.

Servis za upoznavanje

среда, 13. април 2011.

Mama i sin


To je bio njihov godišnji Četvrtog srpnja stranke. Ashley je mama  i sin joj je rekla da ide i donijeti neke više osvježenje. Njezina mama je također rekao Ashley brata da pomogne, iako je bio zauzet sjedenje i razgovor sa svojim prijateljima. Nevoljko je smanjila svoj put iz stolice.
"Carol" sanjive gleda susjeda chimed u "neka mu se zabavite. Ja ću pomoći Ash ga odgajati. "Carol je zahvalio mu. Kao i svi drugi ona uvijek mislila na njega na isti način.Kako je krenuli unutra, Carol gledao njegov hodati, da joj je to bila klasična seksi dijagonala.
Bivši sportaš, on je držao u formi. Dobrom stanju za siguran sin i mama  sportske lean široka ramena i trim struk koji je stavio na zaslonu za sve da vide, kako je sretan onaj koji je bio u mogućnosti izlagati svoje muževan lik za sve žene kao što je Carol Ashley, pa čak i previše. Čak i mladi Ashley cijenjen i žudio za to kao dobro.
Oni su svi govorili. Znao je da svi govorili o njemu i njegovim nevjerojatnim tijelom.Njegova supruga je također i ona bi osmijeh kada je čula da ih je razgovor među sobom.Bio je muž nagradu trofej, a zauzvrat ona je bila njegova supruga nagradu trofej.
Little učinio Ashley's roditelji znaju da je "Ujak Bobby" i "teta Sue", koji je živio pokraj vrata njih zapravo swingeri. Da su i oni bili u nju kao da je puno radno vrijeme za dva od njih.Oni su težili da imaju najviše zabave su mogli s njom.
Bilo je više. Ono što je on volio radiš je više opakih tada. Ashley je uhvaćen cijelo vrijeme uz njega krađa izgleda. Voljela ga checking out svakom trenutku mogla. Kad ona bih ga čuti vatru svoju kosilicu znala jednu stvar. On bi se u kratke hlače i samo kratke hlače, što je značilo njegov isklesane gornji dio tijela bio showcased posebno za nju.
Međutim, ono što nije znala je da je to za nju i njene sama. Ona bi se prvi jedan izvan volontiranje za pranje joj roditelji automobila, pokupiti štapića ili smeće, ili bilo što samo da bi mogla držati na oku najseksi tijelo je ikada vidio u životu ovdje.
Da njegovo tijelo je prekrasna, ali "Dundo Bobby" bio je još više prekrasan. Bio bih uhvatiti ga gledati dok košnju. Bio bih gledati preko i vala, osmijeh, i mig. Nakon što je učinio da bih pocrvenjeti kao 14 godina star djevojka.
On ga je volio. Volio se gleda taj određeni mlada žena previše. Vidjevši što je ona ljepša od većine, viđenje kao što je bila malo darovit sportaš da je ona bila, i vidim kako je sad novo pomaza 18 godina da je to značilo da je ona kao pravni i kao seksi kao svoju ženu ili za u tom slučaju Ashley je mama i sin u krevetu  previše.
Bila je snažan mlada žena za njega i da mu je to značilo kucanje prilika!
Mlada žena s toliko talenta da koledž regrut i treneri došao kucati iz svake škole okolo i preljev od "Uncle Bobby" je znanja o školama koje ste dobili poziv. Ona i njezini roditelji često tražili njegov savjet.
No, dolje u podrumu je bio zauzet čupanje slučajeva pop i piva iz velikih hladnjaka. Dok ih čupanje čula stopama. Misleći da je njezin brat mu nadjenu ime van reći mu da joj pomogne.
Govorio je i ona odmah prepoznao glasa. She zamrznuo. Ne vjerujući da je u prizemlju s njom i sve sama nije mogla vjerovati joj uši. Bila je toliko uzbuđen da su sve sami i nitko drugi je bio s njima.
Pognut čupanje slučajevima, on je gledao njezin mladi simetričan dupe u šarenim kratkim ljetna haljina koju je nosila taj dan. Ta haljina je stvari za njezin lik nikada zamislili. Ispostavilo 18-godišnja mlada dama u potrazi seksi 30-godišnja žena koja je dan.
Njegove oči su počeli omekšati. Njegovo srce brzo rastao svoju sklonost uzimanju dupe i noge pred njim kao haljina joj izvukao dalje joj leđa izlažu sve više i više joj stražnjicu.Gledao leđa noge. He obožavala konture mišića i vidio. On im je okus kao da je premijera file ili bolje.
