.

Servis za upoznavanje

понедељак, 2. август 2010.

Da se upoznamo

Ted je bio u zadnje vrijeme razmišljam kako je dosadno on je sa svojom posao računalo mehaničar. Po odraz je odlučio da je ne toliko posla. To je radionica okoliš. Rad je još uvijek zanimljiva, prilično dobro plaćen, on je dobio na sa svog šefa, ženski činovnik u uredu i jedan njegov suradnik na klupi. To je neformalna okruženju, četiri osobe, upravlja vlasnik hot servis, poslovanje i da strani je Ted volio vrlo dobro.

No, priroda posla je promjena tijekom vremena. Umjesto da se kreće okolo da rade, a sada im je došao na radionici,seks servis Ted razumio o margine i učinkovitost. Nebesa, bio je dovoljno inteligentni. Ali on je propustila mijenja oba pejzaža i atmosfere između radnih mjesta. Kao i razgovora s klijentom osoblja o prirodi problema on je tu da riješi. On nije imao bogatstvu prirodnih socijalnih vještina i ta vrsta interakcije je pružila mu je način da se upoznati nove ljude i nove prijatelje. Sveukupno to su radili dobro i sad je nestalo iz njegova života,srodne duse.

Tako je bio veseli današnjem izlet, budući da jučer kasno poslijepodne, kad su mu rekli o tome. Službenik je primio poziv od klijenta o greškom mrežu. To je tijekom obilaska, a šef je pitao Teda da to napravite. On bi dobrodošao promjenu pejzaža.

Došao je i bio prikazan oko ureda gdje su svi su računala, tako da svi onda znali tko je on i on bi mogao doći i otići što je on zadovoljan. Osim tih ljudi u jednoj sobi gdje je bio susret događa, to je. On bi morao čekati dok ga je završio prije nego je mogao ući, tako je tiho nadao kvara bio negdje drugdje. Ted je uživajući promijeniti, ali izgledi za vješanje okolo jer ne zna koliko dugo, s ništa za napraviti, nije bio uvjerljiviji.

Ted je dobio svoju torbu alata i dijelova iz njegove van, a zatim, s početkom u recepciji, počeo ček računalo i kablove, a je dobio koliko je to treća soba, bez otkrivanja bilo u redu.

Na ulasku,seks usluge imao brzi pogled iza samo okupirali stol na vodi zabada iz računala. Bio bih primjetio prvi put okolo da je stanar bio izuzetna osoba. Duga smeđa valovita kosa, bademaste zeleno-sive oči, dosta ravnoteža i kako je vidio s druge strane joj desk sada, dvije čudesne ispupčenja na guranje bijela bluza ispod formalno odijelo jaknu. "Ona mora biti prilično visoka", mislio je, "ali to je teško reći, a ona sjedi dolje." Oni business-like naočalama jednostavno dodan u vabiti. "Oh, dobro, bolje dobiti na moj rad." Pomisli sjetno.
Servis upoznavanje
On je inspekciju iza pored stola na sličan način i put da se presele na treći i posljednji kada je primijetio, oko pješice iz stražnje strane računala, mrežni kabel je bio zgnječen. "To je problem", on razmišlja. Znao je da nije imao zamjenu s njim. To je bio definitivno duže od dijelova je nosio. On tugged na liftu na pod i bio zadovoljan pronaći bilo dovoljno nemaran u podne kanalni da ipak doći ako on odsiječe slomljena sekciji. Sve je morao učiniti je staviti novi priključak na kraju. To bi se nešto više od pola sata, biće vrlo fiddly posao, ali bilo bi puno brže nego povratku u radionici. Bio bih se odlaže visoka okvira niska, previše, tako da to nije bio idući u biti najudobniji pozicijama. Ipak, on je mogao sjetiti puno gore.

Pogledao je prema gore bez posebnog razloga u tom trenutku. Njegov pogled je prošao kroz trenutno prazna noga prostor ispod stola, a bio je djelomično ometaju prazna uredski stolac. Djevojka je strane na njemu i savršeno uokvirena u taj jaz. Ona je još uvijek zaposlen i očito je već zaboravio da je tamo. To je bio prvi put da je vidio njezine noge. Jedan od njih,sms seks svejedno.

