.

Servis za upoznavanje

среда, 12. мај 2010.

Seks sa fudbalerima

To se dogodilo prije 3 godine. Moja supruga i ja smo u braku 11 godine, ja sam 35 godina i ona je 32. Moja supruga je još kao topla kao kad smo u braku. Tijekom ljeta subotom, kad bih došao kući iz rada, moja susjeda Barbara i George bi lijepo roštilj stranaka požara. Tako u trenutku kada bih došao doma, svatko će biti u dobrom raspoloženju.
Dakle, jedna lijepa subota dan mi žena Samantha pozvao me na poslu reći da će ona biti na Barbare, pomažući joj ga party hrana. Kao što je rekla, George je bio agresivan njegovih igrača nogometne reprezentacije večeras, oni su imali jako sretan igru. Rekao sam OK, ali joj je rekla da se ponaša dobra devojka dok sam se kući. Ona je samo nasmijao i rekao da neće biti lako kad se sve mladici su tu.
Kad sam doma party je događaj, dao sam gosti brzo Hi. Nisam vidio Samanthu van, ali kad sam iznutra sam mogao čuti glas koji dolazi iz kuhinje i ja čuo Samantha kaže takva fraza: "Slow dolje, mi smo cijelu noć!" Na taj način JA podupirač gore malo, tako da bih 't me vidjeti. Nakon što je drugi nastupila grabbing pladanj leda sokova, a mladi momak s dobro građena oblikom prate nju. Ona ga je upoznao kao Tommy.
Mi je rekao Bok, i on je uzeo stvari van na party. Bila je nosio joj najkraći crne hlačice i omiljeni joj lijepo vrh koji je bio bez grudnjak. Mogao je da je već pijan, a ja joj rekla da je izgledao seksi. Nasmiješila se i onda sam ju pitao što ona misli pod riječima: "Mi smo cijelu noć" za Tommy. Ona je samo gledao u pod i rekla da ne mislim da sam mogao čuti. To je kad mi je rekla kako je rekla Barbara da bih volio vidjeti svoju (moju suprugu) uzimajući jeben drugim momci. Barbara je rekao da će pitati George vidjeti ako je mogao donijeti neke svoje prijatelje, od nogometnog tima, kako to riješiti. Ona je samo pogledala u mene i pitao ako sam bio ljut. Samo sam joj stisak i poljubac i rekao da sam nije bio iznenađen, ali jako uzbuđen. Sam je upitala može li barem na čekanju dok se vraćam iz moje tušem, ona je samo rekao da će probati.
Kad sam dobio izvan Barbara i Samantha su bili na palubi plesati sa 4 momci, George je bio na mimo bar sa 5 drugih dečki. Na taj način, JA je otišao preko i uhvatio pivo dok George me upoznao s njegovim prijateljima. George je pitao mene ako JA je drago sa strane i bio je OK. Rekao sam, ako Samantha nije smetala, onda neka se vidi što će se dogoditi. Ja sam rekao da je 9 dečki možda previše, ali George je rekao da su neki će ostaviti i da će se Barbara drugima. Činilo se da su to učinili mnogo puta prije, i htjela da se Samantha uključeni.
Tako George mi je uveo za svoje prijatelje, svi su bili oko 5-ak godina mlađi od mene. On mi je rekao o Joe i rekao da je bio zaista velik, te se pitao kako moja žena će reagirati. I nasmijala se i čudio se kako je Big Joe, ali George samo namršti i reče: Ja ću vidjeti. Obje žene su stvarno uzimajući u raspoloženju koje vrijeme su bili ples. Sam mogao vidjeti ruke bile po cijelom tijelu. Uskoro Tommy ruke siđe Samantha's kratkih filmova, a ja mogu reći da ne bi odoljeti. Zatim četiri dečki u baru je rekao zbogom svima, pa je bilo samo 5-6 lijevoj strani.
Kada sam pogledao natrag, Barbara je bila na koljenima, rušenja kratke hlače od Mathew i Joea. Okretanje leđa sam mogao moj supruga je sada na palubi, a Tommy i Arnold radila preko njoj pizda. Ona sada ima i kurcem u ruci. Ona je bila samo spremna da se sperma kada George rekao da bi trebali ići svi unutra. Djevojke su dečki svojim cocks te ih je vodio kao da je iznutra, ostavljajući George, Joe i ja. JA je pitao ako on je Joe će se pridružiti, rekao je da ali on voli stvari koje se zagrijati prvo, jer on ne misli kao drugi ili treći. George Samo se nasmijao i meni pljeskao na ramenu. Uzimajući u našli smo svi goli s Samantha na leđa na kauču se pojede od strane jednog čovjeka dok sisa 2 ogromna cocks! Pa, mogao ostvariti onih cocks 'određena mjera! Cocks su ogromne! Nut previše ogroman, ali mnogo nosila od moje! Barbara je na sve četiri su jebeno Mathew, ona je sisa na Samantha's tits. Mathew nije trajalo više od 10 minuta prije izvlačenja i cumming diljem Barbare magarca!