Duge, stasit, i dobro razvijenim nogama pokazala svoje seksi i fin definicija. On je volio da se o njima. He obožavala tijelo pred njim. Bio je lud za njezin lik u svakom smislu te riječi. Samo njegova supruga voli znao da je. Bio orasi o drugim ženama, ali ove nadarene seksi sportaš održana posebno mjesto u njegovu srcu.
31 godina i sa debelim valovitom glavu tamne kose Bobby i njegova klesan licu, mršav mišićav okvir, i šarmantni dobar izgled sanjali dan je mogao biti sve samo s Ashley tako da oni mogu govoriti. Blag i karizmatičan "Dundo Bobby" stajao visok u 6 '4 "i konačno pronašao tu priliku.
"Hej Ash Rekao sam tvoja mama ja bih joj ruku i pomoći."
Konačno je bila u stanju ustati. Ona se okrenuo i sve je pravo sa svijetom kao što je gawked na njezin divan posjetitelja. Znao je da je bila iznenađena njegovu prisutnost i sve sama s njim he znala osjećao je curila sa nevjerojatno dobro izgleda. On je bio tamo da prisustvuju joj potrebe, kao i njegove vlastite sebične one previše.
On joj je potrebno. Sve što je htjela je bila za njega da obratite pozornost na nju. Sva ona očekuje od njega bio je za njega misle i izjavljuju ona je stvarno lijepa mlada žena. Znala je ona lijepa, ali ona je bila ponizna o njoj izgleda. Znala je pronašao ga je atraktivna i sladak. Ona ga je htjela blokirati svaki drugi van i jednostavno dati svoj nepodijeljenu pažnju na nju kao ženu i nije neki klinac koji je zaljubljena u njega. To je ono što se nada za taj dan.
"Talk to me ujak Bobby; me pitaju pitanja" što je i sama rekla. "Reci mi kako lijep i atraktivan sam ti ja", dodala je. Pješačka prema njoj, on je bio pristojan. Smijao se dok je gledao direktno na oči. Njegov način gledanja na nju je napravio to sve izgleda kao da je gledao u dubine svoje duše.
On je znao ono što je htjela. Znao je točno što je htjela. Ona je željela njegova nepodijeljena pažnja. Željela mu beskrajan hvale. Ona ga je htjela dotaknuti njezine duše a ona je htjela da se osjećaju posebno nakon što je on napustio.
Gledajući joj u oči sa svojim nježnim buljiti, rekao je: "To je tako nevjerojatna da mi Ash koliko ste narasla u posljednjih nekoliko godina."
Nasmiješila i rekao hvala vam na skroman način.
"U stvari bio sam samo reći 'Teta Sue' kako si lijepa u zadnje vrijeme. Bio sam joj reći kako je iznenađujuće ste, kako talentirani ste postali tijekom prošle godine ", dodao je kako je gledao na nju visok i vitak lik navijanje.
She blushed i izgledala daleko. Njegov osmijeh proširena.
Kao i njegove oči groped njeno tijelo je otišao na to dodati "A vi ste tako zrelo ... i tako lijepo. Ti si se promijenio u ovom čudesnom talentirani košarkaš i imam osjećaj da sam najsretniji čovjek na svijetu upravo sada. Da bi ste gledali odrasti, biti u mogućnosti to bdjeti vas zrele ", dodao je on i gledao kako reagirati na njegove primjedbe, on je nježno se nasmiješio.
"Kladim se da niste znali osjećao sam se na ovaj način si učinio?"
Zapanjen po njegovu prisutnost i osvaja svojim komplimentima ona zna što on znači raste i sazrijevanje. Ona je pogledala dolje i dalje na prvom mjestu.
"Oh, da li su" i vidio ukrasni ogledalo protiv drugoga zida.
"Dođi ... dođite i pogledajte sami Ash. Dođite i vidjeti ono što vidim u tom ogledalu ", a on joj uvela preko podrum joj pokazati. U svom kratkom šareno izražajan haljinu koju je nosila posebno za njega, on je rekao sve što je počeo da njegovu točku.
Znala je značilo ona je sazrio, raste u punopravnog žena. Ona nije bila u potpunosti uvjeren sasvim još. Znala je značilo ona je razvila specifične aspekte narasla žena razvija, ali u to vrijeme bila naivna o svojim konotacijama.
Stojeći iza nje kako ju je gledao odraz u ogledalu. Kosa joj je tekla slobodno prošlosti ramena. To je bio graciozan kao što je ona bila. To je bio nježan kao svoju osobnost. On ga je volio. On je volio ono što je vidio. Njen osmijeh, oči i lice su slatka. Oni su seksi, a od svih ljudi koje je znao da su to sigurno.