Bila je strana-na njemu. Njena suknja je voziti se malo i on vidio noga je jako dugo i vrlo simetričan. Na pola puta do njezina bedra je mogao vidjeti tipku i isječak njezina vješalica pojas na vrhu crne čarape den, ali od tamo suknje spriječiti više gledanja. Ipak, ona je vjerojatno da će ga teško primjetiti, uglavnom skrivena iza računalo i okretne stolice pod stol. Osim toga, djevojka kao da je vjerojatnije da ide za jeftin uredski tip nego dolje na zemlji tehničar poput njega, on je obrazložen.usamljeno srce

On je uzeo svoju stranu i rezanje žice striptizete i imao je jedva počeo na svom zadatku kada je čuo udisaju. Pogledao je prema gore. Suknja bila nešto viša, ali on nije mogao vidjeti ništa više, tako je on nastavio sa svojim radom. Tada je počela disanja i teže emitiraju povremene niske stenjati. Ted pokušao koncentrirati na ono što je radio. Nakon kratkog vremena izgubio bitku i gledao na nju opet. Bila bih skliznuo joj jaknu od i ruku, jedan od njega, trljajući joj je grudi. Tko je bila razmjenjuju e-mailove sa svakako imao prešanjem joj vruće, mislio je. On je mogao vidjeti promjenu oblika bluza kao da je kovan meso utrljati protiv nje. Upravo tada ona sama gura dalje od stola s jednim brzim pokretom svoje noge. Ona je potreban prostor i da je push ju je okrenuo tako da je Ted sad mogao vidjeti je imala druge strane dolje joj gaćice i trljanje je gore i dolje, u nešto kružnim pokretima. Ona je uvijek savršeno uokvirene u njegovu pogledu.

Ona je uzimajući više uzbuđen i pitao ako gušenja učinak joj oplakivanje je prirodno da je ili pokušaj da ne plačem glasno zbog straha da se čuje. Njezina sjenica ruku prestala trljati i sad je propast bluza gumbima. Ima. Ona guraju bluzu strane razdvojene i gurnula joj grudnjak gore na taj način one lijepe, savršene, ogroman i čvrsta kugle su sada slobodni da ga je ruglo, a ona ih je gumiran, te ih gurnuo oko nje prsa. Njegov kurac je bio hard rock i guranje protiv njegove hlače, ali on se nije usudio pomaknuti. Bio je sramežljivo čovjek na najbolji puta, ali sada je on bio apsolutno opčinjen i ovo je bila jedna čarolija nije želio razbiti.
A ona je imala stvarno u nju. Obje ruke su se između nje bedra, suknja je praktički oko njezinog struka i gaćice gurnula je dovoljno daleko dolje za obje ruke da daju svilenkastu koja maca njihovu punom pozornost. Njegove oči svetkovina na tim prekrasnim bijelim boobs, sada u punom prikazu, odskakanje i valjanje sa svojim pokretima. Bila je oplakivanje tiho i disanje brže i brže, s jedne strane čuvanje idealno vrijeme sama milovati, drugi dira, džepova, eksperimentiranje, donoseći radost očita. Ted je mislio da će eksplodirati ako se on nije mogao dati svoj lupanje pijetao neke hitnu pozornost. Servis ljubav.Bio bih cum svejedno ako je gumiran njegov penis u odnosu na materijal su mu hlače i gaće. Bez obzira, on još uvijek nije usudio pomaknuti.Ribe iz Srbije

Odjednom djevojka shuddered. Njeno cijelo tijelo napeti i ona malo joj usne su joj pokrete ruku prestala a zatim je postao više grčevit, gotovo prisilno udara joj maca. Zatim je potonula natrag u stolicu i samo tamo ostao, na pola sjedi polovine laže, za nekoliko trenutaka dugo. Ted je bio u agoniji besplatnog požude cijelo vrijeme. Djevojka mirno ustane, readjusted joj odjeću i ode natrag u svoj rad. Wow. Bila je visoka. Ona je bila veličanstvena. On se bori da se zaustavi cumming u gaće.

Ted blinked. Njegove ruke su se trese, ali uspio je završiti posao kabela. On je još uvijek imao ogroman tvrdi on. On je postavljen kabel, staviti sve nazad u torbu i ustane da ode. Dok je hodao prema vratima, torba strateški postavljena za skrivanje trbuha u njegove hlače, djevojka je započeo u iznenađenje i pogleda na njega. Bilo je očito prvi put da bih ga primijetio jer on bi ušao u sobu. Okrenula leđa ravno na posao kao da se ništa nije dogodilo.
Ted nije briga. On je potreban da bi se kupatilo. Hitno. Tek kasnije je pitao je li njezin stav je Devil May Care ili neugodnosti. Da je zaista zaboravio da je tamo, ili je ona stvarno ljut na njegov neuspjeh da odgovori na nju? Ja bih da se upoznamo.

Нема коментара:

Постави коментар