.

Servis za upoznavanje

уторак, 27. јул 2010.

Gde kako i gde naci devojku

Cheryl je bio moj najbolji prijatelj zavedi me jer sam se pridružio cheerleading odjeljenje u State College. Mi bi otići u centar zajedno, gledati filmove zajedno, i studij zajedno, znate, samo o svemu. Cheryl je oko 5'9 "(bio sam malen zalogaj kraći), pa je lik koji ugovoriti 'Modeliranje karijere ovdje'. Ja ću priznati da sam bio ni približno toliko atraktivan, ali sam od dečki da se nikada ne misle tako.

U svakom slučaju, Cheryl stvarno me iznenadilo jedne noći, nakon uzbudljive nogometne igre. Mi smo otišli natrag kako do devojke svlačionica, pa sam odlučio zavedi je da se tuš prije nego što smo odlučili što učiniti na večer. Jednom sam bio gol i pod vrućim tušem sprej, sam dobio vrlo opušteno. Zatvorila sam oči i stajala tamo, osjećaj topline potopiti u moje umorne mišiće i pomislio,kako zavesti.
Bio sam slomljen iz moje blaženstva zvukom drugog tuš glava uključivanja. Cheryl je stajao na sljedeći mlaznica, ispiranje kose. Bio sam iznenađen vidjeti svoju mužjak-gol. Prije smo se uvijek izvukao zavjese između tuša za privatnost.
Samo sam stajao tamo i buljila u nju elegantno zaobljenim grudima, stražnjici njezin čvrst i trokut zlatno smeđa dlaka između nogu. Kao što je ona lathered svoje tijelo, osjetio sam kako postati uzbuditi, moja maca počinju da se toplije, a moje bradavice počinju peckati.
Cheryl kraju pogledao tamo kod mene i nasmijala se. I nasmijala natrag i počeo pjeniti i ja sa mojim sapun, a ne uzimajući moje oči off Cheryl. Nakon nekoliko minuta, ona je podstavljena tiho preko na mene i moju uzeo sapun.
"Biste li se ljutiti ako sam vam je dao poljubac, Anne?", Pitala je. Sam stajao tamo razjapljenih na nju. Sve vrste polovice sjeti snova počeo poplava moj um. Ona nagnutom prema naprijed da me poljubi. Ja nikad ne bih dao ozbiljne misli da Cheryl seksualno i prije, ali okrenut na kao što sam bio uzimajući, ja ignorirao moje inhibicije i upoznao je poljubi. To je nježna i slatka, potpuno drugačiji od načina dečki su 'poljubio' mene. Počeo sam misliti da sam nikada ne bih stvarno nije poljubio prije Cheryl.
Ona je pritisnuta joj usne lagano mina, a sada povukla palac. Njezine oči tražili moje, svoju bogatu kava smeđa propitivanje mojih oblačno lijeske. Odgovorio sam ljubljenjem leđima, baš kao nježna, baš kao što olako. Nasmiješila se vedro i disalo, "Da ..."
Ona je rastao svoje usne i počeo probe moje usne svojim jezikom, nakon njihovog krivulje dok nije pala između njih. Njenim rukama počeo da miluje usporiti moje mokro tijelo, obraća dovoljno pozornosti na moje grudi da bi ih se za više boljeti dotakne.
Naši poljupci postalo duže, i dublje, jer svaki od nas popio drugih senzualnost i. Naša tijela preselili jedni protiv drugih, uzbuđenje punjenja preko mojih maca svaki put dotakla naše bradavice. Najmanje deset minuta, mi poljubi i milovala kao oštar i nervozan mladih ljubavnika smo bili.
Konačno, Cheryl zgazi natrag i pitao mene da zgrabite držite za vodu cijevi iznad mene. I učini tako, i ona je počela da se sapunica moje tijelo. Opet, ona je posebnu pozornost na moje bradavice koji je dobio mene gyrating moj hips malo. Ja oslanjao glavu natrag i koncentrirao se na senzacije Cheryl je meni daje.
Ona je izbrisala off svakom od mojih prsa sa toplom grubo ručnik i počeo da me dojiti. Njenim rukama milovala moj trbuh i leđa su joj usne dotaknu moje lijeve dojke i zubima pokušavali zavesti mlijeko od njega. Moje cijelo tijelo se činilo živ sa senzacijama, električne iskre iz mojih grudi do mog maca.

