.

Servis za upoznavanje

субота, 18. јун 2011.

Poznanstva za jebanje, karanje, sex



"Gdje je, dovraga su pokretači?" Andrea promrmlja za sebe kao što je napravio ono što osjeća kao milijunti krug oko nje Condo, provjere kako bi bili sigurni da nije zaboravio paket ništa. Ona bi bila u DC za 6 godina, prvo kao dodiplomski, zatim kao student, a ona je gotovs to ići! Za veći dio, cijeli doživljaj je bio nesretan. Rođen u obitelji s vezama na Kentucky koji je otišao leđa to svoj izvorni naselje, Andrea je otišao sjeverno, jer joj je otac vjerovao da se školuje u gradu kao što je Washingtonu ili New Yorku će joj okrugli i  za jebanje karanje sex da joj više sposoban menadžer nakon što ju je donio na palubu kao direktor sa svojim tvrtke. Nije bilo ni na koji način ona je odlaskom na koledž u New Yorku, samo misli da je grad strah joj blesav. Mislila je da ide na koledž u Washingtonu bi se puno poput odlaska u školu u Kentucky. Uostalom, to je bio tik uz Virginia zar ne?
Uskoro doznajemo kako je krivo ona bi bila. Većina učenika bile su bogate kao što je, ali malo su se kao sjajna. Tu je i velikog broja djece iz drugih zemalja koji su se poslati tamo biti izložen američke kulture. Težine, knjiški malo juga nije sasvim uklopiti u jednoj skupini. Njezin prijedloge ići razgledavanje su ismijali njezinu razredu, i kad god ona se odvažila na vlastitu je bila smeta i maltretiraju po ulici ljudi. Na kraju joj prvi semestar, ona je zamolila njezina oca da joj prenijeti na dom školi leđa, ili barem jednom u Gruziji ili Sjevernoj Karolini. On je odbio, ali je kupio njezin Condo i automobila kako bi se olakšati joj bol.
Viši godine, na kraju joj jad na vidiku, njezin je otac bacio joj novi krivulja, on je želio da ona pohađa poslovna škola u Washington. Njegova tvrtka je raste u inozemstvo, te nekoliko škola s izvrsnim međunarodnim poslovni programi bili smješteni. Ponovno je plakala i molila, ali na kraju, on je dobio svoj put, a ona je dobio veći Condo i veći auto za nju nevolje.
Podnio ostavku, Andrea se bacila u studija i vježbe. Kad nije bila u knjižnici, bila je u teretani ili izvan jogging. Ona je brzo radio putu prema vrhu svoje klase, a do sredine svoje druge godine, ona bi uspjela sama smanjiti s veličine 14 do veličine 4.
Drastičan gubitak težine došao s neočekivanim bonus, Andrije iako tehnički manje, postao mnogo više istaknuti. Izvorno 36C, grudnjak veličine sada izmjerena nevjerojatna 32E. Na 5'3 ", joj tits privukla mnogo više pažnje sada onda oni imali kada je ona bili masti Sve njezin život, devojke za jebanje karanje sex  njezine plave oči su joj najbolji dugometražni;. Sada su na dalekom drugom.
Kao dodiplomski, ona bi se razvio u pravi kuja. Sa svojim novim izgledom, njezin stav je rastao čak i gori. Ožiljcima u posljednjih pet godina, željela ništa za napraviti sa svima na kampusu, i iziđe iz nje način da razapnu netko dovoljno glupi da joj pitati na datum.
Nažalost (za nju), stalnom vježbe su joj stalno napaljeni. Još uvijek djevica, seks je bio veliki misterij s njom. Ona nije odrastao u kućanstvu, gdje možete razgovarati  starije zene za jebanje karanje sex 
otvoreno sa svojim roditeljima nakon što svoj prvi osjetio peckanje. U stvari, jedini dječak koji ikada poljubio joj je viši prom datum, a to je obvezno jer je plaća za sve.
Do kraja svoje druge godine poslovanja škole, činilo se da su svi mogla sjetiti je spola, ili barem ono što je ona zamišljala da će biti kao što je. Često, ona će se probuditi u jutro s njom maca vlažna i ljepljiva, i da će crtica u kupaonicu da se prva 2 ili 3 hladnim tuševima taj dan. Prošli je tjedan dosegao Andrea ključanja dio, te je odlučio dati rezervirati Vožnja 2 sata u saveznoj državi Maryland, gotovo do linije Pennsylvania State, ona je smještena knjižnica i brzo zrcaljeno kroz telefonski imenik dok je ona smještena u odjeljku za odrasle knjižarama. Ona je zapisao telefonski broj prvi je pronašao i pozvao na upute iz svog automobila.
