.

Servis za upoznavanje

среда, 21. април 2010.

Nove erotske price

Novi pornici Bio sam još uvijek potpuno odjeveni. . . ali Sir upravo završio svoju uklanjanje posljednjih nekoliko odjevnih predmeta, bacanje predmeta tu i tamo. gledajući ga u veliko ogledalo prije mene, ja čudio što je imao u vidu i, iako je bio moj povratak na njega, on zagledao u moje oči tako da sam osjetio trenutnog tečaja odmarati moju kralježnicu. Učitelj me je obavijestio da je on mene pozajmljivanje zene prijatelju za večer i on me uputio o tome što bih trebao nositi. On mi je rekao da mu je ponosan na mene od strane bude dobar rob. . Da će to biti moj prvi okus dominacije bez upotrebe ograničenja. Sam namjeravao poslušati njegove želje da se u pismu. Bio sam nosio obični bijelu satensku bluzu preko mojih golih grudi, slinky materijale iznevjeriti moju uzbuđenja. Nosila sam duge, plave plisirana suknja od istog materijala kao i satena moja bluza i duljine je napravio mene osjećam nešto pretjerano skromne, jer dosegao skoro do poda. Gledajući dolje u ogledalu sam samo mogao vidjeti moje savjete crne lakirane potpetice peeking out, četiri-inčni šiljcima me za podizanje gotovo do Sir visina. Nosila sam bijelu satensku gaćice ispod suknje baš kao što je on htio, i dugo, klimanje naušnice završio moj ruhu.
Dovoljno je preko mog ramena, mogao sam vidjeti Sir stajao nekoliko metara iza mene i iako sam mogao vidjeti po cijelom tijelu, pokret njegove desne ruke naznačeno da je on bio stroking njegov penis. Htjela sam vrlo loše biti u mogućnosti vidjeti što je radio, ali on je napravio to plain da sam bio da se ne miču. . Bio sam ostati stoji pred ogledalom sa svojim rukama visi na mojoj strani.
Nakon nekoliko minuta on je okrenuo i otišao do mjesta gdje je bacio njegove hlače, a na trenutak svoj položaj je bio takav da sam uhvaćen jedan uvid u njegovu muževnost krutih obscenely strše iz tamne kovrčave slamom njegove prepone. I nehotice dahnu i nadao da se nije čuo, ali sam bio šokiran i iznenađen u isto vrijeme kada je nevjerojatne veličine njegov penis registrirani u mom mozgu. Učitelj nije mi dao bilo koji nit misli o tome što je njegov prijatelj kao. . . ili ono što je on volio, ali je Sir muškost kao da patuljka koji majstora. . Ne toliko u debljine kao u dužini! On se pojavio ni pola opet tako dugo, što je što. .. gotovo dvanaest centimetara? Novi porno filmovi
Gledao sam ga naginjati za podizanje njegove hlače, leđa mi onda. On je posegnuo u džep i izvadio malu škarama, pada i hlače opet okreće prema meni. Njegove oči se brzo ponovno uspostavio kontakt sa mojim posjedovati kao što je on hodio polako prema meni i nadao sam se da moj izraz nije pokazao mi raste tjeskoba. U mom periferni vid sam mogao vidjeti njegov penis ljuljanje blago od strane na stranu, ali budući da je ukazao općenito gore prema meni dojam duljine nije bio upečatljiv.
Kako je približila sam mogao vidjeti sve manje njegova tijela dok konačno je stao iza mene vrlo blizu i mogao sam vidjeti samo svoje lice i vrha desnog ramena. Sam mogao osjetiti njegovu toplinu čak i kroz moju bluzu. Naše oči su još uvijek zaključani i sam imao vrlo marljivo koncentrirati da bi iz otklanjanje mina. Sam mogao osjetiti samo najmanji dodir u malom od mojih leđa a ja ne treba više od jednog pogodak za shvatiti što to je bio da me dira tamo.
"Vidjeti što želite, baby", upita on, samo savjet od glup ili osmijeh u njegovu izrazu.
"Da, gospodine", odgovorio sam, uvjeren da sam uspio da ne dozvolite da moj glas podrhtava.
"Mi ćemo vidjeti. .. ", Rekao je on onda, a on zapravo samo malo osmijeh.
Kada se njegovo lice je napokon nestao dolje iza mene Zatvorila sam oči i pustiti dugo, ali pod kontrolom daha. Iako sam ga mogao vidjeti, mogla sam ga osjetiti podizanje leđa moje duge suknje. Hladan zrak osjetio umirujuće na moje noge, ali izazvao me jeza samo malo, vjerojatno više od nervoze nego odmarati. On je usmjeren gore i to materijalnih prešanih protiv moje donjeg dijela leđa, naložio mi je da ga držite. Dospio sam leđa s obje ruke i prihvatio balled gore suknja. Prednji porub dalje gotovo pokrivena moje noge i bilo mi je interesantno da plisiranju u suknju će dopustiti da se podigne stražnja toliko visoka, bez izazvalo ispred.
