.

Servis za upoznavanje

четвртак, 31. март 2011.

Upoznavanje


Amishi je bilo drago biti ostavljajući za Bandra Terminus.hot upoznavanje  Tri dana ona je čekala da krene, ona može samo kad joj njezin suprug je otišao izvan grada. Amishi vrhom novi domaćin Suresh i čuvar. Njezina raspoloženje razvedrilo kada Suresh joj fantastične osmijeh. Njegove oči sijevaju, zube blještale, i on se pojavio uistinu sretan da joj pomogne. On je bio samo 19 ili 20 godina. Amishi rekao Suresh joj prati do stanice kao što je ona više prtljage, i to je padala kiša. Vidjela je njegov Slatka stražnjicu, mislila, gledajući svoje gaćice flex nad svojim glatkim, crne noge, kao što je učitan joj torbe u prtljažniku. On je pristao. najbolji sajt za upoznavanje 

Oni su odvezli na preko neumoljiva kiša za oko sat vremena. Vozač najbolji sajtovi za upoznavanje  je zaustavio taksi.Okrenuo se na Amishi, "Miss, ne možemo ići na lizacije. To puno kiše, cesta će biti potopljena." Amishi bio zabrinut. "Što možemo učiniti?" upitala je. "Ne mogu se vratiti na početak. Sjećate se odvezli smo se kroz tekuće vode? Mnogo dublje sada", mislila je nedvosmisleno. Njezina sjajan osmijeh zapalila joj lice ponovno. "Mi možemo ostati u obližnjem hotelu. Amishi nije imao drugog izbora. Kiša je još uvijek zalivši. Duboko u svom srcu, ona je htjela. Oni su odvezli kroz pljusak još pet minuta i taksi srušio. Ostavili su kabine i počeo hodanje na kiši, u potpunosti drenched. Došli su do hotela. Oni provjeriti u.

Amishi otišao u kupaonicu kako bi se osvježili. Ona trazi njega

Povratak u svojoj sobi, Amishi pronašao jednostavan, White Satin Kurta u njezinu kovčegu. Ona je promijenila iz njezina putovanja odijelo, i uklonio sve joj odjeću, uključujući i njezin rublje nosila White Satin Kurta. Obrise njezina Dark big boobs s njom ERRECT ogroman bradavice, obično evenwith par grudnjaka na bi bilo teško na, jer Amishi uvijek nosio Skin zategnuto vrhovima, ona je uvijek htjela pokazati joj tits, sada bi mogao biti vidljivo očituje kroz 'Satin Kurta. Tamno granici Njezina dlakave PUSSY mogao se vidjeti kroz 'Kurta. U to vrijeme, ona nije ni primijetila da je Suresh bio tamo i gledao.

Ona je pitao za kavu iz posluga u sobu, a neki laganu večeru za obje .. Ona raspitivali o vlak i rečeno mi je sve vlakovi otkazani su i da će ostaviti tek sljedeće jutro. Nakon večere, oni sjede na veliki, udoban kauč i dva su razgovarali o Suresh. Suresh je upravljao Amishi na dva jastuka kauč, gdje su sjedili zajedno, ramena, bokovi, noge i dodirivanja.Suresh ruke odmarao na Amishi's big boobs, BRADAVICA su dobivanje Errect. i Amishi je cupped Suresh je rodila bedra i mogao osjetiti njegovu svoje duge, tetrijeb, visi po boku u gaćama. Amishi srce istopi, te joj maca twitched. Gledala s fascinacijom kao Suresh je prick širi i podiže daleko od nogu, pricaonica upoznavanje  kroz horizontalne, dok je stajao uspravno, gotovo dirljiv njegov pupak. Osam inča ili tako, ona procjenjuje. Ipak, Oboje se pretvarao da ne primijetiti. Oko 1030, složili su se u mirovinu. Amish htjela uzeti hladnom vodom tuš. Bila je gori iznutra, joj maca bila mokra i vruće. Amishi, bilo je fascinantno i savoring osjećaj Suresh snažan, mlade muškosti u sebi.

