.

Servis za upoznavanje

недеља, 31. јануар 2010.

Poznanstva za sex

Druzenje .Uvijek je bio miran čovjek. On je zadržao za sebe uglavnom odrastala u malom obitelji. On je došao na otvorenom i ljubav kao što je sazreo i naučio, dva tragove svoje "obrazovanje" je ostala. Jedan od njih, znate, a to je da je on došao u ljubav i želju velikom otvorenom. Druga je biti s ženom kojoj on nije mogao imati dovoljno.
Rowe sada proveo dane vani na zaštićenim čuva velike divlje zemlje. On je zadržao budnim okom na njih, kao zemljišta zaštićeni igru. Osim popravak ograde i roaming njegove zaštićene divlje životinje, putujući zemljišta krivolovaca pazeći pritom da ne će narušiti na zaštićenom svojstva. Međutim, jedna stvar nikad nije znao bilo je da su ga gledali. Bio je gledalo se tri mlade dame u zadnje vrijeme u posljednjih nekoliko dana.
"Tu je" ona šapnula. "To je tip ... to je Rowe ... naš 'Veslački Apple'." Oni su svi gledali kroz dalekozor na njega. "To mu je ... Whewwwww on je lijep", dodala je "nije on?"
Ostala dva dogovorena. Oni su sve oči. Tiho govoreći da su joj leđa to gledao kroz dalekozor ne tražite drugdje jednom. Čak i njihove oči drooled kao što su nastavili gledati ga obavlja svoj posao gleda njegova mišićava leđa prelijte nešto što je radio. Dreamy-eyed oni gledali kao Rowe nagne trošiti vrijeme na popravljanje ograda.
Znoj pijan i bojen stražnjoj strani njegove tan košulja istaknuvši njegov dobro razvijena atletski gleda ramena na dolje. Znoj rastegnut preko njega, jer podstavljene ramenima bakropis iz područja definira što su uživali posmatranje po-njegov snažan izgleda okvira. To stvara pustoš u njihovim umovima. Rowe bila natopljena od lijeva na desno kao što je radio i na njihove oči preselio s jedne strane na drugu kao oni slijedili tok svoje mišićne snage i bio je istaknuto samo znoj koji je legao vanjska strana natopljene košulje koja je bila mat na njegov stražnji dio i onisu bili impresionirani njime. Rowe, po njihovu mišljenju bilo lako svaka žena je idealan tip.
No, što sve druge žene, vjerojatno nije znao je ono što su otkrili da njihovi Rowe kao oni odskočiti iz jednog bloga na drugi je bio u stvarnosti 'Veslački Apple. "Da je on ... Rowe Templeton, State Wildlife maršala.
Svi su mu poznate odrastanja. On je bio grad najbolji momak izgleda većina rekao ili mislio.Žene i nisu svi od njih je mnogo stoljeća došla je do klanjanja Rowe. Bilo je lako s obzirom na njegov miran ponašanje, ali pjenušava blondish plave oči i smeđu kosu. Sada da tri od njih otkrio je 'Veslanje Apple, "onaj koji je napisao prljavih stvari kao što je on-line, a sad da su svi 18, tri od njih osjećali su razmetanje hrabrošću nastaviti nešto, odnos, s ovo malo stariji momak oni obožavan bez obzira ako je bio u braku s malom djecom.
Druzenja.Ali zašto bi dečko s prekrasnim, prekrasna žena kao i njegov pisati takve stvari u početku pitali su online. Bio je kreativan i zavodljiv i imao je način s riječima uvijek nestašna. Njegove riječi i fraze ih zadubljen. Ove tri nedavno diplomirali 18 godina star mlade dame koja je ništa drugo za raditi, ali naći problema u ogromnom državi Montana počela puzeći u svoje i njegov mali svijet mašte.
"Ohhh bog" počela je, "ja bih traka dolje desno ovdje za njega." Oni su svi smijali tiho. Ostala dva dogovorena s njom. Zašto ne nešto kao da se ovdje? To je bila pusta mjesta. Nitko je oko."Ja ne bih sve one zabranjene stvari piše o, ne bi li dečki slažete?"