Živčani da bi mogla biti priznata, Andrea parkirati tri bloka udaljena i donning sunčane naočale i kapu, hodala brzo u dućan. Unutar, ona uklanja sunčane naočale kako bi mogla vidjeti u slabom svjetlu bolje. "Mogu li vam pomoći?" glas zatražila od iznad nje, zbog čega joj skočiti. Ona je pogledala gore i vidjela prosijed starac bulji dolje na nju od iza counter, njegov pogled zaostaje samo malo previše dugo nad njom tits prije povratka u njeno lice.
"Ne hvala", rekla je u malom glasom. "Samo gledam". Čovjek je slegnuo ramenima i vratio se čita njegove knjige, ali tek nakon uzimanja jedne prošle ceriti.
Ona je lutao gore i dolje aisles, zaprepašteni na sve Kinks i perverzija prikazani na policama. Bilo je knjiga i filmova o svakom zamisliv temu, i više nego što ona zapravo provodi znao što učiniti sa. Prestala je u prolaz ispunjen s gumenim penisima, prikazana u različitim oblicima, veličinama i bojama. Ona je pokupila zeleni onaj koji je tako dugo dok joj ruku s vrhom velika kao šaka joj i to studirao, ispitivanje svaki greben i bora. "To je malo velik za vas, zar ne?"
Andrea pustiti poklik, mućenje glavu oko u smjeru glasa. Ona je pripadala smirking riđ žena odjevena u poslovne odjeće. "To nije za ... Mislim, ne treba ... ja nisam bio", kazala je mucao kao žena glup pretvorio u pravi osmijeh.
"Opustite se, med. Ja samo šalio", rekao je u žena umirujuće glasom.
Andrea okrenuo svijetli crveno i vratio dildo na polici, podršku polako iz prolaza.
"Hej," žena rekla, dostizanje i povlačenjem leđima prema stalci, "Ja ne pokušava pokvariti zabavu!"
Andrea pokušao neodlučno povući besplatno. "Gospođo, molim ostavite mi se ne čini scenu;. Ja sam neugodno dovoljno."
Njezin prosvjedi samo su žene povući čvršće. "Kladim se da nikada nisam ni vidio prije, zar ne?"
Andrea buljila dolje na nju cipele i odmahnula glavom. "To je ono što sam mislio!"
Kao Andrea blushed tamnocrveni, žena nasmijala naglas. Čak i čovjek iza pulta chuckled.
"Da vidimo", rekla je, proučavajući asortiman za nekoliko minuta prije nego povlačenjem jednog od kuka. "To bi trebao učiniti. Držim jednom kao što je ovaj u mom klinke  za jebanje karanje sex
 stolu za hitne slučajeve. To je dobro za početak, ali nakon nekog vremena, trebam više", rekla je, predajući kompaktan bijeli vibrator da Andrea koja je 6 "dugi i 2 "oko.
Andrea je trebalo bez ispunjavanja žene oči. Međutim, žena je sljedeće pitanje joj je ugriz glavu gore i buljiti u nju s nevjericom.
"Jeste li ikada vidjeli bilo tko koristiti jedan?" upitala je ležerno.
Andrea nije mogla ni govoriti. Ona je samo zurio u ženu, njezina usta agape. Žena uzdahnuo i odveo do ručnog zgloba.
"Hajde onda," rekla je. "Te stvari zapravo ne dolaze s uputama za uporabu."
Ipak zapanjen, Andrea mutely neka sama se dovela je do leđa trgovine i hodnik obložen sa zatvorenim vratima. Žena studirao je svaki od njih za drugi prije nego što konačno otvaranje jednog i ide unutra, povlačenjem Andrea poslije nje. Ona je pokazao prema klupi obojeni pred velikom TV ekranu.
"U redu, sada samo sjediti leđa i bdjeti."
Žena je sjedalo pokraj nje, nagnuo prema naprijed i swiped karticu u utor uz ekran.Odmah je zaobljena na život i brzo ispunjen golim tijela koja se bave različitim seksualnim radnjama. Andrea squirmed u svoje mjesto, joj prepone uzimajući mokro, nisu sigurni što je to žena očekuje od nje. Ona je pogledala preko i vidio da je žena bila naslonjena leđa,
gleda pažljivo na zaslonu. Njezina usta otvorena, a njezino disanje zrcale zadihan na zaslonu.
