.

Servis za upoznavanje

уторак, 3. мај 2011.

Jebacina video chat


Ja objesio telefon i samo sjedio tamo. Negdje, duboko u utore za moj mozak, bio sam samo na početku shvatiti da sam upravo odgovorio osobni oglas. Shit, bio sam ovaj očajnički? Bog, ja se nadao ne. A ja stvarno ne mislim da sam bio. Nikad nisam imao ih čitati s namjerom pronalaženja da je "posebnu osobu ...."
Pročitao sam ih više iz znatiželje nego bilo što drugo. Uvijek sam započela čitati "Žene traže žene" odjeljak. Poput mnogih drugih muškaraca, imao je tajnu fantazija da se s dvije djevojke odjednom. Naravno, ja nikada ne očekuje moje mašte će se održati, ali je još uvijek zabavna za san, zar ne?
Tada sam paged natrag "Žene traže muškarce" odjeljak. Ja breezed kroz neke od njih,  video jebacine uzimajući par dobrih nasmijao. Osobni oglasi uvijek me podsjeti lakrdijaški oglase postavljene s Opusom na "Bloom County": "Single, iskreno bijeli ženski, 43, želi upoznati jednom, iskrene, savitljiv Eskim koji je u tetovaže, banane, grgljanje WINDEX, Barry Manilow napuhavanje lutke, kaktus, spavanje s velikim rajčica, zmija i hrvanje u jell-o puding. "
I, naravno, zadnja linija je bila: "Nema nakaze ."(*) Kao  chat video jebacine što sam čitajući ih, primijetio sam da je mala, tjednik koji je vodio osobni oglasi bila isprobava novi sustav. Svaki osobni oglas je bio popraćen glasom oglas. Sve jednom morao učiniti je nazvati lokalni broj, punch u "spremnik" ad sam htio čuti, a bilo bi igrao za mene. Mislio sam da je zanimljiv twist, pa sam odlučio da ga iskušaju.
Donio sam papir sa mnom kući i birani broj. Skenirao sam papir i našao jedan je zvučalo zanimljivo. Ja bušena broj spremnika i sjela natrag za slušanje. Nakon objave, odlučio sam da glasovne poruke je zapravo prilično dobra ideja. To je netko malo više ići na. Bilo je malo lakše odrediti osobnost slušajući nego samo čitanje oglas u novinama.
Slušao sam par više. Na kraju, odlučio sam da sam bio pravedan idući slušati još jedan i onda ići raditi neki posao. Posljednja u dijelu uhvaćen moj oko. Ona glasi:
SWF, 25, iskren, romantičan, avanturisticki, jednako ugodno gledanje jebacki film ili se van igrati sportove. 5'9 ", 135, svijetlo smeđa kosa, plave oči. Professional žena. Trazi SWM, 23-30, koji je iskren, olabavljen ali ne previše ležeran. Preferiraju moje visine ili viši, tamne kose sa svijetle oči, ali sam spremni pregovarati. Box 1384
To je zvučalo posebno zanimljiv. Okrenula sam broj kutija i sjela natrag za slušanje.
Jedva sam mogao vjerovati ušima. Prije svega, glas joj je bio tako seksi. To nije ni izgleda kao da je bio težak, bilo. I onda ono što je rekao je mami, previše. Bila je stvarno u sport, i gledanje i igranje. Ona je osjećala jednako ugodno jesti u Taco Bell i na fancy restoranu. Bila je marketing ponavljanja za telekomunikacijska tvrtka koja prodaje proizvode glasovne pošte. Ona nije uspjela plasirati sebe kao očajan za okretanje na osobni oglas. Ona je samo rekla da je bio otvoren i nije bio idući u posiječe opcije.