Oni klimnuo u tišini kao niti jedna od njih je govorio dok gledate ovaj flasteri mladi 30 godina star učini njegova stvar. Sva tri su bili ispred svog vremena činilo. Ono što su čitali nije bila za 18-godišnjaci očima i nije namijenjen. Budući da je povezana i gledajući ga skinuti dok je on stajao na jednoj od njih, oni bi ga vidjeti dograbiti držati njegove ili, kako je zamisliti bilo lijepo dug, debeo, sočan i ploča od muškog mesa.
I on bi to bez neugodnosti pravo ispred tri žene kao on je grozan seksualno uzbudljiv djeluje oko tri neiskusna 18 godina stare dame. Je to odvratan? Nije na pojedinim razinama, ne bi ti mladi avanturistički održiv one. Gledanje čovjek, čovjek kao što je Rowe je klasično zgodan kao što je on sa svojim tamno plavu kosu i rippled flasteri grudi kao što je nasmijan jacks off i cums na svaki od njih mogao biti san, san su mislili. Bilo je to dobiti neki od njih previše vrtoglav.
"Ona quivered i ona quaked dok osjećaj debljine tok cum mene senzaciju protiv nje boobs. Ja sam je gledao i vidio sam kako je tensed se u početku, ali ubrzo nakon što je ona nasmijala i opušteno kao oozed dolje između njih. "Mmmmmm," čuo sam joj reći, zatvara oči i leđima arching kao da je ona voljela da se radi na njoj. 'Do It Again' je ona rekla. 'Ohhhhhhh da je bio, jest, velika uključite za mene ... Nemate pojma' ona mi kaže. Tako sam kleknuti nad njom i ja napraviti neke više. Sam kleknuo nad njom sebe masturbira jer joj se seksi i zgodan očiju i usana skoro molio za mene to učiniti opet, i za nju i da joj prijateljica. Tko zna što se krije tamo? Ja sam još uvijek teško. Ja sam još uvijek uspaljen. Ja sići na sebi za razmišljanje te misli, ali to je ono što ja želim. Želim kleknuti iznad joj preslatko rastuće tijelo ... svoje vitko curvy lik i vidim kako ona to želi još više, i sam to napraviti više. Pokušavam teže. I oh ohhh ... bog bog to osjeća dobro.
"Čak i ja želim to više onda je ikad mogao zamisliti. Joj lijepo sočan Titties vikati na mene i ne zna ona, čak im je činiti? Da li ona reći ništa za mene? Ne ... No ona to ne čini. Ona ne može znati. Ona nije mogla uopće znaju što rade. Posegnuti i da iza nje jer ona gleda moje ruke i ruke, ja doći iza leđa, a ja ga otkačiti, dopuštajući svatko da se nastane u svojim zakonit poziciju. Njene oči napuniti s uzbuđenjem. Sastaju mina kao što sam je maknuti. A oči se na slavne i ohhh kako spolno bjesomučan pogledati u njima. Ona želi sada. Ona želi ono što želim. Ona se osjeća čak i vrijeđali zadirkivali mojim akcijama ali ona je spremna i već čujem joj oplakivanje i izgovarajući joj uzbuđen gladan zvukove.
"Kao što je ona postavlja gola i vezana za krevet mi nekako zna ona nikad neće joj naškoditi za što ću učiniti. Ja samo ne ono što ona je sanjao i fantasized o tome kada smo sami jedan s drugim u udoban topla soba. I možda ako smo sretni ona nosi s njom da se osobno malo 'prijatelja' ... da je njezin uzbudljiv udoban mali cjevasti prijatelj. JA uvijek čudo što, ili ako je ona poziva je ništa. Ja ne znam da li ona radi ... možda Annabelle ili Mabel ili možda ona koristi guy's name. To bi više smisla za mene. Zato sam joj želim. Taj 'zašto želim joj zdrav i seksi i poželjno tijelo pored mene danas. Želim joj sve užitke koje joj i da joj snove. "
To su neke od riječi koje je napisao za one koji su za čitanje. Zašto, nitko ne zna. Ali, kad im najprije je pročitao i rekao joj dvije najbliže prijatelje da ga čitati isto, svaki od njih strahovali uzbuđeno. Ja ne mogu više stajati ovo bilo jedno od njih misli. Aimee, pod njen dah bijaše rekao je htjela mu u susret. Ona je u sebi mislio kako je htjela biti s Gvido, raditi stvari koje je pisao o tome. Onda je rekla da, glasno. Ona je rekla joj je htjela prijatelji i koji je potreban kako bi se zadovoljile tip.
