.

Servis za upoznavanje

среда, 23. март 2011.

Trazimo par


Vivian i ja smo bili najbolji i najbliži prijatelji već godinama. Mi smo rekli jedni drugima sve o svemu. Znala je moj muž imao s erekcijom (ED) i rekla mi je isto joj se dogodilo muža, koliko joj užas. Ponekad mi se smijali o tome drugi puta nismo plakali o tome.
Jedan dan na ručak smo razgovarali o našem stanje kad je rekla, "Znaš, Sharon, ja sam počela razgovore s muškarcem preko Interneta"
"Vi ste?" Pitao sam iznenađen.Trazimo par
"Da! I to je napreduje do točke ja stvarno ne znam što ću učiniti. "
"Stvarno?"
"Da, on želi sastati negdje. On je oženjen i imam mu rekao da sam u braku kao dobro, ali to ne čini da stvar za njega. Pa, Pakao, to ne smeta da me bilo. "
Sve što sam mogao reći je: "Stvarno?"
Razgovor je otišao na i na, dok konačno sam pitao
"Mislite li da sam mogao dobiti na chat sobi koju su na?"
"Vi želite?" Nasmiješila.
"Može biti zanimljivo, što mislite?"
"To se može dobiti na taj način ponekad." Ona je napisala dolje na salvetu kako bih mogao dobiti potpisan gore i sve detalje. Ona mi je rekla joj "ručka" to je "Shady Lady" i pitala što sam bio idući nazvati sebe "Hummm", mislio sam da za nekoliko minuta,
"Hummm, možda" u rutina? ""par trazimo 
"To zaista zvuči poput nas, zar ne?" Nasmiješila.
"To je za osuditi siguran. Hej, ti ići kući, ja ću se prijavili, i možemo razgovarati o internetu, u redu? "
Rastali smo od ručka i otišao sam kući, okrenuo na moj računalo i prijavili. Nije trebalo dugo i sve je u redu, moj muž ne bi kući za vrijeme, pa sam gledao za Shady Lady za neko vrijeme.
Bog uzbuđenja kad sam vidio nju dolaze na popisu u potrazi za Rut.
"Da -. Yes" sam napisao. Ja sam ovdje! "
Vratili smo se i četvrti za vrijeme upoznavanja s mojim novu igračku. To je trajalo više od sat vremena. Onda odjednom sam vidio ime "Gopher" dolazi na - Vivian je odmah rekao "HI" na njega. On odgovori odmah vratio.
"Pa, Hello there Shady Lady, što se događa? '
"Ništa, samo razgovor s u trag - Chit chat"
"Vidim da hi u trag, te do no dobro?"
"Uvijek sam napisao leđa
Vivian je napisao Također, "A možete poduzeti da u banku."
Vivian, Gopher, i ja razmijenili mail natrag i četvrti za neko vrijeme kada sam bio pozvan od strane nekoga po imenu Lonesome George.
"Bok, Lonesome George, jesu li stvarno usamljen?" Odgovorio sam.
"Bolje vjerovati."
"Gdje si?"par za jebanje 
"Home".
"Gdje je dom?
"Charlotte North Carolina"
Moje srce skoči nekoliko puta, "ja." Odgovorio sam
Saznala Gopher je iz Huntersville i svi smo počeli govoriti zajedno za više od sat vremena opet. To je bio velik i mnogo zabave. Zvao sam Vivian kasnije i rekla joj da sam stvarno uživao je puno, a mi u odnosu bilješke o dečki i ono što smo naučili.
Otišao sam u krevet te noći osjećaj raspoložen. Imao sam napravio datum za susret sa svima njima sljedećeg jutra na internetu nakon što je moj muž i Vivian je suprug ostavio za rad. Potpisali smo i mi bili na off na utrkama ponovo. Bilo je divno. Cijeli dan smo pisali, pisali, pisali jedni druge, i postao je puno više razumijevanja jedni druge, reći najmanje.
Oko 4 popodne Lonesome George pitao da li smo mi, svi mi, željeli mu u susret za ručak.
"Naravno - Ja bih to." Sam napisao leđa, nakon čega slijedi Gopher i Vivian.
"Gdje?" Pitao sam
"Vi znate gdje Mooresville je, zar ne." Svi smo se složili na izlaz 36 na Interstate 77.
Napisao leđa "Da, to je to. Nitko nas ne zna tu, mislim da je dovoljno daleko od Charlotte, zar ne? "
Svi smo se složili i planira se sastati na O'Charlies u 11 u jutro.
Te noći bio sam toliko uzbuđen sam jedva mogao spavati. Moj suprug nije njegova normalna stvar - spavati.
11:00 pronašao mene i Vivian sjedio na ulazu u restoran čeka dva dečki. Nisu znali što smo tražili, ali je imao neke ideje iz načina kako su se opisane. Lonesome George otvorila vrata i pogledala ravno na nas. Ustao sam i napredne na njega. Nije bilo zabune da sijedu kosu i svoju kapu on je rekao mene o tome. Oko 45 godina, ugledni, veoma visok i mišićav, vitka, zgodan, preplanuo i svega što sam nadali. Sam ga zagrlila, a on me poljubio na moj vrat vrlo nježno.
"Yum, osjetite miris prekrasan." Šapnuo je.
Upravo sam uzdahnuo: "Pa, hvala vam!" Onda je jebanje par  uzeo ruku i sjede natrag na čekanju za Gopher gleda na Vivian. Ona je doista bio zadovoljan onime što je ona vidjela s Lonesome George, sigurno. Razgovarali smo, saznali njegovo pravo ime je Ted i on je samostalno.
U nekoliko minuta došao ovdje Gopher - Štavljena, a ne kao visok kao Ted, ali mišićav, a sve čovjek sam očekivao da vidi iz načina na koji je govorio na internetu. Bog, Vivian je bila ushićena i požurio da ga bacili joj ruke oko njega i poljubio ga. Boy, bio je uzbuđen.Njegovo ime je Fred. "Ted i Fred" osuditi.
