.

Servis za upoznavanje

петак, 24. септембар 2010.

Grupna jebacina

Jenny nasmijala na J, oduševljeno grupno jebanje kimajući glavom u dogovoru. Ona je gurnula na mojim grudima, što znači da bih trebao odvaliti svoje tijelo i leže pokraj nje. Ja udovoljeno i plopped više na leđima, moj kurac šamaranje na moj želudac. Uzeo sam Jenn je ruku i gumiran protiv moje jednom-jednom natečene penis, joj što pokazuje da sam bio spreman da zajebavati joj neki više, a onda sam podigao ruku na moje usne nježno poljubiti svaki od njenih prstiju.

Osjećao sam se prekrasno i uživao je u ovom trenutku i anticipirajući ponovni ulazak moj penis u maca Jenn je vruće kad sam osjetio Jenn tijelo zatvarača s oduševljenjem. Sam otvorio oči da vidi što je dajući joj kao užitak koji ne uključuje moj penis. Iz moje pozicije stan na leđima, mogao sam vidjeti Jenn je savršen bradavice razmetljivo pokazujući prema stropu kao i njezine grudi ruža i pao je u vrijeme s njom požuda-driven disanje. Jenn je areolas su crinkled gore uske i, ako je moguće, joj bradavice kao da je udvostručen u veličini! Zaprepašteni, ja sam propped se na lakat da biste dobili bolji pogled na one prekrasne bradavice. To je kada sam primjetio da moja slatka supruga glavi pokopan između Jenn's bedra!

"J", uzviknuo sam, "jedete Jenn je maca?"

"Mmrumph," J promrmljao. "MmmmmmmmmHummmm!"

Upravo sam morao uzeti bolji izgled, a ja nikada nisam vidio J jede maca prije i ja sam htjela da uživate u iskustvu izbliza. Preselio sam daleko od Jenn strani i skliznula niz moje lice dok je bio oslonjen na njoj bedro, ja sam mogao miris ugodan, ukusan aroma dobro jebeno maca. Jenn je miris bio izraženiji nego J, malo slađe, mislim da s dozom zemljani mošus sloja. Sam mogao osjetiti moj penis lupanje i bobbing kao Jenn je miris ispunjen moja osjetila, jasno, ja mislio to ja osobno, ovaj mali zajeb fest će se novi, neistraženi visine a ja želim da moj penis biti u potpunosti uključeni!

Kao što je moj obraz dotaknu Jenny bedro, osjećao sam se J nogu preko ljuljačka Jenna tijelu, straddling njezin torzo i predstavljajući joj dobro obrubljen maca Jenny lice. Sam provirio između J je pun, ljuljanje tits, gore prema Jenn lice. Vidio sam joj prilično plavo-zelene oči proučavanje J's maca s očitim tjelesnima interes! Dobar je Bog, ali da je bilo vruće!

Dok sam promatrao, Jenn lizali joj usne i izvukao na J J kukova, tako da je maca došla u rasponu njezin jezik, mogao sam čuti J sisanče i lizanje Jenny je lijepa, obrijan razrez. Ja poderao oči daleko od Jenn prvi poljubac J nježan maca i posvetio svoju pažnju na show pravo pred mojim očima. J-jet crne kovrče su djelomično blokira mom mišljenju, pa sam posegnuo i brušenog ih natrag iza J uha. Ja prisilno nacrtao u moj dah kao što sam bio predstavljen kao očima kao što sam nikada nije vidio prije, tu je moja supruga je crveno, mokro jezik brzo flicking natrag i naprijed preko Jenny je prilično istaknute klitoris. Nisam primijetio veličinu njezina nevjerojatna klitoris kad sam bio njen jebeni! Pogledao sam bliže. Jenn je "mali čovjek" je znatno veća od J - iskreno, ponekad kada J i ja vodili ljubav sam tvrdo vrijeme pronalaženje joj klitoris, to je tako mali. Jenn je, s druge strane, gotovo je izgledao kao mali, teško penis! Ja sam bio fasciniran s njom i zavidio moje supruge jezik!

J prekinuo s sisa Jenn je klitoris i pogledao me sa sirovom strasti u njoj prilično plave oči. "Bog, Scotty,! Samo moram sisati ovaj klitoris" J purred. "Nije ni čudo što volite jesti moja maca toliko! JA nikada stvarno je znao kako je ukusan maca zapravo je samo do sada! "

"OOOOH!" Ona usklikne: "YES, Jenny, baš kao što je to!" Ja sam popped glavu gore i zamahnuo moje tijelo okolo, tako da sam mogao vidjeti ono što Jenny je događaj koji je revving J motor na crveni-line. Jenn nekako je pronašao J klitoris i bio je to sisa s mukom kao ona skliznula dva prsta i iz J kaplje pička. J je bobbing bokovima gore i dolje na Jenn je prste, čineći ga teško za Jenn zadržati usna-lock na J klitoris. Cure su stvarno uzimajući u velikom ritmu, svaki jebeni drugi za sve su vrijedno.