Oni bih poznat po čuvenju za mnogo godina i sada ih je 18 koji su ozbiljno razmotrili se uzgaja i sazreo žene. Oni bili? Je li blog, riječi i ideja koje je pisao za njih? To je za njega utvrditi. Aimee htjela nekako da nek znaju da su za nju barem i da je ona, što su znali o svom blogu, ali kako?Kako bi mogla reći njemu ... neka znaju da taj tip znao tko je on zapravo.
"No," Marcie skočio i. "Ne mislite da možda on nije pravo u glavu Aimee? Ono što sam rekao je on mogao biti deformiran, malo off ... ne bi mogao biti? To website, taj blog je za svakoga da pisati sve što požele zar ne? On svibanj ne biti pravi. To je samo za ideje, fantazije previše. Čuo sam da je stvarno lijep momak i sve, ali on je ... on je tako tiho. Nije ono što smo pročitali čudno da vama? "
"Soooo?" Aimee, rekao je. "Ja bih ipak ištanje to pokušati te stvari. Ne bi li? "
"Ne bi li što?" Marcie se vratio.
"Zar ne bi neka sperma na vas ... da vas zavede i čine njegov smola da tako kažemo? Ne bi li neka vas vezati kao što je pisao i činiti one stvari za vas? "Aimee upade.
Zaustavio što je radio. Njegov pogrbljeno povratak na njih, on je kleknuo uspravno. Oni quieted dolje da vidi ono što je bio idući u obaviti sljedeće. Niti jedan od njih preselili. Izgledao je ostavio na svojoj lijevoj. On je gledao na svoju pravu. Njegov pas zalajao unutar njegov kamion. On je pogledao natrag na nju. On je upitao što je to da je njezin gnjavi. Mogli su ga vidjeti, ali ne pas, sa svojim dalekozor. Aimee i druga dva pila njemu reći nešto. Možda je govorio za sebe? Pas je skočio iz unutrašnjosti kamiona. On je rekao nešto opet pas. Tada njegov pas zalajao i gledao u opći smjer. On ne vidjeti ih. Oni su vidjeli ga maziti i protrljajte pas, ali tada pas otišao trčanje.Počeo je isključiti u njihovu smjeru. Oni slithered leđa. Oni su potpomognuti daleko brzo na terenu. Oni ne žele biti uhvaćeni na privatnom vlasništvu. Dok su crawled away Mary Jo vidio naravno pas promjena. To vodi daleko od njih, lagano naravno. Ipak zabrinuti, oni hustled iščašenje i dalje, ali pas je zaustavio i počeo lavež. Bilo je lajanje u smjeru gdje su bili u ležećem položaju. Djevojčice, nosi kratke hlače i Jean u mid-nanos vrhovima skočio gore i šped od tamo. Smijeh i zadihan teško su se uputili kurva kamion.
Nakon što je pas vraćen je natrag Rowe radi i čuva na rad, ali je rekao da pas bez zaustavljanja "Je li ih opet djevojka? Jesu li oni tu opet mene gleda? "On namršti. "Oni su sladak zar ne? Te treba znati. Ti si djevojka od svih znam. Hmmmm ... ne znam Lacey ... ne znam ... Da li je to moj stil? Mladi UN-a poput njih? Noooo ... no to nije već jednom u neko vrijeme ... nikad se ne zna do ya? To je još uvijek jedan pakao od ideja ... nije to djevojka. Zar ne? ", Rekao je on. Pas zalajao dvaput kao ona wagged joj rep.
On je bio obilato znojenje. On je jedna druga košulja. Inside, on showered u objektu je tuš.Ooooohh je on osjeća dobro. Čista košulja, svježe rublje, pa čak i par novih čarapa. Hej danas je vrući dan. On je gledao njegov prozor. Tamo je. Taj kamion opet. Samo jedna djevojka je bila u njemu.
