.

Servis za upoznavanje

понедељак, 06. јун 2011.

Poznanstva sa devojkama, zenama, babama iz Srbije

Dok sam pokušati napraviti spola kao steamy što je više moguće, ja ne pisati priče koje se samo baciti na ljude u krevetu po drugi stranici. I ne, nisam kritizirati one koji ne. Hell, ja sam ih pročitao jednom u neko vrijeme sebi.

Osim za moje ranije priče, većina mog rada je zemljište na spol omjer negdje između 75/25 i 85/15. Dakle, ako vam se sviđa vaša odrasla priče s puno mnogo radnje, vjerojatno nećete ih uzeti u obzir 'trzaj' priče (osim ako samo preskočiti na sočne dijelove da je).

To je vrlo važno da razumijete da ja nisam, niti ću tvrditi da, profesionalni pisac. Sam napraviti greške i, bez obzira na moje najbolje napore kako bi se osiguralo drugačije, vjerojatno ćete naći neke u svakoj priči sam napisao. JA pravedan činiti se to imati loše sreće čuvanje urednik. Dobre su one previše zauzet i one loše jednostavno želite pročitati nešto prije nego svi drugi ne.

Ohrabrujem vas da molimo da odvojite vrijeme da napusti neki oblik povratne informacije, ako ni zbog čega drugog nego da se ukaže na pogreške možete pronaći.

Na kraju, pokušajte se sjetiti da je ovo free site i djela ovdje su, za najveći dio, obavljaju amaterski autori raznih razine vještina i iskustvo.

Ako nađete manu, pokušajte pristojno ga dovesti do njihove pozornosti putem e-pošte, ako je moguće, umjesto da ih plameni javno i, ako se samo običan ne sviđa priča, razmislite jednostavno ne čitam autorskog djela ponovno.

Hvala unaprijed za uzimanje vremena da pročitate ovu priču. Nadam se da čuti od vas uskoro.

Poglavlje jedan - "Poziv"

Moje ime je Celeste Johnson i JA pogodak te mogao reći moja priča bićima u sadašnjosti, ali zapravo, to stvarno ne. Ako je to zbunjujuće, pa nisam iznenađen, jer to vjerojatno jest. Pokušat ću je jasno da se kasnije, ali za sada, ja ću početi najnovije događaje.

Kao prvo, dopustite mi da vam kažem što sam izgledati. Ja sam 5'10 "visok i izvagati oko 165 funti. Imam kratke, kovrčave kose i kestenjast smeđe oči. Moj lik je 38-26-36 a moje tijelo je pokriveno, osim gdje sam bikini linije, s dubokim bogata tan. Moj prijatelj je jednom rekao: Pogledao sam vrlo slično kao poznata glumica Lucy Lawless;! "Uz bolje sise", ali, u njezinim riječima, osobno, nisam tako siguran o tome.

U svakom slučaju, bio sam koketiranje s Jeremy Bennett mjesecima pokušava doći do njega odgovoriti, ali on baš nikada nije. Vjerojatno zato što u to vrijeme on je bio samo previše prestrašen da. Trebalo mi je neko vrijeme prije nego što sam shvatio da je osim samo običan nedostatak povjerenja, on je jednostavno previše neiskusan sa ženama da se mamac. Ali, uvijek sam volio izazove, a ja nisam jedan odustati. Bio sam vozeći nas oboje vratiti na posao nakon ručka kad sam ga udario s njim.

"Hajde Jeremy, to će biti zabavno!" Rekao sam mu.

"Vi ste bili govoreći mjesecima kako ste poželjeli da ste imali nekoliko prijatelja. Pa, sada je vaša šansa! Idi sa mnom na party. "Sam dodao, udaranje moje trepavice kao što sam učinio.

On je rekao fidgeted i neugodno: "Ali ja ne znam nikoga tamo."

"To je cijelu točku. Sada je vaša šansa da se susret nekim novim ljudima. A što se tiče, ne znajući tko tamo ide, ja ću biti tamo. Tko zna? Možda čak upoznati djevojku svojih snova tamo. "Rekao sam mu.

