.

Servis za upoznavanje

четвртак, 22. април 2010.

Ljubavnik

Druzenje preko interneta Siene bio je njegov ljubavnik djevojkom, tako je bila izvan granica. Ali ju je htio Caden otkad je preselio bih se u nekoliko mjeseci. Bio bih pokušao staviti ju izbaciti iz glave, ali stvari su imali samo stečen gore.
prije mjesec dana je hodio na nju u kupaonicu kao što je koračni iz tuš.
"Oh!" Ona je skočio s iznenađenjem i uhvatio za ručnik, ali ne prije nego on bih pokrenuti oči niz duljine svoga tijela, uz napomenu kapljica vode kaplje iz njezine uspravne bradavice i meko krivulji joj maca kao što je nestao između nogu, jedva skrivena uredno odrezani pramenovi kose. ljubavnici
On polako izvukao oči back up svoje tijelo dok se njegov pogled sreo njezin. Caden mogao vidjeti alarma u njenim očima, ali je bilo nešto drugo, previše. Je li to uzbuđenje? Ona je zahvatila ručnikom skromno protiv svoje tijelo, ali je on mislio možda ona potajno bila zadovoljna da bih dobila dobar izgled.
Caden se zagledao u nju s provokativne izraza, što uopće nije premjestiti na odlazak.
"Moram se oblačiti," rekla je , nervozno prebacuje u malom prostoru.
Caden pritisne prst na usnama. "Shhhh, šapne. slobodne zene oglasi
dopire Zatim, on je shvatio njezin ručni zglob i donijela joj ruku protiv njegove traperice. On neka se malouzdah užitka dok je pritisnuta joj dlan čvrsto protiv njegove krute erekcije.
Njezine oči rastao velika i ona pogledala na Caden, joj lice mješavina neizvjesnosti i iznenađenja. Sekundu kasnije Siene izdvajali majčinu ruku i gledao dolje na podu.
"I - JA stvarno imati da biste dobili spreman. Anthonyja će biti doma svaki čas."
Ona je odbila zadovoljiti njegov pogled ponovno tako da je zakoračio u stranu i ona je hitro vanjska vrata, njezina polugolih tijela pritiskom protiv njegove kao ona brušenog prošlosti njega.
On ju je gledao bježanje u Ante spavaću sobu, njen ručnik pada otvoren u leđa, otkrivajući svoje savršeno oblikovan magarca za nekoliko blažen trenutaka prije nego što se vrata zatvore iza nje .
On je naslonjen vrata kupaonice i unzipped njegove hlače, oslobađajući debeli penis. On sam stroked jer je mislio na svoje golo, mokro tijelo.
Caden bio tako okrenut na kod njihov kratki susret da je klimaks u rekordnom vremenu. Kada je njegov penis izbili sa toplom sperma, on je na slici to spurting sve nad njom ljepušan lice.
Zastao je izvan zatvori vrata spavaće sobe, u nadi da bi možda Siene bi ga otvoriti i uhvatiti ga drži njegov penis krut, gladak s sperma. Pravedan misao joj ga je vidio u tom stanju ga čuvaju teško.
Ali nitko nije vratio, tako Caden se čisti off u kupaonicu, a zatim povukao natrag u svoju sobu. I ne trenutak prerano, bilo. Anthony stopama zatrubi u hodniku a samo minutu kasnije.
Za dana je zabrinuta da bih reći Ante o incidentu, a on sam berated za bitak tako neustrašivi. To je bio vrlo riskantan potez. Ali dana otišao od strane, a Anthony nikada nije izveo, pa on pogoditi da Siene nije ga izdati. Život je nastavio kao i obično.
Gotovo svaku večer Caden legao u mraku, da masturbira fantazije stvorio o njoj. Ponekad je on zamislio da je on ušao u kupaonicu nekoliko minuta prije. On je zamislio klizi u tuš s njom, trčanje ruke nad njom mokri tijela kao što ju je zajebano pod toplom vodom.
Drugi puta je maštao da Siene uvukao u svoju sobu noću nakon što je Anthony je spavao, puzanje pod uvjetom pokrivalo sa njim. On je zamislio buđenja baš kao što je ona sama prodiru na njegov hard penis, to klizna u njoj zbijeno maca. On je slika njezina velika, čvrsta tits trljanjem prsa i ona ga jahali do orgazma.