Gdje su druga dva? Što je to girl's name again? K vragu, ona ne izgleda 18 ne ona? Hell ona mogla biti ... whoa, pogledaj joj u one ... one kratke razgraničenja. Čovjek, kao zbijeno zbijeno dobiva zar ne? A to top ... "počeo je reći sebi. On blinked i glavom u očima joj. "Ona je slatka.Ona nema izgleda seksi tijelo ", rekao je da nitko. Njegove oči pripremala se na njoj on je rekao: "Curvy, ne stvarno splasnuti, a jedan helluva velika potražnja magaricu za 18 godina ... pa čak i lijepe sočne okrugle Titties dignuti ... Bog vas odvesti daleko da je sladak i sladak lica i stavitiga na starije osobe, žene i ja ... imam profit od-"
Telefon je zazvonio. Dobra stvar. On je bio početak zaboraviti svoje dužnosti gleda na nju. To je bila njegova supruga. U početku kao što je govorio s njom je pratio Mary Jo. Ona je ostala u njoj kamion. On je počeo gledati daleko. On je na kraju išao dalje od prozora. On je dobio zaluđen nešto, ali je održao svoj jezik. Njegova supruga Carolyn, rekao je njena majka koja je bila jako dobro izgleda žena, a ne kontrolu štetočina ili na bilo koji način iznenada došao u posjet.
"Sranje", kazao je pod njegov dah.
"Što je to?" She asked.
"Ništa ... Nisam baš bila joj očekuje. "Sada ćemo se očekivati da će učiniti dvostruko više nego sada kako je ona okolo. Znaš kako se tvoja mama može biti? "Znala je, da je visio gore, a on je uvijek joj je rekla da ju je on ljubio, što je učinio. On upućenih leđa te podsjetio ju je volio ju puno i ispričao joj o njoj mama. "Ali, znate kako je dobiti ... sve je lako uvredljiv feely sa mnom." Carolyn znao i razumio.
On je izišao i krenuo u svoj kamion. Sjedila je iznutra, nervozno. On je vidio peeking svoj način, ali joj glavu ostao dolje kao da je ona bila čitanje ili nešto. Ona twitched napeto na nešto. On nije 'obavijest. Njegov kamion je bio na drugoj strani parkiralište, a kada je vidio izbliza, on je vodio prema njoj.
Trazim sex."Dobar dan, mogu li vam pomoći?" Povika.
Ona nije bio siguran što je htjela reći. Bila je prestrašen o svom pristupu, ali je draga. On je još uvijek bio u potrazi momak je uvijek sjeti ga se i kao tiho kao on bi bio cijeli život, on je činilo više odlasku u posljednje vrijeme onda je ona ikad mogla sjetiti. Čak i natrag u dan kad su svi provodili svoje živote na rekreativni bazen, gdje svi družili, ona pamti ga hodaju okolo pozivajući se na osobe ili čak i deranja dok je na dužnost kao spasilac, ili kada je bio na dužnosti u tom slučaju i njegova blondish smeđa kosa duhati u povjetarac, njegov osmijeh conjured se različite ideje i fantazije kao što se s njim. Da, što se intimno sa starijim, ali lijep momak po imenu Rowe.
"Uhh hi Uhhhh Rowe je to?"
On je klimnuo, nasmijala se, a ona rastopila ... i još mnogo toga. Njena unutrašnjost okrenuo jello, zakivanje i vibrirajuće jello gotovo. Ona je mogla osjetiti avanturističkog uzbuđenje raste unutar nje. Što bih trebao reći? Ne zvuk glupo. O Bože, on hoda prema meni ... O Bože, oh shit ... reci nešto pametno, ona je sama rekla.
"Ohhh how are you? Znam ", on joj je rekao, njegovu glavu okreće, kao da pokušava sjetiti njezina imena.
Hodao je bliže i bliže. Ona je mogla osjetiti njegove energija. Osjećala je puls joj prijeteće ili njegova blizina prijeteći joj biorhythms ili nešto za koji utječu. Ona je drhtala nervozno. Njezino lice tensed gore. On je bio na mjestu voljno dok je nasmijala i pogledala još sazreo 18 godina stara gospođica. U 32, on nikada nije osjetio stariji onda one mlađe, ali nikada nije osjetio nelagodu oko one čak i stariji od njega ili da se čovjek ili žena. On je uvijek ugodno oko drugima bez obzira na dob, te da su vruće i seksi izgleda Mary Jo u njegovu mišljenju.
