.

Servis za upoznavanje

уторак, 29. јун 2010.

Seks na radnom mestu

Wendy i radio sam s međusobno za više od godinu dana. Postali smo prvi znanaca i suradnika, ali da je narasla da bude najbolji prijatelji. Tek nedavno je razvijena priliku da sada Wendy i ja smo ljubavnici. Seks na radnom mestu
Wendy je malo mlađi od mene, sa postati vitak graditi i fantastičan magarac. Njen osmijeh je isto tako vrlo, vrlo blistav. Govori se često svakodnevno seks na poslu, a znamo jedni druge i naše pojedine obitelji jako dobro. Tek je nedavno govorio da je otišao off u drugom smjeru.
Wendy i ja smo obično ranoranioce i općenito imaju radno mjesto da se za prva 2 sata svaki dan. Jučer je bilo znatno snijeg, ali se posvetio kao i mi, i suočavanje s rokovima, smo došli na posao taj dan. Pokazalo se da smo bili jedini koji je došao na posao taj dan, zbog snijega.
Sam počeo primjećujući Wendy u drugačijem svjetlu kao naš ujutro razgovori napredovala za više osobne prirode. Ona je objasnila kako se seksa sa suprugom je bila prilično dosadna i to samo na rijetkim prilikama su to dobili na. Postizanje srednji vijek kao što smo, joj hormoni su bjesni joj je potrebno zadovoljiti.
Moj seksualni život je također u rutina i zbog nesanice JA je tvrdo vrijeme uzimajući i čuvanje erekciju. Nakon što je test krvi mi je doktor otkrio moj testosterona bio nizak. On je propisano dodatak koji bi se uglavnom 30 dana primjetiti rezultate.
Na jutros, kao što smo naš pio jutarnju kavu, Wendy spominje kako je njezin suprug imao teško shoveling snijeg i bila je tako umoran sinoć da je pad bio zaspao tvrdim snom. Ona je željela imati seks sa sefom, ali bez uspjeha. Znala sam otišao do doktora prije nekoliko tjedana i pitao me kako sam bio događaj. Ja sam spomenuo na ovom novom lijek. Ona je bila nevino svuda zaviruje, postavljati pitanja, samo se odnosi. Rekao sam joj sam uzimao testosteron za 2 tjedna i sada je to making me osjećati bolje.
Odmah joj oči pao na prepone moje i ona je primjetila da sam polu zbog nas razgovor i dijeljenje intimne detalje naših života. Ona je pitao mene ako sam nosio neke nove hlače ili bokserice i ja hrabro rekao ne, samo učinci testosterona, naši razgovori i naše prijateljstvo procvat. Igrala je u preko i stavio joj ruku iznad moje bedro i Potapšao sam nogu nekoliko puta i rekla da se nada bih početi uživajući u blagodatima droge uskoro. Moja polu pretvorio u bjesni teško na par sekundi da je očito primijetio, i Wendy je rekao da želi njezin muž će dobiti tako lako uključiti i oni kad su bili mladi bračni par. Počela sam staviti moje noge zajedno i Wendy nagnuo i poljubio me na mom obrazu i pitao ako ima je bilo što je mogla učiniti za mene ... ..
Uz to,seks sa kolegom sam pogledao duboko u oči, što je viđena u jako drugačijem svjetlu nego što sam ikada vidjela prije. Rekao sam da je Wendy Volio bih da je poljubi. Imali smo naš prvi pravi poljubac, a kao što smo prihvatili ruci otišao do moje bijesan penis. Ona je polako unzipped moje hlače te ih porušene zajedno sa svojim boksačima, otkrivajući moj 7 "jarbol za zastavu. Ona grabbed moje osovina sa jedne strane, moje loptice s drugim, i što je ona mene počela masirati sisanče moj penis. Ona bi na mene kao ona isisan i držati uzimanje sve me u svojim lijepim ustima. Kao što sam počeo osjećaj početke brzi orgazam, ona je uhvatio bazu moj penis čvrsto i rekao "moram voziti taj kurac od tvoje!" Ona ustade, unzipped joj hlače i gaćice i rekao mi je da legne na leđima . Ona je tada sama pozicionirani i polako neka mi ju unesete. Ona mi je naredio da ne dolazi tako brzo, ona je čekala dugo vremena za to. Ona je polako izgradio svoj ritam vožnje mog vratila