.

Servis za upoznavanje

понедељак, 20. јун 2011.

Karanje


"I ovdje su najbolji znanstvenici ovdje u ligi za Cheerleading" najavio grada direktor akademika. Jedan po jedan, prvih pet je napustila primiti svoju nagradu.
Moje oči otvorio širok. Isus je, pomislio sam. Isus je, rekao sam sebi ponovno. Ne znam što mi je prijatelj mislio, ali prva četiri djevojke, a sve starije osobe karanje na poslu  u stvari i nadam se svih 18 plus godina previše, naravno, svi su obučeni i zavrsio tako čvrsto u svojim outfits da noći da je bilo koji tip gleda njih mogla gotovo su razvili neuspjeh zbog onoga što su nosile.
Spiker je rekao neke druge stvari. Nismo bili slušanje. Moj prijatelj i ja, iako ne govore jedni s drugima u ovom trenutku, gledali kao nagrade su se onesvijestila u oba igrača i navijačice u ligi. Wow da, mislio sam, oni prva četiri navijačice. Damn, Ispričat ću vam priče. Dopustite mi da vam kažem o tim odjeću.
Najavio je prvi. Počela je hodati van. U štiklama, 4 inča visok najmanje, karanje trudnice oni su joj listovi i bedra rade stvari kako bi čovjeku oči ne par cipela može učiniti. Oči pratio do onih telad, uz neke simetričan tijelo koje ne bi zatvorili, i odjednom ste vidjeli suknju. I to suknja, suknja dobro da je tako prokleto uske oko bedra i bokove, činilo je bila sama oglašavanje na pistu. Činilo joj se derao na vas. "Hej dečki, ovo prepone, moja maca je soooo otvoren za poslovanje. Želite li se meni u susret negdje? Želite li doći i srušiti moj gaćice med? Da li vi, jer želim da. O Bože med sam siguran želim da. "
A što se tiče vrhovima ili košulje su u pitanju, i nitko od njih im je otkopčan preniska naravno. Mislim, njihovi roditelji su bili tamo. Kćeri nisu mogli izaći prikazuje off bilo dekolte mogli? Mama ili tata će reći nešto što prije njih hodanje u pred 3500 do 4500 ljudi, a ne bi oni? Kako oni bluze stane oko njih, i oni sigurno pokazali svima da su u najboljem fizičkom stanju čovjeka htio da se rezervirati
Soooo Hmmm gdje se to mene vodi? Vi samo morati znati, zar ne. Ja sam nasmijana dok je sjedio ovdje, pitate što treba učiniti oko tih osjećaja sam za jednu ili dvije od njih.Ne, ja sam prestar, pomislio sam. Ne, ne nisam. Sam samo slegnuo ramenima i misli, kao što sam ustao, a zatim pogleda na sebe u ogledalu. Okrenuo sam se sve oko sebe.Ne Ne nisam iz oblika. Ja sam još uvijek jako dobro izgleda momak, karanje svastike  pomislio sam. Na 39, te djevojke su se da, i ja naglasiti mnogo mlađi onda mene su oni bili? Ma hajde sada. Ja sam lijep momak. Ja sam predstavnik prodaje, marketinga predst za nacionalne tvrtke. JA držati moj sati. Imam mogućnost za to sve, ili barem tako mislim da ne.
"Hej Jack", rekao je. "Hej, imamo party ovaj vikend. Dovesti nekoga zajedno i pridružite nam se, u redu? "
Mi smo i bili prijatelji dugo vremena. Razgovarali smo i dok smo razgovarali sve što sam mislio o njoj bio, njegova kći, te kako je izgledala na tom katu u toj odijelo. Bog, što iskrivio sam postao od razvoda nekoliko godina nazad. Wow, jest da sve što mislite o?Damn, ja sam samo jedan razmišljanje o njoj?
Ne znam i želite nisam, ali sam imao i dalje razmišljati o njoj. Razmišljao sam o njoj cijelo vrijeme boga prokleti previše. I sada? Pa sad ovdje sam, povlačenjem do njihove kuće. Sve što nevine picke  sam zamislio joj je u tom bluzu, da široka bluza i njezina tits. Ne samo da vidim da, vidio sam čvrsto omotan suknja grle bokove kao da su joj posljednji dan na zemlji. Pokazalo se fino podešen struka, vitak i tanak mogao biti. Sam zamislio joj gole grudi, opet, i ja fino vidjela joj maca u mom umu. Mmmmm, glatka, pravi glatka i obrija tako prokleto blizu da svoj jezik skliznula na njemu kao da je led, a ne možete se stanje uopće.
