.

Servis za upoznavanje

уторак, 20. јул 2010.

Devojka mojih snova

Imam potrebu,kako smuvati devojku? Žudnja za vrstu zadovoljstva znam ja samo mogu dobiti od jedne određene osobe. Zadovoljstvo potpuno neodoljiv sva osjetila onaj koji sam u obzir moje seksi rob. Taj jedan čovjek koji je samo jedan u mogućnosti prihvatiti moje ekstremne vrste strastima i zaista uživa u tome da budemo potpuno apsorbira po njima, dok sam u potpunosti daje preko moje služnosti, moj Stjepan. Sada to vještina moj plan i napraviti sve pripreme.

Moj suprug Daniel prekrasno i imala sam fantastičnu avanturu na Božić s mojim Stjepana rob ljubavnik. Sam bio bitak Gospodarica na moj rob tijekom sljedećih nekoliko mjeseci on line devojka , ali čuvanje stvari nisko ključ kako ne bi bio ljubomoran na moje Daniel pohlepa za moj seksi rob. Bilo je to krajem ožujka tri mjeseca kasnije, a ja je nestalo mojih kuja boi, tako i morao shvatiti način da ga ima opet. Imao sam pristup temu delikatno s mojim mužem.

"Daniel je te imati velik vrijeme na Božić?" JA je pitao moj dragi.

On ne mislim ništa od moje pitanje i odgovorio "da je svima bilo zabavno" i otišao o svom poslovanju.

"Pa sam mislio da će to biti lijep da su neke više zabave kao što smo imali na Božić što ti misliš?" Rekao sam.

"Sada Bunny bebe prestanu tući oko grma i recite mi što točno znači" upita on.

"Stjepan je ono što mislim, znaš ga s leđa za posjet, mogao mi molim te? Sam pitao u malo molbama ton.

"Ti si samo ne će biti sretni dok imate taj tip leđa ovdje za šefa okolo kao vi ste vi?" Danijel je rekao sarkastično.

On je razmišljao o tome na trenutak onda mi je rekao "Dobro poziva ga se bolje te biti bossy Gospodarica kuja s njim nego ja. Možda će Vam pomoći da neki ga iz svog sustava."

Daniel devojka snova još uvijek nisu razumjeli moje i Stephens poseban odnos, ali kao čeznuti kao JA mogao imati moj rob to stvarno nije bilo važno. Razgovarali smo o datumima i kada bi bilo najbolje vrijeme da se naš posjetitelj onda off to moj laptop sam odletio u kontakt s mojim Stjepana. Sve putne dogovoreno je i na samo 3 tjedna ja bi se na nebu bude služio moj seksi slave boi za četiri cijele dane.

Bilo je rano u nedjelju ujutro kad smo gomilali u auto za četrdeset pet minuta putovanja na aerodrom podići naš poseban gost kući. Gotovo sam mogao sadržavati moje uzbuđenje pri pomisli gledanja i dodirivanja moj rob. I tako pravedan ištanje to držati njemu sve za mene, no naš život nikada ne bi dopustili da. Mi parkirani auto i krenuo za dolazak leta i prtljage tvrde području. Mi smo čekali na sigurnosnim izlazu gdje su svi ljudi koji dolaze samo lijevo kroz čeka naš gost. Kroz gužve u daljini sam mogao vidjeti to lice, taj zgodni dječačkog lica ravno za mene.

Pokušao sam sebi sadrže. Ja ne želim da se pojavi na šiklja preko Stephens dolazak iako mi srce tuče tako brzo da je o to iskočiti iz grudi. Uz veliki osmijeh na licu da je lijepa Stjepana oprezno pozdravila nas tresti moj muž Daniels ruke i zahvaljujući mu na pozivu da posjeti potom okrenuo prema meni. Ja jednostavno nisam mogao bi ga i bacili moje ruke oko moje rob i zagrlila ga je čvrsto.

I whispered "Ja sam tako sretna vi ste ovdje bebu" u uho tako da je jedino on me mogli čuti.prvi sastanak

On mi je dao da znanja osmijeh i nije rekao ni riječi da bi moj mali poruku tajnu. Svi smo išli na prtljagu tvrde prikupljene Stephens torbu i off na automobil za voziti kući. Razgovor o sastanak na slepo voziti kući je bila samo svakodnevnu pleasantries. Small talk zapravo samo lov na ono što je događa u našim svakodnevnim životima ništa više. Onda smo stigli kući i ja je dobio Stjepana naselili u sobi gosta. Primijetio sam poruku na sekretarica i pritisnite gumb za slušati ga.

"Hej ovo je Dan Dave nećete vjerovati, ali novi usmjerivač prže u prošle noći oluja, a mreža je tost. Oni su odlučili ići s novim sub izvođača i želim ići na Texas u susret s njima za trening i pokupiti novu opremu u ponedjeljak. Vi ste u e-poštu za vas direktora putničke aranžmane - žao čovjeka "poruka je lijevo.

"Fuck Ne mogu vjerovati!" Daniels su riječi nakon što je čuo da je poruka.

"Baby I stvarno moram ići na ovom jednom da je veliki put važne će vam biti u redu sam ovdje za par dana s Stephen?" upitao je.

"Oh da ja ću biti sasvim u redu, mi ćemo vam nedostajati, ali mi ćemo doći po dok se ne vratite rekao sam pokušavajući sakriti svoje uzbuđenje što sve Stjepana sebe za nekoliko dana.

Imao sam fantaziju. Fantazija o moj rob, a sada da sam bio idući u njemu ima sve u sebi sam bio idući u izraditi Internet ostvariti! Moja je fantazija da se moj kuja boi na sastanak sa swingers klub sam našao u sljedećem gradu preko. Htjela sam ga na moju ruku da pokaže moj seksi ljubimac svima. Također sam htjela napraviti jednu od svojih najvećih fantazije postanu stvarnost.