On joj je rekla kako lijepa je ona i njezin srce eksplodirala. Čekala više. Ona je čekao taj trenutak. On joj je rekao ono što je htjela čuti. Osmijeh na površinu kao njezino srce rastao svoju sklonost. To ne samo da fluttered ali skočile uzbuđeno.
"Pogledajte ovaj lik", kazao je.
Vidio je obrise oblika je volio. Haljina mu je pomogao ga jasnije vidjeti. Je promatrao na obris njezine odrastao boobs. Haljina joj se omotan oko njih kako bi pomogli u vožnji koje točke preko. Veće tada život za bilo koji 18 godina s boobs svoju veličinu ona je morala prilagoditi igra košarku i nije vrhunski posao u tome. On im okus. Je oduševio u njima pogotovo kad je otišao na njih gledati ples na igre.
"To vam definira kao spektakularni mlada dama Ashley. Ne samo da je svoj talent kao košarkaš neodoljiv, ali vaš ... Vaš lik je tako ", a on zastao za trenutak čuvanje joj pitajući se što će sljedeće reći. "Ashley je sooo ženstven", on je otišao na reći joj nose potpis osmijeh je voljela vidjeti.
Gledala joj boobs u ogledalu. Ona je gledao na njih. Sa špageti trake drži joj haljina, on siđe dovoljno niska, tako da mu pokazao naznake njezine zrele cijepanja volio znajući što je htjela prikazati.
Do sada se nije povrijeđeno niti ju dotakne na bilo koji način. Stalni tako blizu iza nje, Bobby joj uzbuđena. Nikada nije ona ikada zamisliti da će biti tako blizu nje i držati razgovor s njom da je osjetio da bi mogao biti klasificirana kao intimna jedan. No ona nikada zamisliti da na sve. Kao što je pohvalila nju i njeno tijelo ona se nada i moli on može učiniti nešto, ništa at svi.
Željela bi joj dodir ikad tako nešto samo kako bi mogla reći da jedan od njezinih bliskih osobnih prijatelja "Znaš li da sanjive seksi dečko iz susjedstva? Pogodite što je učinio?On me je osjetio! On mi je osjećao gore! Dotakao moje grudi! Dotakao moj trbuščić i ... I pogodite što drugo što je učinio? Samo pogodite što drugo što je učinio ", rekla je htio reći da je netko blizu nje što znači da poljubi
I prije nego što je to znao što je učinio da se osjeća nehotice. Stojeći tako blizu iza sebe osjećala njegov dah protiv leđa joj vrat. Bilo je uzbudljivo! Njegov topli dah hit joj ikad tako nešto izaziva promiješati u njoj. Već izazvao da mjeri joj staviti u heightened stanje uma.
To je uvjetovalo njezin iznenada oštro disati. Ona dahnu osjećaj malo neugodno.Odjednom je osjetio njegov lean stas stan od njene. Ashley osjetio nemoć sve više.Počela je osjećati euforiju. Osjećala je hipnotiziran. Osjećala je kao da bi mogao staviti za njega u tom trenutku. Zakivanje slijed padova slijedi. Rushing kroz njezinu iz svakog kuta, a svakom koraku he uzbuđen her kao ništa u životu ikada imao.
Nije želio da se premjestiti, a ne u tom trenutku nije. Ona nije mogla podnijeti to. Imala je da su ga kao stand bliski kao što je mogao stajati. Ona ne zna što je sljedeće, ali znala je da voli osjećaj svoje tijelo protiv njene.
Stalni stan protiv nje je počeo ističući njezine imovine, ali mislila je osjetila nešto joj poking u malom njezina leđa. Ona nije mogla siguran. Njezina glava perked gore.Njezine oči perked gore.
"Je li to ono što mislim da je to" pitala. "Noooo ... ni na koji način ne može biti "ona misli."On je ... ne nije mogao biti on može "sama pitao.
Ona je zapravo nadao da je, jer to znači da ga je uključen. Bila je žena dovoljno da su se okrenuli "Dundo Bobby" o! Ona je od svih ljudi, svih žena ga je napaljeni! To Ashley je to značilo ona je seksi na njega.
"Ja sam mu seksi? Ja ne mogu ... to ne može biti "ona misli. To nije moguće! "
"Vidiš li na što mislim", upitao je.
"No mi reći" sama rekla. Ona se nadali da boga on bi se više specifičnih.
"Ohhh boga on je sada me okreće na! Idi na dodir mene ... dotakni me gdje god želite Uncle Bobby! To je u redu to učiniti! Idite na to učiniti ", kazala je htio reći naglas. "Touch me bilo gdje na moje tijelo."
Praktično skimming prste uz rubu njezine pune veličine boobs gledala s oduševljenjem kao i njegovi prsti skoro ih se dotakne. U nadi i moleći on bi ih osjetiti na tom putu, rekla je i sama "Ohhh ujak Bobby osjetiti ih, idu na to je u redu."
