.

Servis za upoznavanje

четвртак, 23. јун 2011.

Poznanstva sa zenama


Vidjeli su ga doći i sjesti, ako nije kiša, ili snijeg. Oni svi su ga  matorke srbije  dočekali s najvećim poštovanjem. Njegov položaj, nadbiskup u regiji, to zahtijevao. Pogledao je prema gore i nasmiješio i mahnuo. Oni su otišli na oko svoje poslovanje. Vratio se na meditacije i čekanja za čovjeka je postao prijatelj s da se pojavi.
On se nasmiješio kada su se pojavili Conner i krenuo prema njemu, ali onda mu se nasmijao okrenuo gotovo tužno kao da je izgubio člana obitelji. Conner tražio od nadbiskupa ako nešto ljubavna poznanstva  nije u redu, ali je rekao, u početku, ništa nije bilo krivo kada je u stvari nešto strašno mu je muči. Oni su bili skupa oko biskupija posao, ovdje na ovom mjestu, jednom tjedno, gotovo godinu dana, te je ubrzo postao prilično dobri prijatelji.
"Kako je Mirjam?" Nadbiskup zatražio znajući je bila bolesna. On je rekao ona je bila pristojna i stabilan. "Dobro ... i ti ... kako ti je tjedan bio?" Conner je lagao i rekao poznanstva oglasi srbija  da je dobra. Zatim Conner tražio od nadbiskupa kako se sve događa s njim. "Oh, da znate ... i dalje loš, ali mislim da" i on zaustavljen. "Mislim da sam još jedan problem sada."
Conner okrenuo, malo, i pitao što to je. On je želio biti najbolji prijatelj i odvjetnik bi mogao biti za nadbiskupa. On je bio usklađeni za većinu problema biskupije vidi kao njegova tvrtka rješava većinu svojih problema. "Oh, nije posao Conner", a onda je zaustavljen, da bi odražavala. "Ja sam svećenik, nadbiskup, ali Conner ... Imam ... Imam druga pitanja na glavi." Conner je govorio polako kada je pitao što su. "Ne znam. Mislim ne znam trebam li reći išta o tome. "
Conner je govorio kao da se izvući iz njega. I on i učinio. "Pa ... prvi off" i Zastao je opet kao Conner gledao njegov način i da ga bulji u nadbiskup. On je gledao natrag na poznanstva poznastvo sa zenama  Conner i buljila u jednu drugu oči. n"Prije svega sam čovjek." Što je, dovraga, on dobiva na, Conner pitao kao da je već znao da odgovor. "Ja sam svećenik, ja sam nadbiskup, ali ja sam i biznismen, kao i ... što mi je čovjek. Ja ne znam da li ste razumjeli ove na sve. "
Conner misli da zna. Čovjek je čovjek je čovjek i kao i svi ljudi, nadbiskup imali problema da je nedavno bave. "Reci mi o njima Vaša Ekscelencijo." Nadbiskup mu je rekla da ga zvati Irvin. "U redu ... Irvin". Nadbiskup zatražio od njega da ne koristiti svoje ime negdje drugdje, ali ovdje koji Conner pristao. Conner mu je rekao sve što je rekao ovdje je između njih. Oni pak na njemu.
Bilo je tišina. Irvin sjedio uspravno. On se okrenuo lice Conner. On je pogledao u oči Conner. "Kao što znate ... mi smo poznati jedni druge za mnogo godina. Vidjeli ste mi ustati tijekom Katoličke crkve. I tu sam ... najmlađi na 49 ikad postati nadbiskup.Nevjerojatno mi je da sam nadbiskup Conner ... nevjerojatno "Irvin proglašen i Conner je morao pristati, ali rekao ništa. Pustio Irvin nastaviti. "Istina je oglasi za poznanstva sa zenama  da ste me zna jer odmah nakon srednje škole. Znaš da je bio glavni geek u srednjoj školi previše ", koji Conner znao da je istina, ali danas to ne činiti se biti slučaj. Irvin je dobro izgleda 49 godina starosti.
"Istina je, iako sam učiniti sve što ja mogu učiniti za crkvu Conner, istina je ... ja sam u ozbiljnim ... ozbiljne potrebe žena u mom životu ... mislim."