Slabo Daniel je samo dovoljno vremena da zgrabite pregristi večere onda off na posao otišao je da se pripremite za njegov poslovni put leti u Teksas se u ranim jutarnjim satima. Već tako brzo ovdje sam bio sasvim sam sa mojim robom. Sjeli smo na kauč zajedno i razgovarali za ono što se činilo kao zauvijek i više sam pogledao ovaj čovjek koji je upravo oozed seksepil hornier sam dobio. To je bio drugačiji nalaz uzbuđenja. To je kao da sam u toplinu i morao sam ga uzeti. Totalno ga je konzumirati, a da mu sve moje.

Pogledao sam na Stephens oči. Moj izražavanja i ton promijenio i on je znala što me čekalo kao njegov disanja oživi.

Uzeo sam mu zgodan lice u mojim rukama, poljubi ga i reče: "Dođi sa mnom želim upravo sada."

Hodao sam prema spavaća soba i moj rob slijedi.

Nakon što se u spavaću sobu sam naložio rob "Stjepan dođe k meni My Bitch".

"Da Gospodarica" odgovorio je i odmah je stajao točno gdje sam mu rekao.

Nakon što sam svlačenje trčao sam ruke po cijelom debeo, seksi tijelo lagano uklanjanje Svaki članak ima na sebi održavanju intenzivnih kontakta očima s čovjeka Sam bio o to rušiti. Bog ljubio sam njegovo tijelo bilo je upravo savršen kao što je netko učinio to samo za mene. Tako mišićne i obraslih u gustu široka ramena, jaka leđa, velika škrinja pogodno za pomaziti spreman, da kissable vrat, a što seksi kurac! Njegov stas izgledao kao kip rimskog vojnika za mene. Na taj način vrlo ukusan!

Sam mogao vidjeti svoje tijelo reagira na svaki moj dodir. Naježim diže na svojoj koži i bradavice uzimajući hard koji samo potiče moje pohotne načine. Kao što sam zaokružio my izložena plijen sam mu prišao s leđa daje firma cmok svojim seksi dupe onda omotati ruke oko mojih prsa pritiskom na moje grudi na leđima i štipanje njegov hard bradavice kao što sam ga čuti izdisaju.

Kao što sam gristi i sisati na njegov vrat sam mu reći "Pogledaj me rob", i on okreće glavu da se osvrnuti se na mene.

Ja vodič glavu sa moje lijeve ruke na moje lice i dati mu najdublje najviše strastveni poljubac dok je valjanje njegov hard bradavicu između palca i kažiprsta na desnoj ruci. Kao što je moja kuja moans i podrhtava Ja zgrabite ruku i gurati ga natrag u njegovu zatvorsku stolicu ja ću ga vežu s mojim svilenim užeta.

"Hold savršeno dalje vas malo drolja" Ja podučavati moj ljubimac.

Poslušan kao i uvijek, odmah je odgovorio: "Da gospođo."

Prvo crno satinski slijepi poklopac na čelik mojim očima robova. Ljubio sam mu usne i ukusna skliznula slijepo preko očiju. Ja vezan my robovi ruke iza leđa i drvene stolice i njegov ankles na noge stolica lijepo i uske.

JA je nešto slatko mučenje na umu za moj boi. Igrao sam se s mojim dječak igračku kao da je moja nova omiljena igra. I neka moj prsti istražite svaki centimetar tog vrućeg sculpted tijelo, ali nikad ne dotaknu se njegove rastuće penis. Tada sam slijedio moj jezik ostavljajući malo staza sline nad njim sve što sam tada o slanju puhao studen svoju kralježnicu.

Tada sam napustio sobu za malo, oko 10 minuta. Dovoljno je dovoljno dugo da bi preuzeli nekoliko igračaka i izraditi moj rob početi brinuti koliko dugo će ostati vezan u toj stolici. Kad sam se vratio sam se uvukao na moj temu vrlo tiho, tako da nije znala da sam tamo. Vezan za moj stolac, očima ukradenom povez za oči i bijesan teško na moj rob bio ranjiv i najbolje. U jednom brzo tajni potez sam trčao my hot jezik preko vrha gljive glavu svoje lijepe penis izradu Stjepana drhtaj i njegov penis raste čak i teže.

Voljela sam dosadan My Bitch boi pa sam straddled njegov krug, shvacaju svojim velikim tvrdi seksi penis i počinje trljanjem glave gore i dolje moj mokri, podbuo maca usne. Čim njegov penis dirao moje vlagu my boi pustiti jedan izdisaj. Onda sam se spustio dolje na njega odjednom piercing mi vruće pička da balčaka sa svojim članicama, dok mu izvrsno off povez za oči. Moji robovi oči bile pune vatre kao i naše usne sastali su se u grozničavo strastveni poljubac.

Sa mojim rukama zamotan oko vrata Ja jahali moj seksi pokornog muškarca za brušenje dolje na njega i ljulja moje bokove naprijed-natrag. Bio sam ispunjen gore sa debelim lupanje pijetao i brušenje u moju G-točku dok sam izbio u nekontroliran višestruki orgazam. Prianja na moj debeo rob Ja jahali orgazam nakon orgazma ga pokriva u svim mojim slatkim sokovima. Kad sam skoro mogao objesiti na više sam osjećao da je hard penis pokopan u mom maca početi potres i pucati duboko u meni izuzetna opterećenja od vruće kremasti sperma. Kad je moja maca imala vruće convulsing muzu svaka kap sperma iz koje sam se popeo off penis moj rob, razriješen te ga pustiti na slobodu.