Ja se nasmijao kad sam izašao iz automobila, noseći sa mnom bocu šampanjca.Unutar konačno, rekao sam bok svima koji je bio tamo, i gledao oko Amber, njihovu kćer.Oh yeah, Amber, a njezin cijeli intrigantna tijelo. Sve to i mislim svaki zadnji zalogaj od njega previše. Kosa, oči, usne. Vrat, ramena, i da one sočne mlade grudi njezin. Da, joj skrenu lijepo oblikovana kao njezin struk slims prema dolje i onda da strše njezine zapanjujuće lijepe bokove. Mmmmmm, da su kukovi, kao i njezina prekrasna i fantastična magarca, a zatim joj noge. Ideje i fantazije započeo formiranje u moj um. Gdje je Amber? Gdje je to slatko malo seksi kuja sam pa želim milovati i pokazati što je život sve o u vreći?
I socijalizirana i kao što sam učinio, pogledala sam okolo. Htio sam pitati gdje je. Ona je vjerojatno natrag u njezinu sobu sa svojim prijateljima što rade prijatelji učiniti. Tko je znao što je to bio? Za sve sam znao, ona je mogla biti uzimajući goli s njima, i oni bi mogli biti uzimajući ga na zajedno. Možda neki lezbijski ili biseksualac kao stvar. Tko je znao, ali sam zadržao gledajući.
"Bok Jack" Čuo sam.
Bilo je Maggie, Amber je mama. Druga žena, ako ne i oženjen, ja bih skočiti i na to ne sa.Lijepe kao oni dolaze, ona nije jeftin, nije bila sjajan, ali ona je slatka i zaštitne njezina supruga i djece.
"Kako ste?", Rekla je kao što smo zagrlili.
Kao i obično, mi zagrlio za dugo vremena. Mi smo uvijek voljeli jedni druge i naše zagrljaje uvijek bili prijateljski one, ali kao što sam rekao ranije, lako bih ga dobiti na s njom, ako ona nije bila u braku.
"Pa što si bio do? Zar stvarno ne vidimo se u igri ", rekla je dodao.
Rekao sam joj bio sam tamo i to je bio uredno vidjeti Amber se da plaću.
Tada sam pitao gdje Amber je u. "Ohhh, vjerojatno se u svojoj sobi, sam mislim", rekao je Maggie. "Činila se izvrnuti nešto. Ne znam. "
Hmmm, Maggie nisu znali što je to i Amber nije to opisala na sve. Iz bilo kojeg razloga, to me čudi. Kako u blizini mi je da Jack i Maggie i ostatak obitelji? Stranka je otišao dalje.Razgovarao sam s nekim drugim ljudima koje sam poznavao i na kraju i iza leđa svima sam pobjegao zamke stranke i počeo karanje sa konjem gleda oko sebe. Primjetio da gotovo svi su vani i da je vrijeme izgledalo lijepo, kao i sam napravio moj put do stepenica, ali pogledala oko još jednom kako bi bili sigurni da sam u jasno.
Nope, rekao sam sebi, svatko je vani, pa sam išao na kat, oprezno. Na vrhu, pogledala sam oba načina hodnika. Samo jedna vrata bila zatvorena. Hodao sam dolje to. Ja usporen onda se zaustavio na što sam mislio je bio njezin vrata. Sam slušala. Ništa.Potpunoj tišini. Ja pokucao. Ništa. Ja pokucao ponovno.
"Da?" Konačno sam čuo. To je Amber glas. "Mogu li vam pomoći?", Rekla je.
Sada ono što bih trebao reći? "Amber? To je uhhh Jack. Jack drhtati. "
"Oh, hi Umm gospodin drhtati." Čula sam šuštanje, kao da je kretanje u svom krevetu."Umm, drži se, u redu?"
Rekao sam u redu. Tada joj vrata otvaraju i nosila izgled koji mi je rekao ona je bila zbunjena o nečemu. Pogledala sam na nju. Bog joj je kao atraktivna kao što su došli.Ona je nosila kratke hlače i majicu, a ona sigurno ne izgleda kao "eksplozivan", kao što je učinio druge noći kada je izašao primiti njezinu nagradu. Ipak, znao sam. Znao sam kako seksi tijelo da izgleda i stavi ispod tih odjeću imala na. Yep, ja sam znao. I još uvijek sam bio spreman reći svejedno.
"Jesi li ti u redu, Amber?"
"Oh uh da, je li?", Rekla je.
"Tvoja mama uh rekao da ste bili povučeni kao cijeli dan. Jeste li? "Pitao sam zauvijek.
Ona je odmahnula glavom i vrsta pogledao dolje. "Ne znam. Upravo sam stvari na pameti. To je sve. "
"Mi smo sve dobili taj način" Rekao sam joj dok sam uzeo jedan mali korak u svojoj sobi.Ona pogleda gore i zatim pogledao natrag dolje. "Mogu li doći?", Rekoh.
"Naravno. Mislim da tako ", odgovori ona.
