.

Servis za upoznavanje

недеља, 13. јун 2010.

Devojke za seks

Za Daniella je sve bilo mrak. Spavati maska je pala na oči encased nju u baršun crni. Svaki drugi put pojačani razum. Ona je slobodna devojka čula mekani šum od ventilatora i krasti od njegove odjeće, kao možda prešao noge ili pomaknuti u svoje mjesto. Ona je mirisala kozja krv kroz otvoreni prozor i oštar miris parfem kad god je on nacrtao blizu. Ona je osjećala peckanje hlađenja znoja na njenom izloženu kožu svaki put fanned zrak joj četka. I ona osjeća tautness od čvoraste obveznica oko nje zapešća i gležanj. Hell, ona je gotovo osjetila njegove oči na njoj. Oni su patrolnim njezino tijelo za siguran, miran i oprezan, uživajući joj, joj konzumiranje.

Ali uglavnom je osjetila meko, uporan buzz između nogu, osjećaj nad kojim je imao potpunu kontrolu. On je iskopali joj panty prepone na stranu to umetnuti tanko vibrator nježno unutar nje, i one gaćice, samo haljinu je otišao joj nosio, on održao čvrsto na mjestu, jer burred i fizzed. Struja ukusno, jako uzbudljiv osjećaj isteklo zasigurno od nje bedra lagano kreće na sve četvrtine njeno tijelo, bockanje joj bradavice, electrifying njezinoj kralježnica pa je writhed, znoj joj natopljene vratiti i dno protiv klizanja glatke lakom za stolice. Zujanje povećan, građevinska senzacija, joj maca clutching njiše olovku u roku, voden joj gaćice i bedra sa stalan protok odgovara soka. Njezina glava naginje prema stražnjem dijelu stolice, njeno disanje nedirnuta, kao i napetost u njenom tijelu zakrivljena prema gore na eksponencijalni spike.

A onda je prestao. Zujanje u njoj posve prestala. Njeno tijelo ukrućen na trenutak, prije nego što je zgužvane u tromost, svoje zadovoljstvo okrutno demantira nju. Koliko puta je to, četiri, pet, on ju je doveo do ruba strme vrištanje, flailing orgazam, samo zvrčka prebaciti na njegovu daljinskom upravljaču i odsiječe lupanje napajanja? Njezina glava drooped i ona visi tamo zadihan, ruke rade fruitlessly protiv tvrd, najlon vezovi - ne da se učinak pobjeći, samo osloboditi svoje prste kako bi mogla svršiti ručno što vibrator nije uspio postići. Njezina vagina spasmed nježno, bolne i neoslobođen. Kako je mogao znati? Kako bi mogao pročitati da joj tančina, donijeti joj bliske i da nema više?

Molim, molim ... mladja zena riječ je bila na njene usne, ali ona se nije usudio da govorim. Nakon što je dva puta frustracije imala je otvoreno priznao, a on mirno je prijetila da joj gag i izaći iz sobe na neodređeno vrijeme, vibrator odlučno neaktivnim. 'Ja ću vas ostaviti tamo dok ti se piškiti, draga, "rekao joj je nježno, milovati joj kosu,' i ja stvarno ne želim to morati pročešljati poslije tebe. ' Kopile. Gade.

Jedina nada je da šuti i strpljivi. Da sjediti znojenje na najtoplijeg prokleti dan ljeta, pička-sok i znoj udruživanju o njoj u bedra konkavne sjedalu. Posluživanje kao svoje vizualne zabave, dok je on sjedio preko puta nje u svojoj stolici. Ventilator pored njega, dok je pirjano u toplinu. "Ive 'je dobio nekoliko poziva da i neke stvari provjeriti na laptop," rekao joj je, nakon što je spretno osigurao joj ruke na leđa i stolice. 'To je dosadan stvari, vi ćete biti nešto lijepo za pogledati.'

I poziva je učinio, sjedeći preko dnevnog boravka od nje, događaj krvav posao. Dressed impresionirati u vrućine kolovoz dana zaboga, kao da je važno - jer je očito htio bih ju poveze sa off. Povremeno bih se popeti na šepiriti o stolici, tako blizu da svilu iz njegova košulja brušenog protiv nje, onda bih vratiti na svoje mjesto. Razgovaranje za poslovne kontakte sve dok sipping i čujno od stakla - svoje sofisticirane izbor piće činilo sada boli prenemaganje - dok mu je s druge strane igrao njeno tijelo s pritiskom jednog prsta. Toying, seksi kopile. Trenutno je što joj mrzim koliko ga ona htjela.

Eric postaviti svoju čašu Pinot Grigio uz svoj laptop i primijetio njegovu zatočeništvu. Ona je bila jedan izvrstan pogled s njezina tanka obrasca visi prema naprijed šantavo u stolici, pa kad više joj tijelo je napeti luk-vrpca od seksualne napetosti. Koji je, naravno, svaki put odlučio za pomicanje do vibratora svojim višim postavkama. Šiške njezine tamne kose visio u namočenom fronds oko čela. Njen čeljusti dodir zatišje, a on je volio bolje kad joj čak, bijele zube grizli joj donju usnu kao njezin uzbuđenja rastao, ali je mogao čekati taj. Svježi, prirodni sjaj njezina blijeda koža je pojačana vlaga koja je kuglica na nju svaka pora. Tu je sjedila, njegov prilično malo lutka, čije žice je mogao povući samo jedna sklopka-zvrčka, isticanje njezine gore u napinjanje full-body keženje erotske čežnje. Kako izbor za ulogu s njom, izvući bliže, sve bliže ispunjenju svoje i onda svaki put joj suprotstaviti. Sweet Baby. Slatki, vrući mala bogatašica. Izrada njezino tijelo čezne, prisiljavajući joj da gristi njezinu želju svaki put kad je otišao da se izjasni za puštanje. Što joj je potrebna njega, što joj je žude dodir. Prilično, bespomoćno Daniella,mlada mama.

Val bijesa fueled njegov miran požude i on pokupio maknuti, to trzanje dokono, gledali kako je jolted natrag u život. Ugušena jaukati spasio joj grlo, prije nego što joj zubi malo u taj plump donju usnu. Njezina glatka drumlin prsa potisak prema vani, velike, tamno-roza bradavice poking provokativno u svemir. I bokovima počeo manevrirati u malo rotacije na svoje mjesto, u nastojanju da dodatak rada joj dosadan, baterija-Power PC mučitelj, da joj gurnuti u tu-žudio za zaključak. Eric's proširuje penis skliznula umirujuće protiv svilu svog boksača, kako je uživao u seriji.

