.

Servis za upoznavanje

среда, 2. јун 2010.

Licni oglasi

Upoznavanje licni oglasi
Rebecca čuli muževljeve automobila početi u kolovoz, a ona ga je čula natrag van na ulicu i vozite off za rad. Ona je još uvijek leži u krevetu, u istoj poziciji je bio kada je on napustio sobu, a na leđima, sa svojim koljenima sastavlja i proširila na stranama. Topla kapi muževljeve sperma i dalje bio oozing joj nešto razjapljenih maca. Ona uzdahnu, i polako ustao i krenuo u tuš.
Kao što je stajala pod toplom vodom, pokušala je analizirati svoje osjećaje.
"Šta je nestalo? ' ona razmišlja. Nije da ona nije uživati spol, sasvim suprotno je istina, u stvari. Ona je voljela seks. licni oglasi
"Možda sam uživati u njoj previše, 'ona pomisli u sebi. Voljela je osjećaj da su prodrli, apsolutno ga je volio, a ona je stalno mislila da su ispunjene muške erekcije. U posljednje vrijeme ipak, to je bio ne samo svoga muža, ona je pijetao i priželjkivali, to je bio samo muški penis u cjelini, savršen, anonimni muški erekcije, sve dok joj jebeno je bio potpuno zadovoljan. Pa, stvarnost je situacija bila, ona nije bila zadovoljna. Not at all.
Rebecca je dvadeset pet, a ona je bila udana za svoga muža, Toma, gotovo dvije godine. Oni nisu imali djece, i Rebecca je tijelo stane i trim. Ona je znala svoj izgled nije bio problem. Ona je stajao 5'4 ", i njezin tanki struk naglašen savršen set 36c grudi. Duga, plava kosa kaskadnog gotovo do njezina struka, a ona imala plave oči sijevahu da kad se nasmiješi.
Ona je zgazi iz tuš i uzeo zalihe sama u full-length mirror kao ona sušena off. Ona cupped njezine grudi te ih hefted gore, kao da u prinos odraz u ogledalu. Full, čvrsta prsa, da je stajao ponosno iz njezine grudi. Ona je tekla njenim rukama prema dolje joj bokovima i oko joj dupe. Okrenula malo u ogledalo.
magarca je čvrsto i nepropusno, preljev od par velikih nogu. finalu ju je čekala ogledalo opet, polako rastanak njezine noge. Njen svježe koristi dijafragma zasjala vlažnom slickness . Ona je četvrtina veličine krpa od plavuša stidne dlake oko palac gore vrhu joj šlic. Inače, njena stidne humak i raspor uredno su obrijane. Ona koristi za pogon svog supruga divlje, i on će provesti niz dugih minuta sa svojim lice pokopan između nogu, lizanje njoj rodila šlic dok je u bucked orgazma pod svojim jezikom.
njihov spol koristi se divlje i nesputano, a oni će upropastiti bilo gdje, bilo kada. Jedan od njihovih omiljenih igara je za izlazak, kupovina namirnica možda . On bi joj haljina u vrlo kratkom suknje i par bič gaćice, možda par visoke pete. domace devojke Tada negdje u trgovini, on bi joj šaputati.
"Vaša gaćice, Rebecca. Dajte im da me "Te riječi joj je uvijek oduševljena, a ona će pogledati oko sebe, i kada nitko nije bio gledate, ona će skliznuti rukama do svoje pod suknju, udica joj palce u njezinu gaćice, pa ih brzo skliznuti dok ne pao oko nje gležnjeva. Ona bi korak izvan njih, čučanj dolje i pokupiti ih, te ih ruku do njega. On će ih osmijehom i skliznuti u svoj džep.
Tada, dok su cijepane, on bi zmija ruku joj se suknja na svakom priliku, cijeđenje joj dupe ili klizna prst po svojoj golom šlic. Ona bi se pobudila strahovito na ovom, i ona je dobila namjesnički uzbuđenja znajući da je itko mogao vidjeti svoje golo dupe kad je podigla svoju suknju. Do vremena su napustili dućan ona je obično tako izazvao da ona nije mogla koncentrirati, a on će se smijati dok je pokušavao napisati ček, drhtavim rukama. Kad oni guraju košaricu koja se svojim SUV, on bi ruku joj torbe, a ona je morala mršavih u vozilo da ih stavite dalje, znajući da se njena golotinja je jasno vidljiva. Tada bi otvoriti stražnja vrata. intimni oglasi
"Ući, Rebecca", rekao bi, "na leđa." On će je pratiti u, gurati joj suknju gore i uzeti njoj postoji pravo na parkiralištu. Ona je voljela da je, i ona bi orgazam gotovo odmah nakon što ju je probijen.
