.

Servis za upoznavanje

петак, 30. април 2010.

Par trazi muskarca

Sam se udala za lijepu ženu, ona je 5'2 £ 110, crnka i plave oči. Ona ima savršeno dupe i maca. Ono što ju uzbuđuje se znati da ona može pretvoriti čovjeka na, a zatim ga malo zafrkavati tada ga molim. Ona je dala mito za siguran. Mi smo bili iskreni jedni s drugima kroz godine i to je jedan od razloga zbog kojih smo još uvijek zajedno nakon 23 godina. Sam igrao u bendu kada smo živjeli u Engleskoj, a Kay je došao u klub da gledaju show jedne noći i iz sredine nema gdje dolazi Glen, dugogodišnji prijatelj od naših. On sjedi za stolom pokraj Kay i gledali picke video show. Pa, sljedeći predmet JA obavijest je Tequila metak bitak minuli okolo je stol.
Kay je ne pije uopće te nije potrebno mnogo da se opustite za nju. Ona je počela nevino flertovanje s Glenom. To je kad sam počela shvatiti da joj Glen uključen. Počeli smo raditi sporo pjesmu i ona uzima Glen za ruku i oni odu van na plesnom podiju i počeo plesati. Sam mogao vidjeti s pozornice rukama upoznavanje sa svojim tijelom i kao da će se brzo osjeća njegova magarca, a ona će smijati. Valjda Glen's penis počeo da se tvrtka te bi pritisnite protiv nje jer su se preselili, a ja samo gledao u čuđenje. Par trazi muskarca Moja supruga nije bila kao što je ovaj uopće osobito u javnosti. Tako sam igrao onoliko spore pjesme kao što sam mogao kao noć otišao na, znajući joj maca bio uzimajući mokri i gladni za njega.
Kad je konačno show od nas srušiti i učitan opreme i uputio prema kući. Kay nije bio daleko od toga da se onesvijestila od tekila pa sam pitao ako on će Glen pomoć mene dobiti svoj dom i prenoćiti, on je jednom tako da on ne mora biti bilo gdje. Bilo je kasno pa sam odlučio napustiti zupčanik u automobilu dok je Glen provedena Kay u kuću, stavite joj na krevet i isključiti svjetlo i došao u dnevni boravak.par trazi par
Sam stavio u XXX jebanja video i razgovarali smo kao što smo ga gledali. Čekao sam dok sam vidio trbuhom u traperice iz videa, a zatim je dobio hrabrosti pitati je li ikad pitali kako je Kay bi se u krevetu. On se nasmijao misleći da sam se šalite. I onda je rekla da ne mora učiniti mnogo za njega. On je rekao ne, to nije bilo je na sve, ali to je u neku ruku neugodno, ali on će misliti o njoj jednog dana pojavili u na nju na našu staru kuću. Bila je braless i jedan od mojih rukava, veste koji mu je dopuštao da vidi joj tits ako ona seli na određeni način, a očito se preselila na taj način puno za njega i da je maštala o njoj vijak dok je on odbi. Da je to jedna od njegovih omiljenih maštarija. Zena se jebe
JA je pitao njemu ako on želio otići tamo i pomoći joj dobiti gol, kako je ona morala biti unconformable sa svim njezinim odjeću u krevetu. Par trazi pojedinca On samo nasmijala se i rekla si siguran? Rekao sam yea od onog što sam vidio da ne bi smetalo uopće. On je rekao ok ovdje ide ništa onda je otišao u spavaću sobu dok sam čekala u dnevnoj sobi.
Napustio soba svjetlo off i jedini zvuk koji je došao iz sobe bio je nekoliko uzdiše kao on mora imati okrenuo joj je preko, a ona nije htjela probuditi. Potom je mirno izašao iz sobe i vidio sam svojim hlače joj je htio probuditi. JA previše je imao prilično dobar hard na ide. I onda mu je rekao kako bi ju nježno probuditi.
Kako upoznati zenu?Mi smo oboje išli u spavaću sobu i ostavio svjetla off, jedino svjetlo je iz dnevnog boravka. Glen je dobio na jednoj strani kreveta i dobio sam na drugoj, a mi skinula svoju odjeću. On je još uvijek vrlo uzbuđen i ja mogao reći o veličini i obliku njegov penis da Kay je stvarno idući u uživati u ovom.
Glen polako klizila u krevet i dobio pod pokriva, dok sam boravila po strani kreveta ju žele da mislim da mi je. Kay je spavanje na trbuhu, tako Glen počela polako utrljati joj dupe i Kay počeo malo promiješati. Kako naci devojku je poljubio poleđini vrata sam mogao vidjeti njoj širiti njezine noge malo dozvoljava Glens ruku istražiti joj maca. Ona je ostao na bojištu i počeo kretati bokovima u ritmu svoj prst ide na mokro joj maca, a ona je počela uzdisati malo.
Glen je još uvijek ljubeći joj vrat i ona je okrenuo i počeo da poljubi nju i njega oči popped otvoren, dok joj je jezik bio u ustima. Ona je tada okrenuo u potrazi za mene i kada je našla mene dao mi krmi izgled. Zatim je nastavila da istraži Glen ustima svojim jezikom s dugom strastveni poljubac dok je postignut dolje i počeo osjećati njegov penis. Ona mora imati kao što je pronađeno kao ona masira mu jaja i polako povlačiti svoje osovine svi put gore i dolje. JA napokon je dobio u krevet i ukloniti ono što pokriva koji su ostali počeli poljubi joj dupe i trljanje rad unutarnjih bedara dok oni sami zadavio sa svojim jezicima. trazi devojku
Glen zatim počeo raditi na svoj put prema dolje kao što sam radio moj put gore, tag teaming moja žena. Kada je počeo sisati joj tits ona ga je pokazala koliko je uživala u usta s malo jauk užitka. Konačno se gura glavu dolje da joj maca čeka. On mora imati zadirkivali njoj pizda sa svojim jezikom, jer ona bi malo zvukove užitka onda zvuk frustracije dok se kretao daleko od nje maca. On je znao što radi i da njezina igra balčaka što joj želite ga više i više, kao da je zaista i potrebno. Držala tu samo za brušenje maca protiv svog lica i stenjući kao on jezik svoje jebeno, stroking njegov penis jednom rukom i vođenje usta s druge. trazi muskarca Ona je tako jebeno seksi gledati u akciji. U to vrijeme sam bio samo polaganje natrag i gledajući ovu cijelu stvar. To je trajalo neko vrijeme jer je zadržao uzimajući joj blizu cumming bi onda back off. Ona je napokon dobio i položio Glen na leđima i straddled lice s njom gladna maca i zgrabio njegov penis i odlučili ga malo zafrkavati sa svojim ustima.
Gledao sam kao ona polako sisati njegov penis. Počela je sa samo glavom dok je čvrsto držao i upravo vratila swirled joj jezikom oko njega vožnji Glen lud. Ona je tada duboko bi grlo ga sve do njegove tijesnim loptice, te će samo ga držati tamo kao sheheard mu jaukanje iz "Oh Bože!" To ju je sisati njegov penis evenmore, to joj skreće na znati ona čini ono što je potrebno da se off ste. Ona je bila odluka zvuči kao da je njegov penis okusio tako dobra, ne znam ako je to njegov penis degustacija tako dobro ili mu jezik istražujući joj maca, ali ni način ona je bila na nebu. Glen je koji se kreće svoju kukovima kao da moli za nju da se to sve i držati ga dok je vozio joj maca prosio za više svojim jezikom.Trazim zenu iz Srbije
Ona daje najbolju glavu u svijetu. Ona ne samo da bi vaš penis duboko u grlu, ali će zadržati čvrst zahvat na penis, a kad je došao da će neka glavu vašeg penis izmaknu iz njezinih usta u ruku, a zatim uključite svoje čvrsto prianjanje na glavu vašeg pijetao zatim slajd svi onda svi put leđa dolje joj grlo.zena trazi ne bih mogao reći da je Glen ljubio svake sekunde ovog, a ona je uživanje svaki centimetar njegove muškosti u usta njezina. Uz svaki udarac prema dolje i prema gore uzdiše će mu pobjeći.
Bio sam ljubljenje i milovanje Kay's tits i ona je dosegla preko i počeo da udara moj penis kao što je bila njegova sisa. Ako ona nije bila oprezni ja bih se, ali cum Glen je događaj ju pravo i uzimao većinu svoje pažnje. Svaki jedanput in kratak vremenski razmak ona će uzeti dah i Glen reći kako je to dobro osjetio bi onda uzeti njegov hard penis u usta njezina leđa, dok uživate svaki sonda od Glen's jezikom i prstima.
Kay je konačno imao dovoljno predigre i manevrirati svima oko u krevet i ona je položi na leđa i izdvajali Glen dolje govoreći sve što je htjela od njega u nju. Igrala se i kako je vođena Glen's lupanje pijetao u nju i pustiti uzdah kad je ušao mokro joj maca i vrlo spremni.
Glen zadirkivali joj bolan maca i polako skliznula njegov penis u pedalj po pedalj i to izvukao na isti način na koji dozvoljava samo glavu svoje nabrekle penis ostane unutar nje kako bi mogla osjetiti svaki zalogaj od njega . extra picke
Kay voli glavu penis, ona voli da ga stisnuti i manipulirati s njom maca, i ona ima veliku mišićnu kontrolu. Sam mogao reći po kretanju bokovima i nogama da je odluka njegov penis istražuju svaki djelić joj maca .
JA ganut moj penis Kay je usta i počela mi je glavu dok je Glen polako jebeni joj maca koriste svaki milimetar da se molimo njoj pizda. Kay je konačno dosegao obje ruke i grabbed Glen's magarca i počeo da ga povući na nju kao duboka kao ona mogla dobiti njemu je onda podigla glavu, a zatim i počeo ljubiti kao da su jebeni jedni druge sa svojim jezicima same vožnje prema vrhunac.
Oni su jebeni prilično teško, uzdisaje i dahtanje kada sve iznenada Glen napuni joj maca sa svojim sperma. Kao što je došao se držala njegov penis kao duboko kao ona mogla u njoj pizda dok mužnje svaka kap njegove sperma iz svoga penis lupanje glavom osjećaj eksplodiraju unutar joj maca i osjećaj njegove loptice pumpa joj maca puna.
Glen valjanog off oplakivanje, uzdisaje i dahtanje, tako da je Kay. Ja izdvajali Kay na vrhu mi je kako je rekla "Oh No!" Ja skliznuo moj penis u njezinu sperma napuni maca. Ona osjećala tako dobro da se osjećaju Glen's sperma na zidovima unutar joj maca i njezin unutarnji bedrima i kao ran dolje moj vratila i na moj lopte. Njezina vagina je sisanče moj penis dok je moj penis staviti desno, gdje je želio da bude.
Glen dosegao gore i počela milovati joj bradavice, a ona mi je jebeno, joj još više uzbudljivo. Ona voli rukama dva čovjeka na njenom tijelu donosi joj zadovoljstvo. Ona počinje ubrzati poteza kao što je najavila je da ide da se sperma i počeo da eksplodiraju cijelog moj penis making me cum miješajući sve naše sperma zajedno u njoj maca.
S tim smo svi ustali i očistio se i dobio nazad u krevet. Bilo je kasno i svi smo odlučili pokušati odspavati. Kay se nalaze između Glen i ja kao što smo pokušali da odu na spavanje. Sam bio težak to zadrijemati i nakon dvadesetak minuta kasnije sam osjetio blagi pokret krevet. Ja prevrnuo djelujući kao da sam spavao, a ja ispucati oči otvorene i sam obavijest da Kay je polako povlačiti Glen's penis pod pokriva.
Odlučio sam zadržati djelujući kao da sam spavao pa neka sama uživati. Preselila to polako, kao da ne probudite me kako je pomaknuo svoju težinu i gledao sam ju podignite nogu Glen koji dozvoljava pristup joj žele maca. Ona neka se tiho, breathy uzdah kao svoj prst u njenu skliznuo cum prokisao maca, kao što je bila ponovno istraživati njegov penis sa svojim rukama.
Do sada su ljubljenja i teže diše, ali uvijek je tako mirna kao da su krađe jebati, ne želeći probuditi mene. Kay potom skliznula na vrhu Glen tako sporo da to nije ni potez kreveta kao preselila pokriva isključivanje od njih. JA pravedan je zadržao igrajući kao da sam spavao gledajući moje lijepe seksi žena uzeti njoj užitak.
Kao što je napokon dobio na vrh off Glen bi došla natrag i skliznuo Glen's penis u njezinu gladna maca kao ona je na svom dahu. Gledanje ovo je moj penis vibrirati. Počela je pomicati naprijed i natrag pritiskom tvrdoću njegov penis u odnosu na dnu joj maca čineći pritisnite glavu prema vrhu. Svaki udarac je bio tako spor i namjerne kao i gdje je htjela njegov penis. To je kao da je zadužen i dobili smo ono što smo htjeli sada ona ide da biste dobili ono što ona želi.
Glen's ruke su na nju tits masiranje i stiskanje, dok ih je napravio njegov penis učiniti ono što je htjela. Oni su bili pokušavaju biti mirna što dodati uzbuđenja od njih oboje. Obojica šute i jebeni jedni druge tako spora sve dok nije oslanjao naprijed i dovezao njezin jezik u njegova usta i oni oboje počinju izraziti svoje zadovoljstvo kao da ih nije briga ako sam čula.
Kay onda se preselio i kaže Glen otvoriti nogama kao ona završila svoje noge i sada nije bilo ništa između nogu, ali njegov lupanje pijetao.
Kay voli ovaj položaj na taj način ona može provući i pomičite glavu pijetla kao ona svidi. Oni čuvaju ljubakanje i jebeni i ja mogao reći Kay je u neposrednoj blizini climaxing i tako je Glen, oni su i suprot djelovanje i klizna preko svake druge da se osjećaju svaki osjećaj trenutka. Glen vremena gore i lukove leđima i zastenje kao njegova lopta počeo da se pumpa mu sperma u nju, nanoseći joj da se sperma u isto vrijeme.
Kao što je ona nešto Kay bi preselila svoje noge gore i dolje pritiskanjem šef Glen's penis dok je ona došla i što ga čini traje duže. Glen je punjenje joj maca u isto vrijeme kao što je bila cumming na njegov penis i oni su bili prilično glasni o tome.
Do sada nisam mogao pomoći, ali se moj penis udara dok je gledao sve to jebeni vruća. Kay sklizne Glen zadihan i pokušava uhvatiti dah. Dok je na trbuhu sam stavio moj penis u njezinu mokru maca convulsing od iza. Ona je rekavši da je previše osjetljiva, ali sam želio nju. Njezina vagina osjećao tako dobro da gladak s oba cum zajedno. Nisam mogao pomoći trazim zensku, ali za početak da joj slatka maca moždanog udara za sve sam bio vrijedan.
Konačno, nakon nekoliko minuta mi lopte počeo da se čvrsto i ja izvukao i crpi sve cum nad njom leđa.
Kay je najveći zajeb na licu zemlje. Ona zna kako da ugodi čovjeku i voli da molimo jedan.
Mi napokon je pala u san i ujutro i Glen i sam ustao rano, ali neka joj san. Konačno je došlo vrijeme za Glena to ići i pitao je li sve u redu ako je mogao otići u spavaću sobu i dobiti svoju odjeću (bili smo oboje još uvijek goli). Rekao sam ići naprijed. Pa ja ne znam do danas, ako ju je jebeno opet ili ne, ali trebalo mu je pola sata da se vrati iz. Kay voli dobro jebanje u jutro, ona kaže da je najbolji dio dana. nevine picke
Glen je došao u posjet puno i još uvijek je do danas veliki blizak prijatelj za nas, i veliki ljubitelj za nju. Kay kaže da je kao princ šarmantan i ona ne može pomoći, ali to joj maca jednostavno počinje vibrirati i boljeti kad ga vidi ili misli o njemu.