Lovely ručak - puno Martinis i puno razgovora, puno dijeljenje priča. Bog, to je toliko zabavno biti primjećeni za promjenu. Osjećati ćete se poštovati, da zna netko stvarno sviđa način na koji gledate.
Rastali smo oko 3 popodne, nakon razmjene brojeve telefona stanica i razumijevanje o tome kada zvati i kada ne poziva. Budući da smo svi u braku s drugim ljudima možemo u potpunosti razumjeti implikacije. Ljubio sam Ted zbogom, lijepo mokro otvorenih usta poljubac s toplom ljubavi zagrliti. Osjetio sam njegovo tijelo u blizini rudnika i osjetio divno. Vivian je u Fred's car i oni su bili ljubiti romantično, kao dobro. On je održao joj zbijeno protiv njega na prednjem sjedalu, ali vidio sam vrata otvorena dolaze na njoj strani vozila, a ona je izašao i mi se pridružio u moj auto i odvezli smo se u tišini neko vrijeme a zatim smo počeli govoriti kao što nikada nismo je govorio prije.
Povratak na internetu sljedeći dan, sljedeći, i sljedeći. To je trajalo oko dva tjedna, a onda se stvari počele dobivanje prilično "teška". Teme promijenio, osobni podaci jedni o drugima, razgovora, uzimajući daleko, daleko ide zajedno, sve od nas. Upoznali smo se još nekoliko puta na O'Charlies za ručak. Razgovarali smo i imali jako dobar provod zajedno. Mislili smo, možda vikend u planinama? Idi na plaži? Rekli smo im da ćemo razmišljati o tome. Vivian i imala sam dugo o tome govori onda dogovorili da ćemo to učiniti. Ja stvarno postao uzbuđen. Dobili smo natrag na Internetu i rekao dečki i oni su bili oduševljeni.
"Kako ćemo se izvući?" Vivian misli isto. Ako smo išli zajedno u jednom automobilu, Vivian i ja zajedno i zajedno smo otišli negdje naše muževi ne bi znali što smo bili do.Mislili smo o idući u Lake Junaluska Methodist kongresni centar i boravak na Lambuth Inn se za nekoliko dana s razlog što smo išli da prisustvuju vjerskim konvencija tamo s mnogo drugih žena. To je to. Da bi to učiniti. Vjerski konvencija? Da, pravo! Sam pokupila moj mobitel i pozvao za rezervacije. Oni su imali veliki broj otvora tako da sam napravio rezervaciju za dvije sobe za četiri dana.
Sljedeći dan smo opet sreli u O'Charlies s prijateljima. Planovi su i potvrđena. Složili su se, dogovorili smo se, to je bio on. Vikend daleko i sve druge pogodnosti koje će doći s njim.
We poljubio više strasno kada smo se rastali ovaj put znajući da će sve riješiti i da ćemo biti zajedno za nekoliko dana u planinama.
Kad sam rekao moj muž, on je samo grunted njegovog odobrenja, kao što sam znao da će, ako sam mu rekao da se ide s Vivian. Vivian nije imao problema bilo. Fred i Ted nas je pozvao i sve je postavljen za sljedeći utorak ujutro rano, ćemo susresti na ostatak zaustaviti na magistrali 40 samo nekoliko milja od Asheville.
Odvezli smo se tamo i zaustavio se na ostatak zaustaviti, izašao iz auta i sjeo na klupu piknik pod uvjetom da i razgovarali kontinuirano. U oko 30 minuta vidjeli smo svoje automobile dolaze blizu. Pravo na vrijeme kao što je planirano. Oni su izdvajali uz moj auto, bili smo svi smijali, i rezanje kao što smo se u zagrljaju na parkiralištu. Mi smo bili bez onih obveznica koje nas obvezuju barem za nekoliko dana. Osjetio sam oštar želje naravno preko mojih bedara dok sam gledao i razgovarao s Ted. On mi se nasmiješio i dotaknuo moje ruke kad smo razgovarali.
Sve nas je vozio na jezeru Junaluska, imao neke ručak u Maggie Valley, zatim sva tri parkirana automobila u parking Lambuth Inn puno, provjeriti i, naravno, dobio dvije sobe.Pronađeno da su to dvije susjedne sobe. Znali smo da ćemo koristiti dvije sobe drugačije nego što su planirali na stol. Moje srce vozio s nestrpljenjem. To je bio tako dugo, toliko dugo. Pogledao sam na Ted - Smijao se dolje na mene. Pogledao sam gore na njega u iščekivanju i široko se nasmiješio.
Dečki Nosila je nasu torbe do naše sobe dodijeljen. Sam zatvorio vrata iza nas. Ted staviti prtljagu dolje blizu ormara i ja uzeo u ruke njegov snažan i ja rastopila. Ova stara Inn je, gotovo, papir-tankih zidova i možete čuti što se događa u susjednoj sobi vrlo jednostavno. Čuli smo Vivian i Fred pokraj vrata smijeha i kikotanje, a zatim ga je dobio mirno. Čuti krevet spasti, oni moraju imati legao dolje.
Pogledao sam na Ted; moje oči održanoj nema tajni niti svoje. On kule iznad mene. On je visok i vrlo mišićav i zapovjedajući lik. On je pognut i mene poljubio nježno na usta, a ja rastopila protiv njega.
On je šapnuo mi: "Dobro došli na jezeru Junaluska."
"Aha -. Dobro je biti ovdje s vama" Ja sam uzdahnuo.
On me poljubio opet, ovaj put sam osjetio njegov snažan ruke pritisnite mojih bedara prema njemu. On towered iznad mene. Njegova prsa osjećao tako dobro protiv mene.Oh! To osjećao tako dobro. Održao je meni bliže i nježno, ali čvrsto pritisne moj seksualni prema njemu.
"Oh! Yeah! "Ja uzdahnuo.