Nakon liječenja moje desne dojke s istom ljubavlju jezik, ona je počela kretati prema dolje moje tijelo, mi ispiranje off kad je to učinila.

Osjećao sam se moje noge su se širi u iščekivanju onoga što bih uvijek želio raditi djevojka za mene. JA je zadržao moj hips kreće okolo, pokušava povećati moju senzacije sa svojim squirming. Kad sam osjetio da kleči dolje, sam prestao i čekala.

Prvo, ona mi nuzzled, nosu njuškanje moje seksualne mirise. Sam mogao osjetiti moje sokove miješanje s vodom na moj nogu. Onda ona mi je uhvatio oko struka mog, njezine ruke odmara na moj stražnjice. Ona je dove u moju maca sa slast, njezin jezik preklapanje između mojim usnama, nosu trljanja moj klitoris.

Nakon nekoliko minuta ovog, nisam mogla vjerovati koliko sam bio uključen, mnogo više nego sam ikada osjetio prije. I krenuo je prema gore i dolje, ja sam ribanje na njezinu licu. Sve misli su otišli, osim intenzivne želju da imaju orgazam, pronaći puštanje za tlak Cheryl je izgrađena u meni. JA viriti dolje i gledala ju kako ona preklopnih na moj maca, moj djevojka-ljubavnik. Mislim da novosti iskustva i ideju lezbijske ljubavi pravedan je dobio mene sve više i više uzbuđen.

U roku od sekunde, moja vagine započeo stiskanje u spazmi u orgazam. To je bio tako jak da sam s početkom oplakivanje i rezak mojih donje usne. To je bio daleko jači od bilo kojeg bih imao s dječacima.

Kao što sam počeo opustiti i odmoriti od oslobađanje pritiska, Cheryl počeo opet, iako je sada bila odlučnija sa svojim jezikom, pa čak i počeo ugriz moj klitoris sa svojim zubima.

Nije trebalo dugo za napetost vratiti na moje zdjelice, tvrdoće na moje bradavice. Uskoro sam osjetio moj želudac počnu klimati u očekivanju moj drugi orgazma (prvi put sam ikada imao više od jednog!). Kao što sam počela jecati opet, Cheryl je uzeo moj sapun i počeo ga klizna naprijed-nazad između moje dupe guzovi. Ja nikad ne bih osjetio osjećaj ništa tamo prije i to mi gurnuli u orgazam čak i bolje nego na početku. Upoznaj devojku iz Srbije
I konačno pustio vodu cijevi kad sam osjetio moje noge bi me podignuti. Cheryl ustane. Njezino nasmijano lice blještao s mojim sokovima. Ona mi je dala dubok poljubac i vratit moj sapun.Gde kako i gde naci devojku
"Požuri se i završiti, Anne. Zvao sam svoju mamu i ona je ranije rekao da bi mogao ostati kod mene ovaj vikend. Imam drijem party za cheerleading odjeljenje jer moji roditelji samo lijevo prema Floridi. " Devojke 18
Ona strutted iz tuš soba, njezine grudi skakanje u ritmu i magarca lepršav invitingly. Sam završio ispiranje off i krenuo u vanjski boravak. Nadao sam se da nije bio idući u biti mnogo snenih na Cheryl kući ovog vikenda.

Nemas devojku??
Snalazljivi majmun,kad nema devojke dobra je i zaba...:)

Нема коментара:

Постави коментар