четвртак, 29. април 2010.

Zena se jebe

"Bok, gđa Sherman," rekao je Steve nervozno ", izjavio je Pam zena se jebe ste htjeli razgovarati sa mnom!" "To je ispravan mladi čovjek," odgovori ona oštro, "sjedni, molim!" Nakon što se njegov sjedalo, Steve fidgeted zalogaj i nakon pregledavanja kroz prozor ponudio "Lijepo vrijeme smo bili vlasništvo, zar ne!?" U gotovo oštra tona, gđa Sherman mu je odgovorio, "Ja nisam vas ovdje da se govori o vrijeme, pa neka mi dobiti pravo na točku! "" Uh, je li, "Steve je odgovorio:" sve što kažeš, gđa Sherman!? Iako nije znao zašto na zemlji Gđa Sherman bi željeli razgovarati s njim osobno, on je okupio iz ton glas joj da je to definitivno neće biti ugodan razgovor! "Steven", ona popucali ", pogledaj me, kada sam se govori, to je samo dobre manire gledati osobu u oči, koji je razgovor s tobom!" "Da, gospođo" rekao je tiho! "Sada, od onog što moja kćer mi kaže, nastavi ona," ti i ona su bili učestvovanje u svim vrstama seksualnih aktivnosti, uključujući i felacio do završetka, koji je, Pamela je bila obavlja oralni seks na vas, i nevjerojatno ostavljajući te ejakulirati u usta, je li to istina!?! "" Uh ", kazao je mucao, zapanjen na smjeru njezina ispitivanja," nisam siguran JA shvatiti ono što jebem u guzu... ... "" Što da ne razumiju ", kazala pljunuo, "ili moja kćer ima seks stobom ili ona nije, ili su toliko gusti niste sigurni!?!" "Ne, to nije to", odgovorio je, "to je samo da, dobro, ja nije bio spreman za ... .... "" To je točno trenutku, ona prekine, "ti nisu bili spremni da biste dobili je uhvaćen su vas!?!"
Njegov um je bio utrke kao što je pokušao očajnički pokušava doći do neke vrste obrane, ali sve je on stvarno mogao sjetiti kako je u paklu mogla Pam su bili toliko glupi da joj majku o njihovom osobnom životu zajedno! "Na taj način tvoj 'ne idući u pričati o tome, ona nudi," dobro, niti ste došli na udicu koja se lako! "Moja kći je samo osamnaest godina, nastavi ona," a ako mislite da možete samo valcera u njezin život i imaju svoj put s njom i onda ju ostavite kao vreću smeća, vi ste pogriješili žalosno! "" Pa ", zahtijevala je," Što si dobio za reći za sebe !?! "" To nije kao da se uopće ", rekao je prosvjedovao," Ja volim svoje kćeri, i želim da je oženi jednog dana! "" O, zaista, "Gospođa Sherman odgovori," i pokazati vam put ljubav je staviti svoje erekcije u usta i ispunite ga s vama spermu!?! "" Gospođa Sherman, odgovori on malo više nasilno, "Ne silom Pam učiniti ništa, ona to radi jer voli, i osim toga, ja uvijek vratiti milost i oralni seks na njoj previše!" Za prvi put nakon što je sjeo, pogled na lice gospođe Sherman ublažavaju malo i rekla puno više simpatičnog glasa: "Pa, znam da kada se djevojka zaljubljuje u čovjeka koji je također zaljubi u njegov penis i želja da ga oralno zadovolji se ćemo na to reći, vrlo intenzivno!da te jebem "
Feeling puno više na jednostavnost, Steve je dodao: "A ja osjećam na isti način o njoj, kao i njezinu vaginu!" Iako je neiskusan, "Mrs. Sherman nastavlja on," ona mi kaže da ste vrlo, vrlo velika montaža, te da je postala žarište cijeli svoj život! "Sada okretanje tri nijanse crvene, Steve je odgovorio tiho:" II ne znaju o tome, gospođo, ali ja to pokušati napraviti svoje osjećati dobro kad smo zajedno! "" Drago mi je toga ", gđa Sherman je odgovorio:" i zbog toga, želim vas pitati milost! "" Anything "Steve je odgovorio vrlo brzo, samo sretan da ton razgovora je okrenuo u svoju korist ", što je to!?!" "Pa", objasnila je, "jer Pamela je tako neiskusna s muškarcima, osjećam da moram provjeriti kako bi bili sigurni da je ono što je ona je rekao mene o vašem penisu je istina! "" gospođo ", rekao je u pitanje, ne znam točno što je bila na vožnji?!? Sada ogorčenje vratila u glas, a ona reče: "Sada, ne dobijete gustu na mene opet, Steve, doći ovamo i ispustite vaše hlače, tako da Ja mogu vidjeti za sebe ove fenomenalne erekciju moja kćer mi je regaled oko! ! "" Sveti dim ", pomisli u sebi:" ona mi želi pokazati joj moj penis ", pa oprezno, on je dobio na noge i polako miješaju preko sobe do mjesta gdje je sjedio Victoria Shermana! Budući da on nije 'izraditi premjestiti to unzip njegove hlače, gđa Sherman, rekao je smireno: "Pa ako tvoj' ne idući u obaviti, mislim da ću to učiniti ja osobno", te s tim riječima, ona undid njegove hlače i neka padaju oko gležnjeva, ostavljajući samo svoju pod gaćice kao zaštita od njezine sive oči pogled!kako da jebem Tiho joj je pustiti da lutaju preko ruku pred njegove prepone, što naravno rezultiralo u njegovom dolasku masivni erekcije! "Moja", ona uzdahne tiho ", Pamela je svakako točno o veličini vašeg penisa, ona se osjeća vrlo velika i gusta, dozvoljava 'dobiti ove donje rublje off i vidjeti kako to izgleda izbliza i osobno!" Ona je nešto nevolje povlačenjem njegovih kratkih filmova off, oni je dobio bio je upleten sa svojim već puna erekcija, ali na kraju je bila u stanju da ga riješiti i gurnite pokrov posljednji od svoje Nine Inch član! jebi moju zenu
Na jednom, gospođa Sherman je zapanjen u tišini, ne mogu ni šapat, dok posmatranje u najveći kurac kojeg je ikad vidjela u životu! "Pa", upitao je, "je li to u redu, mislim da je dovoljno dobar za svoju kćer!?!" Making razgovjetan zvuk gulping, gđa Sherman konačno je govorio, "nikada nije vidio tako II've veličanstveni penisa, tako dugo i debljine, a glava, to je tako glatka i svilenkasta, ne mogu vidjeti zašto Pamela je u ljubavi s njom! "" Kada imate spolni odnos s kćeri moja, «upita tiho:" Što želite učiniti najbolje? !? "Mislio je o tome drugi i odgovorila:" Ne mogu lagati da vam, ja se najviše sviđa kad mi je sranje, ona je najbolji sam ikad imala! "ker jebe" Ona bi trebala biti, " starija žena je odgovorio: "sve žene u mojoj obitelji su ovisnici cocksuckers, a ona je samo chip starog bloka!" "Što je dovelo sve ovo gore, je da Pamela dođe mi zabrinuta za svoju stalnu želju da se vas u usta ", gđa Sherman je objasnio," ona je mislila da je možda bio weirdo, kako je rekao, i bio je stvarno zabrinut o tome, ali sam je uvjerio da ona nije bila sama i da sve svoje ženska rodbina su u istom brodu kao što je bila! "Kao što je govorila gospođa Sherman ležerno posegnuo i uzeo Steve's penis u ruku i polako ga počeo fisting u svom malom toplom rukom! "Gospođa S., "rekao je s uzdiše:" Ja ne mislim da bi trebao biti događaj ovaj, što će reći Pam!?! "" Ne brini o Pamela, odgovori ona, dok je četkanje glavu sa svojim usnama "Znam da moja kćer, i ona ne bi znajući da sam je uzeo vremena da provjerite joj dečko penis za nju!" Zatim, to se dogodilo, gospođa Sherman poljubio glavu njegov penis, a zatim velik dio kao i njezina kćer pred njom, gladno je uzeo njemu duboko u usta! "Oh, moj", rekao je slabo ", te to učiniti tako dobro, baš kao Pam, te su oboje penis sisanče stručnjaci!" "Ako vam ne smeta", rekla je između sranje, "hocu da se jebem Idem masturbirati dok sisa, još jedna stvar što vjerojatno već znate, je da, kada smo započeli sisanče tvrdi penis, moramo primiti zahvalnost odjednom! "" Baš kao Pam, "rekao je između hlače", rekla je i nevjerojatno vruća maca koja zahtijeva stalnu pažnju! "" Naravno, ona se, dragi, uzdahne gospođa Sherman ", rekla je Sherman, te joj maca uvijek će zahtijevati puno vremena i truda, ali uvjeravam vas, da penis će imati prekrasno vrijeme brinuo o njoj! " pas jebe zenu
Steve i dalje stoje mirno ispred gospođe Sherman's stolice dok četrdeset nešto penis dojilja uzeo joj vremena dajući mu neke od najboljih glave koju je ikada imao! Nakon što je neko vrijeme, ona ga upita: "Kad imate odnos sa Pamela, što je njezina omiljena pozicija?!? '" Um ", rekao je zamišljeno:" Mislim da ona voli uzimajući ga s leđa najbolji, JA dont' t znati zašto, ali se čini da se sperma najteže kad sam joj gori od stražnje i stvarno ga dati joj teško i brzo! "volim da jebem osmijeh flickered preko gospođe Sherman's lice, a ona ponudila," Nisam iznenađen, s netko kao seksualno uzbudi kao Pamela je, pristupajući u najprimitivnijih način bi samo, naravno, dati joj najviše ugode i zadovoljstva! "" Za ovaj dan, nastavi ona, "moja omiljena pozicija je kada gospodin Sherman mi se naslanja više leđima stolica i stvarno čini mi se da teško i brzo! "Ovo je bio nevjerojatan, najprije je mislio da je u svim vrstama problema, i sada, ovdje je majka njegove djevojke prijatelj ne samo sisa na njegov veliki probadanja kao da je zadnja na licu zemlje, ona je također bila u vezi intimne detalje o svom seksualnom životu, samo nestvarno! "Steven", rekla je tiho, "Ja samo želim da znam što ste sami ostavljajući u, jer se Pamela je uistinu vrlo visoka održavanje mladoj ženi koja će zahtijevati da se troše i prekomjeran iznos od vrijeme jebi jebi zadovoljavanja svoje osnovne seksualne potrebe! ! "" Na primjer, nastavi ona, "kad su oba doma sama, ona će tražiti da vas oboje biti gola u svakom trenutku, tako da ona uvijek može vidjeti vaš penis, da li je teško ili mekana to ne predstavlja nikakvu razlika, jer kao što sam već rekla, ona je uobičajen na svoj kurac i da će postati prilično paničan ako se iz njezina očima predugo! "" D-da li vi to učiniti s g. Sherman ", kazao je dahnu: "Mislim, da mu ide gol za vas?!?" "Naravno da ne," rekla je pitanje factly ", a čak i nakon svih ovih godina on je podići većinu vremena!" H- Koliko često ga sisati, "rekao je Steve haltingly!?! "Oh, barem dva puta dnevno", kazala je između lize "Ja samo ljubav penis sisanče, čini mi se osjećam tako ženstveno!" Ovo je previše, majka njegova djevojka prijatelj je manijak koji je penis sisanče masturbating joj muf, a ona ga je! "Steve", rekla je tiho, "svoje matice vreći samo zategnuti se, ćete ispuniti usta u aukciji!?!" On nije 'ravan imati priliku odgovoriti, kao prvi ispaljenje iz njegove sperme strijelac protiv eksplodirala leđa joj grla! Kao sljedeći metak popunjena usta, on moaned, "Ti si mi sisanče off, baš kao Pamela se, oh my, god, oboje sisanje kao kurve!" jebem sve
Nakon što je snimanje seksa svoje posljednje opterećenje, on je naišao natrag u njegovu stolicu i propala, totalno proveo od divlje iskustva! Gledala je tamo kod njega i reče: "Mislim da ćete učiniti, samo zapamtite, moje kćeri zadovoljstvo je Vaš prioritet broj jedan, i usput smo da je bilo bolje sisati kurva, je dobio guzi me Internet!?!" Prvi put