On je bio nalaz je teže i teže da se oko nje, kada je posjetio Anthony u stanu. Samo polaganje oči na njoj za nekoliko sekundi mu bijesan na hard. On je bio u agoniji. A on bi mogao reći da Siene znao željeni nju. Bio bih uhvaćen joj bulji u njega nekoliko puta kad je mislio da je ne gleda.
Tada je prošlog tjedna da bih probudio žedni usred noći i bio je stvaranje svoj put kroz tamne da se neke vode iz kuhinje kada je je čuo zvukove iz dnevnog boravka. On tiho bih zgazi natrag u sjene.
Kad oči prilagoditi tami Caden mogao vidjeti Anthony sjedi gola na kauču. Siene je stajala pred njim, nosi kratke suknje i uske džemper.
mjesečini je casting mekani sjaj kroz prozor u dnevnoj sobi, ali Caden sigurno je bila skrivena u sjeni foaje. On je gledao kao Anthony je došao do ruku pod suknju i Siene je izdvajali off joj gaćice ih spuštanju nogu te ih baca na pod.
On ju je izvukao na njegovu krilu, a ona mu straddled. Ante penis je stajao na pozornosti ispod bokovima. Podigla je suknju i gumiran njegov penis protiv nje maca, ljulja naprijed-natrag, njezin klitoris klizna protiv šefa njegov penis. Ona moaned sa zadovoljstvom.
Caden vlastiti penis hard rock rastao gledati Siene i sama zadovoljstvo. On nikad ne bih svjedočio joj se tako slobodna i otvorena sa svojim tijelom. To je bio nevjerojatan uključite.
Antuna gurnula njezina džemper do iznad grudi, a Caden mogao vidjeti dovoljno dobro da bi se čipkasti dizajn nje grudnjak. Kao Siene nastavio trljati klitoris protiv svoje njegov penis, Anthony nježno gurnula tkanine na stranu i pala mu ruke ispod grudi te ih zadirkivali dalje od granica grudnjak, ostavljajući ih je izložena i uokviren crnom čipkom.
On joj fondled prsa kao on gledali Siene masturbirati na njegov penis. "O, da, utrljati svoj pussy na moj kurac." upoznati devojku
Caden nije mogao odoljeti bilo koji više. On je izvukao njegov uspravan penis iz njegove pidžame i počeo milovati svoju ruku gore i dolje debeli vratilo, bulji u Siene jer je gumiran njoj ljepušan mačkica cijelom Ante tvrdi kurac, njeno lijepo tits izloženi mjesečini.
Antuna ran ruke kroz Siene's kosu i izvukao ju licem prema dolje na njegov, ljubeći njene duboko, svojim jezikom istražujući unutrašnjost usta. On je skliznula preko ruke njeno tijelo i njezin uhvatio magarca, podizanje njezine suknje, dajući Caden savršen pogled.
Antuna nježno gurnula Siene na njegov krut penis. Ona gasped kao što je ušao njezin i neka se jaukati kao njegov puni opseg njezina probijen. Njezina magarac je došao na odmor od svoje loptice, svaki centimetar svojim pijetao punjena u njoj maca. Preselila bokovima i počeli ga voziti, ali on ju čvrsto zgrabila je struka i zaustavljen njezin pokret. upoznati nekoga
"Ne još", rekao je zlo, gledajući valove užitka opere nad njezino lice. "Vi kao moj veliki penis svoje uske mala maca, zar ne?" upita on, vukući svoje prste oko nje podigli nipples.
"Da," rekla je, njezin dah dolazi u malo bori, "želim se zajebavati svoj veliki penis."
Ona wiggled bokovima protiv njega i on uzdahnu sa zadovoljstvom, ali su imali čvrsto joj struka. Ona je napete protiv njega i moaned. "O, molim vas," molila ", neka mi fuck your penis".
Caden gotovo došli na zvuk Siene prljave razgovor. mu kurac je tako teško ga gotovo ozlijeđen. Bila je tako erotikom. Poželio je da je njegov penis u joj maca, što joj molim da se jebeno. Caden nije znao kako je to Anthony rukovanje. On nije mogao održavati taj dugi, a ne s Siene. On bi bio pumpanje hrpe vruća sperma u svom već.
Upoznati zenu Anthony poljubio Siene 'vrat, oči pune požude. "I'm gonna fuck your mala maca, ali prvo želim da vas sperma diljem moj penis."