On je to vidio u njezinim očima. Znao je da je njezin formalni poziv da to učini. Čitao joj lice kao knjigu. Bilo je previše lako.
Stalni protiv nje rukama vučena prema dolje. Uz izvan nje vitak i curvy lik, oni uzašao na bokovima, a zatim njen stan trbuščić.
Ashley oči zatvorene za trenutak jer je osjetio njegov dah na stražnjem dijelu vrata. Ona osjeća da joj nevjerojatno. On je osjetio nevjerojatno protiv nje. Otvaranje oči gore ona je gledala kako je opisala svoju zrelost na načine nitko, pa ni njena mama, opisao kako je lijepa ona je postala.
"Pitam se što je uzimajući ih tako dugo" Carol pitao glasno.
Sue je stajao u blizini i čuo Carol. "Oh, znate Bobbie. On je vjerojatno dajući joj jedan od njegovih optimizam naših razgovora. Ona je u toj fazi sada znate. Ona se uvijek može koristiti nitko ne može ona Carol? "
"Pretpostavljam da si u pravu. On je tako velik čovjek Bobby je. "
"Yep to je razlog zašto sam ga u braku? Želite li mi ići i dobiti njima za vas "Sue pitao.
Carol ga brushed off i ode o tome velikom domaćica. Sue se nasmiješio i zadržao Carol je suprug zaposlen, a imajući oko na Carol previše.
Povratak u podrumu Bobby skrivenih aluzija je da Ashley je poželjan žena sada. Za njega je ona postala božica. Bila je spremna za pravi ženstvenost. Je li ona zna da je način na koji je to značilo? Možda ne, ali ona bi shvatiti u dogledno vrijeme. Bilo je divno joj da stvari istaknuo da je on učinio. To popodne je bio savršen.
"Vi niste isti mršavi djevojčica ste nekad bili Ash. Kad te vidim ulicom ili kada ste vani vidim drugu osobu sada. Vi ste svi odrasli Ash. Ti si žena sada. Vrsta čovjek obožava.Vrsta žena muškarca craves biste trebali znati. "
"Čezne kao u žudi da se s" sama pitao.
Gledajući dolje na nogama, dodao je: "Kada vidim ove ... ove noge parading oko "i gledao joj reakcije. "Oni su kao lijepe, kao i prekrasna kao i bilo seksi žena par nogu sam ikad položi na oči u mom životu. Pogled na ove "on ju je zapovjedio. "Ashley su lijepog oblika i sa ohhhh Ashley ... kako se čovjek oduprijeti tim ", kazao je u ogorčen ton glasa.
"Moj ... moje noge stvarno ", pitala je nervozno.
"O, da Ash ... sigurno su oni ", rekao je nju i odjednom iz van nema gdje je dodirnuo joj.Je dodirnuo njezine gole noge. On nije mogao sebi pomoći. On ih je dotaknuo izvana, ali je dodirnuo joj noge s vanjske strane koristeći svoje ruke.
To je imala značajne posljedice za njega i da joj, kao dobro.
"Ohhhh bog oh shit", rekla uzviknula. "On me se dotaknuo! On je zapravo dotaknu moje tijelo! Učinite to još jednom! Touch me opet Uncle Bobby! "Njezine oči je rekao sve i on je to znao previše.
Vidio izgled. To je bio još jedan poziv.
To je kao da je pročitao njezin um. Ipak disanje nježno protiv leđa joj vrat ona je mislila da ga osjećao opet. Protiv nje stražnjoj mislila ona osjeća nešto ukočeno poking u malom njezina leđa, nešto šiljiti je guranje protiv njega je mislila.
Ona nagne unatrag samo da bi mogla vidjeti ako je to istina. Željela je vidjeti ako je mogao to sigurno osjetiti. Bobby je znala da nije.
"Ohhh bog ... to je istina! To je njegov ... ohhh Bog da ", rekla čudio. "Da je to! Da to je bio!Trebam li to učiniti opet? Trebam li "pitala uzbuđeno.
"Pogledajte kako ste razvili sve više mjesta? Definicija, oslikavanje, a sve znakove da ste puni narasla žena Ash me iznenaditi ", uzviknuo je kao ruke vučena prema gore nad bokovima, preko svoje zdjelice, i prema njoj boobs.
"Da ti grudi Ashley ... Ove veličanstvene izgleda, savršeno zaobljene mlada bića ", on je otišao na to joj reći. "Kako bi čovjek zdrave pameti ne vidjeti kako raste i kako apsolutno prekrasna su i vi ste previše Ashley?"