Sam mogao vidjeti bolan pogled oklijevanja na njegovo lice i mogu reći da se bori s njom ", ne znam Celeste, ja ne radim dobro oko drugih ljudi."

Sam kasnije saznala da sam bio u pravu previše! Ideja da je za 'praviti' da je dečko od jedne žene u njegovom životu je ikada upoznao da je vrlo utjelovljenje djevojku svojih snova činilo kao okrutno mučenje s njim.

Moja žena je intuicija mi je rekao da će to učiniti anyway.

"Ako to neće učiniti za sebe, onda to učinite za mene." Molio sam. "Jedna od djevojaka sam se ići u srednju školu s će biti tamo. Bila je toliko znači da mi tada. Ako sam se cimao bez datuma ona nikad ne bih neka mi se živjeti dolje i to bi bilo kao srednju školu sve više ponovno. Ja sam stvarno zaglavi, ja ne mogu natrag sada. You'd biti događaj mi je stvarno velika korist. Ti si jedini muški prijatelj sam da mogu vjerovati dovoljno da se igraju zajedno sa mnom o tome. Sve što trebate učiniti je pretvarati da se moj datum za noć. To možete učiniti da ne možeš? ", Rekao sam uvjerljivo.

Ja novi on će uživati ​​sluh mi recite mu da je moj prijatelj i ja mogu reći iz pogled na njegovo lice koje ga mora imati grijao svoje srce da ga čuju. Čak i tako, mislim da u to vrijeme  seks sa klinkom Jeremy je bio težak da ne sebi dopustiti da se njegova nada se. Čini mi se da je mislio da je lijepa žena poput mene nikad ne bi htio ništa učiniti sa čovjekom poput njega ... NERD, FREAK, geek!

On me nije razočarao, "U redu. Što vrijeme želiš da vas pokupiti? "

"Ne, vi radite mi idu u korist, najmanje što sam mogao učiniti je voziti. Ja ću igrati večeras vozača. Li mi reći gdje živite, a ja ću biti tamo na 7:00 "Ja sam inzistirala, smiješeći se.

Iako stranka nije početi do 08:00, nešto mi je rekao da ću morati doći ranije obložiti morao sam mu dati neki last minute ormar savjet. No, tu je bio još jedan razlog zbog kojeg sam želio biti rano.

Unatoč činjenici da je govorio da me više nego itko drugi, Jeremy nije govoriti o puno, a on gotovo nikada započeo razgovor sebe. Pa možete zamisliti moje iznenađenje kada je počeo razgovarati sa mnom o tome kako stvari su idući u njegovoj kući. Očigledno, on je gotovo završio što god to bilo je radio na i bliže je došao do završetka, više uzbuđen postao.

Vidjevši ga tako animirani je prilično novi, i da vam kažem istinu, ugodno iskustvo za mene. Pa naravno, to mi je osigurana savršena prilika da se vidi što je tako posebno o tome da je kuća njegova. Također će mi dati priliku da vide kako se čovjek sam imao ručak svaki dan, ali je znao vrlo malo o doista živio!Drugo poglavlje - "Pocket Štitnici"

Zapamti moje rekavši da je dio moje priče počinje u sadašnjosti, ali zapravo nije. Pa, nešto od toga da nije počeo oko godinu dana ranije. I to ide nešto ovako ...

"Um, ako ja sjedim ovdje Jeremy?" Pitao sam, prilično siguran da ne bi objekt, pogotovo jer u to vrijeme, sve su oči u break sobi su po mene. To je ne zato što sam bila najljepša žena zaposlenih u Massive hipoteka, iako sam bio! No, danas razloga svatko u sobi bio obličje at me je jer sam se spremao sjediti na jednoj tablici u break sobi smatraju svi da se ničijoj zemlji, a za taj tvar također nema žene zemljišta. Sada možda biti lutanje za sebe: 'Što bi moglo imati zaradio taj prostor kao sumnjiva razlika? " Pa, ja ću vam reći ...

Jeremy Smatra se da je sve, izvan sumnje, najčudnijih, gotovo nedruštven, iako je većina inteligentna, osoba tko su ikada upoznali.