Ali, oni ne to učiniti više. U posljednjih nekoliko mjeseci na spol postali upravo ono što su bili tog jutra. Oni obično spavao gol, a ona će se probuditi rukom između nogu. Ona će širiti njezine noge, a on joj fingered. Kada je navlažiti, on će svitak na vrhu joj, joj ulaziti, i njegov penis pumpa u ju nekoliko puta sve dok nije došao. To je bilo to .... wham-bam-hvala vam gospođo. Zatim je ustao, obasuo, odjeveni, te otišao na posao Navečer će piti. On je često recitirao joj sve neugodne stvari on je idući u obaviti s njom, a ona će se uzbuditi, veseli sex-punjeni noć. No, tada se obično onesvijestio na kauču, odnosno čim je dobio u krevet. Ona bi ležala tu, slušajući ga hrče, rožnat i frustriran.
Kupila sama vibratora, a ona će ga koristiti u vrijeme očajan frustracija. Iako se njezina oslobođena, a ona orgasmed s njom jednostavno, nedostajao joj je vrsta uzbuđenja koje je nekada da se osjećaju kad su divlji seks, da masnu osjećaj straha i uzbuđenja kao što je ona kada će ju prikazati u javnosti, onda zajebavati joj dok je bila u sredini tog uzbuđenja. Ona uzdahne opet.
Danas je bio shopping dan. Ona je morala ići Trgovina shopping. Njen popis je već bio napravljen, sjedi dolje na kuhinjskom stolu. Ona je izvukao par gaćice i par starih traperica iz njezina oblači te ih bacio na krevet. Od druge ladice, ona grabbed stara majica i je bacio na krevet, previše. Primijetila je nešto zabada iz ruka majica, još jedan komad odjeće koji je upleten i sam u kosu. Ona je to izvukao .... to joj je bič gaćice, isti oni mu koriste kako bi ju nositi kada je izašao, samo da bi joj maknuti njima u javnosti. Sjedila je gola na krevetu, rasijano trljanje gaćice protiv nje obraz. Ona ustade te ih navučen na, marveling kako seksi da se napravi da se osjeća , glatki svileni traka između obraza svoga magarca, i još jedan mali uski pojas jedva pokriva svoje središte ženstvenosti. Ona ih je ostavio na. poznanstva oglasi
Kao što je ona grabbed traperice, ona je zgrabila mislio, mislio da joj trenutno šokiran. primoravanje mislio da nije čak potpuno formiran još, ali je otišao do ormara i otvorio vrata. Njezina kratka, crna suknja visio tamo na vješalicu, a sada ideja se počela oblikovati, gotovo samostalno. Stajala je ispred od ogledalo, drži suknju gore ispred nje. misao o tome što je ona s obzirom na događaj je bio tako nestašan, otvrdnu joj bradavice dok je stajao tamo obavila. navučen na suknje. Ona je završila oči i sama zamislili u punoj trgovini ljudi, bez muža, seksualno uzbudi samo od pramen na suknje. Ona je počela teško disanje, a ona pitali ako je ona zapravo imao dovoljno živaca za proći s njim.
Osjećala ju sebi vlaženje. Otvorila je ladicu i uzeo out joj vibrator, s namjerom da ga u potpunosti koristiti, a zatim stavite svoje traperice i majica na i ići u kupovinu. Tada različite misli je udariti.
"JA mogao iskoristiti Internet našto JA vratiti se", mislila je s osmijehom opaki. To bi bilo o kao bliski kao što je mogla doći do što pravi sex nakon sati i sama treperi u javnosti. Bacila vibrator na krevetu. Bila je rastrgan; dressing up kao kurva, a izlazak u javnost sa svojim mužem bila gotovo kao varanje na njega , mislila je. Ali, s druge strane, ako je ona mogla ponovno živjeti da nevjerojatan osjećaj uzbuđenja opet .... To je to učinio, um joj je bila sastavljena.
Ona je pokupila od bijela bluza koja kopča dolje ispred. Ona ga je nosila suknju s ovim prije. Nije se uvući, a hem je došao do struka i suknje. strše joj grudi održan bluzu otvorite pri dnu, a ako bi došla gore, ona izložena njezina zategnut trbuh i dnom joj rebra kavezom. Ona je pokušao Internet na, bez grudnjaka, ona nikada nije nosila grudnjak ga-manje prije. tamne krugove njezine bradavice mogu slabo vidjeti kroz tkaninu. Hodala je po sobi, nekoliko puta.
tkanine o bluze trljanje protiv nje osjetljive bradavice ih je do pozornosti, a oni jutted jasno. Voljela je osjećaj, a ona lijevo bluzu dalje. Ostavila prva tri tipke bluze poništiti, a ona izložena samo blagi iznos od cijepanje. Ona otkopčan još jedan. puno više od njezine gole grudi bile izložene, a ona je pognut u ogledalu. Njezina duga, plava kosa pala preko ramena, prikrivajući otvor na bluzu. Ona je vezao svoju kosu natrag u ponija -rep i nagnut nad ponovno. Nasmiješila se.