U svom opisu svog idealnog muškarca je gotovo savršeno me opisuje. Jedino što je otišla van je moje ime. Bilo je zaista jezovit. Zakivač je da joj se sviđa muškarci koji su bili iskreni i otvoreni "za grešku." Sada sam u formi koja je savršeno. Postojala je izreka među mojim prijateljima na faksu: ". Ako netko misli misli koje se ne bi moglo reći, jer bi to bilo neprimjereno, zbog okolnosti, Jeff će to reći"
U stvari, uvijek sam se ponosio na moje poštenje. Ja sam jako tupi. Ja ne prenemagati riječi. Koji je bio razlog zašto sam bio jednom i sada još uvijek ne dating Michele. Ona jednostavno nije mogla nositi s time. Vozio svojim ludim.
Tako sam raspravljao s sebe za dva dana o tome hoće seks chat jebanje  li ili ne nazvati i ostaviti poruku za tu djevojku. Bio sam samo na donjem kraju svoga doba spektra (okrenuo sam 23 prije dva tjedna). Na kraju, odlučio sam da to nije mogao povrijediti probati. Hell, ako je bila dovoljno jaka da ostaviti poruku, bio sam dovoljno jak da odgovori.
Dobio sam doma s posla i birali broj ostaviti poruku. ". Bok, moje ime je Jeff slušao sam tvoj glas oglas To je prilično tajanstven, ali u osnovi mi je opisano sve što Vam je nedostajalo bila je moje ime malo o sebi:... Ja sam 5'11", 170 £. Imam tamno smeđu kosu i zelene oči. Moje omiljene aktivnosti su sportovi. Igram samo o svatko ima.
Moji favoriti su tenis, nogomet i skijanje. Igrao sam nogomet za University of Michigan dvije godine prije nego što sam morao prestati zbog ozljede. Također sam stvarno želite gledati filmove, i kod kuće iu kino. "Tada sam joj rekao o riječima mog prijatelja je imala oko mene na faksu. Konačno, ja lijevo moj broj telefona u slučaju da je zainteresiran.
***
Ništa se dogodilo dva tjedna. Pitala sam se što se događa, i poigravao s ostavlja još jednu poruku. Ali sam mislio bolje, pa čak i počeli sebi prokletstvo zbog napuštanja poruku na prvom mjestu. Ušao sam u moj stan i vidio da je poruku na automatskoj sekretarici. JA baciti moj aktovku dolje na šalter, fiksne sebe sendvič, i slušali poruke dok jede sendvič.
To joj je bio. Pam. Ona je bila izvan zemlje na poslovni put i tako nije bila u mogućnosti provjeriti i odgovoriti na njezine poruke. Ona je ispričala obilato. Ona je tada pokazala da je zainteresiran za mene sastanku. Ona je ostavio njezin broj i zatražio da se vratim njezin poziv.
Nakon što je telefonska sekretarica isključiti, ja nije gubio vrijeme. Sendvič u ruci, davno zaboravljene, pao na pod odmah jer su obje ruke posegnuo za telefon. Slušao sam kako zazvonio je telefon ... jednom ... dvaput ... tri puta. Konačno, to je odgovorio ... joj sekretarica. Čekao sam, i nakon ton, ostavio poruku na seks chatu . Bio sam samo sklapanje poruku kad je podigla slušalicu.
"Bok, Jeff! Bio sam u nadi da bih nazvati. Upravo sam hodio s posla." To je seksi glas bio tamo opet.
"Bok, Pam. Mislio sam da bismo mogli igrati više oznaka telefona. Kako si?" Odgovorio sam.
Dobili smo preliminarne stvari više, a potom skrasio mama i sin video  u duboku raspravu koja se kretala preko broj tema. Kompatibilnost nije 'činiti se biti problem. Dobili smo zajedno odlično.Konačno, oko 4 sata kasnije, odlučili smo da bismo trebali okupiti i upoznati osobno. Mi smo bacili oko planovima dok smo se odlučili na sastanku u mali restoran. Postavili smo vrijeme za sljedeću večer, a zatim obješen gore.