Činilo se da gledati sjekač i sjekač kao što smo stajali gledajući jedan drugoga, ali mislim da većina od toga je bilo moje hormone govori mi nešto u pozadini moje glave."Želite li razgovarati o tome?" Pitao sam. Isprva je rekao ne. "Pa što je onda da si ti muči?" Pitao sam. Ona je još uvijek bio u potrazi dolje kad mi je rekla da ne zna."Djevojka problema?", Rekoh.
Ona je pogledala gore i na oči. "Huh?"
"Vi znate. Djevojke uhhh imati problema. "Sam samo slegnuo ramenima, ali uzgred buljila dolje u oči. "Oni traže mjesta, odgovori:" Ja joj rekao. Uz to, uzeo sam još jedan karanje sa psima  korak dalje u svojoj spavaćoj sobi, a ona me pustiti. "Mislim, ok, sam čovjek, i vaše, ali ne dečki ni imati problema. Oni su jednostavno drugačiji. Dakle, ono što su tvoje? ", Rekoh.
"Dečki", rekla je tiho, gotovo previše tiho.
Gledajući nju sam pitao: "Što o njima?"
"Oni jednostavno ne razumiju nas. Djevojke me ", ona mi je rekla.
"Kao što?" Pitao sam što sam pažljivo zatvorio vrata iza mene.
Ona nije rekao riječ ili ne izgleda da umu. "Oni su samo, znate, jerks."
Ona slegne ramenima i ode na to reći stvari o tome kako ona bi bila tretirana ovim momak ili drugoga, te kako sve to joj smeta. Oni bi razgovarati o stvarima grub, ona bi reći.
"Da, mladi dečki mogu biti tako. Slažem se. Oni zapravo ne razumiju uvijek cure "sam joj rekao. Pogledala me više udobno i vrsta nasmijala. Razgovarali smo malo više i onda sam rekao da joj "Međutim, Amber, ti si posebna kao oni dolaze."
"Što misliš?" Upitala je.
"Mislim da ste pametni kao bič. Vi ste ljepši onda bilo tko znam ovdje. A pogled na sebe: "Ja je dodao" što ste to sve. "Nije bila sigurna gdje sam bio idući. "Kada sam te vidio dolje na tom sudu druge noći, prima tu nagradu prošlog tjedna, mislio sam Hej, da Amber znam?"
Mi buljila u svaki drugi za pola minute ili tako. Pustila sam ga potonuti u malom, a zatim je dodao: "Ja znači gleda s tri prijatelja tamo dolje", a onda sam trepnuo par puta "Vidio sam četiri vrlo vrlo provokativno gleda mlade dame." Gledao sam u nju i ona je buljila u mene i onda sam rekao: "Vi ste ono, 18 danas?"
Ona je klimnula glavom. Tada sam to učinio. Sam sebi dopustio da pogledate svoje tijelo. Rekla je ništa kao što sam učinio. Uz to sam rekao: "Amber, imate jedan od najupečatljivijih nevjerojatno strašan i jedan od najseksi tijela koje sam ikada vidio u mom životu." Ona je izgledala pravo u mene nakon što sam to rekao. "Ako nisam bio toliko stariji od vas bih, ali bih" i prestao sam.
We je zurio u jedan drugoga kao što sam pustiti da se sve bih rekao sudoper u. "Ja svakako bi volio pozvati vas na te", a ja zaustavljen trenutak ", a ja da bih ljubav da vam pokazati stvar ili dvije o muškarcima i ženama , a volio bih vam pokazati što žene vole se dogoditi s njima. "
Ono što sam rekao vrsta joj šokirani, njezin panici. To je sve počinje da se registriraju s njom sada. Njezine oči otvorio malo više, malo šire. Ona je buljila u mene radi bez još jedna stvar. Sam se nasmijao na nju kao što je učinio i sam čekao neke druge reakcije iz nje.
Tada se niotkuda, rekla je "Uhhh Jack, misliš ono što mislim da misliš?"
"Pa to ovisi, Amber", odgovorio sam. "Što mislite mislim?"
Za sekundu ili dvije bila je tiha kao i ona pogledala mene. Zatim je rekao: "Umm, mi zajedno? Uhhh znate ", a ona zaustavljen prije govoreći:" Umm znate, nama u krevetu zajedno? "
Ja klimnula glavom i nasmiješila pravo u oči. Yep! Mmmmm, točno, rekao sam sebi. Vi, mi, goli, i zajedno u krevetu i onda sam rekao: "Vi nemate jedan nevjerojatno nevjerojatan lik, Amber i morate znati da, zar ne? Mislim da je san lik dečki cijelo vrijeme. Barem sam to sada. Ja bih se više nego sretni da vam pokazati upravo ono što je tako prokleto fantastično o tome. To je ako su uopće zainteresirani. "
Njen osmijeh je rastao kao i moje. Nisam želio igrati na više situacija, još. S tom sam je režirao preko joj pune dužine ogledalo. Mi smo gledali u nju, sve njezine.