On je bio miran, neagresivan, skroman tip koji je, po vlastitim računima, bio je usamljenik. Ako su stereotipne glupan, Jeremy vjerojatno će morati biti njezin poster dječaka. Bio je sramežljiv, mucao puno, i užasno loše oblači. On je čak nosio džep zaštitnik! Na ovaj dan i dob ništa manje!

Natrag na moju priču ipak.

Iznenađeni, pogleda gore iz knjige je čitao i odgovorio: "Ne!"

"Ne ja ne mogu sjesti ovdje ili ne, ne smeta?" Odlučio sam igrati nijem. "Možda će mu se govori." Pomislio sam.

Neugodno, on je rekao: "Žao nam je, naravno, možete sjesti tamo."

"Jeremy, da li smeta ako sam vas pitati pitanje?" Rekao sam nervozno, ne sasvim sigurni kako će reagirati. Sam bio obličje okolo sobi da vidi je li sve još uvijek nas je promatrao. Oni su bili.

Pogledao je brzo natrag dolje na stol i odjednom je odgovorio: "Naravno Celeste, što je to? Imate li problema s vašim računalom opet? "

Bilo je gotovo pun nade ton u glasu.

"Ne. Ništa kao što je to. Sam bio pravedan izvjedljiv;? Gdje ste dobili svoj džep zaštitnici "Dobro, glupo kao što zvuči, probajte kao što sam svibanj, u to vrijeme, nisam mogao doći do bilo koji drugi izgovor da se pokrene razgovor s njim tog dana. Sam bio idući u pitati ga što je jeo, ali on je već završio svoj ručak i mislim da on mora imati sve kontejnere odlagati ga je došao prije nego što sam stigao. Naravno, na bilo koji drugi dan, Jeremy bi imali svoj nos pokopan u knjizi ili časopisu, nakon što je završio svoj ručak. No, iz nekog razloga, taj dan, on nije. Dakle, najbolje što sam mogao doći do bilo džep štitnici!

A, da vam kažem istinu, to je vozeći mene ispucan anyway. Gdje je pakao je on pronašao jedan anyway? Nitko ne čini džep štitnike više! Nitko! Kao što sam rekao, to palo na pamet da on nije imao samo jednu, a on je imao nekoliko, sve različite!

On pogleda u mene i za drugi, mogao bih se zakleti da mi je studiranje. Mislim da je bio težak to odgonetati ako sam bio ozbiljan ili se smiješno. I reče mi: "Internet".

"Oh! Nikad nisam mislio na to. Ima smisla. "Rekao sam. Zašto nije mislio sam da? Tada sam rekao da mu je vrlo ozbiljno, "Nisu oni malo od?" Ja sam se nadao da neće biti uvrijeđen mojim iskrenosti.

On je još uvijek gledao u mene, mene studiranja. "Najbolje što sam mogao smisliti."

"Oprostite?" Pitao sam. Nisam imao pojma što je on pričaju.

Jeremy je proveo narednih dvadeset minuta reći mene kako je on mrzio i volio olovke kemijske olovke, posebno one olovke sa valjanja loptice u savjete. Njegova rasprava je bila vrlo osjetljiva i on je rekao zvuk olovke bio je da mu baš kao što je netko brušenje krede na ploči, ali da olovke ga nije smetalo.

Problem je bio, imao je loša navika stavljanja svoje olovke u prednji džep bez zaokruživanja ih prvi. Tinta će krvariti desno u džep i mrlja nikada ne bi izaći. Ona je imala ga je stajalo  seks sa klinkom nekoliko stotina dolara u majicama prije no što je napokon našao mjesto na Internetu koje su prodavale džep zaštitnika. A oni nisu jeftini bilo! Te komadiće plastike su se dati daleko je plaćati 3,95 dolara za svaku. Socijalna stigma ili ne, to je smisao. To je jeftinije nego kupnja nove košulje.

To je vrsta smiješno sada, da mislim o tome. Ne, nije ono što Jeremy rekao o džep zaštitnike, iako moram priznati da je previše. Zapravo, što sam pronašao duhovite u to vrijeme bio način na koji svatko u sobi slušao svaku riječ, rekao je. Ne mogu reći da sam ih kriviti ipak. Uostalom, to je prvi put netko na poslu nije čuo za njega govore više od dvije riječi u retku koji nije bio u vezi računala.