Njegov Bluetooth buzzed mu u uho: - očekivani povratak poziv, on je mislio - a on je odgovorio bez prekida njegov pogled. Ali to nije bilo tko je on bih bio u nadi za. 'Quentin - drago mi vas je pozvao. Bio zadivljen, ako bih završio provjeru Gaunt romana. Rok za prijavu je sutra, od vas nije zaboravio ... Da, dobro ako možete e-poštom potvrdu da mi do kraja dan da bi bilo dobro. '

Daniella emitiraju cviliti, dovoljno glasno da se čuje dolje telefonske linije, kao Eric upped postavljanje. 'Ah, vi ste me uhvatili uživanja nekih zabave za odrasle', objasnio je da njegov poslovni suradnik. 'Stilom, ali visoko pornografski. Siguran sam da želite ga. 'On je nasmijala, kako je Daniella znojem-slick magarčića nastavio kliziti o uglačane površine od stolica. 'Vrlo stimulativna. Što? Ne, nisam. Ja sam koristeći moj laptop i to treba obje ruke. Samo pozadinu distrakcija. How're stvari događa s tobom? ' On je mali, dok je govorio, predenje daljinsko dokono u prstima dok je čavrljao.

'Eto, ja ću gledati u tu proofed kopirati', rekao je na kraju. 'Što je to? Oh vjerujte mi, ja sam uživajući. Kasnije. '

Poziv ukinuti i Eric sve više pažnje usmjerena na dovođenje njegova igračka za ivici magarca-Zbog snažnog podrhtavanja crescendo, prije nego okrutno vuče natrag. 'Ah, Daniella', rekao je tiho, kao što je lolled poražen u stolici, 'moj popodne užitak. " Kako ću vam platiti, dodao je Hrvatska, ali i kako je navedeno kontrola i pokupila stakla , kako je porastao sa svog mjesta i šetali prema njoj, to je gotovo osjećao da mu je zločin bilo njeno. Spoilt, razmažena tatina djevojčica, no pametni, što zadovoljstvom pružiti joj je igračka. Rešetkast tamo, tako izgubljena, tako bespomoćno pobudila. On je gotovo sažali na nju.

Bastard, zaustaviti događaj ovaj za mene. I ne bi vaš - vaša pozive kao da sam ne krvavih ovdje! Daniella osjetio umor, umočenu uzastopnim, velike valove osjeta Eric je uzrokovalo izgraditi onda oseka u sebi. Ništa dozvoljeno da prekida, kao da je kralj Knut, vrijedniji od laskanje. Ona je čuo njegov povremeni stati na tepihu joj se približava, a zatim glavu plivao sa svojim muških mirisa - znoja i losion poslije brijanja, zajedno s vinom na njegov dah. 'Strpljenje, dušo', rekao je u gotovo šapatom. 'Razmislite koliko slađe to će biti kad se zapravo događa.' Osjetila je njegovu savršeno njegovanim noktima izvučeni unatrag preko njezina obraza, prije nego što je njegov dlan i cupped cradled joj čeljust.

Daniella bridled pod njegovim dodirom. Cijeli hiper-osjetljivi krajolik svoga tijela guska-nabasao i tremored. Ona leant lice joj u ruku, gumiran protiv njega kao što su pažnja-žudnja mačka, joj bradavice kaljenje samo da je malo više. Bio je glumu kao da joj u vlasništvu i nije mogla pomoći, ali odgovoriti, sad, kao da je to istina. Takva daleko od muškarca je upoznala prije dvije godine u obiteljskoj kući toga dana, s poštovanjem, ljubazno, nježno duhovite - provjere njezine skori odlazak za sveučilište. Isti čovjek s kojim je nabasao na visokom ulica na njoj ljetne stanke nekih dva tjedna prije, koji je tako ležerno predložili su popili kavu, a zatim ju izvući iz nad lattes na svom izabranom području istraživanja.

Sad ga je izbliza, milovati joj kosu, nježno ali s disconcertingly propriatorial zraka. On je preselio svoj prst na njene usne, nježno pored njih strummed i umetnuli ne jedan ili dva, ali tri prsta u usta. Ona je isisan na savjete, željan da ga molim, nadajući se da će uzvraćati po njoj nekako sišli. Prsti se povukla i ona je to čuo, sporo, namjerno turpija za silaznom rajsferšlus ispred lica, a potom i krasti od platna, i tada to nije bio njegov prstiju na usne.

"Hajde, otvoriti. ' Jedna jaka ruka lezi na leđa na svoju glavu, crtanje ju prema naprijed. Njezina usta rastao još jednom i ona je izbočen, baršun pijetao-glavu u usta. On je zadržao pritiskom, vođenje, izuzetan joj dolje na svojim debelim stabljici, klizna njihova dva oblika zajedno, punjenje joj uznemiri grlu dok je ona usmeno je zabio u njega, suočavaju goluždravac u bogatu, Talijanski tkanina njegove odjeće. Ona uguši na njegovu debljinu i držao ju tamo, besprijekorno ošišan nokte njegove druge strane pažljivo praćenje njezine jagodica. 'Dobra devojka uzivo, dobra djevojka, to je to, "dahne, boravak tamo, samo malo više ..." Onda ju je nacrtao glatko sve od njega, izlazim usta s malim, sočan pop, dopuštajući joj da progutati u zrak. 'Vrlo dobra, bebe,' pohvalio je tiho. 'Uzmi trenutak, tada ćemo pokušati ponovno. "

Kao što je sjedila zadihan, ona u čudu na neki dio njezina zbunjeni um u kontrast između tih datuma i novije - to. Kako je uzeo ju za piće, a zatim večera i kazalište, dopustili su joj da njihova spajanja u velike u svom zavođenja, njen napajana sa svojim fizičkim pažnju postepeno i poštovanjem. Ona je u reveled Sly seksualne međuigra, način na koji je izvukao iz svoje povjerenje, svoje otvorena do njega i fizički i psihički. Tako da na večer njihov treći službeni datum, vratiti ovdje u svom stanu, njezina odjeća činilo da ispadne od nje na njegov dodir.

On je i njezin cupped milovala, obilno svojim jezikom i usnama i njegov senzualni prste na njenom tijelu, donoseći joj vrhunca tri puta prije nego je čak uveo njegov penis u scenariju. Zatim ju je okupio za nju i njega ušli, jahanje ekstatično kretanje njeno tijelo snažno i polako, zgrada na hard, hitno, ali još uvijek čudno tenderskoj crescendo, gdje su oba eksplodirala zajedno. Oni ležalo zajedno proveli i krojiti u slatko posljedica. Više od dva datuma on je uzeo nježno za njezin tijela - neobrađena, vođene i pozicioniran joj, joj zavladala sa željeznim odjeveni suzdržanost i napravio jak, jak, spor-jebeni joj ljubav - crtanje iz njezine tople, svježi sok i joj povjerenje .

Tako sada na ovaj popodne je razvoj - upravo tamo gdje je zajeb iz koje dolaze? Iako je možda - možda - da, nije ona samo povremeno osjetio nešto drugo vreba tamo u svojim ranijim susretima? Nešto neobjašnjivo tamno leži ispod njegova suzdržanost, kada je njegov zahvat stegnuo samo malo, kad mu blistavi oči činilo da izda više od uzbuđenja i naklonost. I nije joj želudac buzzed na misao da nešto otkrivaju ono što je?