Cupping rukama sam ih stavlja ispod grudi i rekao: "Evo, vidi ovo?" Rekao sam kako sam istaknuo da joj tits. "Vaše grudi, ovih prekrasnih bosoms", a onda sam zaustavljen trenutak a zatim je otišao na to reći "i pravi čovjek, čovjek poštovanja", a onda sam osjetio sam da leži malo govoreći: "poput mene, bi se osjećati kao da je voditi ljubav s njima cijelu noć. "
No, možda nisam je ležao sam mislio. Oni su izgledali sočan.  nevine picke  Oni su izgledali plumper onda obično. Čak i seksi za taj tvar, pomislio sam, iako je imala na t-shirt, umjesto da se seksi u potrazi bluzu od neki dan.
Zatim sam dodao: "Ja znam skoro činjenica bih vas uključite, zauvijek."
Mi se nasmiješio, a ona neka mi dodir ramena kad sam rekao ono što sam učinio.
Osjećali su mekane i cuddly i bila sam spremna da joj podigne i njezina se i njezin leže u krevetu. Bio sam spreman podići da t-shirt i da se osjećaju. Bio sam spreman učiniti da se osjeća sjajno. Bio sam čak i spreman da skine grudnjak. Bio sam više nego spreman da joj tits, ako je ona mi je omogućilo da.
"Pogodite što?", Rekla sam tiho.
Pogledala me kroz ogledalo kao što smo stajali ispred njega.
"Ja, i čak sam bih sisati na nožnim prstima ti si tako seksi mislim. Ja bih ih ljubiti i njima sisati, pa čak i učiniti isto za vaše telad i bedra. "
Mislim voljela slušajući što sam joj govorio. Sam bio uzimajući u ovaj malo previše rekao sam sebi, ali ono što sam rekao je istina i tako sam otišao na reći joj: "Ako mi dopustite sam čak bih se osjećate gore u bedrima tiho i nježno previše Amber."
Stajao sam iza nje još uvijek nježno drži ramena u mojim rukama kada sam dodao: "Ti bi znati pravi moć što hormonska seksualnog uzbuđenja je ponovno smo učinili sve to radili." Gledam pravo u oči kao što sam to rekao i otišao na reći: "Kako je to zvuk?"
Oči su joj bile velike. Ona je izgledala zapanjen. A ona odgovorila "wow, ti", a ona zaustavljene drugi, a zatim je otišao na dodavanje "ti znači da, stvarno? Mislim ono što je rekao, stvarno? "
Njezin glas bio je oduševljen. Bila je ispunjena s velikim fascinantnost. Mogao bih reći osjećala pomlađuje i eventualno atrakcija za mene. To je bio prosvjetljuje i ja sam joj htjela, loše. Ja klimnuo  nevine picke  glavom i utrljava ramena i ruke nešto više. Rekla je da je znao da ne može dogoditi ovdje, ali htio bi to moglo, što zvuči u redu da mi u bilo kojem smjeru.Ja klimnuo i složio s njom. Nasmiješila se jer je pogledala u ogledalo i na oči. Ona se okrenuo i zagrlila me, teško, kao da sam njezin Spasitelj, a ja sam joj leđa zagrlio previše. Sada kada je osjetio veliku. Osjećala se odlično. Htjela sam stajati tamo i njezin stisak dulje, ali sam znao da sam morao vratiti na party.
Tada sam se okrenuo i rekao: "Gdje su svi vaši prijatelji? Mislim sve svoje prijateljice da je? "
Ona je rekla da misli da su uskoro, ali u osnovi  karanje sa kerom uzivo je stranka za svoje roditelje i prijatelje, poput mene. Odgovorio sam sa "Da, ja ne bi smetalo vidjeti vas gol bilo neki dan uskoro", a ja nasmijao, išao joj, a mi zagrlio još jednom. Onda sam otišao.
Sam imao ništa za napraviti. Mjesto je u osnovi nered. Izvadite kutije karanje  na kuhinjskom stolu.Prazna čaša u sudoperu. Moj jakna na jednoj od stolica. Moje cipele u kutu. I znala sam da nije ni napravio moj krevet. Znao sam trebao očistiti. Ali dan je bio dug i to je bio oporezivanja na mene. Sjedio sam tamo mindlessly gledajući sportske vijesti i niotkuda vratima rang.
U mom t-shirt i otvorena Oxford, ustao sam i otišao do ulaznih vrata. Sranje. O, moj friknuto bog. Bilo je Amber. Wow. Ona je izgledala dobro. Mislim je izgledala nije vrsta dobra, ali je izgledala stvaran dobar. U mom otkopčan Oxford i t-shirt i hlače, sam otvorio vrata sa smiješkom.
