.

Servis za upoznavanje

петак, 9. април 2010.

Pronadji devojku

Kada sam prvi put dobio moj vlastiti stan sam bio zaglavi. Stan u kojem sam se bio idući u biti okupirana za dva tjedna nakon mog prvog dana na poslu. Bio sam u stvarnom vezati pa sam je pitao moje roditelje ako su znali itko u Atlanti da sam mogao ostati s. Rekli su mi da su znali par koji je imao kćer po imenu Sharon koji je živio u Atlanti, koja vjerojatno bi me stavili gore za dva tjedna da mi je potrebno. Kada sam prvi puta dobio off autobus Sharon je tu da meni u susret s njom cimerica zore. Nisam vidio Sharon u godinama. U stvari posljednji put sam ju vidio bila kad je bila 13. Kada je imala taj stari, nitko više ne privlači je njezina, ali sada ona je nokautiran! Bila je visoka i vitka crvena glavu i nosio je bikini top i spandex mini-suknju. Njezina golim nogama su bili idealni i sam mogao vidjeti da je ona vrlo dobro formirana grudi. Hodao sam na nju i rekao joj tko sam i vidio sam joj bradavice otvrdnuti čim je počeo gledati preko mog gusta prsa i ruke (ja radim u gotovo religiozno). Ona mi je rekla da joj je cimerica je čekao povratak u njezin stan, a dobili smo u njoj mali automobil.
Bila je malo tijesan sa svojim kovčeg, ali to nam učinili svoje. Bio sam diviti svojim glatkim nogama rad pedale kao što smo odvezli dolje autocesta. Prokleta je imala prekid magarac previše! Pitala sam se hoću li se moći zavesti ju jednom ili dva puta tijekom moje posjete.
Kada smo napokon je dobio u svoj stan sam vući svoj kofer iz auta dok sam gledao ju pokrenuti da se dizalo. Htjela sam joj jako loše. Mi jedva stane u lift tijesan, ali nisam uma. Njeno tijelo je bilo meko pritisnut blizini minski sve do slavnog deset katova. Mislio sam o tome što bi bilo kao da priviti s ovim nevjerojatno seksi žena. Malo sam danas o tome što će se dogoditi vrlo brzo. Hodali smo dolje u dvoranu i kada smo dobili na njezina vrata ona tražili svojoj torbici za ključ. "Sranje", rekla je, "Ne mogu pronaći svoj ključ." Ona je zvonila zvona na vratima i čekao nestrpljivo za nju cimer za otvaranje vrata. Vrata otvorena i tu je bila, druga najljepša žena sam ikada vidio. Plavuša imala ručnik na glavi, te jedan koji je visio labavo oko njezine goleme grudi i jedva pokriva joj dupe.
"Bok, ja sam Sharon je cimerica Crystal, hajde u. Nažalost o uzimajući ga tako dugo, bio sam samo izvuče iz kade." "Nema problema", rekao sam: "Gdje da moje stvari?", Rekao je Sharon, "Samo ih uzeti u drugu sobu, a mi ćemo nositi s njima kasnije. Želim razgovarati s vama. Posljednji put smo se susreli je prije 7 godina! "
JA baciti moj stvari dolje i provjeravaju se na mjesto. To je samo dvije sobe mjesto s jednom kupaonicom. Spavaća soba je imala samo jedan veliki krevet i pitali ako bih se spava sa ove dvije djevojke. Ušao sam u kupaonicu da otpusti moje četkice i postaviti vibrator samo polaganje tamo na sudoper! Provjerio sam da li tko dolazi, a zatim lizali ga kušati maca sok. Kristalno je očito samo bio koristeći ovaj! Sam mogao reći da će to biti zabavno dva tjedna Pa, smo sjedili okolo pričaju u kuhinji / blagovaonicom i bilo je prilično dosadno stvari. Standardni pleasentries su burzama, a zatim je otišao leđa to Kristal spavaće sobe za promjenu. Minuta kasnije je izišla iz sobe crnim čarapama s podvezice, crne svilene gaćice i grudnjak, i ništa drugo! Ona je pitao o Crystal wearabouts nekih odjevnog ili drugi, ali ja nije primjetio, bio sam kod za uzeto joj gleda preko! Ona je napustio sobu završiti dobivanje obučen i Sharon nastavio govoriti, "Ona je tako koketirati, ponekad mislim da će upropastiti sve što se miče (moje srce skoči na misao). Pa, da li bi se pridružio nam se za večeru večeras? "
