.

Servis za upoznavanje

субота, 19. март 2011.

Gole zene galerija

Alissa je beba sjedi za Bentley-a za oko godinu dana. Bila je viši na faksu, i beba sub da zaradite novac za trošenje.Alissa je bio prilično star 23 godina, sa seksi plavih očiju i kratke plave kose. Gospođa Bentley, i njezin suprug Tom je pozvao Alissa čuvati za njih u subotu navečer, i rekao Alissa ona mogla koristiti gost gole zene srbija spavaće sobe, jer oni vjerojatno ne bi bilo doma do sitnih jutarnjih sati. Oko jedanaest Alissa odlučio ići u krevet.



Alissa nije mogao doći do spavanja, bez obzira što je pokušala, pa na kraju je odlučila da je možda malo self užitak će joj pomoći da se opustite. Alissa imao 32C grudi, a ne najveće na svijetu, ali onda u 5 '3 "grudi savršeno su razmjerne njezin lik. Alissa je izuzetno osjetljiva bradavice koje se činilo da uvijek biti teško. Alissa eased natrag u krevet, i počeo miluje njezine grudi, i valjanje joj bradavice između njenih prstiju. Alissa uzdahnuo kako joj uzbuđenje počela rasti. Nije prošlo dugo dok je imala prvi orgazam.



Alissa našla žele više, pa je slomljen njezine noge i počeo voditi rukama gore i dolje joj mekani unutarnji bedrima, i sama miluje zbog čega joj da postane još više uzbuditi. Alissa ran prstima preko njezine svilene gaćice, dosadan joj pune usne i klitoris, slanje erotski padova užitka koja je kolala kroz njeno tijelo. Njezina gaćice ubrzo su bile natopljene s njom sokovima kao što je napravio kružnim pokretima nad njom nasipom. Alissa je u svom vlastitom malom svijetu spolnog blaženstva što je vjerojatno razlog zašto ona nije čuo Bentley je kad su došli kući rano. Imali su stigli kući mnogo ranije nego što se očekivalo, jer stranka je pokazala da se neuspjeh.



Nicole Bentley je brz tuš, kasnije reći mužu da je bio idući u zaviriti u na Alissa. Nicole staviti na vrlo fin ogrtač preko njenog golog tijela očekujući da će pronaći Alissa spava. Nicole okrenuo vrata gumb pažljivo tako da ne probudite nju. Kao što je ona ušla u sobu vidjela Alissa, nogu širiti širok i povukao joj gaćice u stranu, s dva prsta duboko unutar joj maca. Nicole je htio napustiti još nije mogla .... Alissa izgledalo tako primamljiv leži u krevetu, ukazivanje joj maca, i cijeđenje joj grudi s njom slobodne ruke. Nicole osjetio svoje uzbuđenje se da rastu kao što je gledao. Jebanje starijih zena



Kao što je Nicole je stajao na vratima, ona otrča prstima preko svoje bradavice koje su sada kao tvrdo kao Alissa-a.Alissa počeo cumming kao Nicole gledala, štipanje joj bradavice. Kao Alissa opuštena je otvorila oči vidjeti Nicole kako stoji na vratima ju gleda. "Ohhhh gospođa Bentley ... Ja sam tako žao .... nisam mogao spavati i dobro ... I."Nicole nasmijala, "Shhhh ... to je u redu Hon." "A zovu me Nicole ... molim vas." "Ja se ispričavam za gledanje, ali izgledalo tako lijepo leži tamo nisam mogao pomoći, ali gledati." Nadam se da vam ne smeta? "Ne ... Mislim da ne ... ne." Good .... moram priznati da ste stvarno mi je okrenut na. " "Ja ću otići i neka vas odspavati." "Ne ... Mislim trebate?" "Ne, mislim da ne ... Želite li neka tvrtka?" "Da ... Htjela bih to."



Nicole sjeo do Alissa na krevet, "Pa ne mogu doći do spavati?" "Ne, mislio sam da masturbira će pomoći." "Pa, to učinio?" "Pa ya .... vrstu." "Znam što misliš." Razgovor činilo opadati kao Nicole i Alissa bili doživljava jedan od onih akward trenucima tišine. Nicole se nasmiješio i rekao, "Ti si tako lijepu kožu Alissa .... to mora biti tako meka.""I ja volim vaše grudi, a ti teško malo bradavice .... oni izgledaju kao male crvene ruže i pupoljci". "Jesu li osjetljive?""O, da .... jako!" "Mmmm, moja previše." "Vi ste stvarno lijepa gospođa previše ... Ahh ahh ...." "Žao mi je, mislim Nicole." "Hvala ti draga." "Tvoje grudi su toliko veće su vaše bradavice osjetljive previše?" "Da ... baš kao što je tvoje."