"Bok Amber", rekoh. "Uhhh, što vam donosi Umm ovdje?"
Već sam znao, ali pitanje svejedno.
Ona slegne i izgledala pomalo nesigurno o tome zašto je ona bila tamo, a za to obzira što reći kao dobro, ali je završio govoreći: "Ne znam. Umm sam bio uhhh razmišljanja.Bio sam razmišljati o Umm znate "i ona prestala govoriti i pogleda u mene pa je rekao:" ono što je rekao neki dan. "
Kao što sam rekla da sam znao što je pričala, ali je rekao: "Što misliš?"
"Vi znate. Ono što je rekao nekoliko dana prije ", rekla mi je, pokušavajući da se više samopouzdanja.
"Huh?", Rekla sam na početku.
Oh, ja znala što znači, ali sam igrao nijem, pravi glupi u stvari, i kao što sam igrao glupo Rekao sam sebi kako je vruće u potrazi je izgledalo da ranim večernjim satima. Ona je na svom odjeću za školu. Suknju je imala na granici je u svoj izgled. Na vrhu nije bilo jače onda drugi sam ju vidio u no svakako je najavio njezine grudi prilično dobro, tako čovjek voli ih biti objavljen. Da, joj tits su bile pune. Oni su sočno u veličini. Bili su dobro zaobljena i da, oni su vrlo poziva, lako mogao zgrabio ruku i povukao joj iznutra i ripped off da je vrh ona na. Ona je također nosila prsluk bez rukava koja je bila dio jedinstvene imala na. Sve to mi je rekao da me željela. Ona je htjela da se ljubav.
"Što uh govoriš?" Pitao sam.
"Umm mogu li doći u?", Rekla je, u slatko natječaju ton.
Ipak djeluje u neznanju sam rekao: "Oh, uh siguran. Molimo, doći iznutra ", i sam je pustiti rezervirati
Gledao sam kako simetričan, mladi, i ne zaboravite lijepa gotovo kao dijete žena ušla u moje prebivalište. Nisam mogao čekati. Pitala sam se. Pitala sam se kako je izgledala pod sve što je imala na odjeću. Ja se nasmijao jer je stao ispred mene. Bokovima pojavio vlast s lijeva na desno dok je hodala u. "
Dakle, ono što je na vašem umu? ", Rekoh.
Okrenula se oko sebe. Ona Shrugging rekao: "Oh, ne znam." Ona je pogledala dolje za trenutak. "Razmišljao sam." Onda je pogledao prema gore. "Razmišljao sam cijeli dan, i jučer također, o tome što Umm mi je rekao par dana prije."
Pitao sam je, kao da nisam već znate, što je značilo.
"Ohhh znate", a ona je otišao na reći mene kako je izgledala daleko od mene, a zatim natrag u mene ", kako je Umm, atraktivan sam. Kako Umm uh "i ona zaustavljena i zatim rekao:" kako seksi Ja sam stvarno. "Ona je pogledao u mene.
Tada sam neka sve van. "Ohhhhhhh!" Ja uzviknuo. "Oh yeah" Rekao sam joj, površno glavu i također nudi joj velika osmijeh. Sam samo slegnuo ramenima. "Ali istina je, Amber. Vi stvarno jesu. "To je kad sam neka moje oči krug po cijelom tijelu. "Mislim, da mi, ne postoji jedna stvar o vama da nije atraktivna. Doista, ne postoji. "
Sam zaustavio i čekao. Ona je buljila u mene. Tu je znak nade u očima, mislim. Ona je pokušavao nešto reći za mene. Ja nasmijala neki više, čekanja. Ona je vrsta nasmiješio natrag. Znao sam i mislio sam i ja bio spreman kad god ona bila. Željela sam joj više nego ste mogli zamisliti. Htjela sam joj se sada. Je li ona spremna? Da bi se sexed gore? Da se ljubav u moj način? Sam je htio. Htjela sam joj pokazati moj način. Za nju poljubac cijelom tijelu i to je sigurno.
A s sreće sam čuo joj reći: "Uhhh Jack, će li mi pokazati? Hoćete li mi pokazati što znači? "
Ja progutao, tvrdi i uzbuđeno i suptilno uzeo njezine ruke u minski kao što sam se nasmijao. "Svakako da će Amber. Ja apsolutno bi rado. "
S tom sam je vodio na moj neredu spavaćoj sobi. Još uvijek je odjevena. Nisam bio.Mislim, kao što sam rekao, moja majica je otkopčan, a ja sam nosio majicu ispod i kao i moje hlače i čarape su se na, ali one su formalnosti. Ona je s druge strane potpuno je bio obučen.
"Što želite da učinim prvi?" Pitao sam.
"Uhhh, Umm ne znam", rekla je, ali ona nije.