On je napravio njegovu točku. Prodao joj kuku, linija i visak.sin se pali na majku  To je dar. On to čini dobro. To je njegova linija rada. Marketinški stručnjak s darom za brbljanje, Bobby prodao Ashley na sebe. Morala je naučiti prije ili kasnije, tako da joj je učio kako seksi i prekrasna je ona stvarno bila taj dan.
"Idi na njih osjetiti! Dodir moje tits opet "vrisnula je u njezinim mislima.
To je u svakom disanje misli. On je to znao previše. Gledala s intenzitetom kao ruke pratiti uz njezin lik prema njoj lijepa mlada bosoms. Dakle, krug i još uvijek tako pun života koji samo ona zna što oni uistinu izgledao ispod seksi i špagete strapped šarene haljine.
"Ohhhh bog Uncle Bobby" vrište glasno za prvi put. Njegove ruke scooted pažljivo oko njih kao što joj je rekao kako je besprijekorno izgleda da su oni njega. Njegov penis mi je snažno tuklo s entuzijazmom. To je nastavio gurati prema malom njezina leđa, dok svoju ruku lagano pratiti uz rubu joj dobro zaobljena tits.
She dahnu za zrak kao ona osjeti kako mu ruka uz nju sisa. Nije mogao vjerovati. On ih je osjetio. On je osjetio joj tits. To je bio iznenađujuće je taj čovjek bio osjećaj joj boobs tvrtka krug.
U dugim uzdahom je rekao: "Ohhhhhh Ashley da su lijepe! Oni su doista prekrasne. Za mene Ashley nema polovina kao lijepa i seksi kao što su, ali su prekrasna ", kazao joj u pobjednički slavi.
"Ne želite bih mogao ... dobro zar ne želimo ... Ohhh Ashley, Ashley ", uzviknuo je. Ne želite bismo mogli osjećati jedni druge kao što to neki još neko vrijeme? Ne možete ", upitao je u šapat. "Ili je to ... je da je iz linije meda ".
Ju je prešao preko ruba. Bila je gong bezerk i povika: "Noooooo nooo nooooo uopće ne." Ona se okrenuo oštro ga gledati u oči. "Imate li kakvu ideju koliko dugo sam čekala dan kao što je ovaj? Da li Uncle Bobby? Da li "ona izjasnio.
Nasmijana izravno na nju on je rekao "ne", a svoje prste u cijeloj trickled njen stan trbuščić jedva ples protiv njega kao što su i učinili. "Ali ja kladiti se dugo vremena", dodao je. "I dobiti ovaj dragi" kao svoje prste šetali natrag preko joj trbuščić "me too, me toooo vam seksi žena gleda vas."
Ona je pala apart. Ona je skoro pao na pod. Njegove riječi su je utrka. Ona je željela da se svuku, dolje gol, poljubi ga zauvijek, a ona je htjela da ga ima svoj put s njom trenutno.
"Mislim da znam ovo već" i pitala ga što. "To sam okrenuo na koje vi" i odjednom joj je uhvaćen off straže. Polaganje ruku protiv nje ga je skliznula dolje nad njom prepone.Gurnuo ga unutra
"Ohhhhh bog" ona povika: "ohhh moj bog ... O, moj Bože ", rekla je cvileći i zatvorila oči.Mogao je osjetiti toplinu njenog tijela. Bila je gori u roku.
"Jeste li shvatili da", upitao je. "Ti doista me stvarno uključivanje", dodao je kako njegova ruka preselila o kružnim pokretima između njenih bedara.
Izgledala je dolje. "Ono što je on radi?" Gledala gore. Ona nije mogla vjerovati bilo koji od njega. "On je ... je dira me "ona misli uzbuđeno.
Kao što je gledao na nju rukom krenuo prema njoj trbuščić. On počinu čvrsto protiv njega.She jedva mogla disati bila je u toliko šok. Bilo je to previše za nju. Oba pogledao dolje na svoju ruku na njezin trbuh. Pogledao je u nju. Gledala se na njega. Bila je oduševljena do smrti, ali u isto vrijeme bila je šokirana, kao dobro. Ona nije znala što učiniti. Ona nije znala što reći.
On je uključen kao ni tip nikad ju je uključena u njezin život. To nije bio dječak. Ona je bila s muškarcem, stvarnom životu čovjeka. On je bio čovjek dreamiest je znala i ovo sanjive seksi čovjek je sve više svog mladog 18-godišnja tijelo kao ništa ona je doživjela u svom životu. Ona nije mogla niti htjela da ga zaustavi. Ona nije imala nagib od njega zaustavljanja bilo. Ona nije htjela ništa u tom trenutku da se zaustavi.
