.

Servis za upoznavanje

среда, 21. јул 2010.

Ekstra sex

Najveći ekstra penis da Ikada Mene zajebano


Nakon završetka moj make-up sam gledao sebe u ogledalo i namršti. Moji make-up je bio u redu, ali sam nosio gaćice, Pantyhose i grudnjak. Imao sam datum sa Connor u oko sat vremena i to je bio naš treći datum.

Connor je 25 godina i pravi komadeška čovjeka. On je 6'4 "sa smeđom kosom i kao sladak kao što to može biti. Naša prethodna dva datuma otišao vrlo dobro i njegov goodnight kiss od prošlog četvrtka proizlazi da je htio više. To je bilo u redu sa mnom jer sam je previše.

To je bio moj problem sada i za ono što sam nosio sam pogledao ... .. dobro ... .. dosadno,ekstra picka Razgovarao sam sebi rekao: "Zašto ne samo ići sve van i vrisak 'Fuck Me!' Znam da želi da sam kao što bi i neka znaju da želim to previše. "

Ja skinuo gol i počeo više godina, završio sam nosio nema gaćice na sve, prepone manje crijeva i moje ružičaste demi push-up grudnjak i gaćice ni na sve. Na vrhu toga sam nosio tamnocrvena koktel haljinu s crnim 4 inča strappy petama, to je bio jedan od mojih "Fuck Me" haljina (to su haljine koje nosim kad sam ištanje da biste dobili ubran gore i položi od šipka ili nešto. Oni su vrlo seksi i ostaviti gotovo nikakve mašte).

Bio sam malo overdressed za gdje smo bili događa, ali ja stvarno ne briga, jer sam izgledao sjajno! Ja stavio na moj omiljeni parfem onda vučenje moj suknju i staviti neke na moj maca. Ja se nasmiješio sebe u ogledalo i okrenuo za profil, nasmijao i pomislio "to će dobiti njegovu pažnju."

U tom trenutku zazvonio zvono pa sam grabbed moje torbicu i otišao odgovoriti na vrata. Na putu sam se zaustavio na moju igračku ladice i grabbed moje metak i stavi je u moj novčanik. Kad Connor me vidio, on je samo gledao. JA pravedan ljubav kako pogledati u oči čovjeka, a to je dao mene kao što sam osjetio leptire mog pussy početi navlažiti.

Nakon neugodne trenutku rekao "Ellen, med, moj bog ste izgleda ... .. Nevjerojatan! ", Nastavio je smiješeći i govoreći:" Sada želim sam imao kravatu donio. "Kako je buljila u moje tits.

On nagnuo da me poljubi i da se gospodin da je on mi je poljubio na obraz kako ne to zabrljati sa mojim ruž za usne. Kao što je to učinio, rekao je on "Oh my god vas miris pozitivno ukusna."

Stajao sam tamo nasmijana kao vrtoglav škola djevojka i kao što sam rekao "Drago mi je vam se sviđa to" ja sam mu dao nekoliko seksi poza ono.

"Izgledaš vrlo lijepo."ekstra devojke Rekao sam kako sam neka moje oči lutaju nad svojim ogromnim, snažna tijela zaustavivši samo dovoljno dugo za njega kao što sam uočio gledao trbuha u hlače. Nisam mogao čekati da bi saznali što je dragulj u tamo.

On je uzeo mene to Luigie's upscale talijanski restoran koji se nalazi na obali jezera i on je napravio siguran smo imali stol pogledom na jezero. Bio je njegov običan zabavno i smiješno sebe cijelu večeru, a cijelo vrijeme sam bio pravedan uzimajući vlažnija kao moja seksualna želja prebacio iz 'želi' da 'treba'. Pogledao sam prema dolje i primijetio da mi bradavice su se mogle vidjeti samo malo kroz moje odijevanje.

Nakon večere je pozvao mene da hoda s njim na molu koji su odlazili u jezero i ja željno dogovoreno. On je održao svoju lakat i uzeo sam ga pritiskom protiv njega koliko sam mogao. Mi smo bili sami vani i noću je ugodno svjež i osjetio čudan na mom vlažnom usne kao što smo hodali.

Nije mi je rekao kako smo uživali pogled i svaki drugi prisutnost. Kada smo došli do kraja smo sjedili na klupi i on vješto stavi mu ruku oko mene i lagano četka moj obraz s leđa njegove ruke. On nagnuo i poljubio me. To je bio duboko strastveni poljubac kao što sam ja osjetio ruku potpore potiljak i jezik svoj, sondiranje usta potpuno i duboko.

Oslobađanje od mene poljubac je gledao u oči i rekao "Ellen, ti si jedna lijepa ekstra zena."

Ne daje mi priliku da odgovori on nagnuo i počeo je lizati i sisati moj vrat. Volim ga kad dečko ima tu za mene, a ja naslonila glavu natrag i na stranu kao što sam završila moje oči. "Ooohhh" I whispered. Osjećao sam se sve tingly i moja maca je sada službeno drenched do točke gdje sam zabrinut da li bih nešto ostaviti mokro mjesto na suknja od mojih haljina.

On je počeo lizati moju uške kako je rekao vrlo mekano "Imate najljepše tits i postoji mnogo stvari koje želim učiniti za vas." Kako je on rekao da sam dosegla preko na njegovu krilu, pronašao njegovu ruku i to na cupped moje lijeve dojke. Ja cooed tiho kao on je počeo da me milovati.