Znala je točno što je htjela. Njezine oči pogledao dolje na svoje tijelo. Zatim je pogledao u mene i onda opet dolje na sebe. Da, znala.
"Hoćete li mi učiniti ono što ste rekli želite učiniti za mene?"
Ja se nasmijao i otišao u krevet. U početku ona ne ide za mnom. Rekao sam joj da dođe do kreveta. Pogledala sam na nju, blisko. Jednom sam, sam se nasmijao, a zatim posegnuo. Nakon što sam to učinio, uklonio sam joj prsluk, a ona neka ispasti. Je pao na pod, ja izdvajali joj bliže, a undid gornji gumb njezine škole bluzu. Amber rastao nervozan. Jako nervozan jer se postupno došlo otkopčan.
Kao što je to učinio, vidio sam joj prekrasan gornji dio tijela. To je teži i sočan dekolte preda me. U unutrašnjosti, osjećao sam se kao tigar koji žele moj plijen. Htio sam ga probati sve više mjesta. Osjećao sam blagi rumblings sve više. Ona nikada nije nasmijao kao bluzu došao potpuno nespreman, ali visio joj ramena svejedno. Još uvijek je imala sjajan, u najmanju ruku, vrlo fantastičan gornji dio tijela.
"Grudi", rekao sam "su fantastični.", A ona nasmijala, malo. "Ne stvarno su" sam je osiguran. "Ali, sve je vaše tijelo za taj tvar."
Ona je progutao tvrdi kako je pokušao vjerujem u ono što bih joj rekao. Ja smanjila jedne strane s ramena, a zatim s druge strane, promatrajući plutaju škole bluza na podu.Izgledala je nervozan kao pakao. Pogledao sam na sve svoje gornjeg dijela tijela. Sve o tome je iznenađujuće za mene. Moje oči čak i morali su se zatvoriti trenutak za sebe sadrži.
Mmmmm, vau sam mislio, ono što tijelo ima. Što tijelo ponovio sam za sebe, opet.Pogledala sam gore, u oči opet, i ja je napravio siguran je znala koliko sam volio njezin lik. Ja se nasmiješio, nježno.
"Sviđa li ti se moje tijelo?" Upitala je, plaho.
Sam klimnuo i rekao: "Jako Amber. Volim svoje tijelo, puno. "
Nasmiješila se opet, a zatim je rekao: "Mogu li skinuti košulje?"
Ja klimnuo. Nisam skrbi. Zašto ne, nije ono što smo ovdje, pitao sam. Ona je skinula. U stvari ona skinula brzinom svjetlosti sam mislio. Nisam skrbi. Željela sam da budemo na istoj razini.
"Hoćete li Umm", a ona me pogledao i rekao: "sisati moje prste i stopala previše?"
O, moj friknuto bog da. Vi kladiti magarac tvoj ću, pomislio sam. Rekao sam joj da bih.
Nasmijala me pitaju što je to osjećao kao.
"Iskreno, ne znam. Nitko je to učinio za mene, ali za vas vjerojatno će učiniti gotovo ništa.Mislim ", a sam zaustavio je tada rekao:" Bog Amber, ti si tako prokleto seksi sve više mjesta i tako prokleto vruće ", a ja odmahnuo glavom kao moje oči zadržao gledajući u njezino tijelo sve više sam otišao na to reći" ja " d učiniti sve da se osjećate seksi i vruće i pun pare. "
Ono što sam rekao joj je super uzbuđena i ona vrsta skočio na mene kao ona bacila svoje ruke oko mene. Odmah sam osjetio njezine usne. Njezina dragocjeni meke usne su protiv mina i ja volio kako su se osjećali. Wow, ona je bila divlja o meni ljubi i ona poljubi teško. Bila je strastveni kao bi mogao biti naručju izvukao na mene, a njene usne mina bacio oko. Pustila sam to sve samo ide na i na, zauvijek. Prije nego što sam znao da sam se guraju unatrag. U krevet. Prije nego što sam to znao, ona mi je na leđima.Prije nego što sam to znao, bila je na vrhu moje tijelo. I ne bi me prestati ljubiti bilo. To je bio odličan.
"Hej!" Rekla sam.