среда, 28. април 2010.

Prvi put

Melinda stranici nervozno kroz dva stara suzu Newsweek, dok čekate recepcionar nazvati svoje ime! Ona je samo okrenuo osamnaest, a majka je odlučila da je vrijeme dobila je svoju prvu "ženski liječnik posjetu"! "Upoznavanje Srbija Good Grief", mislila je u sebi ", rekla je u velikoj formi, zašto u pakao nije ona moraju vidjeti ginekologa bilo kako!?!" To zvuči kao pucanj kada medicinska sestra poked glavu iz vrata vodi do pregleda soba i reče: "Melinda, mi smo spremni za sada!" Na noge nalik na gumu, ona dvojetina posrnuo kroz vrata i nakon sestra dolje dvoranu na ispitu soba tri! "Moje ime je sestri Owens," rekla je sa smiješkom, "ići u ovdje i staviti na ovu haljinu, liječnik će biti s vama uskoro!" Melinda je blijedo plava haljina radu bolnice i otišao unutra za promjenu! ! Stoji iza male ekrane u kutu, ona shucked joj odjeću i obukao tanak pokrov i hopped gore na stolu čekati doktor Webster! Ona drhti malo, i pitali zašto ambulante uvijek činilo tako prokleto hladno, vi mislite da bi s cijenama koje oni naplaćuju hladno proljeće za malo više topline! U dvorani, sestra Jeanne Owens collared liječniku i ponudila, "Soba tri je novi pacijent, a ona je nokautiran, osamnaest i upravo savršen, da li vi ištanje mene to trčanje snimač!?" Smijao se uglavnom na njegov vjerodostojna medicinska sestra i odgovorio glatko, "Ali, naravno, to će biti zabavno gledati joj sperma kasnije na večeri kada su bili jebeni, ne mislite!?!" zene za druzenje
Vrata otvoriti i rasprsnuti u Strode sredovječni čovjek od kojih pedeset godina, koji je proširio svoju ruku i rekao sa smiješkom: "Ja sam doktor Webster, i morate biti Melinda, ja sam vrlo sretan da zadovolji vas!" Melinda vratio slab osmijeh i dok se trese liječnika ruke odgovorio: "Hvala, to je lijepo da zadovolji vas, previše!" "Dakle," upitao je, "što smo ovdje", dok je gledao u nju grafikon koji je ležao na stol u prilogu isječak brodu?!? "" Ja vidim da je ovo vaš prvi ispit ", rekao je nježno," ali ne brini, siguran sam da će sve ići sasvim u redu, pa dozvoljava 'započeti! "On je stavio dolje isječak odbora i počela provjera žlijezda u vrata i rade svoj put prema dolje, sve dok Casually klizna forma haljina joj ramena i koristeći svoj stetoskop da provjerite punim plućima! Ona osjeća vrlo čudno da se sjedi ispred čudna čovjeka s njezine grudi izložena, ali činilo se da ih ni primijetiti, iako su joj bradavice na zgrčena kao svjež zrak ih milovala! "Pluća zvuka slobodan i jasan", on je najavio tijekom unosa svoja otkrića na nju grafikon, "i tvoj žlijezde nemaju nikakvih oteklina, tako da je dobro!" "Dobro," nastavi on, "Sada ćemo provjeriti svoje dojke za kvržice, da li vi obaviti redovite self ispit!?! "" Uh, ne, "rekla je kao crvena ruža u obraze," nikada II've učiniti jedan! "" Pa ti bi trebao to učiniti barem jednom mjesečno, "odgovori on," ja ću sestri Owens vam pokazati točno što učiniti nakon što su svi završili sa svojim ispit, je tekla natrag molim! "Melinda zatvorene oči čvrsto očekuju najgori, ali kao dr. . Webster je počeo gnječenjem i dodirivanje grudi, ona je počela da se opustite malo koliko joj nervoze počela opadati! "Ti si sretan djevojka", rekao je liječnik rasijano kao što je pažljivo provjeriti svaku sisa i bradavica, "imate vrlo lijep dojke, no to nije tako velik da kasnije u životu će početi sleći!" "Mmmmmm", on hummed, "još jedan dobar znak, imate izrazito osjetljive bradavice odgovor, dobro, oni provjeriti AOK!" Seks sa crncem
"Uzmi pauzu za minutu devojke za upoznavanje, Melinda", kazao je lako, "Ja želim da se sve ovo dolje prije nego što idemo dalje", kako je on sjeo i počeo unosa više podataka! "Samo onda sestri Owens ušao sobi i ponudila, "Dakle, kako je to ide!?!" "Uh, prilično dobro," Melinda odgovorio! "Mi smo spremni za pravedan o zdjelice", reče doktor medicinskoj sestri, "Možeš li bi joj spremni!?!" Nurse Owens je Melinda širiti njezine noge i mjesto njezina peta u stremena na uglovima stola! "Već, liječnika," rekla je, "dok je Melinda trljanja ruku tiho! Liječnik je sjeo na stolicu i skliznula između nje i pažljivo otvorene noge počela sondiranje svome djevičanskom vagine sa svojim lateksa pokrivene prstima! Dok je liječnik radio na nju maca, on je ponudio, "Oh, uz put,upoznao bih molim Vas, Melinda pokazati kako to učiniti sebi dojke ispit, sam joj rekao da je važno da ona učiniti jednom barem jednom mjesečno! Naravno stvar ", medicinska sestra odgovori veselo," JA svibanj kao i to učiniti upravo sada! "Vrlo sporo, sestri Owens počela kreće prstima preko svaki kvadratni centimetar Melinda je još uvijek djevojački grudi, dok je u isto vrijeme, prst Doktor Webster je postajao sve više i više uporan unutar joj maca! Melinda samo ležao tamo sa glavom vrti, ne mogu kretati kao dva skrbi davatelji polako ju je gurnuo prema orgazma! devojke za jednu noc
Nakon još nekoliko minuta nevjerojatno napetost, liječnik pitao usput, "Imate vrlo uske vagine, još uvijek mora biti djevica!" Znaj ovo je pitanje kako očekuje da se odgovori, Melinda dahnu, "Y-da, II'm još uvijek djevica! "" To je dobro, odgovori on tiho, "da je bolje pričekati dok ste stariji, ne slažete se Miss Owens!?!" "Oh da, liječnik," odgovori ona glatko, "Melinda ima vrlo lijep i brži tijelo koje se ne smiju izgubiti na samo nikome!" Do sada je Melinda zadihan otvoreno, a ne brige mrvica je li bila stavljanjem na show za njih ili ne, kako je bio siguran da u nekoliko trenutaka ona će imati izuzetno teško orgazma! Melinda, "liječnik upitao potiho", čini se da je vaša vagina je jako uzbuditi, ćete imati i orgazam za nas, draga?!? "" II ne znam, ona dahnu, kao liječnik trzanje njegova prst preko njezina mala klitoris dok nije imao pravo na vrata korak od vrhunca! "Sada, dragi", rekao je u ukor, "morate mi reći što ste osjećaj, nakon svega, ja sam se sa svojim liječnikom!"-Sve u redu ", rekla je dok je oplakivanje otvoreno," II " m gonna cum stvarno teško, ne prestaju, samo nastavite raditi ono što radiš! "" Pa, Miss Owens, liječnik je odgovorio:upoznavanje parova "Vjerujem da je naša mala pacijenta je na granici, bi li molim ponude joj bradavice sisati na!?! "" Naravno, liječnik, "rekla je na efikasan način, prilikom otvaranja svoje bijele uniforme," Vjerujem da ste ispraviti, ona definitivno treba imati bradavicu u usta da bi njezin opušteni! " oglasi za druzenje
Do sada Melinda je bio apsolutno na vatru, a nikada u njoj cijeli život, ona je bila kao pobudila kao što je bila u tom trenutku! Iako nije imala lezbijskih tendencije u najmanju ruku, ona nije pružao otpor prilikom sestra prešanih njoj hard hot bradavicu da joj usne i naredio: "To je dobra djevojka, sisanje na njega meda!" My Gosh je okusio tako dobra, Sada je znala zašto dečki su bili toliko hopped do dobili svoje ruke na grudima djevojke! "Melinda", liječnik tiho recitira, "Želite li orgazam u aukciji!?!" "Mmmmm," ona hummed, "p-molim vas, javite mi se sperma!" Uzimajući u joj joj riječ, neka mu ruku listiću od nje samo picke, samo brzo zamijeniti ga sa svojim vrućim jezikom! "Aaragh," ona još stenjali u trenutku sudara, "to sisanje, mene sisanje off, činiti moj klitoris!" Joj maca sada je uhvaćen u vrhunac vihoru čiji je jedini bijeg bio je postići drobljenje orgazma, i to je je točno što se događa! Dok joj gramze usta proždro sestra veliki bradavice, joj maca ugovorene teško tri ili četiri puta redom u kojem, naravno, bio preteča do vrhunca da će uskoro položiti joj maca potpuno do otpada! Melinda ležao na ispitivanje stol, razbarušen mase drhtanje tijela koja nije bila u stanju kontrolirati za prvih nekoliko minuta nakon njezine sperma! "Samo se opustite za nekoliko minuta, draga", rekao je liječnik nježno, "Ja samo želim da znaš da je sve provjerila sasvim u redu, a mi ćemo vas vidjeti u gotovo godinu dana!" On je tada izašao iz sobe ostavljajući sestri Owens joj je pomogla da joj noge i vodstvo polako garderobu tako da je mogla staviti na svoje odjeće!
Upoznavanje radi seksa
Kasnije te večeri, doktor naletio njegov veliki penis u njegove sestre vruća maca dok gledate slatka mlada djevojka Shuddering tvrdi kako joj orgazma swept preko joj zbijeno pićka! "Bio si u pravu, Jeanne", kazao je između moždanih udara ", kazala je apsolutno savršen!