"Da
"On moaned," Bog! Volim svoj mali žuriti stražnjica. "Glađenje ga nježno.
"Da li zaista?" Pitao sam sheepishly.
"Oh, Yeah! Volim ga gledati kad hoda. "On mi se nasmiješio i opet brušenog usnama protiv mina.
"Ja ću morati hodati više" sam se nasmijao.
On je izdao svoj hvat i Okrenuo sam se prema krevetu, šutirali off moje cipele i legla na krevet njemu povučete dolje pored mene. Čuli smo krevet iz susjedstva spasti malo pa sve još dobio opet.
Moja suknja su skliznuli do mojih bedara dio puta, a ja samo ga je ostavio tamo, Ted pronađen rub moje suknje, otišao ispod udarci s jednim od njegove ruke, i došao na odmor na moj nasip.
"Ahh!" Sam uzdahnuo "Yessss!"
"Oh Yeah!" On se izjasnio.
On je preselio svoju ruku malo, pozivajući moj nasip ustati da zadovolji njegov zahtjev.
"Ohhhhh!" Ja wheezed.
We poljubi opet vrlo strastveno, otvorena usta, disanje teže. Njegova ruka je bila topla gnječenje moje nasipom.
"Kao da?" Šapnuo blizu moje uho.
Sve što sam mogao učiniti bila je dah, "Oh! Čovjek! "
Prst u pronalaženju rupa na noge moje gaćice, a zatim otkrivanje stidne dlake oko moje Knoll. Prst sondiranje unutar razrez, ja moaned malo, osjećaj blaženstva oteklina u moj seksualni. Njegove ruke trljanje moj stan trbuh, a zatim natrag u moje razrez. Bio sam zadihan glasnije i glasnije i brežuljkastom moje tijelo pod njegovim dodirom.
"Ummmm!" Prošaptala sam. Pogledao sam u njegove oči duboko, molećivo s mojim poluotvorenim očima. Znao je što to značilo, poljubio me opet, onda grickaju moj vrat neki, kao što sam osjetio ga unbuckling njegove hlače.
Osjećao sam se u krevet potez kao što sam osjetio mu sići na krevetu, pogledala sam više i gledao kako je uklonjena njegove hlače i gaćice s jednim otvorenim pokretu. Duge guste cjevasti penis iskočio ispred mene.
"Moj Bože!" Mislio sam u sebi. "Oh! Bog moj! "Misleći na sebe.
Dospio sam za to dok je stajao pored kreveta tako da sam mogao doći do njega. Ja ga shvatili čvrsto i osjetio raste na moj dodir. On heaved uzdah kao što sam čuo jaukanje Vivian kroz zidove. Čuo sam škripanje krevet malo, a onda sam čula vikati,
"Bogom prokleti! Ohhhhh! "Vivian izjasnio.
Fred whimpered, "Da! Oh yeah "Sve utihnula za nekoliko minuta, a zatim njihov krevet počeo ritmički ritam i znao sam Vivian je konačno dobivanje neke penis unutar nje. To je ono što sam htio, i loše.
To je apsolutno me zapalio između mojih nogu sada.
Ted položiti natrag dolje do mene, njegova majica i dalje na i opet me poljubi duboko.Znao sam što sam se spremao učiniti i sam znao da sam bio više nego spreman i Ted je znao previše. To je bio predug, put predugo. On je kleknuo na krevet između mojih nogu i dostigle su pod moj suknja opet i sa obje ruke skinuo moje gaćice s jedne akcije kao što sam podigao moju guzu s kreveta kako bi ga lakše za njega. Svi otvoriti sada.Suknja se na mojim grudima, bedrima izloženi Ted gledajući ga s nestrpljiv očima. On je gledao dolje na mene iz klečećeg položaja i rekao,
"Misliš li da si starac će propustiti će to on?"
Upravo sam uzdahnuo. Nasmijao sam se slabo, usta otvorena.
"Bog, baby! Ti si tako otvoreni i spremni, zar ne? "On je pogledao duboko u oči. Čovjek, bio sam spreman, mislim da je on znao.
I opet uzdahnuo, to je sve što sam mogao učiniti u ovom trenutku u vremenu.
On je bio na vrhu mene, moje noge širom otvoren, moja suknja još uvijek, ali uzvišena iznad mog struka, ali mi je svejedno sam se daje taj čovjek dragovoljno. To je bio tako dugo, tako dugo, godina i ja stvarno nije briga ako sam bio gol ili ne. Ništa drugo važno.Tek sada, samo Ted, ovdje i sada - molim oh molim.
Njegov dugi debeli penis bio je iznad moje ulaz, lupanje. On je postignut između nas i vodio jak prst moj razrez zatim prema dolje, onda natrag gore. On je masira mi klitoris nježno u kružnim pokretima koji stado mene pravo iz mog uma.
"Bog! Ti si tako mokar. Bog! Baby! Ja volim svoje tijelo. Ti si tako lijepa. "On dahnu.
Ja tiho uzdahnuo kao što me se to dotaknu nježno na unutrašnjost mojih bedara, zatim sam gledao kao svoj bogat, zakrivljeno, izduženog penis došao bliže i bliže. On je stavio jednu ruku na svakoj strani moj torzo i ja gledao kao kvrgast, prirubnicom glave došao bliže i bliže svom cilju. Osjetio sam da je moj kontaktu otvor što mi skočiti malo. Ja clutched njegova zakrivljena alat za vješanje nad mene i usmjeren na moj spol. Njegove ruke otišao pod mojim ramenima, probed kroz moju dugu kosu i cupped glavu u rukama.Počela sam kliziti kacigu u obliku glave pune dužine unutar moje razrez, to razmazivanje s mojim mulj.
"Je li to gdje ga želite?" Dahne teže.
Hvatalo mu nabrekle alat fiksne iznad moje otvaranje iznad mokri otvor, jebanje parovi plakala sam tiho, "Oh! Ted! Ovdje! Da! "
"Oh! Baby! Uzmi ga! Želite to tamo? "Ted je uzdahnuo i tiho gurnuo dolje. Osjećao sam vruće glave lupanje sam wheezed, osjećaj da dijele moja maca usne, a zatim lagano klizi blago unutra.