U kupaonici, Amishi uklonjen Kurta, jedino odjeća je nosio, i ona je pogledala u tuš kabina, težak to odgonetati kako početi tople vode, vrata kupaonice otvorena. Suresh je stajao tamo, tamno, zgodan, i gol. Amishi pogleda na duge, tetrijeb, visi po boku.

"Vi ste wheatish, ali jako lijepa, gospođo", primijetio Suresh. "Mislio sam da ste možda željeli neke pomoći s tušem", kazao je, prikazujući osmijeh srce topi.

Amishi srce istopi, te joj maca twitched. Amishi postignut naprijed uzeti Suresh ruku te ga uvući u kupaonicu. "Zatvorite vrata", rekla je, smiješeći se.

Amishi misli Suresh lice će razbiti, njegov osmijeh rastegnut toliko širok. On je postignut u pašu i prilagoditi neke ručice. Voda počela teći, i on je izašao van i dosegla testirati temperaturu. Amishi držao oko struka i milovala njegovo bedro. Nakon nekog vremena, Suresh ju je vodio u tuš.

Kao što voda pokriva njihova tijela, Suresh proizveden sapun. To je mirisala slatko, kao što su cvijeće, i osjećala dobro na njenu kožu. Ona osjeća čak i bolje kad Suresh preselio iza nje, dugo penis nestled u njoj dupe ispucati i istezanje na naletjeti malom njezina leđa, a soaped joj grudi i njezin maca, sa svojim jakim prstiju i palca. Amishi je oplakivanje s radošću.

Suresh preselio oko ispred. Njegova glatka, gladak prsa gumiran protiv njezine grudi kao njegov hard prick protrlja svoj trbuh. Oni soaped jedni drugima leđa, polako i osjetilno.Amishi gledao u Suresh oči, a njihove vlažne usne upoznao. Njihovi jezici igrao radosno, kao što se održava svake druge bliske i protrlja svoje sklizak tijela zajedno.

Oni su osim zgazi i isprati sapun sa svojim tijelom, ruke roaming preko svake druge.Voda prestala, a oni izašao na pašu. Suresh pronađen mekana, paperjast ručnik i nježno suši Amishi tijela, što joj koža peckanje po cijelom tijelu. Ona je uzeo ručnik i nevoljko sušeno Suresh je lijepa, blistavim crne kože. Ona nježno omotan ručnik oko svoje uspravne orgulje i potapšao ga na suhom. Kao što je kleknuo na suho nogama, njezin jezik trzanje preko glatke gumb njegov penis i bez oklijevanja, ona se nagne naprijed i zahvatila naiskap u usta sa svojim jezikom liže glavu vratila. Njezina kontinuirano gutati gibanje ga privukao punu erekciju u blizini instant To nije dugo prije nego što je uhvatio leđa joj glavu i eksplodirao duboko dolje joj grlo. Ona nije propustila pobijediti, bilo, i to sve završilo prerano. Suresh's penis je još uvijek bio vlažan s Amishi je slina kao što je sada to proguta, opet, na njegove kratke dlake. Suresh je izvukao prema gore, te joj ušao u spavaću sobu. Stavila njegov penis natrag u usta, ali samo glavu gore za glavić. Ona je polako isisan i izvukao van orgazam u ustima,

Oni su bacili prekrivač na podu, i izvukao deku preko podnožju kreveta. Suresh, iznenađujuće snažan, pokupila Amishi i izlože je u sredini cvjetnog uzorka list. On je indeksirao na krevet pored nje, koja pokriva joj grudi sa svojom tvrtkom prsima, desnoj ruci, pronašla svoju drugu dojku i nježno milovala. Njihove usne sastali su se u poljubac koji zagrijava u intenzitetu od natječaja do strastveni. Suresh je počeo lizanje joj mokro, HOT dlakav maca. Bila je Plačljiva s radošću. On je gurnuo u lice i pronašao njezin klitoris sa svojim jezikom. On je usisan malo zadebljanje u usta sa svojim dahom, i isisan na njemu kao da je davanje blowjob da maleni penis. Amishi eksplodirao gotovo odmah, grabbing glavu i izdvajali ga čak i nategnuti da joj muf dok stiskanje glave između njenih bedara. Ona je omotan oko njezine noge leđa njegove glave i stisnutu, pritom njegovo lice u nju prepone sa svim svojim moć. Suresh nastavio sisanje, gutanje gotovo zalogaj od maca sok prije nego što je učinjeno. Njeno tijelo je pogodio sa svakim sisanje joj maca. Što radost je bila da bi mogli igrati ženu kao što je to - da su joj tijelo pod njegovom potpunu kontrolu. Što Rush!

