.

Servis za upoznavanje

петак, 22. јул 2011.

Poznanstva srbija

Mirna, čuo sam apsolutno ništa samo tiho. Nisam mogao kretati, i moje su oči bile prekrivene povez preko očiju. Med! ... I viknuo i još uvijek ništa čuo, med !!...Vrištala sam i čuo buku, samo ptica izvan na ptice ulagača. Gdje mogla biti? Je li ona zavezana također? Jesmo li dobili provaljeno, a sada smo oboje iritantnih? Moj um je zadržao pitate, znala www.poznanstva.rs  sam da sam morala probati i držati stvari u perspektivu. Za sve sam znao tko vezani LeAnne u drugoj spavaćoj sobi mi je vezan ono što rade s njom? ... Mislio sam. Je li ona leži gola, oni su repati nju ili gore?
To je kada sam shvatila da sam tamo polaganje gola, znala sam da kada sam otišao u krevet sam hlače i kako je netko bio u mogućnosti da mi se svukao i svezali bez mene buđenja je izvan mene.
Čuo sam vrata otvorena, ali bi mogao još čuti ni glasove, tko je vani! ... I viknuo ali sam shvatio da nije LeAnne ja bi trebao biti miran i možda je netko pijan isključen. Nisam mogao čuti bilo kakve glasove i još jednom sve je bilo mirno.
Činilo se kao da sam samo poznanstva brak  sati ležao tamo nemoćni i goli. Kako poznanstva sa slikom neugodno bi bilo da netko osim mene LeAnne pronaći, ali u ovom trenutku sam molio za bilo tko da se pojavi, to je kad sam čuo vrata moje sobe otvorena.
Kao što se vrata otvorila, umjesto razgovora pokušao sam slušati i skupiti sve informacije koje sam mogao. Znao sam da barem dvoje ljudi, gdje postoji, ali nije znao tko. Mogao sam miris kolonjske vode ili parfem je mirisao lijepo, ali nisam mogao reći da je na muško ili žensko. Vrata zatvorena, i na moje čuđenje je sve bilo još uvijek mirno, iako sam mogao čuti ih disanje.
Dođite na vas fuckers! Tko je,
www.poznanstva.rs   dovraga tamo? ... Ja vikati, cmok! Osjećao sam se kao nešto što mislim da je bič od neke vrste ošamario protiv moje desno bedro nije stvarno teško, ali dovoljno da biste dobili moj pozornost. 
Ležala sam tamo trenutak više i još uvijek ništa nema zvuka, nema zahtjeva ništa osim tišine, sada sam bio više nego ljut. Dobro ste kopilad, reći nešto ili, ili, (mislila sam na nešto pametno reći nekome da održava sve kartice) ću nazvati pse! ... Rekao sam tada shvaćajući nisam ni čuo pasa kroz sve ovo.
Cmok! Osjećao sam se na moje lijeve noge sada malo teže. Osjećao sam se kao deranja out ne zato što boli, ali više od toga da zapanjio je udarac. Nisam bio idući u im dati zadovoljstvo deranja, ako su htjeli nešto od mene oni su idući u morati razgovarati sa mnom, ili tako sam mislio.
Osjećao sam se netko dobiti na krevetu pored mene, onda se nešto hladno, tvrdo i cilindar obliku bio prevrnuo moje tijelo. Nisam umu da je ovo previše, u stvari, se osjećao prilično dobro sve dok su počeli dodiruju moje loptice i penis s ovim uređajem. Isprva sam squirmed ali naravno nisam mogla pomaknuti. To se dobro osjećali, a zatim su se okrenuli na uređaj i osjetio sam stvorio vibracije prolaze kroz moje loptice sam odmah teško. Ummm, ... Čuo sam od ženski glas kao (ono što ja sada znam je vibrator) kružio moje loptice i premjestili gore i dolje moj kurac.
Shhh ..., čuo sam iz muški 
 poznanstva sa slikom glas, a zatim malo cerekanje iz još jedan ženski glas. Ok, tko je dovraga ovdje? ... Ja zahtijevao pitate tko je bio u potrazi me, igranje sa mnom dok sam bio nemoćan, moja žena nikad ne bi to učinili za mene, bez da mi prvi sam mislio. 
Čuo sam klik, to zvučalo kao cijev ili boce se otvara. Shvatio sam da je moj cijev lubrikant kad sam osjetio ruku proći moje loptice i utrljajte lubrikant na i na moje dupe. Ok, sada sam znao da nije moja žena, ruka je bila mnogo velika da se njezin i osjećao sam mnogo kose na ruku kao što je okrznuo moje loptice. Prst se koristi je veliki i jedva probio moje dupe devojke za seks , to uzrokuje grč proći kroz moje tijelo kao što sam pokušao kreten daleko. Nisam mogao povući daleko i kao prst je uklonjen vibrator zamijenio ga, i skup usana opasan moj penis kao vibrator polako je gurnula u moje dupe. Sam bio uzimajući moj kurac usisan kao netko radio vibratora i iz mene. Nisam mogao sebi pomoći, to osjećao tako dobro i ne znajući tko je to učinio još uzbudljivije sam počeo stenjati i uzdisati svaki lizati od dame jezik i pritiskom vibratora. 
Nije trebalo dugo i drugi skup usne su sisanje moje loptice, kada sam osjetio tijelo preći moje gornji dio tijela i vrlo mokro, vruće maca smanjena je na moje lice.Sam se rastrgani psihički, ovdje sam bio uzimajući jedan od najboljih seksualnih iskustava koje sam ikada imao, ali od strane koga? Maca nije okus upoznat, ne bih mogao devojke za seks  reći tko je sisa moj penis ili čija je ruka radila vibrator i iz moje dupe. Odlučio sam igrati zajedno i vidjeti gdje je to bio idući u ići. Isplažen moj jezik brzo sam pronašao dame klitoris i počeo ga flicking, polako na prvi, a zatim ga rade teže sa svakim pokretom dok sam sisao klitoris u usta i sisao na njega kao da su mali penis čekaju da eksplodiraju. 
Bio sam toliko uzbuđen i bio je vrlo blizu eksplodira u ustima koja još uvijek radi moj penis, ali sam odlučio da ne bi bilo dobra stvar za učiniti tako da sam se usredotočila na jede maca na moje lice. Preselila se malo i sam bio u mogućnosti staviti moj jezik u njezina vrlo ukusna ljubav rupu kao i njezin sokovi trickled niz moje usne  poznanstva sa slikom  i na moje lice, kada je iznenada maca je daleko grču, popušiti zaustavljen, a vibrator je gurnula u moj magarca, ali ostavio je sve po sebi. 
Ponovno sam osjetio tijelo križ na vrhu od mina, ali ovaj put sam osjetio moj penis se održava u mjestu kao maca smanjena je na njega. Zatim drugo tijelo prešao preko mene, a druga maca je stavljen na mojim ustima, ovaj put sam znala tko je ta maca je pripadao ili bio sam prilično siguran da je moja žena.