Osjetio sam prste mumljajući između mojih bedara i kad mi je rekla da "širiti ih malo" sam poslušno učini tako, kreće mojim nogama apart. Njegov prst pritisnut gore u pukotine između moje stražnjice i stegnut mali zalogaj od satena, vuče ga prema van. Osjećao sam se struka bend srušiti samo malo koliko je on navodno poked točke škare kroz materijal i mogao čuti tužibaba Rezuckanje. Ja pozdravio hladan zrak kada je započeo rezanje. On je rezano raspor u prepone i, u jednom trenutku, osjetio sam hladni čelik dodir moje kože vruće tamo dolje. Mislim da sam skočio malo prije mog uma odražava se da je ranije sam imao uvid uhvaćen u škare im je pokazao da ima zaobljena bodova. On je dominantan završio u samo nekoliko sekundi i on je dosegao do struka da ih povući gore snugly između moje obraze. Osjećao sam njegov prst kao on onda provjerava dijafragma, lociranje moj anus i tada precrtavanje liniju naprijed to kalem u vlažne doline između mojih usana. Ona osjeća lijepo. . I trebao sam sve moje će moći to sakriti gura dolje na svojim toplim prstima. dominantna
Dok je bio tamo dolje iza mene sam bio gleda na svoje oči u ogledalu, moje srce blisko nakon svaki njegov pokret i pitate što naravno njegovim željama na kraju bi potrajati. . . . Čuo sam struganje i škare na podu kako ih je pokupila i polako hodao natrag u njegove hlače, ponovno tretirana na zadirkivanje uvid u njegov penis i dalje tvrde kako je okrenuo u stranu. Gledao sam ga vratiti škare za džep i popravljanje ipak nešto drugo od drugog. JA mogao reći što je bilo dok nije vratio u mene, smiješi na moj odraz preko mog ramena. trazi
"Mi svibanj potreba to u kratko vrijeme", rekao je on. "Ja ću samo objesiti ga upravo ovdje. .. "
Pokušao sam da se ne pojavljuje pretjerano radoznao, ali znam da moje oči su se kretali brzo kao i on podiže ruku i prošao petlju mekani pamuk konop iznad moje glave. Prolazan trenutak da je došao na svjetlo dana i onda opet nestala iza mene je sve što je potrebno. Ja ga prepoznali i kao veliki cijev od KY žele suspendira dnu petlje. . . oznake su nedvojben, a ja počeo da se formira sliku u mom umu ono što je vjerojatno u trgovini za mene.
Neobičan, ali poznato mi je kombinacija emocija zavladala kao što sam se vratio njegov buljiti kao neosjetljivo moguće. Bio sam uzbuđen obećanje što ga je u meni, ali u isto vrijeme bio sam strašno svjesna Master's očekivanja. Bio sam ponosan da ga od mene. . Nešto sam htjela više od svega. . . ali sam se dostaviti bez umjetnih ograničenja korist. Bojao sam se da možda je on očekuje više nego što sam mogao upravljati ovaj put.
Težina moj "ogrlicu" je vrlo mala, ali sam mogao osjetiti da visi tamo, bumping lagano protiv mojih leđa kao Sir prilagođen konopa. Ja još uvijek drži moja suknja se za njega, čvrsto stisnuo prste u svežanj materijala iza mene.
"Možete ispustiti svoje suknje sada", rekao je, nasmijana, i ja učinio. . Ostavljajući kap i vraćaju mi ruke na moju stranu. Smijao se svojim dvaina osmijeh opet i još jednom okrenuo da još jedan izlet u njegove hlače. Opet sam pokušao ne biti očito kao što sam očekuje trenutak kada je njegov prekrasni kurac bi stupiti na prikazu. . Znala sam da ne mogu me vidjeti s leđima okrenut, ali osjetio sam da sam potreban za kontrolirati svoju disciplinu u potpunosti. . Tako da bi Gospodin biti ponosni.
Sir se vratio s škare i stajao iza mene bliski kao prije. Osjetio sam ruku pritisnite protiv moje stražnjice, svoje prste tucking materijala između njih i dolaze na odmor čvrsto na moj anus. Opet poznata stezati kao on izvukao plavu satensku besplatno. . I ja čuo nepogrešiv zvuk škara kao što je napravio nekoliko škare prema dolje. Ovaj put, umjesto da ih pada na noge, okrenuo i bacio partway škare sa kopnom soft pasti na njegove hlače.
Njegova ruka je bila vrlo nježna kao što je dosegao polako u razrezan i cupped svoje prste u moja pička. Moje noge su još uvijek rastao kako je ranije uputio me i opet sam se morao boriti da spriječi moj hips kreću prema dolje protiv njegovog dodira. Njegov prst skliznuo glatko u rez u moje gaćice i nestled između mojih usana. . . on je napravio nijedan napor za mene ući, umjesto pritiskom duljina je gore imati čvrsto preko ulaza u moju vaginu. Ne znam za sigurno, ali sam imao dojam da mu s druge strane je bio zauzet negdje drugdje dok je buljila i nasmijala me u oči.