Ona je pala apart. Ona ga je htjela poljubiti. Ona je željela da ga poljubi. Njegove sanjive oči proboli njezine duše i još mnogo toga. Njegove sanjive ruke ustrajao kreće sve nad njom. Sve što je lijevo učiniti je za svoje sanjive usne slijediti njen i život bi bio savršen.
Polako ruci pronašao svoj put natrag dolje, ali svi put dolje na dnu njezine haljine.Njegove oči i dalje njezin Pierce. Ona je pogledala dolje i primijetio gdje mu je ruka naselili u. trljajući joj uvijek tako malo ruku zatvoren u na unutarnjem dijelu njezina bedra.To je sve što tjeralica joj staviti na visokoj pripravnosti.
"Što ... ono što je on radi ", pitala nervozno. Njezine oči proširena. Njegova ruka gurnula suknju prema gore. "No ne", rekla joj oči mu. Ona je sama rekla kako je ruku gurnuo joj suknju do daljnjeg "Ohhhh boga on me okreće na još više!" Njezine oči zatvorene.
Osjećaj njezino tijelo sve više i više u unutrašnjost, njezin soft bogat bedra felt nevjerojatno njega. Gledao je s oduševljenjem jer je osjetio njezine svilenkaste jaka bedra. On je to učinio rekao ni riječi, dok ih miluje nježno. On je samo gledao kako reagirati. Njegova ruka se preselio bliže i bliže, pa čak i bliže joj erotske raskrižju života.
Nasmiješio se oprezno. Gledao sa zadovoljstvom kao rukom preselio nad njom unutarnje strane bedara.
"Ohhhh nema boga molim ni ne Dundo Bobby ne", što je i sama rekla, iako ona raširila noge dodatno apart.
U šapat on joj je rekao: "To se osjeća nevjerojatno zar ne?"
Otvaranje oči i gleda u njega ona je klimnula glavom glavu da. Izgledala je dolje gdje je njegova ruka bila postavljena. To je gotovo protiv svoje gaćice. Ona se osvrnula se na njega. Ona nije znala da li da se osjećaju prestrašen ili presretan o tome što je radio s njom.
Odjednom mu s druge strane pala po strani njezina bedra. She yelped uzbuđeno.Postupno obje ruke počeo guraju joj haljina gore. Polako su konvergirane ispod haljinu nad njom donje rublje i položila gladak trbuh. Prema gore obojica otišli i bliže su oboje došli i što su učinili ona je gledala sa zaprepašteni slave kao što su došli na odmor u jednom trenutku na golu krug boobs.
"Dundo Bobby ... Ujak Bobby ohhhhh da ih osjetiti ", rekla povika presretan ton. Da Bobby yesssssss da "ona povika nosi veliki osmijeh na licu. Zatvaranje oči ona uze dubok dah zraka kao ruke stisnuo joj bosoms nježno.
Smijao se i uživali u svoj zadatak. Oni su izvrstan boobs i svaki centimetar ih je čista radost za njega kao i on uživao u trenucima odmarao ruke na njih.
Jedan prst onda drugi došao na odmor njezine male bradavice, njima se kreće okolo i okolo sve dok ona osjeća ih gotovo bolno bockanje. Njezino lice je naznačeno, a on ih prestala dosadan kao što je učinio.
"Mmmmm ste strašan boobs Ash samo Awesome i stimulišući boobs.
"Stvarno mi je činiti", upitala je. "Ohhh bog ne prestaju im osjećaj ... nemojte prestati "molila. On je rekao da ne bi, ali je znao gdje mu je nagrada i htio ga prije ili kasnije dolazi pakao ili visoke vode je i sam rekao.
"Ja sigurno bih ljubav poljubac tim", dodao je on kao ruke preselio o njima u kružnim pokretima. Svaki tako često ih je on previše stisnutu, a ona nasmijala i nasmijala gledajući ga osjetiti njezin tits.
Ali on je znao da je do kraja, jer je želio i tražio ga osjećaj više od svega. Polako je smanjila svoj put dalje ih i nazad dolje prošlost joj trbuščić. Gledala ga je s izgleda da je rekao: "Što radiš huh ono što radiš?"
Axworthy gurne ruke natrag dolje položila donje rublje sporo i na kraju da unutar svog toplog veličanstven bedra. "Noooo ne Dundo Bobby ne", rekla izjasnio, ali ne naglas, oči, rekao je sve.
"Mmmmmm to je lijepo i toplo oko tamo, što znači samo jednu stvar", rekao joj "poput mene ti si ... ohhhh Ashley ste jedan horny žena ne? "
Nije govoriti. Ona nije mogla govoriti. Bila je osvaja na njegov interes u njoj maca.Klimnuo glavom bila horny, ali nije htio to priznati. Ona ga je pogledala u oči kao osjetila njegove ruke potez o njoj unutarnje strane bedara. Taloženje u protiv njega, njegovu ruku olakšalo bliže prema njoj toplo vlažnom prepone.