Dok je Andrea i dalje gledati, žena je počeo igrati s njom tits. Kao što je djelovanje na zaslonu zagrijana, žena otkopčan joj bluzu, otvorio joj grudnjak i energično masira joj tits, stiskanje i gnječenje njih, zaustavljajući svaki jedanput in kratak vremenski razmak trljati bradavice.
Između akciju na zaslonu i pokazati pokraj nje, Andrije gaćice bile natopljene putem. Bila je toliko vlažnija onda je ikada bio kao rezultat jednog od svojih snova i misli. Ona se osjećala kao njen centar šav pokušava puzati joj maca, pritiskom na tighter kao joj maca usne nadut oko njega od uzbuđenja. Ona je dosegla dolje pokušati izvući i zadrhtala kao što je napravio kontakt sa svojim ojačanje klitoris, slanje potres od nje maca u jamu svog želuca i savjete bradavicama. Kada se žena pored nje hiked joj suknju, Andrea vidio da je nije nosio čarape ili donje rublje. Joj maca je obrijao goli, blistavim, natečene podijeljena između nogu, i njezin tits su prekrivene maraka iz njezine vlastite ruke.
Žena je ogroman penis u usta, a žena pored Andrea humped zraka i fumbled oko u svojoj torbici. Mimo vremena ona bi se ružičasti dildo 10 "duga i tri prsta debljine, žena na zaslonu je na sve četiri sisanje penis, a uzimajući rammed s leđa.
Podupiru njezine noge, žena pored Andrea se s jedne strane širiti joj maca usne širok, a ona koristi druge da rade u glavu plastične vratila. Nakon što je čvrsto na mjestu, ona se koristi obje ruke da pumpa dildo i iz njezina maca, čime se povećava njezina brzina odgovarati jebeni su promatranje. Kada žena zaslonu srušila, oduzeti njezin orgazam, još uvijek zabio na penis iza nje, žena pored Andrea zaglavljeni joj dildo skroz u, a zatim počeo tresti i mrmljanje. Mimo vremena ona je primirio, ekran je crn. Prepone od Andrije traperice zapravo kaplje mokri, tvoreći mali barica pod njezinom na klupi. Joj bradavice osjećali kao da su pokušavali parati kroz majicu, i najmanji pokret napravio joj maca trzati. Žena pogleda preko i nasmijala.
"Sada to kako koristite dildo!" je rekla kako ga je uklonjena i stavio je natrag u njezinu torbicu.
Stojeći, ona kopča bluzu i izdvajali joj suknju prema dolje i lijevo. To je Andrea nekoliko minuta da se prikupljaju joj straha i izlaz štand. Kad je ustala prema naprijed, žena uručio joj papirnate vrećice i pokaže joj da slijedite joj vani.
Penjanje u automobil parkiran ispred van, rekla je: "Zgrabio sam nekoliko stvari koje sam mislio možda ćete trebati. Moji liječiti."
Andrea je otvorio torbu i rummaged okolo kao žena izdvajali off. Unutra porno jebacina  je bilo dva videa, dildo žena je izvučena za nju, veliki vibrator, i nekoliko časopisa. Na samom dnu je presavijeni komad bijelog papira. "To je bilo žurbe!" čitanje. "Ako živite ovdje, daj mi poziv. Dođem do ovdje puno, i ja bih vam pokazati" druge "stvari, previše." To je bio potpisan Sharon, s brojem telefona DC.
Smijeh, Andrea vratio u svoj automobil, SUV srednje veličine, započeo joj cipele, a popeo se u. Voljela vožnje bos jer osjeća erotske, a danas taj osjećaj pomnožen je sto puta.Nije mogla prestati razmišljati o trgovini. Nesvjesno, počela je trljati joj prepone. Nakon 45 minuta, ona je bila tako babe za jebanje karanje sex rožnat nije mogla vidjeti ravno, i izvukao u prvom putnika ambulanta mogla pronaći. Srećom, to je bio jedan od onih bespilotnih koji se sastojao od nekoliko parkirnih mjesta i zahod. Grabbing dildo iz torbe, ona hopped van i potrčao za Ladies 'Soba.