"Ti si za mene mokro, zar ne", upita on, kreće drugi prst do leže snugly pokraj prve.
"Da, gospodine", odgovorio sam automatski, malo iznenađeni postojanosti u mom glasu. . Nešto što jednostavno nije osjećaj. Njegov prst skliznuo daleko polako, ruku vuče moje suknje natrag samo malo kako je to povukao. Kao što je doveo svoje mokre ruke oko ispred moje lice ležerno se poskliznuo svoj dugi kurac kroz raspor u moje suknje. On je zgrcene gore kliziti duž protiv moja pička dok se kretao njegov kukovima naprijed. Njegove druge strane počivao na moj trbuh odmah ispod pojas moje suknje za poluge, prisiljavajući mi stražnjica čvrsto protiv njegove prepone. Ja mu je omogućilo da me premjestiti jer je želio i gledao svojim očima kako je doveo svoje prste u moje mokro usta. Otvorio sam ga i okusili moje uzbuđenje raste, kako ih održati tu za mene da sisanje na.
"Zatvori noge, beba", kazao je u uho. "Zagrljaj je pravi zbijeno. . "
Ja pomaknuo mi noge da mu se pokoravaju, zatvarajući moja bedra, te ih čvrsto stiskanje zajedno. Osjećao je vrlo gust i teško i htjela sam ga drže tamo. On polako izvukao prste iz mojih usta i ruku pridružio drugi puta na prednjoj strani mom trbuhu, crtanje mi je tighter leđa protiv njega i jako naprezanje njegov humak u moj stražnji dio. Njegov hips počeo kretati uvijek-tako-malo, još uvijek suha koža od mojih bedara drži njegov penis na mjestu. Sam mogao osjetiti tvrdoću pod kožu mekom kreće unutar korice dok se kretao unatrag i naprijed polako. Naše oči su još uvijek zaključani i sam mogao osjetiti moju vlagu početi kaput gornjoj strani njegove osovine onoliko malo-po-malo bedra napustio njihovo držanje na njega. "Pogledajte dolje u sebe", rekao je on.
Pogledao sam prema dolje kako je upućen, s naglaskom na ispred moje suknje gdje je stajao iz moje tijelo. Graciozan satinski materijal quivered od kretanja njegov penis i osjetio sam moja bedra gube prianjanje u potpunosti, sada samo ga miluje wetly kako je Pomilovala amo-tamo između njih. Izbočiti na prednjem moje suknje pojavio i nestao u tijesnoj sa svojim pokretom i očima je služila samo meni raspaljivati dalje. Ako sam bio na slobodi, da djeluju na svoje JA će imati koristi moje ruke držati ga nježno kroz moje suknje, tvore neku vrstu tunela za njega da se giba unutra i van. Bio sam jako mokra. .. i ja sam htjela tako loše da kut moj hips prema dolje samo malo tako da bi njegov penis u slozi moj klitoris. . Ali ja odupirao iskušenju. Učitelj bi biti ponosni!
"Vi želite, zar ne bebu", kazao je, održavajući svoje glatke pokrete.
"Da, gospodine", odgovorio sam, neke samokontrole odjednom nestalo iz mog glasa.
"Vi želite da u vašem tijelu. . . Želite da sve to. . . "
"Da, gospodine."
". . i ne želite da u svom toplom mala maca ", upita on, njegove ruke me čvrsto pritisnete sada protiv moj trbuh kao njegov hips nastavio stožer" ili ti ga želite svoje uske, parenje magarca? "sam instinktivno znao što htio mi je reći, drugo ne bi ga nudi kao izbor. .. i dio mene htio to reći. Iako sam se bojao, mislio sam moga gospodara i polako sam pogledao natrag gore u oči u ogledalu.
"Želim da u moj magarac, gospodine", rekao sam što je stalno kao što sam mogao. . I osjećao sam određenu smirenost što je rekao da naglas.
"Reci sve, dijete", rekao je on. "Recite mi kako vi to želite. Čini mi vjerovati! "
"Oh yessssss", ja stenjali, gleda u njegove oči. "Želim svoje duge debele muževnost moj magarac! YESSSSSSS! Želim da me jebati u dupe! "Shvatio sam da sam bio mnogo glasniji viče nego što sam imao namjeru i to odjednom dogodilo mi se da sam ga doista želite da postoji. . Bio sam vrlo uzbuđen i mogao sam osjetiti moju vlagu, trčanje dolje unutar moje desno bedro kao Sir nastavila moždanog udara polako.
"To je ono što mi se sviđa", rekao je sa smiješkom. "Sviđa mi se žena koja će govoriti je psihički i neka dečko zna što ona zapravo želi od njega. . . "On se nasmijao i se povukao bez moje mokro bedra, usporava se zaustavi kao glavu prošlo preko moje unutarnje usne. Opet sam se morao boriti sa mnom da bi iz gura dolje na njega. Shvatio sam da je u potpunosti moj posao nije bio djelovati na svoje inicijative, nego podnijeti samo želja moga gospodara. .. ništa više i ništa manje! U ovom trenutku, želje moga gospodara se dogodilo da se ove tanke želje čovjeka. ..