On sam je nacrtao i njezin bliski sada potpuno opremljena dolje da ga još jednom, potezanje joj zbijeno, njegov debeli engorgement squelching u udubljenja njezina grla. 'Vi-SSS, to je to, to je ono što želimo, dobra djevojka. " Kada je vukli ju spluttering i gulping od njega ovaj put, on zrcaljeno spavanja-maska spretno iz očiju, pružajući prateće vizualne. Iz civilizirane odijelo njegove haljine Borrelli proklijala onu veliku, debljine debla, bitne i iskonski i još uvijek blistavim s njom uživati. "Vidjeti što je talentiran samo proguta malo grlo? ' rekao je s odobravanjem. 'Sada ćemo to učiniti ponovno.' I dok su neki feisty dio htio primijeniti svoje zube samo dovoljno da bi ga vrlo oprezni, ona je podnijela i pustiti njemu utor za nju svi put leđa dolje na njemu.

Eric Daniella naginje glavu lagano, tako da je imao dobar pogled na njegove vratila, jer probed posljednjih joj usne sve do leđa joj grlo. Bila je široka oko njega, nju convulsing vokalnog trakta cijeđenje njegovu glavu ispupčen, pucanje kemijske poruke čiste radosti jebeno je tijekom cijele svoje tijelo. 'Pogledaj me', rekao joj je rekao. 'Pogledaj me, baby. " Okrenula je tamne oči boje lješnjaka na njemu, joj lice punjena puna paniku, bijes i uzbuđenja. On brushed treperenje kose leđa iza nje uho i gledao na nju u vrsti čudo. 'Držite se, dragi, držati tamo, da mi je dobra djevojka ...'

Bilo je to serendipitous sastanak tri tjedna unatrag, koja je dovela do ugodne trenutne pozicije njegov penis. Tu je ona bih bio, izloga na visokom ulica u blijedo-plavu ular vrhu i paradajz-crveno manje-nego-kratke hlače, od kojih potonji pogledala studiozno prilagođen izlog svoje iznimne bubble-ass. Bila bih clutched razmetljiv Sara Berman torbu i bio gotovo neprepoznatljiv pod masivni, insekata očiju sunčane naočale. No, on bi bio dovoljno težak udarac ovom seksi vizija držati obličje i učiniti vezu sa dva prije ljeta. Razočaranje je još imao spalio u njemu, fatalna e-mail da je stigao samo dan ranije, a na stalku nju, njegova odluka je bila trenutačna.

'Daniella?' Swing-o to lice njemu, konjski rep odskakanje, brzu uklanjanje sunčanih naočala slijedi sjajan osmijeh prepoznavanja. 'Od par ljeta vratiti ... Upoznali smo se na oca, zar ne?'

'Sjećam se! Ti si ... ' Jebacine

'Eric. U redu je ... "- on ju je vidio apologetski namrštiti - '... Siguran sam da možete biti dobar Psihologija studenta, a ne sjećam imena."

'Ja sam prokleto dobar sa imenima, "ona bih protestirali, smijeha. 'I osuditi dobar psiholog. Sam bio idući u reći Errol ... '

'Errol? Jer sam vas podsjetiti Errol Flynn? '

Više smijeha. 'Nemojte se laskati, gospodine! Vi samo izgledaju kao generički Errol, je sve. Nije specifičan. Ne bi trebao ići za ribolov pohvale od djevojke teško znati. To je malo osvrće. '

'Osjećam se slomiti. I malo psychoanalysed. Tečaj ide dobro, onda? '

Prikazali popodnevnu kavu, pića nekoliko dana kasnije, nakon čega slijedi noć na grad. Nosi joj daleko sa chata i smijeha i romantike i laku noć poljupcima punim neobuzdane strasti i puki nagovještaj lopovski namjere. Biti pristojan, poštivati, čuvati samo na desnoj strani samosvjestan. Krenite na Miss psiholog na vlastitu igru. Odugovlačeći očiju kontakta preko stola restoranu, čak i tišina. Prst tkanja zajedno, a čeka provjeru. Pozovi ju natrag, gotovo kao letak i jednom je ona na svoj kauč, draw out joj Confidences dok lagano koketiranje. Igrajte dokono s kosom i podijelite smijeha izbliza. je poljubiti, meka, spora i pretraživanje. Šarm joj bez odjeće, a zatim jezikom svoje slobodno inhibicije. Prodiru duboko joj do njezina tijela nek se trese, a oči vratit u glavu. joj Zagrijte tako raskalašene-pravilno može početi.

Nitko od kojih je sitan posao. Ona je imala slatko lice i toplo tijelo i sofisticiranost koja belied svoje mladosti, a njezina je pamet, Sass te širok spektar znanja značilo je sparred lako s njim, unatoč njegovu petnaest godina 'staža nad njom. Ona ga je izazvao, napravio ga je smijeh, pozvao ga je na trenutak ak lutalica bezbrižan muških sranje, prijevremen malo gospođo. A ipak, usprkos svojoj izabranom području istraživanja, ona nikada nije vidio sve do svoje prave motive, nikada shvatio da joj je u odmotavanje, slijetanje nju ... upravo ovdje.

On izdvajali joj lice off njegov penis opet ju je držao za jedan trenutak oporavak, a zatim žurno zasađene joj sve klancu-istezanje povratku, njezin nos slomljen u svoje svilene košulje. Nice. Ona je tako lako pristao da popodne, kako je otkopčan joj odjeću i smanjila ih iz svoga tijela, kupanje joj lice, vrat i prsa u mekom poljubaca. 'Bog, dušo, stvari koje želim da se osjećaju', on je udahnuo u svoje uho. "Stvari se nikada nisam osjećao prije. Imate li kakvih ideja kako seksi si? ' Ona je u njemu kao rastopljeni sladoled na taj vrućim ljetnim danima. 'Dopustite mi da probati nešto sa vama, draga.' Njegov sljedeći potez. Govorio kao da je na nagli erotskog impulsa. 'Nešto mislim da ćete uživati. Želim da mi vjerujete, u redu? '

Ona je klimnuo s nijemi uzbuđenja, naivna mala draga, i sama žrtva do njegove kontrole. Što god ona su očekivali kada ju vodi u stolicu, međutim, to nije bilo to - svaki njegov hard, pulsiranje palac zaglavio na samom loptice prošlosti njezinih usta. malo drugačije od srebrne žlice ste rođeni sa, pravo My Girl ? 'Tako je, dušo, meni progutati, lastavica sve.' I ovaj put je cupped svoju opnu i postavili oko cijeđenje svoje napumpana jaja u usta, kao, samo za Kicks.