Bio sam presretan, a potpuno ljubiti sve ono što se događa. Sam bio uzimajući jeben u moje omiljene položaj žena koju sam svibanj imati nikada nije sastao s vibratorom u moje dupe dok sam bio lizanje i sisanje na ono što sam mislio je bio moj žene maca. Kad sam osjetio nešto joj ući iza i onda sam shvatio da je bila jebeno iza kao skup loptice tobogan preko moje glave i za-osovine u vezi s tim lopte ušao u moju ženu.
Nisam mogao držati leđa, JA je došao teže onda sam ikada imao u moj cijeli život. Dama jahanje moj penis znao da sam cam, ali je zadržala svoju punu snagu napad gore i dolje na moj penis. Maca u mojim ustima počeo uzimajući vlažnija uz svaki protekne moj jezik dok je snimke i squirted i sokovi joj napuni mi usta čeka.Čovjek izvukao i iako nisam mogao vidjeti što se dogodilo Znao sam da je eksplodirala u cijelom koje sam mislio da se moje žene poznanstva brak dupe i leđa. Nisu me neka se tako na kraju kao što sam nastavio lizati joj maca neke od njegova sperma trickled u moja usta. Degustacija muški sperma po prvi put osim vlastite poslao preko ruba ponovno i ovaj put dama mi jahanje cam unisono.
Ona je srušila na vrhu mene i dama na moje lice popeo dolje. Netko undid povez preko očiju da je držanje me slijepa 
devojke za seks upravo na vrijeme za mene da biste vidjeli svoju ženu dobiti između ostalih dame noge i početi lizati joj mokro i sperma napuni maca. Hijena bebe, jedite da maca ... Rekao sam i dama na leđima leži pored mene smacked moje dupe s njom ruku vrlo teško. Tek kad ste dobili dozvolu da govori vam mogu govoriti .... Istaknula je, počeo sam reći nešto drugo i prije nego je došao vanjska strana ona mi smacked opet čak i teže. 
Shvativši situaciju znao sam ja bolje je držati usta zatvorena. Gledao poznanstva sa slikom  sam kako dvije žene zadovoljan jedni druge, moja supruga je ovaj put bila sisa na nju klitoris i rad dildo u njoj maca kao dama moaned i svoje tijelo zadrhtala sa svakim prolaze moje supruge jezik. Čovjek u skupini nije rekao ništa do tog trenutka dok sam čuo uživate u gledanju njih dvojica zar ne? ... Pa naravno dude! ... Vratio sam se u njega. Još jednom Cmok! Moja guzica je swatted ponovno ženi se zadovoljan svojom ženom, reći ćete da ili ne gospodine ili mame! ... rekla je kako je smacked moje dupe opet bi joj bod. 
Ok, da gospodine! ... Rekla sam uz malo stav da  devojke za seks  su oni neka slajd. Ako bi-sex je ono što vam se sviđa gledati te bi trebao obaviti kao dobro .... Čovjek je rekao kako je počeo uspon na krevet pokraj moje glave. Ne gospodine! ... Rekao sam i naravno Cmok ponovno. Nećete i ne može odbiti! ... Žena koja je sada stojeći mi je rekao i stavljanjem na remen-on dildo, od vas će učiniti što ste rekli ....
Ok, sada sam bio u za to poznanstva brak  sam mislio kao momak s penis koji je još uvijek kaplje sperma na to je vrh dobio još bliže meni. Uvijek sam se pitao što bi bilo kao da sisati kurac, pa čak i rekla moja žena negdje ja ne bi smetalo težak, ali nikada nisam sanjao da će biti ovako.
On je stavio glavu njegov penis ispred usta i rekao da dodir sa svojim jezikom ... Ja oklijevao i naravno dobio sam swatted ponovno. Ja ispružio moj jezik i mogli vidjeti što je moj jezik dotaknuo mekane, ali ipak tvrdog tkiva njegov penis. To je bilo dobro, sada se vaš jezik i lizati sperma off vrha moj penis .... Rečeno mi je u potrazi i viđenje Gospe s remen-na i potrebu da pljuska savijanje moja žena nad krevetom.
Prestao sam brinuti o pijetao i lizali dok sam gledao ju uzeti nju remen-na što je vješto kao i bilo momak bi koristili njegov penis i gurnite ga na moje žene traze 
poznanstva sa slikom čeka maca. 
Prije nego što sam znao sam dajući mu full-puhano blowjob i ja radije uživa u osjećaju njegov penis u usta i okus mu pre-cum. Kako vam se sviđa nas okreće vaš suprug u guzica? ... Čuo sam pitao što je dama kucalo u moje supruge. Volim, ... ona dahnu natrag na nju i na moje iznenađenje moja žena je gledajući mi da ovaj tip blowjob i to me uključen još vidjeti osmijeh u očima. Recite vaš suprug sisati mu jaja .... Čuo sam i onda Cmok ovaj put ne za mene, ali na moje žene magarac.Honey, želim gledati vas sisanje mu jaja, ... Rekla mi je kao što sam neka njegov penis slajd iz usta samo da bude zamijenjen njegove loptice. Srećom su obrijane ne bih bio u mogućnosti da obrađuju kose u mojim ustima, ali sam ga oplakivanje kao što sam nježno usisan i lizali njegovu loptice.
Dama osjetio njezin prijatelj bio blizu cumming pa je rekla sada ste malo drolja, dobiti tamo i pomoći vaš suprug završiti moj suprug! ... Isprva LeAnne oklijevao je samo za primanje čvrsto podsjećati na magarca. Ona se popne moje tijelo na sve četiri trljajući joj tits prekrasna moje noge ostavljajući moj penis slajd između njih i onda na kraju odmaranje sa svojim licem iznad mina i penis da sam sada bio uživanje. LeAnne dosegla dolje i stavio moj penis u njezinu pičku i počeo lizati suprotnoj strani penis koji je iznad mojih usta. Mi smo ga lizali i 
poznanstva brak  naizmjence ga sisa i kada naše usne bi doći do vrha i na dodir mi bi poljubac najbolje što smo mogli s pijetao između naših usana. 
Čovjek je počeo stenjati vrlo glasno i znao sam da će on izbit. Oboje smo rekli da se njegov teret u usta tako da smo stavili našu usta oko njega najbolje što smo mogli i LeAnne pomiluje njegove lopte mu pomoći da zajedno. On praska, njegova sperma hit naših usta, usana, lica i sve ostalo. Nakon što se to dogodi mi se okrenuo na toliko da sam počeo da se sperma devojke za seks u LeAnne je maca. JA nije 'ostvariti koliko LeAnne je uključen sve dok sam osjetio joj maca stegnuti na moj penis i ona previše dođe kao da je nikada nije cam prije. 
Do tog vremena svi smo bili proveo i znali smo bili učinili za taj dan, bio sam u nadi da ću biti razriješen. Hoćete li se ponašati ako vas odvezati? ... i naravno ja ne želim da se smacked opet .... Rekao sam im kako je počeo poništiti svoje trake.
Pogledao sam na svoju ženu koja je znala 
poznanstva sa slikom da sam na čekanju za objašnjenje, ovo je med i Rick Joan, Joan je doma i odlučili smo da je vrijeme za vas da žive od svoje fantazije .... Volim svoju ženu toliko, čak i više za dopuštajući da se to dogodi poznanstva brak . 