Nisam mogla koncentrirati na sve sljedeći dan na poslu. Zestoka jebacina u kancelariji  Uglavnom, samo sam sjedio i buljio off u prostoru. Pokušao sam na sliku što je izgledala kao u mom umu, koristeći opis je dao. Naravno, bilo je mnogo mogućih varijacija na temelju tih informacija, ali sam smjestio na najboljem slučaju i najgorem slučaju. Znao sam da ona bi negdje između njih, ali sam se nadao bliže najbolje. Vrijeme indeksirano, ali na kraju sam završio i otišao kući da promijeni svoju odjeću.
Pogledao sam u mom ormaru, težak to odgonetati što će nositi. "Osjećam se kao djevojka. Ja sam obličje u ormar pun odjeće, ali ja ne mogu shvatiti što će nositi," Ja promrmljao sebi. Na kraju, odlučio sam ići nešto casual, pa sam uhvatio par traperica i lijepo košulja. To će morati učiniti. Osim toga, to je ono što sam normalno nosila, pa ako ona to nije kao, ona nije za mene. Taj dio je jednostavno.
Odvezao sam se do kafića. Izgledalo je kao zauvijek prije nego što sam tamo. I moj auto parkiran u malo puno iza restorana, a skenirani druge automobile u seriji, težak to odgonetati što je njeno. Konačno sam odustao i otišao u restoran.
Restoran je u suštini prazan. Tu je jedna osoba na šalteru, a on definitivno nije bio moj dan za večer. Pogledao sam dolje na sat, i napomenuo da sam bio oko 10 minuta rano.Tako sam grabbed mjesto, štand na leđa, i sjeo i pokušao opušteno. Moje srce tuče malo brže nego normalno. Sam naručio Koks i počeo promatranje vrata, u potrazi za njom.
Jedna minuta uvučen u pet. Pet u deset. Još uvijek nema znak. Mislio sam natrag u telefonskom razgovoru prethodne noći. Bio sam siguran da sam bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Barem sam bio, ako me moje pamćenje služi ispravno. "Oh, to stop," Ja sam chided. "Ti si samo nervozni. Ona će biti ovdje."
I doista je bila. Sam joj odmah priznaje dok je išla u vrata. Ja mahao joj, joj uhvatiti oka.Ona Strode za povratak u restoran gdje sam bio sjedi. Budući da je gospodin, ustao sam i ja upoznao. Mi Rukovali su se i susreli oči. Vrijeme se činilo da zamrzne. Nismo obavijest konobar pristup nas pitati ako dama želite piti, samo smo tamo stajali smrznuta u rukovanje. Napokon, konobar je bio u stanju razbiti čaroliju i mi sjeli.
Moje scenarija su bili u krivu. Ona nije izgledao ništa kao djevojka koja sam na slici. U početku, ona nije bila ni blizu mom najboljem slučaju. No, tu je nešto neupitno seksi o njoj. To je možda bio način na koji ona sama obavlja, način na koji je hodala, da sjaj u njenim očima. Njen osmjeh definitivno pomogao. Imala je prekrasan osmijeh. To lit joj cijelo lice. Također sam primijetio da je imala nevjerojatnu noge.
Iako je hodanje prema meni, ja još uvijek mogao reći. I ja sam mogao reći da su stvarno glatka i kremast. Ona je vrsta blijede kože, sa samo nagovještaj tan. Te plave oči su bile izuzetno lijepe, previše. Oni su istodobno otvoreni i naizgled nevin, ali vreba iza je određene vrste vragolija. Srce mi je gotovo thumped u grudima sada da je ona tamo.
Mi golub u razgovoru odjednom. Uskoro, naša hrana je služio, ali razgovor nikad nije prestala. Naše majke su uvijek nam je rekla da jedu s našim usta zatvorena i da nikada ne razgovaraju s našim ustima punim, ali večeras svi pravilima su off. Sjedili smo tamo i razgovarao oko dva sata. Konačno, odlučili smo da bismo trebali ići. Otvorio sam vrata za nju, i na putu van ja predložio da idemo za šetnju jednom od malih jezera u centru grada.Ona je pogledala na zalazak sunca, a zatim na mene i rekao da.