Okrenuo se i zagledao se Conner u potrazi za reakciju. I Conner matorke srbije   nije imao pojma što da mu kažem. To je bio njegov nadbiskup, glavni igrač u Katoličkoj Crkvi, mislio je, pa što je to sam trebao učiniti ... ga popraviti do neke prostitutke? Pakao ne, ne ... Irvin ni na koji način ću to učiniti, on je sam rekao.
"Postoji žena koje sam vidio oko sebe. Nikad nisam sreo, ali čini se kao da sam upoznao nju malo, nekako "Irvin rekao. Ta izjava, sama, išaran Conner van. Ne toliko da je skočio s klupe su sjedili na već dovoljno poslati šok valova kroz njega. "Ona je klasično lijepa ... mislim je riječ", rekao je Conner. Okrenuo se i njegove oči činilo transfixed na Conner. Njegov glas, sada manji i mnogo ozbiljnije rekao Conner je htjela  matorke srbije  provesti večer s njom ... uključujući i seksa ... ako žena bi pristali na to. "Postoje određene aspekte tu ženu, osobno i fizički, kao što su me privlači nju, a ja tražim tvoju pomoć ... ako ćete ga dati meni. Čak sam bih autorizirati plaćanje na tvrtku za još 100,00 dolara po susretu za ovu priliku ", dodao je.
Conner je bio zapanjen. On nije znao, ali žena Irvin objasnio žena došla u crkvu redovito jednom tjedno. On je rekao i da nije objasnio kako se to nikada nije nosila vjenčani prsten tako da on pretpostavlja ona je bila singl, kao i sebe. Pojasnio je gotovo u detalje što je žena izgledala. To je Conner razmišljanja. Znao je nekoliko žena, od kojih dva, radila u njegovu uredu.
"Čak sam sliku o njoj. Ovdje ", a on je izvadio mobitel pokazati Conner što žena izgledala."Ovo je njezin" Irvin, rekao je.
"Njezino ... Samantha ... Williams?" Izjavio. Irvin ga pogleda i pitao kako ju je znao. "Ona je ... uhhh ... radi za mene. Ona je ... pripravnik s nama Irvin. "
Bilo je gotovo mrtva tišina između njih. Ono što je Conner će učiniti? On nije bio siguran, a on je rekao da je Irvin ne obećanja na sve. Irvin dogovoreno. Rukovali su se i zagrlila i rekla svoje oprostiti. Kasnije tog jutra Conner je u svom uredu rade posao kada je sinulo mu je da su idući u biti bacanje svoj godišnji Dan zahvalnosti stranke. On je na čelu joj velike kabine i počeo govoriti s njom. On je poznat joj je malo, ali nije nikad zapravo razgovarao s njom puno, ali.
"Odlazak na party petak?", Upitao je. Ona je rekla da. Rekao je super. On se nasmiješio i rekao da bih je vidjeti tamo i otišao na sljedeću osobu samo tako da ne izgleda kao da joj je izdvajanje.
Petak je došao. On je pogledao oko za Samanthu. Tamo je bila. Vješanje i razgovarate s ostalim pripravnika. Slučajno, ona je bila starija, jer ona je počela prava školu mnogo kasnije onda sve ostale. On je shvatio da bude oko 35 otprilike. "Dakle, idete u crkvu previše?" Čujem, Conner pitao. Ona je rekla da. "Jesi li redoviti?", Kazao je.
Ona se dogodilo da mu kažem ne, ali je pokušava biti, ali ona je uvijek racionalan se ne ide. To je dobio Conner na razmišljanje kako ju je gledao preko dok je nije ljubavni sex oglasi zene  gleda natrag na njega. Ona ima izvanrednu lik ... moram dati joj da ... Irvin previše. Isuse, što ja radim ovdje pitao. Ali to je za prijatelja, bez obzira ako je to prijatelj nadbiskup. On je bio pomaže njegov prijatelj.