"Otvori se ponovo, Babe", rekao je grubo. "Let's get this show na cesti!" dominacija zenska
Sam pomaknuo neke moje težine na moje lijevo stopalo tako da sam mogao otvoriti bedra za njega i bio je uznemiri brzine njegov napad! Prije nego što sam čak je podmetnuo mi noge komotno je pogrbljeno dolje iza mene dovoljno daleko da svoje cilj prema gore, zabadanje gore u moju mokru, ali nepripremljen pizda. . Ne jako daleko, hvala Bogu, samo nekoliko centimetara, ali dovoljno da me glasno uzdiše. Nadao sam se da možda zvuk mojih potpetica šiljcima struganjem po podu ga je pokriven, ali moj neblagovremen pogrešku nije išao
nezapaženo. . "Ako ima 'bilo koji uzdisaje za učiniti", rekao je, "Ja ću biti jedan događaj."
On je preselio dublje onda, ravnanje noge polako i vozeći se na mene. Njegove ruke su se kretali previše, klizne prema gore kroz moj trbuh i dolaze na odmor na moje grudi. Gledao sam njegove prste u ogledalu, jer se činilo da se presele u slow motion. On je napravio očiti show s obje ruke, stezanja moje bradavice između njegove palčevima i prstima. "Je li to jasno", upitao je, iznenada cijeđenje vrlo uskoj prstima i uvijanje moje bradavice grubo.
"Da, gospodine", odgovorio sam, njegov penis invaziju zaboravlja u trenutku. Sve JA mogao misliti na bilo koji gori bol u bradavicama kao što sam se borio za sebe kontrolirati. .. molim vas, dajte mi snage Master. ..njene bradavice
Sir polako izdao svoj željezni stisak na moje lupanje bradavice, ali je zadržao ruke na mojim grudima, stišćući ih sve tako nježno, te ih formira u oštro je istaknuo da je konus napete protiv moje bluzu. On je također imao nastavio svoje druge aktivnosti, te sam koncentriran na vođenje oči na njegov u zrcalu, a moje srce slijedio put njegov penis.
"Znao sam da si shvatio da je, beba", rekao je tiho pored moje uho. "Tvoj Gospodar govorio visoko od vas."
Osjetio sam tako zahvalan za one riječi koje sam mogla plakala tada da nije bilo za činjenicu da je šef njegov penis došao u tisak drsko protiv moje maternice. Trebao sam sve moje kontrole onda kao što sam pokušao da se opustite unutra, pripremajući se za sebe neugodan i ponekad bolne senzacije koje dolazi kada se utrobi se gura u područje gdje ne pripada. . Master jednom su me na taj način kažnjen. Njegov penis je palac ili dva dulje nego što sam komotno može upravljati i on mi je dao najbrutalniji jebeno sam ikada doživjeti, lupanje njegova krutost u me za ono što se činilo kao vječnost. Modrice sam patio od toga unutar sesije izazvao me boli nekoliko dana nakon toga. Tu je drugo vrijeme, iako kad mu je bilo više ponuda i ljubavi, mi ulaska potpunosti. .. ali polako dovoljno za mene da se nosi. JA nađi prema taj nježni guranje protiv mog vrata maternice je vrlo lijepa i senzualna kada je učinjeno u ljubavi način.
Ali, to je majstor, a to je bio Sir. . . i ja imao deluzije da ste u mogućnosti da ga smjestiti, da je za uključivanje nasilne. Moj um je bio nalet misli i osjećao sam se na rubu panike kada se njegov glas me odvede natrag.
Morat ćete početi ponovno disanje, Babe", rekao je on.
"Mi smo daleko od ispunjavanja i ja ne želim da se prolazi na mene."
Dok je on govorio sam mogao osjetiti ga izvlačenje polako i shvatio sam da sam bio drži moj dah.
"Da, gospodine", rekao sam.
On je koji se kreće unutra i van lagano pa i to osjećao tako nebeski da sam ga htio zadržati taj događaj zauvijek. .. a sudeći sa svoje pozicije iza mene bilo je očito bio samo upotrijebiti dio svojih "sposobnosti". Bio sam nevjerojatno mokra do tada, a zapravo sam mogla čuti zvuk squishing njegov penis nastala kao i što se preselio u i od mene. Htjela sam tako jako pritisnuti prstima protiv ispred moje suknje. .. samo za nekoliko trenutaka. . Moj klitoris bio lupanje i znao sam da sam mogao sperma tako lako.
"Ti si jako mokro", rekao je tiho. "Možda ne trebam bilo kakve pomoći od KY nakon svih."