"Ja stvarno nemam planove, ako vam ne smeta obilježavanje mene zajedno, gdje ideš?"
"Samo Nigdje posebno, bili smo izlazak u fast food joint, a najam neke filmove."
Zvučalo prilično nevina, ali Crystal izašao iz spavaće sobe nosio crnu suknju kožni mini, vrlo kratkim mini-suknju, bluzu i tanki, a ja čudio ako bi bilo da je nevin. Sharon je otišao u za promjenu i Crystal počeo dolaziti na meni čim Sharon je nestalo. Sjedila je na mom krilu i počela milovati moje ramenima. "Sharon će biti tamo za oko petnaest minuta, žele imati malo zabave?" Odgovorio sam okrećući glavu u neposrednoj blizini minski ovdje i davanje francuski poljubac. Našim jezicima probed međusobnim usta i ja skliznuo s jedne strane u njezinu bluzu. Ja undid joj grudnjak i osjetio njezin bradavice otvrdnuti na moj dodir. Ja ih masira i ona polako pustiti vrlo mirno stenjati. Odjednom shvativši da Sharon mogao čuti smo izdvajali daleko jedna od druge. Sharon izašao i otišli smo jesti.
Obrok položio s malo problema, a mi otišli u najam filma. Kad mi je dobio film priče, bio sam iznenađen da otkrijete da su oni iznajmili porno! Prvi je bio saigrač video ali druga je o bračnom paru i druge žene u seksu zajedno!
"Vi nemate problema s našim izborom filma, je li?" Upita Sharon. "Ne, ja ne"
"Dobro, nadao sam se da ne bi."
Mi smo otišli natrag do stana i otišao u spavaću sobu gdje je bio VCR. Mi smo gledali trake i sva tri nas divili lijepo formirana tijela klizanje i izvan odjeće. Sharon počeo pull off joj ular vrhu i sam zagledao u njezine male šiljiti nipples. "Mislite li da su oni dobar kao one u videu?", Rekla naglas zapitao.
"Da, oni su bolji, jer su upravo ovdje! Rekao sam i uzeo jedan od njih u moja usta. Crystal je došao preko i obavijen druge dojke između njenih louscious usana. Sharon počeo stenjati i Podigoh glavu da joj strastveni poljubac. Ona slide off joj suknju i Crystal i ja izdvajali off joj gaćice. Ja zasadih svoje lice u njezine humak crvene kose i isisan i lizali joj maca usne. Crystal skinula svoju majicu i grudnjak, a zatim je ustao i skinula suknju. Ona undid svoje podvezice i skinula gaćice i zatim ih refasted. Ona je dobila na vrhu Sharon i ja preselio glavu zabit. JA ganut moj glavu gledati njihove pussies samljeti zajedno. Onda sam izvukao noge razmaknute i nuzzled dva gapping pussies odjednom! Prvo bih raditi na jednom, a kad je o to sperma bih raditi na drugom. Na kraju ga nisu mogli uzeti više i oni molio za puštanje ovog formi strasti. JA maknuti moje glave i nakon kratkog prosvjeda cure sam im rekao da 69. Ležala sam pored njih kao da se međusobno sisao do orgazma nakon orgazma. Do tada je imao video-vrpca završio i otišao sam u kupaonicu i dobio dildo, onda sam pogledao ispod sudopera i pronašao nekoliko drugih seksualnih uređaja. JA postaviti drugi vibrator, ovaj put oblikovane da izgledaju kao pravi kurac, jednostrano dildo, bocu losion, rebraste kondome, a neki lubrikant. Uzimao sam ove od kupatilo sa mnom i vratio se u spavaću sobu u kojoj su djevojke samo doradu penjanja off jedni druge. "Dakle, vi naći naše igračke. Želite li igrati? "Crystal pitao. "Mislim da možemo naći koristiti za te igračke, rekao sam. Kristal je još uvijek nosio njezine gatered čarape i jebeni djevojka sa onima na bio jedan od mojih najvećih fantazije. Odlučio sam da želim živjeti ga van večeras. Sharon stavite vrpcu u druge i to pokrenuti. "Let's oponašaju seksualne pozicije koje smo vidjeli na vrpci! Kladim se da ćemo naći neke stvari stvarno zabavno raditi. "