Počeli smo se oko jezera, zadivljen ljepotom sunca reflektira od glatke jezero. Postavka je gotovo previše savršeno, kao i neke scene iz Harlekin romantike. Kao što smo hodali smo polako oštrice bliže zajedno. Napokon sam odlučio da ću probati moj sreća (iako, to stvarno nije tako puno šanse) i ja staviti moje ruke oko nje. Ona je odmah preselio bliže meni, tako da je moja ruka će doći dalje oko nje. Sam položio ruku na uspon njezine kuka. Nekoliko stvari eksplodirala u mom umu.
To samo osjeća tako prirodan, tako dobro, tako u pravu. Tu je i veliki, kvazi-električni iskra koja je pogodila moj mozak kad sam prvi put odmarao moje ruke na njoj bedro. Bio sam siguran da, ako mi mozak stvarno mikročip, tu bi se dim diže iz nje od preopterećenja.Prije nego što sam stvarno čak i shvatio što radim, imao sam joj se okrenuo na mene lice, i bio sam joj ljubakanje. Oko 5 sekundi u poljubac sam shvatio ono što sam radiš. A ako ne bi bilo dima prije, cijela stvar bi se dignut u zrak sada.
Stavio sam svoje usne na njene, i osjetio njezin oklijevati za trenutak, iznenađeni. Tada je vratio moj poljubac s punom snagom. Svi smo se osjećali romantične osjećaje jedni za druge su bila izdvajana tijekom tog poljupca u korist neobuzdane požude smo osjećali jedni za druge. Poljubac je postao sve više i intenzivnije, a uskoro su nam se jezici su plesali zajedno. Također smo bili međusobno čvrsto zagrljen.
Razbili smo poljubac i stajao gledajući jedni druge za trenutak. Hodali smo ruku pod ruku za neko vrijeme prije nego što me je odvukla put prema stambenoj zgradi. Ona je ukopan u svoj džep za nju ključeve, objašnjavajući da je živjela tamo. Ona je konačno pronašao ključ i ubrzo smo bili na putu gore stepenicama do svog stana.
Ona je otključan dvije brave i otvorila vrata. Hodali smo kroz ulazima, a ona zaključana vrata iza nas. Ona je ušla u kuhinju i stao, gleda okolo, naizgled zbunjen. To je sve dalje je dobio.
Sam joj se sastao s poljupcem u sredini kuhinje. Opet, naš poljubac je postao gotovo očajan. Kao što je moj jezik istražiti joj usta sam mogao čuti njezin malo stenje od strasti.Ja prešani u njoj, joj ljubakanje dublje. To je samo napravio joj toplije. Počeli smo za mljevenje zajedno kao što smo poljubio.
Moje ruke se kretala prema jugu u čašu joj dupe. Dao sam ga par blagi cijedi i osjetio joj odgovoriti protiv mene. Ona ne otpada bilo koje vrijeme: ona skliznula s jedne strane i počeo oko trljanje moj raste erekcije kroz moje hlače. Ja pustiti uzdah zadovoljstva.
JA je uzeo da je kao znak da sam mogao napredak dalje. Ja pustio magarca i počeo masirati joj grudi kroz obična bluzu nosila. Ali to nije sasvim dovoljno dobar, pa sam otkopčao joj bluzu. Ona slegne ramenima off joj čak i bez prekida poljubac. Bluza je pala na podu oko naših nogu. Dospio sam leđa i unsnapped grudnjak s jednom rukom. To joj zatraži razbiti poljubac. "Impresivan". Nasmijao sam se natrag s ponosom i pogledao prema dolje da se vidi što sam bio razotkrivanje.
Njezine grudi su bile oko srednje veličine, tamne bradavice koje su bile teško i pouty. Oni sagged dovoljno dati povjerenje na njihovu veličinu. Sam igrao s rubovima njezine grudi.Ja sam radio moj put prema unutra dok sam bio gotovo na bradavice, onda sam radila mi put natrag van. U međuvremenu, ja sam imao moj put poljubio joj iz usta leđa joj uho. Zestoka jebacina u kancelariji  Počeo sam grickati i sisati na nju ušna školjka.
