.

Servis za upoznavanje

уторак, 8. јун 2010.

Nova poznanstva

Renna nije bio siguran točnu upoznavanje devojke,o kada su promjene koje je pokrenuo odvija. Najprije je primijetio promjene u njoj sebe jednog jutra dok je sjedila posmatranje u odraz plavog neba u Amaknan dalje, nesmetano površina ribnjaka u blizini njenog doma. Transparentni papir tanka krila joj je na leđa od rođenja pogledala .... Pa, nekako veća. Ona je znala što je vidio od drugih svoje klase, tijekom povremene izlete na tržištu koji potpuno odrastao, funkcionalnim krila bio znak zrelosti za svoju utrku, ali je nikada stvarno dao puno mislio. Sve do svog djetinjstva, nije krila zaista učinio mnogo, osim lepršaju ineffectually protiv nje lopatica kad god je ona dobila uzbuđeni ili ljuti. Brak upoznavanje .U to vrijeme ona je stajala na nju gleda odraz u bistroj bazenu za nekoliko minuta prije nego ga pisati off kao izmišljotina njezine mašte, ili mreškati u vodu ona je ne primijetiti što ih čini se da su odrasli.
Renna je siroče u ranoj dobi tijekom Bontarian napada na selo gdje joj roditelji bili živi. Napad je tvrdio živote i njezinih roditelja i sve tri njezine braće i sestara kada je njihova kuća imala je zapalio tijekom racije, a srušio se na spavanje obitelji. Nekim čudom njezin život bio pošteđen, kada jedan od njihovih susjeda, nježna sadidan žena imenom Myrma, vidio Blaze i slijedio zvuk Renna's krikovi nevolji joj postolje na donjoj etaži i njezina izvukao iz mjehura inferno baš kao što struktura srušila. Renna je bio premlad za pamćenje bilo koji od njega, ali Myrma često osmijeh dok je govorio o bijesan snopića ona je izvukao iz požara, koji su se savršeno uklapaju na dlan njezine ruke.
Pod vodstvom tenderskoj sadi žene, Renna je rastao brzo, od znatiželjan malo dijete, to dijete nasilnički preadolescent s puno pitanja o tome što se desilo da ju je toliko različit od Myrma sama. Žena koja ju je podigao kao svoje konačno je rekla priču jednog jutra kad Renna pitao zašto je bila toliko manji od svih drugih sadidas u osamljenoj šumi sela. Ona je tada da Myrma je srušena stara koza vezana knjigu i odsvirali su, otvara se da bi se otkrilo živo izvući slike različitih rasa koji su živjeli u svojim zemljama. Ona je ukazala na sliku visok mišićne muškarca i žene u šumi odora s dugom kosom koja izgleda puno poput ljudi u svom selu i objasnio da su sadidas, a onda nekoliko stranica flipping je pokazala svoju drugu sliku, malih osobe s vitkim okviri i oštre mogućnosti, i krila dolaze off njihovim ramenima. Renna sjetio kako joj oči je otišao u oštro je ukazao uši u sliku kao prstima je pratiti njihov put do oštre točke vlastite uši.
"Razlog milo dijete koje ne izgledaju kao Sadida, jer je moja ljubav, ti ne bi trebao."
To jutro je bio prvi jutro je ikad čuo riječ 'Eniripsa' i stupanj odvajanja ona je osjetila od svoje kuće i sve joj je znati za posljednjih 17 godina je bio nevjerojatan. Ona je imala milijune pitanja o eniripsas, ili 'enis' kao Myrma ih je pozvao, no njezin skrbnik, živjeli u zaklanjanje odvojenost od sela većinu svog života, nije mogao da joj ništa drugo nego kad je napokon porastao do biti zrela Eni, ona će dobiti krila u.
Guranje tri godine stare uspomene na leđima joj uma, ona je okrenuo još jednom pogled na nju još u reflektirajuća vode i kratko istezanje nezrela krila se koliko joj amorfan mišići će joj omogućiti da, odlučio da oni su još uvijek isto kao što je bio jučer. Ona nije krila platiti više pozornosti do tri noći kasnije kad tupa bol u hrptovi od njih ostavila osjećaj bolestan i nemotiviran. Nakon dobrih sat u branju na nju večeru i to ostavlja netaknutom, Myrma pitao joj što joj je zabrinjavajuća, a kad Renna rekao joj je zgrabio ju Myrma naočalama i izvukao ju na svjetlo da se bolje izgledati na svojim krilima.
