.

Servis za upoznavanje

уторак, 14. септембар 2010.

Internet seks

Moj je posao ide dobro,naci seks preko interenta. Imao sam gotovinu provesti, a klijenti su branje gore. Ali moja supruga nije imala pojma to je bio događa. Pokušavajući sakriti svoje newfound bogatstvo je teško, tako da sam učinio ono što bilo koji čovjek bi trebao obaviti našto on je neistinito supruzi. Trošiti novac na njoj. 
Uzimao sam joj se da lijepo večere, kupio joj nakit i donje rublje bila je pun ljubavi Internet. Čak sam u obradi za moj prijatelj da se njegov šef reći da sam radio za njega ostaviti dojam sam imao dobar posao koji se plaća. Ako je moja supruga zove mjesto, oni uvijek imali izgovor. Onda oni bi me nazove to pustiti mene znati ona je u potrazi za poštovanjem, na što sam nazvao ju natrag iz moje vjerodostojna ćelije. Bilo je savršeno. Internet seks trošak mene, ali jebi sam imao novaca. 
Odlučio sam se za ženu iz tvrdog noć u gradu jer nismo imali zabavu u neko vrijeme.Ona je nosio ovaj seksi nova kratka suknja sam nedavno kupio za nju, te šest-inčni seksi potpetica sa trake, a to BITCHIN bijelo cijev vrh.
Mi pogoditi nekoliko klubova i kažem vam ljudi su slinjenje u svojim hlačama. U jednom trenutku sam ostvario bar da zgrabite neke drinky-pooh, a to je kad se to dogodilo.Osjećao sam ovu ruku zgrabite moj magarac. Misleći da je moja supruga, okrenuo sam bez gledanja, hvatajući joj pod suknju osjetiti lijepe obrija maca. Samo to nije moja žena. Bilo je Yuki, mladi Azijski princeze iz jednog poglavlja.  Seks scene
"You Read My Mind". Rekla mi je uzimanje gutljaj iz moje piće.
"Yuki, bok ... izgledaš odlično." Odgovorio sam skoro damping moje hlače. Pogledao sam okolo za moju ženu kako bi provjerili da ona nije nas vidio zajedno. Moja žena je izgurala seks interneta i brušenje s nekim drugim cool-pivo koje mi je kupio neko vrijeme. 
Glazba je bila glasna i to je bio teško čuti ništa bez deranja na druge osobe uhu, pa Yuki i imala sam malo problem gledano po traci. JA pokušao to varanje moj put kroz nju nasmijana, koristeći moj rupice na licu, i površno moje glave. Ali, Yuki se ne govori mnogo, ona je samo stajala tamo izgleda dobro i neka oči govore sve. Ja pogledala na moju ženu koja je sada imao još jedan tip je ruke sve više joj dupe kao ona plesala.Yuki gurnula protiv mene i unzipped moje hlače, guranje ruku ravno u da zgrabite moje sada teško bijesan penis. 
Ljubljenje mi je na vratu sam znao što će se dogoditi. JA je uzeo moj priliku i lijevo bar sa Yuki. Pratio sam ju vanjska strana klubu i oko kutak ovog tamno uličici. Mi ode iza kontejnera za smeće i brzo je otišao na to kao životinje. seks internet
Ja gurnula joj teško protiv kontejner i poljubi svoju seksi usta teško. Njezin dah okusio mi samoljepljivu i sperma, najvjerojatnije njezin dečko pjeva. Ona grču moj penis jednom rukom i imao prst do moj magarac brzo sa svojim drugim. I ripped off joj gaćice te ih bacio na tlo. Ukazivanje joj mokro maca mokar je bio nevjerojatan. Mislio sam puno o Yuki nakon našeg prvog susreta. 
Ona je počela brušenje bokovima u moje ruke kao što sam punjene tri prsta u nju.Osjećaj joj curenja na moje ruke, njezina radost sokom vođenje dolje moj zglob je božansko. Joj prst radio i izvan moj magarac, koji je stvaranje mene divlje. Ja izdvajali moje prste iz njezinih okvira te ih punjena u usta njezina. seks forumi Yuki moaned lizanje njoj soka iz moje ruke.
Sam joj se okrenuo tako da se ona suočava se s kontejnera i zabio joj zbijeno maca sa mojim vratilo. Pumpanje njoj hard i brza joj jauk odjeka u uličici. Počeo kretati kontejner, jer sam bio silan joj tako teško, tako da smo se preselili na neki prljavi mokri okvire koji su bili uz njega. Kao što sam joj pognut ormarić Znao sam što je htjela. Sam pljunuo na moju ruku i počeo raditi svoje male magarca unutra i van. Sada lubed sam stavio glavu na moj penis pa sve do svoje smeđe oči i polako gurnuo je u. Ona je plakala u zanosu kao što sam zadržao guranje dalje i dalje. Sam mogao čuti joj maca kapanje na tlo kao što sam započela ispumpavanje joj dupe. In i out jače i brže, moje lopte su bile toliko natečene i spreman za vatru. 
Sam izvukao van i ona je pala kao tona od cigle na mokro tlo i uzeo moj penis u usta desno i dolje joj grlo. Moj loptice smacking joj brada je previše previše. Istovar sam sprayed moj učitavanje dolje joj grlo. Briznuti nakon što sam ispraznio briznuti sebe tvrdi. Ja pumped glavi kao preostalih sjeme radio svoj put. Najnoviji seks 
Kao što smo se smirili za minutu sam se ohrabrila protiv uličici zid. Yuki neka moj penis iz njezina usta i ustao sa zemlje.seks linkovi Ona je imala cum oozing strane njezinih usta sve do njezine brade. Ona uze svoj prst i scooped preostale cum od nje lice i završiti ono što je mogla. Mi fiksna joj ja gore, rekao je naš dobri-byes i ode naš život. 
Kad sam je dobio natrag unutar kluba gledao sam moju ženu da spojenoj u sendvič te dvije velike crne majka jeben. Ja oprala ruke u klubu WC pazeći Yuki je poslao bilo sve od mene, i pogodak plesnom podiju opet s kupusom moj vjerni-krpa.
Dva brata, podijeljeni kada sam pojavio, koji dozvoljava mene za ples sa mojim suprugom. Imamo malo freaky-deaky na plesnom podiju, ali brzo na čelu kuće da biste dobili freaky-deaky između listova. Najnoviji seks link

Нема коментара:

Постави коментар