Ubrzo nakon toga, on se uvukao u svoje tijelo i ležao na njoj. želeći sam joj jebati sada.

Suresh koljena odmarao između Amishi noge, ona je mogla osjetiti njegov hard vratila pritiskom uz nju bedro. Željni da se pridruže sa svojim mladim ljubavnikom, rukama je pozvao svoje tijelo da se penju iznad nje. On se podiže na svoje ruke i preselio se između koljena. Amishi širiti njezine noge širok da ga primi. Gledala je kako je spustio svoje prepone, donoseći glavu svoje duge, tetrijeb na dodir usnama joj mokro razrez.Amishi preselio tvrtka šljiva njegove kolac uz nju otvaranje, grunting i shuddering kada je nabasao joj klitoris, oplakivanje kad ona uzburkao oko nje rupu. Kad je mogla odoljeti njemu više nema, ona je podigla bokove, odgovaranje gurkati iz Suresh zabode mu gumb unutar nje.

Amishi pogleda u Suresh je nasmijano lice. Tada su gledali zajedno, kao što je on vozio puno duljina njegove tamne vratila dolje između njezine bedrima kremast. Amishi zamotan joj ruke i noge oko svog ljubavnika, savoring osjećaj njegove jake, mlade muškosti u sebi.

Suresh se spustio na svoju laktova i pritisne njegova tvrtka grudima  oglasi za upoznavanje partnera protiv Amishi osjetljive bradavice. Oni poljubi gladno, dok Amishi tijesnim, sklizak kanala zavladala Suresh's long penis jer se preselili unutra i van.

Amishi odgovorio kad Suresh izazvao njegov hard vratilo u njoj, a on se vratio na one kutove koji su joj jaukanje s blaženstva. Zajedno, oni podgrijavaju požara u oko bokova, sve dok Amishi je i sama vuče na susret Suresh je jači, brži thrusts. Ona je plakala glasno kad joj svladala ekstaze, a ona osjećala Suresh je orgulje lupati sa svakim puls njegovo sjeme šiklja duboko u njoj. Njihova disanje usporeno, i oni opušteno zajedno.Suresh valjani na njegovoj strani, imajući Amishi je prepone čvrsto protiv njega. Njihova lica jedni pored drugih na jednom jastuku, one nježno poljubio dok ih prešla u san.

Negdje u noći, Amishi probudio. Suresh je mekan orgulje povukao iz nje, i odmarali uz nju bedro. Njegova ruka umotana preko njezina trbuha. Pokušala je nježno razdvojiti sebe. Suresh oči otvorene, kada Amishi objasnio svoje poslanje, Suresh, y Kajgana nimbly iz kreveta i pomogao Amishi stajati. Zatim, on je vodio za ruku - ne na balkon iz sobe.

Oni su otišli van na balkon. Kiša je padala jako, Suresh lagano spustio Amishi na hladnom čistom mramoriran podnice. On je pao iznad nje, njezina zaštita od kiše dolaze u. Amishi otvorio njezine noge, a Suresh se vodi u njezinu otvaranju. Amishi uzdahnuo, kao što je gledao njegov ogroman koplje gurnite joj još jednom. On je spustio svoje tijelo na svojoj supruzi i nasmiješio se. Amishi lizali kap vode iz njegova nosa.

Suresh je tvrtka rukama masira njezine grudi, kao što je pumpa duljina njegove vratila unutra i van. Amishi osjetio primitivnih snagu svog mladog ljubavnika, kao i uzeo joj Suresheath otvorena, nebo. Bokovima podiže u susret svome thrusts; rukama miluju svoje kišom gladak leđa. Njegov penis je vozio duboko u njoj, a zatim povukli i pao opet.Uz nagli udar groma, kiša pala brže. Munja bljesne u mraku nebu. Suresh smiješio Amishi izgled alarma. On je shvatio ramena, i ubrzao tempo svojim potezima. Kao voda ran nad svojim tijelima, Suresh trbuh ošamario wetly protiv Amishi sa svakim potiskom.