уторак, 27. април 2010.

Seks sa crncem

Srbija porno Ja ću objaviti moj apsolutni prvi put s crnkinja. To seže do ljeta 1979. Upravo sam završio praksu bejzbol taj dan i zahvalno nije imao posla. Pitao sam par prijatelja da žele uvaljati u NYC sa mnom. Živjeli smo u SI kutu Jerseya. Samo je Ivan igra pogoditi grad. Mi uhvatio
šest paket od Budweiser i krenuli.
Vjerovali ili ne,sa crncem bili smo pravna piti u to vrijeme? Pomislio sam da ide kroz Lincoln Devojke za druzenje
tunel tako da bismo se završiti do centra grada. Imao sam bio u grad barem 50-60 puta s mojim prijateljima, otkako je od nas imao automobil na pogon. Naši izleti obično završio u neke vrste vragolija. Bio sam valjanje u zlato 1972 Plymouth Gold Duster, 4dr, automatski, klupe. Ova stvar je tenk!
našeg putovanja bio jednoličan. Mi smo imali dva piva svaki. Izlazi iz tunela, odlučio sam da bismo trebali glavu prema selu. To nas je proteklih autobusnog terminala. Krstarenje po, sam pjegavi dobro izgleda crna žena na šetnju. Tada i tamo
sam rekao Ivan bili smo idući u dobiti položen. Imao sam letio prije kurve s prijateljima, ali nikada vidio jednog sam htjela da se sa. Kurve Srbija
Ivana gledali vrsta šokirala, ali mi je bio u za bilo što. Ja zaokružena blok i dođe oko na ženu sam vidio. Bila je odjevena u mini-suknje, ular vrhu, a jebi me pumpe. Ja izdvajali do rubnik, iza 3-4 drugim potencijalnim
kupcima. Zabilježeno je 5 drugih djevojaka na blok rade svoj predmet. Morao sam otarasiti 2 druge žene, prije nego jedan sam htjela da zgazi auto. Ona oslanjao u, sjenica ispala iz ular vrhu, a ona je počela raditi John's prepone kroz njegove hlače.
početne riječi iz njezinih usta bile: "ono što radimo 2 jebeni rog psi žele?" Rekao sam joj htjeli smo neke maca. Tako je započeo pregovore. 2 stvari sam tražio prije nego što sam zalazak posao. Sam htio biti siguran to je bio stvarno žena i ja sam htjela provjeriti da li je bila na razini ili policajac.
Bilo je teško koncentrirati se s tom sočnom gleda milo me gleda u lice. Pomislio sam sa druge djevojke rade i da Tit flopping u povjetarac, ona nije bila policajac. Zatim,porno Beograd
ona vuče Ivana ruku joj pod suknju i na njoj maca. John izvukao ruku natrag u flash, kao da je na vatru. Ja nikada nije mislio da je izvještačena. Poznanstva Srbija.
No, ovaj je odgovorio moj drugi zabrinutost. I, nismo ni razmišljati o bolesti. Mi smo bili rožnat tinejdžere, s kondomima, koji nije čuo puno o pomagalima. Mi dosegao cijenu, a ona je dobio u leđa. Popeo sam se na sjedalo i račvast moje polovice novca. Ona je počeo raditi moj penis desno kroz moje hlače, kao i ona učinila Ivana. Bio sam daleko od iskusnih i nisu znali koliko dugo sam stvarno mogla trajati. Dakle, gotovo sam se ripped moje traperice i Bvd's off iznad mene tenisice na slobodan moj penis.
Bio sam teško i navučen kondom na sa racticed potez.porno Novi Sad
Ona mi je zaista mi nije trebala učiniti, ali JA nije 'stvarno plaćati pozornost na ono što je mogla biti kazivanje. Ivan pokušao otklonski na mene i rekao da ide oko bloka. Rekao sam mu da sjedne jebati se, imaju još jednu pivu, i paziti do svoje strane. Neki ljudi jednostavno nemaju svoj povratak. Ta je žena straddled moj penis i uzela sve od mene bez problema.
Počela ljulja, sam počeo brušenje, i off smo otišli. Znam da je pripovijedao mi neke BS o tome kako sam bio dobar, kako sam osjetio velik, itd. U to vrijeme, sve što sam znao je da sam bio 'čovjek'. JA nije 'o da se vijak sa mojim očima zatvorena, tako, naravno, vidio sam ovaj ukusan sjenica ples prije mene.
sam napravio da ide sisati na nju, a ona mi kaže "niste platiti za to." Na taj način sve što sam dobio je bio brz polizati. Došao sam do zaključka da je samo nekoliko minuta, ali to je bio rad za mene. Ja sam radio moje ruke okolo da joj dupe i da je osjećao tako
osuditi dobar seks sastanak. Sam bio težak to fuck moj način se u ovaj ženu. Mislim da je ona mi govori: "Oh, baby yay ste jedan," kad bi došla iza sebe i počeo raditi moj lopte. To nije dugo prije nego što sam pucao mog teret. Ta žena mi je skočio, uhvatio t-shirt sa poda, te se očišćen off.
Ona nije mogla uzeti 2 minute. Ja sam obličje okolo Dazed and Confused. Ona kaže John, "ok lets go!" Ivan kaže joj: "ne, ja ne želim više." To me popped desno iz moje rumenilo zalaska sunca. Sada sam izokretanje dobiti na moje donje rublje i traperice. Ova žena počinje vikanje
i prokletstvo. Ivana, da je šupak, bio proturječan joj novac osjetila je ona duguje. Ona je pregovarao za 2 fucks i ona je pošla da se njezin novac. Imao sam napustila moju Bvd je i uspio izvući moje traperice preko cipele. Ova žena čuva
me gleda kao da je moja krivnja. Toliko se bilo kakve spomena. Nakon mnogo prijetnji i drugi rad djevojka dolazi do Ivana prozor, napravili smo posao.
bacio sam dame za seks malo više novca i moj zadnji piva, onda je dogovoreno da se napusti. Ona nas prokleo gore i dolje jednu stranu druge. Nakon što smo skinula, vidio sam da je Ivan već creamed njegove hlače. On je dobio bilo off na preliminarnim ruke posla ili gledanje mi vijak. Nikad nisam pitao, a on nikada nije rekao mene. Ali, Ivan je došao preko sa svojom stranom gotovinom nakon što sam mu rekao kako je nisko dolje on bi bio. Ja mogu gledati natrag u tom trenutku u vremenu i smijeh moj magarac off. Nadam se da ste uživali u ovom.

понедељак, 26. април 2010.