"Uhh Yeah vas učiniti", rekla je. "I'm Mary Jo ... uhh uhh smo poznavali jedni druge uhh kad smo svi koristiti za visiti na bazenu ... sjećate?" Guzate devojke.
On je izgledao daleko. Podsjetio je sve. Prisjetio sve djevojke i njihove googly oči. Sjetio se kako su svi pokušali dobiti njegovu pozornost, bez obzira na bilo nečije dobi. On joj je rekao sjetio joj i svi njezini prijatelji, ali nije mogao sjetiti njihovih imena. On je pitao što su i ona mu je rekla. Još uvijek u njoj sredinom zanošenje vrhu koji Držali joj tijelo kao što je mokro papir stoga najavljuje svoju fizičku zrelost u načine riječi ne opisuju ispravno, na vrhu je bila praktički lakirani joj čvrste i pune veličine okvira budala, a nije bilo teško uopće primijetiti. Oči obično ne lutaju okolo budala kada je njezin kao toliko izražen kao što su bili, ali bilo je toliko mnogo da Mary Jo. Iako je bila mlada, ona lako mogla ispuniti svoje tajne skrivene strasti i fantazije zauvijek. On je podsjetio videći je modeliran punije dupe veličine jednom prije i wow, da li je ona ikada ispuniti one hlače lijepo je sam rekao ... Da bi ona mogla ... MMMMMMMM.
"Tako je tu nešto što ja mogu učiniti za vas Mary Jo?"
Gledala je u svoje sanjive oči. Ona je željela reći mu ono što bi otkrili. Ona je htjela da mu ona reći što bih čitati, sve njegove postove, bili su poput Wow, što se ovaj tip ne? Napiši stvari i onda jack off ... je da je ono što on radi ili ne on otići i reći svoju ženu da je uspaljen, htjela voditi ljubav s njim? To je ono što je htjela mogla mu reći, minus naravno voditi ljubav prema ženi dio. To je ludo vozio samo razmišljam o svojim postove. To su joj žele gurati joj ruku, prste dolje unutar Jean joj gaćice, a već navlažiti prst joj maca. Ona je već mogao osjetiti gaćice postaje vlažnija i vlažnija što se u blizini ove starije, sladak klinac od upravitelj.
"Uhhhh dobro sam Uhhhh uhh reći ću ti nešto, ali to može čekati kasnije." Ona nije znala zašto joj je rekao da je. Ona nije bio siguran zašto rekla ništa. Sada ona nije bila ni sigurni zašto se vratila na prvo mjesto. Izgledala je daleko. Ona pogleda gore, brzo, ali skrenut njegov pogled jednako brzo kao što je pogledala gore.
Ohhh bog je on sladak, mislila je, ali je rekao nešto u njoj, mirno i ljupko koji joj je rekao da mi se sviđa taj tip i volim ga puno. "Hej, ti se osjećaš ikada morati razgovarati o svemu i mislim ništa at svi koje ne žele razgovarati o nikome i pustiti mene znati. To mislim. Cool ... Jesmo li cool? "
Kada je pogledala gore je vidio i gentlest najslađi osmjeh ikada mogla imati ga pokazala. To je nastanili na njezinu licu. Ona bi "pali" u ljubavi nekako s momak ona nije imala priliku sa, ali bi joj ispuniti fantazije i vjerojatno ispuniti svoje previše, ali ona nije na to gledate tako, ali možda je on učinio. Oh ohhh ... Problem je u proizvodnje piva negdje uskoro. Gledala je u njegove oči.Ona ih je ljubio. Ona ga je voljela. Bio je najljepša i najslađa i naizgled najviše razumijevanja čovjeka ... i ona ga je htjela na načine djevojke ne treba želite stariji momci, ali ona je 18 tako da je imala pravo odlučivati o svojim vlastitim.