On je bio me ljubi kad sam osjetio ruku na moje bedro i on je polako klizila pod suknju od mojih haljina pa sam neprecrtan moje noge da mu puni pristup za mene. "Mmmmmm Sweetheart mogu osjetiti svoju toplotu do ovdje." Rekao je cijeđenje moje bedro tik do mojih maca. JA je dao soft visok cviliti kao rukom dirao moje usne, a zatim je počeo jaukati kao milovati moju maca. "Ne gaćice? To je dobra djevojka. "Rekao je kako on mene poljubio.

Ja moaned opet kao što sam osjetio ga gurnite dva prsta u moje maca i on je počeo prst mene jebu tamo na klupi. To je pomalo nespretan s obzirom naše položaje, ali uspjeli smo. On mi je pušten iz druge poljubac i maknuti prste pa ih je zadržao gore. Oni glistened u mjesečini kao što sam uzeo ruku u moje i stavi svoje prste u usta i počeo kretati moje glave naprijed i nazad nekih.
"Let's pronaći ekstra ribe negdje malo više ... ... privatno?", Rekao je dok je stajao i uzeo moje ruke.
"Samo trenutak, molim." Rekao sam što sam dosegla za moju torbicu. Dospio sam i izvukao u moj najnoviji omiljena igračka, a kad sam ga pokazao da mu je nasmijala. "Pozivam ovaj moj metak." Rekao sam kako je uzeo od mene i počeo da ga pregledaju. Bio sam domišljat promjenu u dobrom starom njiše jaje. Jaje je u centru i tamo su dva manja silicija dildos jedan priključen na svakom kraju, tako je cijela stvar oko šest inched dugo i bio je dizajniran kako bi odgovarao u potpunosti u meni.
Također ima i daljinski upravljač koji sam uručio Connor kao što sam uzeo metak iz njega i gurnuo ga duboko mene unutra. "OOOOHhhhhh" Ja moaned kao što sam je skliznula u.
Connor chuckled i reče: "Holy Shit, Ellen, Nikad nisam vidio djevojku to učiniti prije!", Kako je naglasio daljinsko na mene i osjećao sam se moj metak proljeća u život me uzrokujući da trzati malo i kratko "Ah", kao što sam Potapšao moj stidnica.
"Idemo." Rekao sam nasmijana na njega. On je uzeo moju ruku i počeli smo hodanje uz riva natrag prema autu. Nismo govore za malo i jedini zvuk bio je da kliknete ako je moje pete. Vjetar je počeo puhati i suknja od mojih haljina počeo četka moj klitoris, sa mojim stanju uzbuđenja, a metak koji se kreće okolo u meni sam prestala. "Oh, sranje. Rekao sam tiho obličje okolo kako bi bili sigurni da nitko drugi je bio oko.
Connor zaustavio i pogledao u mene onda stavi svoju ruku oko mene i rekao "Ellen, med Jesi li dobro?"
Ja savijene u struku okrenuo leđa u restoran i izdvajali gore moj suknju kao što sam iscijeđen moj maca. "O Bože, Connor, ja sam cuming." Ja gasped kao Zatvorila sam oči čvrsto osjećaj drugi val zadovoljstva grube preko mene. JA je nešto ples sa mojim nogama prelazak jedne noge na drugu natrag i naprijed kao moj orgazma izgrađena. Time se samo pomaknuo moje bullet više i koji su se hranili orgazma očajnički da sam bio težak da ne bude. "Uh .. .. UH .... Aaggghhhh "Ja moaned kao tiho kao što sam mogao kao što sam osjetio moj orgazam brijeg. Bilo je malo u odnosu na većinu mojih orgazme, a ja sam špricati, ali ne toliko jako. Osjećao sam se moja tekućine senzaciju na moje ruke i par kapi dripped na riva je neugodno kao što sam bio je to moglo biti mnogo gore.
Connor je pognut sa mnom sa svojom rukom oko mene i ja pogledao tamo kod njega i njegove prepone bio je pravo tamo ispred mene. Njegov penis se da se u potpunosti podići u njegove hlače, a on je bio apsolutno OGROMAN. "Oh My God!" I šapnuo kako sam ustao i pogledao ga u oči.
"Ellen, koja je bila jako, jako vruće!", Kazao je uz veliki osmijeh. On je nastavio i upitala: "Mogu li pješice ili bih trebao skrenuti ovu stvar off?"
"Ja mislim da mogu hodati." ekstra sex Odgovorio sam sa strašljiv smiješiti.
Kao što smo počeli pješačenje natrag u restoranu sam mogao osjetiti tkanine od mojih haljina četkanje protiv moje bradavice pa sam pogledao prema dolje i vidio da je moja bradavica u potpunosti su uspravne i pokazao vidljivo kroz moju haljinu. "O veliki" Mislio sam da "sada moramo hodati kroz restoran doći do automobila." Mogao sam vidjeti da sam bio ispran s cuming kao vrhu moje tits i prsa su roza i Connor je uspravno pijetao je stvarno očigledan.
Kad mi je dobio na vratima Conner šapnula u moje uho "Samo imajte na šetnju, u redu?" Tako naizgled istu misao prešao njegov um. Kao što je on mene vodio kroz restoranu kako smo prošli jednim od stolova svih dame dvije od njih pogledao Connor's trbuhom onda mi se nasmiješio i jedan od njih winked. Ja nasmijala natrag na nju i pravedan je zadržao hodanje.
Suknja od mojih haljina počeo raditi moj klitoris opet i ja mislio "O Bože, ne ovdje, ne sada." Tako sam dosegla dolje i kao usput, koliko sam mogao sam održao moju suknju daleko od mojih maca. JA je napravio Internet to auto u redu ali samo jedva kao moj metak bio davanje mene jak naopačke masažu.
Kao što smo se povukla iz parkirališta sam položio glavu nazad oplakivanje tiho i ja počeo nježno trljanje moj maca. "Bog Connor, želim da moje eyeballs jebi se." Ja whined igri.
"Ellen, baby, Im 'idući u jebi se u sljedeći tjedan, kada smo dobili na svoje mjesto." Rekao je kako je postignut preko i stegnut moje bradavice. "To je bilo nevjerojatno tamo! Pogledaj se, da je toliko vruće s vama masiranjem sebe kao da je, Isuse! "
Sam pogledala tamo kod njega, nasmijala se i reče: "Samo vozite ... .. brzo! Oh dear god da je metak osjeća FANTASTC! "Kao što sam završila moje oči opet i cooed tiho ukazivanje moju pičku. Kao što smo prošli izvan grada u zemlju sam izvukao vrhu moje haljine prema dolje otkrivajući moje tits kao što sam počeo da ih masaža sa mojim slobodnom rukom. ih miluje štipanje i vučenje na moje bradavice kao što sam počela jecati tiho.