Devojke za druzenje

Agencija za upoznavanje Afton stenjali i prevrnuo pokušava ignorirati uporan dojavljuje njezina odgodu alarma. Ona je pogledala na sat još jednom, samo da bi potvrdili da je stvarno bilo sedam, ali crveni zažaren prstiju na noć stoje naznačeno da je sada sedam-o-dva i brojanje! Ona ispruži, težak da biste dobili promet kreće kroz njezino tijelo, i osjećao sam svoje bijele pamučne gaćice bikiniju pritiskom teško protiv svoje štrči vulve. Samo pritisak iz tankog materijala je dovoljno da poplava vagine sa maca sok, uzrokujući joj da se automatski skliznuti ruci unutar nje donje rublje i početi masirati joj sada lupanje klitoris. Devojke za druzenje zadovoljno dok joj je srednji prst lijeve trzanje natrag i naprijed preko sada uspravljeni malo seksa organa, dok je desnom rukom cupped jedan od njezinih grudi pune, ponekad motanje proširenih bradavice između nje palac i kažiprst. U posljednje vrijeme joj maca je bila tako lako uzbuditi da je kako masturbira najmanje dvaput dnevno da ide ludo! Ona je bila samo da se sperma, kad joj je majka rapped glasno na njezina vrata i viknu za nju da biste dobili gore i na 'em! Afton borili za odgovor da je bio budan, kada je plimni val užitka swept kroz nju, nanoseći joj maca da tinejdžerski trzati u numbing orgazma! Nakon pauze za trenutak ili dva da se oporavi, ona skakač iz kreveta i počeo dobivanje spremna za školu, a razmišljam o svojim planovima za dan. devojke za brak
Dan prošao brzo dok nije došlo vrijeme za nju šesti razdoblje teretanu klase, i dok Afton nije bio stvarno velik na sportskim, Miss Richards, teretana učitelj, zadržao klase koje imaju zanimljive niz aktivnosti za učenike devojke za poznanstvo uzorak. Poslije nastave u svlačionici, Miss Richards je prolazi joj pašu i ona je prestala pitati Afton da njezina gležanj je u redu, budući da ga je prevrnuo dok je igranje odbojke. Afton odgovori: "Oh, to nije previše loš, to samo boli za nekoliko minuta, ništa brinuti!" "Pa," Miss Richards spojila, "Želim vas da dođete u moj ured za minutu, tako da mogu dati još jedan pogled. "Afton, u samo joj grudnjak i gaćice, slijedi Učitelja u svoju malu cubby otvor ureda na suprotnom kraju svlačionica, sjeo u stolicu posjetitelja i proširene lijeve noge, tako Miss Richards mogli pregledati njega. "Pogledajte", rekao je osamnaest godina stari, rekao je, "nema problema, ona se osjeća sasvim u redu!" Miss Richards je trčanje ruku gore i dolje gležanj i tele od mlade djevojke, svaki put je za ruku koji se kreće malo više dok je ona trljanje unutar njezina bedra. Miss Richards nastavila je masaža, a komentirao je, "Negdje tih uganuća može čak utjecati na vaše tele mišiće bedara," i dok su Afton jednostavno je tamo sjedio, ona je neka učiteljica utrljati više i više na nogu, još dok je sam bliže i bliže joj prepone! Afton je disanje postalo više plitkih duže tople ruke su radili na njoj unutarnje strane bedara, a jednom u neko vrijeme jedan od njih bio kistom protiv svoje štrči maca. Došlo je definitivno liniju vlage uz Afton 'prasak koji je prikazuje putem on joj gaćice i Miss Richards komentirao kako privlačan Afton je izgledao vaginu, dok pokrivene bijelim pamučnim gaćicama. Do sada Afton je bio toliko uzbuditi i na takav strašna potreba za seksualnom reljefu, ona nije pružao otpor prilikom Miss Richards neka omaći prst unutrašnjost joj gaćice casuing Miss Richards u gukati, "O moj, Afton, imate jako mokro vagine, su vam je potrebna orgazma, draga?!? " erotske devojke
Afton nije odgovorio, ona je samo kimnula glavom "da", i čekala da vidi da li joj učitelj će dati joj što joj je potrebno. Miss Richards joj je rekla da lift bokovima, te u jednom brzom pokretu uklonjene mlade djevojke gaćice, otkrivajući joj mlada maca za nju željne oči da proždre. "Moj Bože, djevojka, povikne Miss Richards," da li vi znati kako se nadima svoj maca usne?!? "Nitko nikada nije pogledao joj maca kao Miss Richards je, i ona je uključen čak i više znajući da drugi ljudi biti voljen joj maca koliko je učinio, i što se dogodilo sljedeći je više od Afton moglo bi potrajati, jer Miss Richards nagnuo i počeo joj tonguing ispupčen maca sa svojim ustima! Drugi dugi jezik vezane uz njen klitoris, Afton imala veliki orgazam, više zadovoljstva i dublje od bilo koje joj je iskusio u svom kratkom životu, i dok je čitao priče o oralni seks, nikada u svojoj wildest dreams je mislila da je sve mogao imati ikada osjećali kao prekrasna i zadovoljava kao taj!
Nakon što silazi s njezina seksualna visoka, Afton upitao zašto Miss Richards je imala izabrao, a ne neke druge djevojke. "Jer," Miss Richards je odgovorio: "prošli tjedan sam vidio kako silovit vagini pogledala na svoje uske gaćice i JA pravedan je to probati i dobiti moj usta na njemu, da li ste drago mi je?!?"upoznavanje druzenje "O, da, to je bio velik, pravedan velik, odgovori jako oduševljen Afton! Prije nego što je govorila opet, Miss Richards činilo se da prebiraše joj slijedeće pitanje, ali na kraju je pitao: "Biste li umu ako sam vam pokazali moju vaginu, to je vrlo mokro, i kojima je potrebna neka posebna pažnja!?!" Afton osjetio joj maca drhtati na misao vidjeti starije žene vagina, i željno je odgovorio potvrdno! Standing up, Miss Richards skliznuo off joj bijele suknje teretanu, i polako skliznula njezin puni gaćice dolje da joj ankles, gdje je zgazi iz njih s jednom nogom i dade im udarac s druge. Afton gledali u ukupnom fascinaciju kao Miss Richards stajao ispred nje s njom širiti noge razmaknute izlažu joj dlakave maca za mlade djevojke da vidi! oglasi dama
"Da li kao da," zamolio nervozna Miss Richards, "nadam se da učiniti, jer ja sigurno 'uzimajući potopljena je prikazano na vas!" "Vrlo ste grmovit," Afton ponudio, "I've nikada vidi onu koja dlakave, čak ni moja majka! "" Dopustite mi da sjedne u moj stolac i širiti širok za vas, mislim da možete dobiti bolji gledati na taj način ", nastavio je Miss Richards. Kada je sjedio s njom širiti noge široki, Afton mogao vidjeti ružičasti raspor skrivene među debela rast tamnosmeđe stidne dlake pratnji malo zrna od maca sok držeći se krzno po svojoj ispucati! Njezina usta su nadima se obscenely, dajući svaki znak da joj maca bila u stanju visoke pripravnosti seksualnih!"Što želiš da učinim, gospođo", upitao Afton, koji je počeo rasijano napraviti vlastiti klitoris devojku ? "C-možeš li mi sisanje off, draga," Miss Richards je pitao u gotovo prosio glasa: "Trebam je tako loše, a vi ste tako krasna usta!?!" Afton nikada nije jeo maca prije, ali nakon što Miss Richards je učinio za nju, ona je osjećala da je okrenuti fair playa, pa je ona skliznula off joj stolicu i stavio joj usta direktno na Miss Richards hot pussy! Afton čuli Miss Richards usisavati pluća puna zraka i njezin jezik burrowed svoj put u njoj dijafragma, koji je ubrzo uslijedio je dugi glasno jecati,upoznati "O meni ne, dragi, da li vaš učitelj je maca kao dobra mala pizda lapper! ! "Afton nije mogao vjerovati koliko opojne mokro vagine može biti na taj način ona je uzeo nekoliko dubokih udisaja samo da udahne svježeg mirisa topla maca! "Oh moj," Miss moaned Richards, "Mama je o to imati prekrasan sperma pravo u ustima, oh please, mama lizat jače!" Afton dosadno u još teže, pazeći da Miss Richardsa klitoris dobila dosta pažnje izaziva potres učitelj izdisaj, "O moj, Bože, tvoj jede moje maca i daje mi veliki jebeni orgazam, ti mali pička sisa kurva!" Afton lice je bitak drenched s gospođicom Richardsa seksa sok, a ona grabbed Afton'sglavu i održao čvrsto protiv nje spasming vaginu dok joj vrhunac je prošlo! Kako upoznati devojku
oglasi devojaka Afton pogledao na sat na zidu i shvatila da je već pola puta kroz sedmi period, a ona usklikne: "Oh, lordy, pogled na vrijeme, ja sam zaista kasno za moj sljedeći razred!" Miss Richards, dok je još uvijek miluje Afton's magarca, odgovorio languidly, "Ne brinite se stvar, ja mogu vam dati pass rekao sam rasprava tvoj" uganuće gležnja "!!!" Nakon što je čuo da je, Afton opuštena malo, ustao, i joj ponudio sad kaplje maca se starija žena i reče: "Pa, ako imamo vremena ... ... ...." Bracne ponude

недеља, 25. април 2010.

Kako upoznati devojku

Kako upoznati devojku Walker požurio do koraka srednje visoke, flung otvoriti prednja vrata, i nastavila izravno u glavni ured. Ona je pozdravila s dobro jutro srdačna od gospođe Bruner, ispred desk recepcionar i supervizor za Principal Bradley. "Što sam dobio danas", upitao Barbara, nadajući se da to ne bi bilo drugog razreda math?!? "Ah, daj da vidim, odgovori gospođa Bruner, kao ona skenirana lista odsutnih nastavnika," Da, ovdje posrijedi je, te pod za Matt Kearny engleske književnosti, soba 231! "" Hvala, "Barbara odgovori zahvalno, "barem to nije matematika!" Barbara popeo jednom stepenicama na drugi kat i soba 231 rezultata niz hodnik, a na desnu stranu. Kad je ušao u učionicu, većina studenata već su bile tamo, uglavnom oko glodanje i razmjenu mali razgovor sa svaki ostali. U 8:47 konačno zvono zazvoni i svi studentski uzeo njihove dodijeljena sjedala, pokorno čeka Barbara početi klasi. Baš kao što je pokretanje na sat na Chaucer, vrata za dvoranu put zamahnuo otvorenom iu sauntered Deke Banyon, kao da nije imao brige na svijetu! klipovi seksa
Barbara staviti dolje svoju lekciju plan i čekao da se njegova Deke sjedalo, i nakon što je sjedio, ona je pogledala sjedećih shema saznati njegovo ime, a zatim upitao: "malo problema uzimajući vanjska strana od krevet jutros gospodin Banyon !?! " devojke video Deke, s pogledom ukupnih dosade, drsko odgovorio:" Naw naučiti, to nije problem! "klase tittered na Deke odgovor i Barbara osjetio obraze okreće crveno u biti neugodno mladi huligan. Ona zgazi naprijed nekoliko koraka i uzvratio: "Ti i ja ću razgovarati na ovu odmah poslije škole, i ne razmišljaju o ne pokazivanje gore, ili ravnatelj Bradley će čuti o tome!" Deke lažan zijevati već dogovoreno pad nakon škole, pa Barbara se vraća u njoj sat i na klase nastavio sa seksom nikakvih incidenata. Dan kao da letjeti po, i Barbara je potpuno zaboravio da Deke Banyon je dolazio poslije škole, i to nije sve dok ona čula kucati na vrata pekmez da je zapamtila njihova imenovanja. "Dođi u Deke", ona ponudila, i molimo sjesti ", dok motioning na stol u sredini reda. Deke slouched dolje u sjedalo i neka mu noge isturiti naprijed u veliki prikaz bezobrazluk. Barbara je o njemu opomena kad je mogao 'pomoć ali primijetiti veliku oticati u ispred svoje traperice! "Moj Bože," ona misli ", on je hardon i nije se uopće pokušavaju to sakriti, sve živca ovog dječaka!" "A što si htio da me vidi o" vrlo pijetao siguran Deke rekao suavely? Trenutno usplahiren na očima pobudila penis u mladića hlače i njegov stav lajav, Barbara poticaj za nešto za reći. "Mačka je dobio svoj jezik, uče", osamnaest godina stara nezadovoljan, rekao je drsko, "ili ste više zainteresirani za viđenje što je ovdje", kako je on Potapšao pred njegove prepone!?! Barbara šokiran mucao, "Pa ja nikada!" "Tako je naučiti, vjerojatno nikada", odgovorio Deke, dok smijeha na nju očito nelagoda! "Y-ne možete razgovarati sa mnom na taj način mladi čovjek", ona pljune, "Ja sam dobar um poslati ravno u ured!" "Da, da," Deke zijevnuo, dok stoji, "Dozvolite mi da vam pokazati što je pravi čovjek za vas", kao Barbara promatrali u apsolutnim užasom kao Deke Banyon nastavila da unzip njegove hlače i izvaditi njegovu erekciju! upoznavanje oglasi
Kada je bez njegova trapera zatvora, ustao je teško ponosni, s velikim ljubičasta glava koji je izgledao satiny glatka. Sada pojačava vrlo blizu nje, Deke uze je za ruku i stavite direktno na njegov bijesan hardon i prošapta u svoje uho, "Hajde Baby, dati Deke malo glave, znate da želite da!" Barbara glavu vrti se kontrole, ona je htjela šamar Deke lice i pokrenuti iz sobe vičući, ali s druge strane, veliki kurac osjetio apsolutno živi u svoju šaku, i ona mogla osjetiti joj maca pljusak dok drži na prekrasnim jebati stup! Ona je osjećala dvije jake ruke na ramena joj gura prema dolje na koljena, i dok nude malo ili bez otpora, u samo nekoliko sekundi joj usta bila samo inča iz velikih glatkih glava. Naginje se prema naprijed samo malo je bilo sve to uzeti, i Barbara polako otvorio i uzeo debeli član oprezno u svojim toplim ustima! "Moj Bože," ona misli: "Što ja radim, sam mogao ići u zatvor za ovo!" Žele očajnički pokušava povući daleko, Barbara još uvijek ne mogu sebi pomoći i isisan je penis Deke još teže, pokušava potaknuti mlade čovjeku da puhati njegova opterećenja brzo u usta! Kao što i lajav samopouzdan kao što je bio, Barbara je još uvijek bio siguran da je malo ili nimalo sposobnost upravljanja svojim ejakulacija, i pravo na napomena on je ispraznio mu jaja u usta sa toplom sperma bujica koje je lakomo progutao dolje u dva gulps! Sve svoje odraslog života Barbara bio pravi pička, uvijek gutanje cum od tvrd uboda od muškaraca u svom životu, i Deke nije bio iznimka, on je bio samo još jedan veliki penis isisan biti off! Sheepishly Barbara dobio na noge i bio je oko stati na kraj sve ove gluposti kad Deke zabodena ju uza zid i zaglavi se ispod njegove ruke i haljina i počeo milovanje vagine po njoj pamučne gaćice! "Molimo ne," rekla je slabo, ali širiti njezine noge još više osim tako mlada klinac imao bolji kut u napadu joj maca! Ona je znala da je to neizbježno sada, ona će dobiti jebeno!
"Wow, kuja," zadivi ", ovo je pička hairiest sam ikada ljubavni video, ja ću stvarno uživati plowin 'ovo polje!" "Imate prljave usta, mladi čovjek," Barbara uspio promucati , ali joj djela govorio mnogo glasnije nego njezinim riječima, i ona pruži i vodio debeli komad mesa da penis otvaranje joj twat. Deke nasmijao na nju i odgovorio: "Oh yeah, baby, ti si pravi uzrujani sa mnom, zar ne, toliko uznemirila da ste puttin 'moj penis u svoje ugrabiti sve vaše self!" Barbara nije bila sasvim spreman za ono što se dogodilo sljedeći, jer jednom glava 18 godina stara je jedva ušao prick joj maca, on lurched naprijed sa začarani potiska koji gotovo ju je pass out! To je mješavina boli i užitka mutne zajedno da joj je uzimanje na seksualni visina ona nikada nije postignut prije! Deke osjetio da je učitelj bio drolja u ljubavi njegov penis, tako je zaglavio svoje muške Gristle još jače i brže u njezinu ljubav rastaljeni kutija dok su njih dvojica bili na rubu blistavo orgazme. Barbara je delirious s požude, i omotan oko njezine noge Deke struka pokušava svoju snagu probadanja u još dalje! Bilo je nešto o video jebacina žena koja je stvarno u tome, a ova kuja je u nju na lopate! Ženskog orgazma je komplicirana stvar, ali kad dođe vrijeme za pustiti, prva stvar koja se obično javlja se tvrdo kontrakcije vaginalnog zida oko tvrdi pumpanja penisa. Ovaj slučaj nije bio drugačiji, i Barbara je maca teško i potrese zavladala Deke je kurac za sve to je bio vrijedan, što naravno signalizirale svoju odvažnost da puca njegova opterećenja teško, brzo i duboko u kuja je vruće pićka! Barbara pustiti glasno jecati dugi, a Deke spewed se niz oluk expletives kao njegov sam orgazam savršeno tempiran s njezinima. ljubavni oglasi
Nakon uzimajući jebeno njezina života, Barbara pokušao povratiti malo self poštovanje prema chiding Deke molimo da dođete do klase na vrijeme! Javni seks On je gledao preko na nju i odgovorio: "O, ne, ti ćeš me držati poslije škole opet, dobro možda samo ću biti kasno ponovno sutra, trebam biti kažnjen, ja sam kao zločesti dečko!" erotski video