"Samantha ... Htjela sam vas pitati nešto. Imate trenutak? "Conner, rekao je. Rekla je da i nosila svijetle osmijeh na licu. "Sada prvi off" i on oklijevao vi svibanj dobiti krivu predodžbu o svemu tome, ali molim ... ne "on je otišao na to reći. "U stvari ... možda bih trebao pitati to u privatnom." Ona slegne ramenima i rekao da, što god. Sjedeći u svom uredu, vrata ostavio širom otvorena. "Znam ovaj čovjek. On je stariji, ali ne i da je mnogo stariji i da bi htio "i Conner zatvorio oči pitajući se što je predstavljajući joj je prava stvar za napraviti. "On vas je vidio oko sebe. On je stvarno uredan momak. U stvari, kad je bio mlađi onda nam ... vi ili ja ... on je bio veliki monstrum u stvari, ali danas ... Pa sad ... on je sve odrastao i ... dobro on je stvarno lijep momak. "Nasmiješila se dok je slušala. "Bio bih ljubav da ste upoznati negdje i imati večeru i što god, mislim."
"I što god?" Samantha, rekao je. "Ja bih valjda volio bih znati što to znači. Večera i ... i onda ... što ... seks? ", Rekla je sumnjivo. Točno Conner misli. Da, točno. "Ne", rekla je."Ne god ... mislim da nisam u to kakve veze", rekla je Conner. "Ti bi trebao znati da ... li itko ovdje ili bilo gdje bi trebao znati da", rekla je glatko. Ona nije htio u tom trenutku da se datum s muškarcem koji je sve što je želio je seks, a odličan seks u to.
"Istina je" Conner blustered "je da je ovaj čovjek, koji je stariji od vas, nikada ikada imali spolni odnos prije u svom cijelom životu. No, za taj tvar ... ja uopce ne znam zašto sam to.Žao mi je ", rekao joj je. "Zaboravite na to. Ja ću objasniti ga i ostavite ga na to. On je jednostavno mislio, vidjevši kako je pronašao da se vrlo atraktivna žena, da možda, samo možda, ne bi želite ... ne znam ... spojiti s njim ... jednom. To je to. "
Ona je odmahnula glavom i ustao. Ona je pogledala Conner. Ona je rekla da mu ne hvala, a on joj obećao da ne bi ga držati protiv nje na bilo koji način. On ju je zahvalio i ona izašao. Stajao je trenutaka kasnije i hodio do nje, ohrabrujuća joj ono što je rekao bih. Ona nije ni priznati što je bih rekao jedva.
Ponedjeljak je došao. Ona je bila u uredu ranije onda bilo tko. Vidjela njegovo svjetlo uključiti kad je otišla kako bi dobili šalicu čaja. Ona je hodio u njegov ured. "Koliko godina je on?" Upitala je ravno s kojima se suočavaju. Rekao joj je. "46 ... 46 ... misliš biste želiš imati datum s ... s 46 godina star čovjek?", Rekla uzviknuo. On je žao sve govori riječi joj, ali je rekao da. Ona je stajala u vratima. "Dobro ... jedan dan i jedan dan samo. Ja ću vidjeti kako to ide. Nema jamstva ... Razumijete li to? Pobrinite se da ne previše, u redu?Mislim da ", rekla je.
"Irvin, to je učinjeno posla ... osim seksa dio. Nema jamstva da "Conner, rekao je. "Ona će imati večeru ... ali nikakvo jamstvo za bilo što drugo. Razumijete li? "Rekao je da i Conner pitao o njemu razumijevanje seksa dio previše. Rekao je da.
"Kada je dobra noć, ili poslije podne, za vas?" Conner, rekao je.
"Sutra popodne ili navečer ..." Irvin, rekao je.
"Rekao mi je, ako je ugodan za vas, sutra popodne u 1:30 ili 6:30. To je do vas. "Samantha dogovorili 1:30" imenovanja. "Ona se nasmijala i Conner osjećao kao da je osjećala dobro o to. "Samantha je ... sve u redu s tobom o tome?", Upitao je. Ona je rekla da. Sve je u redu i ona nasmijala.
Ona je hodio i pogledao oko, ali stvarno ne znam tko je u potrazi za. On ju je vidio i nasmiješio. Ona je izgledala kao fantastičan kao i uvijek, on je mislio. Wow, to moglo ... se to moglo dogoditi, doista je i sam pitao kako je stajao otići i upoznati sebe. On je prišao i predstavio se.