a živim u zemlji na 7 hektara šumovite imovine i na žalost to je trajalo oko 30 minuta vožnje. Ja unbuckled moj pojasom i gurnuo mi haljinu ispod mene i skinula onda sam sjedio sjedalo neki unhooked i maknuti moj grudnjak i ležeran. Bio sam jako drago da sam promijenio moje pantyhose kao što sam počeo moj prst maca opet.
Ja izdvajali na niz izlazi iz moja pička i osjetio my bullet tobogan u meni uzrokuje mi da tiho uzdisati. Ja ga izvukao iz mene i to se u mojoj ruci osjećaj vibracije sam stavio jedan kraj u njoj u usta i počela sisati na nju gleda na Connor. On je radio svoj najbolji to me gledati i voziti u isto vrijeme.

Zatim sam počeo sebe jebati s njom dok sam kružio moj klitoris sa moje druge strane. "Ikad vidio djevojku masturbirati?" Pitao sam breathlessly. "Prati ovu!" Nastavio sam. Ja izdvajali metak van mene opet i opet stavite ga u moja usta degustaciju sebe i Connora daje jedan od mojih najviše zavodljiv i pokorne izgleda. Oko dildo sam rekao: "Want me too prestati?"

"Hell no! te ići za to, moje devojke! Moram vidjeti! "Odgovorio je.

JA maknuti metak iz mojih usta, nasmijala se na njega i pripremljene na leđima sa moje glave i leđa mi oči zatvorene sam otišao raditi na sebi ja sam jebeni nježno. Tijekom godina sam postala nešto od majstor masturbacija. Znam kako to push moj tijelima tipke.
Počeo sam ja jebeno agresivnije željom za veću dildo, ali manje metak bi raditi. Moja maca je počeo mljackati kao što sam počeo lagano dodirnite moj klitoris s prstima uzrokuje blagi padova užitka da puca preko mene kao što sam počela jecati glasan. Uzeo sam metak iz mene i stavio vibrirajuće dio iznad moj klitoris i polako klizila prema dolje, dok sam počeo prstima sebe jebote s moje druge strane.
To je trajalo malo dok sam klizila vibracijski metak samo malo dalje i hit my sweet spot za dražice vibratore. "OOOOHH god da je to mjesto ...." Rekao sam što sam stavio metak u leđa mene i počela sam jebeno brzo, dok druge strane mi je otišao to moj klitoris. I zaobljena leđa zabadanje moje grudi gore kao što sam nastavio govoriti za sebe ".... Yeah baby! ... Bože to je dobro .... Oh ... oh .... Boze! .... Evo ga!" I vrisnu kao prvi val ekstatičnog blaženstva pala više od mene.
Ja gurnula metak duboko u meni i ja pokrivena mojim maca s obje ruke, jer sam znao sam da ću špricati prilično teško. "OhGOODDDAAHHH!" Ja vrištala kao moj orgazam britka i moja sperma pucao od mene prskanje glasno na rukama i dripped na pod. Moja bedra i ruke su se trese kao što sam pokušao da se opustite leđa u sjedalo, zadihan.
"GOD DAMN! Ellen! Spasiti nešto za mene će vam srce. "Rekao je Conner chuckling i gleda na mene. Primijetio sam da se auto ne kreće se i on je potpuno okrenut meni okrenuo u svom sjedalu. Ja nemam pojma kako i kada se to dogodilo.
"Nisam ni počeo s tobom još." Rekao sam tiho, nasmijana kao što sam počeškala uzbudljivom maca. Pogledao sam na njega i primijetio sam da je njegov remen unbuckled i kopča u njegove hlače bio je poništiti. "Are We There Yet, tata?" Pitao sam u igri pokazujući na njegove prepone.

Kao što je izvukao automobil natrag na cestu, rekao je on "Bilo je previše confining tamo i dobio nešto neugodno. Isus Krist, djevojka učiniti da često? "

"Nekoliko puta tjedno, mislim." Odgovorio sam.

"Dobra Gospodin Svemogući." Promrmljao je gleda na cestu.