четвртак, 7. јул 2011.

Poznanstva sa Gospodaricom

Ovo je istinita priča. 

O prije dvije godine, upoznao sam bračni par u sobi za razgovor na internetu. Oni su nedavno počeo ljuljanje, te su tražili da bi začinio svoje seksu-život. 

Kay je bio visok, seks gospodarica i i jako lijepa žena u njoj ranim tridesetima, dok je njezin mužić SSA je stati čovjek u svojim ranim četrdesetim godinama, koji je bio dobro izgleda, ako je malo kratak ... obje su biseksualni. 

Nakon što je razgovor s njima neko vrijeme, ja priznala da seks sa gospodjom  sam uživala dominirao i naredio o mojim seksualnog partnera, i napravio to učiniti pretjeran stvari! 

Kay je odmah iskoristio priliku da istražite neke mogućnosti. Ona je pitao mene ako Ja bih bio spreman im u susret za ručak, u javnosti, u prometnom lokalni pub, ali uz određene uvjete u prilogu. Pristao sam odjednom, ne tražeći joj uvjeta. Rekla mi je da i ona i SSA bili zadovoljni mojim spremnosti, i objasnio joj uvjete za mene. 

"Želim da dođeš na pub nosi široke trenerka. Temelju njega, morate nositi ništa, ali negliže, francuski gaćice i držite do čarapa. Oh, i nositi visoke pete na nogama! Li prihvatiti?" Bio sam zapanjen, ali sam pristao, moj kurac je već kaljenje! 

"Ako smo dobili na dobro, vi ste spremni da ostanete kod nas do sutra ujutro? Imam plan na početku obliku, a mislim da smo svi ćemo uživati ​​u sebe ako se ide preko s njom." 

"Naravno ... ti si uzimajući horny mi samo razmišljam o tome!" 

"Oh, obrije sve svoje dlake na tijelu prije nego što smo susret previše." 

"Sve to?" 

"Da, noge, prsa, pubes ... čak i ispod pazuha!" 

"U redu!" 

Sa samo tri sata dok smo se susreli, odmah sam seks sa gospodjom  skočio u kadu. Ja temeljito oprati, a zatim obrija sve dlake ispod moje glave, pazeći da se obrije usko i napustiti moje tijelo potpuno glatka! 

Vučenje moje loosest gimnastičko odijelo na, s ništa ispod njega, ja sam potrčala iz moje prednja vrata i krenuo za moje lokalne robne kuće. Čim sam ušao u dućan, ja sam na čelu ravno dama donjeg rublja odjel. Osjećao sam se malo paničan, i prilično zbunjen, ali umjesto osjećaja ponižen, osjećao sam raspoložen, uzbuđeni ... i vrlo rožnat! Prišao sam najiskusniji u potrazi prodaje dama, i zamolio za pomoć. 

"Mogu li vas pitati svoje ime, gospođice? Moram kupiti seksi negliže, neki francuski gaćice i par Lacy držati čarape ... er ... u mom veličini!" 

"Moje ime je Lucy, gospodine. Ja ću biti vrlo sretni da vam pomoći izabrati svoje donje rublje! Što vaše ime, gospodine?" 

"Moje ime je Phil, i hvala vam unaprijed za tvoj rod pomoć!" 

Bez toliko bočno pogled, asistent mi je pomogao odabrati stavke. Prije plaćanja iako, ona je prijedlog da nisam mogao odoljeti. 

"Želite li lijep seksi baskijski ići s tim? To će povući svoj struk i dati vam više ženske obline." 

"Sjajna ideja!"  seks sa gospodjom Nakon što sam platio, vratio sam se asistent zahtjev. "Želio bih nositi sve sada. Hoćete li mi pomoći staviti Basque na?" 

"Ja ću vam pomoći s puno. To će biti moje zadovoljstvo." 

"Možete li mi pomoći pronaći neke cipele previše? Želim neke zaista visoku petu štikle. Ako je moguće, želio bih dobiti neke čizme kožne gležnja!" 

"Naš dućan neće zaliha svoju veličinu, ali ja mogu uzeti pola sata pauze ... i mislim da znam savršeno mjesto!" Mene u svlačionice, Lucy mi je naredio da se svuku golu. 

Ja postupio nepokolebljivo, a ubrzo je stajala pred njom, kao gola kao i dan kad sam rođen! 

Lucy ukloniti bilo pakiranje i etikete iz moje novo kupljeni, ženstveno donje rublje, i pomogao mi da ne puno. Prije nego što sam to znao, Lucy je uzeo nekoliko slika mojih oskudno odjeven tijelo sa svojim telefon-kameru. 

Prije nego što sam to znao, ja izlanuo razlog za moje kupovine, i objasnio da sam bio idući u susret par koji sam se nadao postati moj novi Masters! Stavio sam trenerka nad mojim novim seksi rubljem, skliznula mi čarapa pokrivena noge natrag u svoje pumpe, i nervozno njom iz trgovine. 

"Moj prijatelj vodi mali dućan kože u blizini fetiš ovdje. Ćemo ići tamo, a ja ću vas seks sa gospodjom  upoznati s njom. Siguran sam da možemo dobiti ono što vam treba tamo." 