"Jenny, Jenny Oh," J cooed. "Uvijek sam želio poljubiti vaš maca i jeste li moj poljubac! Ovo je bolje nego bilo koji od mojih snova o tome radi s vama! Da li vam se sviđa moja maca, previše? "

"J", Jenny uzdahnuo: "Ovo je bolje nego što sam ikad zamišljao, previše! Volim okus svoje maca sok! Vaš klitoris je tako mala i osjetljiva da se upravo vapi da se lizali i isisan! Da li vam se sviđa način na koji sam ga sisati? "

"Baby, slatko dijete," J povika: "Volim način na koji lizati moja maca, sisati moj klitoris i mene jebati sa svojim jezikom! Ti si idući u izraditi mi sperma! "

"Me too!" Jenn vrisnula, i pokopali svoje lice u J parenje, topla pička. Vidio sam oba ženska tijela napeti gore i vidio J push bokovima dolje na Jenn lice, a Jenn potisak bokovima gore, lupanje joj gladak, obrija maca u J čeka usta. Obje djevojke 'kukovima grču i sam mogao čuti prigušeni oplakivanje iz svakog kraja raskošnih gomila žena tijelo, jasno, obje djevojke su vlasništvo masivni orgazama u usta od njihovih najboljih djevojka!

Zgrabio sam moj penis i počeo milovati! To je bio način, način previše vruće! Moje srce tuče tako brzo da sam mislio da će funta desno od moje grudi! Trebao sam biti dio toga divno stapanjem tih dva prekrasna žena!

J i Jenn tijela su blistavim od znoja. Oni su radili teško! Dobio sam na koljenima iznad Jenn glava, moje loptice vise, četkanje joj slatka, uzdignuta nosa. Zamislio sam Jenn oči lete otvorena za vidjeti moje obrijane loptu vreća visi iznad njene usne, a nagrađen je kad sam osjetio njen usne vrele zgrabite moje lijeve strane testisa i početi sisati! Sam prebacio moja težina malo,grupno seks ja sam samo malo manja i opet je nagrađen kao Jenn spretno sisao moje pravo testis u njezine nježne usta, i počeo naizmjenično joj pozornost između dva. Jenn wiggled malo i osjetio sam joj lijevom rukom zgrabite bazu moj penis i nježno voditi moj masivna, lupanje hard-on prema J čeka razrez. Držao sam moj dah kao Jenny stručno isisan moje loptice i skliznula moj penis u J's vagina.

"Oh ... moja ... Bog ..." J vrisnula! "Scotty, je da je vaš penis? Mislim da me vidi moja djevojka i zajebavati joj jebati mene je glavni uključite za vas! Nikada nisam osjetio svoj penis toliko velik i teško prije! "

Ja odgurnuo moj natečen penis duboko u J pička i osjetio moje pravo testis iskočiti iz Jenn u usta i šamar J's vagina. J je bio u pravu ... moj penis je bio apsolutno veličanstven, ponosan, uspravan i tvrdo kao bar čelika. Ja u čudu kako je to izgledalo veličanstvenom lupanje u J mokra, vruća i spremni pička.

"Baby", J lustfully panted, "Ako sam znao da vam dijeljenje s Jenn bi dobili svoj penis toliko velik i teško ja bi zavela Jenn godina!" Jenny sam čuo smijeh tijekom sklizak zvuk moj penis lupanje u J i moje loptice šamaranje protiv nje maca.

"Sweet J", nasmijao Jenny, "Ja sam s vama! Mi bi trebali imati ispunjavanja ovaj godina! I, mi bolje bilo da se radi već godinama na CUM "Mi bi trebali pozvati Greg na party sljedeći put;! Možda će učiniti da njegov penis što je jasno je učinio da Scotty's! Volio bih da! "

Nastavio sam da zabode u moja supruga je slatka maca,seksati ali sam znao da sam bio zadužen za moj penis sada, a ne bi bilo daljnje prerane ejakulacije. Ja bih sperma kad sam htio, i za sada, htio sam ovo fuck-fest nastaviti satima!