The kvrgast glava podijeljena otvaranje i osjećao sam se širinom prijeći prag s masivnim glavu. To je otvorilo moje sfinkter mišića, a ja opušteno rado. Uz kreten prirubnicom glavu zajedno sa mnom i uvukla se čvrsto u moje siromaštvo maca, a zatim spušta u roku od odmah. On je ispunjen mi je puno s tim kvrgav cijev, duboko u sebi moja vlažna maca s jednim potiskom. Osjećao sam se njegov vrući klip silazno unutar moje podmazuje cilindar kao on privije njegovo čvrsto tijelo između mojih nogu sigurno.
Ja okoćeno glasno, "Bog!" Njegove ruke iza moje glave mi je primoran prema njemu nešto kao što je on zagrljeni moja ramena na njega. Njegov solidan alat sigurno zaglavio u sada, moja maca je osvojila responsively. Zaključano zajedno sada.
Dospio sam dotaknuo i stražnjem dijelu glave, moje prste u svojoj kosi drži ga u blizini što je više moguće, dok je ležao protiv mene i započeo ritmičke humping protiv mene.Klizna njegov penis gore i dolje vrlo sporo, ostavljajući me užitak u svaki centimetar.
"Oh Yeah!" Plakao je to osjećaj kao moje mokro vagine osvojila njegov penis zbijeno. Ja yelped povremeno kao što sam osjetio njegov opseg proširila moje vagine i šire nježno, a zatim je dopustio da ostatak unutar nekoliko sekundi da se prilagodi na ovaj prekršitelja. Ja pomiluje mu kosu, osjećaj bliskosti. Moj mokro maca okružuje njegov masivni penis. Osjećaj svojom masom ispuniti mi pun.
"Bog! To se osjeća tako dobra "Pomislio sam, zatim uzdahnuo glasno.
Kroz zidove smo mogli čuti otežano disanje, krevet squeaking, grunts, muški uzdišući, ženski yelping i seksati. To me još više uzbuđen što sam ih čuo vijak s druge strane zida.Podigoh moj hips prihvatiti njegov alat iznova i iznova, njegova strastvena ruke clasping obje strane moj hips, mene vuče na njegov penis na svaki potiska. Krevet shuddered i squeaked.
"Bog!" Prošaptala sam, "Oni su mi vožnje desno gore zidove."
Ted Pomilovala njegov penis nekoliko puta naglo u meni tada šapnuo, "Oh! Čovjek! Da, mi također. "
To se osjećali kao ništa sam doživio u jako dugo vremena. Ili čak i ikad. Izvucite, natrag, izvaditi, i natrag, spor sada, brže, spor, i brže. On je zadržao rada unutar moje vagine i trljanje da mesnati osovine čvrsto uz moj klitoris do crescendo, do vrha. To nije uzeo mi dugo da se tamo uopće, osjećao sam se moj summita dolazi, bliže i bliže. Nisam mogao kontrolirati - ja ne želim to kontrolirati. Trebao sam biti bez mog seksualnog deficita i loše.
"Oh! Baby! "Ja dahnu. Moja vagina traže oslobađanje ga pronaći guickly.
Dospio sam na svoje uporište sada humping malo brže, sklopljene obrazima i povukao ga za mene. Usmjeravanje je njegov prijedlog sada ga koristi, osjećajući zabadanje dugim potezima prema mom smjeru. Svi put gore, a zatim sve na putu prema dolje. Ted podizanje svoje uporište povlačenje njegov penis onda sam ga pritisnut, gore i dolje, više, više, više.
"Ahhhhh!" Ja bellowed kao moj uzdržljiv orgazam rasprsnuti pod njim i oko njegove ugrađene instrument. Ja izdvajali svoje uporište kao duboko prema meni što je više moguće dok sam udahnula teže i teže doživljava vrhunac u ukupnom blaženstvo. Moji kukovi ode u susret svome thrusts, jebanje parovi  
 oni ne prestaju, brže - brže. Utočište moje vagine potrese teže i teže oko njegove pozamašan alat. Peak nakon vrhunca od ekstremnih strasti raširena preko mojih bedara.
"Da! Baby! Yeah! "On dahnu osjećaj za rukavice kao fisura kopča mu čvrsto onda neka ide onda grabi opet iznova.
Šapnuo sam glasno, "Oh! Yeah! Učinite to beba - učinite to! To je to - Oh Baby! Nemojte prestati! Molim te! Bože, ja dolazim. "
"Da! Osjećam da dolazi. Ja to osjećam! "On shrieked kao što sam upletena i quivered pod njim. Sam osvojila zidove moje vagine čvrsto oko njegove pokopan seks.
"Oh mama! Nemojte prestati! "Ja sam povikao glasno kao moj prolaz potrese u više navrata oko zabio penis. Dva orgazama zaredom - prokleti! Moje tijelo je bilo potpuno izvan kontrole sada. Moja koža quivered s mukom.
Počeo je zabadanje njegov veliki klip unutar moje vagine, klizi na moje sokove, brže i brže, sve dok nisam osjetio njegov torzo napeta malo, moje noge zatvoren leđima, ruke mu se drže do mene kao što sam čvrsto clutched njegova košulja, onda Podigoh vagine do njega teško, njegov penis mokrenja ejakulat u meni. Osjećao sam navalu vruće ljigav sjeme briznuti u mene i glavu njegov penis pulsiraju svojim opterećenja, žureći u moje čežnje mokro maca. Osjetio sam sprej tip zvuka proizvedeni od oko našeg ujedinjene seks dijelova kao i njegov teret iscjedak iz i oko njegovog penisa kao što je ugrađen napuni moje vagine, ja orgasmed opet.
"Bog Damn!" On je vrisnula, također, osjećaj ga objaviti kao njegov penis pulsirajuće snažno u granicama moje vagine.