Štandu vrata su uklonjena, kao predostrožnosti, kako bi mogla vidjeti da je ona sama.Ona je požurila do posljednjeg staji i ogoljen, spustivši joj odjeću u hrpi ispred nje.Bradavice su postale još teže jer svjež zrak ih pogoditi, a ona moaned tiho. Kopiranje dildo iz pakiranja, i sjeo teško na wc i zadirkivali joj bradavice s vrhom. Ona je drhtala kao jaka osjete njezin nadjačan, putujući od nje tits sve na putu prema dolje da joj maca.Volje, ona je otvorena i zatvorena noge brzo. Polako odlazi dildo dolje joj želudac, pritiskom čvrsto protiv nje klitoris, ona je vrisnula, nespremne za intenzivan osjećaj ugode ju je prouzročio. Pažljivo, ona zadirkivali opet, ovaj put, ali mekši postupno povećanje tlaka, dok je bila oplakivanje u kratkom gasps.
Ona zatvorene oči i širenje joj maca usne put vidjela ženu učiniti ranije da poslijepodne.Klizni vrh dildo u njezinu pičku, ona je bila iznenađena kada je upoznao otpor samo prošlosti ulaz. Ona je gurnuo malo teže, ali još uvijek nije mogao kretati dalje. Uzrujan, ona scooted naprijed, oslon noge protiv pred štand, i to skliznula i out mahnito. Jedan potisak konačno gura dublje, u pratnji odmah oštar bol za razliku od ona je ikada osjetio prije. Ona je stisnuo oči čvrsto kao sobi počeo spin, bol tupa bol duboko u njoj prepone, bojeći se da i dalje joj pokreta.
Kada je oslabio, ona oprezno olakšalo dildo ga i ispitao, spustivši nogama na tlo.Uznemiren, je primijetila da je obložena tankim crvenkastim sjajem. Njezine oči proširio u panici.
"Ne brinite. To samo znači da popped svoje trešnje."
Za treći put taj dan, neočekivani glas joj preplašiti. Ona je skočio s WC-om, ostavljajući dildo padne na pod, vrlo svjesni da je ona stoji gola u napuštenoj kupaonici po strani ceste. Čovjek joj prilazi s drugog kraja sobe gdje bi bio smješten na sudoper, mirno gledala sebe raditi u bjesnilo. Ona je pokušala savijati prema dolje i pokupiti svoju odjeću, ali ju je uhvatio za ramena i odrastao leđa gore.
"Što radiš?" upitao je mirno.
"PPP-icking up mmm-moje odjeće", rekla muca.
Muškarac je odmahnuo glavom. "Uh, uh. Pogrešan odgovor", rekao je,  porno jebacina  pritiskom na dolje na ramena dok je sjedila natrag na WC.
Ona je počela drhtati opet, samo ovaj put to nije bio uzrokovan uzbuđenja.
"Mislim da sam ozlijeđen. Ja sam krvarenje u", rekla je, gledajući gore plašljivo.
Čovjek je kimnuo. "To je normalno svoj prvi put. To će biti bolje, vjerujte mi. Sada pokupiti svoje igračke i dalje ono što ste radili. Ćete zaboraviti sve o boli."
Ona je samo sjedio tamo, pokušavaju kontrolirati trese.
"Gledajte, to je da ste izbor. Ili ga podići, ili ću", kazao je mirno, ali prijetnja u glasu je očito. "Samo nema reći što sam mogao učiniti s njom", dodao je.
"Ali što ako netko dođe u?" upitala je, želeći to istina.
On se nasmiješio. "Ja to sumnjam. Vrata zaključana iznutra, a ja sam visio" Out of Order 'znak na njega. Bojim se za ostatak poslijepodneva, to je samo ti i ja. "
Scared iz njezina uma, ona je malo dolje na nju donju usnu i počeo trljati dildo nad njom klitoris. Ona zatvorene oči i misli o filmu ona vidjela, pokušavajući zaboraviti čovjeka stoji joj gleda. Uskoro joj klitoris otvrdnu, i to nije dugo prije nego što je lupanje opet.Podizanje noge leđa protiv prednji dio štala, ona uvjetno gurnula vrh dildo natrag u njoj maca, i sama priprema za bol ona bi osjetio prije. To skliznuo duboko prvi put, a ona primijetio da bol nije tako loše kao što sjećanju. Ona je pauzirana, ostavljajući ga prođe, onda pumpa polako kao što je povukla sve dok nije bio u mogućnosti da slajd cijeli 6 "u bez nelagode.
Ona ne zna čovjek je stajao između nogu dok je ona osjetila njegove ruke na njezine noge. Otvaranje oči, došla je licem u međunožje s njom prvi pravi penis. To je bio deblji nego lažni jedan u ruci, nego o iste duljine. "Stavite nogu na terenu", rekao je čovjek, pritiskom na dolje na koljena. Ona je zasađena noge na obje strane WC-om, koji je prisilio ju nagnuti prema naprijed u svoj prepone.