Pa, da ne duljimo. Nakon što je led je bio slomljen, to nije dugo prije nego što smo sjedili za stolom svaki dan, na čuđenje svih, zajedno ručati, a govori o povremeno ovu stvar ili stvar. Uglavnom ja sam pričaju, a Jeremy je samo sjedio i slušao.

Trebalo je skoro cijelu godinu prije nego što sam osjetio dovoljno samopouzdanja da bi se subjekt žena s njim. Mislim da on mora biti udoban sa mnom, jer to je, kada, u niskom šapat, on je na kraju mi ​​je rekao što se dogodilo.

Čini se da je Jeremy je izgubio nevinost s nekim cheerleader natrag u srednjoj školi na prvom spoju.

Kada je pokušao razgovarati s njom sljedeći dan u dvorani u školi, smijala se na njega, pozvao ga je nakaza i pretvarao da nikad ništa nije dogodilo između njih. Jeremy je kasnije doznao da je jedini razlog djevojka mu je datiran je toliko da bi mogla uzeti nevinost. Jednom je imala ono što je htjela, teen dobi lisica htjela imati nikakve veze s njim. Jeremy je bio devastiran, kada je saznao da joj je on bio samo trofej zajebavati.

To je bio njihov jedini dan, i još važnije, samo dan je ikada imao ... ikad! On nikad nije datirao opet.

Pitao sam ga zašto?

Jeremy mi je rekao da mu je otac umro kada mu je bilo dvanaest i on je neugodno razgovarati s majkom o tome kao privatna stvar. To sve je napravio još gore od činjenice da Jeremy, kao jedino dijete, nije imao braće i sestara za razgovor o tome.

Shvatio sam tada da je razlog zašto je indeksirao u zaštitne ljuske i, osim za rad, živio skoro povučenog života.Trećem poglavlju - "The Dream House"

To nas dovodi natrag do današnjih dana.

Ja hranio u adresnoj Jeremy je meni dao u moje GPS i počeo nakon upute na njegovu kuću. Kad sam stigao tamo, morao sam voziti oko bloka da vidim ako sam pogriješio, nisam mogla vjerovati moje oči bio sam iznenađen da! To je apsolutno prekrasan.

Budući da nije imao djece, bivše žene ili djevojke vezati svoje financijske resurse Jeremy uložio sve svoje vrijeme i novac u svoje kuće i, od načina je to opisao, mora imati svaki staviti rezervni dolar je na mjestu. Nakon dvadeset godina i nebrojen tisuća dolara, konačno je završen.

Imao sam čuo toliko o tome posljednjih nekoliko tjedana da ga je dobio moju znatiželju ide tako kad sam imao priliku doći i vidjeti, ja sam ga uzeo.

Ja parkiran u kolovoz neposredno  
poznanstva sa starijim devojkama iz srbije  pred dva automobila i garaža je dobio vanjska strana od moj auto. Kada sam dobio na vratima, sam pozvonio na ulaznim vratima i gotovo odmah Jeremy otvorila vrata da me pozdravi. 

"Wow, to je brzo! Jeste li psihička ili što? ", Rekao sam iznenađen.

Nasmijao se: "Ne, ne psihički. Prijedlog senzor tijekom garaža omogućuje mene znati kada je netko vuče prema gore. "

Stajao je tamo za nekoliko sekundi, kao da on nije znao što učiniti sljedeći.

"Pa, ne ćete mi ponuditi u? Još uvijek je dobio nekoliko seks sa klinkom  minuta prije nego što smo se tamo. "Pitao sam. Nakon što je vidio izvan njegove kuće, bio sam samo umiranje vidjeti što je to izgledalo iznutra.

Pogled sramote iznenada došao je na svoje lice, "Oprostite, nisam se da ima posjetitelja. Želite li ući? Nemam puno za piti ali ja mogu vam ponuditi neke sok od naranče. "

"Naravno". Ja stvarno nije bio žedan, ali hej, to mi je dao potreban izgovor da biste vidjeli ostatak kuće.