Bio sam sretan što treperi i ševa. Konačno sam, nakon što sam prestala treperiti, došao za neke zrak i rekao: "Wow, nisam očekivao da, ali Amber Hej," i pomislio sam o seksualnom intenseness što je učinio i dodao "da to želite učiniti da opet? Dođite na preko, u bilo koje vrijeme. Slobodno se zaustavi više od kao što je to. Oh yeah, ja ću ti poljubac kao da je, u bilo koje vrijeme. "
Klečeći na mene s njom top off, a kosa joj visi joj ramena malo, ona nasmijala. "Stvarno, mi vam se svidja ljubljenje kao što je to? Nisam bio previše Umm divlje sam ja? "
"Oh ne, uopće ne", odgovorio sam. "Ovdje, leći. Dopustite mi da vam pokazati što sam značilo drugi dan. "
Uz to, ona je gledala kao što sam undid suknju i iščašenje off. Ohhhhhhh jebote bog, pomislio sam. Pogledajte ova djevojka tijelo. Pogledajte njezin struk. Mislim, pogledajte ove bokovima previše. Ja zatvorene oči i onda sam ih otvorio tako da sam mogao pogledati dolje na njih malo više. Sve što sam pogledao bio je fantastičan. Njezine noge i bedra i odjednom ga je kao mojih usta je zalijevanje. Sam je htjela svugdje.
"Wow, znate kako sjajan pogledate?" Sam joj rekao.
Vidjela sam ju tresti glavu i tako sam je uvjeravali da je. Uz to, sam snaked dolje svoje tijelo sve do stopala, počeo sam s njom prvi prstima. Ljubio sam savjete. Sam ih progutala sljedeći. Voljela kako se osjećao pa sam nastavio raditi nešto više. Ljubio sam dno nogama, a zatim na vrhu, polako kreće prema gore ih, posljednjih joj ankles, preko undersides njezine teladi, a sve do bedara.
Oh yeah one mlade i vitak i nevjerojatno lijepa bedra. Ja gladan za njih, bolno. Ona je apsolutno volio sve. Zaustavio sam i kleknuo uspravno i pogledala sam na nju.
"Uživanje u to?" Pitao sam.
Bila je nasmijana velika i široka. Oči su joj bile pjenušava kao dijamanti previše. Rekla je da i rekla da voli jako puno. Dakle s tim, sam prestao. Sam ih osjetio na prvom mjestu.Ja zatvorene oči kao što sam osjetio njihovu mekoću. Prije odlaska dalje, otišao sam sve na putu natrag na početak kao što sam ljubio i sisao prste i stopala.
Zaustavio sam i rekao: "Kako to?"
"O Bože, Mmmmmm volim da", rekla je tiho. "Nemoj nikada prestati." Zatim je rekao: "Da li uvijek učiniti da sa ženom?"
Ležeći sam rekao sa slijeganje mojih ramena "Da, ali to će ovisiti".
"Na što?", Rekla je.
"Kako je lijepa i izvanrednih žena sam sa je" rekla sam sa osmjehom kao što sam ju pogledao u oči.
"Vi znači", a ona zaustavljena i njen osmijeh nestao trenutak prije nego što je otišao na to reći "mi se sviđa?" Je bila vrlo iznenađena sam rekao da. "Ja sam to lijepo za vas?"
Sam klimnuo i povukao prema gore. Sjedili smo jedan uz drugoga. Ja cuddled s njom, a zatim je rekao: "Oh yeah Amber. Ja sam vrlo sretan čovjek večeras. Ja mi znači s vama, a vi mene želite? Oh vraga "Otišao sam na to reći:" Ja sam sretan kao sretni dobiva ", a onda sam se okrenuo i poljubio joj preslatko usana. Mi poljubi, ili bih trebao reći da me poljubila, kao da ona nikada nije bila poljubio prije. Bila je strašan, a ja joj isto tako.
"Umm ste bili će Umm kao poljubac mojih bedara sljedeći?" Upitala je.
Ja se nasmijao. "Trebam li?", Rekoh. No, prije nego što je odgovorio sam i pitao "Jeste li ikada igrali uhhh sa sebe na sve?"
Sada kada je pitanje njezina zapanjen. Nije bio spreman odgovoriti da je jedan pa sam rekao: "Pa, Ispričat ću vam nešto, u redu? Postoje dani i vrijeme kada sam Umm znate Umm masturbiraju. Možete li vjerovati da je? "
Ona se proguta teško. No, prije nego što je mogao odgovoriti sam položio svoje ruke na nju boobs, pritiskom na dolje s ljubavlju, a ja sam počeo ih miluje. Njezine oči zatvorene kad ih stisne. Sam se preselio bliže joj bradavice i ja mogao reći da je osjetio veliko joj.Osim toga volio sam osjećaj ih u oba smjera. Osjećaj joj boobs je bio strašan. Joj Gledanje dok sam učinio bilo je nevjerojatno previše. Činilo ogroman, ali u istini su samo dobro veličine tits. Nisam imala bilo kakvih problema pregovorima oko njih bilo i ja to volio.
"Dušo, kako je to osjetiti?", Rekoh.
"Ohhhhhhh vraga da" Čuo sam joj reći.
