.

Servis za upoznavanje

уторак, 10. август 2010.

Klub starijih zena

Ja sam novi u tim "odrasle priča" položaj, ali bio sam privukao na ovaj neki.
Zašto? Jednostavno. To je zato što sam želio jebati stare zene, a netko je rekao mene o ovoj stranici. Mislio sam da pokupiti neke savjete, ideje. Tko zna? Boy, bio sam u krivu.
Sad ja ne spuštanje priče ovdje. Neki od njih su prilično dobro, zapravo. Ali ako su ti trebali biti "istinite priče" Moram vam reći da nisu. Penthouse magazin koristi za trčanje "istinite priče" u časopisu (ja ne znam da li oni još uvijek ili ne ... ja ne čitati više - ni stare žene), a neke istinite priče ovdje su samo o kao uvjerljivi. Let's izdržati: oni su sranje,picke matore.Oni su samo neki tip je ideju kako bi bilo kao da stavite svinjetinu na neki baku. Picke jebacina
Pa ja sam ovdje da vam reći da ste u krivu. Ali idem da te zalazak ravno. Idem da vam kažem kako se to radi. Dobro, loše i ružno,domace jebacice.
Prije svega, neka mi pojasniti nekoliko stvari. Važno je imati jasnoću. Možda je to moj prodavač pozadini (više o tome kasnije) - ne znam. Ali upravo tako da nema zabune, ja ištanje to pustiti te znati što mislim pod "jebena stara žena."
Nisam govorimo o 40ak ish, domaćice, koji radi vani i svaki dan izgleda kao shes '25. Im 'ne ravan govorenje 60, 65. Ja sam se govori stara. 70, 75. Ja sam se govori o starici sa stabla panjeve nogama, droopy tits (veliki, iako, moram imati 'em velik, ali to je samo mene), sijede kose, duge suknje. Vi znate što sam pričaju. Ja sam se govori o stara dama niz ulicu čiji je muž umro prije 10 godina i samo ide u supermarket, a možda i crkvu u nedjelju.
Ja nemam neke zahtjeve, preko toga, pa ipak. Želim im da se kreće. To znači, oni 'je dobio biti u mogućnosti otići od točke A do točke B na vlastitu bez šetač ili invalidska kolica. Lovački u redu. Oni 'je dobio da su obje dojke. Dobro kose. To je važno za mene. Ako oni ne brije noge, dobro, to je otpustiti za mene. To sugerira oni svibanj biti nedostaje, pa, higijene. I križ 'em off popis.
Da li to zvuk hladno? Izračun? Gledaj, ja ne planira osnovati obitelj sa ženom. Ja samo želim zavesti joj se tada zajebavati joj stara pizda glup i možda vratiti za više. Vjerujte mi, to radi - ako to učiniti pravu.
Ok, malo o meni. I zapamtite,srpske jebacice Im 'ne govorim vam ovo jer sam u ego-manijak. Ja sam samo vam govorim što trebate znati ako želite da biste dobili neki vintage nookie. Porno klinke
Kao što sam rekao, ja sam prodavač. U moj posao, JA držati trag od mojih kontakata, moguće klijente. JA držati liste, rolodex datoteka. A ja ostati u kontaktu. Samo zato Sam Fred ili ne kupiti od mene danas ne znači da neće kupiti od mene sutra. To se isplati,matore video. Prije ili kasnije, JA dobiti prodaju. Samo boravak u kontaktu. Slanje ih malo karticu. Možda podsjetnik na nešto što ih zanima u - film, ballgame, investiciju. Na taj način oni vide mene kao više nego samo prodavač. Ja sam netko tko je u potrazi za njima.

To je zapravo samo dugo, izvučeni zavođenja,matorke 40. I to je moj najdraži dio. To je i moj problem s mnogim pričama o seksu starija žena u tim pričama.

Evo što mislim. Dječaci, dame koje želite jebati (a pogotovo starice) se neće pasti na koljena minuta vide svoje 9-inčni Slammer izložena dok ste (odabrati jednu) u tuš, spava, sjedi s nogama širiti apart, itd., itd. To ne rade na taj način - osim u neke priče ovdje.

Flash vijesti! Dječaci i djevojčice su različite. Dečki pogledajte izlo sjenica i oni su spremni učiniti horizontalne Mambo na licu mjesta. Žene ne rade tako. Moraš ih pobijediti, čak i ako je sve što želim je brz zajebavati na dnevnom boravku kauč (ne preporučuje se, usput, pogotovo sa starim zenama).