Daniella se osjećala otrgnut od njega još jednom i ljutito sama pljuvali bez viskoznih slini, od kojih je većina završila držeći se ili visi od kraja zloupotrebe penis. Njezina usta zadihan formirana vrijeđati, ali ga je zaustavio s prstom na usne. 'Nije riječ, ili ne Get Yours', upozorio je on tiho. 'Sada to učiniti opet, bez moje pomoći. " Ona je buljila u njega iskosa. 'Hajde. Vi želite da se udaljite, onda me duboko grlo. Sve od sebe. "

Boga, o dolasku u svoj stan da je popodne, sama je našla spremni otići na bilo seksualne avanture je on predložio. Vođen panty odjeveni u stolicu je preuzeta iz trpezarija, stol, ona je čekala razvoj događaja s nagli, trudnici otežano disanje. Vidjevši da se vrati iz nusprostorija sa svim što debeli kabel je imala flinched prema unutra, ali on je pao na jedno koljeno, brushed leđa njegove ruke preko njezina obraza i govorio tako iskreno, sa samo crtica koja neodoljivo Sly humor: 'Želim te zafrkavati prije nego što sam vas zadovoljiti, slast. No, ne moramo koristiti ove, a ne ako ne želite. To je samo ja ne mislim da je strpljenje jedna od Vaših kreposti ... 'A on je pritisnut svojim usnama kao šapat njezinima.

Nije riječ protesta imala je govorio, jer je dužan gotovo ju-golo tijelo, na stolicu, koja se primjenjuje spavanja masku, s prorezom na vibrator joj mokro i spreman kanal. A on je to učinio sve s takvim prividnom ljubavlju - tako da je mogao pokrenuti pritiskom na svoju sebičnu pozornost na nju kao što je ovaj. Gade. Bloody fucking bastard! No, upoznala je svoje duboko grlo izazov svejedno. Summoning njezina hrabrost, ona lunged na njegov penis, lakomo gutati gore što više inča mogla, prije nego što je gagged i mogla gurati dalje. Ona je povukla, vođenje ražnju, u nadi da je ona učinila dovoljno.

'To je dobro, sad pokušajte ponovno.' devojke za chat

Osuditi ga! Ona je napao ga je ovaj put kao da je gladan, naslonjena na tvrdom, glavu raking tvrdi krov joj usta na putu za leđa joj grlo, a ona ga definitivno glared sve vrijeme. To ono što tražite? Ovaj vas jebeni sretan? Ona je mogla čuti mokro usisavanje kao ona ga je uzela u i bio je siguran da je voli zvuk uz senzacija. 'Još jednom, baby', rekao je kako je došao od njega, u glas promukao, ali mirno. ga proklinje nutrini ona je otišla način, put dolje, zatezanje protiv nje obveznice, dok ga ona sisa u uguši tvrdo, drži se do suza tekla niz obraze i ona mogla podnijeti više. Kao što je povući, usta prolivena obilato preko vrata, grudi i njega.

"Dobra djevojka", on je nasmijala, a uz sprdnja u očima vidjela razjarujući, zaštitnički dobročinstvo koje ju žele vrištati. Ali ne toliko da će raznijeti svoju šanse za orgazam je tako dugo negirao nju. On je savijen prema dolje, montaža i dalje zabadanje lewdly iz svoje mušice, i poljubio joj usne tiho. 'Loše slatki Daniella, tako strpljivost, tako popustljiv.' Ona je buljila u njega - oni lijepo klesani, malo kutne mogućnosti, suncem prošaran sajmu kose, snažan suptilno Talijanski-obavijen okvir - a nije znao da li ona htjela slap ili jebati sranje iz njega. Onda je kleknuo, i sam cijenjen među njezinim bedrima rastanka, i ona je to znala.

Znao sve više kako je skliznula dlanove prema gore pod tankim bend joj gaćice i uvijen prste oguliti natopljen, crno-čipka haljine daleko od nje-znoja vlažnu magarca i maca je imala tako pomno voskom gola za prethodne noći zahvalnost. Znao i boli i malo dolje na njoj usnici, kad je posegnuo u mokrom malom kutku između njenih bedara drhtave sa palcem i srednjim prstom, pincering se tanki uređaj za koju je tako nježno postavljen. Sada, molimo Vas sada. Ona nije usudio artikulira svoje unutarnje prosjačenja, da ne odustane drugo vrijeme.

Eric kliknuli vibrator u pokretu i dodatka obranog izazovno na površini od Daniella je plumpish gornji bedrima, imajući to sve samo sramiti svoje rastali labia. On nadzire svaki odgovor njezina napeta tijela i gotovo očajan lice, mila slatka bol poricanje da joj reket. On je povukao thrumming srebrna olovka i popeo do blijedo humci njezine grudi, zaokružena svaki tamno bradavice dok ne otjera bullet nalik na nju jako naprezanje, uzdah prsima. On pratiti liniju dolje joj prsne kosti, preko joj milo mesnate želudac, dolje između njezine noge, tako da je njegova whirring savjet jedva dodirnuo svojim vrućim, pumpa malo klitoris. Ona je dala očajnički piskav stenjati i sama pokušala gurnuti na njega, ali ga je održavati tako da joj obrano i nema više. Zatim ga nacrtao prema dolje i prema gore joj gladak, napuhan usne, zaokružena joj klitoris, gurajući malo teže onda easing off, igrajući ju okrutno, što je njeno tijelo žudio za puštanje.

Daniella ljubio i preziru ono što je radio na njenom tijelu. Ona je preko njega čitanje, pokušavajući da rade ono što je vozeći čovjeka kojeg je mislio da bih bio uzimajući to znati. Sve je mogla osjetiti je zafrkavati tog orgazma, uvijek blizak, a iza osvojiti. On joj je bio sarkastičan jer je Igrao: 'Tako je blizu, Daniella, a vi ga želite na taj način, tako loše, zar ne, dušo? " On je otkopčan njegova košulja i poderati off na iznenadne impulsa, vibrator lijeve zuji užurbano na stolici između njenih bedara. Zatim je prisutan i sam blizak joj je teško, naslanjanje mišića prsne pakiran protiv njezine grudi, njegov vruć dah na svom licu. On je poljubi je teško. Ona je mogla okus pinota s okusom požude na njezinu jeziku kao što je razbi mu usta njezinima, dok je jednom rukom pokupila vibrator i odigrao svoje savjet protiv nje maca još jednom. On je prekinuo poljubac blago, njegove usne još uvijek četkanje njezin je kazao. "Reci mi što želite, bebe, to je u redu, možete to reći."

'Make me doći. Molim te. ' Ona je mogla čuti njezin glas, fevered i način šire ponosa. 'Eric molim, ja ne mogu podnijeti ... "

'Kako, kao što je ovaj?' On je pao natrag dolje do V između njezine noge i dao joj klitoris malo spretan lize, daljnje slanje Shockwaves preko površine tijela. "Ili ovo? ' A on je potonuo vibrator palac na mokro joj rupu, što joj oduzeti s napregnut napetosti.

"Bilo koji način," rekla je despairingly, 'samo ne mi, Eric, molim vas, molim da me get off! "

'Jesi li me prosio? "

'Da, da sam jebeni te molim, je da ono što želite? Molimo! '

On je održao vibrator unutar nje još uvijek unutar joj, joj pričvršćivanje s pogledom ona nije mogla početi dokučiti. Zatim ga whisked iz nje i za trenutak je održan ispred nje podrugljivo. On ustane, pao je na drva obložen katu i otisnut na njoj opetovano i teško. Njezina sumnja uši čuli da ga se zemlje u rasipanju fragmenata. Eric samo stajao tamo, kao da čeka reakciju, razjarujući smiješiti pijan sve njegove zgodan lice, njegov veliki penis i dalje zabadanje arogantno, smiješno iz njegove hlače.