"Pa draga moja, od vas će biti sretni da znaju da ste dobro, razlog što su u nelagoda je jer imate bolove raste, Vaš veliki Eni krila su napokon raste u!" u ovom Renna imao oko skoči iz njezine kože, ne mogu sadržavati joj uzbuđenja, njezina krila počeo udaranje gotovo s uma vlastitih, Fanning ih oba s naletom zraka i puše više cvijeća lana i konoplje do poda. Myrma jednostavno moralo se nasmijao i otjerao ju vani za neke svježem zraku dok je pokupila cvijeće.
Kao što je tjedan nastavio ju je vidio označena razlika svako jutro u veličini krila. Gdje su bili rumpled i bez forme prije, oni su sada imali debeli greben tvrdog materijala proteže duž vrha i ona je mogla vidjeti u malim krvnim vessles tanka tkiva između oblika drži bodljama. Njezina mišiće razvio zajedno s odmora i do kraja tjedna, njezina nova krila su pune veličine i na početku da se na istom ružičaste nijanse ružičaste kao kosa na glavi, i bila je dovoljno jaka da lete za kratke bursts, do 5 minuta na vrijeme.
To nije bio do kraja drugog tjedna počela je primijetiti druge promjene. Ona je trenirao leti toliko često koliko je mogla otići sa njime i sada je u stanju ostati u zraku nekoliko minuta prije nego što trebaju za zemljište i nadoknaditi. To je bio jedan takav put kad je bila slijetanja za odmor, zatvaranja krila protiv njezina leđa kao što je uvijek činio kad je primijetio nešto drugo o svojoj novoj krila. Kao jedan utrljava druge, nevjerojatno senzaciju porasla duljina grebena i na njenom ramenu što joj gasp iznenađenje. Istezanje leđa ih opet, ona ponavlja postupak, ovaj put više svjesno, trenje između segmenata krila uzrokuje mali cvrkut i vibracije iz malog zvuk bio gotovo dovoljno da joj padaju na koljena kao mali niski zvuk uzbuđenja pobjegao joj usne. Ona je pogledala oko brzo vidjeti ako ima bilo tko oko, ali nitko nije vidio. Ona je lutanje prilično daleko od sela, praćenje staze natrag kroz drveće, i van u otvorenom polju, gdje je mogla praksi bez zapreka stabala ili spekulacije znatiželjnika promatračima.
Grinning zla u sebi, ona je do skenirana je online upoznavanje smješten mali oblutak i hodio putem i kleknula ispred njega. Uzimanje jedan posljednji pogled okolo da vidim je ona sama, ona je ponovno otvorila svoje krila te ih zajedno gumiran ritmički proizvodnju obrazac kriket poput chirps. Vibracije putovali dužinu grebena u svojoj krila i dolje joj kralježnicu što joj bol u tijelu na način koji je ništa za napraviti sa boli kao malo jaukati joj pobjegla. Zatvaranje oči i naslonjena glavom prema naprijed nastavila je 'pjesma' za nekoliko minuta, potpuno predaji ugodne senzacije brišući kroz njezino tijelo dok se više daleko zvuk joj je uhvaćen pozornost i zaustavljen njezin hladno. Držala je njen dah na trenutak online devojke slušanja u još uvijek ujutro zraka za zvuk ponoviti. Kad je zvuk DID ponovila usta pao otvoriti u iznenađenje .... netko je cvrkut natrag na nju ....
No .. da nije bilo moguće, imala je putovao područja oko sela za dug put u svim smjerovima kroz sve svoje mladosti i djetinjstva i jedino mjesto kojeg je ikad vidjela ijednu drugu njezine vrste bio je na dva puta, kada Myrma ju je odveden u Brakmar za dućan u mnoštvo dućana tamo. Odluka je to vjerojatno ptice ili izmišljotina svoje seksualno uzbudi maštu, ona izdahnutom s klimavim smijati tome kako je bila smiješno biće i gumiran krila zajedno još nekoliko puta za dobru mjeru, uživaju punu zamah od osjećaja kao njezin Živci tingled sve do svoje prste.
Odluka da bih imao dovoljno jasna i pokušava joj fogged uma, ona je ustao i bio je oko lete daleko kad nalet vjetra i puno niže, ali još uvijek prepoznatljiv crvkutati zvučalo od samo iza nje i ona osjećala nježne ruke udara vrh joj krilo iz priložene točke u ramenu oštrice sve do krhke savjet prije povlačenja. Nježan dodir bio je dovoljan da zamrzne svoju mrtvu u njezinoj trag krilima raširenim i izvući u oštrom dah kao vatra eksplodirao kroz nju već zagrijava tijelo. Bilo koja i sve misli bježe protjeran iz njezina uma, ona je radoznalo okrenuo da vidi tko je bio cvrkut natrag na nju.