"Bok Irvin", rekla je i sama uvela. Hodao je natrag na stol jer je primijetio da on nije bio tako loš u potrazi kao i ona misli 46 godina star čovjek mogao izgledati. Oni su sjedili na suprotnim stranama stola. "Dakle radite, pretpostavljam", rekla je s osmijehom na licu.On je rekao da kao što su šala slomio širom otvorena, a svaki nosi na kraju razgovora.
Sve dok je svaki imao pitanja o drugima i rezervirani informacije o sebi, više mu onda joj, naravno. "Tako ste u braku?" Upitala je. On je rekao ne, koji je iznenadio vidjevši kako je on, čini se da nježan i miran čovjek. "Bez djece svoje vlastite još?" On je osjetio gubitak povjerenja raste i rekao joj nema, a još uvijek pokušavaju da se pojavi sigurni.
"A što je s tobom?", Upitao je. "Ikada bio u braku, bilo djece?" Rekla br. On je volio da je još jedan, još uvijek vrlo atraktivan, ali sam znao, znao ništa o tome da ljubav sa suprotnim spolom.
"Pa to je bio lijep ručak", a ona misli o tome žele družiti s starijim čovjekom za ostatak dana, ako je to bilo udaljeno više moguće. "Pa što su vaše planove za ostatak dana ... natrag na posao pretpostavljam?" Upitala je.
"Ne," rekao je. "Odlučio sam, ako je ikako moguće, da se ostatak dan. Nadao se u tom trenutku nešto može izazvati joj se barem malo seksualno privlači k njemu. Je li ona, on pitao. Ja ni ne znam da li bi voljela sjesti i doći do mene znati, on je mislio.
"Conner mi je rekao da ste bili zainteresirani za ... u Umm uzimajući me znaju ... osobno, koji je u istini me u ... ne znam ... Osjećao sam se kao da je ovo samo jedna stvar. Je li to? "Ona ga pogleda. Ona je pogledala u oči. On je osjetio ozbiljan gubitak povjerenja i osjetio klizi gubitak koji je ikada mogao učiniti ono što je htio. "Reci mi nešto Irvin. Je li istina da ste bili očekivali da će imati spolni odnos sa mnom? "
On je pocrvenio. On nije mogao ispljunuti. On je želio mogao je već također znao najbolja stvar za učiniti je da budem iskren s njom. On je htio da budem iskren s njom. "Dopustite mi da stavi to na ovaj način" počeo je. "Ja sam kao" a on se navodnike reći "čisto kao čist dobiva. Dopustite mi reći da se ispred. Ali onda, kao što to ide ... tko ne bi li ljubav da na sve, ako ste željeli voditi ljubav za tu osobu? "Bacio joj off. Zašto je ona odgovor na to pitanje? Ali ona nije i nikada jednom spominje svećenik ili za taj tvar nadbiskup. "Ja sam nitko od tih ... ja sam samo čovjek koji nikada prije nije imao seksualne odnose ili su ljubav sa ženom u svom životu, a ja bih volio doživjeti da prije predugačak. Ja sam htjela ići s vama ... s nadom da ... dobro ... ne znam ... ja sam želio biti s vama ... intimno. "
"I ... ste nikada nije bio s drugom ženom ... i da ste 46 godina?" Upitala je.
On je klimnuo i pogledala u njezine oči, koje je voljela kako ju je promatrao. Ustala je. On joj je rekao nije bilo ni na koji način on može uzeti je natrag u svoje mjesto, što joj bacila s malo. On je rastao ozbiljno pobudila odjednom. On nije znao kako reagirati, ali je zadržao sve pod kontrolom. Ona je rekla da mogu ići na svoje mjesto koje je vjerojatno u istini je bolje mjesto da ide u svakom slučaju. On je dobio u autu i ona odvezli. On je volio da sjedi pored nje pitajući se što je sljedeće.
"Evo moje mjesto", rekla je tiho.
Oni su izašli iz automobila. Ona je ruku u njezin. Njegova ruka je bila topla i meka previše. Voljela kako se osjećao u njezin. Ona ga je dovela u i uzeo mu jaknu. Ona je pogledala u oči. Nešto je drugačije o tom čovjeku, ona misli, a što je to nije znala. Bilo je montažu strast, za njega, otkrila, ali je rastuća želja vidjeti i osjetiti i učiniti stvari s njom previše.