To je bilo kad je i sam izvukao potpuno bez moja pička. .. Sam mogao osjetiti koljena pored mojih vlastitih kako je crouched nisko iza mene i olakšalo skliskim glavu natrag samo malo. On je preselio svoju ruku na moje bokove, mene drži u mjestu i sam mogao vidjeti samo oči iznad moje rame i počeo gura prema gore nježno. On je preselio u malim porinuti, nježno ali čvrsto "kuca na moja vrata", i JA pokušao da biste dobili moj um u skladu s onim što je on pokušava ostvariti.
Nisam novi-došljak na leđa vrata seksa. Učitelj me je trenirao dobro. .. i znao sam što sam morao učiniti. .. ako samo Sir bi se pacijent dosta. On činiti se biti, nježna nagovor njegov penis glavu dodajući da moje zadovoljstvo i daljnje podizanje moje predviđanje. Imao sam bio učio da najudobniji način da omogući svojim partnerom ulaz je zapravo nositi dolje kao da zaoštravanje sa utroba pokret, tako navijanjem sfinktera mišića.
To je ono što sam učinio s gospodine, i bio je gotovo odmah nagraditi, ali bezbolne nagli osjećaj da pruži otvorene kao što je otišao u mene. .. ne stvarne duboke, ali samo dovoljno za početak. On je bio milostiv dovoljno za zaustavljanje postoji pravo na nekoliko trenutaka, trenutaka mi je trebalo da mi pomogne kontrolirati svoju sabranost. Pogledao sam na moje razmišljanje i je drago vidjeti slike pasivne mirno, ruke dalje visi šepati na moje strane. Samo indicija da se nešto krivo je ružičasti sjaj moje obraze. .. nitko ne bi sumnjao da sam stranac's penis moje dupe i obična kinkiness novinu situacije dodan u moje unutarnje uzbuđenje.
Sir je počeo kreće prema gore i prema dolje vrlo sporo, zapravo ne kreće u ili vanjska strana od mene nego samo pomicanje mali pojas mog anusa i izvan nešto gdje sam ga zavladala. Sam mogao osjetiti njegovu glavu samo unutar kreće prema gore i dolje malo i bio sam iznenađen pronaći sebe nestrpljiv za više. .. Sir je stvaranje zvukova iza mene, tih zvukova u grlu govorio da je njegova uživanja u ovom trenutku i mislim da sam ga voljela pravo zatim za bitak na taj način nježan i strpljiv, kada on nije stvarno potrebno. Postajalo je sve teško za mene da stoji nepomično, dok je Sir me zadirkivali i ja uzeo priliku raditi nešto pozitivno. Ja stiješnjen zajedno s mojim obrazima, a samo malo ih pritisnite osjetio protiv strane njegov penis. .. i otkrio da mu je suh već. Sve moje dragocjeno sokova je isparila iz njegovog jednom gladak vratilo. On je osjećao previše, siguran sam, jer se izvukao bez moje dupe i stajao uspravno. Uzimajući pol korak unatrag, on sam razdvojen od proreza u mom suknju, a zatim premještena izbliza opet, cijeđenje moje grudi i milovati svoje duge penis gore i dolje protiv moje donjeg dijela leđa, gdje je bio spojen u sendvič između nas.
"Imate veliku guzicu, rob", kazao je, oblikovanje grudi na oštro je ukazao konus opet sa svojim rukama.
"Hvala vam, gospodine", sam ponudio, ne stvarno siguran ako je odgovor bio opravdano ili ne. Ja dvajuina očekuje ga pokušati uvijanje moje bradavice off opet, ali on navodno nije uvrijedila.
"Proveo sam previše vremena je igranje okolo ipak. .. "
Ispuštanje grudima, on je postignut za uže oko mog vrata i ona podiže i iznad moje glave. On je stajao vratiti se malo i ja mogao reći da je vjerojatno odvijanje kapu, naglasio oči prema dolje iza mene. Od zadnje rame preselio onda izgledao kao da je i sam milovati. .. i on je nasmijala se na mene preko mog ramena.
". . pa ću samo sve gore slick pravi dobra i vratiti se na posao. .. OK zvuk na vas, babe? "
Nisam mogla vjerovati da sam čuo nešto što je zvučalo toliko kao da je pita da li je sve u redu sa mnom! Ja ventured plah "Da, gospodine", i vidio ga je osmijeh opet.
Njegova ruka preselila dolje duž doline između mojih stražnjica, ili barem sam mislio to je bio ruci dok nisam osjetio hladan dodir metalnih kroz šlic. On se koristi prst locirati pravo mjesto i onda gurnuo kraj cijevi na mene. .. ne cijeli kraj cijevi, nego samo kraj navojem, i osjetio grubo. Kad je stisnuo, osjećao sam se kao iznenadna studen mliječi je bila prisiljena u mom rektumu. On mora imati prazne cijelu cijev gore u meni, jer sam osjetio ga mumljajući s njom i činilo se da je to izravnati sa svojim prstima.