"Jenny" Ja grunted, "Ako to znači da ću dobiti priliku da zajebavati vas opet i dobiti još jedan fantastičan popušiti, poput one koju ste upravo mi je dao, ja bih rado podijeliti s Greg J!" Ja isprekidanih rečenica s masivni potisak u J je vruće maca.

"Da, da, da, Boze, DA" J povika strast! "Jebi me ti veliki klinac, jebati mene s tim štap. Bog, Scotty, svoj penis osjeća tako dobra! "Uz to, J došao! I došao! I došao! Nikad nisam vidio joj sperma tako teško ili tako dugo! Joj maca pričvršćen na moj penis i ne bi pustio! Sam mogao osjetiti kontrakcije, nakon kontrakcije wracking svoje tijelo i zidovi joj sočan pička. Odjednom, osjetio sam nalet djevojku-poplava sperma joj maca i provala posljednjih moj natečen penis! J vrištala od radosti!

Osjećao sam se vruće tekućine sprej moje loptice i unutrašnjost mojih bedara. Znao sam da je Jenny je uzimajući doused njezin djevojka tekućina strast i da je cijelo iskustvo da je mnogo toplije!

"Yum, Yummm, YUMMM," Čuo sam Jenny uzviknuti. "Oh J! Vaša sperma je tako slatka! "Ona viknu! "Ja ga volim, daj mi više!"

Osjećao sam se J je proveo maca ugovor opet i jedan zadnji provala maca-sok pucao iz mokro joj rupa.

"Da!" Jen je plakala! Osjećala sam njezin jezik lizanje unutar moje bedro, preklapanje sve J sok trčanje dolje s moje loptice. J pala dolje na Jenn, moje još uvijek hard penis iznikla iz nje dobro jebeno pička, i kunem se bounced gore i dolje kao odskočna daska nakon high-ronilac je sebe lansirao off za zlatnu olimpijsku medalju pobjede roniti. J valjanog off Jenn i na leđima, proveo, barem za trenutak.

Uz moj penis i dalje stoji na pozornost Osjećao sam se Jenny usne ljube moja lopta vreći ponovno. Ona je očito još uvijek u igri!tucati

Podigoh nogu i ljuljati se okolo da se suoče Jenny. Pogledao sam duboko u njoj pjenušava očiju, koje su još uvijek bile pune nesputane požude i rekao: "Jenny, mogu ja jebati vaš lijep, mali, obrija maca opet?" Vidio sam Jenn oči ispuniti dodatne želje i osjetio njezine ruke lete na moj penis .

"Da, dijete, Da! Želim da je velika, hard penis u tvoje moje, i ja želim da sperma, duboko, duboko u moja maca! Ne, trebam da je velika, hard penis od tvoje u mom maca! "J, trebam vaš suprug's penis u meni, u redu?"

J podigao svoju glavu, oči su jasne i svijetle. Nasmiješila joj djevojka, podigla joj ruku od prekrivač i dao Jenny oba thumbs up. Njezina glava pala natrag u krevet, još uvijek u blaženstvo iz jebeni je upravo dobio od mog ukočen štap.

Osjećao sam se Jenny je meke osjetljivo prstima primite moje masivni hard-on. Njezini prsti nisu mogli doći svi put okolo. Moj penis je lupanje sa željom i ja opet čudili tome kako engorged moj penis je postala. Bio sam jednostavno tri četvrtine inča veći u opseg i pola inča duže nego što je normalno! WOW! Dijeljenje seks sa svojom ženom i njezin najbolji prijatelj je jasno najbolji "muški pojašnjenje" proizvod ikad. Ako samo sam mogao bocu, mi bismo financijski biti postavljen za život!

Ja chuckled sebi i poljubio Jenny je lijepo lice i kapke. Preselio sam se nad njom lice stavljanje meke poljupce na svaki zaokruženi centimetar njene ljupke lice. Njezina lijepa plava kosa bila mokra s strast i znoj i miris J i Jenn je pussies ispunjena zraka u spavaćoj sobi.

"Vi žene miris prekrasan," Ja sam uzdahnuo! Vjerovali ili ne, Jenn blushed!

"Uvijek sam mislio miris moja maca je bila prejaka; Greg ne uvijek mi reći da on voli onako kako sam miris", rekao je Jenn s malom durenje.

"Dragi", odgovorio sam, "vašeg maca's aroma je poput ambrozije na mene! J, to je u redu ako ja kažem da Jenn volim miris joj maca? "

"Hell", čuo sam J uzvratiti: "Volim način na koji Jenny's maca mirisi i okusi, usput, tako, da, reći joj istinu!"