Ona je govorila tiho, gotovo intimno, kao i dva stajala u njoj kondominiumi. Imala je lijepu osmijeh. Ali to je bio tada je počeo primjećivati ​​sve svoje tijelo. On je nastavio da se osjećaju uzbuđenje raste u njemu. Nije mogao vjerovati kako je divno da osjeća iznutra."Stvarno, iskreno" počela "ste nikada ikada s drugom ženom, seksualno prije?" On odmahne glavom i očima rekao tako. "Dakle, to bi značilo ono ... da bilo koje i sve seksualne aktivnosti bi se po meni najvjerojatnije?"
Da, ne znam ... mislim tako. Ja jednostavno ne znam. Volio bih te vidjeti ... gola.Pretpostavljam da bih volio vidjeti svoje grudi i bradavice. Volio bih da se osjećaju svoje tijelo, bosoms, i vaše bradavice previše. Ne znam, on je sam rekao.
"Onda, pretpostavljam, doći sa mnom", rekla je. On je rastao hornier u drugom.Odjednom se osjećao čudno. Njegov penis osjećao čudno previše. "Ovo je za vas, Irvin", a ona undid bluzu. Njegove oči rastao šire, polako. On je bio idući u vidjeti žene grudnjak i grudi i dekolte po prvi put u svom životu. Više je postao dostupan kao njegov penis brzo rastao i neizmjerno teže. "Da li vam se sviđa ono što vidite?", Rekla je.
Stajao je tamo, smrznute, njegove oči transfixed na nju boobs. Bujno je jedna riječ, i mnogi drugi opisi pao u redu. Ona je pitao ako on ih je volio ponovno. On je samo klimnuo glavom kao što je on gledao na ono što on misli je njihovu ljepotu. Bog, žena je ... ona je ... ohhh bog misli, ona je apsolutno prekrasna. "Ti si prekrasna ..." reče on najzad. Njegovo lice bilo je puno strasti, ali primjetna nije imao pojma kako postupiti.
"Želite li da se osjećaju?", Pitala je tiho.
On je kimnuo i kada je to učinio on moaned, tiho, ali žarko previše. Nasmiješila se da osjeti kako mu meke tople prste dodirujući joj boobs. "Mmmmmmmmm, ja ljubav", rekla je. "Volim način na toplinu, prstima dodir mi je način na koji su to." Ona ga je izvukao i zagrlila ga, a zatim izvući nešto. "Ne opet. Bit će vremena ... za sve ", rekla je kako je milovala joj dekolte i vrhovima joj tits. "Mmmmmmmmm" izrekla opet. "Ohhhhhhhhhhh mmmmm", rekla je jednom.
Ona undid joj vrh pa sve i da nadbiskup vidjeti njezine raskošnim gornji dio tijela. Njezine grudi pomazanika njegova želja kao što je znatno skenirani na dolje joj lijepe bokove. On je bio preplavljen onim što je vidio. Njegove oči zatvorene dok valovi nemira prošao kroz njegove natkoljenice. Njegov penis osjećao teže nego ikad. On nije bio siguran kako da joj znam za to i za taj tvar što učiniti. Vratio se miluje joj boobs i dekoltea koji nisu bili obuhvaćeni grudnjak. Ona neka se uživati.
Ona je također volio kako se osjećao da se dotaknu, lagano, opet. Bio je pun ljubavi i poštovanja kako ih osjetio. Polako i pažljivo i sa velikom željom on je osjetio svoju mekoću na prste. Nasmijala se na njega dok je on osjećao ugodno njihove teksture."Želite li da se osjećam negdje drugdje?" Upitala je. On je rekao više od njezine boobs, ali ona ne dopušta da se još uvijek kao ona ga je gurnula natrag prema svom krevetu."Evo, neka je to ovdje", a ona mu je sjesti i ukloniti svoje cipele na prvom mjestu. "Sjedi dolje ili leći još bolje ... ćemo doći do sve uskoro dovoljno."