Nicole pogledao Alissa govoreći: "Vi znate .... to je u redu ako vas dok masturbira govorimo ... I don't mind, ako ne želite." Alissa se ​​nasmiješio i izdvajali off joj gaćice ih bacanje u stranu kad Nicole ju je zamolio da pusti da ih imaju.Alissa predao Nicole joj gaćice i počela trljanje joj maca, kliženje joj srednji prst među usnama kao Nicole gledao.Trenutak je bio prekinut kada je Tom, nježno odvodom na vratima pita je li sve u redu. "Da Draga .... Alissa i ja govorimo .... djevojka govoriti .... ja ću biti s tobom malo."



"OK Hon, on će otići u krevet sada, i on će biti iz drugog glavu udari jastuk .... on je imao malo previše piti." Alissa i Nicole giggled kao Alissa počela sama ukazivanje ponovno. Nicole dosegla dolje i otvori na dnu ladice noćni ormarić pokraj kreveta. Ona je izvukao život kao replika muški penis, to lubing s KY. "Ovdje Hon, probajte ovo gole zene snimci .... to je moja omiljena". "Vidiš, ovo je soba mogu koristiti kad hoću neke privatne vremena za sebe." "Hvala Nicole.""Alissa uzeo dildo i počeo ga prolazi uzduž mokro joj usne, to kliženje u njoj maca." "Ohhh ovo je prekrasno.""Dobro, drago mi je da vam se sviđa."



"Mmmm, Alissa imate takav prilično maca, i imate takav lijep buket", kao Nicole održan Alissa's gaćice joj nos.Alissa nasmijala ... "Hvala Nicole, imate takav prekrasan lik" Mmmm, hvala ti draga ..... želite me da skinu moj ogrtač tako da možete dobiti bolji pogled? " Nicole je srce lupa ... osjećala tako nevaljao pokušavaju zavesti Alissa, ali je znao da oboje to htjeli. "O, da ... Htio bih to." "Nicole je ustao i polako otvorila svoju haljinu, dopuštajući Alissa vidjeti njezine grudi. Nicole neka haljina pada do poda i stajao ispred Alissa gol. Ne govori riječ Nicole počeo miluje joj grudi i bradavice kao Alissa gledao i radio dildo dublje u njezinu pičku.



Nicole se preselila bliže krevetu, stavljajući joj koljena na krevetu, dosegnuvši prema dolje, i trčanje prstima preko Alissa na bradavicama. Alissa zatvorila oči i počeo cumming, njezino tijelo shuddering kao ona došla. Alissa pogleda u Nicole nasmijana lica ...." Vaša maca je toliko lijepa Nicole .... ti bush je tako gust .... Kladim se da je mekan kao baršun. " "Zašto ne saznati?" Holding dildo u ruci, i dalje je rad u njoj maca, Alissa dosegla gore .... joj prsti drhte malo, i trčao je kroz prste Nicole grm. "Ohhh Nicole vaš maca je tako meka." Alissa onda ju je pronašao prstima dira Nicole usnama, "Oh moj, ti si tako mokri previše." "To je sve tvoja krivica."



Alissa počeo istraživati ​​Nicole spola, trčanje prstima preko njenih usana, klizna joj prst između njene usne u njoj maca. Alissa izdvajali joj ruku daleko za trenutak, prstima prekriven Nicole sokovi. Alissa staviti prstima joj usne, a zatim u usta jer je okusio Nicole sokovi. Nasmijana, ona dosegla opet klizna dva prsta natrag u Nicole Nicole maca što dahnu, šapće ... "Mmmmm, yesssss, oh yessss .... da se osjeća tako lijepo Alissa." Nicole milovala Alissa na obrazu s leđa prstima kao Alissa počela sama sa dildo jebote čak i teže. Alissa radila oba prste duboko u Nicole maca jer su obje žene hurdled prema orgazma.



Nicole uhvatio uzglavljem sebe ravnotežu kao snažan orgazam swept preko njezina tijela, kao Alissa bio svladan jedan sama. Nicole je Alissa je ručni zglob i stavljen Alissa na prstima da je samo bio u njoj maca na usnama, lizati off joj ljubav vrhnje. Nicole je dobio na krevet, joj maca samo inča iz Alissa u usta. "Jeste li ikada okusio drugom ženom prije Alissa?" "Ne ... nisam .... ali ja želim." "Znam da ti draga .... možete kušati mene .... samo ti stavi jezik na moja maca, ostalo će doći, naravno, za vas .... ja sam sigurni u to."