Mogao bih reći da je Pam pokušava pomak njezine grudi u mojim rukama, tako da ću morati dotaknuti joj bradavice. Činilo se kao da je bio bolan za njega da ih se dotakne.Nastavio sam grickati joj uha i zafrkavati njezine grudi. Ona je teže disanje sada. I onda se preselio dolje u vrat, još uvijek ljubi i grickanje. Koji je privukao stenje od nje. Bilo je vrijeme za ubiti.
Zaustavio sam sa svojim rukama, zatim udaranja obje bradavice čvrsto. Ja ih valjane između mog palca i kažiprsta. Ona je izgovorio mali vrisak. Počela je drhtati kao što sam valjane joj bradavice. Ona moaned još jednom, a zatim pao protiv mene. "O, moj Bože. To je bilo tako dobro! Dosta toga ... Želim te sada!" rekla je između hlače. Bio sam samo previše sretni da obvezuju. Ja joj backup protiv kuhinja stol i počeo raditi na zatvarač na suknju. Ja ga unfastened i pustiti ga ispustite na pod. Uz flip nogu, Pam šutirali suknja tako da to zavrsilo tik joj bluzu.
Ja se divili joj gaćice. Oni su bili crni i Lacy, skrivajući se samo dovoljno da bude iznimno seksi. I onda oni skliznula niz noge, miluje joj noge na putu prema dolje, i nalaz da moja zapažanja o njima su pravo na novac. Oni su bili izuzetno kremast i gladak. Ljubio sam joj noge na putu natrag gore. Ona je otkopčao moju košulju, ona uklonjena, i bacio ga na podu. Moje hlače su sljedeći, iako je ona imala nekih problema ih unbuttoning u svom bijes. Moj boksača uskoro slijedi. Ona je pogledala dolje i zurio u moj penis u erekciji.Nisam pretjerano dugo, ali ja sam prilično veliki okolo.
Ljubio sam dolje da joj grudi i počeo ljubiti svaku bradavicu. Ja ih izmjenjuju štipanje između moje usne i sisanje na njima. Sam ostavio trag dolje joj bellybutton i zapeo mi jezik u nju. To je izazvalo stenjati i malo smijati. Kao što sam poljubio dolje dalje, sam joj podigao na stol, tako da je ona sjedi na rubu. Kao što sam se približio joj stidne brežuljak, mogao sam joj miris mošusni miris i vozio mene divlje. Odmah sam uronio u sa mojim jezikom. Ja lizali uz usne, osjećaj joj dršću sa zadovoljstvom. Njen okus je neobično, ali ipak ukusne. JA je napravio nekoliko krugova oko nje usne prije nego što sam se moje ruke na njih dio. Sam pogledao gore i dolje raskol, kad joj klitoris i otvaranje južnije. Spasio sam potonji za kasnije, i grozničavo napao joj klitoris.
Čim dotakne moj jezik joj klitoris, skakala, skoro mi kucaju na "Ohmigod!" Ja polako swirled oko nje klitoris, koristeći ruke pokušati držati bokovima na jednom mjestu. Ja gurnula dolje i oko na nju klitoris, nala uzbuđen stenje koja graniči s screams. Počeo sam se čvrsto na njezin klitoris, koji rade u nekim sisa. Opet je počela nekontrolirano drhtanje, pa sam morao prestati. "Ako vam se zaustaviti upravo sada, ja ću te ubiti!"vrisnula na mene. Suočen s tim, ja golubica natrag u. imam jednu dugo sisati na nju klitoris, a ona joj maca pire u moje lice, ostavljajući out opterećenje stenjati. Ona je hit moje lice još dva puta prije nego što je opušteno, slumping natrag na stol.
Zatim sam primjetio da se moje lice i prsa su drenched. Ive 'bio s nekim ženama koje su "vlažne", ali nakon toga jednom sam osjećao kao da sam bio bih kroz kišu šumu. Nije da sam gunđanje. Njen miris me okružuje i odvezli me još luđi.