Stoga budite strpljivi. To je jedan sat. I zadržati dobre evidencija. Kao prodavač, znam da je važno unaprijed kvalificirati potencijalne kupce, plijeviti koji nikada neće kupiti. Važno je da učinite isto sa sljedećom staricu koju želite jebati. Evo nekoliko savjeta da vam pomogne.

Prije svega, ja ne govorim o 60-ish djevojke koji idu na ples američki Legiji u subotu navečer. Nemojte me krivo shvatiti, ovo je Gerijatrijska-maca grad. To jednostavno nije moj stil. Znam da dečki koji su malo satove plesa, a zatim idite na tih plesova, otprilike jednom mjesečno, pomalo plesati, ići u dom sa sjedokosog meda i igrati kući za tjedan dana, zatim se vratiti na svoje mjesto. To je previše obveza za mene, ali ako to vaš stil, idi za to.

Ja ne govorim o tome kakve radnje. Za potrebe vođenja, tražim dvije lakše identificirati vrste. Prvi je udovica. Volim udovice starije zene svim atributima koje sam spomenuo ranije. Nakon vlastite kuće je lijepo, ali ne i uvjet. Stan je u redu. Samo pazite da ne moraju drop-in posjeta od susjeda i (pogotovo) rođaci. Vjerujte mi, oni neće poštovati tvoj sport.

Drugi tip ciljam uspješno su ono što ja nazivam virtualnim udovice. To su stare žene čiji su muževi bilo puno putuju, golf ili jednostavno nestati stan na duže vrijeme. To ne potrajati dugo kako bi se utvrdilo da je "baka" je natašte za pozornost i, uz pravilnu njegu, vi ćete biti pumpanje svoj jism na nju floppy tits, a ona će i dalje biti kučka o njoj stari čovjek ignorira ju. Nije poput mene. I briga. Pravo.

Ono što mi je stalo je ometanje moj Johnson u njoj. I ovo je važna točka. Vidiš, to je FUCK da je cilj bilo kakve ozbiljne stara seks dama-fucker. Sada to ne vrijede za 60ish gals, ali žene su više od 70 puno manje vjerojatno da će dati (ili čak i dopustiti, u nekim slučajevima) oralni seks. Tit sisa, oh yeah, oni tako. Jebeni prst je u redu. No, mnogi su predisponirani (Uvjeren sam da to ima veze s godinama su rasli u: sex smatrali "prljavo" koja se može uključiti za njih, ali oni još uvijek nisu spremni da biste dobili previše "eksperimentalna") protiv oralnog seksa .

Isto je is analnog seksa. Samo jednom sam bio u mogućnosti voziti Njezin autoceste uz baku, ali to je divno. (Floppy magarca obraze, grunting, znojenje, tits maše naprijed-nazad dok sam pumped moja sperma na njoj - ali JA odstupiti) ja ću probati opet, ali moraš biti oprezan da se nit misli. Znat ćete prilično brzo, ako je to nešto što će ići uz. U većini slučajeva, iskreno, vi ne želite. Dopustite mi objasniti.
Rekla sam ti da sam bio idući u pričati o dobro, loše i ružno. Ok, ovdje je neke od ružnih dijela. Ako ne želite to čuti, proći gore ovom poglavlju. Ovdje ide. Stara žena se pogoršavaju farters. Čini se chubbier one (damn!) Su najgore. Ako su stvari ide svojim putem, a vi odlučite da ih odnesu psić stilu, možda i postaviti iza ispušne od F-14 borac, ako ste dobili moje besciljno. Dakle sat 3 ili 4 (izgubio sam count) je koristiti dobar ol 'misionarski položaj. Barem prvih nekoliko puta. Oni udoban s njom i to vam omogućuje da gledaju svoje stare anđeoskim licem okrenuti kao sperma podmazuje njihovim starim vagine.

Dopustite mi još digresija ovdje. Za razliku od priče čitamo, stare žene rijetko kriknuti "I'm CUUMMMMM --- IINNNGGGG!" Zato ne dobijete vaše srce postaviti na Internet. Neki od njih vole pričati prljave, a neke od njih željeli čuti te pričati prljave. Samo pazite da zna koju ste dobili ili ste mogli ostaviti svoje kuće drži uspravno vojnika i napuštajući bojišnicu bez pečenja metak.