Onda smo se okrenuli u stranu ceste, a zatim zaustavio izvan mali dućan, ispred koje je u svom prozoru, razne kožne predmete, uključujući i neke vrlo seksi štikle Gležnjače i razne kožne trake ropstva, haljine, mini-suknje i drugim halje. Lucy me vodio u shop, i bio je brzo pozdravio vlasnika. 

Tina u vlasništvu trgovine. Bila je dugonog plavuša, koja je u potpunosti bio odjeven u kožne odjeće, a čija bedra visoke čizme stajala na šest-inčni, srebro, stilet pete. Lucy joj zagrlio, prije nego što je okrenuo prema meni lice. 

"Uklanjanje trenerka i pumpe, tako da možemo odabrati pravu čizme za vas nositi!" Sam zaustavio na trenutak, a zatim učini kako bih bio rekao, i stade pred dvije žene u ništa, ali moj seksi donje rublje! "Ovo početnik treba par Gležnjače, s nekih šest-inčni štikli pete ... ali mislim da je ona spremna za nekoliko dodatnih predmeta, tako da ona može haljinu ispravno za svoju novu majstora kasnije danas!" 

"Sjedi tamo i biti miran." Tina naredio. "Mislim da sam vrlo stvar!" Nekoliko trenutaka kasnije, bio sam obuven u par prekrasne kožne čizme do gležnja, koji je stajao na šest-inčni peta od poliranog čelika! 

"Mislim da bismo trebali pronaći prikladno odijelo za naše pokorne nositi!" Lucy navedeno. "Mislim da kožne mikro-mini bi bilo najbolje kao suknja ... i odgovarajući prsluk za trup. Ona će vam trebati neki silikon grudi oblika također, ispuniti čaše njezina Basque!" 

"Ovratnik također, pokazati joj rob status." Tina dodan. "Naravno, ona će vam vlasulja previše." 

"Zašto ne ići do kraja, Tina? Mislim da će to biti veliko iznenađenje za par on je sastanak kasnije, ako mi je dao naš početnik puno make-over, a potom su joj ostaviti trgovina, i otići s njom sastanak "Nakon što je u potpunosti feminizairanih ... kao i njezin 'alter ego' persona!" 

"Što vrhunske ideje, Lucy! Prošlo je doba budući da snaga-femmed netko ... a ja sam siguran da oni bi ga pronaći uzbudljiv, ako Phil ovdje pokazalo se da se predstavim kao ... što bi mi zovemo ju ? ... Pippa? Da ja mislim da joj odgovara ... Pippa! " 

"Mislite li da možemo joj se u susret njima, Tina ... s njom u potpunosti feminizairanih, i vodi na ovratniku i povodac?" 

"Ja stvarno bih uživati ​​u tome Lucy. Predstavljajući par s potpuno transformira M2F sex-toy/slave bi stvarno mogao biti rogoz!" 

"Pa onda, Philip ... prvi stvari prvi! Gaze gola za nas." 

"Gdje su svlačionice?" Pitao sam, naivno. 

"Nemojte se sramiti. Želim vam stoji gola, javno ... seks sa gospodjom upravo ovdje, na podu trgovine. Vi ćete biti samo sjedi ovdje, u ovom sjedalo, pred ogledalom ... gdje svatko može vidjeti , ukoliko uđu u dućan! " 

"To je točno. Ovo je mjesto gdje Lucy i ja ću vam dati svoj kozmetički tretmani, svoj make-over, Vaše manikura i pedikura svoje ... prije nego što smo dobili ste odjeveni u odjeću koju smo odabrali za vas nositi kada Vam u susret svoj novi Masters! " 

Compliantly sam uklonio sve moje haljine, i stade pred golom dvije žene ... u središtu trgovine, nadajući se očajnički da nitko ne bi hodati u prednja vrata! Tina & Lisa me dovelo do stolica u zrcalo, te ga sjeo u njega. Gotovo odjednom, moje ankles i njegova zapešća bio osiguran na sjedalo, koristeći kožne trake koje povoljno su priključeni na naslonima za ruke i noge, počiva. Prije nego što je mogao prosvjeda, gumena lopta geg-je osiguran u usta! 

Stolica jedva bilo skriveno od bilo koga na shop katu. To je smješten u malom Alcove u daleko lijevom kutu prodaje poda, i lako bi mogao vidjeti svatko tko išao dalje od pola puta u odjel s odjećom ... i sigurno će privući pažnju svakoga tko lutao što se tiče sex-igračaka! 

"Što planirate Lucy?" Tina pitao. 

"Pa, prije svega, on / ona mora ostati potpuno feminised dok ne kažu drugačije ćemo zadržati ga iskićen kao naš potpunosti feminised, crossdressed, transvestit drolja i sex-rob dok je ... žao;! Ona ... ispunjava njezin novi majstora! " Lucy rekao Tina. 

"I like it." Tina odgovorila. "Možemo li to učiniti tako da će promjene biti jako vidljiv?" 

"Kao što?" Lucy pitao. 

"Kako o uzimajući ga u kozmetički salon ... i uzimajući ga punim make-over? Li znali ... uključujući i stvari kao što su oblikovanje i čupanja obrve ... i što ih olovkom tanke! Kako o tome da ga je Pierce svojim ušima , i nošenje girly naušnice? Mogli smo stalni oka liner tetovirane oko njegove oči ... On je mogao biti da nose duge trepavice lažne ... i možda smo mogli dobiti ga 'brazilski' stilu mini kupaći kostim vosak ... Što mislite? Hoćemo li to učiniti? mislim da bi bilo sjajno raditi ove stvari s njim! " Tina predložio. 

"To je malo teške ... ali, to zvuči kao plan za mene!" Lucy dogovoreno. "To će sigurno naučiti ga lekciju!" 

"Mi ni ne trebaju ići u salon ... imam prijatelja koji je kozmetičarka ... Siguran sam da bih doći i učiniti potrebne!" 

"Izvrsno!" 

Tina podići telefon i zove njezina prijateljica, Alice ... 'mobilnih' gostujući kozmetičarka da je dobro poznavao. Ona ju pitala može li napraviti joj veliku korist, a ako ona će biti spremni doći ravno k sebi dućan ... 