Kao što smo odvezli posljednji malo do kuće Ja valjane glavom na svoju stranu i reče: "Idem da se sperma čim me unijeli. Znate da ne? Želim da Bog tako loše! "

Kao što se okrenuo na svoj šljunka kolovoz je gledao u mene i rekao je kroz smijeh "Ovo je najduže 30 minuta mog života, dušo, obična mučenje. Ali, evo nas! Hvala Bogu! Ja ću te jebati trenutak smo dobili vanjska strana od ovaj automobil. "

Gibanje svjetla došao na što je on parkirani auto i izašao. Bio sam stavljajući moj seatback gdje bi trebao biti kada mi se otvorila vrata i Connora postignut i mene izdubili. Gospodin Bog je taj čovjek bio jak. I neka se kratki lavež u čudi jer nikada nisam vidio njega dolaze. 'Kako je doći tako brzo? " Pitala sam se.

On mi je okrenuo i stavite me dolje okrenuti trup i pognut mene tako da moj tits su pritisnuta na deblo poklopcem. Ona je tada da ga osjećao sam ući u moj maca guranja čvrsto i zabode mu njegov penis dublje u meni od bilo kojeg čovjek ima i prije. Odmah sam došao jako teško squirting moja sperma na boku automobila. On je tada počeo me lupa svojim thrusts i bila sam kreće prema njemu kao on gurnut u mene. "Oh Yeah! Baby, ovo što sam pričaju! "Uskliknuo Connor.

Ja samo mogu objesiti na za dragi život je jeben mi je dugo i teško upravo u kolovoz. Nitko nije znao za nas vidi drveće, tako da nije bio problem. Počeo sam oplakivanje glasno kao što sam osjetio još jedan orgazam zgrade. Morao sam dah u trenutku sa svojim vjeruje jer je bilo teško disati na drugačiji način, on je bio tako duboko u meni.
Svaka potisak gurnula teško na leđima membranu moja pička uzrokujući mene to cika s oduševljenjem sa svakom penetracije. JA je došao opet squirting automobila još je teže. "Prokletstvo djevojka, volim ga kad ste to učiniti! Povikne on poigrati šamaranje moja stražnjica. Htjela sam odgovoriti, ali sam jedva mogla misliti a kamoli pričati, sve što sam mogao učiniti bila roktati i nastavak nerazumljivim zvukovima. BOG on je duboko u meni!
Osjetio sam njegove ruke oko mog struka omotati i on mi je opet podigao još uvijek u meni me nosio na travu u dvorištu. On je rekao: "Sad ću te jebati kao nestašan djevojčica ste!" Kao što mi zrcaljeno više na leđima i bez stanke zabode njegov penis duboko u mom maca još jednom. Moj dah je uhvaćen jer je gurnuo na mene koja mora imati nanijeti pogled na moje lice, jer je gledao na mene i zaustavio. "Ellen, jesi li dobro?", Kazao je uz veliku brigu za njegov glas. On je tada skliznuo njegov penis vratiti se malo i sam mogao opet daha.
"HOLLY SHIT!", Rekao sam breathlessly. "O Bože, da .... Fuck me još malo!" Ja molio.
On mi se nasmiješio i nastavio s crpnih mene tvrdo i brzo. Moj tits su leti sve više i su se počele peckati od zlostavljanja pa sam pokušao ih tor sa mojim rukama. Gospod je taj čovjek mi je jebeni real hard. Još jedan orgazam eksplodirala u mene kao što sam došla je još jednom ročištu moja sperma pozdravnu Conner's trbuhu.

"Oh yeah, baby, želim više od toga!" Uskliknuo Connor.
Počeo sam vrištati neke kao još jedan orgazam pala preko mene kao on je neprestano mi je jebena. To je kao da je nekakav jebeni stroj, on nije ni pojaviti umorna kao on polako me gurnuo preko travnjaka. Glava mi je pao na jednoj strani sa mojim širom otvorenih očiju i usta formirana tihi "O" kao što sam primjetio da je žena prestala vrištati. Bio sam tako fokusiran na ono što Conner je radio za mene da nisam shvatiti da je to moj vlastiti glas da više ne čuje.

JA stvarno kao kad čovjek me vodi kao što je ovaj, nakon što je njegov način sa mnom i samo fucks moj mozak.

On me je gurnuo u višestruke orgazme kad sam bio cuming gotovo neprestano sada ga više puta squirting pussy kao moj squished sa svaki udarac. Ja valjane glavu za pogledati ga, a on mi se nasmiješio i dok je on zadržao jebote mi je rekao "VOLIM koji izgledaju čiste ekstaze .... Yeah, baby come on cum opet za mene .... Hajde Ellen, želim još jedan squirt ! "

Ona nije bila dugo prije nego što je dobio svoju želju, i danas pitam se koliko puta sam došao te noći. Morao sam se postaviti neke vrste zapisa.

Osjećao sam ga početi sporo dok je bio samo lakše klize prema i iz mene je vrlo slatko ritam koje su mi cooing tiho. Primijetio sam da je slomljen znoj kao da sam kao on posuditi preko mene i poljubi dugo strastveni poljubac. On je tada prevrnuo mi je uzimanje s njim tako da sam bio na vrhu. Isprva sam sjedio potpuno zabio ga i ljubiti ga.

Cupping moje tits rekao "Ja im je potreban odmor, draga, da li vi imati što protiv?"
JA je dobio moj nogu ispod mene i počeli ga jebati radiš čučnjeve lijepo i jednostavno.