"U redu", odgovorio sam, "Jenn, vaša maca miriše slatko i mošusni i egzotično, sve u isto vrijeme!" Mislim da pored J's maca, tvoje je najljepše mirisna maca sam ikada imala zadovoljstvo da milost moja čula! "

"Liar!" Čuo sam J uzviknuti. "Vi kao miris joj maca bolja od moje, ja to znam, jer mislim da joj maca miriše bolje od mina!"

"O, J," Ja chuckled "! Vi stvarno znati vaše muža, zar ne" "Da, slatka Jenny, J je u pravu, vaša maca je najbolja mirisna maca sam ikada mirisao, jedva ispred J-a, ipak! "

Svi smo se smijali i J sama propped se na lakat. "Hej beba, ne svinja moja djevojka!" J pomaknuo njeno tijelo, tako da je ona leži na drugoj strani Jenn. Ona neka slobodno lijevom rukom nježno drift up Jenn je lijevom nogom, i slajd između bedrima. Vidio sam J ruke drift sve više i nastaniti se na Jenn je obrijan nasipom. Jenn dah uhvaćen u joj grlo i bokovima porasla na press protiv J ruku.

"Wow!" Sam uzviknula! "Očima vas dvoje zajedno je gotovo previše vruće! Jenn, recite mi što se osjeća. "

Jenn zatvorila oči kao da pojačaju joj druga osjetila: "Osjećam se vrlo toplo čvor u dubini mojih maca, lupanje s pobjedio moje srce. Osjećam J nježno noktiju grebanje glavu moje klitoris, slanje malo udarnih valova kroz moje maca, na moje noge i pucanje iz mojih prstiju! "Jenn moaned s uzbuđenjem i raste strast.

"Osjećam tvoje usne na moje pravo bradavice, nježno sisanje i grickanje u nevjerojatno prekrasan način. Sada osjećam te ljubim moje druge dojke, dok je netko štipanje bradavice ste upravo bili ljubim! "Bože moj, to se osjeća tako dobro," Jenn uzdahnuo.

"Sada, osjećam J prst klizi između usne moje vagine i polako mi ulaska, sada je dva prsta, sada tri! O, Bože, J, Fuck me prstima "Jenny plakala! "Volim da se osjećaju svoje prste u mene!"

J dužan Jenny je potražnja i počeo jebati prstom Jenny natečene pička. Mogao sam čuti zvuk sisanja kao Jenny's maca držala J prste jer su joj jebeno. Bilo je vruće, i promatranje moj supruga prst njezina najbolja prijateljica, i sluh mokri zvuk njihove ljubavi.

Ljubio sam Jenn je slatko usta tiho i nježno. Ja petted joj držak grudi i stegnut joj teško, natečene bradavice. Sam mogao osjetiti njeno tijelo se ljulja u ritmu J prst-thrusts. Moj penis je događaj svoj mali ples u ritmu glazbe od djevojaka 'ljubavi. Jenn usnama rastali i ja sam klizila moje vruće jezik u nju čeka usta. Jenn isisan na moj jezik i ja želio da su moj penis. Izrada najbolje situaciju, te dodao da Jenn oduševljenje, počeo sam jezik zajebavati joj usta, zabadanje ga kao duboko kao što sam mogao u mokro joj usta, a zatim ga povuče, pravo na vrhu na njene usne, a zatim zabadanje u nju spremni usta ponovno. JA je zadržao vrijeme s J prst fucks i zajedno smo svirali simfonije požuda s Jenn je slatko tijelo.

Sam mogao osjetiti Jenn je sranje na moj zabadanje jezik sve više divlja, a ja otvorila oči da pogledate Jenny je slatko lice. Oči su joj bile uske pijan, a ona je potpuno apsorbira s osjećajima događa između njezine noge i na usta! Bio sam u strahopoštovanje njezina sjajnog lice i povukao natrag od nje da biste dobili bolji pogled. Jenn oči otvorene kada je letio moj jezik lijevo usta, a ona me probode s takvim zaljubljenim pogledom, da moje srce skoro prestalo kucati zajedno!

"Da," Jenn plakala! "Yessss! Fuck me J! Fuck me prstima, sisati MY klitoris! ODMAH! "Vidio sam suze dobro u Jenn oči i vidio moje žene umočiti glavu prema dolje pa joj usta može usisati Jenn je natečen klitoris, koje sada izgleda da se gotovo velika kao moj palac!

"AHHHHARRRR!" Vrisnula Jenny! Animalistička krik otkinuo od svoje grlo i probode našim ušima. Jenn je hip bucked i heaved i kao vikala opet, joj maca pucao opterećenje djevojke cum-desno u J čeka usta!