"Možete li doći odmah? Molimo pad ... što god to je da radite ... i doći ravno preko! Vjerojatno nećete vjerovati što ću vas pitati treba li učiniti za mene ... ali , ja vam obećavam da ja ne šalim ... i da smatram da se stvarno hitno. Znate da ja nikada ne bih budala okolo sa sobom. Mi smo previše blizu za to ... ali, samo vi može pomoć mene s onim što mora biti učinjeno! " 

Alice se složili da ispadne sve, te je obećao da će ona biti na Tine salon roku od sat vremena! 

Trideset i pet minuta kasnije, Alice zvonila pred zvono na vratima, i ušao u dućan, zaintrigiralo otkriti Tina je tajna! Ona je prikazana kroz dućan, te u sobi u kojem Filip je bio vezan i imobilizirane! 

Šok je pokazao na nju lice! 

"Moram vam dati Phil punu make-over ... ja očekujem seks sa gospodjom  da ga u potpunosti pretvoriti u" Pippa, '(njegova feminised' alter ego ...'), uključujući stvari poput proreda, plucking i oblikovanje obrve ... što ih olovkom tanke! piercing uši ... i njegov bitak je napravio na habanje girly naušnice. Stalni oka liner bi trebao biti tetovirano oko njegove oči ... On mora biti da nose duge lažne trepavice. .. i on treba dati 'brazilski' stilu mini kupaći kostim vosak ... " 

"Je li on spreman da se podvrgne te promjene?" Alice pitao Lucy. 

"Da ... On smatra da on nema alternativu!" Lucy odgovori. 

"Nakon tih make-over tehnike su primijenjene na njemu, namjera nam je nastaviti sa svojim Feminizacija, dok je ne razlikuje od stvarne žene!" 

"Kao što je Pippa sada potpuno se nisam mogao pomaknuti glavu ... Mislim da bismo trebali početi s njom obrva." Alice je rekao drugima. 

Drugi svaki kimne svoj pristanak, a Alice je počeo svoj rad na njemu. Moje obrve su iskopali olovka tanke, i bili su u obliku u visokoj luk nad očima. Nakon što je završen, Alice tetovirane nad njima, što ih trajno obilježje moje lice! 

Tetovaža još uvijek pištolj u ruci, Alice je počeo raditi kako bi Phil njegov stalni 'oka liner "... po crnjenje područja oko oči s punom linijom crne tinte. Duga, gusta, "dugotrajnog" trepavice su zapeli preko moje prirodno-a, te su produljeni i dalje, kao što je ih je pokrivena s posebnim "super-lengthening 'maskare! Rezultat svega njezina rada je da mi se oči stajao nevjerojatno ... odmah crtanje drugih naroda gleda direktno u lice. 

Alice je promijenio boju tinte unutar tetovaža pištolja, to zamjene za duboko, krvavo crvene ... Phil osjetio njezine počinju raditi na usnama, preoblikovanje, te ih ocrtava, tako da bi se percipira kao puna i vitak, kao da je Filip imao koristi usna-liner. Alice je promijenio boju tinte još jednom. Ovaj put, ona je izabrala svijetle, crveni, poput 'Ferrari' crveno. To je boja s kojom je pokriveno moje usne, pazite da ostanu unutar usne-obris da bih obliku na usta ranije. 

Filip je sada izvjesno da je u dubokoj nevolji! 'Feminising' make-over koji je upravo prošao je uglavnom od "stalne" tip. Bio je siguran da bih se mogao vratiti da se čovjek jednom je bilo gotovo. Filip je sada, za sve namjere i svrhe, Pippa! 

"Dobro Alice. Sada, želim vam da probosti oba Pippa uši, njezine lijevu nosnicu, njezin jezik, i njezin trbuh na tipku. Ona je nositi velike obruče u svom uši, tako da probušiti oba uha sa tri rupe ... mislim pastuh kroz nos, i bar kroz nju jezik i svoj trbuh! " Lucy, rekao je. 

"Hoću da joj bradavice previše? Možemo zamijeniti umetci za grudnjak preko piercinga ... ali, ako se odlučite da ih ukloniti u bilo kojem trenutku, njezina titties će i dalje biti seksi!" Alice upita. 

"Velik ideja! Da, hajdemo to učiniti!" je jednoglasno odgovor. Susan, Tina je prodavačica ušao u sobu, cereći se na sceni pred njom. 

Pippa pokušao prosvjed, ali geg zaustavila ga od toga. Tina primijetio i rekao: 

"Mislim da Pippa pokušava nam reći što je dobra ideja to je!" 

Sve žene se nasmijao na ovo. 

Piercing nije dugo, i Pippa ubrzo je uređena kroz svaki od svoje nove rupe. Pippa je samo ostavio malo stidne dlake na njenom tijelu kada ona bi depilated svoje tijelo, ali ona je još uvijek više od malo iznenađeni kada Alice joj voskom tamo, ostavljajući samo tanka traka iznad nje penis! 

Zatim, ona je uklonjen joj periku, i obrija glavu ... potpuno ćelav, prije nego ga zamijeniti na glavi, i ljepljenje na mjesto s nekim jakim ljepilom. 

"Ona je spremna sada dame. Hoćemo li da joj obučen opet?" Alice je potaknulo druge. 

"Da, je pustiti!" Lucy odgovori. 

Ipak vezan i nepokretni, čuo sam vrata sobe jer otvorena, čime mi ljubavnice da unesete jednom. Pitala sam se što su odlučili moja sudbina biti ... i, ja pokušao očajnički sakriti svoje sve veće uzbuđenje od njih. To je bio nemoguć zadatak. 

Moj penis je jako raširen lupanje po svilenkasta tkanina moje gaćice! 

"Pogledajte djevojke ... Mi smo uzbuđeni naše girly 'rob!" Njezina 'dječak-clitty' je teško i lupanje! " Lucy je rekao, uzbuđeno! 

"Moja dobrota! Nakon što smo prisiljeni ju da se naš podložni previše! Mislim da je ona na početku uživati ​​u svom podvrgavanju nas, dame! Čini mi se da ona voli biti prisiljeni na njezinu ulogu kao 'feminised sex-rob 'za nas! " Tina promatrati! 

"Možete vidjeti ... Duboko u sebi, ona stvarno želi služiti joj ljubavnice ... kao submissive drolja ... prisiljen u skladu s našim svaku želju!" Susan pridržavati. 

Nisam mogao vjerovati, kao što sam osjetio moj penis kaljenje u odgovoru na ovu stimulaciju ... Osjećao sam se i ushićen, a opet osramotila i ponižen, na moju nesposobnost da se zaustavi moj penis iz postaje teško ... Pulsiranje mahnito, kao što sam rastao bijesan hard-on! Znao sam da je ovo očiti odgovor bi samo dodatno potaknuti moje žene otmičarima ... ali sam bio potpuno u stanju kontrolirati svoje veselje raste! 