Zatim, s iskra u njegovim očima, Jeremy pitali: "Hej, ti želiš da mi vas pedeset posto obilazak mjesta? Upravo sam ga završio i želite biti prvi koji će ga vidjeti. "

Cijelu kuću je powered by solarnih panela na krovu. Električni sustav je podupirač gore mimo ne jedan nego dva generatora. S unutarnje strane, cijelo mjesto je uređena u ultra-modernom stilu. Izgledalo je da se gotovo u potpunosti automatiziran i gotovo sve je glas aktiviran mogao biti uključen na moj senzor pokreta.

Deset minuta kasnije, bili smo samo o preko s turneje.

"Mi imamo vremena, možda dok možete mi pokazati svoju garderobu." Rekao sam nakon Bacimo li pogled na moj sat.

Zapanjen, Jeremy pogledao me i upitao: "Zašto? Ima li nešto nije u redu s tim što sam na? "

"Pa, da vam kažem istinu, to je u redu ako su 
 poznanstva sa starijim zenama iz srbije idući na posao. Ali to je socijalna prigodu.Možda želite promijeniti u nešto malo više casual. "Rekao sam mu iskreno. 

On je dobio čudan pogled na njegovo lice da ne bih mogao napraviti sasvim van.

"Bog Jeremy! Nisam uvrijediti tebe, zar ne? Nikad nisam namjeravao povrijediti vaše osjećaje. "Rekao sam apologetski.

Red lica sada, Jeremy spustio glavu i priznao: "Oh ne. Cijenim iskrenost. To je samo da ja ne izaći vrlo često. "

"Želite li neke pomoći branje nešto više prikladan out nositi?" Ponudio sam.

Kunem ja vjerujem da sam vidio sjaj u očima u njegovim očima kada je pitao: "Hoćeš li molim?"

Postoji zaista nije bio puno raditi. Od izgleda to, većina njegove odjeće proračuna otišao u radnu odjeću i većina onih koji su bili običan bijeli kratki rukav košulje. Bio sam samo o tome da kad Jeremy počinju kopanja iako je njegov ormar za nešto. On je nastao drži torbu s pet majica, uz jednak broj parova hlače.

On je predao torbu za mene i rekao: "Hoće li se učiniti?"

Pogledao sam na njih.

"Oni su savršeni Jeremy, zašto nisu stavili te na prvo mjesto?" Raspitivao sam znatiželjno.

On je mucao, "Ja ... sam potpuno bila zaboravila sam ih kupio dok ste stigli. Nikad nisam imala koristiti za njih do sada. "

"Evo, probajte ove." Rekao sam 
poznanstva sa zenama iz srbije  i predao mu par bijelih hlače i lijepo izgleda ljubičasta košulja. "Ja ću korak u hodniku. Ako je u redu s vama, ja ću ostaviti vrata puknut i provesti vrijeme dok preljev mi reći što namjeravate učiniti s ovim uljepšati kuće izgrađen? " 

Kao što sam stajao čeka na drugoj strani vrata, Jeremy mi je rekao kako se nada da će jednog dana podijeliti svoj san kući sa ženom koja jednog dana. Neobično iskren, on je čak i rekao mi je kako se nada pronaći onaj tko bi ga mogao cijeniti za koji je bio unutra i nije štreber je izgledao izvana.

Pitao sam ga kako on očekuje da će ju naći ako on nikada nije otišao bilo gdje na kojoj je odgovorio: "joj Nađi? Oh ne. Ona će me naći. Sve što morate učiniti je čekati. Sudbina će nas dovesti zajedno ".

"Ali ne dobijete usamljeni čeka za nju? Što ako je ona čeka da dođe k njoj? "Pitao sam.

Došlo je do dugo tišina, onda je on rekao tiho: "Nikad poznanstva sa babama iz srbije  nisam mislio na to. Što ako ste u pravu? Što ako JA gđica moj priliku? "

Tu je bojazan u njegovu glasu.

"To je samo misao. Ipak to je vjerojatno dobra ideja za vas da ide na party ionako. To će ti dobro da se oko drugih ljudi za neko vrijeme. "

On je otvorio vrata u spavaću sobu i pojavila. Novu odjeću su veliki napredak.