Nastavio sam petting i pealing daleko na nju tits. Napokon sam se nagnuo i počeo ljubiti u oba od njih te ih lizanje svaki tako često. Ja bih se osjećaju oni okorjeli Grand nubs zove bradavice, a zatim ih grickati svaki tako često, što bi pobuditi joj dovoljno za dobivanje režanje poput squeals iz njezinih usta. Gore i oko otišao sam, ljubljenje i sisanje strane njenog tijela. Onda sam lutaju oko nje spljošten, seksi trbuh. Mmmmm, ova djevojka je djevojka mojih snova da kasnim popodnevnim satima.
Bio sam u slijepu ulicu. Trebam li ili ne bih trebao, ja sam pitao. Sam to željela. Sam ga htio loše. Kako je osjećaj, pitao sam se? Uz to, rekao sam da u sebi, a ja sam počela ljubiti. Ali ona je bolje, puno bolje, u to onda sam bio. Kao što smo poljubila sam se preselio na dolje. Kao što smo poljubi i kao što sam se preselio na dolje, prstima našli ono što su tražili. Otkrili su unutarnji područja njezina dobro razvijena mišićna debljine bedara dok putujete prema njoj maca.
"Oh! Oh moj, wow! ", Rekla povika, kad osjeti moje prste toying se unutar gaćice.
JA je zadržao na njega. Igranje okolo sa svojim maca usnama, ja joj prstiju sretno i htjela sve više i više previše. Ona osjeća glatka tamo. Osjećala se tako gostoljubivi previše. To je osjetio toplu i privlačnu. Znao sam da sam htjela sve više i to je kad joj je noge širiti apart. Moji prsti su u. Njeno tijelo ustade. Došla je do s kreveta. Ja gurnula prste u njoj se i dalje. To toplinu, koja slatka debljina u njoj je gotovo nemoguće opisati. Ohhhhhh, što je ona maca. Što djevojka je bila, mislila sam. Što tijelo ima pomislio sam dok ukazivanje joj pička i što joj hornier i hornier, kao i mi. Ona je bila sve vlažnija i vlažnija, a ja ga volio i kao rezultat toga, ona je plakala više i više. Volio sam sve to previše.
Bio sam blizu. Real, pravi uz stvaranje moj mladi posjetitelj orgazam i sperma potajno. Je li ona ostvariti taj? Ne znam, ali sam zadržao ukazivanje joj iznutra da zbijeno, oteklina rupu, i ja ljubio svakog drugog od toga. Znao sam da u nekom trenutku, možda danas, ili možda uskoro dovoljno da bih želite to okus, ali za sada sam samo da ću joj prst i da joj jedan potpuno sretna mlada žena.
Ona je izbio. Ona je došao što je došla za. Orgazam. I to je bio vrlo dobar u tom previše.Došla je i ona došla krasno. Mogla sam ga osjetiti. Da, to oozed iz nje, i da ga se slijevala joj noge. Da, to probija dolje u mojim rukama i da, to je bio lijep kao mogao biti.To je osjetio toplo. To je osjetio debeli. A iz onoga što sam mogao vidjeti da je kao bijela kao i uvijek kao ona moaned i vikali kad joj je sperma. Ona zgrabi me, mene zahvale za što joj sperma, a kako ona nije izgledala je duboko u oči i nasmijala. Ona je sama izvukao blizu i mene opet i zahvalio što ste joj to učiniti u svojoj kući. Rekao sam joj da je sve moje zadovoljstvo i nasmijao govoreći kako.
Smo postavili uz bok i ja sam slušao da joj dah i opustiti. "Jack?", Rekla je. Sam joj odgovorio. "Uhhh, jeste li zabavite se previše 'uzrok sam doista. Mislim imao sam prekrasno, prekrasno vrijeme. "Ona je zaustavljen, dok se smiješi, a zatim je rekao:" Hvala Jack. Hvala vam vrlo, vrlo mnogo. "Uz to je ona pogledala mene iskreno i rekao:" Možemo li to učiniti opet i dobro drugih stvari previše? "
Sam se nasmiješio i zagrlio ju, govoreći joj ona je dobrodošli doći i učiniti ovu vrstu stvar u bilo koje vrijeme je ona htjela. Međutim, ja također joj je rekao da je studij je došao prvi.Ona giggled naravno, naravno, reći mene je znala da je već.
Uz to, sam milovala joj meke i tople golo tijelo, držeći ga bliže onda očekuje za sat ili tako.Zatim Amber konačno ustao, pogledao me i nasmiješio se dok je odjevena. I premda nisam haljinu na sve, ja još uvijek joj išao na prednja vrata.
"Ja ne mogu čekati dok se sljedeći put", rekla mi je rekla.
"Ja ne", odgovorio sam kako sam potapšao joj fino teenage ženstven magarca. Ona se okrene te se nasmiješio i odskočiti daleko od moje kuće.
"Bože, moram se da djevojka za mene sisati off sljedeći put", rekla sam naglas.

 

Нема коментара:

Постави коментар