Njezina glava lolled leđa protiv stolicu, njeno tijelo pištanje s frustracijom, njezin um vrtloženje i nagibni sa poražen požude, zbunjenost i samo savjet od straha. Ti - Ti ... Što ti jebeni radiš? ' Tada njegov osmijeh nestao kad je izgledalo da se predomisli, inače bi brzo kretati u bilo čudno gdje je Kinez igrao. On swooped dolje na koljena, zahvatila ju je teško malim njezina leđa i sa druge strane potisak ono što mora da je tri prsta u njenu nalijevanje, pulsiranje pizda.

Ona squealed na neočekivanim, grub seks upad, na što se iznenada pruži toliko velik, ali ju je pozdravio previše - Krist, učinio joj cijelo tijelo i dušu zagrliti ga, jednoznačan prikaz muške požude, osjećaj sramotno, odvratno jeben svojim energično napadaju prstiju. Njegov dlan pire glatke protiv nje klitoris kako je izlobličeno u svom toplom tunela, grunting napeto kao što je učinio njoj.

Njegov telefon buzzed mu u uho. 'Hush, ili ću prestati', rekao joj je rekla ozbiljno. 'Trebam da se taj poziv. " I sa jedne strane još uvijek žustro joj rad, on je jebeni je!

'Damien,, bio sam samo da govori o Vašoj knjizi.' Njegov ton uspio da se casual, čak i sa tri prsta zaglavi pravo do nje. Ne sadržaja, on podiže čašu vina od mjesta gdje ju je postaviti na obližnjem kadenci i pio, prije nego što nastavite razgovor. Ona gasped u oba uvreda i sublimirao uzbuđenja, kao kopile multi-zadatak. 'To bi trebao biti proofed do kraja dana, "on je bio amiably pričajući,' ali ja ću pustiti te znati. Da, to sve ide glatko. Ja sam očekivao da ćemo imati sasvim hit na našim rukama. " Piece of shit! Kako je on usudio? Daniella je zgrožen ona ne isušuju se koristi na taj način shabbily. Ali ona je bila oozing slobodno i gubi joj čula svejedno, i jedva čuo ostatak razgovora. "Dobro je razgovarati, Damiena. Bolje ići, ja sam u sredini nešto. '

Nakon toga je opet bio, kojim joj punu pažnju na posljednji. 'Ok dama, želite doći, onda neka se čuje.' Ona je htjela loše, a zamjerio je zajeb iz njega za to. On je bio baš tu, proces puštanja krvi svoje čvrsto, gurajući prste tri zglobove-duboko joj mokro ušće, zatim lice postaviti u pohotne grimasa centimetara od nje, pokazujući joj cijeli mnogo horny nepoštovanje. 'Ti će doći? Ćete doći po mene, dušo? Te će se špricati po cijelom jebenom ruke? '

O Bože, ona je bila. Taj dug, krivudav graditi-gore, održao writhing sve one puta na rubu, to je samo sekundi njegov hard, digitalni zlostavljanja i ona popped kao over-pumped stranke balon. Senzacija eksplodirala prema van iz bedra, zanosan joj cijelo tijelo kao što je bljesak vatre, njezina požara u žestoke ekstazi izdanja. Ona je bila i Shuddering squealing na njegov duboko zabode prste poput zaglavi životinja, prolijevanje joj sok svi nad njim. Uskoro bi shvatili u kojoj mjeri je ona sama izložena prije toga čovjeka, ova igra-igranje stranca koji joj navodno nije znao uopće. Ona će znati da je uzimao nešto iz njezina svjedoče nitko drugi. To bi se u nekoliko sekundi vremena, kad je prestala dolazi kao da je lud.

Daniella je sjajan prizor, Eric mislio, kako je tučen na njega, jer on je ohrabrila natrag još jednom i da je nasilno frigged spasming pizda. Njezina glatka, vježbe-napregnut tijelo, sa svojih posljednjih naznake štene masnoće, znoja je drenched i dobro definirane mišiće-stiskanje orgazma. Maskara je zacrtan svoj put prema dolje od nje oči, besmirching da lijep, otresit lice. Njezina tamna kosa bila pridržavaju joj obraze i vrat, kao što joj petite oblik plesali izvan kontrole. A njezin slatki nektar imao gushed ekstravagantno diljem ruku i ručni zglob. On neka se povuku drhtav, prije nego što je smanjila svoje prste od sisanja otpora ljubavi-rupu, bez obzira na njezine yelps i jauk, te premazani lice nježno ali slobodoumno i sok-prokisao dlan njegove ruke. Tada je izrađen njegov nedavno zauzeta prste u usta - 'Hajde, lizati ta čista' - i napravio joj okus svoje vlastite biti. Njezino lice, kad se nakon Pomilovala, bio je ugodan sliku - nemira bemusement, reljefa i ljutnja.

'Sretan sada?' Ona je buljila u njega leđa, usta lagano agape i krkljanje, kao da pokušava dokučiti tko je taj čovjek zapravo bio i zašto je on tretira ju tako hirovito. 'Dobro', rekao je, svjestan je da nije zapravo odgovorio mu pitanje. "Jer sada idete mi bi vrlo sretan. " Kako je skinuo s ostatkom svoju odjeću, dobio gol pred njom, on je znao da je više od njegove požude neprimjetno sadržanim bi joj želio umiriti. Penjanje na stolicu tako da je mogao trljati njegov kruti kurac i teške lopte slobodno o njoj mokro lice, osjetio je jeza koja prolazi kroz njega na što će on sam riješiti zajedno sa sadržajem njegova loaded sac. Bila je velika ležao, oni ranije datume već dokazali da, ali danas je o puno više od seksa. To je bio idući u biti jedan duboko zadovoljavajuće, katarza zajebavati. On je postavili oko odvezujete njoj.

Daniella osjetio razbili by orgazma. Njezina vagina je zona povišena, gotovo nepodnošljiva osjetljivosti da pulsirajuće svaki put ju je dodirnuo u objavljivanju obveznice oko nje noge, ruke. On je radio nimbly, s takvim povjerenjem - kako je trenirao? - Kako je svaki posebno unfastened-vezao ud. Njegovo produženje uzbuđeni brušenog razne dio nje, kad je izišao napeto, majstorski, o svom zadatku. Koljena gotovo izvijen kao što ju je izvukao se iz stolice, okrenuo joj o njoj i vođena leđa na to u klečećem položaju. Bila je nitko nije laka pobjeda, ali ovdje je ona, se stavi i stavio ovaj pogon, regulaciju čovjek. I jako pijan iako je bila, ona nije mogla pronaći u sebi na prosvjed. Neosporno je bila previše uzbudljiva Damned.

