.

Servis za upoznavanje

петак, 28. мај 2010.

Sve o seksu

Da li zene zele seks
Odjednom, Abi je bačen na pod.
"Ti si sasvim pička, ha?", Joe podrugne. On je kleknuo pored nje i ran prste nad njom maskiranih pička.
"Ti si usisavanje! Osjećam to kroz vaš bič. Ti si takva prljava kuja. "
Preselio materijal na stranu i stegnut joj klitoris. Ona je vrisnula out, writhing na podu. On pokazali prstom na nju, primjećujući kako je bila široka i koliko jako jebeni mokro.
"Ti nisi djevica!" Joe iznenada screeched, vučenje njegov prst van i njezina pljeska. "Htio sam uzeti nevinost! Te prljave kurve! Tko si spavala sa? Koliko puta jebeni? "On je bio jako naljuti sada, i izvukao ju da sjedi gore, samo da punch leđima dolje opet. Zgrabio joj lice i stisnuo joj obraze zajedno. zene zele seks
"Koliko puta jebeni?"
Abi vrištale kao što je srušila na pod opet, i pokušao pobjeći, ali je povukli prema vodi. Joe joj ukus u trbuhu i počeo proboj njoj pizda. On je tada dostigao do polica od kamin i uhvatio vaza. To je palac ili tako deblji od njegov penis, i od debljine stakla. Pljune na nju, a gumiran neki od njegovih precum na njega. On je tada širiti njezine noge razmaknute i ripped off joj bič. On je gumiran vazi nad njom klitoris, oštro, a zatim zabode ga duboko u nju.
vikala. Ona wriggled i writhed u oštru bol. Oh zajebavati, to je bilo toliko veliko unutar nje. Ona je osjećala kao da je biti probijen po šavovima. Joe leant nad njom i zadržao dolje kako je nastavio da joj jebati sa ovim predmetom, grubo i nasilno, podrugljiv na nju plače. "Jebeni šljake!"
"Molim, molim te, prestani! Prestani! Ti si me boli! "Abi povikaše, a zatim počeo vikati za pomoć, nadajući se da bi netko hoda prošlosti obiteljske kuće i čuti. Ona je prokleta da je zatvorio prozore i ranije.
No, Joe nastavio.
ono što se već trajanja boli, konačno zaustavio, urušavanja na vrhu nje. On je osjećao kao da je o to rasprsnuti.
On ju je izvukao gore i bacio ju na kauč, unatrag. On je zabodena protiv natrag na kauč, i ošamario joj zbijeno magarca sa vazi, to potresno protiv nje. Nekoliko krhotinama stakla zaglavi u njezinu kožu.
S rukom čvrsto sklopljene oko nje grlu, on zabode svoje štrči penis u njoj zbijeno magarca.
"ikad imala analni? šapne joj na uho.
"Ne!" Abi uguši out.
" Dobra. Spremljena nešto za mene, kako dobar od vas ", kazao je podrugne, još uvijek bijesni. sta zene vole
On je potisak u svom, tvrdo i duboko. Abi osjetio slabost od svega toga boli. Ona je znao da je krvarenje, ona bi mogla osjetiti svoju krv žeže nju. Njezine oči počeo oblak nad i njen um počeo blokirati sve van u sumaglica crnilo ...
Joe je bio jebeni joj nasilno, ne skrbljenje ako je bio izvrsno joj otvorena. Njegov thrusts su dugo i teško, brzo i težak. On je bio tako jebeno blizu. Fuck, on je htio to za tako dugo. Da se sperma u njemu bi ga orgazam sve više ponovno.
"Ohh ... fuuuuuuuck! "on vrisnula, kao i njegov debeli sperma ubrzala na magarca. Njegovo je tijelo shuddered, loptice od znoja dolje trickled svojoj koži. Bio je to najbolji osjećaj na svijetu. On nije bio ni svjestan da je Abi onesvijestila.
Kad tijelo mu je prestao s drhti ekstazi, Joe izvukao Abi okolo i izdao svoj stisak na vrata. On undid lisicama i lanac na vrata. On je legao na kauč i otišao pronaći kupaonicu gdje je mogao počistiti.
Vratio se s dvije vlažne krpe i lagano mopped sve reže na njenom tijelu. On postavljene jedna na čelu jer je caringly obrisala mu sperma, njezine krvi i umiruje upaljeno joj pička s mekom krpom.
Kad je završio, on je napravio jak šalicu čaja, kao da bi time sve u redu.
kraju, Abi je počeo da dođe u, i shvatio da je sjedio na nju, gleda na nju s ljubavlju. Bio je drzi šalicu čaja, ona nudi na njih kao angažman prsten.
Abi Isprva je zbunjen kao i zašto je ona bila u toliko boli. A onda se sve to dođe poplava nazad. Ona je sigurni što učiniti, kako reagirati, pogotovo što ju je pušten iz svoje lance i njezina očistio se. vole seks
"Dobro onda, bilo kakve prijedloge što bih trebao učiniti?" Joe je pitao, smiješeći se.
"Just fuck off i ostaviti me na miru, "Abi whimpered, gleda dolje u pod, osjećaj bezvrijednosti, ponižavaju i goleme količine boli. Kako zadovoljiti partnera
"imao dovoljno već?! Hah, ja sam tek počeo. I da vam dati predodžbu o tome što će se dogoditi kasnije ... dobro, neka je samo reći da sam prijatelja koji bih komad vas previše. "
Abi pogleda u Joea, te u tom trenutku, sve nade - no mali i krhki - ostavila. Nije sve o seksu,sledi nastavak da li zene zele seks.

Нема коментара:

Постави коментар