Trešnja uskoro je Mandy cumming diljem joj lice i kad Mandy zaustavljen cumming Cherry je došao preko na mene. Ona izdvajali moje hlače i počela sisati moj hard penis. Trešnja me cum all nad njom big tits u skoro vrijeme uopće nema. Sajt za upoznavanje
Mandy bi onda poližite sve moje cum iz našeg malog vruće skidanje izolacije's tits i Cherry joj je rekla da sjedne natrag dolje do mene. Cherry plesali za nas za nekoliko pjesama. Imali smo oko 30 minuta prije kraja kada je rekao da zajebavati Mandy sada moj hard penis. Mandy je sjela na moj kurac i jak bio gore i dolje na mene lijepo i spor. Dok Mandy jahali moj hard penis Cherry čuva plesati za nas, ali kad smo imali samo 15 minuta ostavio nam je rekla Višnja smo se morali požuriti. Cherry pao na koljena i početi lizati Mandy's klitoris i moje loptice ohrabrujući nas da se sperma. Nakon još 5 minuta od tvrdog jebeni Cherry započeo stisnuti loptice moj Kao što sam pucao moja druga opterećenja u Mandy's zbijeno maca što joj se sperma isto kao i!
Mandy je dobio od moj kurac i omekšavanje Cherry uzeo moj penis u usta i isisan naše sokove od moj kurac sada mlak. Ona je tada ići naprijed to Suck My iz cum pravo Mandy's maca.
Nakon odjeljenja svi smo imali stečen obučeni i plaćeni za Cherry "privatni ples", rekla nam je dao. Mandy i ja tražio naše skupine, ali je utvrdio da Jen i Jon ostavio oko sat vremena ranije. Ispada Jon razbolio i počeo pucking u VIP sobi, bijahu samo tamo na 5 minuta, ali je morao platiti puni sat (pa mislim da je dobio pijan dva!).
Kao što je za nas ostale. Mi smo otišli natrag u hotel rođendan djevojaka sobu u kojoj je stranka nastavila dalje.
Ali kao što kažu da je još jedna priča! Gde da pronadjem devojku

Нема коментара:

Постави коментар