"To je puno bolje! Izgledaš vrlo lijepo ... koliko oni očekuju da moj decko izgleda. Sada požurite, to je vrijeme smo dobili na putu. "On se nasmiješio i zapravo blushed.

Kao što smo izdvajali iz svoga kolovoz, bila sam vrlo zadovoljan sa sobom. To je sve otišao savršeno u skladu s planom i znao sam tada da on sumnja ništa. Bio sam prilično siguran da nije imao pojma uopće što je ležao ispred ga čeka kasnije te noći.
Četvrtom poglavlju - "The Party"

Hodali smo se put do ulaznih vrata. Nekoliko sekundi nakon zvona na vratima su se vrata otvorila i nas je dočekala naša domaćica, "Barbie". Ne, nisam kidding, Barbie je doista njeno ime. Očigledno, majka joj je 'stvar' za Barbie lutke koje ona nikada nije izrastao iz.Dakle, kad se okrenula gore trudna s blizancima, Barbie je majka odlučila da bi bilo stvarno cool ime djevojka 'Barbie'. Želite li pogoditi što Barbie brat se zove? Ako ste pogodili 'Ken' premjestiti ispred linije i prikupiti nagradu.

Nažalost, ime gdje je svaka sličnost s plastičnim Barbie lutka završava. Naša Barbie nije ni visok niti simetričan, ona je oko 5'4 "visok i mršav, ali ne i anoreksične. Međutim, ona ima lijepo lice i helenističkog najviše šarmantan ličnosti koje sam ikada upoznao.

Barbie je nosio roza i bijele polka-dot bikini s podudaranja roza visokim liječi koja mora imati uzeti Jeremy iznenađenje za njegove čeljusti odmah pao otvoriti.

Nasmiješila, dao mi je veliki zagrljaj i rekao: "Bok Celeste, drago što ste mogli napraviti.A tko je ovaj zgodan čovjek si s tobom?

"Ovo je moj dečko Jeremy. Mislio sam da poznanstva sa devojkama  je vrijeme da svi ga susreo. "Rekao sam joj.

Barbie pustiti mene, okrenuo Jeremy koji je stajao tamo u šoku i omotan joj ruke oko njega. Zatim, prethodio ga zagrlim čvrsto kako je rekla, "Dobro došli u naš mali grupa Jeremy.

On je samo stajao bez riječi za nekoliko sekundi prije govoreći: "Hvala."

Ona je pustiti ga, uhvati za desnu ruku i neka Jeremy iznutra sa mnom zaostaje nije daleko iza. Jednom smo bili unutra rekla mu: "Ti si samo u vrijeme, Jeremy, stranka je samo početak. Prije nego što sam zaboraviti, ti si idući u morati odgovarati, što je veličina si? "

"Odijelo?" On je odgovorio s očitim konfuzije.

Barbie je odgovorio: "kupaći kostim meda 
poznanstva sa zenama , što veličina si?" 

"Ja, ja ne znam. Ive 'nikada je potrebno jednom prije. "On je mucao.

Grinning, Barbie pitao oduševljeno: "Zašto Jeremy, ti lukav pas vas. Jeste li nudističkoj? "

"Ne. Upravo sam nikada nije imao potrebu za kupaći kostim i prije. "On je odgovorio.

Poslije sam doznao da je razlog Jeremy nikad nije potreban kupaći kostim prije nego što je jer je nije bilo plivanje jer je bio dječak. Vrsta smiješno kad mislite o činjenici da je jako lijepo bazen polaganje u svom dvorištu, zar ne?

Barbie izgledao zbunjen za drugi, a zatim rekao: "Pa, bez obzira. Siguran sam da možemo naći jedan koji će vam stane. Celeste, znate gdje se mogu promijeniti. Ići naprijed dok sam se Jeremy naselili, tada ćemo zadovoljiti you poolside.

Otišao sam na bazen kuću promijeniti dok Barbie dovelo Jeremy off naći odijelo nositi.Kad sam stigao tamo, došao sam do u moj novčanik, uklonio kupaći kostim sam donio sa sobom iz plastične vrećice sam je upakiran u.