On je povukao prazna cijev leđa iz moje suknje i ja gledao ga bacite ga i užeta preko u blizini njegove hlače. Osjećao sam se puna. .. osjećaj da je cool mase nešto u moje dupe je dovelo gotovo neodoljiv poriv da prisili ga natrag van. .. iako sam znao da će to biti pogreška.
Gospodine ne daj mi dugo da razmisli, jer iako sam gledao ga pljune u ruku i ja mogao reći da je i sam milovati ponovno. .. a kad je crouched dolje iza mene Zatvorila sam oči i čekao expectantly za njega. Kombinacija KY i sline stvorio vrlo skliska stanju i, što je raskliman nešto samo minutu ili dvije ranije JA nije 'trebate nikakve posebne vještine da mu pomogne mi ući. Osjetio sam ga traži na trenutak i pustiti moj dah se polako kao što mi ušle duboko. S jedne duge i glatke pokrete je povijen svoje bokove prema gore protiv moje dno, te sam slijedio njegov penis u moj um kao što mi napuni doslovno preko teče.
Žele da nije gurnula zajedno u prednjem izgnječen se oko rubova moje drhtanje anusa i ja nehotice podigao na mojim nožnim prstima kao što sam osjetio neki ga mulj dolje duž leđa mojih bedara. Sa zakašnjenjem sam shvatio da sam bio cvileći tiho, a ne iz bilo kojeg osjećaja boli, ali više iz osjećaja panike. .. Sam se bojao da će se ozlijediti. .. JA je uzeo duljina Master gore u moj magarac mnogo puta, ali je uvijek vjerovao je da je postignut samoj granici da sam sa sigurnošću mogla smjestiti. .. i imao sam bez sumnje da sam uskoro biti snimljen i iznad toga limita!
Osjetio sam njegove ruke na mojim grudima, prstima stišćući čvrsto. .. i moje oči otvorene odbrusio da ga vidi bulji u mene preko mog ramena. On kao da se stoji potpuno uspravno onda, njegov kruti kurac osjećaj kao kopljem, i znao sam da ako sam naselili na moj potpetice "kao dobar rob" ja ne bi mogla podnijeti bol. .. da je nešto u meni bi suzu. ..

"Možete to učiniti, baby", rekao je on. "Pravite kao da ste uzimanje govno."

Mali dio mog uma pobunio na ročištu kao gruba jezik. .. dok sam odraziti na ono što sam bio događaj. .. ono što se radi za mene. .. i nekako riječima ne čini tako uvredljive. Pokušao sam da se koncentrira na njegove upute i napravio slabi pokušaj ležaj dolje, iako sam znao bih ne uspjeti. Ali sam osjećao nešto kao moj koji se kreće mišiće ga je pokušao istisnuti. .. i on mi je klizila gore u dublju još! On je bio moj ravnanje upletena iznutrica i ritam moje mišiće pokušava ga istjerati su zapravo ga je pomaganje u prodiru još dublje. ..

Činilo se tada na neko vrijeme kao da sam bila negdje drugdje. .. Ja ne znam gdje, samo su neke sanjive mjesto gdje sam lebdio leđa i naprijed između svjetova užitka i boli. Moje cijelo biće će biti koncentrirana na čudesni osjećaj ispunjenja, skoro bolje od orgazma. .. znajući samo da sam ispunjena do kapaciteta živo biće koje želi dodir moje gori jezgri. Ali onda bih osjetiti da ideja klizanja iz moje ruke, samo da bude zamijenjen jednim od nevjerojatne patnje. . strašna bol duboko u meni koja je prijetila moje vrlo zdrav duh! Negdje u moje polu-svjesnom misli ipak, shvatio sam da me polako Sir impaling sa svojim krutim maleness nečovječno. .. dublje nego što sam ikada sanjao moguće. .. i sam bio uplašen za svoje dobro.
Izmješan sa ta dva dijametralno suprotne senzacija bio je povremeni trunke bol u grudima. .. vrsta boli koja nije uvijek boli, ali ponekad graniči na zadovoljstvo. Bez obzira što ga nosili boje, to me žele vikati. .. u bol ili u potpunom zanosu, to nije stvarno tvar. Prije svega u mom umu je uvijek opomena da moram napraviti Master ponosna na mene. .. da nisam mogla pokazati ništa, ali pasivni podnošenja da je bilo tako nježno obučeni u moj make-up.
Tako kada je se dogodila mi se da je Sir povlači od mene je to bilo s mješovitim osjećaj razočaranje i olakšanje. Sam otvorila oči i zagledao se u blijedo odraz moje lice, nimalo iznenađen potočići znoja koje krase moje obraze i vrat. Moj dah je uhvaćen u grlu kao i njegov mekani krunom skliznuo bez mog anusa bezosjećajan i ideju da je završio sa mnom bio samo počne tonuti u kada je govorio tik uz moje uho. ..