"Da Uhhhh hvala. Uhhhh sam uhh cijenimo da, ako ste mislili na to ", odgovorila je. Sada nervozna, ona je kimnula uzbuđeno. On je gledao pravo u oči. On je postignut i Potapšao lijevoj ruci koja je na okvir vrata, i da sam ju i probudio strašan osjećaj u sebi. "Hvala ... to mislim ... ja ću prestati i. Uhh trebao sam prvi poziv ili uhh", a ona slučajno pitao: "možda vam e-mail ili nešto da li je to u redu? Mislim da sam ga ", rekla konačno mu je rekao. On nije imao pojma kako, ali je rekao da ne razmišljam o tome. Ona Izvukli i potjeraju i ne može čekati sve dok nije dobila dom na jednu, to pisati u svom blogu, dvije možda joj prijatelji, a tri izvaditi joj malo prijatelja i podijeliti svoje osobno razgovarati s Rowe s njom.
U leđa obiteljske sobe, bila je dolje na podu igra sa djecom. Ona ga čuli uđe Odustao njegove stvari u blizini ispred ormara. Carolyn vidjela njega i otišao. Oni zagrlio i ona je mirisala objekta sapun. Iz nekog razloga ona je voljela taj miris vani ga je dao off. Uvijek je krenula. Carolyn, nekoliko godina mlađa mu u susret, i odmah se zaljubio u njega. Ona je bila onaj tko "courted" njega. Ona je bila onaj koji pogodak na njega. Ona je bila onaj tko ima da ga prikovati, sama bacaju na njega, i natjerao ga je da joj oni su idući u dobiti u braku i imati puno djece ... puno puno djece. Do sada je gotovo sve one snove ostvarila. Ona još uvijek ga voli. On je voli. Ona je još uvijek ambicioznim u spavaćoj sobi. Ne bi svoje žene da se tako s njim i ako je imala svoju nepodijeljenu pažnju i tijela sa poput od njezina? U redu, ona je kao što dobro izgleda kao i oni dolaze s tits i krivulje i odlasku upbeat ličnost kao što je njezin. Ona je jedan čovjek žena, uvijek je bio i uvijek će biti, i dobiti ovo. Ona zna o njegovoj "budalaštine" on-line, ili tako on misli da zna koliko njih. Ali ona nikada ih pročitali da svoje znanje. On želi da joj previše, ali on se boji kako će reagirati. Možda jednog dana će se otvoriti i potpunim joj reći i neka joj znam. Ali za sada "neznanje je blaženstvo".
"Gdje ti je mama?" He asked.
"With Kids", odgovori ona, "ali ste je dobio da vidim joj Rowe. Mislim da je puno drugačije. Ona je izgubila kao 60 £ med. Ona ne gleda njezinu dob. U stvari, ona bi mogla lako, i mislim proći lako za nekoga u svojoj sredinom tridesetih godina da bude iskren. Nećete vjerovati. I get to-"
"Hiiiiii Rowe čuo kao Rowe i Carolyn razgovarao privatno u foaje.
On je izgledao prošlosti Carolyn. Sve druge misli, ideje, a sve drugo ispari. Njegove oči širom otvoriti. Njegova glava stiffened nakon što je ravnanje gore. Sve te ljepote, a sve je obilno i sočan krivulje je nestala, u potpunosti, ali ono što je bio pojavio solidan i najpovoljnija lik vitko simetričan ženu koja više nije gledao 44, ali da je žena, kao što je Carolyn je rekao od 34 ili 35 godina stara draga žena. Ona je pala tri do četiri veličine, svugdje.
"Tako sam se da to znači da se slaže sa mnom?", Koji se odnose na njoj mršavljenja. On je rekao ništa. On je samo gledao sa svojim otvorenim ustima. Je li on slinjenje? Ne, ali je skoro izgledao kao što je bio. "Da, ja sam u formi. Ja sam fantastično. Ja sam žena, koja sam uvijek bila. Ali ja sam na lov previše. Ako bilo tko znati bilo tko ... i zamolite svog supruga, ja sam na tržištu za datum. "
"Ja mogu vidjeti da", rekao je nježno, oči joj još uvijek trenirao na slici.