Nicole inched naprijed kao Alissa na jezik sastao joj maca. Kao ona je predvidjeti, Alissa je prirodno. Radila je njezin jezik u cijelom Nicole's maca, istražujući svaki kutak i pukotina Nicole je vruće sex. Nicole je cumming u valovima kao Alissa zaustavio masturbira s dildom za sada, i stavio joj ruku na Nicole dupe joj vuče na lice, dopuštajući joj da jezik jebati Nicole, vozeći joj jezik duboko u Nicole's maca, kao i Nicole jahali Alissa lice .... cumming iznova i iznova. Dalje, Nicole i Alissa isprepletene noge, i počela trljanje svojih pussies zajedno dok su bili i cumming opet.



Nicole pogleda da vidi njezin suprug Tom stoji na vratima, njegov dugo hard penis u ruci, polako se milovati kao on se nasmiješio. "Mislim da niste bili u snu nakon svega." "Kako sam mogao s mirisom maca wafting kroz kuću?""Mogu li se pridružiti ili je to samo privatni party?" "Ja ne znam ... što kažete Alissa ..... moj muž je lijep veliki penis, a ja mislim da će ispuniti vaše maca jako." "Mmmmm Da, volio bih vidjeti kako" pravi "čovjek čini ljubav na ženu.""Dječaka mojih godina su toliko nespretni." "Hajde dijete .... tu vam je odgovor."



"Zašto ne sisati Tom's penis prvi .... to je nešto što žena treba uvijek biti dobar u, u međuvremenu Želim vam okus."Alissa uzeo Tom's penis u ruci kao Nicole sama manevrirati između Alissa noge. Ona je meka krpa od plavuša pussy krzno koje je osjećao tako mekan kao što brušenog Nicole lice. Alissa dahnu .... ona nikada ne bih imao ženu koja obavlja oralni seks na nju prije nego što .... ona osjeća toliko bolje od dječaka na faksu s grebanje dlake na licu.Tom preselio u bliže kao Alissa počeo poljubiti glavom njegov penis, trčanje joj jezikom preko debele glave. Ona je primijetio jasan pad precum na vrhu Tom's penis. Ona lizali off govoreći: "Mmmm, koji ima okus drugačiji nego što bih očekivao."



Alissa zatvorila oči i počeo cumming kao Nicole joj donio niz snažnih orgazama. Nicole je uzeo mjesto na rubu kreveta naložio Alissa o tome kako sisati penis. Alissa opet se činilo da imaju prirodni talent za sisanče penis kao dobro. Ona je Tom dolje joj grlo, sisa i vuče svoje lopte kao on moaned i održava na uzglavljem s desnom rukom na sebe ravnotežu. "Vi bolje zajebavati joj Tom prije nego što izgubiti svoju opterećenja dolje joj grlo." Tom nevoljko odustao i pitao Alissa, ako je bilo koje postavke. "Ja sam ne stvarno siguran." gole zene galerija



Nicole sugeriraju da je Tom legla i ona mogla sjediti na njegovu licu, dok Alissa sub na njegov penis. "OK, ali neka se Alissa na vrhu mi je na prvom mjestu." Alissa sama spušta na Toms penis kao Nicole je održao još uvijek za nju.Alissa moaned i cooed sa zadovoljstvom kao Tom's penis napuni joj maca. "Osjećam se dobro draga?" "Da .... prekrasno." "Dobro .... sad ići naprijed i početi seksati Tom's penis dok sjedim na njegovom licu." Nakon što je Nicole se nalazila njezina supruga lice ona se nagne naprijed i poljubi Alissa što je vozio gole zene i muskarci   Tom's penis. Dvije žene poljubi i miluje jedni drugima, siše eachothers bradavice. Alissa počeo s jedne orgazam nakon druge vožnje Tom's debeli penis, dok je Nicole počeo cumming iz svoga jezika. gole zene iz srbije


Nicole je dobio od Tom's lice dok Tom i Alissa mijenja pozicije. Alissa održava na uzglavlja, kao i Tom smanjila njegov penis u njoj maca, i počeo jebeni joj dogie stil, a Nicole se koristi dildo na sebe kao što je ona gledala. Alissa moaned glasno kao što je ponovno doživio višestruke orgazme. Tom izvukao njegov penis iz Alissa's vagina i jacked off ubrizgavanje njegov teret cijelog Alissa magarac. Nicole masira cum u Alissa seksi dupe lizali, a do odmora. Tada je imala Alissa lizati joj sokovi od Tom's penis. Alissa pridružio Tom i Nicole u krevetu te noći. Sada kada Alissa dolazi preko čuvati, ona ostaje noć, i čini ljubav i Tom i Nicole. Dobro sjedilac su tako teško naći ovih dana, i Tom i Nicole provjerite Alissa je vrlo sretan. gole zene skroz video

Нема коментара:

Постави коментар