Ona je znala, kao što ju je hvat stolica-leđa i napao njezina zapešća čvrsto lamela još jednom, kako on nije bio o to voditi ljubav s njom. To je bio zadnji put. Danas je cijeli novi program u mjestu, a kao on je počeo izvoditi svoje ruke čvrsto iznad vlažna padinama njeno tijelo, ona nije mogla za život njezina raditi ono što je bilo. Nešto promijenila ili obrađeni, odakle je bio vreba unutar ovog čovjeka.

Zar on djeluje spontano taj dan iz neke emocije koje iznenada je izgoreno u njemu? Ne, ne, ne - to je bio planiran, ona je sigurno. On ju je navukao na ovu točku s komplimentima i nježnosti, emocionalno i fizički nježnost, potonji od kojih je sada podnosi zahtjev, nošenje lopte joj grudi suspendirane u slow krugovima, a zatim nakon konkavne njezina struka s jedne strane na svoje swell kuka , njegov penis lebdeći gotovo neprimjetno iznad nje straga. Shudderingly tenderskoj uvod u nešto vrlo daleko od natječaja.

Je li ovaj mu redovito igra? Su sve djevojke uzeti zavodljiv put do ove zastrašujuće, nepredvidiv mjesto? Ona je zamišljena ne, kako je sam spustio iza nje, kartiranje krivulje joj bedra i potkoljenice kao što je on sišao. To je osobno da joj, iako ona ne može dokučiti zašto. Ona je mogla dokučiti ništa sad, ona nije mogla ni misliti koherentno sa onim što mu jezik nije joj sljedeći.

Eric slomljen glatka, mliječan globuse od Daniella's magarca obrazima skoro pobožno, otkrivajući svjež plod njezina spola. Njezina natečene usne i zadebljana swathes koje se nalaze ispod još glistened s njom sok i on je uzorak delikatno sa svojim jezikom, osjećaj joj čupati dnu, ispod čvrsto hvatajući rukama. Onda usta njezina potpunosti uživali, on izdvajali joj dupe čvrsto u njegovo lice, potisak svojim jezikom dubokih i jeli joj se halapljivo, njezin miris u svojim oštrim nosnice. Ona se borili i yelped, još uvijek preosjetljivi od nje orgazam, pa se lizali joj sve snažnije, radni nad nju mesnatih nabora i mekana, unutrašnjost tunela, a ona moaned. On je vučena svojim jezikom prema gore iz nje maca, dok ga pronašao zbijeno zvijezda joj šupak, i tamo je burrowed malo, tek toliko da bi joj vikati na iznenađenje.

Ustao je, njegov penis poredanih iza nje, debeli i jaki, spremni za bušenje u oba, da mu se dogodila, njezine obe rupe. Ali ne prije nego je odigrao nešto više. Ne prije nego što je izglađen ruke nad tim savršene porculana bum obraze kao kipar diviti svoj vlastiti rad, a ne prije nego što ih je udaren u dvokrevetnoj ruku-clap, što joj krik i protresti stolica.

'Loše bebu, ne očekujući da?' A on joj udaren pametno u istom modu. 'Pa vi ćete biti na oprezu jer od sada. " Hrga! Ona je strastvena vikati, i dobro bi mogla, mislio je, s tim grimiz-na-mliječno-bijelo-otisaka dlana. 'Žao nam je draga, ali Isus - kao da samo magarac je stvoren da bude spanked. Ti si šetnju zafrkavati i da ne možete pomoći! Još jedna za sreću ... '

'Owwwwww!' Ovaj jedan izbrisan mrštiti od nje lice i prije nego što se vrati, on je savijen prema dolje i poljubila oba obraza kao blagoslov. 'Nema više', rekao je obećao, diže. 'To je vrijeme. "

Zastao je trenutak da miluju bokovima, izgladiti njegov dlan niz malih njezina leđa za podjelu njezinih crvenilo dna. Okrenula je glavu za pogledati ga, njeno lice pune anksioznih očekivanju, njezin tanak struk gužvanja delectably na jednoj strani su joj tijelo pomaknuo. I u svojoj tiho ljuti požude se javila mu da možda ona nije zapravo bio zaslužan od ovoga. To je bilo puno više za tu djevojku nego razmažena derišta ju je pretpostaviti da će biti. Uostalom, ona je samo krivim od strane udruge, bio ne? Možda je zaslužio nježnost i poštovanje prvih nekoliko datume ...

Bluetooth buzzed mu u uho s hir vrijeme da ga izvan sebe. On odgovori, uvijek staložen u fuck-modu, i zapravo to je bio poziv je čekao za sve poslijepodne. "Pa sad, bio sam zadivljen kad bih dobiti natrag k meni. ' On je zadržao razinu ton glasa trubili mu u uho, i čovjek je imao do nedavno smatrali prijateljem. 'Da, u potpunosti procijenjene me o svojoj odluci, čitao sam nekoliko puta e-mail. JA pravedan ištanje to znati svoje razloge. Imali smo jasnu usmeni sporazum, tako da mislim da sam tražeći što točno promijenili mišljenje? '

On je slušao objašnjenje, voditelj njegov penis goluždravac protiv Daniella's maca usne diljem, svoj štap i dalje u potpunosti premazati. 'Ne, ne, to je savršeno jasno. Što? Da, JA podoba odluka je konačna. I da bude slučaj, Ive 'je dobio konačnu odluku od moj posjedovati. Koji će biti s vama do ponedjeljka ujutro. Sada, ako vam ne smeta, imam nešto što treba raditi, a ne nužno. Zbogom. "

Eric je bio tiho kipljenje kako je završio poziv. Jonathan Blanchford su ga zaposleni jer je neovisna mislilac, kreativna sposobnost donošenja odluka temelji se na vlastitu intuiciju. A oni, činilo se, bili su vrlo razloga čovjek je reneging na svoje obećanje da će mu dati pedeset-pedeset udio u poslovanju. Eric je pomogao izgraditi Blanchford ime iz ničega, to je uglavnom zbog svoj znoj da je postao jedan od najuspješnijih nezavisnih izdavača u Velikoj Britaniji. Tek sada, jer on nije držao njegov šef proci dosta što bolje kontrole freak očito želite, jer ga je navodno više ne vjeruje da donosi odluke za koje je bio zaposlen, on je bio isključiti.

Sajam dovoljno, Blanchford, ako je to kako vi to želite. Ti me jebati, onda nikada nećete pogoditi tko sam jebati. Ispravno ovaj put. Razmotrimo ovaj moj ostavku. Njegov stisak stegnuo na Daniella Blanchford je stražnji dio i on je napravio nekoliko istraživačka pothvata u plitkom joj maca, ona je pozitivno gurgling vlagom oko sondiranja vratilo. On sam izvadila samo ispod glave, a zatim s jednom ljut potiska on joj zlatne drške, Jonathan Blanchford je dragocjeno kćeri.

Daniella glava je predenje sa koliko je ona zapravo znala o Eric i zašto je on eventualno može biti uzimanje poslovne pozive prije pridržavaju njegov penis unutar nje. Svjetlo samo su se počeli zore kad je udario u nju, njegova bedra krupan teško protiv svoje stražnjice su mu pruži njoj pizda široka, glava njegov penis vožnju sve do njezina vrata maternice. Sranje! joj vezane ruke same pričvršćen za stolac vrh i ona viknu glasno, kao što je skliznula u obrnutom i zabili pun kurac joj još jednom.