Prva stvar oči sletio na sjajnom su par crnih krila, koji je izgledao vrlo različit od svoje blijedo ružičaste prozirne one. Gdje izgledao njezin leptirovih krila, njegova su oblikovane s oštrim bodljama gleda prekrivena sjajnom crnom remenje od debele kože. Dok je stajao tamo bulji u njega, on zgrcene savjete njegova krila opet emitiraju niske crvkutati, slanje nalet senzacija dolje joj antene. Tražite prvi put u njegove oči shes vidio isto užarene toplinu u njegovim očima ona je osjećaj, i kreće se samo vrhovi krila tog vremena, chirped leđa. Učinak imalo na njega je očito da joj čak i neiskusnim očima. Njegove oči fluttered zatvorene za trenutak i on je nacrtao iznenadne daha, mišiće torza njegove stezanja zatim opuštajući pod otvorenim ispred crnog prsluka nosio kao što je njiho malo na noge. Kad je otvorio svoje tamne oči blistavi opet, oni dosadno u njezinu sa pogled čiste želje. Bio je gledajući ju pažljivo i čini se da čeka za nešto. Kombinaciju znatiželje i instinkt ju je proširiti svoju ruku, svoje oči vežu za gotovo crna krila koja glittered u rano jutro sunce.
Kao što joj ruku crtala bliže svoju proširenu krila, čula ga je podići na dah i drži ga, i zaustavio se na trenutak jer je primijetio da se tresao malo. Onda, nakon njegove olovo, ona je išla ju nježno vrhovima prstiju od baze gdje se privržen svom lopatici do ukazao savjet, sluh ga oslobodi dah je bio drži u niskom jecaj koji je završio u malom režati. ljubavno upoznavanje
Sa više oklijevanja uze jedan korak naprijed zatvarajući udaljenost među njima kao što je završio jedan od svojih mršavih, mišićave ruke oko njezina struka i druge oko nje prsnog koša. Koristeći dlan ruke, on je stavio pritisak na centar u leđima između nje trzanje krila i izdvajali joj tijelo čvrsto svojim, škrt bikini stilu haljine koju je nosila radiš ništa kako bi se umanjio osjećaj topline koji dolaze izvan svoga tijela kao gola koža joj trbuh povezan s njegovim. Naslonjena na lice, on je nježno usnama brushed protiv nje, tvrdeći njezina ušća u dubokom poljupca kako joj usne lagano otvorena u pokornosti, mali uzdah pobjegao između njih. Pronalaženje bez otpora, on je skliznuo svojim jezikom između nje rastali usne i njezin brushed s njime prije nego povlačenjem njegovih usta daleko i ostavljajući joj čula odmotavanje. Ona je zaključana rukama iza vrata, recapturing usnama svojim vlastitim dok je zgazi bliže njemu, pritiskom na njeno tijelo, čak tighter protiv njegove, osjećaj uzbuđenja mu postao žešći i vruće protiv nje trbuhu i osjećaj svoga tijela raste u očekivanju toplije.
Osjetila je njegovu ruku premjestiti iz malog njezina leđa niže šalice jedan od njezinih obraza magarca dok se kretao svojim bokovima protiv nje i druge strane objavljena kopča na leđima joj vrh. On je skliznula dlanu ruke joj natrag na njezina ramena, klizna traka dolje joj ruku i sadnju soft pernat poljubaca na onoj strani vrata i širom joj fišbajn prije nego što ju lagano ugrize na ramenu i crtanje male cviljenje uzbuđenja od joj usne rastali. Korištenje druge strane, on je ponovio proces na njoj ostali ramena, bacanje njezina vrha do zemlje kao što je on oslanjao natrag u anketi je zgodan-djelo. Ona je mogla osjetiti njeno lice isperite pod njegovom intenzivnom pregledu, iznenada self svjesni njezine male grudi koje nikada nije održao svijeća za bogate sadidan žene u svom selu. Ona je počela crtati naručju na sama pokriti od svoje tamne, blistavi očima, ali on je prestao, trčanje leđa njegove ruke uz lagano unutrašnjost ruke i smiješeći se na nju.
"Nemojte se sramiti", on promrmlja, "vi ste najljepše stvorenje koje sam ikada vidio .... ne skrivaju ..."
Ona je počela govoriti, htjela mu reći ona nikada učinio to prije, ali prije nego što je imao priliku izgovoriti jednu riječ, on je ušutkao, stroking joj usne lagano s dna slabljenja njegove thumb prije twining prste labavo po njoj dlake na odmor u potiljak od vrata i naginje se u svojim usnama jedva palac od nje istaknuo uho.