"Ne samo sjediti tamo, glupo. Sisati ga!" on prosiktala. Instinktivno, ona zaglavi joj jezik van i zadirkivali glave, crtanje dugo, sporo linije duž osovine. On je ljuljala naprijed-natrag, trljanje njegov penis u lice. Kad je osjetio je bio uzimajući frustriran, stigla je i uzeo glavu u usta njezina. Opet ide na instinkt, ona isisan teško na glavi, što je nabubri veće u ustima.
"Oh yeah, da je to", rekao je grunted.
Ona je radio u usta, sisa malo više, sve dok ga pogodio leđa joj grlo. Tada je počela pistoning glavu, siše cijeli put i stvaranje tightest maca je ikada osjetio. Postizanje dolje, zgrabio glavu da ga držite i dalje, što je omogućilo mu je da stvari više njegov penis u usta njezina. Ona je počela kašljati.
"Opustite svoje grlo i disati kroz nos."
Trebalo joj je nekoliko minuta da se ritam pravo, ali na kraju ona bi ga mogao odvesti dolje joj grlo bez gušenja. S njim kako drži za glavu, ruke su slobodne da biste nastavili igrati s dildo. Sjedeći u tom položaju, vratila gumiran otprilike protiv nje klitoris kad je to izvukao, što je njezina maca mokrim i skliskim, pomažući dildo slajd u dublje i brže. Bila je oplakivanje u kratkim nizovima sada, što je izazvalo penis u usta da vibrira, a čovjek se počeo stenjati također. Uzbuđen, ona pumpa dildo brže i isisan teže na njegov penis.
O ovom trenutku je osjetila čudan osjećaj zgrade u jami trbuha, zrači van i što joj više osjetljiva od minute. Svaki put dildo brušenog joj klitoris, osjećaj širenja malo dalje i rasla malo jači. Joj bradavice osjećali kao da će eksplodirati, i njezin jauk su sada niske stalan šum.
Bez ikakvog upozorenja njezina daha pričvršćen duboko u  porno jebacina grudima, a ona isisan je penis čovjeka sve do u bazu. Istovremeno, ona je osjećala navalu topline širi kroz nju maca, joj tits, magarca, sve više. Ona mora imati sisao real hard, jer penis u usta odjednom izbila, prskanje tok tok nakon sperma u usta, to punjenje, prolijevanje dolje joj grlo, vođenje na bradi. Uz konačni potisak je pokopana dildo sve na putu u njoj maca, i pokušao zadržati i dalje kao što je jahao grebena svoj prvi orgazam. Klitoris je tako osjetljiva u ovom trenutku da kada je brušenog dildo to zadnji put noge saviti i pala je naprijed, prisiljavajući omekšavanje penis dublje u usta. Kad on bi prestao pumpanje sperma, čovjek se naginje leđa protiv WC kao i ukloniti njegov penis iz usta. Ipak u ošamućenost, ona nikada nije ni čuo ga je ostaviti ga u kupaonicu.
Kad joj snagu vratio, ona je prikupila odjeću i potrčao prema automobilu. Bila je dovoljno kratko da većina ljudi nije mogao vidjeti da je gola jer je vozio doma, ali pomisao da bi bilo dovoljno za gorivo joj fantazije za ostatak vožnje. Povremeno kamion će se povući zajedno s njom i gledati prema dolje, a ona će igrati s njom bradavice ili zafrkavati joj maca za njih. Mimo vremena ona vratila kući, bila je bjesnio rožnat opet, i proveli noć sama sa dildo jebote cijeloj kući, čak venturing out na njoj balkon oko 20:00 kako bi bilo tko raditi kasno u uredu zgrade preko ulice neočekivani liječiti . Došla je 5 puta tu noć, svaki je kao intenzivan kao prvi. Od tada, ona bi zamijenila ju 2 do 3 hladnim tuševima dan s 2 do 3 sjednice sa dildo. Jedan od razloga je bio tako ljut da je kasno pokretači su je jer je više od 8 sati jer je bi zadnji masturbirao, najduži je otišla jer joj posjet trgovine prošlog tjedna, a ona je počela ići iz njezina uma.
Ona je samo o njoj otvoriti gaćice za brzi protrljati kada interfon buzzed.

Нема коментара:

Постави коментар