"Nisam imao ejakulacija u tako dugo vremena." Dahne znak olakšanja.
Smo postavili nekoliko minuta u perzistencija,   jebanje parovi 
ostavljajući naš seksualni dijelove tobolac zajedno onda konačno opustiti kao bogat potok sjemena tekla iz mene prekrivač oko našeg ujedinjene seksa. Smo postavili zaključane u našem zagrljaju slušanje krevet pokraj vrata polako squeaking, a zatim brže. Zatim zaustavljanje, a zatim ponovno kretanje. Vivian disanje tiho, Fred bez daha, opet Squeaks, još zadihan, i onda odjednom Vivian dahnu za zrak,
"Moj Bože! OHHHHHH! "Znao sam da je imala orgasmed, ubrizgavanje se expletives kao ona dobila njezin orgazam Ubrzo nakon toga je Fred. Znali smo da je gushed iz njegove uzdržljiv teret.
Njihova krevet dobio miran i naš krevet je već bio miran. Sit na dugo trajati.
Ted definitivno nema ED. Ja mogu jamčiti za to.
Znao sam Vivian i sam je napravio vrijedno odluku za početak uzimajući naše kontrola rađanja pilule prije nekoliko tjedana. Dobro rješenje za siguran sada.
Hvala bogu za dobru tri ili četiri dana unaprijed.
We počinu od naših putovanja i naše vođenja ljubavi.
Moj um se osjećala kao da je isušivanje svih proteklih stvarnosti zajedno s Ted's sjeme streaming iz mog spola. Njegov penis opušten odmor u moja maca s njim i dalje na vrhu mene. Imao sam ukupno oslobođenje od više inhibicije nego sam shvatila. Pogledao sam u prazninu. Znao sam da je potrebno nešto više od mog života da moj muž nije mi daje. Bio sam samo trideset osam, imao sam čvrstu atraktivan tijelo, moja kosa je bila duga i crnka i nije imao bijele dlake, moje crte lica su delikatna, meke usne, glatka koža, moje grudi su obilna i firma, imao sam sve atribute na lijep žena, Ted mi je rekao da je on zaista sviđa moj mali uporište kada je valovitih pod mojim suknje, i trebao sam ga demonstrirati. Ja bih više ne držim u traži, ja bih ih koristiti za svoje prednosti. Ja nanijet off u apsolutnom zadovoljstvo još uvijek kaplje njegova masivni teret među nogama.
Imali smo položili zaključana zajedno za više od sat vremena, drijemanje i isključivanje, jednostavno uživanje u ukupnom izdanje imali smo uživali u prva ljubav čineći sjednici.To je bio nevjerojatan. Bolje nego što sam ikada nadali.
Pola budan, čuo sam moj mobitel zvoni. Ted valjanog off me, vuče svoje kapanje alat vanjska strana od mene sa sisa zvuk prateći sjemena i ljubavi sokovima preko naših nogu.
Mi smo se smijali kao što sam skočio iz kreveta, zgrabio ručnik i požurio na moj novčanik.Nisam ga izvadili jer sam imao bolje stvari u tijeku u vrijeme.
Otvorio sam poklopac i rekao "Halo".
"Oh Bok!"
"Oh yeah, imali smo lijep izlet i svi naselili u našoj sobi."
"Mi smo samo bili uzimanje odspavati i odlaska na večeru u neko vrijeme."
"Je li sve u redu tamo?"
"To je dobro. Imamo još jedan sastanak večeras oko osam "
"To je dobro. Ima puno ljudi ovdje. Treba biti zabavno tjedan "sam se nasmejao Ted, on je uhvatio njegov ljigav penis i mahnuo na mene.
Tiho sam se nasmijao gledajući ga igrati okolo i njihanje da masivni član na mene nasmijana široko.
"Oh, da, mi ćemo sigurno."
"Reci Bill (Vivian supruga) je ona u redu previše."
"OK! Vidimo se u nekoliko dana. "
Ja zatvorio poklopac, stavite telefon dolje na stol, indeksirao natrag u krevet uz Teda i poljubio ga nježno. On je izvukao me s njime blizak i osjetio sam njegov snažan prsa i leđa kao što je on okrenuo prema meni.
Kao što sam podigao koljena moja suknja skliznula ponovno izlažu moje tijelo mu, misleći sam mogao ponuditi neke od Goodies morsels mu ako ih je htio. On me poljubi strastveno, a ja odgovorio.
Dospio sam između nas i pronašao svoje ljigave, kvrgast, debeli, dugačak penis raste u ruci. Nastao je vrlo brzo.
"To je moj muž!"
"Pretpostavio sam da!" On je promrmljao.
"Sve je dobro kod kuće."
"Dobro! Sve je dobro ovdje. Morat ćete mu reći da je ruining dobar zajebavati sa suprugom: "On je uzdahnuo, valjane na vrhu mene opet.
"Ti si loš!" Sam se nasmijao. Giggled kako je spreman opet daj mi njegov penis, ali naš sobi zazvonio je telefon.
"K vragu telefone!" Ja dahnu.
Bilo je Vivian.
"Oh yeah možemo napraviti da se." Pogledao sam na Ted.
"Želite li ići na večeru?" Pogledao sam na Ted gleda dolje na mene.
"Naravno." Umjesto drugog spolni odnos, mi se smijali, a na čelu s tuš zajedno brzo.Topla voda nas oživio nešto. Ja još uvijek bio u plamenu iz prvog seksa.
We oprana jedni drugima i smijali puno pod vodom. To je bio prvi put smo vidjeli jedni druge goli i obojica smo se svidjelo ono što smo vidjeli. Osušeni off, odjeveni u svježem odjeću i zaputio se u predvorju i sjedio u velikim nad-punjena kauč s Ted ruku oko mog ramena. To je bio samo nekoliko minuta kada je Fred i Vivian sišli u dizalo i nam se pridružili.