"I nemojte se bojati," šapne ", nježan ljubavnik više nikada nećete znati." On je vodio vrh njegova jezika se greben svoje uho, njegov vruć dah i osjetiti njegov jezik uzrokuje Naježim da skoči na ruke. Zatim ju je iznenadio stavljajući blagi pritisak na leđima ramenu pokazati joj je htio joj da se okrene i kreće se stajati iza nje. Ona učini kako je on htio, njegove riječi njezina smirivanja uma snebivljiv, nedostaju mu toplinu kako joj preko stimulira tijelo je izložen ranih jutarnjih zraka.
Slijedeća stvar koju je osjetio je ruku na njezina struka, klizna joj oko trbuha, prsti splayed kako je poduzela bliži između krila, a zatim koristeći svoje druge strane, on je vodio njegov dlan preko ravne površine jednog od krila, uzrokujući joj to gasp u izustiti iznenađenje i niske jaukati kako joj je dao nogu van ispod nje. U očekivanju ove reakcije, on je prestao joj pada lako, njezina spuštanja na tlo na ruke i koljena i klečeći iza nje. On je preselio svoju ruku joj se želudac šalice jedan od njenih malih grudi jer je gurnuo nogu šire, osim da bi se mogao kleknuti među njima i premjestiti iza nje. Kako je njegova bedra pasu leđa s nogama ona je shvatio da je uzeo njegove hlače i prsluk od negdje nakon što je okrenuo. Osjećala ga je stazom uz poljupce vrhu ramena, a do potiljka i vrata su mu se lagano stegnut joj bradavice između palac i kažiprst, noseći ga na trenutak pažnje jer stroži, ispod dodir. On je dao drugi slični pažnju dok ga je u sličnom stanju, ostavljajući joj grize donju usnicu joj da držite leđa jaukanje čistog užitka. On je bio njegov ljulja bokovima protiv nje i ona mogla osjetiti njegovu tvrdoću trljanje joj kroz tanki materijal njezina dna, te nije bilo držanje leđa joj jauk čežnje kao njegova usta preselio iz vrata do ramena, a on polako lizali acrossed baze jednog krila grebena onda ostale.
Njegova ruka prešla sa grudima na slajd dolje na bok i oko joj magarca, klizi ispod tanke tkanine od njih da joj moždanog udara gole kože, klizna dno dolje kao svoju ruku preselio niže. Bila je drhtanje u cijelom što je osjetila njegove prste spretno širiti njezine mesnate latice i gasped glasno kao prstom probijen njezin savjet, ali ne prije nego što je učinio, on ga opet povukla i klizila naprijed nalaz joj klitoris i nježno trljanje, svoj prst jednostavno klizne preko njega, gladak iz vlastite vlagu. Ona je ispao joj glavu, oči napete atennas trza jer su povezani s vlati trave, niskog zvuka dolaze iz duboko u svoje grlo kao dosadno lupanje bol između nogu promijenjen u rastu napetosti, krila premlaćivanja nešto usprkos svome najbolje napore za održavanje još uvijek, a ne ga je pogodio s njima. Ona ga je čula cerekanje tiho dok je sjedio se malo vuče svoje lice sigurnije udaljenosti od nje trzanje krila. U isto vrijeme, on je uklonjen pleasuring prst iz njezine osjetljive klitoris, koristeći obje ruke na slajd joj dna nad nju upadati i dolje bokovima, prešli svoju težinu i svoju pomoć od njih. Ona nije mogla potisnuti cviljenje frustracije i uzbuđenja kao ruku ostavi svoj, podizanje obediantly jedna noga onda drugi kako je klizila prema dolje dno duljina njezine noge, njezina oslobađajući od njih. Devojke iz Srbije
Nakon što je slobodna joj odjeću osjećala dobiti ga na svoje mjesto iza nje opet, a zatim ruke lagano odmaraju na ramenu oštrice za trenutak, on je skliznula mu dlanovi gore izvan oba krila guranje ih zajedno, a zatim pomoću jedne strane, On ih je čvrsto zavladala na hrbat, oko pola puta prema dolje pinning ih, a zatim guraju malo dolje da poklopac zatvoren dio put i učiniti ih lakše objesiti na. Bila je blizu pomaman Ta točka, squirming i cvileći ispod njega, osjećajući grozničav i nestrpljiv. On nije ostavio ju čeka dugo. Osjećala ga je samljeti protiv nje sa svojim kukovima, koristeći svoju slobodnu ruku za držanje bok za samo sekundu prije nego je vratila grabing sam vodilja između mokro oko sebe otvaranje latica, uzimajući postrojili i vlaženje glavu radi lakšeg prodiranja. Potom se vraćaju ruku bokovima, on je potresla naprijed i njezin ušao s jednim udarcem. Ona neka se zgražavaju slijedi uznemiri cika onda malo trgnuo kao njezin neiskorišten tijelu pruži smjestiti svoje debele vratilo. Otišao je vrlo mirno, ali sve njegove ruke koja je bila stroking joj trbuh lagano joj opustiti. Blagi nelagoda je ona osjetila kako je ušao njezin blijedi brzo kao što je krenuo protiv njega nešto. To je kao da se napomena on je bio čekivanje za to nastaviti, a on se povukao polako vuče većina njegovih duljina je od svoje prije vožnje natrag u nju, sluh mu je tiho stenjati i uzeti čupav daha.