субота, 24. април 2010.

Javni seks

Javni seksUpravo smo se vratiti iz odmoru u Gran Canaria. Ja sam Jack i moja supruga je Carol. Mi smo oboje pedeset i odlučili slaviti kod imajući ned odmora zimi. Imao sam pročitao gore o Maspalomas dine i pričini radiš malo gol za sunčanje. Zene za udaju Carol mi je rekla da bi samo ići toplesu. Stigli smo u naš hotel, koji borave polupansion. Sljedećeg dana smo se uputio prema dine. Imali smo dobro hodati oko području gola sunbathers upotrebu i pronašao mjesto na vrhu male Dune, Carol osjeća udoban sa. Mi legao naše ručnike i ja Uzeli off i utvrđenim gledajući Carol povući svoje duge majica off i objaviti svoj 36 inčni tits i utrljati ulje za sunčanje nad njima. Jebem zenu
Moj prick počeo da nadođe. Rekla sam joj da utrljati malo ulja na moj probadanja, ali ona mi je rekla ostalima mogao vidjeti pa sam morao to učiniti sebi. Pored nas oko 10 pješice udaljen je drugi par goli polaganje na suncu. Području bili su u zadnje više seculded kao što je bio okružen grmovima oko 3 podnožju visoke, s jaz s kojima smo suočeni, tako da sam mogao vidjeti ih je prilično jasno. Ona je ležala na leđima s masivnim tits visi strane njeno tijelo, njen partner je ležao uz nju sa mu ruku na trbuhu i čini se da je igranje s njom maca. sisate zene
Bili smo sunčanju za oko sat vremena, mi je imala i dozed off. Budim vidjeti momak stoji kraj jaz, wanking. Ja sam ustala i pogledala nad. Sam mogao vidjeti da muški sada je dobio inbetween žene noge i sisa je daleko na nju maca, ona je došla s glasno stenjati. Carol probudio i pitao što je buka. Rekla sam joj što se događa, a ona mi je rekla da ne ne pretjerano radoznao. Nastavio sam gledati kako žene onda ruže, ona je ustao i pogledao uokolo. Muški onda ustane. I onda je vidio njegov uspravan penis priljepljivanje out ispred sebe, to je oko 7 do 8 inča dugo. Nastavio sam ležao na moj prednji i gledati. Muški wanking zatim se vratio abit i žena je dobio na nju kness i nastavila da joj daju čovjeku popušiti, u punom pogled na bloke i mene. Rekao sam Carol što se događa, a ona je pogledala gore iz njezine knjige bila je čitanje.gledati seks Ona je komentirao o veličini njegove muškosti. Carol je polaganje na njoj prednja strana, ja skliznula mi s desne strane dolje na nju bum dok je gledala par. Ona širi njezine noge i stavim svoju ruku u svom bikini dna i našao joj maca i navučen prst i lagano joj prst jebeno. erotske devojke
prestao ženski sisanče i čovjek legao nazad dolje na leđa, zatim je dobio čovjek njezine noge i inbetween joj jebeno.Gole zene Ja sam podigao i skliznula Carol's Bikini Bottom, ona nije odoljeti. Bloke wanking potom se preselio u jaz, blokiranje naš pogled. Ja sam ustala i izdvajali Carol gore. Pitao sam je kako se osjeća gola na suncu. Rekla mi je osjećala ok. Mogli bismo joj ženu oplakivanje i vidjela muško, zvat ostale muške u. On je otišao u svoje osamljene bitni i kleknuo je žena glava. On je njegov povratak za nas. Zatim sam hodio putem do jaza na jednu stranu i vidjela muško je što je dobio udarac posao žene kao što je bila jebeno njezin partner. To je trajalo oko 5 minuta kada je žena partner, povukao i došao preko joj trbuh. Muški je bila suckin, a zatim se preselio preko i wanked njegov probadanja, dolaze joj trbuh kao dobro. On je tada dobio gore i lijevo. Ženski ustao i vidio sam hrabrost trčanje dolje joj trbuh nad njom maca. Muški dobio bocu vode i njezina oprati. amaterski seks
JA je otišao leđa to Carol sportske erekciju. Rekla mi je da sjedi pored nje i ona mi wanked off. Ništa više se dogodilo s par za ostatak afternnon, ali sam ići po Walkabout i vidjeti više seksa akcije događa. Upoznavanje zena Kad sam je dobio natrag Karlo mi je rekao da je upravo nakon što sam napustio gol muškarac s uspravan penis šetao gore i sjela iza nje dok je ona ležala na leđima sunčanje i pitao ako je mogao sjediti s njom, dok je njegov probadanja wanked ispred nje. Ona mu je rekla da ide dalje, ali je na svoj red da je netko mislio da je vrijedno wanking više.matorke oglasi Ona mi je rekla da ako smo dobili natrag rano sutra možemo koristiti drugo mjesto na par su u. Te noći sam jebeno glup i Carol nadali smo mogli doći do dine u ranim jutarnjim satima. Da bi se nastavio.oglasi brak

петак, 23. април 2010.