Svi smo se nasmiješio i razmjenjuju razgovor u vezi do mjesta gdje smo trebali ići jesti.
Svi nagomilan u Ted's automobil i krenuli za restoran u gradu.
Da je divan obrok, nekoliko koktela, i puno prekrasnih razgovora, ne jednom spomenuti naše seksualne aktivnosti. Svi smo znali ono što drugi radi i to nas nije smetalo u najmanju ruku. Upravo sam pogledao na Vivian i ona pogledala mene i mogao reći da "Sve je bio u pravu" s ovom.
Vozio natrag do centra na konferenciji Centra, to je bio mrak, ali svjetla glistened s vodom. The slabo osvijetljenim putevi oko ruža vrta stvarno pozivajući pa smo prošetali usporavanja uz put, uzimajući u cijeloj romantičnu atmosferu. To je bio prekrasan. Ted me uzeo u svoje ruke nekoliko puta i mene poljubio čvrsto.
"Hvala za bitak ovdje sa mnom, Sharon."
"Oh! Ted! To je tako veliki -. Ja ne mislim da ćete želite otići "
"Me ni."
"Let's ne razmišljati o odlaska, u redu?"
"Mi ćemo križ koji most, kada je u pitanju."
Hodali smo dalje u noć. Oko 10:00 svi smo se složili da je vrijeme da krenemo natrag na Inn. Parkiran ispred, zaključao auto, Fred i Vivian mahnuo nam je "Laku noć" i krenuo u, uhvaćen u dizalo i otišao do svoje sobe, dok smo zastao u parking za nekoliko minuta.
Vidjeli smo križa na dnu laganoj uzvisini, išao dolje do njega, i uživao u fantastičnim pogledom na spava malo konferencijski centar polako navijanje dolje, nakon dugog dana. We poljubi opet, on je uzeo moju ruku kao što smo krenuli natrag prema Inn i uhvaćen liftom do naših čekaonica, ljubljenje strastveno u privatnost dizala kao što polako nastavio na drugom katu.
Nije trebalo samo nekoliko sekundi prije nego što sam skinuo pred Ted kao on gledali moje tijelo postaju izloženi Starije gospodje oglasinjegova željan bulje.
"Oh, baby, volim." Dahne kao što je gol u moj pogled, nisam mogao vjerovati mišiće i tijelo na ovog čovjeka.
Stojeći tamo sa svojim dugim zakrivljenim penis lepršav ispred mene, ne bih mogao sadržavati moja strast za njega. Hodao sam prema njemu i pritisne svoje tijelo na njegovo čvrsto. On je shvatio moje stražnjice i me podiže na njegova prsa s jedne akcije, a ja osjetio njegov alat je odrastao u tom kratkom vremenu. Sam ga osjećao među moje prepone, klizna duž prorez da sam znao da je vrlo vlažan sada. Stojeći me drži, moje noge cushioning njegovo tijelo između njih, u zraku, on me poljubi i sa jedne strane me drži u položaju i druge strane je stigao dolje ispod mene i pozicioniran njegov hard penis u moje razrez i gurnuo.
"Ohhhhh!" Ja okoćeno osjećaj da skliznuti u potpunosti iznutra. "Bože moj. Oh! Darling, to je tako dobro. "
"Uzmi ga baby!" Dahne teže repozicioniranje moje tijelo podržano nestrpljivo, rešetka njegov ogroman penis uz moj klitoris koji me dovezao do apsolutne ometanja.
"Ohhhhh! Baby! "Vrisnula sam kao što sam osjetio moj orgazam uspon u mom bedra vrlo brzo i prasak iz mene učvrstio svoju alat tighter i tighter.
"K vragu, to nije dugo, to učinio?" On je osjetio moje vagine lupanje oko njegov penis.
"Vi vozite me luda, baby."
"Dobro! Želim. "On se okrenuo prema krevetu da me položiti kao sobi zazvonio je telefon.Pogledao sam na sat. To je bio 10:15.
U sobi telefon počeo zvoniti.
"K vragu", rekao sam. Dospio sam za telefon i dalje zaključan s Ted čvrsto u moje vagine.
"Halo?"
"Pa, hi. Što se događa? "
"Da pravedan je dobio leđa from lijepo konferencije uz jezero."
"Oh yeah. Radimo odlično. Samo uzimajući gotovs to ići u krevet. Vivian je tuširanje. "
"Oh, yeah. We're uzimajući puno od toga. "Sam gurnuo moje tijelo prema Ted. On je potisnuo još jednom cupping moja stražnjica u njegovim rukama.
"No - Ne mi smo dobro. Ne brinite o nama mi ćemo biti u redu. OK?
"OK!" Call me sutra? "
"Ok - ok" Ja obješen na telefon.
"Bog! On je siguran je način narušili dobar zajeb, ne on? To je drugi put. Ne zna se želi jebati? "Ted se smijali naglas.
Nasmijao sam se glasno s njim, "Bog! Vi ste loše zar ne? "Štipanje ga na njegov bradavici igri.
"Da, sigurna sam." Nasmijao se, "Želite li vidjeti kako je loše?"
On me nježno položio na krevet, veoma visok iznad mene, dok je gledao u moje golo tijelo ničice na krevetu drhti u iščekivanju.
"Pokaži mi!" Ja squealed kao glavu otišao između mojih bedara, pronalaženje moje mokro maca i obuhvati moj klitoris u usta između njegove usne s jednom pokretu.
Mokri slurping zvuči kao usta milovala moje razrez, svojim jezikom ide gore i dolje unutar otvora, sisanje sokova je stvorio. Otišao sam apsolutno divlje. Nitko nikada nije učinio to za mene. Sam ga volio. Lizanje, uzimanje njegovih usta u moje stidne dlake, lizanje moj trbuh, moja grickanje bellybutton, zabada svoj jezik u moja bellybutton, dolazi do dodira i ljubljenja moje grudi, leđa prema dolje preko mog trbuha drhtav, natrag u moj seksualni i opet sisa. Back up again - Bio sam oko spremni da eksplodiraju kada sam osjetio njegov penis dovoljno zakrivljena me ući i počeli povratnim gore i dolje opet, usta na moj vrat. Tvrdi brušenje jebati to vrijeme, tvrdili milovati, brzo neumoljiva udaraca moja maca.Tvrdi, real hard, nisam mogao čekati - ja eksplodirao s najviše nasilnih orgazam koji sam ikada imao iskustva u mom cijelom životu.