Uhićenje i užas tekla kroz mene, kao što sam shvatio da je moj kurac je povećati na mjestu gdje je sada dodiruju Lucy prste, kao što je prst jebeno mi stražnji kraj!Mogao sam osjetiti da je trljanje protiv njih, kroz tkaninu moje gaćice. 

"Pippa ... maknete svoju haljinu. Ćemo vas nositi različite odijelo ... Izgledaš previše poput 'Dominatrice' u kožu, pa smo odlučili da vas haljina u odjeću koja je više pristajući svoje pokoran položaj! " Susan zahtijevao. 

U skladu s mojim nalozima, ja skinuo na moje donje rublje, i čekali moj novi odjeću da se dati za mene. 

Tina dao mi paket od presavijeni odjeće. Pogledao sam u stvari da mi je ruku, a ja pocrvenio ... vidim da je seksi "francusko-spremačica u 'odijelo ... onaj koji sam kupio prije nekoliko mjeseci, kao poklon za Tina ... od Anne Summers 'seksa' katalog! 

Sastojao se od vrlo kratke, crne satenske haljine, s bijelom pregačom, koja je obuhvatala suknju haljinu na prednjoj, a imao mali dres preko poprsje području ... i, koja je imala Lacy, ukrašen sluškinja šešir za mene nositi! Suknja jedva pokriva moje prepone ... pokazuje Lacy vrhovima mojih prepad čarape, a oko palac i pol kože, na vrhu mojih bedara! 

Susan dao mi par bič gaćice, a jedva održavaju svoje muškosti između mojih nogu, a mi je rekao da ih stavi na. Alice prisiljeni moje ruke iza mene, te ih vezane lisicama zajedno, s lisicama koje su ružičasta perje oko zapešća! 

"Lucy, zašto ne pridaju ovu uzici to Pippa je ovratnik, tako da možete ju dovesti oko? Mi ne bi željeli joj pokušava pobjeći kad smo joj se u javnosti sada bi mi?"Tina, rekao je. 

"Pippa ... Što je kontakt broj koji ste za Kay i SSA? Želim ih nazvati i promijeniti svoje planove za sastanak." 

Bez promatrajući rezultat, dao sam Tina broj mobitela koji sam imao za Kay. Ona je predao detalje Lucy, koji je odmah birani gore. 

"Halo?" 

"Bok ... Ja sam Lucy, ti me ne znam još, ali ja sam s Filipom ... tip koji ste dogovorili u susret danas. On je objasnio mi je zašto je kupovinu predmeta u seksi donje rublje ... i da je postavio mu je izazov. Moji dva prijatelja i ja smo uzeti svoju ideju jedan korak dalje, te su ga prisilno feminizairanih u potpunosti! smo pitali ako želite biti spremni za susret na drugom mjestu, te će nam omogućiti biti tamo, kao dobro. " 

"Ja sam slušati ... Što ti predložiti?" 

"Idemo svi susresti na Philbeach Hotel u West Kensington. Možemo zadovoljiti u javnom baru u 20:00. Mi smo crossdressed Phil ga pretvoriti u Pippa ... francuske sobarice! Ću knjigu jedan od hotelske sobe, tako da možemo igrati seks-igre Pippa kad god želimo. Je li to u redu s tobom i? " 

"Mi ćemo biti tamo!" 

"Velika, vidiš onda!" 

Lucy i Tina odlučila da se u znak za večer je igranje uloga zabavu, a obojica obukao kožni outfits pristajući dominantne gospodarice. Alice međutim, ubrzo sam otkrio, imao pokoran tendencije, te je uputio nositi seksi ekvivalent učenica uniformu, s vidi kroz bluzu, mini-suknje, čarape i visoke pete! 

Putovali smo u hotel autobusom ... privlače puno pažnje, a stigao neposredno prije 8 sati ujutro. Lisa i Tina je stajao na šanku naručiti se nekoliko pića, dok je Alice i ja napravio da kleknu na noge ... lisicama i sa loptom, Gags u našim ustima. 

Kay i SSA stigli točno na vrijeme, a nije trebalo dugo ih da shvate kojoj skupini su sastanak. 

"Bok, morate biti Lucy. Mi smo Kay i SSA. Moram reći da ste puno privlačniji nego što bismo očekuje!" 

"Hvala vam, Kay. Dopustite mi da Vam se predstavimo. Kao što ste shvatili, ja sam Lucy, i to je moj prijatelj Tina. Mi smo oboje ljubavnice tim robovima! Učenica je dobar prijatelj naš, Alice. .. i to isprazna feminizairanih mužjak jednom ste bili u susret s, Philip ... iako mi danas nazivamo ga Pippa! " 

"Wow ... on stvarno izgleda žensko!" 

"Da SSA, Alice mora uzeti kredit za svoje prisilno feminizacija. Kad ne glumi kao naš rob, ona je vrlo ostvaren kozmetičarka." 

"Uzeli smo slobodu rezervacije velika soba sa dva kreveta. Nadam se da ćete odobriti ... vidite Lucy i ja smo planove za naša dva spola, roblje ovu večer!" 

"Siguran sam da Kay i ja ću uživati ​​u ono što imate na umu!" 

"Pa onda, idemo gore i dobiti sve postaviti." 

"Ne Lucy ... Prije svega, neka je uvesti robovi drugima ovdje u baru!" 

"U redu, ali neka je skinuti Gags i učiniti ih se upoznati!" 

"Dobra ideja! Robovi, od vas će pristup svima u baru, recite im svoje ime, i objasniti da ćete oboje biti dostupna u sobi 116 u sat vremena!" 

Bio sam užasnut na prospect, ali Alice mi je vodio moj remen, i nismo jer smo bili rekli! Nekoliko bara su nam korisnici rekli da bi volio da nam se pridruže onda, a neki čak rekli da bi se dolazi u skupinama! 

Mi smo bili doveli do naše sobe naših četiri vlasnika, a kada tu smo svaki vezan na jedan od kreveta. Alice licem prema gore, a ja sam na moj sprijeda, s jastukom pod mojim preponama, kako bi se podigla moje dupe gore. 

Kay i SSA svuče i SSA počeo lizanje Alice je maca. Tina predao Kay strap-on dildo, i sljedeća stvar znam, Kay je ramming Latex penis moj hulja! 

