.

Servis za upoznavanje

уторак, 10. мај 2011.

Sex avanture


Ono što me je Calvin stečen u ovom trenutku? Keri je bio prestrašen, ali uzbuđen kao avion dotaknuo dolje u Savannah zračnoj luci. Calvin je uređen ovaj vikend u Hilton Head obećavajući 'tri dana ćete nikada zaboraviti, na plaži fantazija klub za avanturistički. Jug u kolovozu može se činiti kao najtoplijeg i većina vlažnom mjestu na Zemlji. Calvin tako osjećala malo žali za svojim prijateljem Keri. Keri roditelja devojke za sex avanture  su planirali provesti mjesec dana touring Orijenta i nije želio ostaviti samu u svom domu u New Yorku.
Dok je čekao Keri da stignete u zračnu luku,  zene za avanture on je shvatio da nije vidio nju ili njezina obitelj više od dvije godine. Njegov posao u oglašavanje firma jednostavno ne dopustiti mu da se previše putovanja. On je otišao kroz dugo, vučene-out razvod tijekom protekle godine koji je također prisiljen da ostane u Južnoj Americi. On se nadao da će prepoznati Keri. On je mislio o njoj ljepušan lice i dugu plavu kosu. On je uvijek mislio da je bila vrlo lijepa žena.
Kada Keri došao kroz vrata on odmah joj priznat. Kao što je napravio svoj put kroz gužvu oči feasted na nju. Bila je nosio narančastu haljinu koja je završila sredinom bedro,  seks avanture koji je također otkrio proąla ramena. Koža joj je bila tamnosmeđe od ljeta štavljenje, njezine duge kose i blonder nego ikad, a njene usne su bile pune i lijepe. Njegove oči nego prikovan na njezine grudi. Oni možda je narasla najviše jer je on posljednji vidio nju - pune veličine, 34 C ili D čaše, on procjenjuje.
Calvin je vozio kroz vrata velikih nasada i zaustavio ispred ogroman velika gospodska kuća. Mi Nosila je nasu vrećice uz stepenice, a ja je pozvonio na zvono. Vrata su se otvorila i bili smo dočekali lijepe djevojke oko Keri dobi u seksi sobarica uniformu. Calvin joj rekao tko smo, a ona nas je pozvala unutra. Ona nas je da naš apartman koji je bio velik i lijepo namješten sa antikviteta.
"Nakon što ste osvježen gore, molimo Vas da se pridruže  sex bez obaveza ostalim gostima za koktele u bazenu." Ona je tada rekao napustio sobu. Gledao sam joj hodati niz dugi hodnik, njezin čvrst okrenuti dupe lepršav sa svaki korak. Keri primijetio moje fascinantnost s sluškinju.
"Calvin draga, ti si slinjenje. Možete ih kao što su mladi ne ya Calvin", rekla zadirkivali.
"Ona ima prekrasan noge ću vam dati koji, ali bit će više nego dovoljno da se kasnije i sve više izdržljivost, dragi moj Keri, sve više izdržljivost ..." Odgovorio sam
Calvin pokupila papir na stol. "Ovo je program starije za  sex avanturu  za vikend. To popodne je pool party gdje se možemo susresti i upoznati druge." On je objasnio da ljudi koji su ovamo dolazili bili su sve 'avanturistički' na svoj način. Neki ravno, neki gej, ali je većina bila u scenama s oba muškaraca i žena. "Vidjet ćete." To je prilika da se istraže nove teritorije i testirati svoje granice malo. "Keri je bitting joj donje usne u nastojanju da se kontrole joj samo onda joj jezikom snaked van i lizali joj usne.
"Mmmmmmmm, zvuk predivno ukusna", rekla smijali. "Postoji nekoliko fantazije želim djelovati da nikada nisam imao priliku to učiniti prije." rekla je, s mischeiveous odsjaj u njezinim očima.
Otišli smo do sobe i sve i nespreman. Amaterski seks Keri utrljati ramena i rekao da bi netko trebao redizajn te zrakoplovne sjedala i napraviti onaj koji čovjek može sjediti udobno u. Ona je rekla da sve što leti u tim neudoban sjedala je napravio Havok joj mišiće. Meni se brzo jedan onaj koji sam (u više od jednog načina) hodio putem do Keri i počeo massasing ramenu.
"Oh, da se osjeća tako dobro", rekla stenjati.
"Znaš", rekao je Calvin s lukav osmijeh na svoje lice, "to radi puno bolje, ako sam mogao masirajte kožu umjesto svoju odjeću. To se obično radi bolje na taj način."