Žestoki, duga, individualna zajeb potezima uslijedila, Eric se drži tamo na kraju svakog traženja potiska, brušenje na njoj kao da želi istaknuti točke, prsti sami impresionirao na njoj magarca tenderised mesa. Opet i hard u, punjenje njen cijeli, slanje odjeka kroz svoje tijelo, svaki utjecaj što se osjeća da je posjed bio uzeti od njoj tijelo. Više isti, jedina građevina, potporne i grubost vijka, dok ubrzava. Ponovljeni slap slap slap ga na njoj, kako je vozio duboko. Romantični kurac? To je cijeli drugi datum. To popodne je full-on, pogranični-brutalne pička-zakucavanje. Daniella je nikada nije učinjeno kao što je ovaj.

Ona je gledala iza nje u panici i strahopoštovanje, da vidim nju voli beau posljednjih noći transformira u rutting divljaka. On glared leđa, njezin zavladala je rame i na njoj vući kao što je Probodeni joj dubina. 'You like it like this, baby? To učiniti za vas? Yeah? Ja se nadam karanje, 'cos sam dobio cijeli vikend zabava sve planirane out. 'Njegova ruka prenosi od ramena do pramenove tamne kose koja draped leđima i on je uhvati, yanking glavu okolo i natrag, vučenje teško na kosu i shafting joj maca cijelo vrijeme. Bog, u vlasništvu gada njoj pizda i ona da je mrzio je volim picku.

On je bio izvanredan joj krilo sada - obećanje je previše - kao da su jebeni Trkaći konj. Isus, on je bio uzimajući da je poređenje još dalje, ostavljajući ići njezina tresses i stezanje svoje ruke na obje strane njezina usta jadikuje, pravljenje žljebova u prstima kao bitni. On je izvukao tvrdo i ona mogla osjetiti usta protezala široka, kao što je nastavio svoju vožnju kao opsjednuta džokej. Bože, molim, neka ju objesiti na ciljnoj liniji. Ona je vrlo hazily pitali koliko maca može se očekivati da će biti. Daniella osjetio zlostavljao, disrespected i infuriatingly uključen. Ona nije imala način pristupa joj klitoris i gada Eric nije brige da ga stimuliraju u njezino ime, ali ona je mislila da može doći u svakom slučaju, po strmim temelju ove šupak brutalizing's penis.

Eric's Revenge je fevered i lijepa. Čvrst, sklizak vlagu po cijelom pumpanje osovine, ponovio žestoki udar, njezina meka mesa šamaranje glasno na teretanu radio-tvrdoću svoga, kako je vući na njoj ljepušan lice. Jebeni i kontroliranje gibak, sjajan Daniella, Jonathan je samo kćeri i nasljednik obiteljske sreće Blanchford. Fortune Eric je pomogao skupiti. Dobro sigurnosno praćenje kopile, sad sam svoj vlastiti draga djevojka je slatka, okrugli magarca. I'm dajući joj twat najteži lupa svog mladog života, a kada sam učinio ... da, magarca će biti sljedeći. Ja ću učiniti da se dođe dovoljno puta da ćete zalagati za mene to poprsje moj način prošlosti joj zbijeno malo analni ulaz. Boga, nema kraja kinky shit ona će učiniti prije nego što napusti tu kuću, nema rupu koja neće biti posve zlostavljani, a ja ću osigurati njezinu vrućem pička mahove kroz sve to. Govoreći od kojih ...

Izdao je zahvat na licu, tako da je mogao pljeskati jednom rukom za bok i doći uokolo s drugim da dangubiti joj klitoris. Njeno tijelo je već čvrsto s dodatno graditi-gore od napetosti i to je nešto od svoje rotirajuće prste da joj poslati careering prema drugi vrhunac eksplozije, jedna se nadao da se podudaraju s njegovim. On je slušao eskalira kakofonija koja emitira od nje, glasniče svoje ekstaze i napadale putu napeto, bijesno, zubi gritted i tijelo znojenjem, da njegove osobne seksualne nebu. Ona je već bleating joj bespomoćna radost, jer je vrhunac i pucao mu zamotuljak duboko u nju. Njegov orgazam je trajalo dugo i slavno, fizičkog osjećaja protjerivanja njegove vruće sjeme unutar čvrsto zatvorena cuntal udubine ove lijepe mlade žene, u kombinaciji s osjećajem da se osvetim gorke neprijatelja.

Daniella bedra su opet u plamenu, vagine clutching Eric's duboko zabode kolac, to kupanje u njoj izlučevinama još dok je osjećala njegova prisilnog pumpa radnji plamena sjemena na njezine najdublje tajne mjesto. Nasilne drhtav njenog tijela postepeno smanjila i trenutaka kasnije Eric je ljut na stražnje akcije ranu dolje je, iako je njegov penis ostao natečene unutar nje, njoj mišiće stegnute oko nje. Ona lezi joj glavu na nju osiguran ruke i duboko disala. Njegove ruke 'čvrst zahvat na bok i stidne nasip smanjila i postala tenderskoj kao prije. Ona je osjećala njegov dodir, mekan na leđima. Kad je počeo kako bi se smanjilo mu još uvijek debeli duljina bez nje, ona je počela sa strmim osjetljivosti, pa je zaustavljena, neka se opustite. Tada je završio postupno povlačenje klizna, odvajanje svojih znoj-lijepljenih tijela.

Eric zagledao u glatku, gladak oblik djevojka je upravo zajebano,volim kurac. Zajebano nesmotreno. Njegov um osjetio unfogged požude i gnjeva od strane expelation utrobe-duboko u nju. Ono što je on učinio je neugodno jasno. On je posjetio svog oca zločine na nju. Pampered malo Daniella? Ne toliko, mislio je. Ona je podigao joj glavu i buljila u njega oko, njezin izraz discomfitingly znajući. Podsjetio je na nju gleda preko stola restoranu nekoliko dana prije, uživajući svoju duhovitost i svoju nepoštovanje i mudrost koji su daleko od njezina godina. Eric našao potvrđujući mislili da je tijekom svoje odbacio dva tjedna zavođenja: on je zapravo volio tu djevojku. Što ga osjećam ... dvosmisleno o načinu na koji je upravo prema njoj.

Daniella je bio iznenađen, a koji ju je pokorio Eric odriješen, nježno ju podigao iz stolice i masira joj zapešća. Oni su stajali okrenuti jedan prema drugom, u znojenje golu nakon napornog seksa. "Jesi dobro? ' upita on tiho, nešto gotovo neodlučan u njegov glas. Ono što je on osjeća krivim?

'Ogorčena,' odgovorila je breathlessly, ali ona u potpunosti upoznao svoju zuriti s nezadovoljnim jedan vlastiti. 'Ti su mi malo iznenađenje. Ali pretpostavljam da je točka, zar ne? '

'Mogu li dobiti nešto za piti?' Wow, njezin ravisher je okrenuo zabrinut. Kako krvav drago.