Stjepan ustane iz svoje stolice i zatvora sam pogledao u oči i reče: "Jeste li spremni da mi služe sad moja mala drolja?"

"Da gospođo", odgovorio je odmah i sam rekao: "Pa onda vam je dozvoljeno da imaju svoje omiljene poslastica, znate što učiniti se na njega!"

Čim je riječ ostavite moje usne od mog sexy rob me bacio natrag na krevet. Širenje noge razmaknute se popeo među njima i golubica ravno u moje slatko vrhnje pite sa žarom. Moja mala cum drolja voljela lizanje sva njegova sperma ukusna iz njegova ljubavnica 'vruće ružičasta vagina. Je on to učinio obožavaju moju prilično maca sa svojim ružičastim usnama potpuno glatka, osim malo trokut ošišanu kosu na stidne kosti. Što jede maca stručne My Bitch je širio mojim usnama, a jezik mu odvezao duboko u moje dubine i sve okolo moj klitoris više ponovno. Moje noge počeo nekontrolirano tresti. I moja bedra stegnute oko moje glave, a bio intenzivne valove orgazma naborano kroz moje cijelo tijelo je on preklopnih sve njegove vruće cum iz mog convulsing twat. Sa moje prste hvatajući je kosu i da ga vuče na mene, moje savijenim leđima, a ja neka se zavijaju kao što sam imala najveći orgazam i squirted diljem ljubavnike svoje lice. Ekstra picke

Nakon moje poslušan sluga lizali mene potpuno čisto sam sjedio gore, izvukao svoje lice do mina i pogledao duboko u oči i rekao "Stephen ipak mislim da ste izuzetno muški i ljubite svoje tijelo vrućim mišićna Ti si moja kuja pokornog seksi boi, SAMO jedan za mene na taj način i što izuzetno fini posao te obaviti služenja svoje ljubavnice. Dakle dobra kao stvari ću vas nagraditi za najzahtjevnije kućnog ljubimca. "

Stjepan je imao izgled intrigama na njegov zgodan lice.

"Mi ćemo imati vrlo posebna noć sutra i sve što trebate znati je da ćete učiniti kao što sam rekao i da ćete imati vremena za svoj život", rekao sam mu.

Imao sam veliko iznenađenje za moj ljubimac. Najveća fantazija sam o moj rob bio stvarno ga pokaže i da jedan od njegovih najvećih fantazije postanu stvarnost. Tjedan dana prije dolaska Stephens sam napravio sve pripreme za izvršiti moj plan samo spakirati sam mogao razgovarati na Daniel ide uz to, ali sad kad je on otišao na njegov službeni put sam bio potpuno besplatan da se Stjepana da posebno mjesto sam našao. Moj plan je bio da se moj seksi rob van na posebno intimnu večeru onda swingeri klub sam našao u sljedećem gradu su od naših.

Mi čvrsto spavao preko noći nakon našeg susreta vruće nedostaju Daniel, koji je već otišao u zračne luke na ispucati od zore. Onda smo imali doručak i proveo cijelo jutro u našem igralištu spavaće sobe imaju sve vrste titillating zabave. Mi masira svaki ostali, gledali neki pornografija na flat screen i igrao s našim igračkama preuzimanja do kasno poslijepodne valjanog okolo. Nakon lijepo zamoči u vruće kadica je došlo vrijeme za početak uzimajući gotovs za naše posebna večer.

Ja predao Stjepan crni kožni bič i rekao mu: "Hoću li u potrazi lijepo večeras ste nositi lijepa haljina košulja i hlače i provjerite imate li ovo na ispod."

Moj poslušan rob uzeo njegov bič i odlazi u tuš i dobiti spremna za naš datum. Vrijeme da se stavi together my odjeću za večer. Moja odjeća je najvažnije. Od svih vanjskom izgledu ću izgledati savršeno respektabilan u mom malu crnu haljinu, ali pod mojim haljinu ću se nošenje odjeće najzavodljivim crne čipke obična topped bedra uspone, crni kožni korzet i bič, vještački dijamant nakit choker, narukvicu i naušnice kolut , dramatična šminka sa smokey očima, krvavo crvene usne i nokte, a moja duga plava kosa teče prema dolje. U mom torbicu Bolestan 'držati moj crno satinski opere duljina rukavice nositi kasnije.seksi picka

Sve spremno za naše navečer sam uzeo Stjepana moj omiljeni turski restoran gdje sam imao privatnog stola rezervirana samo za nas. Ja parkirani auto i krenuli smo za restoran. Bio sam tako ponosan da prikazuje moj seksi kučka na moju ruku kao što smo šetnju kroz gradski trg, a on je tako lijep obličje sve odjeven da ubije sa svojim svilenim košulju naglašavajući svaki mišić u prsima i rukama, kao i njegova široka ramena i čvrste ABS . Sam mogao vidjeti žene bulji u njega u zavisti samo žele da su čovjeku polovina kao seksi kao moj Stjepana.

Nakon vrlo romantične večere, punim egzotičnog okusa istočne okrenuo sam se Stjepan i reče: "Sada je vrijeme za tvoj velik iznenađenje moj ljubimac."

Kao što smo odvezli do Swingeri klub u sljedećem gradu iznad sam objasnio veliko iznenađenje na moj rob spremni.

"Večeras baby ćemo posebnu vrstu klub gdje su ljudi vrlo seksualno otvoren i većina su swingeri ili bi" Rekao sam mom Hot Date.

Njegove oči sijevahu kao što sam opisao u klub sam našao i Debbie vlasnik koji sam dogovorio sa posjetiti ovaj ekskluzivni privatni klub. Ona je pozvala sve svoje članove da najbolji veliki privatni party samo za nas da Vas upoznamo, a ja na sve njezine posebnih prijatelja.