Od glave do pete ju je studirao. Izgledala je kao da ništa nije kad je težio 245 ili što god da je ona prosuđuje. On nije znao, ali slike se razvio u svom umu bili loši, loše slike svog gola i seksi i stasit i ... i oooooooohh yeah ... prljavi i nestašan slike nje, te ga zajedno u krevetu i igranje okolo. Što strašna mašte je imao, ali on nikada nije mislio da i to nije 'činiti se da Carolyn luda.Bila je ponosna na svoje majke. Voljela je kako je njezina mama izgledala. Ona je samo nada da bi moglo izgledati kao njezina mama u dvadeset godina. Na taj način ona može i dalje zadržati Rowe i skakanje skakanje i zainteresirani, nakon toliko godina braka i seksa i djecu.
Ona stavi joj ruku na njegov obraz. "Ona izgleda lijep ne ona", rekla je Rowe se odnosi na njezina mama.
On je konačno mu oči od nje. Wow, man oh man ... ono što žene, pomislio je i rekao da. On je otišao do svoje đačka i uzeo neke dokumentaciju. On je na čelu u svoj ured i njima propisani.Nakon promjena, vratio i sjeo igrati s djecom. Carolyn i njena mama napravio večeru. Rowe pogledao tamo kod Katarine, njegova punica prečesto. On je volio njen novi stanjio se, ali još uvijek pravilan magarca. Jedan od djece zove se njegovim imenom, ali Srećom ne previše glasno. Večera je služio. Nakon večere, on je otišao i očistio se jela, dok Carolyn i Catherine sjedio i poneseni neki više.
Na kraju je on dobio u svoje papire i dobio je uhvaćen gore. On je izišao i posjetili. To je bilo dosadno, ali je Katarina je spomenuti njezine nove i nadolazeće internet vještine, kako bi ona bila na blogove i slično. "Ohhh stvarno?", Rekao je Carolyn. "Rowe piše blog" i Rowe kimnula.Carolyn je izjavila kako ne bi nikad to pročitao i nije se u njenom sadržaju, ali još uvijek namjerava pročitati ga neki dan.
"Ohhh stvarno ... je li to istina Rowe? Da li čitati tuđe blogove? "Katarina pitao.
Bio je stid priznati da je učinio, ali je priznati da je on učinio drugima čitati govoreći joj neke od one je činio pročitali i da je, kada je pitao ga što je njegov pseudonim bio je, što je ime pisao je pod. "Uhh uhh dobro sam napisati pod nazivom uhh-"
" 'Veslanje Apple'" Carolyn ponosno uzvikivali out.
Catherine znao ime prisno. Ona je odmah zatvoriti i otišao tiho. Nije moguće dokučiti njezin zet je bio onaj koji je napisao sve da je "loš", koja je u stvari istina izazvala je dvostruk i koje je ona voljela i obožavala čovjek iza riječi, čitanje sve to joj okrenut na veliki put. Ono što je njezin sin u stvarno u zakonu? Ono što je on bio sve ono što je čudnovato o ona osobno? Bio je glavni perv ili samo dečko s divljim fantazije poput mnogih muškaraca i žena ona zna što je i sama pitao?
"A ti, moja 24 godina stara kćer, nikad imati ikada pročitao njegove stvari?" Katarina pitao.
"Nope mama, nisam."
Trazim devojke. je sjedio zacrvenio. Mučili da li ustati i ići igrati sa svojom djecom ili samo ostaviti i otići online ili napraviti nešto drugo, nije bio siguran. On je ustao. Katarina pogledao njegov način.Smiješila se. Bio je nestašan osmijeh. Ona je tada winked. On ne razumije i isprva nije bio siguran što da joj akcija. On se ispričao i krenuo u svoj ured. Tri sata kasnije, a nakon povremena prekidima, bio je back online. On je bio spreman i pun misli. On je mislio o Mary Jo.On je mislio o svom razgovoru. On je mislio o pisanju nešto o njoj i njemu, zajedno, i sama. On se nasmiješio koncept. On je volio ono što dolazi u svojim mislima.
"Ti si vrlo dobar pisac", on je čuo od iza. "Turns on mene", rekla je. "A fuj, ako ikada žena htjela biti uključena, ti si jedan od prvih one koje žele ići na razgovor sa on-line, na daske koje znate."
