.

Servis za upoznavanje

среда, 8. септембар 2010.

Za poslovnu pratnju

"Vi im je rekao da dođe na moj jebeni lice?!" Becky vikali kako je Liz zgrabio i izvukao goli coed dolje na krilu. 
Becky mrzio Liz. devojke za vece.Ona je mrzio starije coed za bitak ukupno drolja koja je jebeno Becky dečko. Ona je zamrzio Liz jer nije ni malo ljubomoran kada je Becky je jebeno Liz dečko ispred nje. Ona je zamrzio Liz za uređenje nekako to tako da se osvete zajebavati završila s Liz dečko i njegova cimerica prskanje sperma diljem Becky lice. Iznad svega, ona je zamrzio Liz za to što je big tits, uske trbuh i čvrst, okrugli magarca da Becky jednostavno nije mogao dobiti dovoljno. Amaterska pornografija
Becky izli svaki zalogaj te mržnje i gnjeva u njezinu ruku, dajući poticaj za snažan, darežljiv slap koji je napravio Liz's tvrtka, okrugli magarca drmusati.Stariji coed yelped i skočio pod bode udarac, ali je napravio nijedan potez pobjeći. Liz samo okrenuo glavu gledati preko ramena na Becky.
"Owww," Liz purred, "Je li to krivo?"
Becky pogledala u Liz's sparan plave oči peering kroz zavjese od valovite tamne kose i njen dah oživi. Becky mogao osjetiti njezin bradavice stvrdnjavanja u svjež zrak i toplinu u njezinu potpalu golim maca. Devojke jebacina
Becky je kao gola kao i Liz,poslovna pratnja.Nakon wiping sperma iz njezine oči, imala je ušao natrag u svoju sobu spavaonica, nosi samo škrt plavu spavaćici pod njom duga dlaka. Ona je samo bih upravo završio povlačenjem rumpled, cum-obojene rublja, kada Liz stigao na njezina vrata. Kuja je u potpunosti odjevena, kada ona bih stigla.Devojke ponuda, Becky nije bio posve siguran zašto njezina prva misao je bila da zapovijeda Liz da se svuku do gola, barem nije bila posve spremna priznati da sama zašto, ali Liz nije oklijevao. Dio Becky htio pokrenuti svoje ruke preko svaki centimetar starija crnka tijelo, ali upravo sada većina njezinih htio tući kuja se magarac sve dok nije mogla sjediti.

"Je li to krivo?!" Becky snarled, "Ti im je rekao da se sperma na moj jebeni lice!"

Liz yelped kao Becky kišilo niz oštra, ljutnje punjeni puše dolje na magarca.

"Da," Liz povika, skakanje i wiggling pod Becky je kažnjavanje strane, "rekao je Gary sam da se sperma na lice. Znao sam, ako je učinio Kevin također bi."

Zadihan, Becky zaustavljen. Njezina ruka stung. Ona je buljila dolje na Liz je okrugli magarca, već crvenilo od nje bijesni batine.

"Zašto?" Becky panted.

"Sweetie," Liz purred, "kakve devojke ako ti tip da sperma na lice žene, on će. I znam Kevina. Znao sam da neće proći gore priliku da spooge na vaše lice, čak i ako je to značilo da je da se zaustavi svoj jebeni lijepa maca. On je samo to voli. " 

Becky snarled, polaganje drugog bijesno težak udarac na Liz je okrugli magarca. 

"I oni bastards to učinio", Becky vikati. "Zašto ste jebeni recite im to učiniti?"

Liz moaned, wiggling, "Ooo, da ste bili težak to zabrljati sa mnom, pa sam napravio nered u vama."

"Bitch!" Becky vikao, spanking Liz crveni magarac.

"Da," Liz moaned, "Da sam ja. Ja sam loša djevojka. Ooo da, Spank me baby."

"Vi ste jebeni drolja", Becky zareži, kiša udarac nakon što je udarac dolje na magarca te tvrtke.

"Nisam bio onaj s cum na njezinu licu sat", Liz podrugne.

"Eat me," Becky povikaše, iznenada guraju Liz off krilu.