"Što ti je želja kućnog ljubimca?" Pitam Stjepana u vrlo direktni ton.

On je odmah odgovorio: "Da vam poslužiti gospodarica."

Sam bio uzimajući umoran od njegovih standardnih odgovora na sva moja pitanja i postala malo ljuta i uznemirena.

"STEPHEN odgovor na moje pitanje konkretno ili možemo ići kući upravo sada!" Sam zalajao na njega.

Gledajući malo nervozan sada moj rob zaustavio u obzir njegov odgovor. On je znao da je bolje ne lagati njegova ljubavnica ili ne bi bilo stroge kazne doled van.

Uzimajući dubok dah moj vjerni rob polako je rekao: "Pa znate ja sam bio žudnja penis za sasvim neko vrijeme sada, ali gospodarica ste više nego dovoljno za mene."

"Znaš da će vam dati što više za svoje snove kao što sam ja kućnog ljubimca tako da ako je ono što želite onda ćete imati pijetao po vašem izboru večeras" Rekla sam seksi kučka boi s povjerenjem.

Stigli smo u klubu nakon našeg pola sata vožnje i ja mogao vidjeti uzbuđenja zgrade u Stephens očima. Klub je smješten u velikoj privatnoj kući sa svim sadržajima možete poželjeti za debaucherous večer seksualno zadovoljstvo. Došlo je do opće noćni klub sa barom, DJ i plesni podij, video soba prikazuje najnovije hot porno, veliki vruće kadica soba i nekoliko privatnih soba postavljen s velikim madracima na podu, sve pokriveno i oblači u bijelo hrskav posteljinu i puno ogroman jastuci i stolica ili dva. Sve je vrlo čist europski spa pogled na njega.

Mi smo ušli u noćni klub i nađe lijepo mix ljudi uglavnom parovi i nekoliko neženje. JA mogao reći da se novi nije da ih svi u sobi, ali vrlo ležerno ne nametljiv način na sve. Oni su bili samo nas checking out. Nakon nekoliko plesova i nekoliko pića sam uzeo Stjepana za ruku i odvela u jednu od privatnih soba. Mi smo ušli u sobu, a ja zatvori vrata iza nas. Sam sjedio u stolici i naredio mi da se svuku, dolje rob svojim bič lijepo i sporo za tvoja ljubavnica pa sam mogao uživati promatranje moj boi je seksi tijelo bude otkriven.

Sada nosi samo njegov crni kožni bič Ja sam ustala otvorila sam torbicu i izvadio crno satinski rukavice opere duljini i staviti ih dalje. Tada sam izvadio kožni čavlima okovratnik sam ga stavio na Stephens debeli vrat. Klizi nešto natrag dress nad mojim ramenima i pustiti da padne na tlo izlažu mom toplom domine tematskim odijelo. Mislio sam da Stephens oči će pop pravo iz njegove glave kada me vidio u mojoj punoj gospodarica regalija. Ja zaključan gore moj torbicu i naše odjeće u lockers pružena i uzeo moj seksi kučka boi za ruku i odvela natrag u noćni klub

Svaki oko u cijelo mjesto je na nas jer smo ušli u klub. Svi ljudi u klubu bili su odjeveni danas mnogo drugačije. Više nije u njihovoj ulici odjeću Debbie ih moraju imati sve u clued na moj malo iznenađenje za moj seksi rob.

Ispred stola u sredini kluba sam shvatio Stephens brade preselio moje usne da mu uho i rekao mu "Večeras moj ljubimac imat ćete pijetao te su tako žudnja. Svaki čovjek ovdje bio bi sretan da se vi, ali Večeras je tvoj izbor beba mi moje na vas. Možete odabrati koju ona koju želite, a na moje odobrenje da je sve tvoje. "

Stephens usta je visio otvoren je začuđeno, kao da on nije mogao vjerovati što sam upravo rekao njemu. On je započeo nervozno gleda okolo po sobi i svi ljudi koji su svi imali svoje oči zalijepljen na nas.

"Prvi moj ljubimac ćemo staviti na malo show za ove fine ljude i vidite tko vodi najviše interesa u nama" I onda sam primijetio upute svojoj seksi rob "Mislim da ti ljudi trebaju vidjeti koliko vješti da lijep usta od tvoj je! "

S tim sam sjedio na stolu, proširila moje noge širok, ganut moj bič na stranu i naredio moj rob jesti moj vruće ružičasta vagina dok sam došao po cijelom zgodan lice.

Ispred cijelu sobu punu ljudi Stjepana siđe na njegova ljubavnica s više od njegove uobičajene entuzijazam prikazujući sve njegove usmene vještine. Širenje moja slatka maca usne nježno prstima onda desno u ronjenju on nije bio sramežljiv na sve. Stjepan je imao malo egzibicionist u njemu i ja mogao reći da je sišli o stavljanju na dobar show za svoje gledatelje. Trčanje je vruće jezik gore i dolje moj mokro šlic iznad moje natečene ružičaste usne i zaustavljanja na sisanje na moj hard klitoris sve dok se gleda u mene svaki tako često s najviše seksi pohotne izražavanja. On je vozeći mene ispucan i naša publika uživati njihov nastup je bio samo povisujući razinu stimulacije za oba od nas.