Nasmiješila se jer je legao a ona pognut poljubiti mu usne. Budući da on nikada nije poljubio ženu romantično, da je sve na njoj. To je osjetio čudno, ali je uhvaćen na, uskoro dovoljno. "Ja sam poput tebe Irvin. Ti si lijepa i nježna ljubavnika ", rekla mu je rekao. On se nasmiješio, nervozno, i rekao hvala. Ona ga poljubi i opet kao što je uhvaćen na. On je volio da poljubio njezin. Uz majicu još uvijek na, a njezin grudnjak i suknju previše, počela je poništiti svoj dres. Voljela prsa puno i trljao ljubavlju i polako. "Sviđa li ti se kako sam vas trljati?" On je rekao da tako je to učinila više. "Vi stvarno nemate lijep kovčeg", te se sagnuo da ga poljubi u nekoliko mjesta.
On je volio kako je romantično poljubila prsa, kao i njega. On nije mogao vjerovati što se događa se događa s njim, nadbiskup u regiji. O, moj gospodaru, neki dan ona će se saznati. Što onda, zapitao ... što onda? No, kako je pecked na njega ... tu, tu, na prsima, a uz njegov trbuh bio je u najmanju ruku, uzbudljiv.
Sa svojim bluzu vješanje otvoren i grudnjak još uvijek na, ona undid suknju, a kad on to vidio, osjetio je Feral trebate učiniti nešto, bilo što ludi i divlja s njom. Ali on nije. Pustio joj to sve. Bože, ovo lijepa žena ... ona je apsolutno sjajan za reći najmanje.
Nosila je običan bijelo donje rublje, koje mu nije bilo ništa osim ona izgledala više undomesticated nego ikad u njegovim očima. Bio je zapanjen na svoju pozornost na njega. Ona je gumiran prsa. Ona je milovao njegovu želucu. No, kada je dosegla toj liniji ... da bend u gaćama ... ona pritisne jače onda je ikad mogao vjerovati.
"OHHHHHHHHH Bog" povikao je strasno, oči zatvorene jer je osjetio njezine ruke kotrljale niz nad svojim bijesan penis. "Oh My Oh My ... ... BOG ... OH DA ... ... teže DA ... O Bože ... Oh My ... ne prestaju", uzviknuo je glasno.
Samantha se nasmijao kao što je primijeniti nježan pritisak na njegovu erekciju. Ona je pogledala u oči kao ona igličale njegovo tijelo, od vrha prema dnu ili od prsa na njegov penis. "Kladim se da bih ga vole, ako sam imao u svoje ruke ne bi li?", Rekla je tiho. On nije mogao govoriti pa je klimnula glavom. Nasmiješila se i dostigle su unutra i ona uhvati ga olako. On moaned kao da joj kažem da nikada ne pustiti za ostatak svog života.Nasmiješila se opet kao ona zavladala mirno i pogladio mu erekcija.
"Oh ... Oh My Samantha Jahve ... Samantha ... I Love You", povika.
O Bože ... on je rekao da me voli. Ne želim ga misleći da je, mislila je, ali ona je i dalje ljubav ovog čovjeka koji nikad nije imao seks u životu. Ja ću dobiti ništa od toga, pitala?Ja sam, upitala se opet. Usporite, ona misli. Samo usporiti, ona sama rekla opet.
"Ovdje ... ćemo napraviti nešto ... nešto malo drugačije, u redu?" Upitao je što. "Ja ću leći i ti si idući u ići dolje na mene." On je pitao što to značilo. "Ja ću vam pokazati«, rekla je ... "vrsta", rekla je otišao na to reći. Ležala je dolje i srušena joj donje rublje. On je pogledao dolje i vidio joj obrija maca. Gdje joj je ... kosa, on je pitao. "Kad čovjek me liže ... ovdje ... i ovdje posebno ... to je veliki, veliki uključite mi Irvin. To može i obično će dati ženi orgazam, koji je u istinu, nisam imala za par godina, i odlučio sam preko vikenda ... ja sam htjela jednog loše. Zato ti i ja smo danas ovdje. "
Ona je objasnila da sve mu, ali on još uvijek osjeća čudno, na prvom mjestu. Polako i sigurno, i to je bio spor koliko je bio u pitanju je lizali, a on lizali, a on je osjetio joj maca sve dok je njegov penis bio bijesan teško. Ubrzo dovoljno je osjetio efekte njegove lizanje i ukazivanje joj maca. Prije nego što je to znao je čuo njezin jauk i plač glasno za "više pozornosti." Ona je htjela sve sada. Ona ga je htjela u nju i ona ga je htjela u njoj loše.