"Mnogo bolje, 'ona misli zlo. Te mogao vidjeti sve na putu dolje joj bluze, grudi i bradavice izložena u cijelosti. Ona je ustao i uzeo dionica u ogledalu. oglasi licni kontakt
"Good God, 'ona misli: "Ja izgledaju kao potpuni drolja." Njezina uspravne bradavice su bolne, guranje preko obična tkanina bluzu, te je počela drhti u uzbuđenja. Znala je da to napravite. Najmanje jednom. Pravedan pokušati i ponovno hvatanje prekrasna, seksualne osjećaje ona koristi da bi dobili kada je njezin suprug izložene u javnosti. Onda je ona mogla pokrenuti dom i igrati sa vibratorom. Normalna devojka
Vratila se šupa, poskliznuo na nju visoke potpetice i paradirala pred ogledalom opet. Voljela način petama joj naglašeni tele mišiće, kada je hodala. Ona je okrenuo i pognut. prerušiti hiked na dno svoga magarca, molded krivulje svoje stražnjice jasno vidljiva. Bila je spremna
Njezin suprug znao je morala u dućan i danas, i on je uzeti auto na posao , ostavivši joj sa SUV-a. Kao što je dobio u vozilu, ona slika na stražnjem sjedalu, ovaj vrlo isti-suknja hiked oko njezina struka, dok je ona vođena podigli penis u njezinu vrućem, pička potrebitima. mislili ju je svjetlo -na čelu.
Ona izdvajali u parkiralište trgovine prodavaonica prehrambenih namirnica i puno, parking način na leđa poput nje i njezin suprug se učiniti. Morala je sjesti u kamion za minutu i izgraditi joj riješiti prije nego što je mogla izaći.
'Ja mogu Učini to 'ona misli. "Želim ovo ... Trebam ovaj,' Mislila je, a ona napokon otvorila vrata i skliznula iz sjedala. Čovjek je bio njegov utovar namirnica nekoliko automobila dolje, a on zaustavljen je sredinom opterećenja kao što je gledao ovu viziju čiste seksualnosti proizlaze. Kao što je zamahnuo svoje noge, njena gola bedra bljeskale sve do njezine tange pokrivene prepone. Kao što je ona skliznula off sjedala, njezine gole dupe guzovi sijevaju trenutak prije suknja skliznula natrag dolje. Strode je preko parkirališta, njezine grudi otresit jak i lepršav pod bluzu. bradavice su joj uspravno, i za trenutak je pitao ako joj je napravio veliku pogrešku.
Ona grabbed košarice i krenuli u trgovine. Ona je svakako izazvao komešanje. Sve glave okrenu joj gledati, i osjećala joj lice postala zacrvenio. muškarci sve nasmijala na nju, a žene sve glared. Neke od žena, osobito starijih, napravio nagrizajuće komentare kao ona prošla.
"drolja!" jedan od njih hissed na nju.
"Trebali biste se stidjeti sebe", rekao je drugi. To joj smeta u početku, šokiralo ju čak, ali kako ona gradi svoje samopouzdanje, počela je kikotati na njihove komentare, a ona počela držati njezin jezik se na staroj biddies. To im se zatvore. Ona je polako sashayed dolje aisles, čak ni on koncentrira ono što ona radi. Ona je osjetila slavna i živa, i potpuno besplatno. Ona je bila izlaze u javnost, gotovo goli po nekoliko komadići odjeće.besplatni licni oglasi Ona je mogla osjetiti seksualnu energiju oko nje, a ona mogla osjetiti sve muške oči gori u njoj, i ona je znala da se u središtu svega što seksualne energije.
Znala je da mogla imati bilo koji čovjek u toj trgovini, ili sve od njih za taj tvar. Ona je mentalno slici liniju uspravan penisi čeka da je odvede, a ona opet sama zamislili u leđa sjedište joj SUV, vođenje podigli penisa u njoj zadihan tijelo, jedan po jedan. Vizija napravio joj dršću, a izazvao je dobio više, više kreštav joj je postao prikazuje. Ona je znala da je privukla nakon ljudi, a bio je duhovit vidjeti ih pokušavate biti diskretan jer jockeyed za radno mjesto koje će im omogućiti da vidi prikazati. I ona je doista stavljanjem na show. ducked je između dva čovjeka gledaju konzerve. Okrenula se bočno i pognut, branje gore se od dna police, pretvarajući se da pročitajte naljepnicu. bluze pala daleko od ispred nje, njezin puni grudi potpuno izložena, a suknja hiked leđa noge, izlažući dna svoje golo dupe guzovi, a dobar dio magarca rascjepom.Upoznavanje licni oglasi

Нема коментара:

Постави коментар