Kao što moje noge počeo tresti moj rob zabode mu jezik duboko u moju rupu vruće i počela bijesno jebeni moj gladak twat svojim ustima. Uz taj prvi duboko zabode svoje jezikom sam počeo cumming u val valu nakon stezanja moja bedra široka oko njegove glave. Sam bacio glavu natrag u ekstazi i počela obličje okolo da vidim koji je bio vodeći obavijest od nas. Publika je stečen puno bliže nego kad smo počeli i muškarci i žene podjednako were milovanje jedni druge i sebe kao da su svi bili na toplom peep show. Jedan čovjek stoji sam uhvaćen moj oko. Bio je visok oko dva metra i blagi mišićne graditi na tanke strane. Pogledao je da se oko trideset godina dati ili uzeti i vrlo atraktivna. Njegove plave oči su široke kao što je gledao mene cumming svih nad mojim licem kao robovi Pomilovala je njegov osam inča smanjiti penis i napete pod njegovim dokučiti. Nakon nekoliko eksplozivnih orgasms sam izvukao my bitches licem prema gore iz mojih maca i dao mu najveći poljubac zahvalnost Pljesak iz galerije.

Sam prekinula poljubac i stavi dolje na Stephens uho i rekao mu "Ovo je vrijeme za vas da izaberete vaš čovjek dijete."

Kao što smo se popeli sa stola pogledala sam prema tom čovjeku da je atraktivna, čini se, Lusting za nas više od drugih, a dao Stephen malo mig. On je zapravo bio više za Lusting Stjepan mislio sam sa svojim očima roaming po cijelom kućne vruće tijelo.

Stephen pogledao okolo soba ide preko svakog čovjeka na mjesto i kada je počeo da provjere jesu visoka komadina sam primijetio veliki smiješiti se pojavio na licu kao da je mačka, koji je dobio kremu. On je ukazao na njega i reče mi: "To je jedan, te je prikovan, vi stvarno znati što mi se sviđa zar ne?"

"Pa naravno moj ljubimac Znam što vam je potrebno bolje nego vi sami napraviti taj 'zašto JA posjedovati te" Rekla sam s ukupnim povjerenjem.

JA je uzeo Stjepana za ruku i hodio prema visok, privlačan čovjek i da je čovjek dobio vrlo nervozni osmijehom na licu. JA je uzeo ruku i pratnjom kućnog ljubimca i njegova nova igračka za jednu od privatnih seksa sobe. Mi smo ušli u sobu, zatvori vrata, a ja sjedio u stolcu pliš overstuffed ostavljajući muškarce kako stoji pored kreveta na podu. Ljubav Srbija

"Sve što trebate znati je da sam ja gospodarica i da će učiniti sve što kažem bezuvjetno" Rekao sam našim novim djetinjstva.

"Pa hajde i predstavite se" Rekao sam moje ljude.

Ponuda za ruku stisak ruke Stjepanu ovaj novi čovjek je rekao "Bok moje ime je Gregory možete me zvati Greg i oboje su bili vani najtoplija stvar koju sam ikad vidio!"

Iako je Greg spomenuo da oba od nas su najtoplijeg stvar koju je ikada vidio njegove oči intenzivno were zalijepljen na Stjepana. Greg izgledao krut kao zajednica, a ne samo njegov hard penis. Mislim da bi mogao imati informacije o bilo prepala na smrt stoji tamo u samo svoje bokserice.

Stephen zamahne rukom i rekao "Zdravo moje ime je Stjepan i ovo je moj gospodarica" i gestured za mene.

"Greg Jeste li ikad bili s čovjeka seksualno?" Ja quizzed naša nova igračka.

On je izgledao kao da je nije baš siguran što da kaže i nakon stanke odgovorio "Ne baš, ali uvijek sam bio vrlo, vrlo znatiželjan o tome."

"Pa onda moj ljubimac", rekao sam obličje at moj Stephena "Danas je vaš sretan dan vam doći do prekida u djevica!"

Osjećao sam se kao ravnatelj porno kao što sam sjedio u svojoj stolici i uputio moj rob "Kap za koljena boi."

"Loose Greg's boxers moja mala kurva i dobiti ono što smo došli ovdje", rekao sam i moj rob slušali odmah kao savršena bitch boi on je uvijek.

Stjepan zgrabio obje strane Greg's boxers te ih yanked dolje sve odjednom i Greg's 8 "penis izniknu u svim svojim engorged slavu blistavim s unaprijed sperma. Ne prije isteka roka od toga hard penis pobjegao je boksač zatvora je moja mala cum drolja ići na rad na je punom snagom. Prvi degustacija i savoring pre cum onda dok stroking Greg's osovina sa jedne strane moj rob zlostavljali svoju nagradu sa svojim ustima kovitlaju svojim vrućim jezikom cijelog glavića do svoje loptice i opet iznova i iznova.

Greg svakako zatečen od strane stručnih znanja bude udijelio mu je moj rob kao svoje disanje postaje težak i mekan jaukanje jecanje nakon što je pobjegao svojim usnama. Znao sam da moj mali rob bilo da vrijeme njegova života kao što je bijesan teško na koji je trzanje i ubrizgavanje pre cum diljem jer bounced gore i dolje s kretanjem usta bobbing na Greg's penis.

Bilo je očito jasno da Greg's penis je o eksplodirati i izgledalo je kao njegova koljena su se spremali ustupiti pod ekstremnim zadovoljstvo je doživljava kao proždro po toplom ušću moj seksi rob. I ustade iz moje stolice lak hodao prema ljudima sa svojim uobičajenim klima povjerenja i autoriteta. Grabbing Stephens kosu najprije pun sam izvukao usta izvan bombona staviti mu je sisa. Sa tužan namrštiti na njegovom licu je zgodan pustiti jedan veliki uzdah razočaranja.

Smack! bio je zvuk odjek kroz sobu kao što sam pljusnuo my bitches lice teško i rekao mu: "Nećeš glas svoje mišljenje na bilo koji način ti mali kurva ćete učiniti samo kao što sam rekao, a vi znate da će biti sretnija za nju" Ja uskliknuo od bijesa.