Pase je bio spor u početku postupno branje gore brzina kao napetost u njoj građena u joj da usijanja, a ona se osjećala kao ona je bila na rubu nešto prekrasan, ali nepoznati.
"Molim ..." Renna wimpered, "molimo ne prestaju."
"Ne mogu", kazao je, njegov glas i napete shakey, "dok ne pustiti mene ..."
Ona nije imala pojma što on misli pod to i nisu dobili priliku da se razmatrati na to kako je malo joj na vrhovima krila joj komprimirane, suzenje čupav krik iz grla joj je zadovoljstvo i bol sudarila joj vožnje preko ruba, tesion u njoj joj crtanje na razbijanje točku onda eksplodira od nje tijelo u eksploziji čiste energije. Kao što je čula da ga je udario vikati previše, svoje glasove u preplitanju jutarnji zrak i zapanjujuće ptice iz njihovog skrivanja mjesta u blizini četkom. Osjećaj naglo iscrpljen i repleat, rukama više nije voljna da joj potporu, ona je pala na koljena joj kako je dao još nekoliko kratkih thrusts i objavljen krila, gotovo urušavanja na vrhu nju kao Shuddering u njegovo tijelo oslabio. On je potom spustio glavu na leđima, sadnje poljupci duž kralježnice kao svoju obojica pokušali uhvatiti njihov dah. Nakon nekoliko minuta je prošlo, on je konačno izvukao iz nje, teško pada u travu, izgleda malo blijedo i kao slabi kao ona osjeća. Postizanje više i grabbing joj je čvrsto zglob je izvukao ju bliže gdje je bio naslonjen uza boulder. Ona je indeksirao polako na to gdje je bio i sjede pored njega, naslonjena na zaštitnu rotor njegove ruke. On stroked joj lice i nuzzled njezina obraza affectionatly za nekoliko trenutaka prije nego je počeo govoriti.
"Želim vam je rekao mene to je bio vaš prvi put," kazao je, izgleda pomalo neugodno ", koji je bio malo clumsilly učinio, im sorry ako sam te povrijediti ... Jesi li dobro?"Nova poznanstva
Ona wasnt stvarno siguran što bi učinio drugačije, ali kimnula, njezino lice ispiranje vrelo na sjećanje na ono što je upravo dogodilo. On je tada stajao, boju njegove kože izgleda više normalno i počeli prikupljati svoje haljine i hendikep joj je da joj je on obučen. Ona je bez crne dreggons pandža oko vrata na mršavko strip kože nego što se fasioned u ogrlicu od sorti. On izdvajali preko glave, a zatim hodao na to gdje je upravo dovršavao pričvršćivanje njezina vrha i stavio preko glave i oko vrata.
"Moje ime je Raife na putu", rekao je, "Imam lov grupi čeka na mene, ili ja bih ostao ovdje s vama. Sve što hafta učiniti da se obratite mi se držite da čeljusnu i misliti na mene, bolesne čuje bez obzira gdje se nalazili. " S tom se oslanjao na svoje usne i brushed protiv njezine opet, zatim odletjela buzz off sa krila, vikanje natrag na ovdje prije dissappearing iz vida,
"Ja ću vidjeti večeras", Renna gledali njegovu povlačenju obliku sa širokom rasponu mješavinu emocija pitajući se samo ono što je ona sama prijeđe u exactelly i što je upravo dogodilo. Uzimajući pogled na položaj sunca na nebu i znajući Myrma bi brinite, ako ona nije bila u leđa za ručak, ona je zujati od vlastita i letio u smjeru doma znajući da je nekako jutros je promijenio sve, i nikad ništa ne bi bila ista. Upoznavanje ljudi

Нема коментара:

Постави коментар