Crystal i ja se slažu da je to dobra ideja. Film je ide malo sporo i moj kurac je svrbež za dobar komad pička, pa sam brzo proslijedio na jedan od dobrih dijelova. To su dvije djevojke šezdeset nining i stvarno sam razočarana. Tip je bio losion za trljanje svi nad njima. JA je dobio vanjska strana losion i Sharon i Crystal dobio na svaki ostali. "Čekaj", Sharon je rekao, "tko će igrati ženu i koji će se igrati gospodaricu?"

"Kristalna izgleda kao žena tako da ćete biti gospodarica."

"Dobro, budući da je ljubavnica čini mi osjećamo seksi!"

Uskoro slurping i sisa zvuci djevojke kušanja međusobno dobio prilično glasno i sam bio uzimajući malo dosadno trljanjem losion na leđima i stranama i komadićima sjenica koje su bile priljepljivanje out, ali sam bio u sreću, u filmu je ljubavnica bio je na vrhu i čovjek otišao oko na licu joj dupe. On je poljubi svoju ženu dok je njegova supruga bila eating out njegove druge žene, a onda je on zasadio njegov penis u drugi ženska pička, doggystyle. Najviše iznenađuje stvar je da žena čuva lizanje daleko! Ja manuevered oko hrpu orgazma tijelo i izdvajali apart Sharons maca usne. Ja gumiran glavu kako bi joj svi sokovi iznad moje glave. Ona je iznenada došao iz Crystal i mi teasings i ja polako gurnuo mi sada ogroman penis u njoj zbijeno malo zgrabiti, pomagali svojim extra sokova. Na prvom potisak moj penis je samo u tri je veličanstven devet inča. Ja izdvajali out i spreman za ponovni ulazak. Ja prešani polako u moj kurac i potonuo u još tri inča. Sharon squeeled u slast. Ja izdvajali iz drugog vremena i odgurnuo moj kurac u stvarno teško. Osjećao sam njezinu vaginu proširiti mi accomidate. Ja polako pumped njoj pizda na vrijeme s njom jauk. Sam počeo zajebavati joj sex kutija brže i teže. Ona se vrati, a ja zabode moj kurac kuće jednu konačnu vrijeme i ispražnjen moj teret. Naša kombinaciji sokova teče od njoj pizda na Crystal's razjapljenih usta. Sjedio sam leđa i bdjeti djevojke zabaviti uz sebe i sperma još nekoliko puta. Do sada je zaustavljen scene seksa video i mi je potrebno odmoriti. Mi smo gledali ostatak filma i poljubila i nije neki težak maženje.
Još jedan vrući scenu došao uzduž i pauzirali smo film da biste dobili spreman. Cure dobio vanjska strana jednostrano dildo i ja uzeo tabletu da mi teško na. Igrali smo film i zvijezde su jahanje dildo zajedno. JA nije 'trebate tabletu, jer ovaj prizor mi je dobio idući toliko da sam dobio stvarno teško bilo kako. Njihovi su zdjelice brušenje zajedno te su bili francuski ljubakanje i cijeđenje međusobnim tits. Uskoro tip u filmu bio je wacking off na djevojke. Počela sam spanking to pravo ima. Ubrzo sam eksplodirao svi nad njima. Moj masti wads sperma drenched njihova tijela gumiran i oni jedno u drugo koža kao da je nedjelja preplanulost losion. Nisam mogao sadržavati moje samouprave! Uskoro smo bili svi zajedno u krevetu i lizanje naše kombinaciji sokova od od svaki ostali. jebeni film Ja rekao, "Ja želim Kristal."domace cure
"Dobro", rekla je, "Imam žele osjetiti svoj štap mi je pumpanje otkad sam prvi put te vidio. Ali ja želim biti na vrhu. "Nisam imao problema s tim pa sam legao na krevet. Moj kurac je stečen šepati, tako Sharon započeo je sisa. Ubrzo moj kurac je povratak na to je najveći veličinom i Kristal spremni da mi gori. Počela ukloniti joj crne čarape. "Ne," Ja uzvikivali: "ostavite ih na, želim se osjećati najlon trljanja moje noge dok gledam te vožnja mene i Sharon masturbirati."