Lucy i Tina počeo ljubiti jedni druge kao što su gledali akciju. SSA je dobio na vrhu Alice i počeo joj jebeni. Tina prilogu penis geg u usta, kao Lucy zamijenio loptu geg u Alice. 

Ostavljajući Kay i SSA svojim zabavu, Lucy i Tina napustio sobu. Ni Alice niti sam ih primijetio kako su izašli vrata, ostavljajući odškrinuta jer su ga napustili. Pri tome, bilo tko da hodio prošlosti naše sobe i uz hotel koridora neće imati problema da vidimo što se događa unutar. 

Dobro je poznato da bilo koji od Philbeach Stalni da ako sobu vrata ostao još malo otvorena, stanari, rekao sobi su zapravo proširenje poziv na bilo koji zainteresirane strane da unesete i pridružite u fun! To je značilo da nije neobično za ljude da krstarenje hotel koridorima, u potrazi za bilo kakve akcije koje bi mogli naći. 

Lucy i Tina giggled jedni s drugima, kao što su se vratili u javnosti bara, gdje su znali da Susan, Tina je pomoćnik sada čekaju da im se pridruži. 

Čim su stigli, oni su skenirane prostor za neke vjerojatno znakova, a prilazi grupa sastavljena od pet seksi izgleda žene i transvestita, koji kao da imaju stvarno dobar put! 

Kako su se bliže, žene shvatio da nije sve u skupini su crossdressers, te da dvije stranke su nevjerojatno privlačna mlada žena. Svi su, bilo je osam ljudi u svim, a svaki član ovog malog okupljanja imao veliki široki osmijeh ožbukani na svoje lice ... Dvije ljubavnice su rasle uzbuđeni na izglede za večer doći. 

Skupina da bi pristupio sastojao se od bračnog para ... Melanie i Alphonse, (poznatiji kao Alison u svojoj TV-stanje,), a troje ... sastavljena od vrlo krmi, ali lijepa izgleda žena u tridesetim godinama, zajedno s dva "djevojke" koje je napravio žene zainteresirane dovoljno da bi prvi pristup. Oba su transeksualaca, jedan "pre-op" TS, a drugi, u potpunosti transformira "post-op" TS. 

Sve se činilo da se vrlo seksi robovi i ženstveno žene, s izuzetkom Stefanie, ("pre-op" TS). Izgledala je točno kao model ... ali je sportski polu-uspravno penis, strapped u kožni oklop, a jasno je vidljiv u obliku ... kroz Lycra suknju koja joj je nosio. 

Davinia, ('post-op "TS,) bio je prvi za početak upoznavanja. Počela objašnjavajući joj TS status, a zatim površno da Stefie. Ona je, pak, objasnio da je TS ... i da su ona i Davinia su ovdje kao trio, s Gospodarica ... Marikka. 

Prije nego što su mogli misliti, Alphonse sam bio uvođenjem ... kao Alison naravno. Objasnila je da je ovdje sa svojom suprugom Melanie, i da je rekao da su sestre kad je bio "obučen" u javnosti. On je također objasnio da će to biti njegov / njezin 21. rođendan ... u točno tri minute ponoći, zbog čega skupine iz slavili zajedno. 

"Dame ... Izgledaš kao otvoren hrpa girlies. Kako bi se osjećate o nama pomaže za vrijeme?" 

"Naravno! Što ste lijepu djevojke imaju na umu?" 

"Pa ... To je Tina i njezin prijatelj Susan, a ja sam Lucy ... i donijeli smo neke prijatelje ovdje večeras, tako da oni mogu otkriti radosti javno izlažu svoje pokornost. Već smo počeli malo stranka u sobi 116, i htjeli da nam se pridružite u učeći ih kako da postanu pravi sex-robovi! " 

"Oni su već ugodan par swingeri koje smo pozvali su iz sobe chat ... a mi smo silom-feminizairanih čovjek koji je pokrenuo večeras je zabavno!" 

"Susan ovdje će biti dostupan previše kao naš posluživanja djevojka ... i Alice - naša robinja - uz Pippa, naša feminised muški su vezani za krevet na katu Mi bi ljubav da vam se pridruže u zabavi.!" 

"Da, i mi ćemo biti ostavljajući otvorena vrata, tako da bilo prolaze stranci mogu ih koristiti ako žele!" 

Skupina od osam horny ljudi su se složili da je to zvučalo kao da bi bilo puno zabave, i krenuo u sobu na katu 116. 

Dok su se približavali vratima, oni su primijetili da su vrata širom otvorena je sada, i kao što su ušli, prizor koji su otkrili bio pravi uključite ih sve. Tu su dvije nove dečki u sobi, i oni su promijenili način na koji Pippa je korišten. 

Imali su ju ukloniti iz kreveta, a ona sada pognut stola, sa svojim wrists čvrsto vezan za daleko noge, glave licem prema dolje na sjajnu vrhu, a njezin ankles vezane širok osim za nearside noge ... tako pritom joj sada golim dupe iz okrenut vratima! 

Visoke pete njezine cipele dao seksi okrenuti joj teladi, a jastuk je bio stavljen pod njezin trbuščić, tako da joj podići guza malo veći od stolnih, čineći ga u cilj poziva za njih pljuska ... koji je upravo ono što su radili kad osam došljaci ugledala Pippa stražnjem! 

Kay je sjedio na Alice lice, i bio je naručivanje joj gurnuti joj jezik dublje u usisavanje maca da je bitak je napravio za jesti. 

SSA je oduševljene pio koliko sok kao što je on mogao iz Alice je pokisao minge-usne, kao što ju je zadirkivali na sve veći broj orgazama, koji je bio stvaranje Alice tijelo Buck i jeza, kao što je izvukao protiv nje obveze. 

Dvije nepoznate dečki koristeći Pippa bili na suprotnim krajevima svoje čvrsto osiguran tijelo. Jedne strane lice joj je klečao na bar-stolica, te je svojim velikim, uspravan kurac pumpanje i iz Pippa usta, na taj način gagging bilo kakve buke koja je pokušala napraviti, dok se čovjek na nju straga je uzimanje neizmjerno zadovoljstvo u više navrata smacking svaki njezin Bum-obraze, teško, sa svojim otvoren dlan ... u vrlo sporo, ali pravilan ritam. Svatko gledao svoje redovne, gotovo hipnotički potezima, kao što je Pippa je skitnica glowed sve rosily, opipljiv toplinu koja zrači iz ciljnom području. 