Upoznavanje zena

Devojke Srbija .burmut, Miss Egan, sad kako ste na računalu ", upitao sugovornika!?! "Vrlo dobro," Melanie odgovorila: "Ja sam imao opsežnu obuku na svim većim poslovnim mekana nositi proizvodi i upoznat sam sa svim vrstama računala!" Dee Waller bubnjale prstima na svom stolu dok je studirao Melanie Knox 'varalica, postavite ga dolje, i počela polako, "Vi shvatiti da je mjesto za koje aplicirate je da je izvršni tajnik za Stanton Ingalls, glavni operativni direktor te tvrtke?!?" Melanie kimnula glavom i odgovorio: "Da, osjećam se da imam sve kvalifikacije potrebne za napraviti odličan posao za gospodina Ingalls, ja sam bio u poslovnim za dvanaest godina zatim, i osjećam da sam spreman za velik vrijeme! "Oslanjajući se nazad u stolici s joj prsti isprepleteni iza glave, Miss Waller nastavio oprezno, "Ovo je delikatna pozicija, i jedan koji zahtijeva krajnji u odluci, g. Ingalls će Vam povjerenju mnoge povjerljive podatke o unutrašnjem djelovanju naše tvrtke!" Ja razumijem savršeno, "Melanire odgovorio:" moje ponašanje u mom prethodnom zapošljavanju je iznad sramotu, tako osjećam g. Ingalls me može zaposliti s najvećim povjerenjem! "" Ja sam siguran u to ", Dee je otišao na, "ali taj posao zahtijeva, ah, kako ga trebam staviti, ruke na više i osobni odnos s gospodinom Ingalls!" Momci i devojke
"II'm ne siguran što misliš," Melanie mucao, malo zbunjeni u smjeru razgovor je uzeo! "Sada, Miss Egan, ti si sjajna slobodne devojke ," Dee Waller odgovorio glatko, "koliko se prvoklasan izvršnog tajnika da ovih dana!?!" "Ne znam točno," Melanie odgovorio polako, "Rekao bih da između četrdeset i šezdeset tisuća godišnje, ovisno o dužini radnog staža i sve!" "Ja bih da ste o pravu," Dee odgovori brzo, "ne tako ste se pitali zašto je ovaj položaj nosio plaće više od stotinu tisuća dolara godišnje plus beneficije, to je gotovo dvostruko ono što položaju obično plaća!?! "" Pa, mislim nisam stvarno dao puno mislio je, "odgovorio Melanie polako", pa sam sega ove "osobne poslove" su ono što čini posao vrijedi toliko! "" Sada ste dobivanje slike, "Dee Waller odgovori:" Jeste li još uvijek zainteresirani, ako ne, možete podići i ostaviti bez hardosjećaje tako što ikad s nase strane!?! "" Ne ", odgovori ona," Ja sam još uvijek zainteresiran, ali želio bih čuti točno ono što bih se ja osobno uzimajući u! "mali osmijeh širiti preko DeeWaller lice i iznio je mišljenje: "To je vrlo osjetljiv reakciju, pa evo posao!" trazim zenu
"Ne znam što ste čuli o Stanton Ingalls," Miss Waller nastavi ", ali dopusti mi reći ovo, iz osobnog iskustva da je jedan od najdinamičnijih pojedinci ćete ikada imati zadovoljstvo susreta, ali zajedno sa svojom osobnošću i neodoljiv voziti, također dolazi u njegovu sklonost za više od oprosta! "svojim potrebama u tim slučajevima mogu biti gotovo gladan", ona recitira "i uvijek moraju biti voljni i sposobni učiniti sve što je potrebno da Popunite posebnim potrebama, što sam ja sebi jasan na temu!?! "Upoznavanje sa devojkama " Melanie sub natrag u svoju stolicu malo zapanjen, ona je pitali zašto su plaće toliko visoke, ali to nikad nije ni križan joj um da bi mogla moraju biti uključeni u seksualno njen šef, pa je zamolio za malo pojašnjenje: "Misliš da ću morati spavati s njim!?!" "i više", odgovorio Dee tiho, "još mnogo, mnogo, više! "" W-što je više mogao tražiti od mene ", upitala je quizzically!?? Sada naginje se prema naprijed u svom stolcu, izgledao Dee Melanie u oči i rekao, "Honey, gospodin Ingalls će biti putujući svijetom, a vi vodeći posvuda on ide, to je životna prilika, da ćete ići mjesta i pogledaj stvar koju nikada nisu ni sanjali, ali ako želite ovaj posao, morat ćete učiniti ono što on govori i kad kaže da! "" Bojim se, "nastavila je on," da s vremena na vrijeme g. Ingalls će vas tražiti da se s drugim ljudima, i muških i ženskih, ali sam obećanje, većina žena će ubiti za ovu priliku, i usput, posljednji sekretar je trajao gotovo pet godina i umirovljenici s milijun dolara otpremnine paket! ! "Melanie sub dalje, ne koji se kreće mišića dok je pokušao shvatiti sve što je odbačen u krilu u posljednjih petnaest minuta, to je jedna stvar da zajebavati šefa, ali cijeli drugi kotao ribe na spavanje s drugim ženu!
Srpske devojke."Reci mi što si razmišljam, Melanie," Dee Waller upita tiho: "Ima li još nešto želite pitati mene?!?" Nakon dubok dah, Melanie je odgovorio: "II'll moraju priznajem 'ma malo sumnjičav u cijelu stvar, ali nikad nisam imala spolni odnos s drugom ženom, ja sam potpuno heteroseksualnu pa bih mrzim da se zaposlili i onda ne držati moj kraj jeftino, ako znate što sam znači! "" Naravno da ne, draga ", rekao je u Dee glas iznad šaptati," mi nikada ne bi poslali nikome upoznati g. Ingalls osobno bez potpuno siguran da je ta osoba mogla nositi svaki aspekt posla , uključujući i onu koju su zabrinuti o! "" Ali kako ... ... .... "Melanie rekao kako svoj glas trailed off!?! Opet, gledajući Melanie ravno u oči, Dee Waller ravnomjerno odgovorio, "Mi bi saznati upravo ovdje i sada ako si pravo žena za taj posao, ako ne mislite da možete nositi ga, tu je vrata ! " Upoznavanje zena
"Ne", odgovori brzo Melanie, "Ja ću probati, ali kako ... ... ... ... ... .?!?" odmah vraća u svoje meke razumijevanju ton glasa, Dee je rekao tiho:" OK, Hon, ustanite, podignite vaše suknja, i pokaži mi svoje gaćice, molim! "" Right here, "rekao je Melanie nevjericom," w-što ako netko hoda u!?! "" Ja već uzeti slobodu zaključavanje vrata, "odgovorio je Dee , "to tako da ste spremni, pokažite mi, molim!" Melanie Polako je ustao i uz brzo okreće crveno lice, podigla je svoju suknju od poruba i izvukao ga visoko iznad njezina struka, otkrivajući joj panty pussy odjeven u ovo potpuni stranci! "Mmmmmmm," Dee hummed, "vi nosite vrlo lijep u stvari, i od izgleda to, ti si pravi riđokos!" Njena obrazi su već bili podudaranje joj kosu, ali ona je ipak uspjela odgovoriti, "Ja sam istina riđokos, mislite li gospodin Ingalls bi tako?!? "" Dušo, "odgovori ona tiho," Stanton Ingalls ih voli crvene, plava, crna i brineta, ali mogu vas uvjeriti da je on pozitivno će obožavati svoje panty naslovnici vagine, sada dolaze ovamo i neka mi se osjećate toplinu! " sms devojke
"Oh moj," Melanie gasped kao Dee Waller nagnuo i poljubio njezinu vaginu kroz joj gaćice dok čipke, "T-da se osjeća jako lijepo, ja ne mogu vjerovati svidjeti!" Dee chuckles samo malo, a ona tugged tanak pod haljinu od od Melanie's kukova i reče: "Ako vam se sviđa taj, da ste gonna love this", dok je sjedila Melanie dolje na stolu ispred nje i pokopani u usta mrkve boji grmu među njezinim bedrima! ! "" Bog mi pomogne, "Melanie moaned", te to učiniti bolje nego bilo koji čovjek sam ikad imala, a vi znate točno gdje staviti svoj jezik, ohhhhhhhhhhh, myyyyyy! "Ona osjećala kao ukupno skitnica, ali ona uopće nije briga, jedina stvar koja je sada važno da osiguraju da ova pička preklapanje intervjuira joj sisao do orgazma! Dok je njezin um je bio utrke brzinom svjetlosti, ona je shvatio da je to žena do žene što ne bi bilo problema na sve, i da čak i ako ona nije 'dobiti posao, ona će morati pronaći sama malo maca licker baš kao i Dee! U početku je bila malo povučen o najmu drugom ženom jezika njoj, ali nevjerojatno, sada je otvoreno je shoving joj pička kaplje naprijed tako da je Dee Waller mogao staviti pritisak najviše moguće i na njoj hot klitoris!
Kao i mišiće u svom cuant počeo mahnito ugovora, Melanie je prešao na pamet da ona ne bi smetalo dobivanje posla kao Dee Waller je osobni tajnik, kao što je bilo sigurno par povlastice da odmah izniknu na pamet! "II'm Cumming," Melanie mucao, kako joj maca drenched usana i obraza od vrućeg pička lapper, "Ti si mi siše na topla, tvrdi, karanje cum, moj klitoris je tako jebeno teško, oh da, ne to za mene,mlade picke ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! "to je bio gotov, samo tako, a sada joj je pička trza kao luda, jer je pokušao da se opustite nakon orgazma drobljenje upravo to potpuno ripped na komadiće! "Dakle," Dee je rekao tiho: "Ti kao da djevojka koju sisanje off, mislite da je jako lijepo, ha!?!" "Oh, da," Melanie, rekao je tiho, "da je sljedeća najbolja stvar u nebo! ! "" Pa mislite da možete nositi ga, "Dee upita:" to nije problem, zar ne?!? "" Siguran sam da sam spreman, "Melanie je odgovorio:" dovedite ga na! "" You 'ponovno približava, "Dee Waller odgovori natrag", ali postoji još jedan prepreka za vas to jasan! "" Ono što drugi ne postoji, "Mealnie pitao," ja je seks sa ženom i zaista sam ga voljela!? ! "" Ne, "Dee njezina ispravljene," Imala sam spolni odnos s tobom, samo subota leđa i pustiti mene jesti maca, to bi mogao biti bilo tko to radi, ali pravi test je kad jede ", kako je odrastao svoje haljine i izloženi vrlo dlakav smeđe ugrabiti koji je već otvoren u razjapljenih uzbuđenja! Ljubavnik
"Y-želite li da te sisanje off," Melanie pitao dvojbe?!? dobre picke "Honey, misliti o tome", Dee njezina ukoreno nježno, "to moraš biti preduvjet, i vi to znate, pa neka je doći do nje ako mislite da možete!" Melanie gulped jednom i rekao, "Let's trade mjesta! ! "Melanie vidio neke kose pite u svom danu, ali Dee Waller je imao hairiest maca je ikad vidjela, ali iz nekog razloga, kako je preselio usta prema krzneni cilj, ona ne osjeća nikakvu odbojnost na sve, u stvari, ona je uze dubok dah i nosnice spaljene kao aromom svježe vruće maca napuni punim plućima! "Moj Bože, djevojke," Melanie prošaptao, "imate jebeni šumi raste ovdje!" "D-ti se sviđa to", upitao Dee nadamo se, "svi muškarci love it!?!" Nema odgovora je u tisku kao Melanie usta napravio kontakt koji prigušen zvuk možda je čak i misao o izradi! Uskoro slurping glasne zvukove Melanie 'jezik na Dee's Waller pička su bili jedini zvučni u mali ured, koji je uskoro nakon toga mekana uporan jauk nad dlakave pussied lapper pička! "Jeste li sigurni da niste to učinili prije," Dee dahnu, "znate gdje se nalazi moj klitoris jednostavno je!?" Podizni joj lice za odgovor, rekao je Melanie slatko, "Imate lijepu vaginu, Dee, i moram reći, ja obožavam jednostavno stavljajući usta na vaš spolni organi! "Isusa," Dee moaned glasno, "II samo ljubav sluša što govori tako!" Nakon što joj daje malo više teško sranje, Melanie osvrnuo se i upitao u djevojčica glas, "kao način, misliš kao kad sam govoriti o tome kako lijepe svoje prepone i kako slatka to izgleda kad je sve izbočen van i mokra?!?" "Oh, da," Dee prilično dahnu, "J-tek tako, te da se osjećam kao takav picke!" Nakon nekoliko lize, Melanie šapnuo, mislim da je ovo velika dlakava pička vam kvalificira kao maca, biste li željeli da se sperma sada, draga, treba Melanie svršiti svoj maca sa svojim jezikom?!? "To je retoričko pitanje doista, onaj koji Dee Waller nikada ni pokušao odgovoriti, kao što je bila previše zauzeta imajući jedan od najboljih i najduži trajno doživljava vrhunac je ikad doživio! Melanie je cijelo lice bilo premazani slatki pička sok od Dee's slinjenje maca, ali je njezin jezik koji je bio radiš sve štete što je dosadno u teškim i brz na uspravno malo klitoris koji je bio jako naprezanje kao lud da ga dovede vlasnik uma numbing orgazma za devojke !
Kada je gotovo, Melanie čuva usta priključen na Dee's maca, luxuriating u okus i miris koji ženskog orgazma je stvorio! "Ti stvarno ne sviđa, zar ne", upitao Dee dok se izvodi kroz njezine ruke Melanie je dugo mekana kosa?!? "Nevoljko povlačenjem usta njezina forma još uvijek nesiguran pička, Melanie tiho odgovorio:" Da, mislim ja to, ja stvarno učiniti! "" Pa sad je kao dobar kao bilo vrijeme da vam kažem ", rekao je Dee! "Što," Melanie upitao: "recite mi što!?!" "Ja izostavio jedan manji detalj u intervjuu," Dee objasnio je tiho, "Stanton Ingalls ima dvije izvršne tajnice, ja sam jedan, a ako ćete se posao, ti si broj dva! "Melanie samo buljila u Dee Waller na trenutak ili dva, ostavljajući ono što je upravo čuo u sudoper," Misliš smo dobili ostati zajedno ", upitala je uzbuđeno!?! Površno glavu i treperi veliki smiješak, sretno Dee odgovorio: "Ja sam" druge ženske ", možda ćete se morati spavati s, kako je u redu s vama!?!" Opet, nijedan zvuk je došao iz Melanie usta, jer to je već bila ispunjena vrućim mokro maca Dee Waller, te da je odgovor na to! muskarci vole

четвртак, 22. април 2010.