"Da ohhh da ... nema ohhh nooooo "ona sama rekla. "Noooo oh bog ne ne" ga žele zaustaviti ono što je o to učiniti. Ona ga je volio, ali se bojao što je bio idući u obaviti.
"Ohhh bog dirati, to feeeel. Želim vam bi ... Želim biste se osjećali mi "i dalje sama proturječiti.
Njegova ruka skliznula sve do točke bez povratka. Protiv njega ruku došao na svoje mjesto odmora. Uzbuđeni kao i uvijek joj srce vozio, oči izbočen, a Ashley ga je pogledao kako bi bili sigurni što je bio idući u obaviti je prava stvar.
Odjednom je podigla joj haljina gore i van nema gdje ih gura za njega, sve na putu prema dolje prošlosti koljena. Nasmiješila jednom je učinio i on se nasmiješio natrag.On je osjetio toplinu i on je osjetio vlagu prožima iznutra i to je bio dobar! Bilo je vrlo, vrlo dobro! Povukao daleko ruke na trenutak, ali je uhvatio držati ih i izvukao se u nju praznim haljinu.
Nije ga realizirati sve što je znao da je ona njega htjela i ona htjela ga je osjetiti njoj pizda, koliko je volio.
"Vi znate nešto" počeo je u svojoj blag glasom: "Da li ste sigurni su moj tip žene".
Ona je ne siguran što je on mislio, ali to nije bilo važno što ga je gledao u oči s osjećajem ponosa i radosti. Nasmiješila i klimnuo glavom govoreći mu: "i stric Bobby ti si moj tip čovjeka. Uvijek sam mislio da je oko vas. Jeste li znali da? "
"Da sam", odgovorio je kako ruke careened preko svoje djevičansko grm. "Da sam Ash." Obojica su bila nasmijana. Sa svojim golom rukom protiv nje vruće poželjno maca Ashley srce vozio kao joj maca ached za njega završiti ono što je on započeo.
Njezine oči ponudio da konačni poziv je već znao da je vani.
Odjednom je osjetio. Osjećala je čudno, ali divlja prisutnost u njoj. Bilo je tako čudno, ali u iščekivanju to ona otvorila njezine noge još više što mu omogućuje više kretanja ispod.Smijao se neposredno na nju kao svoje prste nastavio dalje unutar nje. Ashley pogledao dolje i ugledavši ono što je vidjela nije mogla vjerovati bilo koji od njega. Njegovi prsti suptilno pronašli svoj put u mladim uske, vruće, i vrlo mokro maca.
Ona je to htjela! Ali ona nije siguran ako ona nije uopće. Ona ga je volio, ali nije bio siguran ako je ikada učinio od početka. To je sve tako osnažujući, ali to je najstrašnija osjećaj ikad.
Unutra ona je vrištala za njega ne i istovremeno vrištala za njim ne zaustaviti ono što je radio. Njezine oči govorio svezaka i on oduševljen u sve to. Gledao je i gledao i zadovoljstvo njegova mlada ždrebica kao ona gulped niz emocija, nakon što je emocija, dok svojim prstima preselili sve natrag i naprijed u njoj slavna prava pička.
"Ohhhhhhhhhh bog ... ohhhhh jebeni bog "vrisnula out, na vrhu joj pluća! "Da ohhh da Bobby yes", rekla vikao kako svoje prste twirled slobodno. Ona ga je volio i sve je vidio da ona voli svaki zadnji zalogaj od njega. Gledajući ga na njega sa željom ona održati u roku od tamo je i malo strah da je vidio i on bi uskoro utješiti kao dobro.
On ju je osjetiti u načine znala je znala da je uvijek željela da se osjeća. On ju je dotakao u načine ona je uvijek željela da se dotaknu. Oozing s raskoš je htjela toliko više ona nije mogla vjerovati bilo da se događa. Bila je uključen po najseksi muškarac na području znala.
"To će biti u redu. Ti si idući u izaći ove i ljubav sve što vam se dogodilo danas ", rekao joj je s prizvukom osmijeh. He namignuo i nastavio osjećaj unutar joj maca. "To ne osjeća sooooo nevjerojatno, zar ne", upitao je u nježnim glasom.
Ashley je kimnuo glavom kao da je pogledala na nepozvan prosac sa klanjanja.
He milovala klitoris što joj cičati i vrištati neočekivano.  Youtube klinke Je iskopao u dubokoj njoj izlažu čovjeka prst je za vrlo prvi put. Vježbanje joj pička način na koji je tražio da ona nikada nije htjela ga do kraja.