Suresh glavom još uvijek zaštićeni Amishi lice, oni su mogli vidjeti jedni druge u oči, mogli čitati divlje hitnost osvojiti elemenata. Suresh je strele su bili dugi i duboki, Amishi osjetio joj uzbuđenje raste. Činilo se kao da su Adam i Eva, nastoji u primitivnom svijetu da donese novi život u kaos. Thunder srušio, oni izdvajali njihova tijela i usana zajedno, kao što je Suresh dugom osovinom stoked Amishi u peći. Ona je sama dala na snagu svoje mlade drug. Požar proširio kroz njezinu prepone, Amishi shuddered i tučen u svom vrhunac. Duboko u nju, ona je osjećala Suresh je lupanje crijeva pumpa svoje sjeme u njezinoj utrobi. Shrvan sa zadovoljstvom, su propali šantavo, i odmarao pod padala je kiša. Oni su ležala zajedno samo trenutak, prije nego što Suresh izvukao slobodan i pomogao Amishi ustati. Ona se ubrzo preselila njezin jezik i lizali svoje sokove iz svog nabodete, dok je od brušenog svoj jezik nad njom prepone. Zatim, smijeha, trče u sklonište u sobi. Suresh pronađena ručnik u blizini ulaza, i oni sušeni jedni druge. One su prihvatile, dijeljenje sretan, zadovoljan poljubac, a zatim ih je doveo natrag Suresh do spavaće sobe.

Oni indeksirao na krevetu, i ležao umotan u jedni drugima ruke. Njihova lica odmarao zajedno na jastuku; njihove usne grickaju nježno dok su zaspali.

Alarm je zazvonio, Amishi probudio, izvan prozora, nebo se pojavio tamno i tmurno, to još uvijek padala kiša. Ležala je umotana u jakim, toplim rukama Suresh, koji je spavao s osmijehom na zgodan, mlad lice.

Amishi sama pried daleko od njega, i posegnuo za mobitel ona bi stavljen na noćnom ormariću. Željeznički tijelo potvrdio je da je vlak dalje je odgođeno za pet sati ..

Ona valjanog natrag na Suresh, i vidio svojim toplim, smeđe oči tren. Posegnuo je za nju, i pitao, "Imamo li vremena?" "Oh, da, Suresh", rekla purred. "Puno vremena. Voditi ljubav mi polako, i stavi ga u moj šupak, Suresh ..", "Da, gospođo", rekao je on. "I ja kao što je to." Said Suresh.

On valjane na vrhu joj, i Amishi otvorila svoje noge, odmara na svom laktove i koljena za smještaj i njega dovesti u njoj još uvijek otvor. On je odmarao na koljenima kao Amishi vođene njegov hard dužine u njoj šupak ..

Suresh prsima preselio lagano preko Amishi leđa, a on je poljubio i lizali njoj golim leđima languorously, s rukama pritiskom na nju boobs ogroman. On stroked polako, podižući njihovu temperaturu malo po malo, kao što su okus međusobno osjećaju.

Oni možda su otišli na cijelo jutro, ali Buka prometa negdje dolje na cestu ih doveli do pada iz oblaka. Suresh počeo kretati sve brže i brže, Amishi moaned, te ga je zahvatila čvrsto. Kao maratonc pricaonica upoznavanje i približava završiti, Suresh doveo svoje sprinta do vrhunca koji je ostavio bez daha ih i mlak.

Oni su igrali zajedno u ležerno tuš, a zatim suši i međusobno odvojene. Amishi fiksne joj kosu i lice, i sama odjevena i zatvara svoj kofer. Amishi ponuda zbogom do Suresh, i ostavio za kraj Bandra. I on je morao napustiti da se vrati kući kao što je to vrijeme za njega da ide i dobiti mlijeka i novina. Velik način, AMISHI misli o reći taksista da se okrene i poziv Suresh još jednom, ali njezina prijateljica je već letjeli preko Baroda joj u susret.

Нема коментара:

Постави коментар