.

Servis za upoznavanje

среда, 26. мај 2010.

Dorucak u krevetu

Dorucak u krevetu.Sređuje krevet pladanj pravedan pravo. Slanina, palačinke, jaja i maslacem biskvit na tanjur, čašu soka od naranče, mali vrč sirupa svi raspoređeni strateški na pladanj. On preuzima se u ladicu i prenese vrlo pažljivo niz hodnik do spavaće sobe. Otvaranje vrata nogom, on nasmiješi kad ju vidi i dalje spava u krevetu. On šetnje na to strani kreveta, a zalazi ladicu dolje na podu. Sjedeći na krevetu pokraj nje, on je nježno potezima joj kosu dok ne počne da se probudi. u krevetu
nasmijana, on joj kaže on ima iznenađenje za nju. One se smiju leđa i sjedi u krevetu, samo se pokriva krevet spadati svoje golo tijelo. Pauziranje za drugi, on uzima u očima svoje ljepote i je potopljena s uspomenama na sinoć. On je tada dođe dolje, a preuzima se u krevet ladicu, i njezin predstavlja sa svojim doručak u krevetu. On joj govori kako je nakon što je prošle noći, ona će trebati svoje snage za ono što je u trgovini za nju danas.
radoznalo promatrajući ga, ona počinje da jede joj doručak. Baš kao ona počinje pijuckajte joj sok od naranče, budalast, velikih crnih laboratoriju koja dijeli stan s njima, granice na krevet, i pokreće pravo u krevet ladicu. Drveni pladanj leti prema naprijed, prskanje joj doručak, i njezin sok, a sve nad njom vitkim golo tijelo.
On zgrabi psa te ga tosses iz sobe i zatvara vrata. On se okreće i gleda svoju lijepu ženu, tko je gleda na hranu koja je prolivena sve nad njom u šoku.
chuckling, on hoda prijeđe na krevetu i sjeda. Gledanje očima, on je spustio svoj prst u njezin pupak, Izvlači nekoliko kapi sirupa, i podiže svoj prst u ustima i licks off. Vidjevši njezine fascinacije, onda on maramice neke žumanjak off joj trbuh, a ukusa koji kao dobro. On shvaća da njezina degustacija doručak od koža joj je uzrok njegovo tijelo reagirati na način kako ne oèekuje.
standing up, on uklanja njegove odjeće za ponosno pokazati svoje bijesan na hard. Ona gleda ga i osmjesima, i uzima prevrnuo krevet pladanj off njezina prsa, a utvrđuju se na podu. Kad ona uklanja krevet pladanj, on može vidjeti da sok od naranče, kao i maslac, i sirup, ima proliti dolje njezina struka, pa otrča dolje između njezine noge.
gladan, on prelazi na rubu kreveta, i pristupa joj od svoje sitne noge, širi njezine noge i on odlazi. Lizanje joj bedro, on može okus slatkog, ljepljivog sirupa, pomiješana s maslacem malo više gore. Lizanje njegovih usana, on izgleda krpa prema njoj crne kose, i žudi za piti sok od naranče koji je ondje prikupljeni. Spuštanje glavom, on je dunks lice između njezine noge i počne srkati tangy naranče sok od svoje prepone. Ona nježno zastenje i širi njezine noge širi, što mu omogućuje da miris njezine ženske sokova miješanje sa sokom od naranče. Ukopavat joj lice u prepone, on počne lizati joj maca gladno, preklapanje se kako joj kašaste sokove i sok od naranče koji ima mali dolje kraj njezina klitoris.
Imajući očistio se sve njene sokove, on podiže glavu i svoj izgled je iz u nastavku. Sirup je izmazan joj trbuh. Ona je biskvit plopped desno između njezine prekrasne male grudi, nekako s maslacem premazani preko svake njezine bradavice. Njen vrat je bio pokriven u više soka od voća Floridi. Lice joj je Splatters od jaja na njemu. On primjećuje masti staze preko njezine lijeve strane rebara, gdje su skliznuli špek dolje joj seksi tela na odmor na krevetu.
Doručak u krevetu, samo je na novo značenje za njega, i on nikada ne bih bio gladnije. Klizna njegovo tijelo do njezine, klizi duž tekućine, goo, masti, on se sastao sa svojim ustima, ljubeći njene gladno, dok trljajući ruke gdje god je mogao ih je dobiti, klizna hranu posvuda, podmazivanje ih oboje gore. On je postavio svoje tijelo prema dolje na vrhu njezine, i osjetio hranu između njih kako je mljevene i klizila mu muževno tijelo cijelo njeno.
pozicioniranje sebe savršeno, on je skliznula namašćenom do muževnosti na mokro joj, ljepljive ispucati. Osjećaji jaja okolo između slajdova kroz trbuh, on manevrirati putu duboko u nju. Sam okrepljujući se na ruke, on podiže svoje tijelo do neke. Lebdjeti aroma doći do njega, punjenje je osjetila miris svih njegovih omiljenih namirnica. On je postignut dolje sa usta i pokupila biskvita koji je bio squished između njih, a hraniti ju, dok se kreće njegov kruti penis u, a iz njezina soka od naranče punjeni pička. domace jebacine
Kako je počeo da se pumpa joj puna duga, tvrdi udaraca, on osjeća hranu slopping oko pod njim, čuti sirup squirting izlaze između njihovih tijela sada znojan, miris svaki od različitih namirnica on bi tako pažljivo pripremljeni za nju. Baš kao što je bio bliži orgazam, ona je vučenje daleko i rekao mu da leže na leđima. Seks sa svojom zenom
Teško iz hladne tekućine natapanje u plahte, polegao na leđima i prstima omotan oko njezinog struka ljepljive kao ona njega montiran,jutarnji seks Gledajući se u nju, on giggled sebi kad je vidio kakav nered je ona. Njezina koža je žute mrlje od žumanjka, smeđe drugih iz sirupa, tu je još uvijek maslaca na nju nipples, i sok od naranče pulpe posvuda. Definitivno ne ono što će vidjeti bilo koji drugi Azijski žena nosi. Stigao je do gore i gumiran maslac u njoj tits odskočiti kao ona gore i dolje na njega. Svaki put kad je došla lupa dolje na njegov preponama, on će gledati kao hrana dalje klizila niz tijelo, ili kao čestice palačinke flew off u jednom smjeru ili drugo, često se spuštaju na njegovo lice, gdje bi ih lizati gore. Držeći joj tits, on je počeo da ih ugurati vremena sa svojom pumpanje, lagano štipanje joj bradavice tu i tamo, sve dok je mogao osjetiti njezin vrhunac montaže, što joj maca nategnuti oko osovine, i dalje mu prasak za sve što je mogla.
eksplodirala zajedno u jedan veliki nered, vičući zajedno, što pas zavijaju na drugoj strani vrata.
Iscrpljeni, ona srušila na njega s mokrim oznaka, i počeo giggling tiho.Devojke sex Ona je tada pogleda u njega, i najavila je bila gladna i da će kao i ostatak njezina doručak na stolu blagovaona sobe.

Нема коментара:

Постави коментар