Napuštanje razjapljenih široke rupe, Tommy ustao od Samantha između nogu i ušla Barbara za svoju drugu penis. Bez nedostaje stvar, Barbara sada indeksirao između moje žene noge i počela davati svoj prvi kunilingus lizanje. To mora biti nagnan luda jer joj u roku od 2 minuta bila je shacking iz njenog prvog orgazma, a Arnold je pucnjava njegov bijeli cum dolje joj grlo. Joe je ustao i uzeo mu košulju rekavši da je vrijeme. Samantha je stenjati kad je dobio svoju prvu pijetao od Joe, koji je dajući joj sve njegove 9 inča, koji je puno veći od mina! Samantha je uzimajući u nju jer je bila mu je susret sa svakim potiskom. Joe hodao na to Tommy i Barbara i počeo da skinu svoje gaćice, no zaustavio ga je Barbara rekavši kako je sve Samantha's! Joe sada zrcaljeno moja žena više na koljenima. To je lako za Joea da hodaju na čekanju joj usta. Moja žena i ispruži stisnutu svoje gaćice s Starling gledati u oči, a kad ih je srušena, ona usklikne: "Oh, moj Bože, to je ogroman!"
Ono što sam sada vidio je svoju ženu drži najveci penis u ruku i težak da biste dobili u usta njezina. George Samo se nasmijao kad Barbara je kazao da je više od 8 inča plus je mogao jebati za sat vremena prije Cumming. Samantha hard je bio uzbuđen, ona samo mogla dobiti polovicu tog penis u usta njezina. Bio sam zadivljen koliko je ona je pošla da zajebavati. Nakon što se činilo kao 30 minuta, Joe izvukao van i ubio je svoju ogroman teret na temelju joj trbuh! Njegova sperma sletio diljem joj lice, usta, prsa i trbuh. JA pravedan je da se bliži pogled na ono što se događalo uništiti. Bio sam vruća kao pakao, pa sam pitao ako sam mogao George Barbara koristiti za neko vrijeme. Kazao je samo ako je mogao jebati Samantha umjesto. U ovom trenutku to nije važno pa smo oboje preselili u međusobnim supruge mogu jebati.
George je išla na to moje žene usta kada ga je zaustavio Joea govoreći da George bi trebao jebati svoju prvu. Samantha danas je bitak jebeno George dok je pokušavao doći Jim's penis dolje joj grlo. Barbara pogledao u mene, nasmijala se i počeo sam joj ući. Prestala mi je rekao da je zaista želio moj penis u magarca. Ne uzimajući analni seks često iz mog supruga, bila sam sretna da se pridržavaju i pozicionirana moj penis u magarca. Početna polako, ona onda reče: bang njoj hard, tako da sam uz povećan moj tempo.
George je fucking off Samantha, koji je sada imao pol Jim's penis dolje joj grlo! Uz svaki potisak od George's penis, ona će progutati više od Jim's penis. Barbara su mi se na leđima tako da je mogao voziti moj penis. Samantha je vlasništvo drugi orgazam kada George izdvajali snimanja cum all nad njom shacking tijelu. Barbara mi je jahanje sa svim njezinim vrijedi sve dok ona viče da joj je Cumming. Počeo sam stenjati i molila za mene da se sperma u njoj magarca! JA istovaren u njoj. Činilo se kao da sam gotovo drenirani moje loptice! Porno zvezda
Nakon toga smo otišli Joea i jebanje Samantha na podu. Stranica je prilično iznenađujuće: Joe težak da biste dobili da je penis u moje supruge, sa svakim potiskom što joj izdisaju širok i jako lupanje srca. To pijetao čuva na njoj karanje, i suze rasprsnuti se u njenim očima. Nakon nekoliko minuta Samantha je rekao ona je htjela da se vozimo i uskoro je bila straddling Joe. Uz svaki odskakivati je otišla malo dublje. Nisam mislio da će to dogoditi, ali Barbara je rekao da je ona mogla potrajati cijelu Joe's penis u njoj maca. Upravo tada, Samantha potrese s orgazam, njene oči prevrnuo i izgledalo je kao ona je samo onesvijestio za neko vrijeme. Ona je bila i odskakanje trashing na njegov penis! S tom je valjana od od Joe kao da je učinjeno, ali Joe nije završen i on je počeo zajebavati joj još jednom.
Iz bogatog iskustva, Barbara, rekao je da je Samantha je stvarno idući u dobiti jebeno sada. Joe sada vozio njegov penis sve do njezina maca koristiti do svoje loptice. On je jebeno za još 20 minuta, i svaki udar Joea uzrok moje žene stenjati ili izustiti hocu ljubav : "Oh, Bože!" Mislim da ona mora imati je došao još 2 puta, prije nego što Joe započeo ubrzati njegov tempo. Mi smo sve mogli Samantha joj oči zamotana kada Joe povukao i sa nekim ludi bijesni oganj u očima fotografiranja započeo njegov ogroman teret cijelog mog supruga 'lice! Izgledalo je kao njegova sperma nikada ne bi kraju! On je pravedan je zadržao na cumming i cumming! Cum samo tekle iz njegova veliki penis, prikazuju dolje joj brade do vrata i dolje na grudima! Ostala je bez suhom mjestu na svom licu! Bila je ukupno nered! Joe ustao rekavši zbogom, dobio obučen i rekao mi je što sam vruca zena. Trebalo je Samantha dugo prije nego što je počeo kretati. Barbara je rekao da sam trebao uzeti svoj dom, te da Samantha biti slab i bolovima u jutro. Upravo sam završio branje gore moje gola žena i njezina stavljanja preko mog ramena i odlaska kući. Polaganje ju na krevetu, pitao sam kako je bila događaj. Sve joj je mogao reći: "Moramo imati još jednom vrele zene, dušo!"

Нема коментара:

Постави коментар