Ljubavnik

Druzenje preko interneta Siene bio je njegov ljubavnik djevojkom, tako je bila izvan granica. Ali ju je htio Caden otkad je preselio bih se u nekoliko mjeseci. Bio bih pokušao staviti ju izbaciti iz glave, ali stvari su imali samo stečen gore.
prije mjesec dana je hodio na nju u kupaonicu kao što je koračni iz tuš.
"Oh!" Ona je skočio s iznenađenjem i uhvatio za ručnik, ali ne prije nego on bih pokrenuti oči niz duljine svoga tijela, uz napomenu kapljica vode kaplje iz njezine uspravne bradavice i meko krivulji joj maca kao što je nestao između nogu, jedva skrivena uredno odrezani pramenovi kose. ljubavnici
On polako izvukao oči back up svoje tijelo dok se njegov pogled sreo njezin. Caden mogao vidjeti alarma u njenim očima, ali je bilo nešto drugo, previše. Je li to uzbuđenje? Ona je zahvatila ručnikom skromno protiv svoje tijelo, ali je on mislio možda ona potajno bila zadovoljna da bih dobila dobar izgled.
Caden se zagledao u nju s provokativne izraza, što uopće nije premjestiti na odlazak.
"Moram se oblačiti," rekla je , nervozno prebacuje u malom prostoru.
Caden pritisne prst na usnama. "Shhhh, šapne. slobodne zene oglasi
dopire Zatim, on je shvatio njezin ručni zglob i donijela joj ruku protiv njegove traperice. On neka se malouzdah užitka dok je pritisnuta joj dlan čvrsto protiv njegove krute erekcije.
Njezine oči rastao velika i ona pogledala na Caden, joj lice mješavina neizvjesnosti i iznenađenja. Sekundu kasnije Siene izdvajali majčinu ruku i gledao dolje na podu.
"I - JA stvarno imati da biste dobili spreman. Anthonyja će biti doma svaki čas."
Ona je odbila zadovoljiti njegov pogled ponovno tako da je zakoračio u stranu i ona je hitro vanjska vrata, njezina polugolih tijela pritiskom protiv njegove kao ona brušenog prošlosti njega.
On ju je gledao bježanje u Ante spavaću sobu, njen ručnik pada otvoren u leđa, otkrivajući svoje savršeno oblikovan magarca za nekoliko blažen trenutaka prije nego što se vrata zatvore iza nje .
On je naslonjen vrata kupaonice i unzipped njegove hlače, oslobađajući debeli penis. On sam stroked jer je mislio na svoje golo, mokro tijelo.
Caden bio tako okrenut na kod njihov kratki susret da je klimaks u rekordnom vremenu. Kada je njegov penis izbili sa toplom sperma, on je na slici to spurting sve nad njom ljepušan lice.
Zastao je izvan zatvori vrata spavaće sobe, u nadi da bi možda Siene bi ga otvoriti i uhvatiti ga drži njegov penis krut, gladak s sperma. Pravedan misao joj ga je vidio u tom stanju ga čuvaju teško.
Ali nitko nije vratio, tako Caden se čisti off u kupaonicu, a zatim povukao natrag u svoju sobu. I ne trenutak prerano, bilo. Anthony stopama zatrubi u hodniku a samo minutu kasnije.
Za dana je zabrinuta da bih reći Ante o incidentu, a on sam berated za bitak tako neustrašivi. To je bio vrlo riskantan potez. Ali dana otišao od strane, a Anthony nikada nije izveo, pa on pogoditi da Siene nije ga izdati. Život je nastavio kao i obično.
Gotovo svaku večer Caden legao u mraku, da masturbira fantazije stvorio o njoj. Ponekad je on zamislio da je on ušao u kupaonicu nekoliko minuta prije. On je zamislio klizi u tuš s njom, trčanje ruke nad njom mokri tijela kao što ju je zajebano pod toplom vodom.
Drugi puta je maštao da Siene uvukao u svoju sobu noću nakon što je Anthony je spavao, puzanje pod uvjetom pokrivalo sa njim. On je zamislio buđenja baš kao što je ona sama prodiru na njegov hard penis, to klizna u njoj zbijeno maca. On je slika njezina velika, čvrsta tits trljanjem prsa i ona ga jahali do orgazma.
On je bio nalaz je teže i teže da se oko nje, kada je posjetio Anthony u stanu. Samo polaganje oči na njoj za nekoliko sekundi mu bijesan na hard. On je bio u agoniji. A on bi mogao reći da Siene znao željeni nju. Bio bih uhvaćen joj bulji u njega nekoliko puta kad je mislio da je ne gleda.
Tada je prošlog tjedna da bih probudio žedni usred noći i bio je stvaranje svoj put kroz tamne da se neke vode iz kuhinje kada je je čuo zvukove iz dnevnog boravka. On tiho bih zgazi natrag u sjene.
Kad oči prilagoditi tami Caden mogao vidjeti Anthony sjedi gola na kauču. Siene je stajala pred njim, nosi kratke suknje i uske džemper.
mjesečini je casting mekani sjaj kroz prozor u dnevnoj sobi, ali Caden sigurno je bila skrivena u sjeni foaje. On je gledao kao Anthony je došao do ruku pod suknju i Siene je izdvajali off joj gaćice ih spuštanju nogu te ih baca na pod.
On ju je izvukao na njegovu krilu, a ona mu straddled. Ante penis je stajao na pozornosti ispod bokovima. Podigla je suknju i gumiran njegov penis protiv nje maca, ljulja naprijed-natrag, njezin klitoris klizna protiv šefa njegov penis. Ona moaned sa zadovoljstvom.
Caden vlastiti penis hard rock rastao gledati Siene i sama zadovoljstvo. On nikad ne bih svjedočio joj se tako slobodna i otvorena sa svojim tijelom. To je bio nevjerojatan uključite.
Antuna gurnula njezina džemper do iznad grudi, a Caden mogao vidjeti dovoljno dobro da bi se čipkasti dizajn nje grudnjak. Kao Siene nastavio trljati klitoris protiv svoje njegov penis, Anthony nježno gurnula tkanine na stranu i pala mu ruke ispod grudi te ih zadirkivali dalje od granica grudnjak, ostavljajući ih je izložena i uokviren crnom čipkom.
On joj fondled prsa kao on gledali Siene masturbirati na njegov penis. "O, da, utrljati svoj pussy na moj kurac." upoznati devojku
Caden nije mogao odoljeti bilo koji više. On je izvukao njegov uspravan penis iz njegove pidžame i počeo milovati svoju ruku gore i dolje debeli vratilo, bulji u Siene jer je gumiran njoj ljepušan mačkica cijelom Ante tvrdi kurac, njeno lijepo tits izloženi mjesečini.
Antuna ran ruke kroz Siene's kosu i izvukao ju licem prema dolje na njegov, ljubeći njene duboko, svojim jezikom istražujući unutrašnjost usta. On je skliznula preko ruke njeno tijelo i njezin uhvatio magarca, podizanje njezine suknje, dajući Caden savršen pogled.
Antuna nježno gurnula Siene na njegov krut penis. Ona gasped kao što je ušao njezin i neka se jaukati kao njegov puni opseg njezina probijen. Njezina magarac je došao na odmor od svoje loptice, svaki centimetar svojim pijetao punjena u njoj maca. Preselila bokovima i počeli ga voziti, ali on ju čvrsto zgrabila je struka i zaustavljen njezin pokret. upoznati nekoga
"Ne još", rekao je zlo, gledajući valove užitka opere nad njezino lice. "Vi kao moj veliki penis svoje uske mala maca, zar ne?" upita on, vukući svoje prste oko nje podigli nipples.
"Da," rekla je, njezin dah dolazi u malo bori, "želim se zajebavati svoj veliki penis."
Ona wiggled bokovima protiv njega i on uzdahnu sa zadovoljstvom, ali su imali čvrsto joj struka. Ona je napete protiv njega i moaned. "O, molim vas," molila ", neka mi fuck your penis".
Caden gotovo došli na zvuk Siene prljave razgovor. mu kurac je tako teško ga gotovo ozlijeđen. Bila je tako erotikom. Poželio je da je njegov penis u joj maca, što joj molim da se jebeno. Caden nije znao kako je to Anthony rukovanje. On nije mogao održavati taj dugi, a ne s Siene. On bi bio pumpanje hrpe vruća sperma u svom već.
Upoznati zenu Anthony poljubio Siene 'vrat, oči pune požude. "I'm gonna fuck your mala maca, ali prvo želim da vas sperma diljem moj penis."
Trčao prstiju duž nabora joj maca i pritisne palac protiv nje klitoris . Onda je lizali joj bradavice, sisanče jedan i onda drugi u njegova usta dok su hard rock. Ona squirmed na njegovu krilu, mljevenje joj dupe u malim krugovima protiv Ante palca.
Caden gledali kao ona klimaks na vrhu njegov penis, njezin zabačene glave u ekstazi, oplakivanje glasno. "Oh, da! Fuck! "
Siene gasped kao njeno tijelo zadrhta i ona sa orgazma bucked protiv njega, njezina bedra tresti. Antuna stenjali od užitka kao ona writhed u krilu, njegov penis zakopan dubok unutar nje.
On je polako počeo da joj potez protiv njega, njegove ruke na njoj magarca, vođenje svoje pokrete. moaned Ona snažno kao što je radio njegov penis i izvan nje.
Caden mogli vidjeti da Siene uživao je svaki i najmanji osjećaj da su jebeno. Antuna počeo zabadanje u njoj hard i brza, sastanak njoj pokreta na pola puta.
"Da, oh. . . Da, mi jebati, ona plakala. trazim ljubavnicu
Ona je odmarao svoje ruke na leđa kauču, donoseći joj tits protiv svoje lice. Antuna sisao joj bradavice, jezik mu flicking protiv nje jer je gurnuo bokovima natrag i naprijed preko njegov krug, impaling joj maca na njegov penis opet i opet.
Caden mogao vidjeti kako mokro joj maca bila, joj kremasti sok trčanje dolje Ante lopti, što mokro mjesto na kauču. On je zaželio da okus joj, za rad njegov jezik u njezinu tajnu nabora i sisanje joj klitoris dok ona dođe u usta. obzirom na priliku on bih lizati joj čisti nakon Antuna završio s njom, on nikad bio tako okrenut na. Gledanje Siene uzeti Ante veliki penis up joj maca je tako jebeno vruće.
»Ah , bog, vaš maca je tako zbijeno, "Anthony dahnu kako je vozio njegov penis u njoj.
Širio Siene je glatko dupe guzovi i gumiran mokri prst preko njezina šupak. Siene odgovorila ekstatično jecaje zadovoljstva. Antuna gurnuo odlučno protiv nje sićušne rupe i svoj prst skliznula unutra joj dupe.
"Volite svoj prst u guzicu, zar ne, dušo?"
"Da, da!" ona moaned, suprot djelovanje bokovima leđa protiv ruci.
Antuna gurnuo prst u dubljim kao on nastavio jebati Siene je maca sa svojim hard penis. To ju poslao preko ruba i ona eksplodirala sa zadovoljstvom, njeno tijelo trese. druzenje parovi
Gledanje Siene svršiš drugi put bio je previše za Caden i on orgasmed tamo u sjeni, zagušljiv bori užitka kao hot cum squirted iz njegove pijetao.
Druzenje brak Navodno je sve to moglo bi potrajati Anthony, previše. "Oh, zajebavati! Ja sam Cumming, baby! "
On je zavladala Siene kukova i zabode duboko u nju. "I'm cumming unutar vaše hot pussy!"
On je tvrdoglav protiv Siene kaučem i preuzeo, jahanje njegov penis dok je pucao njegova opterećenja duboko u njoj . Nove erotske price
"Oh, Bože, da, on moaned kako je pumped posljednja njegova sperma u njoj maca.
Antuna omotan mu ruke oko leđa i poljubio. srušila je protiv njega, odmarajući glavu na prsa. glistened Njihova tijela s znoj i oni teško disalo u post-coital blaženstva.
Caden se brzo vučenje od njegova košulja i koriste ga obrišite ruke i onda zida, gdje užad njegovih debeli, bijeli cum je sletio. Potom tiptoed natrag u njegovu sobu. druzenje Novi Sad
As on je indeksirao natrag u krevet, shvatio je da on nije stečen čašu vode on bi otišao nakon. Ah dobro, mislio je. Gledanje Siene bi joj maca jebeno i njezin šupak fingered je definitivno isplati biti žedni.
Sada kada je znao voljela sex i djelovala kao malo prljave kurva, on je još željan da zajebavati joj. To je postalo vrlo jasno da je on imao da joj, jedan ili drugi način ...