Sada kada sam mogao kontrolirati brzinu i dubinu sam mogao osjetiti veličinu toga čovjeka u meni točnije. Ja sam se spustila sebe impaling na njegov penis i veličanstvenim kada sam počeo da se vrati gore rekao "svi put dolje, Ellen, želim u potpunosti ispuniti vaša maca, iznova i iznova."

Najam od mekog cviljenje sam se spustio dolje do mjesta gdje sam sjedio na njemu. Kao što sam počeo da se vrati gore Connor je rekao "Ostani tu molim vas, želim se osjećate."

"Ah .. ah" Ja whimpered kao on gura u mene samo malo više.

"Puno djevojaka ne mogu uzeti sve od mene, drago mi je da mogu, med. Sada, ja želim vidjeti što sam bio sluh i osjećaj. Želim da se špricati opet za mene, mogu te to učiniti, baby? ", Upita.

Počeo sam ga zajebavati kako je najbolje koliko sam mogao squatting gore i dolje kao što sam stroked moj klitoris. Osjećao sam se moje tijelo reagira kao što sam počeo patting moj klitoris s prstima sam osjetio sam kap ponovno iznad litice ženske blaženstva. JA je bacio moju glavu i vrisnula kao što sam pao na njemu još jednom sebe impaling ga iznova i iznova. On je bio zabadanje u vrijeme sa mojim dolje gibanje. JA ganut moj ruke dalje od moja pička kao što sam došao. "UUHHHHGGGA AAhhhh" vrištala sam kao što sam squirted visoko u zrak. Ja squirted drugi put, ali samo dovoljno pogoditi Connor u lice i prsa.

Ja srušila na vrhu ga je s njim još uvijek u meni. Kao što sam oporavio neki oboje smo samo ležalo zadihan kako je spustio svoje ruke oko mene i počeo se trljati mojih leđa. Nakon jedne minute sam stavio moje brade na prsa i pogleda ga i reče smijući se "Misliš li da možda bismo trebali ići u kući?"

On uzdahnu i staviti svoje ruke ravno van na travu i reče: "Da, mislim da jelena vidio dovoljno."

ja Vađenje od njega sam rekao "i rakuni i policijski odred i ... ...." sam prestala sredinom rečenici kao što sam imao stečen od od njega i okrenuo i vidio njegov penis za prvi put. "HOLY SHIT! Tako da je ono što su me jebu s! "Ja uskliknuo bulji u daleko najviše monstruozne orgulje koje sam ikada vidio.

I indeksirao preko njemu i je uzeo u ruci "Sveti Isuse!" Rekao sam kako sam pokušao da ga uhvate u mojim ustima. Ja samo mogu dobiti u glavu, bez brige o njemu zube struganje. On je bio apsolutno ogroman! Connor chuckled neki kao što sam ja njegov penis lizali od vrha do dna s čudnovate i awed izražavanja. Dospio sam dolje sam počeo masaža my pussy kao što sam ga Pomilovala prisjećajući se kako je slavna ovaj predmet osjetio u sebi. On je još uvijek bio hard rock i sam mogao osjetiti pumpanje krvi u tamo je bilo kao da je bilo živo ili nešto.

Ja cupped svoju mošnju u ruci i primijetio da se činilo da se prevelika čak i za takve monstruozne penis. Pogledao sam gore na njega dok je on podigao na njegov laktovima gledati mi poklonite se njemu i on je rekao "Vjerovali ili ne dragi, JA je rođen sa tri testisa i to me čini ništa učiniti kad sam sperma. JA stvarno poput te djevojke, ali ponekad se iznenadio. "

"Što je to što vam je činiti?" Upitao sam.

"Oh, vidjet ćete, babe, nisam baš učinio s vama još, idemo unutra." Rekao je smiješeći se na mene.

Tako smo se, prikupljene naše stvari iz automobila i ode u kuću. I plopped moje stvari dolje na stolicu i krenuo ravno i za kuhinju, jer sam bio nevjerojatno žedan. Spojiti za mnom u i došao do mene s leđa. Osjećao sam se njegov orgulje na leđima jer je dosegao oko mene i počela mi tit's masažu. Kao što sam ispunjena moj stakla treći put reče "Jeez, Ellen, žedni ste tamo, meda?"

Sam završio vode i naslonila glavu leđa protiv prsa, nasmijala se i reče: "Vi izaći na teren i špricati kao da i vas će biti žedan previše."

On je stisnuo i podigao obje moje milo i rekao "Good point, te je dobio bilo KY žele?"

On je objavio moj boobs i okrenuo sam se suočiti ga milovati prsa i zavodljivo kao što sam mogao sa svojim prstom sam rekao: "Ne samo poštujući djevojka će biti uhvaćen bez odgovarajuće opskrbe maziva. To je u mojoj ladici Noćni tablice. Hajde. "Rekao sam uzimanje ruku i vodeći ga u moje spavaće sobe.

Na putu je pokupio moj metak i rekao "Idemo u vam ovo."

Kao što sam otvorio ladicu, rekao je on "dobar gospodar, žena!" Iznutra su nekoliko mojih omiljenih dildo i nekoliko drugih stvari.

Malo neugodno sam rekao: "Oni su samo dildo's."