Crnka coed prevrnuo na leđa. Lice joj je bilo zacrvenio i zadihan. Becky je vidio da Liz i puni krug grudi su zacrvenio crvena i njene velike bradavice su tvrde.Njezina obrijana maca napravio joj natečene usne jasno vidljiva. Becky shvaća da mora izgledati isto.

"Da, molim vas," Liz moaned.

"Oh, Bože," Becky povika, bacanja njenih nogu preko Liz tijelo kao ona preselila u raskrečiti starije coed lice. 

Becky nikada nije mislio za sebe nije ništa drugo nego ravno, ali ona kao ona smanjena mokro joj maca dolje na Liz's lice koje je znao da ono što je htjela više od svega je da se ovaj ohol kuja joj jesti opet. Kao što je Liz's traži jeziku počela istragu Becky na mokroj naborima, mlađa žena neka sama jaukanje u divljini odustati.

"To je to," Becky povika: "jesti moju pičku."

Gledajući dolje, Becky vidio Liz's sparan plave oči gleda gore na nju od svoje između tajice. Liz 'jezik lizali i probed duboko u Becky je mokro maca. Becky prizemlju joj maca dolje protiv Liz lice. 

"Da, jedu me jebeni lezzie drolja", Becky moaned. Postizanje dolje, Becky uhvatio šaku crnka's kovrčave kose i vučenje, guranje coed lice još jače protiv nje prepone. 

"You fucking kurva kurva", Becky moaned. Liz prihvatio ništa, željno tonguing i sisa Becky's vagina. Liz učinio ništa, Becky shvatio. Sve Becky joj je rekao za napraviti, i ona. Liz je bio njen jebeni rob. 

"Ti si moja," Becky moaned, kopanja prstima nategnuti na Liz's tamne kose, "O, Bože ... ti si moj ... moj ... kurva jebanje .... oh ... moj .. . ... oh I'm coming ... ne prestaju ... I'm coming! "

Becky spasmed, joj cijelo tijelo tensing snagom svog orgazma. Polako, ona izblijedjele, onda odjednom ona spasmed opet. Liz je jezik dalje od zvrčka Becky je klitoris, što je izazvalo malo iskre zadovoljstvo što coursed kroz njeno tijelo.Naposljetku, Becky valjanog off, urušavanja šantavo uz druga žena. 

"Mmmmm, ja oprostio?" Liz purred. 

Becky uzdahnu, gledajući dolje na Liz's golo tijelo uz nju. Crnka lice je još uvijek ljepljiv i zacrvenio. Becky je shvatio da je Liz štipanje svoju bradavice s jedne strane, dok joj s druge strane bio je između njenih bedara. Becky gledao kao Liz 'prst preselili gore i dolje, trljajući svoje klitoris. Starija Coed moaned tiho, njezine plave oči i gledate u Becky lice. 

"Vi ih sperma na moje lice", Becky, rekao je tiho. 

"Oni su došli na moje lice," Liz uzdahne, joj prsti rade brže.

"Kevin i Gary", rekao je Becky, gledanje.

"Ne", Liz purred, "Ja nikad nisam jebeno Gary. Danas je bio prvi put sam čak sam ga udarcem. Kevin i Brad."

"Što?" Becky je rekao, iznenada zbunjeni. "Brad, moj dečko, je došao na lice? Čekaj, Kevin i Brad?!"

"Mmmm," Liz uzdahne, bokovima počinju luka, "Kevin jeben moje lice dok je Brad jebeno mi maca ... Oooo ... i obje su došli na moje lice."

"Stop", Becky zalajao. "Što?" Liz uzdahnuo, prstima snažno ispumpavanje joj klitoris.

"Stop!" Becky uhvatio Liz's zglob, povlačenjem svog radnog prstima daleko od nje maca. Liz whimpered. "Vi ne bi da se sperma još. Recite mi sve što se dogodilo te noći. Sve."

Plačljiva s zanijekao požude, Liz joj je rekla. 

"Molim vas", rekao je Liz nakon što je završila svoju priču ", javite mi sperma."
"Ne", Becky podrugne. "Ive 'je dobio ideju i želim ti super rožnat. Dobivate nema puštanje dok sam tako reći, djevojčura." Izaberite devojku za poslovnu pratnju.

Нема коментара:

Постави коментар