On je preden oko. Carolyn, već u krevetu, gledajući kao što je bila ponoć, a Catherine je stajao na vratima. Ona je nosila istu vragolast osmjeh na njenom licu kao što je imala na ranije. On je to priznati. Bila je ponosna na svoje mršavljenja, pravi ponosni, a ona je izgledala vrlo seksi sada previše. A to top off, ne bi li ga znaš? Njeno tijelo upravo se dogodilo da se hosting jedan od onih "Pogledajte ovo tijelo, ovaj bujan Tonight Slika" pokazuje. To je kako ga je vidio, jer kad je gledao na svoju prvu off ona se dogodilo da se nošenje fin negliže. Ispod je bio neka vrsta rublja ... dovoljno privlačan da će, ako je buljila u njoj dovoljno dugo da bi mogao vidjeti "stvari" i da bi na kraju mogao vidjeti stvari lako. Te stvari će uskoro proizvesti određene povišen hormonska escapades između bilo kojeg muškarca i svaku ženu da način na koji je bila odjevena. Plus kako je bila obučena ona bi proširiti svoje mašte i formi ideje o njemu i njoj rade stvari nije bio siguran je želio priznati još.
"Ima li pokažite kako ste odjeveni?", Rekao je tiho i smjelo.
"Da" odgovori ona jednako kao i hrabro natrag k njemu.
"Hmmm ... A ja uzeti to da ste pročitali sve moje postove?"
"Da", ona mu je rekao. Nosila je uvjeren nestašan osmijeh.
"I?", Kazao je tražite njezino mišljenje.
"A možete voziti žene i mlade dame u radiš loše, loše stvari koje možda ne bi trebalo raditi ... poput mene i moje tajne malo prijatelja." Ona winked kao što je rekao da je "tajna malo prijatelja."
"Prijatelji se prstima ili cjevastog ili oboje?" He asked.
"Obje ... znaš bolje ... Čak i Carolyn ne da", odgovorila je. "Čak sam ipak to učiniti. Žena je ... ima potrebe znaš. "Došlo je duga stanka. Oni su gledala jedan prema drugom. "Slatki snovi Rowe. Držite pisanje za mene. I love it. Mi smo svi ga vole ... MMMMMMMM "
On nije pisao. On je mislio o njoj riječ. On je mislio o njoj newfound figura. "Uhh oooooooohh", kazao je pod njegov dah. "Wow ona izgleda ... ona izgleda ... vruće", rekao je on.
"Ja ne ... ne ja?", Čuo je reći izvan njegovog ureda.
Gledao je računalo malo duže. Tada je potpisan off. On je na čelu u krevet i gol sve do svoje donje rublje. Topla ruka smanjila svoj put prema njegovim prsima. "Oni mogu ga čitati", rekla je."Ali ja doći do nje dobiti skoro svaki noć želim, ne ja?"
"Bog i to je uvijek najbolje previše", rekao je Carolyn.
Ona je skinula odjeću i pokazala joj ga isto uzbudljiv mek grudi dođe vidjeti gotovo svake noći.On siđe na njih, siše svaki nježno s dvije ruke. Ona je živjela za taj. Ona je voljela kad Rowe suckled joj tits like that. On suckled sve na njoj sazrijevaju lik, a ona je bila više od voljan dopustiti mu zadovoljstvo. Od joj tits joj ramena, da joj strane, da je donji sredini leđa, on joj suckled zrelo tijelo s klanjaju ljubavi. Od joj meka neokaljan magarca obraze leđa joj nogu sve na putu prema dolje i natrag gore, on suckled je iznutra i izvana. Ju on poljubi okretanja preko njenog tijela. Širenje nogu pored on poljubi i suckled utroba joj bedro.
Postao je teže i teže sve dok on nije mogao podnijeti bilo koji više. Zidati kao što je on sam mogao biti smješten unutar nje i otišao na to, strovaljujući joj pička i čineći njen vrisak uzbuđeno, ona orgasmed dva puta je došao unutar nje. To je bila slavna kasno noću za njih dvoje.
"To je moje Rowe", rekla je nasmijana dok slušate joj zet i kćer niz hodnik jebeni. "He's got it, on je seksi, i on zna kako to navrnuti žena", dodala je dok joj prsti radio na vlastitu maca dok je ponovno pročitati jednu od svojih velikih blogova. "Ohhh bog ... Bog Rowe ... to učiniti za mene ... jesti mene", rekla je tiho, joj glava pada natrag.Sisate devojke.