Postizanje u ladici, rekao je "A lisice i što su te stvari? Ručni zglob i gležanj orukvice? Postoji li nešto što se ne mi govori, Ellen? "

Opet malo neugodno sam odgovorio: "Pa, ja kao ropstva, ali ne večeras, u redu?" Samo sam znao čovjek za dva tjedna i nije bilo onako kako sam bio idući u neka me vezati. Možda negdje u budućnosti, ali ne odmah.

Uzimanje maziva i moje najveće uporište utikač iz ladice, rekao je on "Naravno, babe, što god želite, ali to zvuči jako vruće."

Smiling na njega i uzimajući maziva sam rekao: "Ja ću vam je činiti i vi mene, 6 / 9 radi prilično dobro."

On je legao na krevet, a ja straddled uzimajući ga neke žele i predao mu jar. Primijetio sam mu erekcija je omekšala, ali je neke skočio natrag u život kao što sam počeo da ga moždanog udara. Bio je toliko velika da sam koristio dvije ruke.

Osjećao sam ga početi mazati mene, a ja grunted tiho kao on gura prst gore moj kundak. S druge strane, njegov je trljanje my pussy i prst mi je jebena. On je prestao i osjećao sam se kratko moja stražnjica plug prešanih protiv mog anusa i reče: "Ja ću da biste dobili ste raskliman gore neki, u redu? Mislim shvaćam da sam ja prilično velik, a ja ne želim te povrijediti. "

"To je vjerojatno dobra ideja, hvala." Odgovorio sam mu kako sam osjetio početi guranje. On se koristi lijepi i stalni pritisak i ja grunted kada je u potpunosti ostvaren.

"Sad kad je lijep prizor dragi, tvoj lijep maca i priključen uporište i OH GOD! da Fells dobro, Ellen. "Conner, kazao je masira moja pička.

"Pogled je prilično dobro od ovdje previše." Rekao sam mu kako sam iscijeđen vratilo.

'Vam reći što, babe, ako neka mi ovdje spavati večeras Obećajem da ću ispuniti sve svoje rupe do jutra, posao? ", Upita.

Pa, mislio sam, on je već ispunjena 2 moje rupe,ekstra tucanje a on je uzimajući spremni ispuniti treći tako da se činilo da se malo neparan pitanje, ali misao curling u njegovu snažnu ruku nakon takve intenzivne seksualne bio vrlo privlačan pa sam pristao.

"Našao sam da u moju veličinu to radi najbolje ako stojite lice krevet i pognuti se, u redu?"

"Naravno." Rekoh sišli o njemu. Osjećao sam malo nervozan, a ja čudio kad bih mogao uzeti sve od njega natrag tamo.

Stajao sam i preuzeo moje pozicije kao što sam osjetio ga trljati njegov penis između mojih stražnjica obrazima. "Takve lijepe uporište." Connor, rekao je kako je Pomilovala i iscijeđen moje obraze. Osjećao sam ga umetnite natrag u moj metak mene i cooed kao što izniknu u život.

Osjećao sam ga maknuti moj pikavac utikač, a zatim glavu nad svojim pijetao pritisnite na mene. "Ahh." Ja grunted i on je prestao.

"Vi u redu, Ellen? Ja stvarno ne želim te povrijediti. "Rekao je.

Kao što se događa bili smo okrenuti prema oblači ogledalo i ja ga pogleda u odsjaju. Moje oči su bile otvorene zaista širok i moja usta bila otvorena, samo sam klimnula glavom.

Gledao sam kako je pritisnuta dalje u mene. "UuuuUUUUGGGHHH!" Ja moaned glasno je gurnuo penis u koliko u mene kao da će to ići. On je očito učinio to mnogo puta, jer je on zaustavio na to da se opustite svoje tijelo oko njega.

"Dovoljno je pustiti mene znati kada ste udobno, u redu, baby." Rekao je on gleda na mene u ogledalu.

Nije trebalo dugo za moje tijelo da ga prihvati i sam rekao: "Dobro Gospodaru, ti si u meni tako osuditi duboko!" On je samo nasmiješi se i počeo me jebati polako na prvi.

Kao i njegov tempo povećana I ja sam prisiljen da se opustite i rekla sebi da uživate penetracije. Gledao sam kako je počeo stvarno bang mi teško i duboko i onda sam osjetio čudan pomak u mom maca kao moj metak počeo odmak od sile njegove thrusts. Do sada sam bio prilično mirno grunting samo s vremena na vrijeme, ali odjednom sam prilično glasno yelped kao što sam osjetio trzaj užitka pucati iz moje picke. Pogledao sam gore na sebe u ogledalo i pitali "što je to dovraga?" Kada "AAHH!" Osjetio sam ga ponovno, i ponovno, i ponovno.

Dospio sam dolje na moje maca i iscijeđen, ali "... AAHH. AAHH ... AAHH!" Ja squealed, kao osjećaj ne bi zaustaviti. Snagu Connor's potisak bio prebacuje njiše metak desno preko moje G točka na i na.

Connor zaustavljene na trenutak i upitao: "Jesi li dobro, draga? Vi počeo vikati. "

Pogledao sam ga u ogledalo i pokušao da se govori, ali opet sve što sam mogao učiniti bila klimanje. "Vi ste jedan od pakla dobar komad magarca, znaš?", Kazao je smiješeći se na mene kao on počeo ponovo.