Što lijepu sliku da bude spržen u mom mozgu! Moja supruga prima u svoj otvoreni i spremni usta sočna cum pucanje iz Jenn je lijepo obrija maca!

J pričvršćen usta preko Jenny's vagina i isisan gore svaki eksplozije djevojka-cum, gutanje svaka kap što je pucao iz njezina najbolja prijateljica je vruće maca.

Sam uživao u očima ove dvije lijepe žene zaključane u takvom intimnom, tjelesni zagrljaj. To je bio prekrasan!

"J", prošaptala sam, "mogu imati kap?" J gledao iz svoje radne snage ljubavi i nasmiješio se. Oči su joj vruće i pun požude. Ona je sama potisak iznad Jenn tijela i posadi joj usne na moje. Osjećao sam navalu vruće tekućine ispuniti usta i znao da je J nije zaboravio da ste me neki blagdan! Ja okus Jenn je djevojka-cum kao fino vino, to valjanje u usta i sisa zrak kroz nju da se poveća intenzitet okus na jeziku.

Moja su usta bila puna Jenn je vruće sperma i bio sam uživajući u senzaciju. Ona kušati slane i slatke, ali, mošusni i zemljani, ali svjetlo i senzualan. Znao sam pravo onda da sljedeći put, ja sam htjela da se J mjesto na fontani kada je gushed, tako da sam mogao dobiti više od ovog prekrasnog alkohol života!

Ja proguta malo i zatim nagnuo Jenn. Jenn pogledao u oči i otvorio usta. Ja zasadih poljubac na njene usne i napuni usta s onim što je ostalo od nje sperma da nisam imao proguta. Jenn oči sijevahu kao ona dobila sperma u usta. Ona se nasmiješi i proguta. Kako lijep!

"Hvala vam što ste J! Hvala Scotty! "Jenny uzdahnuo. "Vi ste nadmašili najluđim snovima i željama! Ja sam bio potpuno i temeljito jebeno, i volim ga! "

"Pa," rekao sam, gledajući dolje na moj siromašni, lupanje pijetao, toliko velik i ogroman da je svaki vene stajao u reljefu kao jumper kabeli trčanje duljina moj penis, "Ja ne mislim da smo prilično smo učinili, ali ! "

Jenny se nasmiješio i dosegao jednu ruku na mene, druga na J, "Scotty, te obećao da će me jebati dok sam molio da se jebeno neke više, što ste učinili da. Također mi je rekao da bi me jebati čak i više nakon toga, što ste držao svoje riječi. Sada, ja sam ti reći, možete me jebati koliko ste u mogućnosti večeras, sutra i bilo koji drugi dan u tjednu, s J, bez J, sa Greg, bez Greg, ili sa svima nama zajedno. Znam da želim i J me jebati koliko ste u mogućnosti, koliko god često možete, jer ja nikada nisam osjećao kao volio i završiti što upravo sada. "

Nasmijao sam se na Jenny i gledao preko na J. Ona je plakala! Velike su suze koje teku niz njezino lijepo lice i prskanje na Jenn je prilično tits.

"Jenny", J sobbed "Obećavam da ćemo vas zajebati kao često i onoliko koliko možemo, zajedno Scotty i ja, ili ti i ja sami, ili ste i sami Scotty, a ja čak ću se slažu da zajebavati sa vama Greg i neka me jebati, ako vam se sviđa, tako dugo dok možemo iskusiti ovaj prekrasan osjećaj opet i opet! "

Pogledao sam na djevojčice i oboje su bili jecajući, Jenn je sjeo i držao J, J je prianja na Jenn. "Što je, dovraga," Mislio sam da te moje ruke omotane oko i lijepim dame i izglađen svaki kosi sa mojim rukama.

"Volim vas oboje, očajnički!" Prošaptala sam. "Ali ja sam dobio bijesan hard-on jebanje, a ja bih te pojebati i opet prije nego puše moj opterećenja na vaše prilično uzdignuta lica!"

Obje djevojke razbio daleko od moje spojke i pogledao dolje na moj penis. Jenn oči sijevahu kao ona grabbed moje masivne erekcije, ona se okrenuo J i nasmiješio se. J posegnuo za jebanje i grabbed moje loptu vreći i stisnutu moje loptice. Njezine oči lit gore i ona, također, se nasmiješi.

"Cum na, Jenn," J chuckled, "Dajmo ovom penis u moj mužić je vožnja!" Grupna jebacina

Нема коментара:

Постави коментар