Rekao sam Greg ići preko na stol stolicu sam sjedio u i dobiti bocu astroglide podmazivanje koja je tu za mene i prezervativ za sebe. Oči su mu bile široke i strah, ali on je slušao kao dobar rob treba.

Ja izdvajali Stephens glavu i poljubi ga strasno i rekao mu "na sve četiri moja mala drolja ODMAH!"

Rekao sam Greg "Put da se guma na penis i kaput ste jako dobro s tim" ja squirted veliki Wade za maziva u ruci, a ja još više squirted lubrikant u svom dlanu i to premazani do Stephens magarca ispucati i popped u dva Finders njegovu zbijeno magarca za širenje maziva i otpustiti njegov sfinkter se malo.

Kao što sam to učinio Greg je početak to uhvatiti na ono što bi rekao da sljedeće i živčanog uzbuđenja bio je običan vidjeti po cijelom licu. JA maknuti moj bič i legao na krevet širiti orla raskrinkavanja my pretty, sočan maca za sve vidjeti.

"Moj rob mi dati svoj penis klanci, Fuck My hot pussy teško do vas učiniti vaš Gospodarica cum all nad vama" su moje nove upute.

Moja topla govedina torta kuja popne između mojih nogu i mi kao montirani pastuha. Čim njegovu savršenu penis pogodak moj g spot sa tog prvog potiskom moj zbijeno maca gladna došla konstantno stiskanje mojim ljubimcima penis poput vice hvat. Ja to znak rukom Greg približiti. Kao što je Stephen naletio daleko zabadanje mahnito kod mene zabodena seksa I moje duge noge njegove strane, izvukao ga je na mene i sve na putu ga je vodio tamo pa on nije mogao kretati uz njegov penis pokopan u mene da balčaka. Pogledao sam na Greg i kimnula glavom da i on je znao točno što JA međuvrijeme. Pozicioniranje klečeći iza sebe je stavio Stjepan glavu svoje lupanje član na ulazu u moj mali kuja boi je zbijeno magarca rožnat.

To grešno erotskih scena samo me cum čak i teže na penis pokopan u mojim vrućim pizda. Greg hranio njegov hard penis polagano pedalj po pedalj u moje kućne seksi magarac. Sam mogao osjetiti Stephens trza penis u mom maca kao pijetao se prevoze u njegov zbijeno magarca prošlo preko njegova prostate. Bio sam tako zadovoljan gledajući izraze ekstaze na mom licu kućne sam znao bio dajući mu svoje wildest fantasy na neki način samo njegova ljubavnica mogla.

Greg zgrabio Stephens kukova i sa divljim izgled požude u očima pounded hard magarca njegova slanja moj ljubimac poniranja u mene sa svakim moćnom potisak. Voljela sam samo gleda na sve izraze strasti na licu bude spojen u sendvič između njegova ljubavnica i njegova nova ljubavnica ima osjećaja kao da nikada imao prije. Mi smo bili jebeni kao tri divlje životinje prekrivena znojem mene oplakivanje tako glasno i cumming tako teško na Stephens hard penis i Greg grunting i lupa mu magarca teško. Moj rob je u ukupnom ekstazi iznajmljivanja krik krik nakon sirovog seksualnog zanosa kao što smo koristili njegovu vruće tijelo da zadovolji sve naše potrebe.

Gledanje izrazima na moje lice dragi kućni ljubimci kao što sam ostvario svoj fantazije postaju stvarnost je većina zadovoljavajuće za mene.

Rekao sam mu "Dobijte na sve četiri i mene pustiti gore."

JA puzati iz pod Stephen a Greg zadržao lupa njegova seksi malo magarca.

"Mislim da je potrebno da se sperma moj ljubimac", rekao sam mu kako sam ja smješten ispod Stjepana.
Uzeo sam njegov slatki maca sok prekriven penis u mojim vrućim vlažnim ustima i masira njegov loptice sa svojim toplim rukom.

Odjednom Stephen eksplodirao u veleslalomu orgazma tijelo trese i najdublje jauk užitka odjekuje kroz sobu. Ja održao njegov penis mi je tako ljubio u usta i polako nježno ga sisao i stisnuo mu jaja produžavanja njegov orgazam koliko god je mogao uzeti ga za mužnju suho onda mahao Greg off. Stephen srušila se u krevet i ja ga lizali čist, dok stroking Greg's penis drži ga dosta teško.

Kad je moj ljubimac je malo oporavila sam izvukao kondom off Greg i rekao "Evo bebe je ovo samo za vas."

Greg's koljena skoro izvijen kao moj mali cock sucker stručne otišao u grad na svoju novu igračku. Greg nije mogao držati oči off moje seksi ljubimca gledajući svaki potez je napravio proždire da naprezanje, natečene pijetao ga napada svojim prilično usta. JA je otišao iza Greg i skliznula lubed prst u njegov zbijeno magarca i djevica tickled njegovu prostatu malo koja ga je poslao preko ruba. Holding na Stephens ramena stalni sebi Greg je došao i dođe mu magarca stiskanje moj prst, dok je pucao nakon opterećenja load njegove steamy soka u vrući usta moj rob.

U nasip na krevetu nakon što smo svi došli iz nasilnog iz kruga orgazme Greg je najviše zabavne pogled na njegovo lice.

"Što nije u redu draga moja? Jesmo li za život upropastila?" JA je pitao poigrati s Stephen snickering na moj komentar.

"Bože moj, nikad nisam bio da se uključuju ili sperma tako teško ikada!" uzviknuo je i dalje gotovo bez daha.

Pogledao sam na Stjepana i upitala: "Pa moj seksi ljubimac sada da svoje fantazije bude ispunjen ste umorni i spremni otići kući ili će želite staviti oko ovdje malo dulje?"