Ili način na koji on fingered njegova seksi zrelog 18-godišnja susjeda to je bio veličanstven iskustvo s njom i nije htjela ga zaustaviti ikada. Nikad nije htjela ga do kraja.
"Ohhhh bog Bobby ... ohhhh moj bog ne prestaju molimo Vas da ne 'prestati ", rekla uzviknuo" ti si sooo soooo ohhhh strašan. Vi ste najveći ", rekla mu je.
"Ja znam i tako ste", a kao što je nastavio ukazivanje joj maca nagnuo i položili intimnu sočan poljubac na njezinu obrazu. Ona je također bio preplavljen odgovoriti na njega, ali to je sve ugodno za nju
"Ja ću otići i vidjeti što im je čuvanje od donijeti pop i pivo gore, ne brinite."
Uhvaćeni u ono što su radili je otvorio vrata nečijeg znanja da bilo koji od njih. Hodala je polako niz stepenice. Pitala se ako je dolje s njom. Mislila je. Ročište zvuči nije rekla riječi i sjeo na korake kako bi ih gledati na trenutak. Glazba blared izvana. Ljudi razgovarali i smijali u pozadini. To je bio tipičan Četvrtog srpnja stranke.
Ona je ustao i otišao do slijetanja gdje je stajala gledajući za trenutak duž e.
"Bobby ... Bobby "vrisnula je ljutito! "Što dovraga radiš? Ona je otišao na njega. Otišla je u tirada. Bobby izdvajali daleko. Ashley izdvajali daleko.
Ashley pala unatrag gotovo padaju na magarca. Bobby stajao uspravno i okrenuo žustro.Ashley je pokušao povlačenjem joj donje rublje gore brzo. Ona fumbled s njima. Bobby zgazi daleko čak i dalje. He ponašali kao da je bio u velike, velike nevolje.
Nije pogledati Ashley. Slušao je ženi vrištati na njega.
"Što je on učinio draga", rekla povikao je ljutito. "Što je on učinio za vas" joj teta Sue zahtijevao da zna.
Ashley je bez riječi. Bojala. Bila je u šoku. Shvatila je ono što je dopušteno mu je raditi.Ashley sada stidjeti sebe i svoje djelovanje počeo plakati. Ona je plakala i plakala.
Voljela je svaki drugi od njega, ali ona nije mogla da joj "teta Sue" znati što ona neka čini.Ona se samo nije mogao. To je intimna i privatna trenutak za nju i njega. To je bio trenutak da se pamti na vrijeme. To je vrlo poseban trenutak za siguran. Bila je primatelj jedne Mans prstiju prekrasno intimno prsti joj osjećaj gdje je bio poseban od svih i Ashley nije mogao reći ono što Bobby Sue učinio s njom.
"Gubi se odavde" Sue zahtijevao. "Uzmi sve što je pop i pivo na katu i ostaviti! Ostavite stranke previše. Ostavite odjednom! Razumijete li me ", rekla vikao. On je činio što je on rekao i otišao za taj dan.
"Draga med ohhhh je on krši li dušo? Je li ", pitala je ljutito, kao da potpuno modar s Bobbyjem.  Youtube klinke Uz izgled koji je rekla da je bio bijesan, a pored sebe je pogledala u oči Ashley.
Ashley ju je gledao. Kada je shvatila što je učinila i što se dogodilo je sve u redu. Bila je posramljen i razočaran u sebe. Ona je osjećala kao ništa od toga bi trebao ikada dogodilo. Suze valjane od njezine oči.
Sue brzo došao do Ashley's spašavanja dostizanje oko nje i njezina udjela u roku kandži naručju. Utješno joj Sue rekao Ashley nije bio joj kriv. "Honey ohhh meda to nije tvoja krivica. To nije tvoja krivica "je zadržao kazivanje kao što su rock naprijed i natrag. "Ohhh baby znam ... Znam da beba ", rekao je Sue. "To je znači. Znam da nije sviđalo. Znam da nikada nisam htjela da se dogodi. "Znam" i Sue će ići na reći Ashley znala i razumio ono što ona mora imati pp od GO preko.
Holding Ashley, Sue napravio joj osjećam toliko bolje o sebi. "Znam da ste vjerojatno mislili ste htjeli da se to dogodi", rekla je u tenderskoj glasom. "Sve djevojke obično se tako osjećaju na neko vrijeme ili drugi dušo. Znam da sigurno nije. Awww beba je u redu ... to je u redu da se tako osjećaju. "
"To je u redu da se osjećaju na način ste se osjećali s njim", dodala je. "Žele ga kako ste to učinili, to je razumljivo. To je stvarno med. On je čovjek teško odoljeti siguran sam..

Нема коментара:

Постави коментар