"Gospodarica Marikka ... Želite li obuzdati jedan od vaših submissives na besplatni krevet, a drugi pomaže Susan kako bi se olakšalo nas ostale druženju s našim seks-igračaka?" 

"Dobra ideja Lucy. Stefie ... Kravata Davinia za krevet za mene. Napravite ju kao što je više moguće pristupiti s ostatkom sobe. Kada ste završili taj zadatak možete vratiti za daljnje upute!" 

"Susan, razodjenuti!" 

"Da gospodarice Tine." 

Susan posluša odjednom i bio je gol pred Stefie uspio obuzdati Davinia za krevet. 

Gospodarica Marikka je nosio crnu kožnu suknju, crne čarape, crne cipele s potpeticom visoke, crne grudnjak i low cut crni bluzu. 

Gospodarica Lucy je nosio crne baskijski, crna suknja, crna čarapa i duljine do koljena čizme na visoku petu. Oba tu je kosa vezana natrag i još na najsjajnijih crveni ruž. 

"Što je tvoje ime dječak?" 

"John, Miss" 

Stefie je naloženo da ih služiti pića, a zatim je morala podići suknju i pokazati Gospodarica Lucy joj gaćice, njezina je penis hard rock, ona protrljala penis je kroz gaćice, ona je skoro došla tamo i onda. Stefie je naređeno da kleknu na noge i poljubac Gospodarica Lucije gležnjeva. Ona je primijetio da Marikka: 

"Kako lijepo mora biti da su takav klanjaju Stefie", a Marikka odgovorio: 

"Da sam sretan, a on je tako pažljiv." 

Stefie pronašao sebe bulji ravno u Gospodarica Lucy maca, mogla miris spol, i to je mjesto ona je sanjao da godinama. Stefie imao mnogo dobrih masturbacija sjednici razmišljanje o tim ženama i što bi voljela raditi s njima. 

Stefie nikada nije sanjao da će jednoga dana završiti crossdressed ispred njih. Zatim je nagnuo prema naprijed i počeo lizati joj maca, ona je očito bila uključena kao što joj maca bila kaplje mokri. 

Gospodarica Marikka zatim napustila sobu, Stefie nastavila jesti Gospodarica Lucije maca. Kada je svoju gospodaricu Marikka vratio joj je još iznenađenje za nju, kao što je s njom bio je Gospodarica Tina i mladić koji je znala da je bio pozvan Ivan. 

Ona su ga poznavali jer je radio u baru i to je bio zajednička znanja da je biseksualka. Bila je malo neugodno da je vidi joj odjeveni kao što je ovaj, ali i dalje jede Gospodarica Lucije maca. 

Gospodarica Marikka najavio je vrijeme nastaviti ovaj gore. Nakon što se u spavaćoj sobi, Gospodarica Tina utvrđenim na krevet i Ivan počeo jesti joj maca. 

U isto vrijeme Gospodarica Lucije utvrđeni na krevet i Stefie jeli joj maca, kao što je jelo joj maca Gospodarica Marikka počeo prst zajebavati joj magarca, a zatim Stefie osjetio vrh svoje remen-on dildo se polako početi da napadnu joj dupe. 

Stefie mogao vidjeti Johna sada je bio jebeni Gospodarica Tina i zvukove koji dolaze iz njezina joj je doista uživa. Ona je tada počeo jaukati previše kao Gospodarica Marikka počeo stvarno joj jebati. 

Gospodarica Tina tada dobio na sve četiri kako bi Ivan zajebavati joj pseću stil, Mistress Marikka prestala jebote i naredio joj da leži s glavom ispod Mistress Tina, Stefie sada mogao lizati joj maca i njegov penis kao što je bio njezin jebeni. 

Kopile čak je počeo da će se povući potpuno izvan nje i kratko staviti njegov penis u usta njezina. Kako Stefie je nazočio da Gospodarica Tina i Ivana, Gospodarica Lucy počeo sisati joj penis. 

Ivan tada izvukao iz Gospodarica Tina i staviti njegov penis u usta njezina. Počela ga je sisanče i došao gotovo odmah, jer je ispunjen usta sperma je počela da se sperma u Gospodarica Lucije usta. Stefie pili svi Ivana imala za ponuditi, a zatim Gospodarica Lucy poljubio i prazne sve jism iz usta u Stefie-a. 

Kao Stefie gledao preko njezina gospodarica Marikka mogla vidjeti je bila nasmijana široko. Stefie je tada naređeno da se sisati Ivana je penis mu se teško opet tako da je mogao jebati Pippa. 

Drugi tip je izabrao ovaj trenutak da pumpa potomstvu njegovu duboko u Pippa usta, a Marikka rekao Susan sisati sperma iz usta, tako da ona može da dospije u Davinia-a, za nju progutati. Susan je ova stvarno rožnat i njezina quim počeo kaplje svoju ljubav soka dolje joj unutarnje strane bedara, tako da je ona postala mokra. 

Melanie je rekao Alison da Davinia sisati joj div clitty, dok se pridružila Kay u zadirkivanje Alice, a SSA gledali ih sići jedni s drugima i sebi wanked natrag na tvrdoću! 

Alison je rekao da je Melanie radije koristiti Pippa je novak usta da ga dovesti do vrhunca svoje forme, pa se stavljanje po glavi, Alison ponoviti Pippa je ruž za usne. Poljubio ju je lako, njihove jezike ispreplitanje kratko, a on je nježno ispunjen one slatke usne sa svojim bijesan, bijesan organa! 

Kao što je Alison je natečen klitoris čovjek ispunjen Pippa čeka usta, Stefie je reawakened Ivana penis, a lubing Pippa je RIM s velikim dollops KY žele, prije vođenje lupanje prick u svoje djevičansko guzicu! Pippa oči izbočen u šoku kao tvrd pol gurnuo svoj put prošao vanjski mišići joj djevice rupa, klizna sve dublje u njezinu rektum. Nije vrištati, gagged kao što je bila za Alison je montaža, Pippa dopušteno sama da se opustite, jer je doživjela sebe uzimajući sve više uzbuđuje intenzivne seksualne osjete da je ona prima na oba kraja svoga tijela! 

Neočekivano, vrata sobe otvorena i grupa od šest dečki barged u, pridružio stranka u punom zamahu. To su dečki koji Pippa i Alice su se upoznao u baru kada su prvi bih stigao. To su bili momci koji su rekli da bi volio da dođe do ispune svoje potrebe pomoću Alice i Pippa kao robovi.