Upravo sam počeo opet squealing kako je nastavio svoju ritam. Osjetiti njegov penis klizna i izlaziti iz mene tako duboko u kombinaciji s osjećajem iz mog maca je više nego što sam mogao stajati, kao što sam osjetio val zadovoljstva je više kao što sam shvatila da sam bio cuming ponovno. Ovaj orgazam je različit od većine od mina kao i zadovoljstvo valovi su bili mnogo bliže zajedno i vrlo intenzivno. Bilo je kao dobivanje šokiran s nekim preklapanje prekidač i isključiti, ali sa zadovoljstvom ne struje.

Došao sam HARD opet kao što sam osjetio ga zgrabiti moj bedrima i počinju mi se povući prema njemu kao on baci u mene. On je bio, ali mi je jebote već neko vrijeme, daleko dulje nego bilo koji drugi čovjek kad je napokon počeo sporo.

Bili smo oboje zadihan teško i znojenje kao neke je napokon došao do stajališta. Osjećao sam ga izvući iz mene, ali gotovo odmah, ali sam osjećala my plug bude umetnuta. "Ellen, baby, ja odlazim, da se, JA uzeti to što ga želite na svoje pičke?"

Osjećaj malo olakšanje, jer sam bio približavaju iscrpljenosti sam rekao: "Da, molim!" Kao što sam prevrnuo, tako da je moja stražnjica bila na strani kreveta.

Pogledao sam gore na njega dok je on mene montirana, a on je imao neobičan pogled na njegovo lice. To nije loše izgledaju drugačije od onoga što ja obično vidjeti na muškarce koji su oko da se sperma u meni. On je gurnuo do kraja u mene i ja grunted kao što sam zaboravio koliko daleko ovaj tip može ući u mene. Onda sam se sjetila što je rekao dok je prije o događaj "stvar" kada je došao. "Pa", mislio sam "Mislim da ću naći samo ono što je" stvar "je."

On oslanjao se na me i shvatio sam opet koliko je velik taj čovjek je kao što sam bio obličje at prsa. Dospio sam se i uhvatio ruku i podigao mi noge i leđa se potpuno izložiti moje maca. Osjećao sam se ruke tresti, neke su se povukao, a zatim zabode njegov penis u leđa s toliko snage da mi gurnula preko krevet neki tako da sam gurnuo ruku protiv, tako da ne bih klizanje.

On zabode u meni još jednom kad sam ga čuli glasno stenjati. U tom trenutku nešto dogodilo duboko u moju maca, nešto WONDERFL! Čovjek nije došao, squirt ili pucati mu sperma u meni je izbio sa silom da nisam doživio prije. To je uvjetovalo mi da izdisaju oštro u iznenađenje i radost, ali njegovo sjeme je neprestano dolazio. Došlo je do kraće pauze kao što sam čula da glasno uzdiše opet arching leđa "OOOHHHH ... YEAH .... OOOHHH!", Vikne.

Osjećao sam se još erupcije jednako jak u meni uzrokuje vikati "DAAHHHH!"
A onda još jedan shout s drugom erupcije "DAAAHHH .... Jesus oh oh ... Connor!" Kao što sam osjećao mu šiklja tako duboko u meni.

Počeo mi je jebeno jako teško, rekao je u vremenu sa svojim thrusts "Bog damit! Ellen! Ako se osjećate tako dobro! Ovdje dolazi veliki jedan! "

JA pravedan je shvatio što je rekao kad je moj čitavo tijelo počela tresti kao moj savijenim leđima prema njemu i osjećao sam se najintenzivnije, izvrsno ženski osjećaj u mom životu kao što sam osjetio protiv njega šiklja leđa membrana od mojih maca. Osjećaj je bio tako jak da je odmah došao, njemu squirting kao što mi squirted i ja vrisnu vrlo visok vrisak koji polako umro da uzdiše kao što sam osjećao protok njegovo sjeme drop off.

Sam položio natrag na krevet i rekao tiho dahtanje više i više kao što sam izdahnutom "bog osuditi ... bog osuditi .... ... Bog osuditi."

Osjećao sam se njegov penis klizanje iz mene kao on valjane do stranu i gledao u mene.

Bio sam još uvijek diše teško i rekao: "bog osuditi .... ... Bog osuditi. ... Bog osuditi."

On nagne i poljubi moje čelo i reče: "Ellen, kako je bilo fantastično!"

Okrenuo sam glavu gledati na njega, ali opet sam bio doslovno bez riječi.

On je sam preuredio na krevetu, dok sam ležao tamo još uvijek paralizirana od iskustva kako je postignut sa jednom rukom i mene izvukao na njega i rekao "Dođi ovdje dušo." Kako je on završio svoju ruku oko mene puštanja krvi moje lijeve dojke. Kao što sam nanijet off to sleep sam čuo mu šapće nešto o tome kako sam lijepa, a koliko je on volio moje tits ... ...

Osjećao sam se prvi Connor Nježno stisnite jednu od mojih grudi, a zatim drugu kao šapne "Ellen, med, jeste li budna?"

Kao što sam valjanog na moj leđa sam primijetio da je 2:12, očito sam zaspao pa sam osjetiti malo osvježenje, ali ne u potpunosti. Pogledao sam na Connor i nasmijala "Hey." Rekao sam.

On je nagnuo prema dolje i duboko me je poljubila, a zatim upitao: "Jesi li još uvijek podmazani?"

Dospio sam dolje između nogu osjetiti moje kišnicu, ali sam brushed moj maca i osjetio nešto na svoju ruku pa sam gledao na to. To je sjeme. "Dobar gospodar." Rekao sam sjedio do neke sam pogledao moja pička i vidio sjeme squishing iz mene kao što sam se preselio. Ovaj čovjek je mene doslovno napuni cum.