"Bože moj - Ted OH TED! Ted! Ted! Više - više -. Više ne zaustavljaju ga daj "Vrisnula sam glasno ni razmišljati o tome gdje sam bio - nisam više briga.
Imao sam ga voljela biti "Bad". On je ejakulirao duboko u meni i opet smo oboje srušio u jedno drugomu u zagrljaj opet. On mi je valjani na mojoj strani s leđa protiv trbuh, a on izdvajali moje noge u fetalnom položaju i zabode mu veliku zadovoljan alat u mom maca još jednom. Ja nanijet off u san bez snova potpuno osloboditi od mojih seksualnih tereta ispunjen njegov penis. Osjećao sam ga premjestiti njegov jastuk malo zatim u vrlo nekoliko minuta bili smo oboje u nikada-nikad zemljišta.
Opet sam ležala u naručju, drenažni sve moje brige daleko na posteljina, curi mu ejakulat od moje kaplje mokri vagine, osjećaj moje vagine opuštajuće polako. Ja stvarno ne žele da se bave negative više, JA koji je potreban da slijedite moje snove sada. Ja se privije što bliže Ted kao što sam mogao
Ne vjerujem da smo čak i preselili cijelu noć. Kad sam ponovno postao djelomično budni, sat na noćni ormarić čitati 05:00, Ted je alat i dalje čvrsto uronjena, ali je omekšala tijekom našeg sna. Znao sam da se nešto mora imati me probudila, a ja obično ne samo da dolaze budna u to vrijeme u jutro ikada. Možda je novom okruženju, možda sam bio samo super umoran. Nisam znala. Ali ovdje sam bio u 5 u jutro, budan.
Kroz tanke zidove sam mogao otkriti šuštanje pokriva pokraj vrata. Nizak kikotati, onda tišina. Znao sam da nešto nije me probudila - to je to.
"Oh! Honey! "Zvučalo kao Vivian.
"Ummmm!"
Tišina.
"Ahhhhh!"
Tišina.
"Oh! Fred! "
Tišina.
"Da!" Boćica sada.
Šutnja
"OHHH Da!"
"Ohhhh! To je u baby! "Vivian je uzdahnuo:" To je u! "
"Oh yeah" Fred šapnuo.
Čuo sam ih šuštanje zajedno vrlo ležerno i vrlo tiho, krevet squeaking vrlo nježno.
Bila je uzimanje penis opet, ja sam znao da su jebeni opet. Nema pogrešno. Teško disanje, i redovito sa svakim moždani udar. Moja bedra reagirao. Osjećao sam se strast raste malo po malo, kao što sam prisluškivala na njih.
"Oh! Mama! "Rekao sam sebi i moje ruke pala na moj rezati tako da sam mogao miješati s Ted's nježnim, mirnim putem ugrađenih penis i dalje čvrsto klinču iznutra.
Sljedeća vrata, disanje je dobio više radio. Njihova krevet dao nekoliko glasnije tresu.
Vivian uzdahnuo glasnije, "Oh, Fred."
Sam bio uzimajući divlja sa strašću, sokovi počeo teći. JA ganut moj bedra malo osjećaj moje vagine intenziviranje na prigodu. Ted's penis skočio malo, njegove ruke oko mene i otišao zajedno moje tijelo na njegovim prsima. Njegov penis je širi, osjetio sam ga intenzivirati u veličini. Uzgoj teže i duže kao ruke cupped moje meke grudi jako nježno.
Sljedeća vrata su pokušavali da se malo mirniji, ali sam znao da ne može. Njihova strast montirana visoke i više, uskoro krevet drhti je sa svojim kombinaciji težine.
Ted's penis razvio, moja maca stroži oko njega i ubrzo sam osjetio ga povući natrag, a zatim pritisnite i. Povucite natrag, a zatim pritisnite i. opet i opet. On grickaju moj vrat s leđa, njegove ruke cupped moje grudi dok je ponovno pulsira svojim hard penis u moje žele, čeka maca.
"Ahhhhh!" Ja dahnu.
“Oh! Yeah!” He whispered, “Good pussy! Pa dobro! Ahhhh!”
“Ohhhhhh, Mommy! That's so good.” I whispered out loud.
“Yeahhhh!” He panted, “Wild pussy! Gimme that wild pussy, baby!”
I became aware of the bed, as he started lunging in me; the bed gave a slight squeak, then another then another on each stroke. Rhythmic cadence as he shoved his thighs against mine, his tool responding softly on each caress.
Two minutes, three minutes, ten minutes – I don't know. More minutes, I don't know.Nisam briga. The bed was groaning under us. Panting, breathing hard – utter abandon.
“You can't get enough of my cock can you?”
I wheezed passionately, “God! It's been so long!!” Pushing my butt tightly toward him without mercy.
It took only a few minutes of this motion to feel him ejaculate in me again.
“You're insatiable. You know that?” He snickered.
“I'll take all you got, honey.”
“I got a lot. Been storing it up for a few years now.”
“Good! I'll empty every drop out of you.” That wasn't me talking, or was it? I was totally insatiable – Didn't know I was this way. Ted showed me the way and I knew I couldn't get enough. This is who I am, I decided. I am a woman and I want what a woman wants. No more of this ED crap, that's my husband's problem, not mine. I suffered long enough from sexual depravation. Enough of this attitude of ignoring me, or not being appreciative of me or him not wanting to go places with me. No More.
Ted had already drifted back to sleep as I heard Vivian again orgasm followed, really close, by Fred and then all got quiet.