Uz malo zlo smiješiti na njegovo lice je on odgovorio: "Mi smo mogli staviti oko za nešto više ako želite."

Mi smo čisti se i uzeo Greg natrag u noćni klub gdje smo nastavili plesati i party noć daleko svaki tako često izmiče na jednu od privatnih soba za igranje sa našim novim igračkama. Na kleti kod ispucati od zora smo rekli zbogom našoj svim našim novim prijateljima i poseban zbogom našem novu igračku i Greg je otišao vanjska strana za vrlo rano doručak. Preko slanine i jaja Stjepan i ja razgovarali o svim nemoralan zabavu smo imali te noći i kako bismo mogli ikada eventualno ga na vrh. Po dolasku kući smo lijepe vrućim tušem za upravljanje našim sapunici ruke sve više svaki drugi umorna tijela onda je otišao na spavanje kao da su oboje bili u komi, tako umorna od naših iskorištavati.

Daniel je zahvaljujući kući te večeri tako kasno popodne smo pojavila se pripremiti za njegov povratak. Ja sam htjela da sve bude savršeno za mog supruga kako on ne bi bio neodlučan da pozovete moj seksi rob ljubavnik natrag za posjet uskoro.

"Stephen Što mislite o ovoj ideji?" JA je pitao moj ljubimac.

"Kako o mogu popraviti prekrasna večera za sve nas onda uzmemo Daniel se u spavaću sobu za iznenađenje vruće ulje za masažu kao što sam ja kladiti da je sve pod stresom od svojih putovanja, a onda ćemo vidjeti gdje stvari idu od tamo?" Rekao sam a on je odgovorio sa svojim uobičajenim Grin "Mi ćemo mu dati najbolje masaže, dobili mu sve opušteno obaviti i zločestih stvari na njega!" "Upravo ste uvijek čitate moje srce Stephen!" Rekao sam.

Jastoga je pečen, a slaninu na žaru omotan fileta kada je Daniel ušao u vrata dolasku kući iz poslovnom putu. Imao sam blagovaonom stol izgleda savršeno sa mojim dobar čaše za vino, svijeće i cvijeće tako romantičan. Tri od nas jeli večera i pio vino uz svijeće i razgovarali smo o Daniels službenom putu i kako smo oboje bili dosadno bez njega u posljednjih nekoliko dana .....

Nakon završetka bijele čokolade od sira za desert maline i čišćenje jela sam reče Danielu "Dođite s nama mi smo malo iznenađenje samo za vas!"

JA je uzeo moj muž je dao ruku Stjepana mig i dovesti ih kako se u spavaću sobu. Uz svježe čiste plahte na krevetu sam gol Daniel, položi ga prema dolje i reče: "Jeste li spremni za najbolje masaže ste ikada imali?"

"O, da zvuči fantastično svi oni sastancima i sjedio na ravnini leđa i vrat sve zbijeno u čvorovima", kazao je s uzdahom.

Imao sam Daniel prebaciti na leđa dok sam sjedio na jednoj strani njega i Stjepana sjedio na drugoj strani. JA je uzeo zagrijavanje ulja za masažu i squirted liberalni iznos u moj Stephens i rukama. Mi smo počeli polako Daniels miluje ramena i leđa trljajući naše prste u njegove mišiće bodova. Gore i dolje, više i više svaki mišić smo radili unisono masiranje svih čvorova daleko. Sada se na noge sam uzimajući pravo i Stephen uzimanje lijeve rade preko pete, lukovi i prstiju topi Daniel u baru opuštanje. Gore leđa njegove noge smo išli sinkroniziranim pokretima u našoj prošlosti svoju telad, posljednjih koljena do bedara. Kao što smo masira svoje uske bedrima našim rukama zadržao četkanjem se protiv njegova lopta iz peaking između nogu. JA mogao reći da je uživanje to kao disanje mu postaje dublji. Mi smo završili rad na njegov sladak mali okrugli jabuka u obliku magarca koji je čini se još više ljubavi. Sva četiri ruke nježno miluje te ga masirati.

"Roll Over meda svoje vrijeme da bi ste ispred", rekao sam kako sam Dobavljeno iz povez za oči štanda kreveta noć.

"Babe mislim da je ovo crni povez preko očiju neće sve svjetlo i pomoći vam da se opustite više", rekao sam kako sam se poskliznuo na oči.

Daniel je bio tako opuštena u ovom trenutku on je skoro zaspao i ponudio bez protesta na moj tajni plan. Stjepana i sam počeo masirati vrat, ramena i ruku. Onda natrag na stopala i noge rade naš način do nagrade sam znao da će biti napada zajedno. Sa povez za oči na Danielu imali načina znati za siguran samo koji je točno ga se dotiče: gdje. Dao sam Stephen malo zlo smiješiti i klimanje koja stavljaju naš mali plan u djelo. On je pokopan u lice Daniels prepone i počela lizati njegova jaja dok sam sisao glavu svoje sve veće penis. Sam ga očekivao dvijeine to rascjep off povez za oči i vikati na nas, ali on nije potez. Soft jauk pobjegnu iz njegovih usta mi je bio na nebu i nije nas žele zaustaviti.

Stjepan i ja samo volio da sisati penis više nego išta i imao toliko zabavno raditi više od Daniels engorged penisa s našim rukama, usnama i jezicima. JA postignut preko noći na štand i uzeo mali dildo i neki lubrikant iz ladice. Stephens oči sijevahu od uzbuđenja kako je znao točno što njegova ljubavnica bio idući u obaviti. I neka ga preuzeti sve dok moj penis sisanče pažnje preselio u Daniels loptice i seksi zbijeno magarca. Ja nježno umetnuta mala lubed do dildo u tu rupu i stiskanje isisan svaki od njegovih jaja nježno u usta i proguta Stjepana i swirled jezik svoj, da je u cijelom hard penis. Bili smo oboje potpuno apsorbira sa seksualno zadovoljstvo moj muž stvaranje topline između nas koji je bio tako jak.