Sam ustao i stajao kraj kreveta kao Connor brzo mi podmazani i mene pognut. Osjećao sam ga maknuti stražnjica čep koji sam zaboravio još uvijek u meni i on je gurnuo duboko u meni još jednom. On je počeo da me zajebavati, ali samo za oko minutu kao što sam čuo isto grunts kako je ranije i sam shvatio što se događa. Pokušao sam ostati i dalje kao svoje sjeme izbio u moje kišnicu. Kao što je bio završni počeo sam osjećati vrlo topao osjećaj iznutra.

Kao što je izvukao iz mene je on rekao "Hvala, baby, trebao mi je taj, te je dobio mene izuzetno radili do večeras."

Sam se okrenuo i stavio ruku na njegov obraz tiho, namignuo i rekao "Bilo kada ga želite, Connor, ja sam tu za vas."

Probudio sam kasnije i pogledao na sat 402: am i shvatio sam da Connor nije imao svoju ruku oko mene više i ja čuo šuštanje zvuk u krevetu iza mene pa sam prevrnuo. Ja podigoh na jednom laktu kao što sam vidio Connor pored mene na leđima stroking njegov penis.

Dao mi je neugodno gledati i reče: "Joj, da me uhvatili. Sam bio idući u vas probuditi u minutu. "

"To je ok, samo naprijed, nikada nisam gledao čovjek masturbira, prije nego što iako ne vidi razlog ... .." sam prestala sredinom rečenici kao što sam shvatio što je radio. On je rekao da će ispuniti sve tri moje rupe, a on ne znači i njegov penis.

Sam ustao i počeo hodati okolo na svoju stranu u krevetu, ali kao što sam uzeo par koraka sam zaustavio i sam gledao dolje na mom maca kao što sam počeo ga trljati. Ona osjeća pozitivno ukusna, sve mokre i skliske, to je hodanje užitak. Donio sam moje ruke gore i vidio da je imao neke svoje sjeme na sebi. I nasmijao i nastavio svoju stranu kreveta cooing tiho.

Gledao sam ga za malo i opet divili Svojom veličinom svog organa. Nasmijana na njega sam dobio dolje na koljena da bude spremna za njega. On je ustao i stajao ispred mene, nasmijala se dolje na mene i upitala: "Ja ga očistiti prije nego što sam počeo, tako da li vi imati što protiv za završnu obradu za mene?"

JA pravedan postignut i počeli ga moždanog udara. Primijetio sam da je podmazivati osovinu, ali ne i glavu i mislio sam da je jako lijepo od njega, jer KY žele odlično funkcionira, ali okusa kao govno. Počeo sam ga moždanog udara s obje ruke kao što sam dobio dobro se izbliza pogledati ga. Moje ruke samo jedva je otišao svi put oko osovine i on je morao biti 10 inča dugačak najmanje. Pokušao sam ga uzeti u usta, ali opet sve što sam mogao dobiti u bio šef njegov kurac, ali sam ga svejedno lizali. Devojka mojih snova

"Oh yeah, baby, to je tako puno bolje kad ga napraviti!", Rekao je on. "OH YEAH! Idemo! ", Rekao je on kao što sam primijetio njegovo tijelo zgusnuti neko kao on pogleda gore i zatvorio oči. S jedne strane sam počeo lagano trljati njegov skrotum i nježno ga škakljati sa mojim noktima.

Osjećao sam ga grč iznenada nešto i onda mi usta bila potpuno ispunjena njegovo sjeme. I kao što sam grunted skoro uguši na njega i osjetio neki od njegovih sperma curi niz moje obraze. I proguta kao brz kao što sam mogao, ali više cum pucao u usta kao što sam krdo Connor glasno zapomaganje.

Ja obično postolje dečki penis sa svojim jezikom, ako dođe u usta, ali nisam mogao učiniti da ovaj put. Morao sam držati jezik mi leđa i dati mu što je više moguće sobu. JA pokušao to stegnuti moje usne oko svoje osovine to pečat ali nije bilo jednostavno ni na koji način bih mogao zaustaviti njegov cum iz curi iz mojih usana. Osjećao sam kapati par kapi na mom tits i trknuti sredini. JA pravedan je zadržao gutanja kako je najbolje sam mogao.

Osjećao sam ruke na potiljak i misli "O Bože, nemojte me povući za vas.", Ali je učinio. Samo malo, ali dovoljno da snagu moj jezik pod svojim pijetao i ja kao njegov gagged sperma je snimljen niz moje grlo. Kada sam malo grču od gagging je pustio moju glavu i izdvajali njegov penis iz usta samo u vrijeme za svoje posljednje špricati što me pogodio u lice.

"Žao mi je o tome, babe." Rekao je gleda u mene.

Pogledao sam gore na njega i on je veliki osmijeh na licu koji me smile natrag na njega kao što sam polako položio na leđima na podu. Bio sam jedan zajebano žena.

Kao što sam bio čišćenje neke u kupaonici sam glavu "krpelj krpelj ..." Pogledao sam dolje i vidio da sam bio kaplje iz obje moje dupe i moj maca. Picke matorke

Kao što sam ležala u naručju je stisnuo moje tits i nježno šapnuo u moje uho pitanje "Jeste li zauzeti sledece subote za jos jedan dobar sex ?"

Нема коментара:

Постави коментар