.

Servis za upoznavanje

уторак, 12. април 2011.

Youtube klinke


Ja bih bio razmišljam o njemu cijeli dan. JA mogao ne dobiti moj um da se zaustavi zamišljajući njega me napadaju. Zvuči čudno, znam, ali u mom umu sam znao što sam htio ga učiniti za mene. Imao sam maštala o tome nekoliko mjeseci, to je tako krivo! Kako sam mogao imati ove misli čiste ekstaze o nekome toliko mlađi od mene, ipak, u mom seksualno upletenom um, to je u redu da ide  klinke youtube tamo. Do njega se dogodilo ...
To je stvarno nije nešto što sam aktivno traže. Upravo sam počeo ga je vidio u drukčijem svjetlu, a Znao sam da smo imali neku vrstu kemije. Sam ga osjećao se od njega previše, ali bio sam ne siguran ako to je bio samo "crush" ili što je to. On je bio samo uvijek tako pažljiv od mene i stvarno činilo zanima. Zatim, to se dogodilo, kao što je sjeban san nisam mogla probuditi iz.  Klinke se tucaju  Niti želim probuditi. On je bio toliko nestrpljiv i nova, to je bio takav nalet!
Bili smo svi kampiranje, i svi otišli u krevet  klinke i matorci . Nisam mogao spavati, jebu se klinke pa sam zgazi izvan kabine dobiti neki zrak. Ja sam se uznemirila da ga vidi sjedi vani, to je prilično kasno. JA pravedan je otišao preko napraviti neki mali razgovor, vidim kako smo oboje gore. On je najslađi osmijeh samo da će vas rastopiti. Razgovarali smo za malo o životu i stvari, a onda je okrenuo odnosa. Biti tako mlad, on nikada nije stvarno imao ozbiljnu vezu, počeo sam mu reći o tome kako sam mislio da je tako "dobar ulov", a sve djevojke će biti sretan da se s njim. Mislim da sam napravio ga je rumenilo, on je počeo da se sve stidljiv na mene i tako sam mu dao prijateljski gurkati kao i ti kad si dosadan netko. Tada, odjednom, mi je uhvaćen jedni druge u neke ozbiljne kontakt očima.matorci karaju klinke  Niti jedan od nas mogao skinuti pogled. To je bio vrlo intenzivan, ali sam mogao osjetiti sve krvi u mom tijelu žure intenzivno! Htio sam gledati daleko, ali nisam mogao ... i on ne bi bilo. Činilo se da traje zauvijek ... pogled ... kao što smo bili jedni drugima čitanje misli ... i nema riječi bile potrebne. Zatim je skrenuo pogled i kao da se malo neugodno. (Mislim da je to dob) ustao je i oboje smo otišli natrag u naš odgovarajuće kabine ... dječak su bili moji snovi žive da noć!
Sljedećeg jutra, osjećao sam se malo nespretno ... i kriv za to što ti osjećaji. On nikada nije rekao ništa, niti sam učinio, za cijeli dan. Mi pravedan je otišao oko našeg poslovanja kao što je to bulje nikada nije dogodilo. To je sve što sam mogao misliti o tome ipak. Vrlo intenzivan i električnih, a ja ne mogu usredotočiti na bilo što drugo taj dan.
Te noći, nisam mogla spavati ponovno. Iako je ovaj put to je bio zbog noć prije. Dakle, sam ustao i otišao van opet. Razočaran da on nije bio vani ovaj put, sam sjedio sam i samo maštala. Mora da sam zaspala na klupi ili nešto, jer sam bio zaprepašten budan.Osjetio sam ruku mi je dodir, a mekan govori "hej". To mu je bila. Pitala sam ako on misli isto što sam mislio. Je li to gledati samo izgled? Ili je to predviđeni da postanu više. Bio sam o to saznati i sam bio nevjerojatno nervozan! Osjećao sam se kao tinejdžer opet i to je bio čudan. Ja bi trebao biti tako cool, ja sam nakon svega puno stariji od njega ... pa zašto sam osjećaj kao neiskusna djevojka škole? Bio sam na gubitku za riječi i za prvi put jer sam ga zna, nisam mogao misliti na kočiti stvar za reći! Sjedili smo  klinke i matorci   tamo samo chillin 'za ono što se činilo kao zauvijek. JA je zadržao mišljenje prljavih stvari koje sam o htjela s njim, i pitali ako je on mislio isto! Da li nešto reći? Moram čekati da mu nešto reći? Nespretan! Onda je to učinio opet ... kao veliki zafrkavati, on je otišao natrag u svoju kabinu. Bio sam gori u sebi ... možda on nije znao što učiniti ... možda je znao da je bio u krivu previše. Pa što sada? Da li napraviti prvi korak? Moram probati i poljubi ga i vidjeti kako se to prima? Što je, dovraga! Tu je uvijek sutra, zar ne?
3. dan u ovo malo mindfuck, a ja sam kao cougar u toplinu! Ovaj put, sam čekao da svatko može otići u krevet, a ja ga seeked van. Rekao sam mu ranije tijekom dana da sam htjela razgovarati klinke za jebanje  s njim kasnije. Ovo je moja šansa i nisam bio idući u udarac (nema namjeru dosjetka). Ovaj put, otišao sam u šetnju, on je gledao mene ostaviti i za mnom. Sam pokupila mjesto dovoljno daleko van tako da nitko ne bi nas prekinuti. To je bio sumrak i vrlo osami. U mom umu, znao sam točno što će se dogoditi ... ovaj put, ja bi se nešto dogodilo. To je samo tako čudno kad sam oko sebe, jer se osjećam tako privlači ga sam mogao eksplodirati, ali u istom smislu, osjećam se kao da je samo tako u krivu. Možda taj 'zašto JA poput Internet toliko. Nisam bio idući u pustiti ga napustiti večeras bez barem ga ljubim! Bio sam natašte za njega da me dodir. Znao sam da sam vjerojatno će morati napraviti prvi korak ... se tako mlad, on vjerojatno ne bi ni znali što učiniti.