"Oh, naravno, kako glup od mene", odgovorio je Keri. Tako Keri počeo svlačiti joj isti, ali ja posredovali.
"Dopustite mi da vam pomoći s tim, imali ste dugo tvrdi dana putovanja sada svoje vrijeme za opuštanje." Calvin je rekao
Dok raspakiranja odjeću prije Calvin primijetio neke egzotične ulja u kupaonici. Na bocu je rekao: "dobro za kupke i / ili masaže." Pa, on misli, dajem joj masaža, on je također pronaći bocu pod nazivom "Cherry okusom Ljubav Cream", a on je uzeo da je također.Kad je dobio natrag u spavaću sobu bio je dočekan s lijepim očima. Keri je polaganje tamo na leđima na krevetu potpuno gol. Bog joj je prekrasna mislio. Volio je kako je mekana i svilenkasto glatka koža joj izgleda. Kako joj lijepo oblikovani leđa zadovoljava joj savršeno magarca. Koliko joj dugo i mršav njezine noge izgledaju, a sve to uvukla u lijepo zlatno smeđe tijelo. On je htio učiniti više nego masaža svoje tijelo.
"Hej ćete mi dati masažu ili samo stajati tamo i držite bočicu dok slinjenje cijelom tepih?"
Calvin, sada izbila njegova "razmišljanja", nastaviti raditi zadatak pri ruci.
Prvo otvaranje boca i izlijevanje neke od tekućine na ruke, a zatim počevši s njom vrat on nježno ga masira, kneeding ga miluje svojim jakim još nježne ruke osjećaj mišiće u vrat Keri popustiti.
"Mmmmm" Keri jauk. "Dječak da se osjećam soooo dobra".
Calvin poteza njegove ruke od nje vrata do ramena i ruke, nježno milovanje kneeding, masirati sve na putu. On ide natrag gore i počinje na njezin vrat i radove prema dolje na sredini leđa. Pazeći da ne propustite bilo mjesta. Calvin je natrag u njezinu nogu s jednakim skrb onda joj okrugli magarca. Keri rotirati bokovima kao on umijesi joj globusa temeljito. Kao što joj prste radili do Keri kralježnice joj vrat i ramena joj savijenim leđima i čuo sam zadovoljan uzdah pobjeći joj usne.
Calvin je rekao Keri na prevrnuti i lizali joj bradavice. Uskoro prste pronašao joj maca. On je lagano pomiluje joj mekani krzneni nasipom. Samo besciljno kreće prste nad njom maca, među usnama, u svojoj rupi, vrlo nježno dira joj klitoris.
"Nastaviti raditi na moja maca. Volim da moja pička pomiluje kao što je to"
Keri počeo peckati u cijelom signalizacija približava orgazam. To je bio jedan suptilan, ali to osjetio pravi lijepo. Keri lagano ljuljala bokovima i purred što su Calvin je da se osjeća prekrasno.
"Wait", rekao je Keri. "Imam bolju ideju, ali s tom idejom morate uzeti sve vaše odjeću."Keri ceri zlo i bez odjeće u vrijeme yoru su svi off i stoji pred njom stark naked. Ona vam ocjenjuje odobravanjem.
"Sada dolaze preko te daj mi da bocu" Cherry okusom Ljubav Cream ", kaže ona.
A uz to uzima ljubav vrhnje i širi se sve nad njom tits i čini malo pilota na nju nipples onda ona privlači liniju dolje jedan sjenica prema sredini i gore druga a zatim iz centra svih putu prema dolje joj tijelo koje hrpicu na nju pupak i velika gomila na nju maca, onda ona leži dolje na krevet, širi joj noge širok i kaže: "Ja sam Cupcake! dolaze i mi jesti !!!!"Yummmmmmm Yum! To trešnja okusom vrhnja pomiješana s njom tijelo o najboljem degustacija stvari ste ikada okusio, kao što ste ga početi slurping off u kojem se nalazi sjenica dok jedete sve gore. Amaterski seks  Onda sljedeći redak u drugi vas držati na lizanje i sisanje. Ona tresu kao što dosegnete joj pupak i stenje malo glasniji kad ste i dalje prema dolje Kao što ste dobili s njom maca počne tresti nježno i sitno kao što lizati posljednji krema od nje klitoris ona drhti žestoko kao i njezin orgazam dosegne vrhunac, Ona brzo ćete okreće na leđa i počne širenje krema na vas u osnovi isti način na koji je na nju. Samo ona počinje lizanje i sisanje.

Нема коментара:

Постави коментар