Osobno, mislim da oni to kao kad te pozvati svoje ime. Najbolja reakcija dolazi od linije: "dobili ste najslađi, najnježnijim maca, Gladys." Što stari Gal ne bi željeli čuti da? Ništa da sam pronašao.

Usput, Gladys vjerojatno nema najslađi, najnježnijim maca, tako da se pripreme za to. Ako ona je bila redovito koristi vibrator ili joj prst ili nešto drugo, ona svibanj biti spremni za vas da zajebavati joj kad ste spremni. Ali (opet) za razliku od priča, stare zene ne počinju creaming minuta vide svoje uspravno zajebavati pol. Neki učiniti, ali nemojte računati na to. JA uzeti zajedno neke KY Jelly kada sam očekivao neku akciju s novim partnerom, a ako sam stavljajući moj pronaći probadanja u njoj pizda je poput jack zakucavanje beton, ja koristiti mliječi. Ive 'nikada je bilo tko predmet ili me pitati zašto sam ga donio. Ona plaća da se pripremiti (da, ja bio boy scout previše). starija seks

Imam 32 godina. To je dobar dobi, jer ste dovoljno stari da se tretira kao odrasle, 70ish skup i mladi dovoljno da bi većinu svog osvajanja. Po tome znači da, ja sam još uvijek u mogućnosti da biste dobili dva ejaculations tijekom jednog posjeta. (Oprosti ako sam zvuk kliničke ali ja samo pokušavam biti od pomoći). Ako je moguće, JA pokušati dobiti Gladys mi drkati prije nego sam je jebati. Ive 'je dobio da se zajebavati ipak. Svatko želi da sa starijom seks. To je kao da gledate prekrasan zalazak sunca vidjeti moj jism kaplje off Gladys 'double CHINS nakon što sam ju jebeno tit. Sviđa mi se moj prvi eksploziji na davanje izjave, ali, kao što sam rekao ranije, to je samo mene.

Stvar je, gals to ljubav koju je pucati od za njih. Oni razumiju da su oni razlog zbog kojega sperma pumpa je tako aktivan. Neki od njih će imati orgazam pravo postoji (i, da, oni još uvijek dobiti orgazme, a ponekad i na damndest puta) ili, ako ste ih ispravno pročitati, možda ćete biti u mogućnosti da biste dobili oralni seks ili ih čak i jebati stare zene u dupe (moje sljedeće mjere predostrožnosti je ranije spomenuto). Ili samo prebrisati lice i ići na stari dobri misionarski zajebavati.

Koristio sam ih pitati "kako da Vam to?" koja je uključite za mene, ali nisu znali kako da odgovorim, a ponekad ih prepala pa ne reći da je više. Upravo sam ga dati na njih u misionarski položaj, kao što sam rekao, barem prvih nekoliko puta.

Ok, da ste vjerojatno pitate kako sam ovako daleko. Ja ću ti reći o tipičnom osvajanja (i to je ono što su oni, ništa manje. Ja sam samo uzimajući moj off stijena i nadajmo se da su previše. Obveze nema. Ne 'Volim vas's'. Samo jebeni).

Janelle je gotovo markantnim za 70 godina star. Skoro previše dobro u potrazi za mene, ali tako da uredno i na druge načine (pa tako savršen) da sam joj se. Ona je udana za lijep momak, koji ide na putovanja u inozemstvo. Havaji, Europi, Meksiku. On se sastaje sa prijatelj i oni bicikl (prilično dobar jer on je više od 70 previše) i ostavlja svoju samog na duže vrijeme.

Ja pjegavi Janelle na koktel moje tvrtke je bacio prošlo ljeto. Bila je tamo sa suprugom, umirovljeni izvršni s tvrtkom. Usput joj je bio ignoriranje, ja mogu reći da je dobivanje malo, hm, pozornost kod kuće. Poziv da neke vrste radara. Sam se upoznao i saznali nešto o njoj. Kada joj unuci su dolazili u grad, kako su uređena kuća za Božić, njoj omiljena boja. Svi JA je je razgovarati s njom oko 20 minuta, njezina podsjetio moje ime (to je važno) odmahnula rukom toplo i pogledao ju pravo u oči. Onda sam otišao, ali je napravio u mom umu sa starim zenama." I ja sam zadržao oko na ono što se događa u njezinom kućanstvu - iz daljine.