Sjedili smo na klupi u blizini i pogleda na jezero. Tu je bila tišina ... puno tišine ... pa sam ga razbio čineći hromi vic o tome da tamo vani sama ... zajedno ... Mi smo se smijali nervoznim smijehom, a zatim iz plavog, on mi je rekao da je bila zaljubljena u mene za dugo vremena. On mi je rekao kako bi često maštaju o meni, ako bih bio tamo taj dan.Odjednom ... nagnuo i samo mi je poljubi! To je bio brz soft poljubac i on je brzo povući.Pogledao sam ga s obje šok i zadovoljstvo i samo ga zgrabi i poljubi ga strasno. Dugo i duboko sam progutao njegovu dušu! Kao što sam bih bio spas sve moje poljupce za njega. Ljubio sam mu teško, a zatim nježna. Bilo je to kao degustacija najbolje pustinju koju ste ikad jeo, a ja ne želim da prestane! Sam mogao osjetiti ga vrste trese pa sam  klinke i matorci uhvatio lice u mojim rukama zaglavi moj jezik dolje grlu i samo ga apsorbira u udobnosti svoje živce. Bio sam sada učitelj i iako nisam znala koliko je to ide na izlet, bio sam ne o da se zaustavi. On je neodlučno stavi svoju ruku na moje grudi, a kao što sam ga ne zaustavi, on je počeo mene groping teže i intenzivnije. Potom stavi svoju ruku pod moje vrhu i osjetio moj izloženi bradavice. Bili su toliko uspravno po ovom trenutku, oni bi mogli rezati staklo! Bio sam toliko mokra s nestrpljenjem ... osjećao sam se kao da sam bio idući u eksplodirati!
Stavio sam ruku na njegovo krilo i osjetio njegov hard trbuhom.  Klinke se tucaju  Bilo je tako teško klinke i matorci   i gotovs to ići, sve sam morao učiniti je postaviti ga besplatno! Ja otkopčao njegove traperice i te stavi svoju ruku dolje njegove hlače i osjetila njegov penis lupanje u mojoj ruci nestrpljiv.Ja ga gumiran i pomiluje ga i moja maca je molio za njega u meni! Upravo tada, on je prestao me ljubljenje i samo pogledao me sa skoro iznenadio izgled. "Ne mogu da vjerujem stvarno sam to", kazao je. "Želite li prestati?" Rekao sam: "Uopće nije" bio je njegov odgovor. A uz to, on je postao više sigurni i on je samo uzeo u potpunosti više! Vi nikada ne bi zna da je bio toliko mlad njegova agresivnog ponašanja. To je apsolutno intenzivna! Bilo je to kao nešto uhvati ga i bio kontroliranje svaki njegov potez! On me uhvatio me bacio na zemlju i samo mi je potpuno opustošene! Strgne moju odjeću gotovo u potpunosti izvan moje tijelo, i mene napali kao životinja. On je zabodena moje ruke iznad moje glave i otvorio moje noge sa koljenima. Holding obje moje ruke u njegovoj jedne strane, on je uzeo njegov penis i to rammed unutar moje vruće, mokro maca. Plakala sam u zadovoljstvo snagu njegov penis mi je ulazak i on je stavio ruku preko usta i nastavio da me mlatiti. To je kao da je bio opsjednut, ali sam ga voljela! On je gurnuo svoj jezik niz moje grlo i smacked moj magarac.
Strast je bila tako vruće i divlje, ja bih biti iznenađeni ako netko nije nas čuo. Odjednom, on je dobio stvarno natječaj i počela sisati moje bradavice i lizanje moje uši i samo osjećaj me sve više. Mislio sam da za siguran sam da ću sperma kada je krenuo njegov jezik niz moje tijelo. Sam mogao osjetiti moja maca zapravo drhti i to je tako mokro, ja praska kad sam tada osjetio njegov jezik mi je ući tiho. On lizali i isisan ga, on ga je malo i to jebeno sa svojim jezikom. Bio je put izvan svoje godine u svojim postupcima. On je samo mi pojeo kao dijete u bombonijera. Bio sam tako naplaćuje se, onda sam ga bacio na tlo, pokazali i njegov penis u usta. Ja usisan sranje iz nje! Nisam mogla vjerovati da sam zapravo bio njegov penis sisanče! Mogao sam čuti ga oplakivanje kao što sam ga uzeo sve u. sam ga sisao njegovu loptice i lizali mu magarca. Imao sam sanjao o tome tako dugo, znao sam točno što sam htio   klinke i matorci  učiniti za njega, te ga učiniti za mene. To je zapravo događa unutar i bio sam vrištala! Ova vrsta stvar samo ne dogodi, a pogotovo ne za nekoga poput mene. Konačno, on zapovjedi da zatrube njegov teret sve više i jednostavno mi ga apsorbira. To je obična blaženstvo i bila sam preko mjesec.  Znao sam da će vjerojatno nikada ne ponovi, ali to je bio najbolji sex sam ikad imala. Ja ga još uvijek vidim sve vrijeme kada smo posjetiti obitelj, a ja bih skočiti u priliku to učiniti opet!

Нема коментара:

Постави коментар