"Gotovo je imao sve, dušo", rekao je on, štipanje moje bradavice sa svojim grubim rukama. Osjećao sam se moja suknja se kreće kako je sam izvukao bez proreza i preselio svoje ruke na moja ramena mi se okrene prema njemu. "Ali morate ga vlažnija za mene. .. "
"Da, gospodine", rekao sam automatski sam osjetila njegove ruke pritiskom na dolje na moja ramena. I neka sam se pregibati u struku, pokreta koji se osjećam jako prazno iznutra kao malu količinu mliječi oozed van i ran dio put niz moje bedro. Moje oči su lijepe na blistav tipku njegove pijetao i sam podnio ostavku na činjenicu da sam trebao koristiti usta moja da "Get It vlažnije" za njega. Neodlučno sam neka mala količina ražnja pad od moje usne da se dodati na već izgleda gladak sloj u mliječi. , Sletio squarely na glavi i ran off uselessly strane i nestaju ispod.
"Sada", upozorio je on oštro, "znate da nije ono što mi treba, baby. .. stavi usta na njega i dobiti ga dobro i mokri! "
Osjetio sam ruku na potiljak, donji mi je vodilja kao što sam završila moje oči i ja readied za odvratno što sam bio o to učiniti. Ideja o njemu da mi u ustima nakon što su tako duboko do moje dupe obično bi okrenuo moj želudac. Ali ja to učinio. .. Otvorio sam široko za njega i divili meka i baršunasta tekstura mu glavić. Sam pomalo iznenađen da nema neugodan miris, žele naizgled odbacuje bilo kojem pitanju koje se obično bi pristupila napadača. Lagani slani okus nije bilo neugodno, a ja slathered moje usne i jezik wetly oko glave i gornjeg vratila, ulaganje koliko sline moguće.nove erotske price
Sir se brzo uvuče mi se da stojite pred njim, a ja sam imao čudan osjećaj da je bio da me poljubi. . Ali on nije. On je informirao me tiho da će potreba neki pomoć mene. "Mi ne želimo izgubiti bilo koji od te velike ražnja, baby. .. pa kad sam te se okrene želim pronaći proreza u vašem suknju s prstima i držite ga otvoriti za mene tako da materijal ne utrljati na moj penis. .. razumjeti? "
"Da, gospodine", rekao sam, naglašavajući riječi s malim klimanje kao on nasmiješio i okrenuo mi se suočiti s velikim ogledalom još jednom.
Sam buljila u svoje lice, dok sam se raspor između dva nabora i, savijanje prema naprijed malo, pažljivo sam povukao mat stranu. Dok provjeravanje da bude siguran da sam imao sve to zabit, ja nevino iščašenje prsta u moj sočan magarca. .. Bio sam zapanjen na način osjetio! Nije bilo apsolutno nikakav otpor na sve. .. se osjećao kao da sam uronio moj prst u zdjelu tople puding. "To je to", rekao je on. "Bend na pravedan malo dok sam ga dobiti u. .. onda možete stajati uspravno opet. "
Osjećao sam se trljati skliskim vruće mase u odnosu na leđa moje zglobove kako ga je on uveo ponovo u moje dobro podmazani dna. Postojao je samo najmanji osjećaj prostrta je potisak u glatko, brzo rade s dugom osovinom do koliko je bio ranije. To je bio dobar osjećaj. .. čudan osjećaj ispunjen, ali bez boli. Ekstra podmazivanje iz mojih usta je napravio sve razlike u svijetu!
Kao što je stigao oko ispred mene s jednom rukom čašu mojih grudi, on mi se još jednom izvukao, a pritom samo malo sa svojim kukovima. Ja shuddered iznutra kao što sam osjetio njegov penis potez dublje. .. ovaj put samo trunke boli. .. i uz put sam imala ispravljeno do potpuno sam dočekan prvi put zbog pritiska svoje koštunjave nasip protiv moje drhtanje stražnjici! I nesvjesno se uspravi na mojim nožnim prstima opet kao obrana protiv strašnu bol sam znao da će doći. .. ali sam bio u redu!
Ja lagano smanjila svoju težinu nazad dolje na moje pete kako je pritisnuta gore u meni snažno i imao sam dojam visi na veliko i opscene kuka nekih vrsta. .. su mu ruke bile na grudima opet, gnječenje meko tijelo i uvijanje moje bradavice nježno između prstiju. U mom umu, ja mogu identificirati točno mjesto njegova velika gumba, gdje je bila podnesena duboko u mom crijeva. Bilo je gotovo neposredno iza mog pupka i sam mogao osjetiti da ga savijanja, što je teže i krući. ..
"Slip one cipele od sada, dušo", rekao je on tiho, stišćući moje grudi, a pozivajući se mali dio inča dublje u mene. Ja sam kao što je naloženo, koristeći palac jednom nogom gurnuti protiv drugih pete i uskoro ih je imala i off. Povratak na moj prstima opet, ja tamo visio u svom dokučiti, na njegovu udicu, ne usuđujući popustiti stisak sam na njega sa mojim stisnute stražnjice. ..