Trčao prstiju duž nabora joj maca i pritisne palac protiv nje klitoris . Onda je lizali joj bradavice, sisanče jedan i onda drugi u njegova usta dok su hard rock. Ona squirmed na njegovu krilu, mljevenje joj dupe u malim krugovima protiv Ante palca.
Caden gledali kao ona klimaks na vrhu njegov penis, njezin zabačene glave u ekstazi, oplakivanje glasno. "Oh, da! Fuck! "
Siene gasped kao njeno tijelo zadrhta i ona sa orgazma bucked protiv njega, njezina bedra tresti. Antuna stenjali od užitka kao ona writhed u krilu, njegov penis zakopan dubok unutar nje.
On je polako počeo da joj potez protiv njega, njegove ruke na njoj magarca, vođenje svoje pokrete. moaned Ona snažno kao što je radio njegov penis i izvan nje.
Caden mogli vidjeti da Siene uživao je svaki i najmanji osjećaj da su jebeno. Antuna počeo zabadanje u njoj hard i brza, sastanak njoj pokreta na pola puta.
"Da, oh. . . Da, mi jebati, ona plakala. trazim ljubavnicu
Ona je odmarao svoje ruke na leđa kauču, donoseći joj tits protiv svoje lice. Antuna sisao joj bradavice, jezik mu flicking protiv nje jer je gurnuo bokovima natrag i naprijed preko njegov krug, impaling joj maca na njegov penis opet i opet.
Caden mogao vidjeti kako mokro joj maca bila, joj kremasti sok trčanje dolje Ante lopti, što mokro mjesto na kauču. On je zaželio da okus joj, za rad njegov jezik u njezinu tajnu nabora i sisanje joj klitoris dok ona dođe u usta. obzirom na priliku on bih lizati joj čisti nakon Antuna završio s njom, on nikad bio tako okrenut na. Gledanje Siene uzeti Ante veliki penis up joj maca je tako jebeno vruće.
»Ah , bog, vaš maca je tako zbijeno, "Anthony dahnu kako je vozio njegov penis u njoj.
Širio Siene je glatko dupe guzovi i gumiran mokri prst preko njezina šupak. Siene odgovorila ekstatično jecaje zadovoljstva. Antuna gurnuo odlučno protiv nje sićušne rupe i svoj prst skliznula unutra joj dupe.
"Volite svoj prst u guzicu, zar ne, dušo?"
"Da, da!" ona moaned, suprot djelovanje bokovima leđa protiv ruci.
Antuna gurnuo prst u dubljim kao on nastavio jebati Siene je maca sa svojim hard penis. To ju poslao preko ruba i ona eksplodirala sa zadovoljstvom, njeno tijelo trese. druzenje parovi
Gledanje Siene svršiš drugi put bio je previše za Caden i on orgasmed tamo u sjeni, zagušljiv bori užitka kao hot cum squirted iz njegove pijetao.
Druzenje brak Navodno je sve to moglo bi potrajati Anthony, previše. "Oh, zajebavati! Ja sam Cumming, baby! "
On je zavladala Siene kukova i zabode duboko u nju. "I'm cumming unutar vaše hot pussy!"
On je tvrdoglav protiv Siene kaučem i preuzeo, jahanje njegov penis dok je pucao njegova opterećenja duboko u njoj . Nove erotske price
"Oh, Bože, da, on moaned kako je pumped posljednja njegova sperma u njoj maca.
Antuna omotan mu ruke oko leđa i poljubio. srušila je protiv njega, odmarajući glavu na prsa. glistened Njihova tijela s znoj i oni teško disalo u post-coital blaženstva.
Caden se brzo vučenje od njegova košulja i koriste ga obrišite ruke i onda zida, gdje užad njegovih debeli, bijeli cum je sletio. Potom tiptoed natrag u njegovu sobu. druzenje Novi Sad
As on je indeksirao natrag u krevet, shvatio je da on nije stečen čašu vode on bi otišao nakon. Ah dobro, mislio je. Gledanje Siene bi joj maca jebeno i njezin šupak fingered je definitivno isplati biti žedni.
Sada kada je znao voljela sex i djelovala kao malo prljave kurva, on je još željan da zajebavati joj. To je postalo vrlo jasno da je on imao da joj, jedan ili drugi način ...

Нема коментара:

Постави коментар