koliko jahač je u sync sa konja. Pitala me da skinu svoje džemper, a ja undid joj grudnjak i dotaknuo joj sladak 32B boobs. Ona je imala najveći bradavica za male grudi koje sam ikada vidio, a ona moaned kao što sam ih lagano umijesi, štipanje tiho joj bradavice, onda sisa svatko. Kao što sam bio događaj ovaj, njezin tempo polako oživi kao ona jahali moj penis i tada sam osjetio njen orgazam početi. Osim mene voden sa velik iznos od maca sokova, ona će pooštriti svoje prianjanje na moj čovjek i doslovno odbijaju i isključivanje moj penis vrišti u ekstazi. Troši ona srušila na moj škrinja s moj kurac još uvijek unutar nje. Nakon nekoliko trenutaka uhvatiti dah, Wendy je rekla da nije bilo učinjeno sa mnom još.
Je otišla u drugi kako bi joj torbicu i vratio se s malom cijevi zgusnuti. Ona je rekla da joj je potrebno s vremena na vrijeme jer joj vaginu imala tendenciju da postanu suhi. No, rekla je ona htjela da zajebavati joj dupe jer to je fantazija koja je uvijek bih imala, ali njezin suprug uvijek odbijao. Ona squirted neke zgusnuti na moj penis, a zatim staviti velik iznos na nju ruku i pokrivena anus stvarno dobar.
Kao što sam rekao, ona ima fantastičan seks u guzu! Ona ode na to credenza i ona nagne i reče: "Sada je na redu si!" Ja sam se pozicioniran između bokovima i šire otvoriti svoje uporište obrazi i smješten moj kurac na otvaranju joj dupe. Ona je polako nagnuo unatrag na moj kurac, ide polako na prvi i dobivanje koristi za osjećaj. Ona je tada potisnuo više, uzimajući oko pola moj kurac u nju. Ona je tada kazao da biste započeli jebeni joj polako.
Sam ja to polako i ritmično pumpe joj dupe, dosežu oko na dodir njezine boobs i prikliještiti joj bradavice opet. Odjednom je počela gura natrag u mene, gurajući moj kurac sve dok se svi 7 "koji su unutar nje. Ona je doista počeo ide u grad, guranje nazad, a od mene traži da pumpa njezin pravi hard koji sam rado učinio. Kao što je čula mi početi stenjati i moj orgazam graditi, ona je ugovoreno svoje mišiće kako se stišću oko moje penis osjećao kao još jedan super popušiti. I odjednom je eksplodirala unutar koje je lijepi magarca kao Wendy također je došao opet, ovaj put glasno vrišti ostavljajući da je odjeknula u našem uredu prazna. Nakon nekoliko minuta, a nakon što je moj kurac klizila van, ona se okrenuo i rekao da je najbolji kojeg je ikad zajebavati! Mi smo počeli oblačiti jer je ona guska bumps na rukama i onda je odjednom pao na koljena i počeo sisanče moj kurac opet gleda gore me s one lijepe smeđe oči. Kao što sam opet teško, rekla je da ne dođe, ja ne želim da se osjećate u svojoj maca. Ležala je dolje na podu na leđima, a ja njoj montiran. Mi smo tada jeben kao dva tinejdžera opet, ljubljenje, sisanje jedni druge bradavice, njezina noktiju kopanje u leđima. I opet eksplodirao unutar nje i kao što sam bio pravedan za završnu obradu, je imala treći orgazam, uzdisaje i suprot djelovanje poput divlje Bronco.
Mi napokon je dobio odjeveni, a mi oboje otišao u kupaonicu i očistio se, dobio nešto više kava i proveo dan držeći se za ruke, ljubljenje, milovanje i opet jebeni, ovaj put s našu odjeću na pravedan prije nego ostavljajući za dan. Kao što smo bili uzimajući spremni staviti naše kapute i odlazim, ona unzipped moje hlače i izvukao moj kurac, to trljanje na erekciju i unzipped joj hlače, a zatim izvukao mi je blizu nje. Ona je tada hopped na moj penis kao što sam držao u naručju. Ona odskočiti na mene nekoliko minuta dok smo oboje došli opet, točno u sklad. Ljubav i seks
Wendy je dobio od, i kako je izvukao svoje hlače leđa, rekla mi bi oboje morati pronaći druge načine da sam opet! Velik kurac trazi

Нема коментара:

Постави коментар