I had been so depraved from sex for so long when I started getting a real man to take care of this I went ballistic. I fully realized that now and wanted to get as much as I can right now. I came into full realization that I could no longer put up with a husband that couldn't satisfy my sexual needs. I needed a man for all time. Someone to fulfill me in every way. I had awakened a new woman. I would follow my dreams. As the old song says all of a sudden “You can see clearly now the rains are gone, there's only sunshine in the skies from now on.”
Mentally, emotionally and physically I was now contented and soon drifted back to sleep, resting so that during the day, tomorrow, I would have the energy to enjoy the time at the lake.
Breakfast was close. The room phone rang. I looked at the clock it was 7:30 – Time to rise and shine.
“Hi there.”
“Oh, we slept wonderfully.”
“Oh yeah”
I laughed uncontrollable when Vivian told me how Fred had done her early in the morning.
“I know we heard – Then we did it too.”
We laughed at her response.
We asked if they'd like to go to the Biltmore House and Gardens but they declined, so Ted and I enjoyed the whole day there. Had lunch in the restaurant, walked through the whole house, holding hands and generally loving each other's company.
In the late afternoon Ted and I drove to a very nice restaurant in Maggie Valley, had a wonderfully intimate dinner by candlelight and stayed until after dark. We had no idea where Fred and Vivian were, and basically didn't care.
Back to the Inn about 9 or 9:30. Bath together, lots of giggling and enjoying our freedom. I came out of the bathroom and found Ted stretched out on our king sized bed, his generous sex resting diagonally across his belly. I was amazed as he turned toward me and raised up his arms gesturing for me to lie on him. I straddled his torso with my legs, pushed my breast next to his chest and embraced him. My hair flowed over his chest and he stroked my head ever so gently.
We lay for a long while like this, and then I moved my head to his lips and gently kissed him
It rose, getting harder; I felt it growing between my legs, gently touching my pubic hair. Stiffer and stiffer it got and I moved my hips a little helping it to develop full length. I again kissed his lips as I felt him reach between us, grasp his tool and held it for me. I raised my thighs slightly, circled its bulk with my vagina, and then pushed down burying it full length inside me.
Ted sighed, “Ahhhh! A perfect end to a perfect day, baby!”
“Couldn't have been better!” I whispered in his ear.
We fell asleep with his penis firmly secured in my vagina.
What a day, what a wonderful day! What a wonderful man! I won't let him get away. I slept like a baby.
The phone rang – I let it ring.
“Shit, He'll go away soon. I just want to fuck!” I whispered to Ted.
He laughed, I felt him laughing under my weight.
“God, was that me saying that?” I thought to myself.
Ted was slipping gently inside me but rested after a few minutes. Now I raised my hips to meet his actions. I was in command. I knew that.
Now the damn cell phone rang – I knew who that was.
“The hell with him!” I said to myself.
“Persistent little shit, isn't he?” Ted whispered.
“Yeah, he is. But he doesn't even give me the time of day when I'm home.”
“You going to answer it?”
“Hell no!” I squeezed my tunnel tightly, raised my hips up then down a few times stroking his gnarled tool along the soft walls of my vagina.
“Damn! Baby! That's so good!” He sighed.
Again I stroked his tool buried in my vagina, then faster. Breathing harder and harder, building to a crescendo again. It was taking me shorter and shorter times to achieve my orgasms and it was fantastic. Ted lay there under me looking ardently into my eyes, when all of a sudden he shot his sticky cargo again feeling me convulse over him relentlessly.
I didn't know what was happening to me but I really like it. Yes, I knew I was being fucked regularly, but something else was happening. My cares were evaporating; a sense of utter peace was coming over me. It was a combination of Ted, his penis in me, the way he held my hands, the way he cupped my head and breasts very gently, the way he talked to me, very open and free, the way he would reach and touch my legs when we were driving, the way he smiled at me, my freedom to be me – all of that was really affecting me deeply.
The next few days went by so fast, we rarely saw Vivian and Fred, but we did have lunch with them a few times and ask them to joins us as we went to the Smokey Mountain National Park, drive along the Blue Ridge Parkway, took the railroad ride through the mountains. We tried to get them to go but the declined everyone of them. I guess all they wanted to do was fuck. We did our share of that but we were too busy during the day, and we didn't know what they were doing and really didn't care.
God – Friday. Već. I had tears welling in my eyes as Ted and I lay on the bed in the morning. We had to check out of our room by 11 AM, It was 9 AM.
“What do you want to do, Sharon?” He asked me rather emotionally.
"Bog! I don't want to leave you.”
“I want to be with you too, but don't we have to get back?
I welled up tears, reached for my cell phone and dialed my husband's number.
Ted watched me as I talked.
“I've decided I want to stay another few days.”
“No – No not at all.”
“Yeah – Yeah I know that, but I still want to stay a few more days.”
A lengthy silence.
“OK, then – I'll plan on coming home on Monday – I just want to stay for the weekend. OK? "
“I'll see you then.”
“Oh! My cell phone's been giving me trouble up here, I guess that's why you haven't been able to get me.”
“OK!” I closed the lid and looked at Ted, he smiled broadly.
Without saying a word Ted opened his cell phone, touched some keys. “Have to stay here a few more days. . "
"Da! No, I'm not playing golf, for sure. Been real busy!” He looked at me an gave me a broad smile, then touched my leg lovingly. I melted.
“Don't know right now – Maybe Monday? Don't know.”
“OK!”
“Yeah!”
“Right” then closed the lid on his cell, picked up the room phone.
“Oh Hi! This is room 202. We would like to stay a few more days. Is that possible?”
"Odlično. We'll be down to sign in.” He hung up the phone and took me in his arms as he had for the last four days, ran his hand up my skirt, fingered my slit and kissed me. Don't know what Vivian and Fred are going to do, but we knew what we were going to do. We stayed another 10 days. It was the end of both of our marriage

Нема коментара:

Постави коментар