Neposredno prije svoje grandkids su na rasporedu za doći do grada, ja pao joj bilješku uz neke besplatne ulaznice za planetarij u gradu, jer je spomenuo njezin unuk volio teleskopa. Ja ga poslao s posjetnice (sa svojim telefonski broj) kako bi provjerili da je ona mene sjetio. Naravno, ona je pozvao mene da mi zahvaliti. Otkrio sam mužić je bio izvan grada za dva tjedna i grandkids su otišli.

Ne, nisam pregaziti tamo. Zapamtite što sam rekao o strpljenja? Ja sam spomenuo sam živio sam i volio slastice. To je važna i (jer sam to učinio prije) znao da će se doći u kontakt sa mnom uskoro. Naravno, ona je prestao po uredu jedan dan oko ručka s nekim domaćim kavu tortu.

To je bio važan čin. Za mene, vrijeme je važnije nego dar. Sam joj zahvalio i pitao ju obilato trebao bi smetalo ako ide na ručak sa mnom. Kada je blushed, znala sam da je ona mislila o tome unaprijed. A to je kad sam znao ja bih se parkiranje u garaži prije nego što ju dugo. I ja sam bio.

Neću ulaziti u sve detalje ovdje, ali to su uključeni pozdravi na njezin izgled na ručak, često dira svoje ruke i šake, prvi suptilno i onda više očito. I, oh yeah, puno bijelog vina. Voljela Chablis, znao sam, jer to je ono što ju je pio na zabavi. Pogledajte kako je važno zadržati dobre bilješke?

Prije dugo, inhibicije nestala, dodirivanje počeo joj iz kraja, a ja joj dozvoljeno da me pozvati preko (I koje je potrebno uzeti svoj dom, jer je bila malo pijan - je li to divno?). Sada sam bio kod kuće, ona je polu-pijan i prijateljski te je zahvalio mi za to joj je korist uzimanja njenog doma.

Vrijeme je sve kada želite ševe. Jednom sam bio u svojoj kući, sam dodirnuo joj podlakticu mlohav i ona je prestala i okrenula se meni lice, oči u plamenu. Sam je izvukao na mene i poljubio joj, nježno, na prvi, onda sam počeo jezik poking. Bila je nevoljko, koje sam ljubav, ali ugodnoj i ona je napokon završila oči i dao mi u potpunosti. Prijevara je bila potpuna.

Uzeo sam joj u njezinu spavaću sobu. Bilo je važno da mi je da sam joj jebati na krevetu ona je povremeno dijeli sa svojim mužem u odsutnosti. Bila je stvarno u ljubljenje pa sam je primao dok je unbuttoning joj bluzu. Bila je malo nervozan, ali kad sam joj rekao kako je lijepa ona je bila (odnosno siguran sam da ona više nikad čuo) ona je bila moja.

Ostatak je prilično tipično. Bluza off. Bra off. Floppy tits (lijepe velike bradavice, kao što se sjećam), pješačiti se suknja, trzaj off gaćice. Lizanje debelim butinama (malo nervozan, pa sam prestao), onda sam skinula moju košulju i hlače, neka moj penis stvrdnuto izviru (Volim vidjeti svojim očima dobiti veliki) i vrijeme ga staviti na nju. Bila je dobra i vlažnom, što me iznenadilo. Ne žele potrebna. Ipak, otišao sam spor i misao filma, čeljusti, gdje je opisao što Quinn morskog psa očima izgledala kao što je malo u svoju žrtvu. On je rekao da svitak leđa i vrsta brzo okretanje okolo i okolo. To je ono što Janelle oči činiti se za napraviti kao što sam polako jebeno joj pizda stare i uspio je da se sperma baš kao i ona. Onda Ljubio sam je neki više, lizali su pronašli staru floppy tits i lijevo.
Sada ona u mom haremu. To je ono što ga zovu. Ja nikad ne bih to za njega (ili bilo koji od moj ostali "djevojke"). Ja ću joj poslati poruku o nešto i "upravljanje" da joj ispuniti za ručak mužić je izvan grada. Ona je dobila više avanturističkog tijekom vremena i na kraju sam počeo jezik jebeni joj pička i titty jebeni joj kovan grudi. Ona će govoriti o Henry nikada ne rade ovo ili događaj taj, te joj čitanje, sam će reći: "Da li Henry zajeb ovako Janelle?" kako moja sperma spurted na svojim starim pička ili splattered na nju tits i ona bi sperma s ovom sladak mali jeza.
Iz klub starijih zena

Нема коментара:

Постави коментар