'Čašu vode bi bilo lijepo.' Izgledala je na sourly kao on je uzeo svoju golu sebe u kuhinju, vraćajući se s trenutaka kasnije zatražio puna čaša. 'Kocke leda,' ona je navedeno, prije pijenja. 'Pa nije li g. Zamišljen?'

'Gledajte, ići dobiti obasuo', rekao je, nakon što je ona bih postaviti na stranu stakla, a on ju poljubio lagano po obrazu. 'Onda možda bolje je biti na putu. Ive 'je dobio neki ... više rada da prisustvuju na. Ne želite da vas opterećujemo. "

Ona bristled njegovim riječima, unatoč pomirljivo tonu s kojim je pokušao izbaviti ga. zaštitnički sranje. 'Što, a ne želite me veže do dati neke vizualne zabave dok ste to radiš? Ti si scrapping da je 'zabavna vikend' te bih dobio obučeni? 'Ona je nada nakon što bih to rekao da nema naznaka razočaranje je procurio u njezine ironije.

Došlo je svjetlucanje u lice što je rekao 'vikenda zabave' možda još uvijek žalba, ali neke druge emocije pojavili su preuzeli. "Možda neki drugi put. Idi tuš. '

Daniella je krv tiho Simmering. Ona je htjela šamar Eric's mirnim izrazom skinuo glupo, zgodan lice. Razjarujući, igra-igranje, kolebljiva, s dva lica, seksi kopile. "Dakle - što, ti me jebi tako da teško mogu stajati, a vi ste samo mi paket od, je li tako? A onda ćete 'me zvati', zar ne? '

"Da ..." Bila je sigurna da je gledao srama lica, kao što je posegnuo i dotaknuo joj ruku. 'Da, ja se poziva. Možemo ići van i učiniti nešto lijepo sljedeći tjedan, ako želite. "

'Naravno,' rekla je, daleko od uvjeren. Nasmiješila mu wryly. 'Tata mora stvarno imati jako pijan. " Iznenađen pogled na njegovom licu je potvrdio ono što je ona bih sumnja. 'Pa ja znam da rade za njega, pa tko bi mogao taj su? Jeben ti više, je on? Ali siguran sam da se osjećate sve bolje o tome sada. Na taj način možete uzeti da je krvava smiješno stvar iz uha. ' Ona je otišla i pokupila joj razne haljine odbačeno, uključujući i vlažne gaćice. Svaki put je napravio siguran da je dobio dobar kadar nadima usana odnedavno je Split sa njegov penis. Zatim je postavljen na off kupaonicu, dodajući dodatni zamah da je stražnji dio, ostavljajući joj debaucher sa svojim mislima.

Eric buljila nakon Daniella i njoj slatko, u obliku srca magarca i gotovo nasmijao. Da, bilo je više puta da ove mlade žene, nego što je dopustio da vjerujem. Nije bilo tako lako, što je pokazalo, da je korištenje i nju odbaciti, da zajebavati joj i njezin deponij. On je nejasno neugodno osjećaj da je ona koja je hodanje na njemu. To je iznenada stalo da malo je mislila da ga je ukupno sranje. Koji je nedvojbeno bio. On je uklonio Bluetooth, lijevao sam drugu čašu bijelog i polako pio dolje, slušajući zvuk high-powered sprej iz kupaonice. Odlučio je tuš nakon Daniella je otišao i odlazi u svoju spavaću sobu pa je mogao završiti u njegove odjeće.

Daniella je tamo u dnevnom boravku kad se vratio, vratio u gornji žuti jednostavne, niske slung dizajnera traperica i stilet sandale u kojima je ona stigla. Ona je pokupila ramenu torbu, bljesnulo mu je kratka, tajanstven pogled i krenuo u vrata. On je sreo tamo i otišao da ga otvorite, bore za pravu stvar, bilo na daljinu prava stvar za reći. On je osumnjičen i nije bilo. 'Gledajte, Daniella ...'

Okrenula se prema njemu. 'U redu je, Eric, ja dobiti Internet. To ne potrajati dvije godine studija psihologije da ga riješiti. Tata ti pijan i da ne bi mogao vratiti na njega, pa si mislio da ti bi zaveo i onečistiti svoju malu kćer bogate kuja, zar ne? Malo kliše, ali to učinio sa stilom, ja ću vam dati koji. " Preselio se u prosvjedu i ona je podigao obrve skeptični. "Jesam li ja krivo? '

'Pa, to je ... Ja ... "On je dao gore sa slijeganje ramenima. 'No'

Daniella izmjerih up prilično glup izgleda, samozvani shitheel ispred nje. Nadrkano kao ona je još uvijek, njegova pokajanja je mollified joj dovoljno za sjećanje spola da se kotrljanje leđa. Ona smatra na trenutak, a zatim povjerio. 'Postoji nešto što niste rekli ste na našim datume. Vidiš sam bio totalno upropašten djevojka sve kroz školu i neću poreći igrao sam do njega ponekad. I onda na pola puta kroz prvu godinu studij, tata je odlučio da je vrijeme da 'Nauči me vrijednost novca'. Bez upozorenja. Sam došao kući i on je Božić najavio je rezanje off me - ne odvojiti od prihoda, a ne pomoć mene vanjska strana ako stvari dobio stvarno očajna. Ništa. Zip. Sve što sam vidio mene trošenja je gotovo dvije godine. Dobio sam na radio s njom i svaki shitty posao sam mogao naći da se po, ali ja još uvijek gotovo morao odustati. To je čudo JA je napravio Internet preko moje ispite obje godine. ' Zastala je, svjesna svoje ubrzanog otkucaja srca, šokirani svoje odvažni. 'Tako sam recimo ono što sam pokušava reći je, Ive' bio prilično pijan od sa tata sebe. '

Eric je bio obličje at njoj ispitujući, očito pitate gdje je ona ide s tim. Daniella dosegao gore, uzeo ruku i cijenjena prstima od vrata zasun. Njezino srce je nagli udarac gromak i ona je za kontrolu tremor u njezinom glasu, kao što su posljedice onoga što je bila o to učiniti. Ona je iskusio moć Eric's požude, ali je osjećao da mu širinu imaginacije još nije doveo do medvjeda. 'Na taj način ste zauzeti ostatak vikenda ili ne?' volim devojke

Eric pogledala dolje u njegove tanka, lijepo građen kuća gost u naprednim stanje radoznalosti. 'Valjda sam sve sam slobodan gore.'

Daniella sastavili blizu njega i uzeo obje ruke, pogled susreta sa svojim pravim kutom. Došlo je zadrhtala u svom donje usne koja nije bila u potpunosti utjecati. 'Onda završiti ono što ste započeli, "rekla je. 'Jebeni okaljati mene. '

Vikend ispružio pred njima, široke vidik divljih mogućnosti. Eric Lehane i Daniella Blanchford pogledao duboko u međusobnim oči i nasmijala se. Samo za devojke za seks

Нема коментара:

Постави коментар