"O Bože, Irvin ... želim se osjećate ... Želim osjetiti tvoj penis unutar moja maca", rekla je.
"Vi učiniti?", Izjavio je
"Da ... Bože moj Da", rekla je grozničavo.
"Što ... samo ... samo sam postavio sebi?", Rekao je.
"Get gola ... potpuno gola ... i dobili mi gola previše ... svi mi", rekla je potvrdio.
On učini kako mu je rečeno, hornier onda on ikada bio, a on snuggled svoje tijelo bliže unutrašnjost njezine noge. Bio je više od uzbuđen kao pakao vidjeti kako on nikada nije učinio ništa kao što je to u svom cijelom životu.
"Osjećam se ... Osjećam se kao nešto ludo će se dogoditi", rekao joj je.
"To je u redu Irvin. To je u redu ", rekla je mirno.
On je gurnuo penis hard protiv nje, a ona gurnula u nju. Osjećaj je bio ogroman uzbuđenje za nju. Osjećaj Samantha je maca zapravo je čudesan uzbuđenje na Irvin previše, ali u tome je sve, on nije bio siguran, od tamo, ono što raditi.
"Sada ... gurati, polako, u meni. Polako, u redu? ", Rekla je. "Oh ... ohhh ... ooohh", rekao je glatko kao što je osjeća debeli penis polagano klizanje i guranje putu dublje u njoj pizda. "O Irvin ... bog ... Irvin vas ... nemate pojma ... OHHHHHHHHHH", rekla povika."OHHHH OOOOOHH mmmmmmm ... sad OHHHH ... Sada izvadi ... malo" ona povika ponovno. "Mmmmmmmmm, ooooooohh Irvin ... ohhh Irvin ... Želim vam znao kako da se osjeća. Učinite to neki više. Učinite to ponovno. Nemojte prestati. Nemojte prestati raditi to. U, iz, i unutar i izvan ... ok? "
Tako je nastavio kao val eksplodirati, da sperma sa odustati rasla strahovito u njemu."Mislim da sam ... ohhh vraga Samantha ... Mislim da ću ... Umm sperma. O Bože ... oh moj gospodaru ", povikao je kao potreba da se sperma postala veća. "Jeste li sperma?Jeste li već uhhh orgazam? ", Upitao je. Ona je klimnula glavom i nasmiješila, ali sada ona ga htjela da se sperma. Željela ga je da bude sretan previše. Ona mu je rekao da ga izvadi i držite ga u svojim rukama. On je to učinio. Ona mu je rekla da je moždani udar i nakon što je on učinio ... ubrzo eksplodirao s masivnim kao detonacije sve nad njom lijepe grudi, i lice. Neki čak skliznuo u usta, što je ona pogleda i proguta ga.
Ona je uhvatio njegovo tijelo čvrsto te ga srušio pored nje. Samantha je pogledao u oči i nasmijala. To je bio nestašan osmijeh previše. On je primijetio svojoj prirodi i upitala zašto je ona gleda u njega kao što je to. Nasmiješila se i poljubi ga u usta.
"Jer dok smo bili to, seksu s jednom drugom, napokon sam shvatio kako sam vas znao", ali nije rekao kako, na prvom mjestu. "Prije svega, ti si vrlo dobar ljubavnik Irvin. Želim da znate da i ja bih to opet, s vama, u bilo koje vrijeme. Ali ... natrag na ono što sam započeo reći. Znam gdje sam znate od kad i kako su ovdje, nakon što smo upravo učinili ... to ne smeta. Jednostavno rečeno ... želim biti s vama, kao što je ovaj, opet, i opet ... dobro? "
On nije bio siguran što misliti. Ako je znala i još uvijek je to s njim ... wow Što dalje? "

Нема коментара:

Постави коментар