Crystal mislio da je to prilično seks ideja, pa Crystal i ja očistiti sve seksa sokova od vibratora i dade ga Sharon. Crystal stajao iznad mene i sama pozicionirana da ide dolje na mene. Ona otvoriti svoje noge da bi se otkrilo joj maca usne natečene. Ona ih je proširio i staviti glavu između njih. Ona sama polako spušta sve dok to ne bi ići in više. A ona bi se uzdižu dok sam mislio da će osloboditi od moj alat, ali onda je ona bih ga početi iznova desent. Sam gledao, izvan sebe, kako moj kurac potonuo dalje i dalje u njoj špilje radosti. Konačno je sjedio na mene i moj penis čvrsto ugrađen je u njezin ljubav rupu. Zastala je na to da joj se mišići vagine držati moj kurac i dao Sharon signal da se ide. Sharon počeo prikazivati u vibrator i iz njoj pizda s uneartly žarom i gotovo. Ona je vrisnula i moaned za oslobađanje i Crystal počeo me voziti. Ona bi podignite nogu i onda ići prema dolje, polako i sve vrlo gripozan moje rock hard penis s njom maca mišića cijelo vrijeme. Bilo je nevjerojatno. Nisam mogao vjerovati da su obje ove jako vruće žene su me koriste kao sex igračku. Bio sam ushićen. Ja gumiran Crystal's bedrima i osjetila su najlonke završila sa svojim tijesnim elastičnim rubovima i zatim joj meka tijela započela. Moje ruke trčao do njezina topla ugrabiti. Počeo sam joj trljati klitoris i primijetio da je ovo uvelike povećao svoje zadovoljstvo koje je pogled na nju lice i svoje plače za više. Obje djevojke su mahanje i vrištanje u svojim pristupima do orgazma. su neka od njih konačni primordijalni krik i pao mlak. Kristal je ležao još uvijek na mojim prsima, a ja izvukao ju blizu mene i prevrnuo. Sam je poljubila nježno i njezin lijevoj strani nalazi se odmoriti. Sharon wiggled joj prst u mene, za moj motioning približiti. Ona wispered za mene da se na nju jebati misionarskom stilu. Popeo sam se između nje otvorene noge i dobio sam spreman za vijak dok smo oboje došli. I masira grudi i poljubi ovdje duboko. Ja skliznula moj kurac u nju čeka seksa kutija. Ja gurnula u i izvukao polako i lagano i ona lučnim leđa kao odgovor. Moj prvi spor jebati u noći otišao na i Sharon uzdahne u slast. Ljubio sam je i grickanje na nju uho, vrat i grudi i wispered romantičnih sugestija u njezinu uhu. Ja sam ustala, a ona je ležala leđima na krevetu i shvatio njezine noge odmah ispod koljena. Izvukao sam ih gore da upsidown V i uzdrmao moje zdjelice to trčanje moj falus i izvan njezina pussy.Softly, tiho, došla je i njezino tijelo potrese iz užitka, pa ipak čekivanje za sebe da sperma, povećao sam snagu moje thrusts da joj daju višestruke orgazme i dovesti na moj posjedovati. Ubrzo sam osjetila veliki pritisak zgradu u meni. Znao sam da sam bio idući u sperma gobs i gobs tople mokre sjemena uskoro. Došao sam blizu Crystal's uha i usporen moj thrusts.
"Zašto se usporavaju?" Je prošaptala. "Ja sam spreman da se sperma, da li ga želite u vašem pička ili negdje drugdje?" Upitao sam.sajtovi za upoznavanje devojaka
"Želim vam da se sperma u meni, želim osjetiti tvoj valove zadovoljstva me punjenja sa svojom ljubavi vrhnje, želim da me ispuniti i onda mi jesti van, onda poljubi me pa se oboje možete kušati naše sokove."nevinost devojaka
Hej, dobro zvuči mene. I odjednom povećao moje tempo i pritisak moja utroba welled gore, sam eksplodirao iznutra od najljepših, seksi zena da sam imao priliku upoznati. Zaustavio sam crpnih moj ljubavnik i cekaju da se mirno. Osjećao sam se moj kurac i dalje podizati unutar svoje tijelo i to izveo na sisanje na dok sam čistiti joj maca. Sharon završio čišćenje off moj kurac i pustite da padne djelomično joj iz usta. Ovo sam uzeo kao moj napomena i uzeo zalogaj od maca sok i sperma. JA prisutan joj usne na moje i razdijeliše ih sa mojim jezikom. Naš jezik dotače i kušati okusi naših usta i spolni organi. Mi oboje proguta rezultate našu ljubav propala, držeći jedni druge u slatko ecstacy.pronadji devojku
Mi smo spavali noć daleko a ujutro smo svi išli na posao. devojcice devojke zene

Нема коментара:

Постави коментар