.

Servis za upoznavanje

среда, 30. март 2011.

Ona traži njega


Izgubio sam nevinost u dobi od 18 i ovdje je kako se to dogodilo. Imao sam jednu Mama, da li je ikada bila u braku sa mojim ocem ja nemam pojma, ona jednostavno nikada nije razgovarao o tome. U to vrijeme ja pričam o moja mama je bilo trideset godina, ona je vrlo lijepa s lijepim lik i nije imala skromnost o kući, često sam je vidio golu. Imala je male, ali savršeno formiran grudi s malim bradavicama i, kao i ona obrija joj stidne području, na usnama joj peder uvijek bile vidljive. Imao sam saznala mama je zanimanje kada sam bio oko jedanaest godina, ona je kurva visoke klase. Ona nije donio klijentima da u kuću, ona susrela s njima u njihovim domovima ili u hotelima. Ona je bila jako Zapravo o tome što ona nije, ona mi je rekla da sam morao znati o seksu prije ili kasnije, a zatim je objasnio da me i onda mi je rekao kako je ona donijela joj život.
Mi smo bili prilično dobro off,  licni oglasi ona traži njega recimo mama je auto kad nema obitelji, da sam znao da je jedna, ona je bila vrlo oprezni da ne dati nikome znali smo bilo koji ideja o tome što je ona učinila. Ona vjeruje mi da se brine o sebi od oko iste dobi, čak i ako je znala da je idući u biti daleko za vikend ponegdje se dogodilo.
Onda jednog toplog ljetnog dana kad sam došao kući iz škole znajući da će biti mama dom kao i obično. Ako je ona bila kod kuće sam uvijek išao kroz stražnja vrata, na moje iznenađenje taj dan je bio otvoren. Ja gurnula ga dalje otvoriti tiho i čuo jaukanje, pogledao sam oko ruba vrata i vidjela moju majku kako leži gola na kuhinjski stol s čovjekom joj jebote. Ja nikada nije vidio golog muškarca ili bilo tko u seksu i nisam mogao ona traži njega za seks  odoljeti stoji mirno i promatrajući ih.
Čovjek je stajao pred mama i ja samo mogao vidjeti njegov penis kao što je skliznula u i iz njezina pička. Prizor uskoro me uzbuditi i nisam mogao odoljeti stavljajući svoju ruku moju suknju i na noge moje gaćice i počinje masturbirati. Nakon minutu ili dvije sam čuo Mama lupanje srca, "Harder, Frank, jače!" Počeo zabadanje puno teže. Mama je bio gripozan strane stola, a on joj je noge preko njegova ramena, to mi je dao pregled mama je pička i bedra svaki put kad bi se povukao, sve glistened i pogledao gladak sa vlagom, sam mogao miris miris seksa.
Bio sam ubrzo mokro sebe,Trazi njega foto oglasi  ja masturbirao vrlo često i uživao, ja bih pitao mama o tome i rekla je da, dokle god nisam to učiniti višak, to je savršeno u redu. Uskoro Mama je oplakivanje, "Oh, da! Kao da, draga, jebati mene teško, ispuni me svojim lijepim trud!"Frank je bio zadihan i hvata zrak, onda on dahnu: "Ja sam cumming, ja sam cumming!"On grunted i rammed njegov penis se mama tako teško kao što je mogao, "Oh, dragi, ispuni me do, ispuni me do vrha! 'Ona panted, onda povika i moaned ide," Oh, oh, ohhhhh. " Vidio sam mladića sklepati pa sam znao da Frank je snimanje njegova hrabrost duboko u mama je pička. Potom je završio i vrsta sagged, onda je skliznula njegov penis out, to je još uvijek teško, a ja dahnu kao što sam vidio koliko je velik je, barem sedam inča dugo, ali je debljina koja me začuđeno, ona mora biti na najmanje dvije insches debljine!
Onda je mama podigla pogled i vidio mene, "Dobro ste vidjeli sve to, možda i doći u", kazala je, zatvaranje njezine noge i sama easing off stol. "Frank je to moj prilično nestašan kćer, Samantha." Frank je stajao tamo, njegove hlače i gaće oko njegove zglobove i sa svojim brzo omekšavanje penis u punom prikazu, "Ja mogu vidjeti da je ona uzima nakon što ju je majka", rekao je, "ona jebati?" "Nije da mi je poznato," Mama je odgovorio: "ne činite li dušo?" "Ne mama," odgovorio sam.
Frank je i očistio se, miris je bio još jači spol sad, mogao sam otkriti miris trud. Mama je rekao: "To nije bio posao, draga, Frank je stari prijatelj koji dolazi krug povremeno, jer on zna koliko mi se sviđa njegov debeli penis. Uzmi moj savjet, Sam, uvijek ići za debljinu nego dužine, da ćete uživati ​​u njoj mnogo više. " Frank je sišao nakon što je njegov posjet kupatilo, potpuno odjevena, "Dobro, Dawn? Dobro, ja ću biti idući tada", rekao je kimnula u mom smjeru ", pustiti mene znati kada počne jebeni i ona može imati isti zadovoljstvo vas dobiti! " Trazim devojku iz Srbije On je napustio.
Nakon što je otišao bih Mama reče: "Dođi do kupatilo sa mnom." Pratio sam ju gore u kupaonicu, gdje je počeo prikazivati ​​kupelj, "Žao mi je što je za nas uhvatiti kao što je to, ali  ona traži njega za jebanje on mi je uzeo po iznenađenje i on je bio prisutan za to pa sam neka mi se na stol, žao , JA pravedan nije 'ostvariti ono što je vrijeme. " "It's alright, mama", odgovorio sam, "Uživao sam ga, nisam vidio da netko seksa, nisu ni vidjeli čovjeka kurac prije." Mama se nasmijao: "Pa ne idu razmišljanja su svi ljudi kao Frank, debljina njegov penis je vrlo neobično vjerujte mi!" Otišli smo na razgovor o seksu, dok mama ima kadu i koristiti klistir za pranje svih hrabrost iz njezina Fanny. Na kraju je rekla: "Evo, dušo, ti su vrlo zreli i fizički i psihički, ja nemam problema, ako želite imati spolni odnos. Međutim, ja bih puno radije ste ga počeli s iskusan čovjek nego ići s nekim mladim mladić koji ne znam što on radi, u redu? " "Da mama." "Dobro onda, ako znate nekoga da ga želite učiniti s, sa mnom razgovarati prvi, a mi ćemo osigurati da ste u redu. Je li to fer?" "Oh, da, mama."

Нема коментара:

Постави коментар