Sa suprugom jebeni magarca njegova seksi i puše njegovu loptice i njezin rob gutanja njegov hard penis Daniels kukova potisak na vrijeme sa našim komitentima, a on izbili eksplodirala u mojim ustima robovi. Sam se preselio iz njegova lopta do vrha njegov penis i zajedno sa svojim vrućim rob smo sisao svaka kap cum desno od njega. Osjećaj mojih muževa hard penis lupanje i pucanje konopa slatke cum između hrvanje jezike mene i moj seksi robova bila je najtoplija najerotičnijih stvar koju sam ikada doživio i napravio moj pussy peckati sa sitnim lepršavosti orgazme. Kao što je Daniel je proveo i isisan suhe usne moje sastao Stephens u dubokom poljubac degustacije sokova od mog supruga druženje između naših jezika.

Ostavili smo Daniel da biste dobili dobar noći spavati i proveo noć u sobi gosta. Sada je došlo vrijeme za moj fantazija. Otišao sam Stjepan i otišao do zore moje malo iznenađenje samo za njega. U kupaonici sam stavio na moj novi remen na sa rebrastim 8 "mliječi silikona penis. Imala je tekstura kože stvarne i gotovo osjećao kao prava stvar. Stajao sam na vratima od gost sobe nosi ništa drugo nego da je i remen na super seksi pola šalice crvene grudnjak.

JA je dao Stjepan vraški sparan izgled i rekao "Ti seksi stvar guzicu je sve MINE!"

Ja hodio putem do kreveta je sjedio na shvacaju bradu ga vuče i do stoje ispred mene. Gledajući duboko u njegove oči sam stroked mu raste penis i zasadio najtoplijeg poljubac na svojim usnama ukusna. Onda sam uzeo svu svoju odjeću off i da ga gura lice prvi na krevet. Moje usne su bile samo bolne za moj kućni ljubimci vruće tijelo pa sam ga poljubio u cijelom počinju s leđa vrata i ramena nakon dolje i natrag u taj seksi magarac sam željeti. Trčanje mi mokri jezik desno gore ispucati od mojih vruće robova magarac ga stenjat u slast. Ja zafrkavati svoje loptice i zbijeno rožnat rupa sa njim moj jezik vožnje lud. Baš kad sam pomislio kako ne može uzeti to više sam ga izvukao se na koljena, raširio magarca njegova obraza i stavio moje silikona kurac na samom ulazu u njegov vruć rožnat rupa.

"FUCK ME! Je vrištala kao moj dosadan mu je vozačka oraščića.

Pokušao je gurnuti natrag na moj remen na zlo, ali se Gospodarica Ja sam kopiju i držati odlazeći za zadirkivanje drugi minuta. Kad odjednom sam potisak moj hips naprijed i zabio da zbijeno rupu na balčaka.

Ja održao Stephens kukova čvrsto kao što sam ga potpuno ispunjen gore i održao ga je tamo nepomično šapće na uho: "Reci mi kako loše želiš da fuck you baby?

"O Bože molim gospodarica jebati mene sada. Fuck me hard i ne zaustaviti!" on je molio.

Odgovorio sam "Ti znaš da ja uvijek vam dati ono što želite i više", kao što sam počeo polako zabadanje moj remen na in i iz njegove tijesnim magarca rožnat.

Nije bilo apsolutno ništa bolje nego jebeni moj seksi mala kuja boi samo način na koji je to volio. Valjda sve seksa imali smo u proteklih nekoliko dana napravio Stephens hard penis trajati puno duže nego obično, a iako sam dao svoje seksi magarca jebeni najbolji je još uvijek bio tvrd kao kamen. Na moje iznenađenje kada je njegov magarac mogao uzeti više je skočio unclipped hamovi remen na koji je pala na pod onda me bacio na krevet. Moj slatki pokoran čovjek mi je napao manijak poput bunca. Bacio moje duge noge preko njegova ramena i thrusted daleko na mom toplom maca kao da je posljednji zajeb je ikada idući u imati. Holy crap je ovo veliko iznenađenje i vidim ludi požuda u očima mi odvezli preko ruba i nisam mogla prestati cumming svi nad njim opet i opet.

Ne znam koliko puta smo pleasured jedni druge te noći i mnoštvo načina su beskrajne. Izrada slatka ljubav cijelu noć u moje dragocjeno ljubimac prije nego što je morao vratiti kući sljedeći dan napuni moje srce radošću. Svi smo se probudio sljedećeg jutra, imala lijepu velika doručak potom dobio Stjepan zajedno za glavu za zračne luke za svoj popodnevni let nazad doma. Mi pao Stjepana off na aerodromu i dao sam mu oprostili najveći poljubac i mali mig da mu rekli da ćete biti dolazak leđa.

Povratak kući bio je Daniel tako jako opuštena iz njegova velika dvokrevetna masaža dan prije no što je zapravo rekao: "Vi znate hon Bio sam malo neodlučan da li ostaviti ovdje sama s Stephen ali čini se kao da su dva sasvim u redu. Ja sam svakako volio da je masaža pa sam Pretpostavljam da ćemo morati imati ga izišli u posjet opet. "

Nisam mogao vjerovati on je zapravo rekao. Valjda ću morati napraviti više planova za moj seksi rob posjetiti i služiti njegova ljubavnica!

Нема коментара:

Постави коментар