Ona je pogledala u mene, kaplje s njom sokovi, pa me rukom k njoj. Ona je uzeo moj penis u ruke i to nacrtao na usta. Ona mi je dala par dugim potezima što je gotovo me poslao preko ruba. Ona je talentirana s tim jezikom! Ona mi je iz usta i nastavio da me vući na stolu moje erekciju. Naravno, pratio sam bez trenutka oklijevanja.
Kad sam je konačno tamo gore, ona me je odgurnuo na ledjima (ona nije uzimao ni za odgovor). Ona stisnute zube. Moj odgovor je bio nerazumljiv. Ona osjećala tako dobro.Bila je toliko mokra i tako zbijeno u isto vrijeme. To je bio neopisiv.
Sjedila je tamo za najduže vrijeme, s pogledom ukupnog zadovoljstva na njezinu licu."Dovoljno je zadržati ovu stvar u meni i mir u svijetu će stići u naš životni vijek", činilo se reći. Zatim agonizingly polako, počela kretati gore i dolje. Njezina je postala jauk dugo niska požudan jecaj.
Gledajući unatrag, bojao sam se da se moje lice bi biti zamrznuta kao da je zbog grčevi mišića. Pokušao sam se držati korak s njom tempom, ali čak i kao atletski kao što sam ja, ona je brzo tempom od mene. Ja jednostavno nisam mogao držati gore. Nije da sam stvarno potrebno. Ona je bila događaj dovoljno posla za troje.
Bio sam koncentriraju tako pažljivo na strast u moj hips i njezin izraz u ukupnog blaženstvo koje sam skoro nisam čuo malo stenje i vrišti da je ona emitira kao što je doživjela male orgazme. Činilo se kao da izađu iz magle.
Konačno, jednostavno nisam mogao uzeti bilo koji više. "Oh Bože, ja Cumming!" Sam vikao kao što sam počeo crpne bijesno se u nju.
Na kritične točke, ja potisak prema gore i održao moj hips gore. Bio sam u toj poziciji za ono što se činilo kao vječnost prije nego što moje tijelo konačno pustiti na napetosti koje je izgradio. Moj orgazam osjetio intenzivnije kao što sam mogao osjetiti potoci sperme lije iz mene.
A očito da je sve što je potrebno ići preko ruba. "Oh, da, vaše vruće doći tako osjeća goood!" vrisnula natrag u mene kao što je zadrhtao brže i brže. Ona lučni joj leđa, bacila natrag dolje na moj penis još jednom, i smrznut.
Ona je tada polako opušteno i na kraju pao protiv mene.
Potpuno iscrpljeni, ona je dopušteno sve njezine težine za odmor na mene. Upravo sam postavio tamo i nju održava, milujući joj leđa. Mi je ostao kao da je za oko 10 minuta prije nego što je podigao glavu. Nagnuo sam se glavu gore i poljubio. Ona je prekinula poljubac, a mi se nasmiješio. "To je lijepa!" I sve što sam mogao učiniti bila klimanje u dogovoru.
Ona je sugerirao da w ćemo biti udobnije. Pristao sam, i počeli smo prebacuje oko sići sa stola. Čuli smo veliku škripati, i stol konačno je dao.  Incest majka sin porno  Jedan od nogu slomio i srušio stol.
Mi ustao s poda gdje smo imali unceremoniously je bačena i pogledao na siromašne stol. To je održalo se samo dovoljno dugo. "Zaboravi, to je bio stari stol. Osim toga, to je više nego na kuhinjskom stolu. Mi smo vodili ljubav cijelu noć, napokon zaspe oko 05:00. Trebalo je svaki unca od posjedovali ću ostaviti kad se alarm otišao off. JA je otišao kući, istuširao, odjeveni, i otišao na posao.
Sada kad god mojih suradnika čitati Lični za slatkiš za vrijeme ručka, ja sam samo sjediti tamo i osmijeh na sebe. A kad me pitaju kako sam upoznao svoju novu djevojku, ja samo osmijeh na njih, i recite im odgovor je u njihovim rukama.

Нема коментара:

Постави коментар