To je bio bijeli bikini kupaći kostim. Na vrhu vezan na na prednjem i na dnu na svakoj strani. Također sam donio par bijelih touch-up nositi s njom. Brzo sam promijenio i stavio moje stvari u jednom od lockers i prazan, nakon što je osvježiti moju kosu, ode van da se pridruže Jeremy na poolside.

Kao što sam hodio vanjska vrata sam mogao vidjeti da su svi ostali gosti su stigli. Bilo je deset od ukupno nas, se sastoji od jednakog broja žena i muškaraca.

Jeremy, sportske potpuno nova crna par muške kupaće gaćice i japanke je stajao pored Barbie. Kao dio našeg plana, mi je napravio siguran to maknuti crtati string ranije i sam mogao reći od načina na koji je on zadržao vuče na njih, da smo imali par podići van je samo dovoljno velik da se na njega labavo.

Tako dugo dok je stajao još uvijek, to je malo vjerojatno da će otpasti, ali ako on nije ih držati korak s najmanje jednom rukom kada je hodao, oni su bili uvjereni da ide ravno na zemlju i on će pronaći sebe stoji gol. I tako, on je stajao tamo, s jedne strane svaki tako često vuče svoj kupaći kostim, a drugi drži čašicu što je izgledalo pojavio na sve da se zeleni bušiti. Nasmijao sam se kad sam pogledao na njega i vidio da je već napola prazna.

U desnoj ruci, Barbie također održao još jednu čašu ono što se činilo da se isti učinak.Ona je uručio mi je i rekao: "Na svečanosti će se s početkom u oko sat vremena. Postoje prst sendviči, čips i assorted zalogaje za stolom pokraj Punchbowlu, sami pomoći. Žao nam je odjuriti, ali ja sam igranje domaćin. Ja ću provjeriti natrag na vas dvije kasnije.Zabavite. Nice sastanak ste Jeremy. "I uz to je bila off učiniti joj domaćica malo.

Kad je ona iz čujnost, Jeremy nagnuo do mene i šapnuo, "Celeste, kakav party je ovo?"

"Oh, žao mi je. Zaboravio sam vam reći. Moje loše! Pa, to je vrsta ljubavi stvar. Jednom mjesečno, Barbie baca jednoga od ovih najmanjih stranaka kako bi skupio novac za dobrotvorne svrhe što se događa da se njezina omiljena u to vrijeme. Ovaj put to je bazen stranke, ali kao što je noćni ide i na to dobiva hladnjak, svi mi ćemo ići unutra. Obično, ona ima nešto za prodati, a, nakon troškova, sredstva će ići u dobrotvorne svrhe "Rekao sam mu nonšalantno..

Cijelo vrijeme sam govorio da je ispijanje iz njegove bušiti. Staklo je oko prazan. Držao sam se moje ruke i pitao, rekao: "fijuk, ti ​​pio to prilično brzo. Vi stvarno morate se svidjeti!Želite li još? "

"JA nije 'ostvariti sam. Nikad nisam okusio ništa kao što je to prije. To je stvarno dobar.Mogao bih se zakleti sam okus alkohola u njemu, ali ja stvarno ne mogu reći. Možda je to samo jedinstven okus. Možete li pitati Barbie što je to što daje okus bombona da? "On je odgovorio.

On je završio njegov udarac, nakon što sam uzeo njegovu čašu i rekao: "Naravno, ali ona samo govori mi istu stvar ona uvijek nema," To je tajna ". Možda, ako ste lijepo s njom, ona će vam reći gdje me neće reći. "Onda sam dodao:" Evo, neka mi dobiti ponovo napuniti. "

Hodao sam preko Punchbowlu i dok sam bio tamo Barbie je došao, naslonio glavu pokraj mojega i reče: "Pa kako je to ide. Sve u redu? "

"Do sada, tako dobro. Moje pohvale na udarac; ste stvarno nadmašiti sebe ovaj put. Ja teško mogu čak i okus pepermint rakije. Jedini problem je, sad ću ga morati gledati i on će biti previše izgubiti kasnije za naš plan uspjeti. Im 'ljepušan siguran da je nikada nije pio prije.

Kao što sam hodao natrag u Jeremy, Barbie počeo polako joj rade kroz druge gost prolaze riječi. 

Нема коментара:

Постави коментар