"Opustite se, dušo", rekao je on. "Otpustite one buns i uzeti sve. .. možete to učiniti. "
Njegove riječi su me tako opuštajuće, što mi je povjerenja u njega, a ja sam kao što je naloženo. Počeo sam popustiti s moje obraze i osjećala sam klizi prema dolje još dalje na njega i kad oštar ubod boli došao sam pokušao očajnički pokušava sebe provući se ponovo, bez uspjeha! Pokušao sam njegov raniji prijedlog "pretvarati se kao da ste uzimanje govno" i činilo da pomogne malo. U roku nekoliko trenutaka imao sam potpuno opustiti moj "buns" i doista visi tamo, vrlo malo težine na mojoj drhtavim prstima. .. on kao da se me podržavaju sa svojim krutim penis, ruke služe samo meni ravnotežu tamo gdje su moje grudi stisnute čvrsto.
Mi smo samo stajao tamo za dugo vremena, Sir je bokovi kreću ritmički i nježno me liječenje do najviše nebeskog vrijeme! Njegov pokret je bio vrlo blagi, vjerojatno ne više od palac ili možda čak i manje in i out, ali to je izuzetna, u smislu užitka! On mi je pomogao kroz fazu u kojoj nisam bio pravi siguran ako je ranjavanje mene ili ne. .. nije trebalo predugo. .. i desno u područje pošten-to-Bog zadovoljstvo. Uvijek sam bio živo svjestan kretanja svojih tipki put gore tamo. .. Taj 'gdje se osjećao tako dobro, mislim jer to je nešto što sam ne bi nikad doživjeli prije, znate, stvarni život, to-the-ass-fucking balčaka kao nitko drugi su me ikada učinio. .
Kroz sve to, iako sam bio u mogućnosti to održavati moj fasadu od dosade, moje ruke vise šantavo na moje strane. Jedina stvar koja bi mi dao daleko je svjetlucanje u mojim očima. Počela sam se pitati nakon nekog vremena je prošlo, možda deset ili petnaest minuta (nije laž) kontinuiranog crpljenja zauvijek ako Sir je idući da se sperma. .. Njegove oči su zatvorene za najduži put, bradu odmara nježno na moje rame. Čuo sam povremeno roktati ili možda samo uhvate u disanju, ali ništa očito to pustiti mene znati što je on osjeća. Moramo imati izgledao stvarno dosadna i, kao što sam rekao prije, povremeni promatrač nikada ne bi shvatili da sam se pijan teško do magarca. Promatrač vjerojatno bi pomislio da čudno da je visoka, mršava, goli čovjek je stajao toliko usko iza mene, ali on ne htjede znati za sigurno.
Na kraju ipak, promijenio ritam malo. Sir preselio ruke dolje uz moje strane da se shvati kako je moj hips postupno produljio veličine njegova udarca.
"Bend over, baby", rekao je promuklim glasom. "Ostalo ruke na koljena, ako želite. . uh, uh, ja sam uzimajući spremni. . "
Brzo sam učinio kako je rekao, a dočekali su povratak bol kao što sam nagnuo. Nije bilo loše ipak pravi. .. i ja mogao reći da je uzimajući blizu tako da sam znao da sam mogao to hvataljka za malo duže. On je dobio malo grublje prema kraju i on je bio stvarno zabadanje u mene s osvetu. .. je počeo grunting, pravi mir na prvi, ali on je dobio prilično glasno, a on je radio grudi odskakivati gore i dolje od sile njegove poteze. Kada je počeo da puca sam mislio da će ostaviti modrice na mojim bokovima, on je bio toliko čvrsto stiskanje, a on održao moja stražnjica protiv njega dok je on učinio. Sam ga mogao osjetiti jerking u meni i, iako sam pokušao moje najbolje da se osjećaju svoju sperma snimanja na mene, ja jednostavno nisam mogao.
Nakon još jedne minute ili tako da sam počeo da se primjetiti da je smanjuje. .. i on je krenuo svojim bokovima protiv mene, očito pokušavajući spasiti svoju nestaje erekciju. Ali to je bio ne biti. .. "Ja zavisti svoj majstor", rekao je on tiho, stišćući moje grudi jako nježno. "Ti si jako sposoban rob. .. i ja ću blago sjećanje na ovaj put smo imali zajedno. "
"Hvala vam, gospodine", rekao sam timidly. Znao sam da sam crvenjenje, ali sam jednostavno astounded slave. On je bio gospodin! Ono što mislim reći je da ako su razumljivi za veleposjednik učiniti da ženi ono što je upravo učinio za mene i još uvijek biti gospodin, Sir je bio taj čovjek. .. Njegov penis slab i mekan skliznuo između moje obraze i onda sam osjetila nešto toplo i mokro trčanje dolje oba od moj unutarnji bedrima. .. osjetio je lijepo jer sam znao da je njegova ljubav, njegov vruć sjeme da je tako dilligently pumpa u mene u tako snažan način. JA previše će blago memorije.

Нема коментара:

Постави коментар